מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מגיעה לאורגזמהיסמין24/07/2010
אני בת 22. לפני כחצי שנה הכרתי את בן זוגי הראשון שאיתו איבדתי את בתולי.
אנחנו מקיימים יחסי מין כבר מס' חודשים. הבן זוג שלי גומר אבל אני לא.
האמת שאף פעם לא גמרתי ואני לא בדיוק יודעת איך מגיעים לאורגזמה אמיתית ומה מרגישים. זה ממש מפריע לי כי אני מרגישה שהבן זןג שלי נהנה מהסקס הרבה יותר ממני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
אורית פס26/07/2010רכשי את הספר "לעצמך-מיניות האשה" \לוני ברבך או "עינוגי אשה " \רייצ'ל סוויפט,קראי ותרגלי קודם כל עם עצמך,כשתלמדי איך להביא את עצמך לאורגזמה יהיה קל יותר לחוות זאת גם עם החבר ,בעיקר אם תיידעי אותו בקשר למה הכי נעים ומגרה עבורך,אם לא ילך ,טיפול סקסולוגי יקצר את הדרך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה נשיתאמיר24/07/2010
אני ואישתי חיפשנו אחרי האורגזמה שלה המון זמן.
קראנו מאמרים ועצות של מומחים איך לעשות את זה נכון. כל הדרך השתדלנו לא להציב את זה כמטרה העיקרית כדי לא לאבד את החוויה הנפלאה של סקס וכדי לא לתת לדבר משמעות של "בעיה".
אישתי בכל הפעמים הרגישה שיש לה צורך להשתין ושצורך זה היה מלווה בהרגשה מאוד רגישה ו"מדוגדגת" ת ברגע שהרגשה זו הופיעה אישתי קיווצה את כל האזור ונתבקשתי להפסיק במיידי כי זה מדגדג / הרגשה של התפרצות שתן.
באחת ההמלצות היה כתוב שבדיוק ברגע זה היא צריכה לשחרר את הכל ולתת לזה לקרות . זה עצם החוויה והגמירה ושזה לא שתן שעומד לפרוץ אלא האורגזמה המיוחלת. תוך כדי המלצה זו הייתה הוראה שעל אישתי ללכת להתפנות ולרוקן את השלפוחית משתן לפני שאני מביא לה ביד .
ביום מן הימים מבלי שציפינו , אישתי התרוקנה משתן לפני שהבאתי לה ביד. באקט עצמו היא שיחררה את גופה ולא "חסמה" את ההתפרצות . כשזה קרה ופרץ התמלאתי בנוזל דליל שדומה בדיוק לשתן בכמות של שתן ולא של גמירה גברית או יותר מזה. הרחתי על מיטתי והיה לזה ריח ניטרלי עם מעט ריח של שתן. אני בטוח ב- 99 אחוז שזה לא היה אורגזמה כמו שצריך אם בכלל.
הראתי לה שאני שמח מאוד כי לא רציתי לתת תחושה של מוזרות . כי סוף סוף היא נפתחה ולא עצרה את עצמה אז לא רציתי לתת תחושה שמשהו לא בסדר קרה. מעתה אולי צריך לתת תיקון קטן כדי להפוך את הכל למושלם או שמא זה המצב וזו הדרך לאורגזמה .
יש לציין כי בעבר לא היו לי מערכות יחסים ולא נוכחתי למראה של אורגזמה נשית לכן איני יודע אם זו האורגזמה המיוחלת או לא . שאני "מביא לה ביד" אני מתמקד בעיסוי הדגדגן במגע ישיר - ככה הכי טוב לה .
האם אנחנו בדרך הנכונה?
זאת האורגזמה שלה חיכינו?
ככה זה צריך להיראות?
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
אורית פס26/07/2010אתם בהחלט בדרך הנכונה,וטוב שלמדת את הנושא ע"י קריאת מאמרים וכו', עפ"י תאורך מדובר בתגובת אורגזמה אך כמובן שרק אשתך יכולה להעיד על כך,אם חוות אורגזמה בעבר הרי שהיא יודעת לזהות אם חוותה אורגזמה או לא.אין דרך אחת שבה זה "צריך להיראות ", כל עוד אתה משקיע בעינוגה והיא נהינת-אז כן,כך זה צריך להיראות.
לעיתים במהלך המישגל נשים חוות לחץ על שלפוחית השתן ותחושה של צורך להשתין,אם זה גורם להימנעות וויתור על ההנאה אז חבל ועדיף כבר לשחרר גם אם המחיר הוא פליטה קלה של שתן [לעיתים זה רק תחושה ,ללא שתן ממש ], ככה זה -מין זה לא דבר "נקי " יש הפרשות טבעיות ויש לקבלן בטבעיות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיןאושרת23/07/2010
שלום לכם שמי אושרת בת 27 מנתניה אני נשואה יש לי קשיים עם בעלי הוא בן 27 בקשר לכספים תמיד הוא עושה לי חשבון בקשר לכסף הוא חושב שאני מבזבזת לו וכול דבר אני מבקשת ממנו הוא רוצה ילדים אני מפחדת לעשות איתו ילדים כי הוא יעשה חשבון על כול דבר והוא רוצה להתגרש ממני הוא אומר שאני ילדה לא בוגרת ומופנקת מאשים אותי שאני לא עובדת אני לא אשמה שאני לא עובדת הלכתי ללשכה עבודה אמרו לי תחכי לתשובה קשר לעבודה יש לו אמא רעה שבכלל לא רצתה שהוא יתחתן אבא שלו נפטר יש לו אמא חורגת הוא לא אמר לאמא שלו הרעה שהוא נשוי אחר כך היא לא תכיר בו פתאום באתי אליו בלילה הוא אמר לי את בוגדת הוא חושב שאני בוגדת בגלל שהוא שמע אותי מדברת עם הידיד שלי על הכאב שלי הוא אמר לו על תדבר יותר עם אשתי פתאום הוא אומר לי אין לי רגש אליך תמיד הוא עצבני בגלל שיש לו מינוס בבנק גבוה בהתחלה הוא הסכים לשלם עלי לאילת שאני יסע באוקסט 5 ימים מיום ראשון עד יום חמישי ואני בקושי ישנתי ובכיתי מרוב כאב בסוף אני ישלם ניסעות באוטובוס לאילת והבית מלון מחיר מציאה בגלל זה אני הולכת הכול אני מקבלת במלון בקשר למין יש לנו בעיה יש לו איבר מין גדול ושלי קטן בקושי הוא נכנס לעבר מין שלי הוא אומר שלי יש כמו לילדה בת 8 ואני שומרת שבת מסורתית החזרתי אותו בתשובה ואני השגתי לו בית בשכר דירה בזכותי הוא עזב את אמא שלו הרעה אני בתולה אני מפחדת שיחדור אלי שלא יכאב לי מה אני צריכה לעשות שיהיה טוב במין תחזיר לי תשובה בבקשה ממך זה חשוב לי מאוד ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ישי23/07/2010הייתי רוצה לשוחח איתך בפרטי שלי בייי מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים
יוסי25/07/2010אני לא מבין מה זה לשלם עליך נסיעות לאילת
למה אשה נשואה נוסעת לבד לאילת רוצה לאבד שם את בתולייך?
תצאי לעבוד את יכולה לעבוד בעבודה שמתאימה לך גם בנקיון או בתור פועלת במפעל.
יש לך איבר מין כמו לכולן סביר להניח אמור לצאת משם תינוק.
תרגעי תפסיקי לפחד ותשמני את המקום היטב ניתן לקנות ג'ל סיכוך מהסופרפארם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות על האיברבני23/07/2010
היי.
יצא לי בכמה חודשים האחרונים על הכיפה של איבר המין כמו אדמומיות זה נראה כמו פטריה עם נפיחות דקה זה קורה לאחר קיום יחסי מין (אצל אשתי הכול תקין) ולפעמים לאחר שאני מאונן .זה לא מגרד או מציק אבל זה מדי פעם שורף ברמה קלילה ביותר אני מורח מדי פעם משחה פוליקוטן האפורה ולאחר יום או יומיים האדמומיות נעלמת ונהיה מעין קליפה (כמו לאחר שיזוף בים )וזה מתקלף מימה זה יכול להיות אני סובל מזה כ חצי שנה בערך.
זה מסוכן?
אבקש תשובה בהולה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהייה נכון לפנות
ד``ר עידן מיליצ`ר24/07/2010לרופא עור ומין שיעזור לך באיבחון ומתן מענה מתאים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למומחי הפורום - בעיה עם מין אנאליאבי22/07/2010
אנחנו זוג גברים בני 30, בזוגיות כבר 5 שנים. שנינו מעוניינים לבצע מין אנאלי, אך בכל פעם שאני מנסה לחדור אל בן זוגי הוא מתלונן על כאב באזור הכניסה ואנו נאלצים לוותר.
יש לציין שאני חודר לאט מאד, בעדינות ובהדרגה ומעסה את האזור לפני החדירה, אך זה לא עוזר.
גם בפעמים הבודדות שהצלחתי לחדור, לאחר כמה דקות של הנאה, בן זוגי החל להרגיש אי נוחות ונאלצנו לעצור.
לפעמים במישוש פי הטבעת אפשר להרגיש שיש שם משהו קטן בולט, אך הבעיה קיימת גם כשהכול נראה רגיל שם.
תודה מראש לכל עצה והמלצה איך להתמודד את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאם צריכים לעשות
תותי22/07/2010זה לסכך היטב את האיבר שלך ואת פתח פי הטבעת שלו בחומר סיכה על בסיס מים.
לאחר מכן לחדור אליו בעדינות ולאט לאט. המקום מאוד רגיש ויכול להכאיב אם זה לא
מתבצע בעדינות.
אם לא הולך, תוכל להתחיל בהחדרה של אצבע, בצורה עדינה ואיטית, על מנת לאפשר
למקום "להתרגל" לאורח החדש.
לאחר כמה פעמים, אם זה הצליח, תוכלו להמשיך את מה שהתחלתם - חדירה.
מומלץ עם קונדום.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסינו ולא עוזר...
אבי22/07/2010תאנה, תודה על התגובה. אבל ניסינו החדרת אצבע לפני.
גם החדרת האצבע שנעשית בעדינות יכולה לכאוב. כשאני מחדיר אז אחרי דקה-שתיים זה כבר לא נעים לו ובזה העניין מסתיים.
יכול להיות שיש לבן זוגי בעיה בפי הטבעת שדורשת בדיקה/טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקמירי21/07/2010
שלום, אנ בת 52, לפני שנה נגמר לי מחזור ובחודשיים אחרונים אני סובלת מיובש בנרתיק וירידה בחשק מיני.
לא לוקחת שום תרופה. מה ניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
אורית פס26/07/2010ניתן לפנות לגניקולוג\ית ,ולשמוע על שלל פתרונות הקיימים היום לבעית יובש נרתיקי בגיל המעבר,זה חשוב משום שיובש עלול להוביל למישגל כואב ובהמשך לכך לירידה בחשק המיני. אם תפני למרפה לטיפול מיני תרוויחי בדיקה ע"י רופא\ה שהם גם סקסולוגים שלדעתי מולם קל יותר לדבר בחופשיות על קשיים מיניים והם מיומנים במתן מענה מקצועי . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לשלילת מחלות מיןרחל21/07/2010
שלום אני וחברי רוצים להפסיק להשתמש בקונדום מאחר ואני בת 60 ולא פוריה. אך לפני זה נעשה בדיקות לשלילת מחלות מין. שאלתי היא איזה בדיקות צריך לבצע כל אחד מאיתנו בנוסף לבדיקת איידס כמובן . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרגע עניתי ...
23/07/2010בדרך כלל מדובר בהפטיטיס B, הפטיטיס C, סיפיליס וכלמידיה. כדאי גם בדיקת שתן לכללית ותרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהרון21/07/2010איך אני יודע אם אשתי גמרה, אני משחק לה בדגדגן והיא נאנחת מכיף, היא אפי' רועדת, האם זה סימן לאורגזמה, או שאפשר להגיע ליותר כיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תחפש סימנים
23/07/2010כי אין סימנים.
תשאל אותה. היא בטח יודעת לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחים...עמי20/07/2010הי
יש לי שאלה,יש לי חברה מזה 3 חודשים ואנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין מלאים(ללא קונדום).
איזה בדיקות אנו אמורים לעשות ?
והאם הם הכרחיות ?
תודה רבה ומחכה לתשובה
עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקות טרום-סקס
23/07/2010ניתן לעשות בכל קופת חולים בדיקות סקירה למחלות מין (כך זה נקרא). פשוט לבקש מרופא/ת המשפחה. רצוי בכל קשר רציני - 3 חודשים לאחרת תחילת הקשר ולפני שנפטרים מהקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד המיני - ציפרלקסרן20/07/2010שלום, מזה שנתיים אני לוקח תרופה בשם ציפרלקס,
ובאופן כללי מאז התחלתי לקחת את התרופה , אני חווה ירידה בחשק המיני.
הדבר מתבטא במיוחד בעת קיום יחסי מין, אין לי בעיה להגיע לזיקפה, אך לוקח לי הרבה מאוד זמן לגמור, אם בכלל. בנוסף למעט הזיקפה, הגירוי המיני באיזור איבר המין מאוד עמום, הרבה פחות מאשר זכור לי לפני נטילת התרופה. בנוסף הזקפה שלי נעלמת מהר מאוד ואז חוזרת , וחוזר חלילה.
אני הומו, ולכן יחסי המין לא תמיד כוללים , חדירה שלי . אני מצליח לגמור לרוב , רק בתנוחה מאוד ספציפית, כאשר אני מתחכך כנגד הישבן של הפרטנר שלי. בכל דרך אחרת, זה יכול לקחת שעות.
רק כאשר אני מאונן , מול סרטים או תמונות, אני מצליח לגמור בכל פעם.
אך בעת קיום יחסי מין , פעמים רבות אני לא מצליח לגמור, דבר שמאוד מפריע לי באופן אישי,
עד כדי כך שאני עסוק בחשיבה על כך ,כל הזמן בעת קיום יחסי מין.
האם זו התרופה? או שמא החרדה שבגללה אני לוקח את התרופה (חרדות חברתיות ודיכאון).
האם יש משהו שניתן לעשות בנידון?
אין לי כרגע פרטנר קבוע, כך שזה פחות או יותר תלוי בי , אני לא יכול לעבוד על כך עם הפרטנר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי לציין
רן21/07/2010אני בן 30 , והתחלתי להיות פעיל מינית, רק לפני כשנה.
מאז המצב נשאר פחות או יותר כפי שתיארתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתין לתגובה
רן22/07/2010הי,
אני עדיין ממתין לתגובה מאז ה20 ליולי
אודה אם תוכלו להשיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאוד!!!דניאל20/07/2010שלום לכולם.. אני לוקח רטלין וחברה שלי באה אלי ביום שישי.. ביום שישי יש לי לימודים.. אני לוקח רטלין.. פעם אחת שהייתי איתה זה גרם שהזין פשוט יקח לו יותר זמן לעמוד אבל אני לא יודע אם זה קשור ב100 אחוז לרטלין או שזה היה סתם(היה חד פעמי)..
אז ככה.. אני מפחד לקחת רטלין ביום שישי בבוקר מפני שאני מפחד שלא יעמוד לי או לא יהיה לי חשק מיני.. מה אתם אומרים? הכל בראש? רטלין יכל לעזור לא לגמור ליותר זמן? אפשר עצות או משהו? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכ
.אבי29/07/2010כככ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
.אבי29/07/2010הגבתי בטעות סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין ומין
29/07/2010מה שאתה מתאר כנראה לא קשור לריטלין. כמו שחשבת, הכל בראש (וגם ריטלין משפיע שם).
כדאי שתשתף את חברתך לגבי החרדה והלחץ שלך, שכן העובדה שאתה מסתיר ממנה זאת, משפיעה במיטה. הלחץ הוא שמפריע לזקפה שלך לעלות ולפרוח.
תרגיע. תשתף אותנו בחוויותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס וגלולותמ.כ20/07/2010שלום רב,
ברצוני לדעת האם זה נכון שגלולות למניעת הריון מדכאות את החשק לסקס???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מצב....
ד``ר עידן מיליצ`ר20/07/2010קיימות גלולות המעיבות על החשק המיני. זה שונה מגלולה לגלולה ומאישה לאישה....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחנן לעזרה, בחור בן 20 הסובלבכור19/07/2010אהלן,
יש לי בעיות בזיקפה הרבה פעמים בסקס אני לא מצליח להגיע לזיקפה, אך באוננות תמיד מצליח להגיע לזיקפה. אני מאוד לחוץ כתוצאה מזה.
כדי לקבל מרשם לכדורי סיאליס לאיזה רופא צריך לפנות? האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראותה בעיה
בן20/07/2010רק שאני בן 16 ויש לי בעיות זקפה באופן כללי
אני מאוד לחוץ ולא יודע מה לעשות
זה כבר כמה שבועות ככה ואני ממש נבוך מכל העניין
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רופא משפחה רשאי לתת מרשם
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2010לסיאליס, אך האם אתה לא חושב שיהייה נכון לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך להבין ולתת פיתרון למצוקתך ללא כדורים?!.לא שאני נגד אבל... בגיל 20 לא נכון עדיין ליצור תלות הכדור.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירהאנונימי19/07/2010שלום,
אני בן 21, יש לי בעיה של שפיכה מהירה, בערך אחרי 7-8 חדירות ואני כבר מגיע לשיאי.
התחלתי לקיים יחסי מין עם חברתי לפני כ8 חודשים (בפעם הראשונה) והבעיה קיימת כך כבר מההתחלה.
אני לחוץ במטרה לספק אותה, כן שאני יודע שמניסיון עברה היא כבר גמרה בחדירה וזאת הדרך הכי טובה עבורה. (למרות שהיא גורמת דרך הדגדגן, היא טוענת שזה לא אותו דבר).
האם יש טיפול שיכול לעזור לי ובמה הוא כרוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכנ מהירה
אורית פס19/07/2010בהחלט קיים טיפול ,גם תרופתי [משחות אילחוש או ספריי השהיה אותו ניתן להשיג בחנויות סקס ,כמו סטד 100 ]
וגם קיים טיפול התנהגותי בו אתה לומד דרך תירגול באוננות כיצד לשלוט טוב יותר במועד השפיכה,הכי יעיל לשמוע על כך בהרחבה במסגרת טיפול מיני,וראשית לאבחן האם ביכלל מדובר בשפיכה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת איבר המיןאלעדי18/07/2010אין ספק שזו שאלה שמעסיקה רבים מאיתנו הגברים ורוב הסיכויים שתענו פה שצריך להיות מרוצים ממה שיש אבל בפועל אצל רובנו זה לא ככה.
רציתי לדעת מה העמדה כמקצוענים לגבי השיטות הטבעיות להגדלת איבר המין והאם הן עובדות ללא תקלות.
(יש לציין שלא מדובר בשום מכשיר, רק השיטות הטבעיות ולמרות שהמחיר- 200 ש"ח- לא בשמיים עדיין הייתי רוצה לקבל חוות דעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהגדלת אבר המין
אורית פס19/07/2010לא ברור מהי אותה שיטה "טבעית " עליה אתה כותב.
אתה צודק ,לא נראה לי שמישהו מהמומחים בפורום זה ימליץ על כך ואני בתוכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי אותה שיטה "טבעית"?
19/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיטה
אלעדי20/07/2010השיטה אומרת שאתה מותח את תאי איבר המין מה שגורם להגדלת איבר המין ולחיזוק הזקפה יש להם גם כל מיני אישורים רפואיים לנושא.
מן הסתם את כל השיטה הם לא מפרטים כי הם רוצים כסף. אתם חושבים שזה יכול לגרום נזק לאיבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומר זינו ירחק!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר20/07/2010רוצה להגדיל את איבר המין ב2-3 ס"מ??...בטח ,איזה גבר לא?!!
כל אחד רוצה לדעת אם יש לו איבר מין גדול, ממוצע או קטן. מחקרים רבים שנעשו הראו שאיבר מין ממוצע הוא באורך של 14 עד 17 ס"מ. שימי לב שהוא עומד "בתנאי" הממוצע.
חברת הקונדומים, "דורקס", ביצעה סקר גדול מאוד בעולם כדי לגלות מהו בעצם "איבר מין ממוצע" - סקר זה בדק גם את מרכיב הרוחב או ההיקף. הסקר הראה שאורכו הממוצע של איבר המין הוא: 15.5-16. היקף ממוצע הוא 11.2 ס"מ.
קיימים מיתוסים רבים באשר לתכונות גוף וגודל איבר המין. יש סברה שמי שיש לו כף רגל גדולה, זה מעיד על איבר גדול. יש כאלו המקטרגים ואומרים שמי שנוסע עם אוטו גדול זה מעיד על איבר קטן...נו באמת?!!, עד לאן נגיע?!!
בואו נודה ולא נבוש, הגודל כן קובע!! נכון שרוב הנשים יכולות להגיע לסיפוק גם אם אין איבר מין גדול - ישנן גם דרכים אחרות להביא את הפרטנרית לסיפוק אבל כמובן שהמצב המושלם....או ליתר דיוק, חלומו של כל גבר, הוא איבר גדול וביצועים מעולים.
תעשיית המין מלאה בפרסומות למוצרים ומדריכים שונים להגדלת איבר המין. המוצרים כוללים: גלולות, קרמים, מדריכים טבעיים, משאבות וואקום, משקולות ואף ניתוחים כירורגיים. כולם מבטיחים "תוצאות מופלאות תוך מספר שבועות בלבד".
פרסומים כגון:
האם אתה מאושר לגבי הגודל הנוכחי של איבר מינך?
האם תרצה להיות עם איבר מין גדול יותר? איבר מין מעל הממוצע, אולי 18 או 19 ס"מ?
תאר לעצמך מצב חדש שבו אתה הולך לשירותים ציבוריים ואינך מובך בגלל גודלו של איבר המין.
מצב חדש שבו אתה הולך למכון כושר ומחליף בגדים בעוד גברים אחרים מסתכלים עליך בקנאה.כל אלו מפתים כל גבר ומבטיחים לנו את ה"סטארט-אפ" החדש...הגדלת איבר המין.
חלק ממה שמוצע אביא מתוך מה שאני עצמי קורא כמו כל הקוראים:
1)כדורים להגדלת איבר מין:
כדור לא יכול להגדיל את איבר המין. זה פשוט לא עובד. לא מעט אורולוגים עשו מחקרים בנושא כדי לראות אם יש השפעה כלשהי על איבר המין, לא רק שהכדורים לא הגדילו את איבר המין – היו כאלו שחוו תופעות לוואי לא נעימות. אין כדורים להגדלת חזה, אין כדורים להקטנת האף ועדיין אין כדורים להגדלת איבר המין.
2) משאבות וואקום להגדלת איבר המין: אחד המוצרים הנפוצים ביותר להגדלת איבר המין הוא "משאבת הוואקום". ניתן לראות פרסומות של המוצר ואף לקנותו בכל אתר סקס, מגזין, חנויות סקס ועוד
למעשה המשאבה יוצרת וואקום מסביב לאיבר המין וכך מביאה דם לאיבר וכתוצאה מכך נוצרת זקפה. אין שום ראיות או הוכחות רפואיות שמשאבות וואקום גורמות לגדילת המין.
3) מדריכים טבעיים להגדלת איבר המין:
ישנם אתרים בישראל אשר מציעים "הגדלת איבר מין בשיטה טבעית". הבעיה היא שרובם נכתבו על ידי אנשים שאינם מוסמכים לכך.מבלי לפגוע בכבודם, הם אינם רופאים המומחים בתחום ו/או מוסמכים לכתיבה שכזו בעקבות מחקר אמפירי.
4(הגישה הניתוחית להארכת הפין מיועדת בעיקרה לעבות את האיבר ולא להאריכו: "השיטה המקובלת לעיבוי פי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מלצר
דורית21/07/2010יפה ענית וגם שעשעת....
כשקראתי את השאלה והתשובה נזכרתי בספר מצויין שקראתי פעם ונקרא: "מחצלת הבשרים"...
סביר לחשוב כי קראת אותו אך אם עדיין לא, אני חושבת שתהנה ממנו מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - קצת טעיתי באיות השם...
דורית21/07/2010:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)