פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלחיץ....
    אבי
    30/06/2010

אני בן 18 ואני מאוד לא מרוצה מאיבר המין שלי.
    לא בזמן זיקפה, הפין שלי הוא בסביבות ה-2 ס"מ.
    בזמן זיקפה מלאה הוא מגיע מקסימום ל- 13 ס"מ.

זה מאוד מפריע לי ( דימוי עצמי נמוך ) , זה גורם לי הרבה פעמים לא להרגיש גבר!!!!וכן גם בושה גדולה!

למה יש אצלי פער כל כך גדול? זה תקין? גם לאחרים זה לפעמים מגיע ל-2 ס"מ? יש דרך לפתור את זה?
    גם ה-13 ס"מ לא מספק אותי... יש אפשרות (לא תרופתית) להאריך?

אני קצת מלא, זה קשור?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלחיץ....

הוספת תגובה

• לא מרוצה מאיבר המין

01/07/2010

ההפרש בין מצב רפוי לזקפה קורה אצל הרבה גברים. כמו מין אנטנה שנפתחת.

13 ס"מ בזקפה זה גודל תקין לגמרי. זה לא נתון שניתן לשינוי. לעומת זאת, ניתן לחזק דימוי עצמי, במיוחד אם הסיבה להיותו נמוך אינה במקומה. ההשמנה עשוייה לפגום בגודל בשל כרית השומן מסביב לבסיס הפין.

כדאי שתטפל בהשמנה ובדימוי העצמי הנמוך, על מנת לא להמנע מקשרים חברתיים ויחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התאמה מינית
    מתוסכלת
    30/06/2010

שלום רב,

אנחנו זוג דתי, נשוי כשנה וחצי , מתחילת הנישואין יש פער גדול בחשק המיני בינינו כאשר בעלי רוצה הרבה פחות ממני.
    לדברי בעלי מספיק לו קיום יחסים אחת לשבוע כאשר אני רוצה הרבה יותר. בחודשים האחרונים תדירות הסקס פחתה לאחת בשבוע כאשר גם זה בא לרוב ביוזמתי והסקס בדר"כ די קצר (עד 5 דקות) ואינו מספק אותי, בסקס עצמו יש לציין כי איני מצליחה להגיע לאורגזמה אלא רק באוננות עצמית בנפרד.
    ובתחילת הקשר בעלי היה יותר משקיע בגירוי וכיום הרבה פחות. (אגב אני כרגע נמצאת בהריון ראשון בחודש שביעי).
    אני מנסה ליזום סקס לעתים תכופות יותר אך תמיד לבעלי יש תירוצים שונים מה שגורם לנו למריבות רבות בנושא. כמובן שמאוד חשובה לנו הזוגיות ואנינו רוצים שתיפגע יותר.
    לדעתי רמת החשק של בעלי אינה תקינה אך הוא חושב שהכל בסדר אצלו.
    מה כדאי לעשות בנידון? האם אכן ישנה בעיה? האם ישנו פתרון תרופתי בנושא (שיעלה אצלו את החשק או יוריד אצלי)? או פתרונות אחרים.

אשמח מאוד לתגובתכם.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התאמה מינית

הוספת תגובה

• אל ייאוש-

בני
    30/06/2010

גברים רבים נוטים להימנע מקיום יחסים במהלך ההריון, הבעיה העיקרית היא בתפיסה השגויה כאילו עלולים לעשות נזק לאשה ולעובר,
    למרות שניתן להבין את הגישה הזו, אין לה בסיס, ומקורה בדעות קדומות,
    הכלל הוא אם אין בעיות רפואיות שעלולות לגרום נזק להריון , אז ראוי לעודד קיום יחסים באופן מבוקר ואחראי,
    ישנם מחקרים שקובעים שיחסים תקינים בין הבעל והאשה תורמים להרגעת העובר, ולשיפורו הכללי בעתיד,
    אז תראי לאישך את מה שנכתב בעניין הזה, ותאמרי לו בשפה פשוטה שזה מאוד מאוד חשוב לך, ואת זקוקה לחום ואהבה יותר מתמיד, דווקא עכשיו, אז שישתדל להתאמץ יותר,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עונה על שאלתי

מתוסכלת
    04/07/2010

העניין הוא לא ההריון, הפער היה מההתחלה וקיים עדיין. מה כדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-

בני
    05/07/2010

אכן כתבת שמתחילת הנישואין יש פער בין מה שאת רוצה למה שהוא מסוגל לתת,
    אבל חשבתי לענות לך קודם על המצב העכשווי,
    לפעמים גם לא כ"כ זוכרים מה היה לפני לידה ונראה לך שהמצב היה כך תמיד,
    אבל אם את טוענת שלא אלו פני הדברים,,,
    תצטרכי לחכות ללידה להינות ממנה ומהתינוק, ולאחר מכן אם יהיה לך זמן וראש ליחסים , והוא שוב יחזור לסורו, אז יש מקום לבדוק את הבעיה,
    סתם שתדעי- שייתכן ואחרי הלידה וההתעסקות עם הרך הנולד, יתהפכו היוצרות, והוא זה שיחפש אותך, אני מקווה בשבילכם שתדעו למצוא את הנוסחה המתאימה ששניכם תהיו מרוצים, זה הכלל הכי חשוב בזוגיות, לפתור בעיות ביחד,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

סתם1
    06/07/2010

אומר לך מנסיון אישי. אנו זוג דתי. וגם לי הייתה ירידת חשק מיני (אמרת אחת לשבוע אצלנו אפילו זה לא) והפתרון, לדעתי, בלי הרבה בילבולי מוח: לגוון את חיי המין. נסו תנוחות חדשות או "דברים" חדשים כגון ירידות וכיו"ב. קחו לכם סופ"ש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם להתייחסות המומחים- תודה.

מתוסכלת
    06/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערי חשק

09/07/2010

פערים בחשק מיני קיימים כמעט אצל כל זוג.

נראה שאתם לפחות התחלתם לדבר על זה וזה צעד ראשון על מנת לגשר. הוא רוצה רק פעם אחת בשבוע ואת רוצה הרבה יותר ומתחיל משא ומתן. ייתכן ולהריון יש קשר, אבל את מספרת שזה היה כך כבר מתחילת הנישואים. הוא נותן תירוצים שונים. לא ברור איזה.

איך את מרגישה לגבי מידת משיכתו אלייךך? מידת אהבתו? האם את חושבת שיש קשר בינהם? נקודות למחשבה... כאן לא המקום לטפל, אך ברור שלא רק כמות יחסי המין מטרידה אותך, אלא גם איכותם. הוא לא משקיע ואת אף פעם לא גמרת ביחסי מין.

את החשק של בעלך ניתן למדוד עם בדיקת דם פשוטה (הורמון המין הגברי קרוי טסטוסטרון). הרושם שלי הוא שהתוצאה תהיה תקינה ושצריך למצוא את המפתח לפתרון בתקשורת הבינאישית והמינית של שניכם. אם שנה וחצי לא הצלחתם לעשות זאת לבד, כדאי לגשת לטיפול מיני זוגי. אפילו בחודש שביעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה בדחפים
    דוד1970
    29/06/2010

אני מטפל בצעירים עם מצוקות ריגשיות והרבה בלגנים ומה שמצוי אצל מאד זה תוקפנות חזקה ויצרים מיניים חזקים שלעיתים קרובות מסבך להם את החיים .גם שמעתי שזה קשור לתזונה המודרנית .רציתי לשאול האם יש דרך או שיקוי למתןתוקפנות ו יצרים מיניים לזמן מסויים בפרט אצל צעירים ובצורה שלא תזיק לפריון הגבר

לקביעת תור
    סגירה
    שליטה בדחפים

הוספת תגובה

• דיכוי תוקפנות

01/07/2010

אם יש דרך, זה ע"י תרופות מרשם וזה ניתן לקבל אצל רופא/ה.

עם זאת, טיפול תרופתי אינו מהווה קו ראשון בדרך כלל למטרה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עולה
    משה
    29/06/2010

שלום רב,

אני וחברה ניסינו לעשות סקס כבר פעמיים אבל בכל פעם שאני שם את הקונדום הוא לא מתךבש טוב , הוא רופף.
    מה לעשות? האם לבדוק קונדום אחר, או שיכול להיות שהזקפה שלי לא הייתה במלואה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא עולה

הוספת תגובה

• הרבה גברים ששמים קונדום,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/06/2010

יורדת להם הזקפה. נסה להתאמן באוננות ואז תהייה מיומן יותר לשים קונדום ולתפקד בזמן מגע מיני.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרע במרקם ג'לי
    נ
    29/06/2010

אני בן 26, מאז ומתמיד כשאני מאונן תמיד יצאה שפיכה לבנה. לאחרונה לא אוננתי שבועיים בערך (זמן ארוך יחסית) ובשפיכת הזרע הראשונה והשנייה יוצא לי זרע שבחיים לא ראיתי אצלי, לבן אבל גם צמיגי עם מרקם כמו של ג'לי וממש אפשר להרגיש ג'לי באצבעות. האם זה תקין, ולמהזה יכול להיות?
    נ.ב אני סובל מעודף משקל, רמת סוכר תקינה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זרע במרקם ג'לי

הוספת תגובה

• מהמעט שציינת....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/06/2010

נראה לי כתופעה תקינה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיבר מין שלי בזקפה לפחות מדקה
    דן כהן
    28/06/2010

שלום רב !

שמי דן ויש לי חברה כבר 4 שנים בתחילתו של הקשר בסקס אף פעם זה לא היה קורה אף פעם לא הייתי גומר מהר והאיבר מין שלי היה בזקפה באופן קבוע ולאורך זמן.
    כיום וזה כבר חצי שנה לערך אולי יותר שחברה שלי יורדת לי אני בזקפה אבל אם אני יורד לה האיבר מין שלי יורד מהזקפה תוך 10 שניות גם שאנחנו כבר שוכבים האיבר מין "נופל" תוך כדי האקט

מה אפשר לעשות בנושא ?
    אשמח לקבל את עזרתך.

תודה

הוספת תגובה

• שכחתם אותי ?

דן כהן
    02/07/2010

אין תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן,

אורית פס
    03/07/2010

חבל שלא ציינת בן כמה אתה....
    יתכן שרמת התשוקה בתחילת הקשר היתה גבוהה ,כפי שבד"כ קורה, וירדה לאורך זמן שזהו תהליך טבעי, שינויים מתרחשים גם עם התקדמות הגיל,
    נסו לחשוב מה יכניס ריגוש מיני ליחסי המין שאולי נשחקו,נסה להיעזר בפנטזיות מיניות.בעיקר אל תדאג ,
    לא נראה לי נורא שהאבר נופל כשאתה עסוק בלענג אותה,ובאשר למשך זמן הזיקפה בעת המישגל, תלוי בכמה זמן מדובר,אולי ציפיותיך גבוהות מדי ביחס לגילך וביחס לרמת הדחף המיני,
    כמובן, שבדיקה רפואית תמיד מומלצת כאשר אנו מוטרדים וחל שנוי בתפקוד הפיזי ולו בשביל השקט הנפשי. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה נשית
    עידן
    28/06/2010

האם יש דרך לדעת אם בת זוגתי גמרה או לא אם אין לה שפיכה?
    אני מתכוון בדרך פיזית ולא באמצעות לשאול אותה.

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה נשית

הוספת תגובה

• נכון שאני לא מומחית אבל...

תותי
    29/06/2010

בגדול, אי אפשר לדעת. צריך רק לסמוך עליה אם היא אומרת את האמת,
    אם היא באמת גמרה או לא.
    אבל.. יש שיטה אחת שאתה יכול לעשות על מנת באמת להבחין כי חברתך
    באמת הגיעה לאורגזמה.
    בזמן האורגזמה מתרחשות דפיקות לב וכן התכווצויות בלתי נשלטות, בעיקר
    באזור איבר המין שלה.
    כאשר היא גומרת, אתה יכול החדיר אצבע בעדינות לאיבר המין שלה, כך גם יכול להיות
    שתגביר את ההנאה שלה ובנוסף, תוכל להרגיש את ההתכווצויות הלא רצוניות שיש לה
    בזמן האורגזמה. אלו מודיעות כי הוא גומרת.
    הן כל כך בלתי נשלטות ובלתי רצוניות שכמעט אי אפשר לזייף אותן
    מי שכן מזייפת - טיפשה. גם משלה את חבר שלה וגם את עצמה.
    תהנה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית או שתן?
    רחלי
    27/06/2010

שלום רב.
    בזמן האורגזמה יש לי שפיכה . הרחתי אותה ויש לזה ריח של שתן.
    יש לציין שאני מקפידה לעשות פיפי לפני מגע מיני. אז לא ברור לי איך רבע שעה אחרי אני שוב עושה
    פיפי בזמן הגירוי המיני.
    האם זו בעיה של דליפת שתן שאני צריכה לבדוק?
    האם מדובר בכל זאת בשפיכה נשית?
    אני מבולבלת...

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית או שתן?

הוספת תגובה

• עדיין לא קיבלתי תשובה

רחלי
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה מדובר בשפיכה נשית

01/07/2010

מעבר לכך לא ניתן לאבחן על גבי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון שגדל מאוד...
    דניאל ק.
    26/06/2010

שלום לכם,
    יש לי בעיה ששמעתם בטח אלף פעמים כבר, אבל עדיין....
    האמת שתי בעיות, אבל הראשונה היא הגדולה.

יש לי איבר מין מאוד קטן (קצר ביותר ודקיק, ואני לא אחד מהאנשים שיטען "יש לי 15 ס"מ ורוצה עוד...) ותמיד הרגשתי חוסר ביטחון עצמי עקב זאת.

הדבר התחזק בעקבות שלושה אירועים שהתרחשו.
    הראשון הוא שבחורה שיצאתי איתה תקופה ארוכה עזבה אותי לטובת אחר, ואחת מהסיבות היו מין.
    לאחר מכן באירוע לא נעים יצאתי עם מישהי, הכל היה טוב עד שהגענו לדירה. בדירה היא הודיעה אחרי שראתה את גודלי שהיא לא רוצה לשכב כי זה יהיה 'חסר תועלת' ועזבה. מאוד כואב.

לבסוף הבחורה האחרונה שיצאתי איתה:
    במשך 3 חודשים לא הצלחתי לגרום לה לגמור. בעבר גם אם מישהי לא גמרה מחדירה היו דרכים אחרות, אבל עם זאתי לא הצלחתי לגרום לה לגמור.
    אני מודע לכך שהרבה לא גומרות מחדירה, אך אצלה המצב היה הפוך: היא אמרה שהיא גומרת רק מחדירה.
    לבסוף אחרי שהיא לא גמרה במשך הרבה זמן (בין השאר היא הייתה רוצה דברים כגון עמוק יותר כאשר לא היה לי מה לתת יותר) היא עזבה אותי לטובת אחר. הסיבה הייתה, לדבריה, שממש כיף לנו ביחד אבל במיטה זה לא פועל.

כל זה די גורם לי להרגיש נורא. בעבר הרגשתי רע עם הגודל שלי, אבל תמיד אמרתי לעצמי שזה לא סוף העולם, יש עוד דרכים לגמור, שזה לא כזה קריטי.
    כעת אני כבר לא מצליח לומר את זה לעצמי, כבר לא מצליח להרגיש גבר. מרגיש די נוראי.
    לא יודע מה לעשות עם זה...

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון שגדל מאוד...

הוספת תגובה

• לדניאל

אורית פס
    26/06/2010

נראה לי שרוב האנשים היו רוצים לשנות משהו בגופם ולשפרו ויש להבחין בין מה שניתן לשנוי ומה שלא ואם כך יש לעשות עבודת השלמה ולחיות עם עצמנו בשלום,
    אם אתה סבור שהמצב פתולוגי [חורג מהנורמה] פנה לאורולוג ושמע מה יש לו לומר,,,,
    יתכן שמבחינה מינית תתאים לך בת זוג שכן מצליחה להגיע לאורגזמה חיצונית או בת זוג שתיעזר יחד איתך בויברטור [במידה ושניכם פתוחים לאפשרות הזו ], בהחלט מאהב טוב לא נמדד בגודל הפין.
    עולה בי השערה [שיש לבדוק אותה בשיחות] שאתה חווה את עצמך כמי שאין לו מה להציע ועובדה זו כשלעצמה משליכה על בטחונך העצמי ומחבלת גם בקשרים שיכלו להתמיד ולהצליח,או: שאולי יש קשיים נוספים ביכולתך ליצור קשרים אך אתה תולה הכול בגודל הפין ועיוור להיבטים נוספים שאולי מקלקלים את קשריך, חשוב לזכור שאנשים בכל גודל משקל צבע וצורה מסוגלים להנות מחיי מין מספקים גם אם הם לא מושלמים, ומי מאתנו מושלם?
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה... דחוף
    אנונימית
    25/06/2010

חברה שלי ואני עשינו יבש עם תחתונים שנינו ,והעברתי לה שפשופים עם החור של הפין באיבר המין שלה ולא גמרתי עליה. עכשיו יש לה כאבי בטן והיא אומרת שזה בא כל כמה דקות ,והיא צריכה להיות בימי מחזור. היא אומרת שיש לה הפרשות ללא דם.

יש חשש למשהו? אפשר בבקשה תשובה הכי מהר שאתם יכולים לענות?
    תודה מראש ,שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה
    תשובה בבקשה... דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה מישהו??

אנונימית
    26/06/2010

??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסה לחדד את השאלה

אורית פס
    26/06/2010

מה החשש? הריון? או מה בדיוק אתה מבקש לדעת?
    אם לא גמרת בסביבת פתח הנרתיק אזי אין חשש להריון,למרות שכדאי לדעת שגם הנוזל המופרש מהפין לפני השפיכה מכיל תאי זרע [מה שמכונה :טיפות אהבה ],כך שאם החשש הוא מהריון לא רצוי ויש עיכוב
    במחזור אז כדאי לפנות לבדיקת דם שתשלול הריון. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה
    ליאן
    25/06/2010

אני לא מצליחה לגמור גם כשאני שוכבת עם חבר שלי..וגם שהוא יורד לי או מחדיר לי אצבעות..
    האם זאת בעיה שניתן לטפל בה?
    אה ואני מצליחה להגיע לאורגזמה כשאני מאוננת לבד..אבל גם אני לא מצליחה לגמור

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• יש סתירה במה שאת כותבת....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/06/2010

אם את מצליחה להגיע לאורגזמה לבד, סימן שאת גומרת! למה את מצפה?
    מה שנותר הוא לכוון את החבר שלך לעשות לך את אותו דבר שאת עושה לבד, על מנת שתחווי אורגזמה איתו!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    ליטל
    25/06/2010

יש לי שאלה דחופה, אני בת 18 עוד מעט ואני בתולה, אני וחבר שלי בפעם הראשונה קיימו סקס יבש אבל התחתונים שלי היו בצד וגם איבר מינו היה חשוף, לא הייתה חדירה אפילו לא טיפה ואפילו לא בקצה של האיבר מין שלי אבל הוא גמר עליי כביכול והנוזל גמירה היה באיזור של פתח איבר המין שלי.. אני ממש מפחדת אני לא יודעת אם אפשר להכנס מזה להריון?? רק עם חדירה אפשר להיכנס להריון? אפשר להכנס להירון אם עדיין אפילו לא קיימתי יחסי מין והנוזל גמירה של חבר שלי היה בפתח של האיבר מין שלי?
    זה ממש דחוף אודה לכם על תשובה מהירה!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• התאור שלך לא מספיק ברור לי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/06/2010

באופן עקרני יכול להיות הריון גם אם גומרים ממש בפתח הנרתיק ללא חדירה, כי לזרע יש יכולת תנועה. באופן מעשי היכן גמר עלייך? ממש בפתח הנרתיק או ליד או על הבטן?...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליד הבטן

אני
    26/06/2010

אבל אחרי כמה דקות זה נזל טיפה לעבר איבר המין שלי..
    אם אני אקבל מחזור בחודש הקרוב אז לא נכנסתי להריון? או שלוקח זמן לזרע להיקלט בגוף ורק אחרי הרבה זמן יש הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות
    ליטל
    25/06/2010

היי אני בת 17 ויש לי כמה שאלות חשובות שאין לי כל כך את מי לשאול אני מקווה שתוכלי לעזור לי:
    1. כשאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין באופן בטוח כמובן אז יוצאים קולות מוזרים מהאיבר מין שלי וזה ממש מפריע לי ואני מתביישת מאוד ולא משנה לי מה התגובה שלו אני מעדיפה להפסיק את יחסי המין מאשר שיהיו הקולות האלו.. זה קולות ממש חזקים ואי אפשר להתעלם מהם. אני לא יודעת אם זה רק קורה לי אבל אני חייבת שתעזרי לי מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? כי אני לא רוצה שזה יהיה לי לכל החיים!!
    2. אני וחבר שלי רק התחלנו את היחסים לפני כמה שבועות ואני שמה לב שיוצא לי מהאיבר מין נוזל שקוף כזה תמיד לאחר שאנחנו מקיימים יחסים או שהוא מחדיר לי אצבעות, תמיד שאני בשרותים או שאני נעמדת יוצא המון חומר כזה וזה ממש מלחיץ אותי אני לא יודעת מה זה.. זה נראה כמו הנוזל לניקוי ידיים השקוף הזה ויוצא לי המון וזה ממש מלחיץ אותי.. וגם לא מזמן יצא לי עם זה טיפה דם.. זה ממשיך וזה לא מפסיק כבר הרבה זמן מה זה ומה אני עושה????

אני מצטערת אולי זה לא קשור לפה אבל אני מאוד בלחץ משני הדברים האלו זה ממש חשוב לי אני נורא מתביישת ואין לי את מי לשאול.. בבקשה תחזירי לי תשובה בדחיפות!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• לליטל

אורית פס
    26/06/2010

הנוזל השקוף מעיד על עוררות מינית ותפקידו לאפשר חדירה קלה וללא כאבים,מעין סיכוך טבעי ואין לך מה לדאוג,בעייתי כשנשים סובלות מיובש ולא נרטבות.
    נשים שונות נבדלות בכמות הנוזל הזה שמפיק גופן,מתאורך ,ניחנת בכמות כזו שכנראה מסבירה את הקולות המביכים אותך בזמן חדירה,זה אכן מביך,ובכל זאת לא לענין להפסיק את כל האקט בשל כך,אם את מרגישה כבר נוח עם החבר לדבר ולצחוק על כך אז זה עדיף על הימנעות, באשר לטיפת הדם אולי מדובר בהתחלה של מחזור חודשי ,וכדאי לדעת שלפני מחזור חודשי גם יש הפרשה נרתיקית מוגברת,או שסתם נפצע כלי דם ואין מה לחשוש, שימי לב אם זה ממשיך ופני לרופא אם אינך שקטה וחשה שמשהו איננו כרגיל- הייעוץ כאן אינו מחליף בדיקה וייעוץ רפואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אנאלי
    עידן
    25/06/2010

שלום רב. יש לי מספר שאלות לגבי סקס אנאלי.
    1. האם יש סכנה לבת זוגתי במעבר מסקס אנאלי לסקס וגינאלי? (עם שימוש בקונדום, ובמקרה של אי שימוש בקונדום, גם אילו סכנות חלות עליי?)
    2. האם אישה יכולה להגיע לאורגזמה מסקס אנאלי?
    3. לגבי ההיערכות לסקס האנאלי. האם מוטב שבת זוגתי "תרחיב" כמה ימים לפני האקט, לדוגמא במקלחת? האם כדאי להשתמש בחומר סיכוך (על בסיס מים)? ואם כן, איך משתמשים בו (מורחים על הפין, על פי הטבעת או שניהם)?
    מצטער על החפירה, אני פוחד מאוד להכאיב לחברה שלי אז אני זקוק למידע מפורט בנושא.
    תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• סקס אנאלי

אורית פס
    26/06/2010

בהתייחס לשאלותיך:
    1. כן, קיימת סכנה במעבר מסקס אנאלי לוגינאלי באם לא שםפת היטב את אבר המין קודם לכן או אם לא החלפת קונדום,הסכנה היא במעבר של חיידקים לא רצויים מאזור פי הטבעת לאזור הנרתיק.
    2. אם תוסיף לסקס האנאלי גרוי ידני באופן יעיל וכפי שבת הזוג זקוקה אז ניתן להביאה לאורגזמה,אם למשל היא גומרת רק בחדירה נרתיקית אז לא תהיה אורגזמה ,כך שזה תלוי ספציפית בבת הזוג והאופנים בהם נוהגת להגיע לאורגזמה.אזור הישבן מאד ארוגני למרות הסתייגותם של רבים ותחושות ההנאה והגרוי במקום יכולות לקדם ולהעצים אורגזמה גם אם זו לא הופקה ישירות מהחדירה האנאלית.
    3.לדעתי חובה להשתמש בחומר סיכוך אם על בסיס מים או אחר אותו יש למרוח בנדיבות גם אצלה וגם על גבי הפין,את "ההרחבה " המקדימה אפשר לעשות גם ביחד באמצעות החדרת אצבע מסוככת ובעדינות מירבית, וגם היא עצמה יכולה "להתאמן" על כך לבדה כאשר השליטה בידיה בלבד ולאו דווקא במקלחת ....מאחר ועיקר דאגתך לא להכאיב לה ,,,יש להיות הדרגתי ועדין.... בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום ומים
    לילי
    25/06/2010

האם קונדום מאבד את היעילות שלו מבחינת קטילת הזרע כאשר הוא נרטב?
    אפשר לקיים יחסי מין עם קונדום באמבטיה או ג'קוזי?

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום ומים

הוספת תגובה

• אם הוא נרטב מבחוץ אז

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/06/2010

אין בעיה. אם נרטב מבפנים ...בעיה. עדיף שלא לסמוך על קיום יחסים בג'קוזי עם קונדום!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה