מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..ניר29/07/2010
שלום אני מקיים יחסים בתדירות גבוהה עם חברה שלי . השאלה שלי האם כתוצאה מקיום יחסים בתדירות גבוהה הזיקפה עלולה להיחלש ? שמפעם לפעם הזיקפה חלשה יותר לדוגמא היה מצב שכמעט שכבנו כל יום ואז בפעמים האחרונות הזיקפה היתה חלשה יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין בתדירות גבוהה
30/07/2010קיום יחסים בתדירות גבוהה אינו פוגע בזיקפה.
עם זאת, עם הגיל לוקח זמן רב יותר להגיע לזקפה נוספת לאחר אורגזמה וזה נורמאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין בתדירות גבוהה
eubh31/07/2010לד"ר חרותי - אני יכול לשאול את אותה שאלה: אני מקיים יחסים עם חברה שלי (סקס מצוין) או מאונן כמעט כל יום. שאלתי - כמה זמן סביר שיעבור בין שפיכה ועד שאקבל זיקפה שוב ואהיה מוכן לצאת לדרך?
דרך אגב, גם היקפה כבר לא מה שהייתה.
אני בן 50, סובל מיתר לחץ דם קל.ובכושר גופני טוב מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אינדיבידואלי
06/08/2010בקבוצת הגיל שלך זה יכול לקחת בין חצי שעה למספר שעות עד יממה.
אתה יכול לעשות המון דברים מענגים בדרך, ולצאת לדרך, גם בלי הזקפה.
לגבי הזקפה - יתר לחץ דם עשוי להפחיתה וניתן לשפר ע"י תרופות (סיאליס, ויאגרה, לויטרה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלותלילך29/07/2010רציתי לשאול אם זה מסוכן לקיים יחסי מין בזמן מחזור?
לחבר שלי זה לא מפריע אבל אני לא סגורה על זה מה גם שבימים של המחזור אני מרגישה די נפוחה, לפעמים גם עצבנית ורגישה אז לא כ"כ בא לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשתי תשובות
30/07/2010זה לא מסוכן לקיים יחסי מין בזמן מחזור. זה יכול להיות לא נעים, אבל זה כבר עניין אישי.
אם את עצבנית ורגישה זה סיפור אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
.אבי01/08/2010תודה רבה! אפשר בבקשה קישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קישור? לאן?
06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות סקס ונערות ליוויeubh28/07/2010מה הסיכוי לחטוף מחלת מין כלשהיא כתוצאה מביחוי עם נערת ליווי? (גם אם היא :ברמה גבוהה: היא עדיין נערת ליווי.
אל תשפטו אותי - זו האפשרות היחידה שלי להגשים פנטזיות
כמובן שימוש בקונדום הוא חובה גם לסקס וגינלי וגם לסקס אורלי.
האם יש וד משהו שאפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה
רוית29/07/2010למה זו האפשרות היחדיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערת ליווי
eubh29/07/2010כי אני רוצה לעשות סקס עם שתי בחורןות ואישתי אפילו לא מוכנה להיות אחת מהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שופטים אותך...כולנו בני אדם!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/07/2010הסיכוי הוא 50% 50% או שתחטוף או שלא....מה שניתן לעשות, מעבר להמנע... זה..... לקוות....:-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי הוא 50% 50%
eubh30/07/2010הסיכוי הוא 50%-50% כי יש רק שתי אפשרויות (וזה ברור) או שיש סטטיסטיקות בנושא?
אם אני רוצה לעשות מין בטוח, במין מזדמן, האם אפשר לעשות יותר מאשר להשתמש בקונדום (גם במין וגינאלי וגם באוראלי)?
האם יש תנוחות שבהם הסיכוי לחטוף משהו נמוך יותר?
אפשר להמנע מחילופי נוזלים
איך אפשר להמנע ממגע של עור בעור?
ככול שאני מבין שימוש בקונדום מונע הדבקות באידס, הרפס, זיבה, כלמידיהץ מה עם פפילומה? כינמת?
מקווה שתוכל להשיב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של רטיבותאסף28/07/2010יש לי בעיה מסויימת שאני אפילו לא יודע איך להגדיר אותה אני אבל אני אנסה...
כל פעם לפני שאני שוכב עם מישהי והעניינים מתחממים יוצא מאיבר המין שלי נוזל שקוף מאוד ואני לא שולט בכלל על יציאתו הוא פשוט יוצא , אולי מהתרגשות אבל אני חושב שזה לא קשור לזה כי אני כבר הרבה זמן נמצא בקשר עם מישהי ועדיין זה קורה.
זה לא פוגע בחיי המין שלי כי חיי המין שליי ממש מעולים ואני נהנה מכל שניה , תמיד עומד לי אולי לוקח לי זמן לגמור אבל הכול ממש מעולה !!!
הדבר היחידי שמפריע לי זה הנוזל הזה שאני לא שולט עליו והוא פשוט יוצא אז הייתי שמח לקבל חוות דעת בנושא ואם משהו לא מובן אז כמובן להגיד ואני אנסה לנסח מחדש .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרprecum
30/07/2010זה נוזל מקדים לשפיכה. נורמאלי לחלוטין ושכיח בגיל צעיר. עם הגיל כמותו תלך ותרד. זה יכול לדלוף גם בעת גירוי מיני כמו סרט - מה שנקרא "להרטיב בתחתונים". זה לא שפיכה או זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי התגובה
אסף01/08/2010האם יש דרך לטפל בזה ולהפחית את זה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם לגביי התגובה- לא ענו לי...
אסף05/08/2010האם יש דרך להפחית את זה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הנאהיבגני28/07/2010שלום לכולם יש לי בעיה והיא אני לא מרגיש בהאנאה בזמן החדירה ובמיוחד ברגע השפיכה. אבל בדרך אנונות ועם נגיעות בראש הפין אני מרגיש בהנאה רבה . למה זה קורה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר הנאה בחדירה
30/07/2010חסרים הרבה פרטים. לא ידוע גילך, מחלות רקע, תרופות שאתה נוטל או אפילו סוג הקשר במהלכו אתה חווה חדירה. כל אלו יכולים להשפיע על מידת התחושה, כמו גם שימוש בקונדום.
אולי תפרט יותר וננסה להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבוהל בבקשה תעזרו ליסומסום27/07/2010היי אני בן 18 וחצי בתול .. לפני שלושה ימין קיימתי יחס עם מישהי בהתחלה זה עמד לי הרבה
באמצע הסקס התחיל להירגע במהלך סקס של יותר מחצי שעה לא חשתי במשהו יפה כמו שאני עושה לעצמי(עבודת יד) בסוף זה לא יצא נסיתי ביד זה יצא ולאחר שלושה ימים עוד פעם אותו דבר אפילו לא עמד לי כל הזמן ובסוף רק עבודת יד מעצמי יצא לי
אני מבוהל למרות שחשבתי שבפעם הראשונה יהיה לי אחלה סקס אבל יצא להפך בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה מתאר שפיכה מעוכבת
29/07/2010דווקא הפעמים הראשונות בהן מקיימים יחסי מין אינן נפלאות כמו שמדמיינים, כי יש לחץ וחוסר ידע. ממש כמו הפעמים הראשונות שרכבת על אופניים. זוכר?
אל תשים את הגמירה בחדירה כמטרה של המפגשים המיניים הראשוניים האלה. שים כמטרה את ההנאה שלך ושל זוגתך, גם אם זה כרוך בהרבה עבודת יד (כדבריך). זה בסדר וגם כייף. לאט לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה מינית נשים מבוגרותרפי27/07/2010שלום, יש לי פנטזיה מינית מגיל 13 על נשים מבוגרות בגילאים של 60-75 פחות או יותר. זה התחיל בפנטזיות על מורות שלי באזור הגילאים האלה, בדרך כלל מדובר בנשים מבוגרות בעלות סמכות. זה המשיך בגלישות אינסופיות באינטרנט בחיפוש אחר תמונות וסרטונים בנושא.
כיום אני בן 33 והפנטזיות האלה ממשיכות, למרות שיש לי בת זוג בת גילי כבר שנתיים. אני אוהב אותה מאד, אבל מבחינה מינית קשה לי להביא את עצמי לגרוי של זקפה מלאה לאורך זמן בגלל שבזמן שאנחנו שוכבים אני מנסה להכניס את הפנטזיה תוך כדי באופן דמיוני, וזה קשה מאד להתרכז וככה כשאני מגיע לחדירה אני לא מרגיש מספיק מגורה שלי והוא לא מחזיק מעמד. אני מרגיש שזה מתיש את חברה שלי כי היא באמת משתדלת לספק אותי, וזה גורם לנו כל הזמן לדחות את הסקס ובדרך כלל אנחנו מסתפקים באוננות אחד לשני, שזה עובד יופי, אבל אנחנו רוצים סקס עם חדירה.
באופו כללי, בחורות בנות גילי פחות מושכות אותי מינית, אבל מספיק מבט אחד של אישה בת 60 וההורמונים שלי משתוללים. מצד שני הקשר עם זוגתי מאד חשוב לי והייתי רוצה לשפר אותו מבחינה מינית.
יש לכם עצה בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הבעיה בפנטזיה כזו?!
29/07/2010המצוקה שלך ברורה, אך לא ברור למה זה מפריע לך?
רבים משתמשים בפנטזיות גם במהלך חיי מין. יש כאלו שמפנטזים על בר רפאלי תוך כדי, ויש כאלו שיפנטזו על דברים אחרים. כמוך.
את הקשר המיני עם חברתך ניתן לשפר בדרכים רבות. נשמע שהתחלתם למצוא דרכים, כמו להמנע מחדירה בשלב ראשון ושאתם נהנים. אם תצטרכו סיוע בהמשך - היעזרו בסיוע מקצועי. ולא הפנטזיות שלך אינן צריכות להיות במוקד של טיפול כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ-י-ו-א-ש-ת!!!זיוה27/07/2010היי פעם ראשונה שאני פונה לעזרה מקצועית בנושא.
אני בת 26 בן זוגי בן 30.אנחנו יוצאים 3 חודשים, אני הייתי מאוד פעילה מינית והוא די חסר נסיון. אני מאוד פתוחה איתו בנושא מדברת איתו על הכל!!! מה אני רוצה ואיך ולאט לאט מצליחה להוציא ממנו מה הוא אוהב ורוצה, בהתחלה היה בסדר.. הבנתי שזה דורש עבודה ואני בעד לעבוד על זה אני מאוד אוהבת אותו, זה הפך קצת מייאש- הוא נורא מרוכז בעצמו וגומר מהר מאוד!!! אני לא נהנת לא מרגישה אותו ומוטרדת אפילו הופכת עצבנית והוא נורא מתוסכל מזה כמובן שאני לא מלחיצה אותו ומנסה לתת לו זמן. הוא פנה לרופא מין ועור וקיבל כדור בשם "סיליס" אין שינוי.. הוא מקבל זקפה כשהוא במחיצתי אך כשהוא "נכנס"אליי הוא רפוי- עומד רפוי, לא יודעת איך לקרוא לזה, מעולם לא מתקלתי בבעיה כזו עם פרטנרים אחרים ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות אני יודעת שהוא נמשך אליי אבל לא יודעת מה עוד לעשות אני לא מסופקת וכשהוא לא נמצא גומרת לבד! הלוואי שיהיה לי מענה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנ.ב
זיוה27/07/2010שכחתי להוסיף שזה מאוד משפיע על היחסים בנינו מאוד ומפחדת שאני הופכת חסרת סבלנות מולו וכבר לא בא לי לדבר איתו על הדברים האלה, ומפחדת שקצת יורד לי ממנו. הגיוני שזה בגלל האי סיפוק? אני יודעת שאני אוהבת אותו, אבל בהחלט מרגישה שיורד לי ממנו... זו הפעם הראשונה שאני מרגישה חיסרון ענק!!! שאני יותר מודעת לסקס מבן זוגי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש... היאוש לא הופך כל דבר לנח
29/07/2010טוב שחברך פנה לטיפול מקצועי, אך רופא עור ומין לא מטפל בהפרעות תפקוד מיני, אלא רק במחלות מין. אין לו מחלת מין. יש לו חוסר נסיון, שמלחיץ וגורם לשפיכה מהירה. הלחץ גם מפיל את הזקפה וגורם לו חרדת ביצוע, ממש כמו שאת מתארת.
לגבי שפיכה מהירה - יש מידע רב בפורום, שכן זו אחת הבעיות הנפוצות אצל גברים. גם חרדת ביצוע נפוצה. השילוב בינהם לא נעים, אך הטיפול מכוון להפחתת הלחץ ולא לשיפור הביצוע בשלב ראשון. לך יותר ניסיון ממנו, אך אין זה אומר שאת צריכה לקחת את תפקיד המטפלת במיטה.
לאור העובדה שהקשר חשוב לשניכם אני מציע שתגשו יחדיו למרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
זיוה08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מעוכבתרן26/07/2010שלום, מזה שנתיים אני לוקח תרופה בשם ציפרלקס,
ובאופן כללי מאז התחלתי לקחת את התרופה , אני חווה ירידה בחשק המיני.
הדבר מתבטא במיוחד בעת קיום יחסי מין, אין לי בעיה להגיע לזיקפה, אך לוקח לי הרבה מאוד זמן לגמור, אם בכלל. בנוסף למעט הזיקפה, הגירוי המיני באיזור איבר המין מאוד עמום, הרבה פחות מאשר זכור לי לפני נטילת התרופה. בנוסף הזקפה שלי נעלמת מהר מאוד ואז חוזרת , וחוזר חלילה.
אני הומו, ולכן יחסי המין לא תמיד כוללים , חדירה שלי . אני מצליח לגמור לרוב , רק בתנוחה מאוד ספציפית, כאשר אני מתחכך כנגד הישבן של הפרטנר שלי. בכל דרך אחרת, זה יכול לקחת שעות.
רק כאשר אני מאונן , מול סרטים או תמונות, אני מצליח לגמור בכל פעם.
אך בעת קיום יחסי מין , פעמים רבות אני לא מצליח לגמור, דבר שמאוד מפריע לי באופן אישי,
עד כדי כך שאני עסוק בחשיבה על כך ,כל הזמן בעת קיום יחסי מין.
האם זו התרופה? או שמא החרדה שבגללה אני לוקח את התרופה (חרדות חברתיות ודיכאון).
האם יש משהו שניתן לעשות בנידון?
אני בן 30 , והתחלתי להיות פעיל מינית, רק לפני כשנה.
מאז המצב נשאר פחות או יותר כפי שתיארתי.
אין לי כרגע פרטנר קבוע, כך שזה פחות או יותר תלוי בי , אני לא יכול לעבוד על כך עם הפרטנר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם חיפשת בפורום מידע על
30/07/2010שפיכה מעוכבת. השאלה חוזרת על עצמה ויש הרבה מאוד מידע, כולל כיצד להתגבר על כך.
ציפרלקס עשוי לגרום לתופעות אותן תיארת. גם חרדה. גם הרקע המיני שלך, כולל העובדה שאין לך נסיון מיני רב ואין לך פרטנר קבוע.
כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית לגבי תרופה חלופית עם פחות תופעות לוואי. במקביל לעבוד על הגורמים האחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לתשובתך
רן31/07/2010עשיתי חיפוש בפורום,
ולא מצאתי מידע - שעוסק ספציפית , בפעולות שניתן לנקוט , כדי להתגבר על שפיכה מעוכבת.
האם תוכל לפרט בקצרה?
האם ישנן דרכים טבעיות יותר, להתגבר על תופעת הלוואי הזו?
בנוגע לתרופות חלופיות, למיטב ידיעתי ציפרלקס היא תרופה חדשה יחסית,
האם ישנן תרופות חדשות יותר, ללא תופעת הלוואי הנידונה?
לפי מה שקראתי - זו תופעת לוואי ידועה , של תרופות נוגדות דיכאון מהמשפחה של פרוזאק.
אני לא בטיפול של פסיכיאטר, את התרופה אני מקבל מרופא המשפחה, ומעדיף לא להתייעץ איתו על הנושאים האלה.
את ההמלצה הראשונית לגבי התרופה, קיבלתי בייעוץ חד פעמי עם פסיכיאטר, לפני כמה שנים, אליו הפנתה אותי פסיכולוגית שהייתי אצלה בטיפול בזמנו.
לכן הייתי מעוניין בעצה של רופא כאן בפורום.
אז השאלה היא למעשה - האם עלי למצוא פסיכיאטר, למתן ייעוץ? או זוהי בעיה ידועה שניתן לפתור אותה, גם בדרכים לא תרופתיות?
שאלה נוספת ואחרונה - האם טיפול מתמשך בציפרלקס, מצריך מעקב צמוד של פסיכיאטר,
או שרופא משפחה מספיק .
בתודה מראש
רן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי פעולה
06/08/2010הדרך בה ניתן לנקוט הינה טיפול מיני (סקסולוגי). איני מכיר דרכי קיצור.
כל הדרכים הטבעיות כביכול אינן מוכחות .
לגבי תרופות פסיכיאטריות - רצוי מעקב פסיכיאטרי או לפחות שתוכל להתייעץ עם הרופא/ה ממנו קיבלת המרשם. בדרך כלל - אם אין בעיות נלוות - מעקב של רופא/ת משפחה מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בקיום יחסי מיןaukv26/07/2010שלום!
כשאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי, כשהוא למעלה, ונכנס ממש עמוק, זה כ"כ כואב לי שאני צועקת בלי שליטה, בד"כ הוא לא נכנס עמוק, אבל קרה פעמיים שכן, וזה ממש ממש כאב, יש לציין, שמעולם לא ירד לי דם כשקיימתי יחסי מין, אבל הייתי פעם בהריון, ועברתי גרידה, זה אומר בטוח נקרע לי קרום הבתולים, נכון?
אני נמוכה (מטר 55) ורזה, והוא יחסית גדול (מטר 83) מבנה רחב, יכול להיות כזה דבר מידי עמוק?
אני ממש מרגישה שזזים לי דברים בבטן...
מזה יכול להיות???
יש דרך שזה לא יכאב - כי בצורה הזו הוא הכי נהנה....
תודה מראש,
רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב ביחסי מין
30/07/2010זה לא קרום הבתולים שלך.
כדאי להמנע מאותה תנוחה בה את חווה את הכאב ולנסות דווקא תנוחות אחרות, בהן יש לך יותר שליטה על מידת עומק החדירה. כלומר, למרות שזו צורה מאוד נעימה לו, תצטרכו למצוא פשרה שתענג את שניכם.
וכן להפרשי המידות שלכם גם יכולה להיות השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונג האישהרוני26/07/2010עונג האישה זה הדבר החשוב ביותר בסקס
בת הזוגי שוכבת על הגב כאשר רגליה מקופלות מעט.. ואני מניח כרית מתחת לאגן,
מתחיל בכפות הרגלים בחלקן הפנימי ממשיך עם הלשון כלפי מעלה לירכיים הפנימיות תוך מצב של נוגע לא נוגע עם קצה הלשון, לשמוע אותה נאנקת מהמגע ועל ידי כך לדעת היכן להתמקד' ממשיך מעלה בליקוק לענג את השפתיים ש"סביב הפתח המוביל לרחם" דרך חצוצרות הרטט והשחלות, להרגיש את נקודת העונג החיצונית, כן כן סביב נקודת העונג (הדגדגן) הנפוחה לנגוע בה בקצה הלשון ולשמוע את האנחה הבלתי רצונית, לחזור חזרה לנגוע קלות בשפתיים החיצוניות והפנימיות ושוב לדגדגן ,שכבר מבצבץ ברוב הדרו מחוץ למרקם האנושי המוביל אל העונג המושלם, לגרות אותו קלות עם השיניים ושוב בערך של נושך לא נושך, לחוש את הרטיבות המטפטפת ...ואז...כאשר היא מחזיקה את ראשי ומקרבת אותו אל עונג ענוגיה להעביר את כל אורך הלשון לאט...לאט.. עד שורש הדגדגן תוך כדי איבוד חושים מוחלט...
להרגיש את כיווץ שרירי ישבנך כאשר את ללא שליטה על רטט אגנך המונח על הכרית.. ומתפתל ללא כל תחושה מעבר לתחושת פרפרי האורגזמה הממשמשת ובאה לאיטה אך בדרך הבטוחה להרטבה הנשית הנכספת.......אוייישששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל בכבוד ...רוני
שירה27/07/2010הרבה גברים יכולים לילמוד מימך את מענגים אישה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקי קיום יחסי מין בגיל צעיריוני(שם בדוי)26/07/2010היי, אני בן 13 וקוראים לי יוני (שם בדוי). אני מאונן כמעט כל יום. רציתי לדעת, מה הנזקים שיכולים להיגרם ראשית לי, בן, עקב קיום יחסי מין, ומה יקרה אם למישהי אם אני יקיים איתה יחסי מין.
תבינו, אני מאוד רוצה, אבל אם זה מסוכן אני אחכה. בבקשה תענו מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר גמור
30/07/2010ואוננות מרובה לא יכולה לסכן אותך כלל וכלל.
תמשיך להנות בלי לחשוש מנזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה נורמליתנתי25/07/2010שלום... אני בחור..אני וחברי מאוד אוהבים אך לא מקיימים יחסי מין מטעמי דת.. לפעמים הגענו למצבים של נגיעות וגמירה ומאוד נהנהנו אך זה גרם לריחוק מאיים בינינו עקב האיסור מטעמי דת,ניסינו לשמור על יחסים נורמלים יחסי חברות תקינים ללא נגיעה אך הוא מתלונן שאינו יכול ליהיות איתי באותו מקום ואפילו לדבר איתי גם טלפונית כי זה גורם לו לגמירה אפילו ללא נגיעה באיבר מינו ולאחר מכן להביא ביד בעצמו שזה איסור דת שמתסכל אותו,שאלתי היא האם זה נורמלי שמלדבר איתי או ליהיות במחיצתי גורם לו לגמור ואם כן מה הטיפול בזה ,כי אנו רוצים לחיות חיי חברות תקינים ללא הפרעות שנגרמות עקב זה, אנא עזרו לנו ,יצויין כי ניסנו להתרחק אחד מהשני אך לא עמדנו בזה אנו מאוד אוהבים ואינני מעלה בדעתי פיתרון הטומן בתוכו התרחקות ממנו
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנתי
אורית פס26/07/2010נראה שחברך סובל משפיכה מוקדמת ,ז.א. שמתקשה לשלוט במועד השפיכה וניתן להתגבר על כך באופן תרופתי או ע"י תרגול ,בתחילה באוננות ואח"כ עם בן\ת הזוג אם קיים.
כנראה שאתה מאד מעורר מינית את חברך ,וזו המציאות הנורמלית כרגע עבורו , אני מניחה שעקב האיסורים הדתיים לא קל לכם ,ואין לי תשובה פשוטה איך לממש קשר של אהבה רומנטית בין 2 בוגרים ויחד עם זאת להימנע מנגיעה מינית שהיא חלק מקשר אהבה,יתכן שרב ליברלי ינחה אתכם בהבנה ....
או שתוכלו להיעזר בייעוץ מקצועי שיתן מענה גם לדילמות המוסריות וגם לבעית השפיכה המהירה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות1234525/07/2010היי. אני משתמשת בגלולות פמינט ואמרו לי שאלו גלולות במינון נמוך, האם לאחר שהתחלתי את החפישה השנייה אני מוגנת מפני הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחרי החפיסה השנייה
ד``ר עידן מיליצ`ר25/07/2010באם את נוטלת ת'גלולות באופן סדיר ונכון, את מוגנת מהיריון, אך לא ממחלות מין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלם לי הדגדגן...ח רצינית!שירה24/07/2010לד"ר שלום רב
אני בת 50 כ-4 שנים ללא וסת
כ- 3 שנים לא היה לי בין זוג והייתי מאוננת מידי פעם ... ומאז שאני מכירה את גופי, הפין הקטן שיוצה מהדגדגן היה בולט החוצה והייתי רואה אותו בבירור (נראה כמו פין עם אשכים) לאחרונה אני לא רואה אותו בכלללללל ...מה שמאוד מטריד אותי
שאלות
האם יש מצב שהוא נכנס פנימה לתוך הדגדגן ? או ...יכול להיות שהו נתלש...חחח
האם כתוצאה מכך יש לי ירידה בצורך המיני " או...כמו שנאמר המרעיבו שבע!!!
ברצוני לציין אני די רטובה ומגורת בשעת קיום יחסי מין...רק שהאורגזמה מתקשה להגיע אם בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאביבית
אורית פס26/07/2010לענין שינויים במבנה הדגדגן שמטריד אותך, לא סביר שחלו שינויים אנטומיים וכדי להרגיע את חששותייך גשי לגניקולוגית וללא בושה שתפי במה שמדאיג אותך,החא תבדוק ותרגיע קרוב לוודאי את החששות
בקשר לירידה בחשק המיני וקשיי האורגזמה,אפשרי שזה קשור לכך שמזה 3 שנים את בהפסקת וסת ולכך השפעה אצל חלק מהנשים כפי שתארת ,וקשור לירידה תלולה ברמת האסטרוגן בגוף,סימן טוב הוא שאת מתעוררת מינית מה שמתבטא ברטיבות ,וגם אם לוקח זמן [יחסית לעבר ] עד שאת חווה אורגזמה,[לא ציינת כמה זמן ] העיקר שהתגובה הזו מתאפשרת,עם הגיל כל מערכות הגוף מאטות קצב כולל המערכת המינית,חשוב האיכות ולא המהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)