פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בחדירה
    ליאת
    31/03/2011

שלום.
    רכשתי ובירטור בגודל 17 ס"מ ועובי 4 ס"מ. האם זה גודל ממוצע של איבר מין זכרי?
    אני לא מצליחה להחדיר.
    האם מרחיבים נרתיק יביא לפתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בחדירה

הוספת תגובה

• קושי בחדירה - תגובה

אורית פס
    04/04/2011

לא ברור מדוע את מתאמנת עם ויברטור,האם הבנתי נכון שמעולם לא קיימת יחסי מין הכוללים חדירה?
    לדעתי הויברטור שקנית גדול ולא אופייני לגודל הממוצע,ערכה של דילטורים וגינליים מגיעה עד קוטר של 35 מ"מ וזהו הדילטור הכי גדול בערכה ,אך כמובן שתלוי את מי פוגשים ויתכן מצב של גבר עם אבר רחב יותר.מרבית אברי המין הגבריים הם ברוחב שבין 30-35 מ"מ בזמן זיקפה [והאורך לא כ"כ משנה]
    עבודה עם מרחיבים יכולה להועיל כאשר עובדים בהדרגתיות ועל בסיס יומיומי [ככל שניתן] מדילטור קטן [קוטר 15 מ"מ] ועד האחרון.
    קיימות בשוק ערכות שונות עדיף גמישות ועשויות סיליקון על פני דילטורים קשיחים.
    ועדיין, לא ברור מדוע את זקוקה לכך? ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי
    ורדי
    30/03/2011

הסקס עם אישתי לא היה אף פעם מזהיר , היו לי יותר טובות (לצערי הן עולות בדמיוני יותר מידי). אנו בני שלושים פלוס פלוס. כשהכרתי אותה היא היתה בתולה בת 30 (אני היייתי בעל נסיון בן 33 ), לא נראה לי שנגעה בעצמה מעולם. חייה לא היו פשוטים מבחינה משפחתית אבל לדוגמא אחותה בגיל דומה שונה מבחינה מינית לחלוטין (כלומר ניהלה קשרים בצורה נורמלית עוד כשהיתה צעירה - כך לפחות עושה הרושם) כך שאי אפשר להאשים רק את החיים , כנראה זה האופי של אישתי. יש לה סריטות , למשל לא תכניס סוגי מאכל ש"המרקם " מוזר לה , למשל בננה אבוקדו אפרסק (אף לא תיגע ביד). אחרי לידת בתינו (בת 3)המין נחלש עוד יותר ואחרי לידת בנינו (שנה וחצי) דברים דבקא תפסו תאוצה. למרות זאת אנו תשושים בכללי (זה מובן) והמין נדיר - פעמים ספורות בחודש. המוצא שלי הוא פורנו על המחשב - פתרון לא מספק אבל זה מה יש. כשכבר אנו עושים זאת במחזור אין חשש מהריון ואני גומר בפנים אך במועדים אחרים אני גומר בפי הטבעת - לא קל היה לעשות מזה הרגל , היא לא אוהבת את זה אבל אני לא מוכן לגמור בחוץ - תסכול - היא לא מוכנה גלולות או פתרון אחר ולכן היא מבינה שזה הפתרון היחיד מבחינתי למרות שהיא סובלת (יש סיכוך) - לפחות זה. (כלומר אני מאוד נהנה מכך , פתרון מצויין מבחינתי בפי הטבעת) היא לא פתוחה לדבר על סקס - נבוכה - רציתי לקבל מציצה אבל היא לא שתפה פעולה (לגיתימי מבחינתי לשים בפה כל איבר של בת הזוג , אני אוהב לרדת)אני לא יודע איך זה יקרה מאחר שמאכלים לגיתימים היא לא תאכל בגלל מרקם אז לצפות ממנה להכניס את הפין שלי לפה שלה - אשלייה כרגע.
    אני מתוסכל מהעניין כי בעבר אחת ירדה לי וזה היה מעין שיא חדש - אני זוכר זאת לטובה.
    אני חושב על אחרות כל הזמן אבל לא אעשה דבר לפגוע במשפחה. מה הייתם מציעים לי בבקשה?
    תודה מראש
    (לא התחתנתי בגלל משיכה מינית - לצערי - אבל כל החבילה היתה טובה בשבילי ואנו אוהבים מאוד)

לקביעת תור
    סגירה
    אישתי

הוספת תגובה

• הצעה שדורשת פתיחות

מיכאלה
    03/04/2011

היי, מה דעתך להציע לה שתנסו מערכת יחסים פתוחה?
    כמובן שצריך להיות אדם מאוד פתוח ולא שמרן כדי לחיות במערכת יחסים כזו, אבל אם היא לא מתלהבת מסקס אולי עדיף שתסכימו על מערכת יחסים פתוחה, כך שלא תעשה שום דבר בסתר ותשמרו על המשפחה שלמה.

אני מקווה שהצעתי לא נשמעת לך משונה. אני אישית מכירה כמה זוגות שטוב להם ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי - תגובה

אורית פס
    04/04/2011

ראשית,מאחר והכרת את אשתך כ"לא מאד מינית ופתוחה" עוד בתחילת הקשר הרי שלא ניתן לצפות שלפתע תהפוך לחתולת מין סוערת...זה לא ריאלי..נכון?
    ובכל זאת מהנקודה בה היא נמצאת ניתן להתקדם ולשפר.
    מצער אותי לקרוא שהמין האנאלי גורם לה סבל ועדיין אתה ממשיך בכך..זה וודאי לא יגרום לה לחבב יותר יחסי מין,לא הבנתי מדוע ללא חדירה לא תוכל להנות [אפשר במין ידני בעזרתה ובחיכוך גם אם בשלב זה היא לא מוכנה לתת לך מין גרוי אוראלי.
    מהתאור שלך ,אני מאמינה שתוכלו להרוויח מפניה לגורם מקצועי-ברוב המקרים טיפול שכזה תורם לפתיחות ותקשורת מינית טובים יותר.וכמו כן בטיפול ניתן יהיה לברר יותר לעומק [הנוכחותך או לבד איתה] את הסיבות לעכבות של אשתך ולתת להן מענה שיתאים לה ויניח את דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דכגע
    30/03/2011

שלום.
    אני בן 15 וחצי, והביצים שלי לא שוות בגודלן.. אחת גדולה, ואחת ממש קטנה.. האם זה צריך להדאיג אותי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    02/04/2011

לא צריך להדאיג בכלל! לרובנו אשכים לא בגודל שווה. כמו הרבה חלקים אחרים בגף שאינם סימטריים כך גם האשכים-ביצים!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר קיום יחסי מין
    עדי
    30/03/2011

לא מזמן קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה ובכל פעם אחרי קיום יחסי המין אני מרגישה צריבה בנרתיק. הכאב מתחזק כשאני עושה פיפי והוא נמשך ככמה שעות.
    האם זה נורמאלי בגלל שלא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין או שהכאב לא אמור להיות?
    ממה זה נובע ואיך אני יכולה לטפל בזה?
    תודה, עדי

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• מניסיון

יעל
    01/04/2011

את יכולה לקנות ג'ל סיכה - בכל סופר פארם, יש המון סוגים. זה מפחית את הכאב.

הכאב שאת חשה יכול לנבוע מחוסר לחות ואז השפשוף - הכאב ממנו- בא אחרי, וזה צורב וכואב. עוד אפשרות היא פטריה בנרתיק - את זה בודקים אצל רופא נשים- בדיקה מאוד פשוטה ותשובה אחרי יומיים. במקרה של פטריה שמים אגיסטן וזה בד"כ נפתר.

באופן כללי מומלץ ביותר לשתות פרוביוטיקה - חיידקים טובים, זה אוטמטי משפיע על האיזור. אם תעשי את זה וגם הג'ל - יתכן ותחושי הקלה גדולה. אם הכאב ממשיך - פני לרופאת משפחה, אולי היא תמצא חיידק או פטריה ותיתן טיפול מתאים (זה קורה להמון נשים).

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

יעל
    01/04/2011

זה בהחלט יכול לנבוע מכך שקיימת יחסי מין בפעם הראשונה, עד אז המקום היה צר ולא רגיל לפעולה הזאת, ההרחבה שלו לפעמים מביאה לכאבים בהתחלה. הכי חשוב לעשות את זה ברוגע עם חומרי סיכה, כדי לא לפצוע ולא לגרום לסבל מיותר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר קיום יחסי מין - תגובה

אורית פס
    04/04/2011

הטיפים של יעל טובים ,ותודה ליעל.
    הייתי מוסיפה על דבריה כך:
    במצב נורמלי לא אמורים להיות כאבים בזמן חדירה.
    אכן מסככים יכולים להקל,ובנוסף למסככים על בסיס מים את יכולה לנסות שמנים טבעיים כגון:שמן שקדים או שמן זרעי ענבים.
    ולסיום,אני לא סבורה שרופאת משפחה היא הכתובת הכי טובה עבורך,אלה פניה למרפאה סקסולוגית שם הצטבר ידע וניסיון הקשור לכאבים למיניהם בעת קיום יחסי מין,במרפאות אלו פועל צוות רב- מקצועי הן רופאים לטיפול בכאב והן מטפלים הנותנים מענה להיבטים היותר נפשיים של הבעיה [באם יש צורך בכך]. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הדגדגן
    טליה
    29/03/2011

אני אוהב דגדגן גדול אצל נשים. האם יש קשר בין גובה האישה לגודל הדגדגן שלה? הייתי עם אישה שהיה לה דגדגן מאוד קטן שכמעט ולא רואים אותו. האם יש לה איזה שהוא פגם? בסרטי הפורנו לבחורות יש דגדגן נראה לעין.

לקביעת תור
    סגירה
    גודל הדגדגן

הוספת תגובה

• גודל הדגדגן - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2011

אין קשר בין הגובה לגודל הדגדגן. אין בדגדגן קטן בכדי להצביע על פגם כלשהו. ובסרטי פורנו גם לבחורים יש איבר שנראה לעין.... מבין ת'עניין?!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנזרות מוחלטת מאוננות
    מיואש
    28/03/2011

לאחר תקופה של מעל 15 שנה של אוננות במשך 2-3 פעמים ביום בממוצע,החלטתי להתנזר לגמרי מאוננות,בהתחלה זה היה אפשרי,הגוף יכל לספוג את זה,הרגשתי יותר טוב,יותר עירני,יותר מרוכז,הרגשתי שהחיים שלי חוזרים למסלולם,לאחר כשבוע וחצי של חיים ללא אוננות וללא שפיכת זרע,אני מתחיל להשתגע מהחרמנות,אני ממש מת לגמור ולא מרשה לעצמי בכוח,אני סובל ולא יודע אם לוותר לעצמי או לא...אם ארשה לעצמי לגמור 2-3 פעמים בשבוע זה יהיה סביל ?כלומר ארגיש טוב מבחינה אנרגית כמו עכשיו..?כי להתנזר לגמרי זה ממש ממש קשה ואני בקושי מסוגל לחיות ככה,זה מתסכל ואני כל הזמן חושב על להשבר....אני פשוט יודע שאם אחזור לאונן אני מפחד שאחזור שוב לאונן בתדירות גבוהה כמו בעבר,מה עליי לעשות?האם 2-3 פעמים בשבוע זה משהו שאפשר להרשות לעצמך כדי להרגיש טוב?
    כי בפירוש שאוננתי 3 פעמים ביום הרגשתי עייף,מדוכא,הרגשתי ממש רע פיזית ונפשית,ושהתנזרתי התחלתי להרגיש שאני משתקם,ועכשיו אני מתחרפן מהרצון לגמור...בפירוש זאת היתה הנאת חיי,אבל היא גמרה את כל האנרגיות שלי כבנאדם...קראתי ברפואה הסינית שמייחסים לשפיכת זרע מרובה תכונה של יציאת כל האנרגיה והחיוניות של הגבר...

לקביעת תור
    סגירה
    התנזרות מוחלטת מאוננות

הוספת תגובה

• כמו שעניתי לך בפורטל אחר

ד"ר אילן בירן
    30/03/2011

לא התייחסת לגילך ולמצבך המשפחתי וגם לא אמרת דבר על יחסי מין: מבין השורות אני 'מריח' קשיים מיניים מעבר לסוגיית האוננות. אם אני צודק - מוטב שתפרט ואנסה לעזור לך.
    בעניין האוננות,

התמכרות לאוננות היא בעייתית והרגשת זאת על בשרך! אולם 2-3 פעמים בשבוע זה תקין לחלוטין ויכול להשתלב עם יחסי מין סדירים. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ..!
    בת 19
    28/03/2011

אני קיבלתי מחזור ביום ראשון והוא נמשך לי עד יום חמישי בבוקר, כלומר בשעות הבוקר היו לי ממש טיפות אחרונות בצבע אודם -חום ובלילה של אותו יום חמישי קימתי יחסי מין עם בן זוגי עם קונדם אך למרות זאת אני עדיין חוששת לעניין ההיריון.
    קראתי שיש תאריכים מסויימים שבהם ניתן ולא ניתן להכנס להיריון וקראתי שבערך יומיים אחרי ויומיים לפני המחזור לא ניתן להכנס להיריון האם זה נכון?
    והאם לפי מה שהצגתי יש לי סיבה לדאוג?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ..!

הוספת תגובה

• שאלה ..! - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2011

לפי מה שאת כותבת אין חשש להיריון. הביוץ לא מתחולל מיד בסוף מחזור. אין סיבה לדאגה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pubococcygeus muscle
    קובי
    28/03/2011

ידוע לי ששריר הpc נמתח מעצם הערווה עד לעצם הזנב ואחראי לתהליך מתן השתן וגם על כיווץ פי הטבעת.
    האם לצורך תרגול "קגל" ניתן לכווץ את השריר באזור הפין בלבד, או שכל כיווץ כולל כיווץ של כלל השריר?

לקביעת תור
    סגירה
    pubococcygeus muscle

הוספת תגובה

• pubococcygeus muscle - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2011

באופן עקרוני הכיווץ כולל את כל השריר.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אוננות
    אילנית
    28/03/2011

שלום רב,

ידוע כי בעת קיום יחסי מין משתחררים אנדרופינים התורמים לשיפור המצב רוח ועוד הורמון שמשתחרר בעת האורגזמה , רציתי לדעת אם הדבר נכון גם לגבי אוננות ?
    האם גם אוננות נחשבת לפעילות מינית התורמת לשיפור מצב הרוח ?

בתודה מראש,
    אילנית.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אוננות

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אוננות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2011

חיובי!
    לטוב ולרע, האוננות היא פעילות מינית לכל דבר. רק בוא ולא נהפוך את זה לדרך חים !! :-)

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי להיכנס לזה

דוד ב
    01/04/2011

מניסיון

אוננות זה כמו קוקה קולה או סיגריות

ובפשטות ממכר

היתה לי תקופה שלא יכולתי בלי
    וזה התחיל בפעמיים בשבוע

אז תחשוב טוב לפני שתתחיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר רפי חרותי
    אליעזר
    27/03/2011

אני פונה אליך בנסיון להבין האם קיים איזשהו קשר בין שפיכה של זרע לבין מערכת העצבים בראש ? או האם קיים איזשהו חומר שמופרש מהראש (המוח) בזמן שמצבצעת שפיכה ?וזאת כמובן בהתבסס על משהו אישי כשבעצם לאחר שמתבצעת שפיכה כיומיים שלושה או אוליי יותר קיימת תחושה מבוססת שכאילו משהו בראש ניטען ומתמלא מחדש ...רציתי אף לדעת ברשותך ממה עשוי נוזל הזרע הגברי ? ואלו מזונות צריך לאכול כדי להשיב את הויטמינים הדרושים שממנו עשוי הזרע ..אודה לך אם תשיב תגובה לשאלתי..בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ר רפי חרותי

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר רפי חרותי - תגובה

09/04/2011

נוזל הזרע עשוי מחלבונים, סוכרים ומינרלים שונים אשר מצויים במזון מאוזן. אין צורך במזון ייחודי על מנת לשפר זאת, אם כי יש כאלו שימליצו לך לאכול אגוזים למשל, שיש בהם אבץ.

מה הבסיס לשאלתך? מה מטריד אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה להמלצה על סקסולוג "מכבי" בת"א
    נוריס
    27/03/2011

הוספת תגובה

• אודה להמלצה על סקסולוג "מכבי" בת"א - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2011

בבי"ח איכילוב יש מרפאה לטיפול מיני המקבלת מטופלים מבוטחי קופ"ח מכבי.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לעידן מיליצ'ר
    רונירון
    27/03/2011

שלום רב,
    אני נשואה כ- 20 שנה לחבר הראשון שלי.
    למרות שאני אוהבת אותו מאד, לאחרונה אני מרגישה כי קשה לי מאד.
    הסקס אף פעם לא היה מזהיר אבל הוא כבן-אדם היה מקסים (וזה אפילו הספיק לי).
    אני שוקלת אם להמשיך איתו או לראות חיים אחרים.... - דבר שמאד מתחשק לי לאחרונה.
    אני מאד מתלבטת ולא כל-כך יודעת מה לעשות...
    איזו הצעה היית ממליץ לי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לעידן מיליצ'ר

הוספת תגובה

• שאלה לעידן מיליצ'ר - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2011

רוני רון יקרה,
    חבל בגלל יחסי מין לפרק ולראות אחרים. את מתארת קשר חברי וחם עם אדם מקסים.
    למה לא לפנות יחד לטיפול מיני אשר יכול לעזור לכם להפתח ולהעשיר את המיניות וחיי המין שלכם. יש בכל קופ"ח ובכל בי"ח מרפאה לטיפול מיני עם בעלי מקצוע שיתנו מענה למצוקתך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר אורית פס !
    אליעזר
    27/03/2011

אני פונה אלייך בנסיון להבין האם קיים איזשהו קשר בין שפיכה של זרע לבין מערכת העצבים בראש ? או האם קיים איזשהו חומר שמופרש מהראש (המוח) בזמן שמצבצעת שפיכה ?וזאת כמובן בהתבסס על משהו אישי כשבעצם לאחר שמתבצעת שפיכה כיומיים שלושה או אוליי יותר קיימת תחושה מבוססת שכאילו משהו בראש ניטען ומתמלא מחדש ...רציתי אף לדעת ברשותך ממה עשוי נוזל הזרע הגברי ? ואלו מזונות צריך לאכול כדי להשיב את הויטמינים הדרושים שממנו עשוי הזרע ..אודה לך אם תשיבי תגובה לשאלתי..בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ר אורית פס !

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר אורית פס ! - תגובה

אורית פס
    27/03/2011

שלום,ראשית טעות תיקון-אינני רופאה,ובצוות העונה על שאלותיכם רק דר. רפי חרותי הוא רופא,אתה יכול לקרוא את הרזומה של כל אחד מאתנו,אני פסיכותרפיסטית וסקסולוגית מוסמכת וכן יועצת לנישואין\זוגיות.
    אנא הפנה השאלה לדר. חרותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רתיעה ממין
    הילה
    27/03/2011

יש לי בעיה חמורה, אני בת 25 ויש לי רתיעה ממין ומכל מה שמתקשר לזה. כל פעם שאני רואה בטלוויזיה סצינה מינית/נתקלת בסצינות מיניות בספרים/חברים שמדברים על מין/בדיחות גסות וכו' זה גורם לי לאי נוחות,רתיעה,סלידה ואף חרדה מאד גדולה. אחרי אירוע כזה, אני ישר נהיית מדוכאת וחושבת על זה בלי הפסקה. אני מרגישה מאד משונה בעקבות המצב, זה נראה כאילו אני היחידה בעולם שהדיבור על מין גורם לה לחוסר נוחות כל כך גדול עד למחשבות אובססיביות ותחושה של חרדה גבוהה. לפעמים קשה לי לתפקד ביום יום. יש לציין שמעולם לא היה לי בן זוג(אני סובלת מחרדה חברתית לא קלה), אני כן נמשכת לגברים ולפעמים מסוגלת גם לפנטז על גברים ולדמיין את עצמי במיטה עם גבר, אבל ברגע שאני נתקלת בביטויים מיניים מהסביבה אני שוב מתכנסת בתוך עצמי ולא רוצה אף אחד ומעדיפה להיות לבד. הבעיה הזאת מאד מציקה לי ומטרידה אותי, אני חסרת אונים. האם זאת תופעה מוכרת? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה
    רתיעה ממין

הוספת תגובה

• רתיעה ממין - תגובה

נטע ידיד
    27/03/2011

הילה שלום!
    נשמע שיש לך קושי רב עם הנושא. האם פנית לטיפול בעקבות החרדה החברתית שלך? סביר להניח שהיא מעצמה את החרדה ממין. בכל מקרה התופעה בהחלט מוכרת ויכולה לנבוע ממגוון סיבות לכן אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני לא ניתן לפתור זאת דרך התכתבות באתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי לגמור
    רובי
    26/03/2011

שלום רב
    אנ י ב47 לפני חודש התחלתי עם כדור אסטו 10 מ"ג ואני עיף כמעט כול שעות היום. הבעיה הרצנית שלי גם שאני לא מצליח לגמור.מה עושים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי לגמור

הוספת תגובה

• קשיי שפיכה בגלל תרופה

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

לתרופה ממשפחת SSRI שהזכרת יש תופעת ללואי של עיכוב הגמירה במשגל. יש סיכוי שלאחר מספר שבועות תחזור יכולתך לגמור ואם לא - מוטב שתבדוק עם הרופא אפשרות לשינוי התרופה או המינון.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה