מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהניתי מהפעם הראשונהאור04/08/2010
שלום רב,
אני והחבר שלי בני 1פ, חודשיים ביחד.
אתמול זו הייתה הפעם הראשונה של ולא נהניתי בכלל. אפילו לא הרגשתי את החדירה, רק רציתי שזה יגמר ולפעמים זה קצת כאב.. גם לקח לו זמן עד שהוא מצא את החור והיה פשוט גרוע:(
למה לא הצלחתי להרגיש את זה ולא הצלחתי להנות? זה ממש מטריד ומלחיץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר **בני 19
אור04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהאחד103/08/2010
שלום,
בימים האחרונים חוויתי שני כשלונות רצופים עם בת זוגי - בראשון הזיקפה נפלה לקראת הסוף, ובשני היא נפלה מיד לאחר שקרתה.
במקרה הראשון שמתי לב שזה קרה לאחר שבת זוגי רצתה שנגיע לאורגזמה ביחד.
למקרה השני אין לי הסבר, אך אני מעוניין לציין שבימים האחרונים אני עייף מאוד בגלל העבודה וטרוד בגלל עניינים משפחתיים.
האם זה קשור?
אני רוצה לציין שלא קרה לי עדיין דבר כזה, אך מעולם גם לא קרה שיכולתי לקיים יחסים יותר מפעם אחת ברציפות, אלא רק לאחר הפסקה ארוכה, בדרך כלל יום שלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב אני בן 30
אחד104/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר שלא גומראנה03/08/2010
רציתי לשאול על גבר שאני יוצאת אתו,
והוא אף פעם לא גומר.
אנחנו שוכבים לפעמים שעה שלמה והוא לא גומר,
וגם לא רוצה אחר כך לגמור, אלא פשוט מפסיק כשאני מבקשת ממנו וזהו. ממשיך הלאה.
כמובן שעומד לו בהתחלה ובמהלך כל הסקס.
איך זה שהוא לא גומר?!
מה זה יכול להיות?!
אציין שאנחנו שוכבים בכל מיני תנוחות,
ושהוא מוביל לגמרי בזמן הסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר שלא גומר
אורית פס05/08/2010הגבר שאת יוצאת אתו סובל קרוב לוודאי מבעיה שבסקסולוגיה מכונה שפיכה מעוכבת, או בפשטות אנאורגזמה,שהרי אינו מגיע לידי אורגזמה, הייתי ממליצה לו על פניה לטיפול אם מוכן לעבוד על כך,הבעיה מוכרת, ניתנת לטיפול אך קשה לפתור זאת לבד אם מדובר באפיון נמשך וקבוע לאורך זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גדילת איבר המיןמתגייס בקרוב03/08/2010
אני אהיה בערך בן 18 וחצי כשאתגייס, העניין הוא שאני אתגייס ליחידה קרבית מובחרת.
רציתי לשאול אם עקב חוסר שעות שינה והתזונה בצבא דבר זה יכול להשפיע מאוד על גדילת איבר המין אם בכלל? ועד איזה גיל איבר המין גדל? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוס נעים
אורית פס05/08/2010אם אינני טועה בנים גובהים ומתפתחים עד גיל 21 ,אז אולי יש למה לשאוף,ובעיקר .....בגיל 21 אני מקווה שלא תטריד את עצמך בעיניני גודל,זה מעסיק גברים רבים, ןחבל ....
אין השפעה של תזונה ועייפות על גדילת אבר המין,יתכן שיש לך חששות נוספים לקראת הגיוס אז כדאי לך להתייעץ על כך עם בעל ניסיון שכבר התגייס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסולוג/ית בצפוןחסויה03/08/2010
שלום רב,
האם תוכלו להמליץ לי על סקסולוג/ית באזור חיפה? (אם אפשר יותר מאחד/אחת)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקסולוגים בצפון
06/08/2010רשימה של מטפלים מיניים מוסמכים (וכן מרפאות ציבוריות) תוכלי למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם)
ליד כל מטפל/ת רשומה גם כתובת הקליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולה מיואשתמיואשת03/08/2010שלום
אני בת 24, עם בן זוג של 5 שנים ועדין...בתולה.
התחלתי לנסות בגיל 19 בערך ומאז אני סוחבת את הפרנויה הזו ממשהו שהוא טבעי לחלוטין.
התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי, אני מקוה שזה יעזור, אבל נמאס לי ולו לחכות.
דווקא בטיפול אני מ נסה להבין מה בדיוק מפחיד אותי. ומלבד לכאב הרגעי (או המתמשך), אני חוששת מהתחלה של מחלות ופטריות וכדומה בנרתיק.
כל פעם שאנחנו מנסים לשכב אני נתקפת פחד עז וחוסמת את עצמי לחלוטין.
מבחינה פסיכולוגית ברור לי שלא יהיה כאן פיתרון,
אבל רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שבפעם הראשונה זה לא יהיה כל כך כואב כמו שמספרים? (אני יודעת שלא אצל כולם).
איך נמנעים מדלקות בנרתיק?
אני מצטערת שכל זה נשמע מטופש אבל אני באמת מיואשת....
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת לא מטופשת..קוראים לזה וגיניסמוס
חסוי04/08/2010היי.. לבעיה שלך קוראים וגיניסמוס ..לצערי היא היתה גם מנת חלקי..טיפול סקסולוגי בעזרת מרחיבים תפתור לך את הבעיה הפיזית.. השאלה היא האם לאחריו תוכלי להתח גם נפשית לכל הנושא של חדירה והנאה ממנה כי לי זה עדיין קשה..לצערי..ואני אישה נשואה שמתה לילד ולא בא לי להכנס להריון בצורה מלאכותית הזרעה וכאלה... !! אז שיהיה לך המון בהצלחה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיניסמוס
אורית פס05/08/2010כך נקראת הבעיה שלך ,ואת לא אשמה בכך.טיפול פסיכולוגי זה דבר טוב אך מי שיעזור לך בטיפול ספציפי לבעיתך זה סקסולוגית עם נסיון בתחום זה,וחבל שפסיכולוגים לא מפנים לטיפול מיני כשצריך.
וגיניסמוס הוא לא פרנויה אלה יותר פוביה ,ז.א. חרדה לא רציונלית מחדירה,יש לכך טיפול שאחוזי ההצלחה שלו הם מעל 90 אחוז,,מאחר והזמן יקר לך [וגם כדאי לטפל בכך בגיל צעיר שלא ישתרש ההרגל], פשוט פני לטיפול מיני,פרטי או במסגרת מרפאה בקו"ח או בי"ח. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בזמן חדירהליאת02/08/2010שלום רב, עד לפני חודש יכולתי לקיים יחסי מין נורמלים לחלוטטין עם בן זוגי.
אך לפי כחודש בערך התחלתי להרגיש כאבים בזמן החדירה, לא מסוג הכאבים שמלווים אותי כל היום.
לא צורב לי בפיפי, לא כואב, לא שורף, אין אדמומיות, אין הפרשות.
הלכתי פעמיים לרופאת נשים והיא פעמיים אמרה כי לא רואה כל סיבה לדבר, החדירה שהיא עשתה לי לא עוררה בי כאבים , בדקה וטענה כי הכל תקין, הביאה לי משחה ו2 טבליות לנרתיק.
אוסיף ואומר כי עד לפני חודש לקחתי גלולה אחרת אבל הכאב החל לפני התחלת החפיסה החדשה.
מה גם שחברי כמעט כל הזמן גומר בפנים וחשבתי שאם לי אין כלום אז אולי זוהי רמת החוציות של הזרע.
שאלה מה אני עושה ??
כי לא נעים לאף אחד מאיתנו ומלחיץ אותי שלא מוצאים לי כלום וזה עדין כואב ושורף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים בזמן חדירה
אורית פס05/08/2010הייתי מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני [אפשר דרך קו"ח שלך ],במרפאות אלו התפתחה מומחיות באשר לתסמונות כאב למיניהן,ובהן פועל צוות רב הנותן מענה גם להיבטים הפיזיולוגיים ובמידת הצורך גם להיבטים רגשיים או לשיפור המיניות אם "התקלקלה עקב הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה דחוףיולי02/08/2010אני בת 28, תמיד הרגשתי אי נוחות בחדירה עמוקה. אני ובן זוגי הצלחנו להתגבר על כך ע"י שינויי תנוחה וכשהייתי ממש מגורה אז הרבה פחות כאב.
לאחרונה החלו כאבים בבטן תחתונה שמאלית (במיוחד אחרי מחזור ) כאבים חזקים יותר בחדירה ולאחר קיום יחסים (למרות שאני נהנית).
הבעיה היא שעם הכאבים האלו אני לא מצליחה לעבור בדיקה גניקולוגית. הכאב הוא לא בפתח הנרתיק אלא בעומק.
הכאב פשוט בלתי נסבל, אפילו הלכתי לרופאים פרטיים על מנת לקבל זמן ארוך יותר ויחס אדיב אך הכאב כל כך חזק שלא יכולתי לשאת אותו.
אני ממש סובלת. מאוד חוששת מחוסר היכולת הזאת להיבדק ולא יודעת למי לפנות לעזרה.
האם זאת תופעה מוכרת? כי אני קוראת בפורומים על הרבה נשים עם כאב בחדירה שעוברות בדיקה גניקולוגית.
מי יכול לעזור לי במצב כזה, האם יש משהו שיכול לעזור? טשטוש? גז צחוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליולי
אורית פס05/08/2010ראי 2 תשובות מעל שאלתך שם עניתי לגולשת נוספת ששאלה על כאב בחדירה, הכאב חד והמלצתי שתקיימו יחסי מין ללא חדירה עד פניתך לטיפול מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתת... :Oחסוי01/08/2010היי אני בת 13 וחצי ,
לא מזמן היה לי חבר רציני ראשון.. היינו מתנשקים בלי נגיעות בלשון.. כי פחדתי וכל מיני כאללה..
סיפרתי לחברות שלי [שהתנשקו כבר איזה 300000 פעם] והן אמרו לי שזה היה נקרא נשיקה ספרדית.. :O
אני חוששת מכך שאני לא יודעת להתנשק צרפתית .. אני לא יודעת עם זה הגיל.. יש למישוו עצה איך להתנשק ומזה לעזאזל נשיקה ספרדית ושוודית ? :O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מכיר נשיקה ספרדית או שבדית
ד``ר עידן מיליצ`ר01/08/2010מכיר נשיקה צרפתית שזה נשיקה לשון ללשון...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם חושביםסודי31/07/2010יש לי פנטזיה שכזאת שבחורה תפליץ לי על הזין. מה אתם חושבים על זה והאם לחלק מכם יש פטיש שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם היא מוכנה וזה מגרה מינית גם אותה
06/08/2010אז תן לה הרבה שעועית ולכו על זה.
ורצוי לאוורר את החדר היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקה למניעת הריוןתותי31/07/2010היי בוקר טוב,
אני עומדת להתחיל שימוש במדבקה למניעת הריון.
רציתי לדעת אם גם היא, כמו הגלולה, משככת כאבי מחזור.
בזמן מחזור אני סובלת מכאבי בטן נוראיים, יש סיכוי שהמדבקה יכולה
לשכך אותם קצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמדובר בד"כ באותם חומרים רפואיים
06/08/2010רק אופן הספיגה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על גלולותאנונימית30/07/2010ממ...
אם אומרים שאני מוגנת בשבוע הראשון של לקיחת גלולות בפעם הראשונה- למה ממליצים בכל זאת להשתמש בקונדום בחודש הראשון? אני שואלת כי הגניקולוגית שלי אמרה שאחרי השבוע הראשון אפשר לקיים יחסי מין, אבל לא אמרה להשתמש בכל זאת בקונדום.
יש מחקרים שמראים שהאחוזים של הגלולות עולים אחרי החודש הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלות על גלולות ואמצעי מניעה
30/07/2010יש להפנות לפורום רפואת נשים השכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימוש פנטזיות ותפקוד - לעידןeubh29/07/2010בהמשך לאחת ההודעות בפורום,
מה דעתך על מימוש פנטזיות מיניות עם נערות ליווי כאשר לא ניתן לממש אותן עם האישה?
אני מדבר על מצב בו היחסים ביו בני הזוג טובים אך יש חסך מסוים במין שלא ניתן למלא אותו עם האישה.
האם אפשר לממש פנטזיה עם נערת ליווי?
האם זה יכול להשפיע על היחסחם עם האישה?
מהם הסיכונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיש באמונתו יחייה...וגם בפנטזיתו...
ד``ר עידן מיליצ`ר29/07/2010לכל מימוש יש מחיר! לפעמים המחיר הוא....0 ומה שנעשה נכנס לספר דברי הימים שלך ואף אחד לא ידע על מעלליך. לחילופין המחיר עלול להיות פרוק הנישואין. העוצמות הרגשיות והמיניות שתחשף אליהן עלולות להוציא את ה"רוח ממפרשי המיניות". לחילופין אולי זה יוסיף למיניות של שניכם בבית.
וואלה...אין תשובה אחת נכונה.
אתה תחליט!!!... כי אתה גם תקח אחריות על התוצאות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד לגמור ומפחד שאני גומר מהר!.אבי29/07/2010שלום אני בן 17 ו3 חודשים ושאני עם חברה שלי עושה סקס יבש ואני עם גינס והיא עם גינס או שתינו עם תחתונים או משהו אני גומר... זה מפחיד אותי ואני חושב שאני גומר מוקדם מדי(כי זה סקס יבש) זה לוקח איזה 5 דקות ואני גומר ולפעמים לא גומר בכלל,זאת בעיה? הרבה גומרים מסקס יבש? ועוד משהו:ברגע שאני רוצה לגמור אני מפחד שיהיה רטוב או משהו והיא תרגיש את זה או שאם אנחנו עם תחתונים היא תכנס להריון. אני יכל לגמור שהיא עליי ברכיבה או שאני מעליה ששנינו עם תחתונים בלי לפחד?
תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפקודך ת ק י ן !!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש צריך עזרה!.אבי29/07/2010יש לי בעיות קשב וריכוז והבנתי שזה מה שגורם לשפיכה מוקדמת.. יש איזה משהו לעשות חוץ מלקחת ריטלין? כי שאני לוקח רטלין זה לא בשעות כאלה אלה בשעות שאני לומד וההשפעה נגמרת כבר עד אז..
אני בן 17 וחצי.. מה אני יכל לעשות? אני גומר תוך חצי דקה עד דקה ומשהו... אמרו לי לאוננן לפני.. כמה זמן לפני? וזה לא היה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבנת לא נכון
30/07/2010בעיות קשב וריכוז לא בהכרח גורמות לשפיכה מוקדמת. זה תלוי בהרבה גורמים נוספים. ריטלין אינו מיועד לשפיכה מוקדמת. יש תרגול שניתן לעשות כדי לשפר השליטה על השפיכה (ותוכל לקרוא על כך בפורום - נכתב על כך רבות).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)