מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירהמירית04/01/2010
בעלי גומר מהר, אחרי דקה מהחדירה, אפילו לפעמים הוא אומר לי שלא הרגיש כלום, פשוט נשפך לו...
בעלי בן 31, בריא בדרך כלל, האם יש תרופה משהו???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירית
אורית פס04/01/2010נסו בשלב ראשון להבין את התופעה ודרכי הטיפול בה דרך קריאה באחד משני הספרים בעברית הקיימים:
1. פז"ם-פליטת זרע מהירה\ הלן זינגר קפלן
2.גבר ,מין והצלחה\ דר.צוקרמן. דר. לוין.
בספר השני יש גם מידע על טיפול תרופתי,
ניתן להשיג \ להזמין בסטימצקי\ צומת ספרים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדישות???מירית04/01/2010
אני נשואה כבר 4 שנים, מקיימת יחסים סדירים 5 שנים, אוהבת את בעלי מאוד ונהנית מאוד לקיים אתו יחסים מלאים, אבל הבעיה שאני אף פעם לא גומרת. במשך ה 5 שנים שאנחנו מקיימים יחסים אף פעם לא גמרתי מקיום יחסים מלאים. אני בדרך כלל בריאה, וגומרת רגיל ללא חדירה, קראנו הרבה על יחסים ומשחק מקדים, אבל לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה שלי?? למה לבד אני מצליחה לגמור אבל עם בעלי לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור משאלתך
אורית פס04/01/2010אם את גומרת עם בעלך אך גמירה חיצונית בלבד או שמעולם לא הצלחת לגמור בסקס זוגי גם לא מגרוי חיצוני.
אם הבעיה היא שאת לא גומרת מחדירה הרי שאין זו בעיה ומרבית הנשים לא גומרות מחדירה,אם את לא מגיעה לאורגזמה אתו בשום צורה הרי שיכולות להיות לכך סיבות שונות ומגוונות,כגון: קושי לאבד שליטה,קושי להתרכז בתחושותייך,מיקוד יתר בהנאת בן הזוג ועוד ועוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע בנרתיק אחרי יחסי מיןסיגלית04/01/2010
שלום!
הפעם האחרונה שאני ובין זוגי קיימנו יחסי מין והוא גמר בפנים גרמה לריח מאוד חריף מהנרתיק שלי שנמשך כבר יותר משבוע.
לפני כמה חודשים נבדקתי אצל רופא בגלל אותו הריח וזה התגלה כדלקת, טופל ונעלם. כנראה זה בא מפעם שהוא גמר בפנים. אני על גלולות אבל עדיין אנחנו משדתלים לא לגמור בפנים.
אנחנו ביחד שנה, זה משהו חדש שלא חוויתי לפני.
מה זה יכול להיות? אלרגיה לזרע שלו? זה קשור לפוריות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלית,
ד``ר עידן מיליצ`ר04/01/2010יהייה נכון שתפני שוב לגיניקולוג שטיפל בך. מתוך מה שכתבת לא נראה לי שזו אלרגיה לזרע שלו כי אז היית מרגישה מייד את תופעות האלריגה. גשי לבדיקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?קצת מודאגת04/01/2010
אני נשוי טרי, ללא נסיון קודם ביחסי מין כמו-כן גם אשתי,
ניסינו כמה פעמים, אך ללא הצלחה, פעם אחת מפני שכאב לה פעם שניה הייתה חדירה חלקית אך לא מלאה, פשוט הרגשתי חסימה, שאין לאן להמשיך,מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב זה
אורית פס04/01/2010דאגו יותר לענג ולעורר מינית זה את זו,בזמן שאשתך מעוררת נסה בעדינות ולא בהפתעה להחדיר אצבע מסוככת לאחר שגם פתח הנרתיק מסוכך בנדיבות-זה יקל על החדרת האצבע ,ונקוה שלאחר שהיא תתרגל לתחושה של נוכחות "לא מאיימת" בנרתיק יהיה לה קל יותר לאפשר חדירה מלאה שכמובן חשוב שאף היא תיעשה בעדינות ובעזרת מסכך,ועדיף כשהיא מעוררת מינית שאז מידות פתח הנרתיק משתנות ומתגמשות עמ"נ לאפשר חדירה ללא כאבים.
מומלץ לא לנסות שוב ושוב בכוח ,אם היא בחרדה גבוהה ולאורך זמן זה לא הולך כדאי לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה לגמורהמתוסכל03/01/2010
בן 65 , עודף משקל. בדיקות אורולוגיות בסדר.
מקיים מין באופן תדיר, אין בעית זיקפה, החשק המיני איך לפעמים. הבעיה שלוקח לי זמן רב לגמור עד כדי לפעמים התעייפות והפסקת הסקס בלי גמירה והבעיה היותר גדולה שכשאני מגיע לאורגזמה סוף סוף, אני חייב אבל חייב להעזר בלחץ ידני עצמאי חזק כדי לפלוט זרע ולגמור . אם אני לא מספיק או לא בתנוחה נוחה , אז הלכה האורגזמה כמעט לגמרי. אנא, עזרה, הסבר, תרופה, משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ANY BUDY HOME?...
המתוסכל05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחשובה גם סבלנות...
07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי לגמור
07/01/2010אתה מתאר שפיכה מעוכבת וצורך בגירוי פיזי רב על האיבר על מנת להגיע לגמירה. לא ברור לי אם פרט לעודף משקל, יש לך מחלות כלשהן או שאתה נוטל תרופות.
עם הגיל יש צורך בגירוי חזק יותר על הפין על מנת לגמור. זה טבעי.
הקושי לגמור - שפיכה מעוכבת - יכול לנבוע מסיבות רבות. בגיל צעיר זה קשור יותר בסיבות רגשיות, כגון, עכבות ובגיל מבוגר יותר זה עשוי להגרם כתוצאה מפגיעה עצבית, תרופות ועוד.
בכל מקרה - כדאי לברר ויש טיפולים מתאימים, גם לזרז את השפיכה וגם להפחית את תסכולך הנלווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל הזרע נגמראלון03/01/2010אני בן 40 ומאז ומתמיד השפיכה היתה בכמות קטנה (כחצי כפית עד כפית)
בסרטים כמובן אין לשפיכה סוף והכמויות נראות מטורפות. כמובן שזה רק סרט, ועדיין ...
בשבועיים האחרונים נוזל הזרע כמעט ונגמר ויוצא שקוף בטיפות.
השאלה היא אם השפיכה תלויה בגורמים נוספים.
היתכן ומרוב אוננות 1-2 ביום 30 שנה - כבר לא נשאר לי זרע ?
כיצד אפשר לדעת אם הביצים מתפקדות היטב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נגמר לך הזרע
07/01/2010הכמות הנורמלית של זרע לאחר התנזרות של 3 ימים היא 2-5 סמ"ק, שזה פחות או יותר חצי כפית עד כפית. ממש כמו שיש לך. מגיל 35 מתחילה ירידה בייצור וזה פיזיולוגי. עדיין האיכות בד"כ מספיקה להריון.
לא נגמר לך הזרע בגלל אוננות רבה, שכן האשכים ממשיכים לייצרו עד 120. אם זה מטריד אותך, תוכל לעשות בדיקה זרע ולהווכח (למרות שגם האיכות יורדת עם הגיל...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות ...
אלון08/01/2010האם לפנות לאורולוג ...
הזרע שיוצא בשלושת השבועות האחרונים שקוף בלבד ובטיפות.
לא סתם אמרתי כאילו נגמר.
מעולם לא קרה לי דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון
הרמן08/01/2010תוריד את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא צריך לעשות כלום
11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהענת02/01/2010אני ובן זוגי לפני חתונה פחות מחודש. בפעמיים האחרונות שבהן קיימנו יחסים הוא גמר בערך שתי דקות מהרגע שהתחלנו את המשחק המקדים ומה שיותר מדאיג זה שהוא לא הגיע לאורגזמה, הייתה שפיכה מבלי שהוא הרגיש כלום... דבר זה לעולם לא קרה לנו .
בדרך כלל ג הוא היה סובל מכאבים לאחר הגמירה והרגע שהוא היה יוצא ממני היה מלווה בכאבים קשים מה לעשות? אני חושבת שהשפיכה המהירה קשורה ללחץ מהחתונה.
בנוסף רציתי לציין שהיחסים בינינו מעולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשר לגמירה המהירה
אורית פס04/01/2010בפעמיים האחרונות בהחלט יתכן שקשור ללחץ כלשהו,ואין מקום לדאגה .
בקשר לכאבים הקשים מהם סובל לאחר הגמירה יש לדעתי מקום לפנות לייעוץ רפואי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ומין אוראלימיכל02/01/2010שלום,
אני בת 34.
אני אוהבת רק מגע פיזי חיצוני, דגדגן.
אני לא אוהבת חדירה, וכמעט ולא ניסיתי, ואני גם לא מעוניינת לנסות.
מה שכן, מאז ומתמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד אני מרגישה בעת מגע פיזי חיצוני, אוננות או מין אוראלי, כאילו יש לי איבר מין זכרי.
בנוסף, לא אחת, הרגשתי גם בפיטמות, כאילו זה איבר מין זכרי.
אני רוצה לדעת למה ומדוע, אני מרגישה כך? מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אין תגובה?
מיכל04/01/2010:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד קשה
אורית פס04/01/2010לתת לך אבחנה מספקת כלשהי לגבי מה שאת מתארת,ואולי לכן התגובה בוששה לבוא.
האם כוונתך שבפנטזיה המינית שלך את חווה את עצמך כגבר בעל אבר מין זכרי?
עמדתי האישית שאין רע בפנטזיות מיניות יהיה אשר יהיה תוכנן,אם את מרגישה שיש כאן אישיו יותר משמעותי,למשל סביב הזהות הנשית המתבטא בהימנעות מחדירה וחויה פיזית [או פנטזיה] כאילו את גבר וזה מטריד אותך אז צריך לשם כך ייעוץ מקצועי שיתן את הדעת לגבי משמעויות התופעה יחד איתך בצורה יותר יסודית מאשר מתאפשר כאן דרך שאלה- תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב. אני מבינה. תודה.
מיכל04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימים בטוחיםיוסי02/01/2010שכבתי עם חברה שלי שלושה ימים אחרי שהיא קיבלה וסת, היא אמרה לי שזה בטוח לגמרי...
יש מצב שזה לא בטוח?
גם אם זה לא בטוח אז אני אשמח לפחות לשמועשהסיכויים שהיא תיכנס להריון לא גבוהים..
זה לא משהו שאנחנו עושים באופן קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרימים בטוחים
הרמן03/01/2010לפני שנים היתה השיטה הבטוחה נפוצה בקיום יחסי מין .התנאים הם שהמחזור קבוע ושלוקחים טווחי בטחון הולמים .אם שומרים על הנ''ל הסיכויים להכנס להריון נמוכים.טוחי הבטחון הם לפי המחזור הקצר לפני ,והארוך אחרי, עדיף 3 ימים לפני הביוץ של המחזור הקצר ו3 ימים אחרי הביוץ של המחזור הארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זקפה בחדירהג'יב01/01/2010בשנה האחרונה יש לי בעיה שיורדת לי הזקפה כשאני מגיע לשלב החדירה או כמה רגעים לאחר מכן .
לא הייתה לי בעיה כזאת עד עכשיו ואני מאוד נהנה מהחדירה .
אין לי בעיית אימפוטנציה ככול הידוע לי ואני מאונן פעם - פעמיים בשבוע ללא בעיה .
אני גם מצליח להחזיק את זיקפה למשך אותו הזמן שתמיד החזקתי במין אורלי או כשאני מאונן .
זה קרה עם 3 בנות זוג שונות שנמשכתי אליהן בצורה שונה (למי מהן יותר למי מהן פחות) .
לפי דעתי מדובר בבעיה פסיכולוגית ואשמח לעצות ודעות שניות .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוספת
ג'יב05/01/2010רק להוסיף מידע , אני בן 27 כך שלא אמורה עדיןן להיות בעיה עם הגיל .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה אתה צודק
07/01/2010אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. האיבר שלך יודע את העבודה, ועובדה שהוא עומד מצויין באוננות. משהו ביחסי המין מלחיץ אותו ועל כן הוא נופל. ייתכנו לכך סיבות רבות, אך רק לך התשובות.
יש על תופעה זו מידע רב בפורום, שכן היא שכיחה. היעזר במנוע החיפוש. אם הבעייה ממשיכה - כדאי לפנות לטיפול מיני מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת איבר המיןדינדין01/01/2010שלום,
יש מכשיר שנקרא "אנדרו פינס" להכדלת איבר המין הזכרי הוא אמור להפעיל מתיחה קבועה על התאים באיבר המין ובכך לגרום להגדלתו. באתר של החברה טוענים שהגדילה היא בערך 3-4 ס"מ לאורך ו-1-2 ס"מ לרוחב.
רציתי לדעת מה אתם יודעים פה על זה, אם זה באמת עובד כי אני רוצה לנסות אבל זה יקר מאוד ואני מעדיף להתייעץ קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אין תשובה !
אלון03/01/2010גם אותי זה מעניין.
האם זה מבוסס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד מידות
אורית פס04/01/2010אבר המין שלך תקינות אני אישית לא מאמינה שיש צורך בהתערבות,סביב נושא זה יש חדשות לבקרים המצאות מהמצאות שונות ויש להיות חשדן ולברר כל אופציה עם רופא,ממש לא הייתי ממליצה ללא ייעוץ עם רופא, אורולוג יכול להתבונן ולתת את חוות דעתו אם האבר שלך תקין בגודלו או לא,והוא גם יתן מידע לגבי אופציות טיפוליות.
על אנדרו פינס ספציפית לא שמעתי.....גברים רבים מוטרדים מגודל אבר המין שלהם וברוב המקרים ללא הצדקה,כך שבענין זה אתה לא לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקרא מה כתבה לך אורית
07/01/2010כל מילה בסלע.
המכשיר עצמו לא ישפר את מצבך. הוא כרוך במתקן מסורבל שיוצמד לאיברך 23 שעות ביממה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצי לי במקום זרע דם למה?סמי4001/01/2010שכבתי עם חברה שלי ובזמן שגמרתי כאב לי נורא ולא יצא לי זרע יצא לי דם אני מודאג ורוצה לדעת למה זה קרה לי אני בן 40 מודאגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסביר להניח שזו דלקת ואין
ד``ר עידן מיליצ`ר04/01/2010מקום לדאגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה.
גש לאורולוג לבדיקה וטיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה!יואב30/12/2009יש לציין שלא ידעתי לאיזה פורום לפנות בשאלה מטרידה זו. אגש ישר: אני מרגיש שאוננות ובמיוחד אקט הסיום שלה, מהווה נזק בריאותי ומוחי. כלומר, על סמך הנסיון שלי כאדם אני יכול "להרגיש" מתי דבר גורם לנזק, אם כי זה לא בטוח. הדעות בweb חלוקות על זה, אך העובדות הן: 1.מרגישים תחושה מסעירה בלשון המעטה בריכוז גבוה 2.מרגישים לאחר מכן חוסר ריכוז וחשיבה ניכרים בהחלט. תודה מראש
יואב נ.ב יש לציין שאני מתעניין בפן הפיסי נטו (כלומר שאינו קשור להשפעה פסיכו' כלשהי אלא רק לפגם כלשהו עקב זרימה מואצת של סרוטונין/דומפין וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאוננות אין שום נזק בריאותי
01/01/2010וכמובן שום נזק מוחי. נקודה.
הדעות במגזר הרפואי אינן חלוקות על כך בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הבעיה
יואב02/01/2010שכל המחקר הזה מסתכם ב"נקודה". אין מקום לדיון, הרי ברור שזה לא מזיק אם זה טבעי. לא למדנו כלום מההיסטוריה של המדעים, שאסור לקבל הנחות כמובן מאליהן? ואם כבר עושים ניסוי ומגיעים למסקנה שיש נזק רגעי או הפרעת זכרון רגעית, לא מסתכלים מעבר לתמונה ואומרים "אהה אם זה רגעי אז זה בסדר.."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהמישהו29/12/2009שלום,
יש לי 2 בעיות
יש לי חברה 3 שנים ואנחנו מקימים יחסי מין שנה.
1.הגמירה שלי מהירה שאני לא מספיק לספק את חברה שלי
2.וכדי שאני יצליח לקיים שוב פעם יחסי מין אני צריך הפסקה לפחות של 5 שעות
הייתי רוצה לדעת אם יש לי בעיה ואיך אפשר לטפל בבעיות האלה
זה מאוד חשוב לי אשמח אם תעזרו לי.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה והתחלה
ד''ר חגית כהנא30/12/2009גמירה מהירה נתנת לטיפול
העובדה שלוקח לך 5 שעות עד הפעם הבאה? כל אחד והקצב שלו
האם יש לך עודף משקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מישהו30/12/2009איזה טיפול אני צריך?
אם יש לי עודף משקל לא נראה לי
אני בן 21 אני שוקל 57 58 בערך
לעזרתך הודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאני מחכה לתשובה ממך כי
מישהו01/01/2010הנושא הזה מאוד חשוב לי וזה פוגע מאוד בזוגיות שלי ושל בת זוגתי
כי היא מרגישה לא רצויה, מרגישה מאוכזבת, ומרגישה לא מושכת.
זאת בעיה שאיתי די הרבה זמן וניסיתי לעצור באמצע האקט כדי לא לגמור ואחר כך
להמשיך אבל זה לא עוזר,אני גומר הרבה לפניה והיא לא מגיעה לסיפוק ואני לא מצליח גם לעשות את זה די הרבה.
אשמח מאוד לתשובה מהירה מכם.זה חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרותי שלוםyb29/12/2009לפני כמה ימים פניתי אליך בשאלה וייעצת לי לפנות עם בעלי למטפלים של איט"ם.
אשמח לקבל את עצתך בשני סייגים, וכאן פנייתי:
א. האם אוכל ללכת לבד קודם?, כי אני חושבת שרוב הבעיה והסייגים הם שלי.
ב. אין לנו כל כך כסף להוציא על 400 ש"ח ודומיהם לטיפול. האם יש מקומות מסובסדים/בחינם?
אודה על תשובה מהירה, כי אני חושבת שהבעיה דחופה, ואנחנו יותר מדי זמן מטאטאים אותהמתחת לשטיח וטומנים אתהראש בחול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא נעניתי?
נ.ל30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיכן נעלמה הסבלנות?
01/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
01/01/2010א. לייעוץ ראשוני אין בעיה לפנות לבד. למרות שאת חושבת שרוב הבעיות הן שלך - ההשלכה בד"כ היא זוגית.
ב. בחלק מהמקרים על ייעוץ ראשוני אצל רופא מומחה ניתן לקבל החזר של 80% בסיוע ביטוחים משלימים של קופות. שווה לבדוק. מעבר לכך יש מרפאות ציבוריות בהן המחיר מסובסד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בררתי ולא רלוונטי אלי
נ.ל02/01/2010ולכן אני שואלת-
בדקתי עם כל המרפאות הציבוריות ואין סידור עם קופת חולים מאוחדת, מה שכן יש לכללית, לאומית ומכבי, שלעיתים אפילו יש להן מרפאות מטעם הקופה .
למאוחדת יש היחיד בירושלים, וזה ממש לא רלוונטי כלפיי.
בררתי באיכילוב, תה"ש והמחירים נעים סביב 200-300 ש"ח וזה ממש לא רלוונטי אלי, ולכן שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מידע
07/01/2010במרפאה של "רעות" יש תעריף מוזל לצעירים ב- 150 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)