מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירהמיטל01/03/2011
אשמח לכמה דרכים:
איך אפשר להביא את הגבר לגמירה אים אני לא רוצה שתהיה חדירה (מבחינה דתית) ולא רק לעשות לו "ביד"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן01/03/2011בלי מגע אי אפשר שיגע לגמירה
הוא יכל לשפשף את איבר בן השדיים או חלק אחר בגוף
הוא יכל ליראות אותך ערומה לעצמו ביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה - תגובה
נטע ידיד05/03/2011אני חושבת שכדאי שתשאלי אותו מה מרגיש לו נעים ותראי מה מתאים לך. אפשר להביא גבר לגמירה בדרך כלל על ידי כל סוג של מגע באיבר מינו : אוראלי, אנאלי, וביד, כמו כן הוא יכול להתחכך בגופך וכך לגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סקסאני01/03/2011
כשאני ובן זוגי שוכבים אחרי שהוא גומר חלק מהזירמה נוזל ממני החוצה. אני לא בטוחה כמה בדיוק אבל תהיתי באם זה נורמלי...? זה קורה גם מייד אחרי הסקס וגם טיפה אחרי (נזל לי בתחתונים). האם בצורה כזו עדיין אפשר להיכנס להריון? האם זה מראה על בעיה או שזה נורמלי לחלוטין? האם פשוט בזמן ביוץ צוואר הרחם פתוח ואז כל הזירעונים נכנסים פנימה, וכשצוואר הרחם סגור חלק מטפטף החוצה?
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סקס - תגובה
02/03/2011שמעת על כח הכובד? זה נורמאלי ולא פוגע בסיכויים להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלינירה01/03/2011איך אפשר לבצע מין אנאלי (גבר בבחורה) ולהיזהר מבחינת הריון? ועוד דבר מה לעשות שזה לא יכאב כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
אילן01/03/2011לישתמש בחומר סינוך כמו שמן תינוקות או חומר סנכוך מיחד לסקס
וכמבן כמבן בכל חדירה צרך לישתמש בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי - תגובה
נטע ידיד05/03/2011אם זה כאב כל כך אז מדוע לעשות זאת? המטרה של המין להנות ולא לסבול. ממין אנאלי לא נכנסים להריון. בכל מקרה חשוב לשמן היטב את המקום לפני חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלוש חודשיםמעוניין לדעת01/03/2011שלום, יש לי שאלה.
יש לי חברה כבר שלוש חודשים.כשאנחנו שוכבים לוקח לי בערך רבע שעה לגמור.הבעיה היא שאם רוצים שוב לוקח לי כמעט שעה עד שהוא עומד עוד הפעם.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחברה שלוש חודשים - תגובה
02/03/2011זה טבעי שלוקח יותר זמן להגיע לסיבוב שני. אם זה מאוד חשוב לכם תוכלו להעזר בכדורים משפרי האון, אשר מקצרים משך זמן זה, אשר קרוי תקופה רפרקטורית. הוא מתארך עם הגיל וזה פיזיולוגי וטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעת חדירה..בר28/02/2011היי שלום,
אני נשואה כשנתיים. עם תינוק חמוד בן שנה.
כיום בשעת יחסי מין אני מרגישה שאיבר המין הגברי נכנס עמוק עד שמרעיד ודופק לי את הרחם, זה לא כואב אבל מאד לא נעים.
אולי האיבר שלו יותר גדול מהנרתיק שלי? האם זה יכול לגרום לבעיה אצלי ברחם?
גם בהריון, החל מהחודש השביעי לערך, נאסר עלינו לקיים יחסי מין היות והם גרמו לצירים מוקדמים.יכול להיות מאותה הסיבה?
מה יש לעשות בנידון?
תודה, תודה,
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבשעת חדירה.. - תגובה
02/03/2011יכול להיות אך לא סביר שכן הנרתיק גמיש, מתארך ומתרחב באת יחסי מין. נסו תנוחות בהן נח לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטי פורנועידו27/02/2011שלום,
אני בן 26,
בגיל 16 צפיתי לראשונה בפורנו, מה שגרם לי למשיכה וגירוי מיני.
הייתי צופה בזה מידי פעם (לא הרבה - פעם בכמה חודשים) עד גיל 18.
מגיל 18-21 הייתי בצבא מן הסתם ולא צפיתי 3 שנים.
לאחר השחרור חזרתי לצפות, לאט לאט העליתי את המינון עד שכבר הרגשתי שאני ממש מכור.
הדבר הזה הרס לי את החיים - בזבז לי אנרגיות, זמן וגרם לי לתחושות אשמה , בושה ותקיעות.
לא יצאתי מהבית ולא דיברתי עם אנשים.
בגיל 24 כאשר התחלתי את התואר הראשון , הבטחתי לעצמי להגימל לנצח, לעולם לא לצפות יותר בפורנו.
זה הצליח למשך שנתיים שבהם לא צפיתי כלל. הייתי מאוד מרוצה והרגשתי שזה מאחורי.
אבל... לפני חודש וחצי , לא יודע איך.... פשוט חזרתי לצפות בפורנו באינטרנט,(שמאוד התשכלל בשנתיים האלו).
כאילו נכנס בי איזה שד, ואמנם הצפייה הסבה הנאה באותו הרגע אבל לאחר מכן כל התחושות מפעם חזרו,
ופשוט נתקפתי התקף חרדה שאני חוזר להיות מכור לזה.
מאז לא צפיתי שוב.
מה זה אומר? האם לעולם לא אצליח להגימל מההרגל הזה?
האם אני חוזר להיות מכור?
איך אני בכלל מצליח למחוק את כל התמונות האלו של הסרטים מהראש?? (מאוד קשה למחוק)
אשמח לתשובות.
תודה,
עידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרטי פורנו - תגובה
אורית פס28/02/2011אין כל רע בצפיה מבוקרת בפורנו,מאחר ואתה מתאר מצב של איבוד שליטה אתה יכול לפנות לטיפול מיני שם מוכרת הבעיה ומטופלת.
נסה לאונן ללא פורנו ,זה לא אומר שאתה צריך למחוק את כל התמונות אליהן נחשפת מהראש,להפך ,תעזר בדימויים המיניים האלו כדי להגביר חשק והנאה ותמשיך לפתח זאת מהראש והדמיון ,בתקווה שזה יצמצם את התלות באינטרנט,אם תחוש שאין שליטה כאמור תוכל להיעזר בטיפול.יש לכך פתרונות ואין מה להיתפס ליאוש. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חשיפה מינית גורמת לחשק ?בוחן עצמי27/02/2011שלום, שמי אייל (שם בדוי) ואני רוצה לשאול לגבי תופעה מוזרה שאני עובר בשנים האחרונות
אני רוצה קודם לציין שאני בן 28 נשוי כשנה ועדיין ללא ילדים.
בשנים האחרונות אני מרגיש תשוקה מינית עזה יותר, רצון לפריקה הולך וגדל.
אישתי מתוקה ויפה רזה ומושכת ואני מת עליה.. היא נותנת לי כשאני רוצה אבל לא תמיד.
כלומר המין בינינו הוא דיי שווה ויש אפילו מקרים שהיא ממש רוצה ואני זה שדיי מתפשר ועוזר לה לגמור ואני לא חש מספיק רצון לגמור גם כן.
הענין הוא לא בינינו אלא כשאני לבד. כשאני מרגיש לבד אני פשוט רוצה להתפשט מול כל העולם. אני אוהב שבנות רואות אותי כמעט ערום. לפעמים אני מתהלך ערום בבית, בוחן את התריסים של הבנין ליד כי אולי מישהי מסתכלת.. ואם אני רואה תזוזה זה ישר מדליק אותי.
לפעמים זה אפילו גורם לי לאחר לאחר למקומות שאני חייב להגיע אליהם. כמו למשל חדר כושר שאני מתאמן פעמיים בשבוע..
אישתי מפרגנת לי על המראה ואין לי כל טענות אליה. אני פשוט מרגיש חשק עז חשיפה גדולה יותר, לא פומבית חלילה אלא יותר אישית ורק מול בנות שאינני מכיר!
(פעם לפני החתונה, דיברתי עם בחורה במסנגר והרגשתי צורך לחשוף בפניה את גופי ואני חושב שזה הדבר שהכי ריגש אותי איי פעם כשזה קרה, אני לא ביקשתי ממנה דבר היא פשוט צפתה בי) האם אני חולה? האם זה נורמאלי? אני כ"כ רוצה להתגבר על הדחפים הללו ואינני יודע איך לעשות זאת..
אנא עזרתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם חשיפה מינית גורמת לחשק ? - תגובה
אורית פס28/02/2011אתה מתאר תופעה הנקראת אקזהביציוניזם,ז.א. התעוררות מינית כתוצאה מחשיפת גופך או חשיפת אקט מיני בפני אחרים.
מה נורמלי ולא נורמלי בתחום המיני הוא ענין של הגדרות תרבותיות וכו',באם אתה לא בשליטה על כך ורק כך יכול להגיע לסיפוק מיני הרי שיש כאן בעיה ואתה יכול להיעזר ע"י פניה לגורם מקצועי.טיפול מיני . בינתיים נסה להסב את הענין כך שישרת אותך בפנטזיות בראש ולא בפועל,הרי לא תרצה שאשה זרה כלשהי אליה נחשפת תזעיק משטרה...נכון?
עבור אשה זרה החויה יכולה להיות חויה מבהילה של הטרדה מינית.
בתרבותנו פעילות מינית מתרחשת בצינעה-זו הנורמה.
האם אשתך תשתף פעולה כך שלעיתים תוכלו לקיים יחסי מין מחוץ לבית?נגיד בטבע או מקומות אחרים בהם אתם "מסתכנים" אך לא ממש חשופים,? יש זוגות שהדבר מאד מעורר מבחינתם וכך אינך מסתכן בהטרדה שאיננה נורמטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם דחף .שי26/02/2011אם דחף לאוננות פעם / פעמיים ביום הגיוני (40) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם דחף . - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/02/2011הגיוני בוודאי... רק השאלה היא האם זה לא פוגע ביחסי המין בזוגיות, אם יש כאלו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיןשי26/02/2011שלום ,
הייתי מעוניין לבדוק האם זה הגיוני שבגיל 40 קיים דחף עצום למין הכולל שני אקטים בכל פעם של יחסי מין .
דחף מתמיד ויום יומי הגיוני ?
אשמח לקבל היתיחסות / תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין - תגובה
נטע ידיד26/02/2011הדחף המיני יורד בד"כ עם הגיל. השאלה היא על מה הרצון העז למין עונה. כאשר יש רצון לקיים יחסי מין פעם או פעמיים ביום בתוך מערכת יחסים יציבה זה אומר שיש ברקע חרדה כלשהי, הצורך הזה יכול לענות על הרצון בביטחון, הרצון לחוש אהוב ומוערך וכו'. בכל מקרה השאלה המרכזית היא על חשבון מה זה בא וכיצד בת זוגתך חשה עם זה ויש לבדוק האם זה גורם לתסכול ולקונפליקט בתוך מערכת היחסים שביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין
שי26/02/2011תודה ,
אך הדחף הינו בנוסף מערכת הזוגית .
לבת זוגתי החשק ירוד בהרבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייורד24/02/2011שלום רב,כיצד אפשר להתגבר על הפחד של הפעם הראשונה?אני נשואה כבר 4 חודשים ועדיין לא התנסיתי מאה אחוז בגלל הפחד.כיצד עוברים את זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשואה בתולה
26/02/2011כדאי שתפני לסיוע מקצועי באחת המרפאות לטיפול מיני (לפי אתר איט"ם) ותקחי איתך את בעלך הטרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה לגמור בקשרים משמעותייםאני24/02/2011שלום רב,
אני רווק בן 32. לאחרונה אני יוצא עם בת זוג חדשה, בת 28, וחווה קושי בזיקפה, במשיכה אליה ובגמירה.
אני גומר רק כשאני מפנטז על סיטואציות מהעבר שהלהיבו אותי וגם זה לא בקלות. יש לציין שבעיני הבחורה יפהפיה, אינטליגנטית ומושכת ונראית מעולה לכל הדעות, וכמו כן אני מעוניין מאוד לקיים איתה קשר רומנטי משמעותי. אני כמובן שומר על נאמנות ומעוניין להיות רק איתה.
פרט רלוונטי נוסף, תופעה דומה חוויתי עם בחורה נוספת שיצאתי איתה לפני מספר חודשים ועונה גם כן לכל ההגדרות לעיל.
מעט רקע עלי, שלדעתי קשור לבעיה אך אינני יודע מה לעשות בנדון.
אני בחור נאה מאוד, הולך לי די טוב עם בחורות ובמהלך חיי קיימתי יחסי מין עם עשרות רבות של נשים.
עם מיעוטן זה קרה במסגרת קשר מחייב ועם רובן הגדול זה היה במסגרת סטוץ או מספר מפגשים לא מחייבים.
בפרט בשנתיים-שלוש האחרונות, אני נוהג להכיר נשים ברשתות חברתיות באינטרנט למטרות לא מחייבות (אני מצהיר על כך מראש ולא משלה אותן). רובן (אך לא כולן) היו גרושות עם ילדים המבוגרות ממני במספר שנים (5-10) אשר התאים להן האופי הלא מחייב של ההצעות שלי. הדבר מילא חלק משמעותי בחיי בשנים האחרונות והלהיב אותי מאוד מבחינה מינית. באופן מוזר (או שלא), חלק גדול מהן היו בעלות מראה ממוצע וחלקן אף פחות מזה, אך זה לא מנע ממני להיות מרוגש מאוד מבחינה מינית במפגשים האלה. אני חש זקפה חזקה כבר בעת ההתכתבות הראשונה שלנו וגם כשאנו נפגשים ורק מתחילים את הערב בשיחה ראשונית, אני כבר חש ריגוש עז (דופק עולה, סחרור קל ומהנה) וזקפה חזקה, כמובן שבעת הסקס, אני "חרמן" מאוד, ובאופן טבעי מתקשה להתאפק מלגמור (אך בסה"כ מחזיק מעמד יפה, לשביעות רצון שני הצדדים) הגמירות עצמן הינן לרוב חזקות ומהנות.
אני מניח שהשלהוב המיני שאני חש נובע מעצם הריגוש שבהכרות ה"זולה" ומעצם זה שאני מסוגל להציע להן הצעות "מגונות" באופן ישיר, בלי שבכלל נפגשנו מעולם, והן נענות להצעה ומגיעות לדירתי או שאני מגיע אליהן. את ההגדרות "זולה ו"מגונות" שמתי במרכאות כדי להדגיש שאינני חושב חלילה שהבחורות זולות (וחלקן מקסימות), אלא כי כנראה כך התת מודע שלי מפרש את הדברים.
דבר נוסף שלדעתי קשור הוא, שגם במערכות יחסים המשמעותיות שחוויתי במהלך השנים, לאחר פרק זמן של מספר חודשים (זמן קצר לכל הדעות), גם כשעוד היתה משיכה ברמה הבין אישית, המשיכה המינית שלי דעכה יחסית מהר וחוויתי את מה שהיום אני חווה כבר בתחילת הקשר.
ההבדל לעומת עכשיו הוא שבמערכות היחסים הללו, בהתחלה לפחות, היה בסדר גמור מהבחינה המינית. יש לציין שרוב מערכות היחסים הללו היו לפני התקופה ה"סוערת" שאני חווה בשנתיים האחרונות.
אני מרגיש שפגעתי בעצמי במה שעשיתי, למרות שנהניתי מאוד מהתקופה לכשעצמה.
האם כדאי לי לגשת ליעוץ מיני או פסיכולוגי או כל יעוץ אחר? האם בכלל ניתן לעשות משהו או שאבוד לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתקשה לגמור בקשרים משמעותיים - תגובה
נטע ידיד26/02/2011אני בהחלט חושבת שבדרך כלשהי למדת להסתכל על המין כמנותק מרגש וכע כעת כאשר אתה רוצה מערכת יחסים רצינית שיש בה רגש אתה חש בחרדה. הייתי ממליצה שתלך לטיפול מיני בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קשה !נועם24/02/2011יש לי בעיה חמורה, אני גומר מהר ואשתי לא.. איך אפשר לשפר את המצב ? יש כדורים או משהו ? אישתי ממש סובלת מזה.. זה מבאס אותה...
דבר נוסף, איך אפשר להגדיל את האיבר אם הוא לא מספיק גדול בשבילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה קשה ! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/02/2011ניתן לטפל בשפיכה מוקדמת, אך זה לא מבטיח שהאישה תגמור מחדירה. אין אפשרות להגדיל את איבר המין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלההההההההמיטל23/02/2011שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש כנראה? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
אילן24/02/2011האיבר המין של הגבר היה רטוב במה? בזרע במים
זרע לא יכל לחיות באוויר הרבה זמן
ולכן אין סיכוי לקליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאילן
נירה24/02/2011לא הוא היה רטוב כנראה מזה שהגבר "התרגש" כביכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהההההההה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/02/2011סביר להניח שלא.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-מינייםענבל23/02/2011מעוניינת להכיר גבר א-מיני לאהבה וחיבוקים. רומנטיקה ללא מין.
היכן ניתן לחפש ? האם יש פורום/אתר הכרויות פעיל ?
תודה מראש (ובתקווה שיש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי..
יוגב28/08/2011גם אני כמוך בדיוק :) יש פורום. אשמח אם תחזרי אליי למייל. שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-מיניים - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2011חפשי בגוגל תקבלי תשובה למבוקשך....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רון23/02/2011אני סוג של א-מיני.....
סקס לא הכי בראש מעייני ואני ממש אשמח להכיר אותך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהאנה22/02/2011שלום רב,
אני גרושה בת 41 נמצאת במערכת יחסים עם גרוש בן 45.
בו זוגי אינו מסוגל לגמור מחדירה. הדרך היחידה שהוא מגיע לסיפוק היא ע"י אוננות מאוד חזקה ומהירה. הוא גם נוהג לאונן מדי יום. ברור לי כי הנרתיק אינו מספק תחושה חזקה כמו שנדרשת לו על מנת להגיע לסיפוק.
מבקשת לקבל עיצה כיצד לנהוג על מנת שנוכל להגיע למצב נורמלי בו הוא יגיע לסיפוק מחדירה וממגע עדין יותר.
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפתרונות מעשיים
מ.מ.23/02/2011ממליץ לקיים יחסים כשאת מרגישה שהוא הולך לגמור לכווץ אתץ הנרתיק על ידי הפעלת שריר ריצפת האגן.
דרך נוספת זה להצמיד את הישבנים זה לזהושהוא יאחוז בישבנייך ויצמיד אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
נטע ידיד26/02/2011אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)