פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה איך יודעים???
    אני
    15/12/2009

חוויתי אורגזמה מטורפת פעם אחת לפני כמה שנים, הרגשתי רעידות בכל חלקי הגוף, בהתחלה הפחיד אחר כך הבנתי כמה מדהים זה היה. מאז לא חוויתי את זה ואני לא יודעת לומר אם הייתה לי אורגזמה כי אני מדמה את זה למצב הנ"ל וזו בעיה. אני רוצה לדעת איך אני יכולה לדעת מתי אני חווה אורגזמה גם היא לא ברמה כזו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה איך יודעים???

הוספת תגובה

• איך יודעים אם זו אורגזמה

אורית פס
    18/12/2009

מצד אחד מקובל לומר על אורגזמה שאם זו אורגזמה אז יודעים,אך לפעמים ובעיקר באורגזמות ראשונות שיכולות להיות חלשות ועמומות אין לאשה וודאות אם מה שחוותה זו אורגזמה,ואני מציעה לשים לב לשני דברים:
    1.אורגזמה מתאפיינת בסידרת כיווצים או פעימות של שרירי רצפת האגן,עם קשב לגוף ניתן להבחין בכך,כיווצים אלו הולכים ופוחתים בעוצמתם עד מצב של רפיון וחזרת הגוף למצב מנוחה וזהו הסימן השני,2.בתום סידרת הפעימות הנ"ל יש תחושת רוויה,םיפוק, הגוף חוזר למצב הרגיל ,ללא נשימה מואצת,ללא נטית שרירי הגוף להתכווץ ולהימתח ,בקיצור תחושת נינוחות נעימה. מקווה שסימנים אלו יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת
    שרי
    15/12/2009

בעלי ואני נשואים מזה 15 שנה,(אני בת 34 )בשנים האחרונות אני מרגישה לגמרי לא מסופקת , הסקס הפך להיות אחת לשבועיים- שלושה שבועות וגם אז אני אף פעם לא מגיעה לאורגזמה כי בעלי גומר מהר מאוד, אני מוצאת את עצמי מפנטזת על גברים אחרים ואף חושבת על בגידה, כשאני משוחחת עם בעלי על טיפול סקסולוגי הוא מיד דוחה את העניין במחשבה שהוא חזק בתחום המין ואין כל צורך.

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• למיואשת....

נחמד אמיתי
    15/12/2009

היי...תנסי להגיע איתו לשיחה אמיתית שגם הוא יהיה פתוח בנושא עד הסוף....כי אם הוא נעול....זה אבוד.הוא בשיגרה...וכנראה המשיכה ירדה....מצטער שאני ישיר...אבל זו המציאות....תגרמי לו לרצות אותך....כי אחרת...אין דרך חזרה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהבעל מסרב לטיפול מיני

אורית פס
    18/12/2009

קיימת אפשרות שתפני לבד לטיפול ,לבחון דרכים נוספות במטרה להביא אותו לשת"פ.
    ידוע שקל יותר לנשים לפנות לעזרה והמציאות בתחום הטיפולי מעידה על כך,המיתוס הנפוץ שגברים הם המומחים למין ולכן לא זקוקים לשום עזרה פועלת כנראה גם על בעלך,אולי הוא נרתע מהאופן בו הצגת את הרגשותייך וחווה זאת כבקורת על כישוריו כמאהב ולכן נאטם? חשוב שתדברי אתו על כך כבעיה משותפת לשניכם ולא כבעיה שלו בלבד,בכל אופן מאחר ואת מתוסכלת לאורך מס' שנים כבר כדאי משהו לעשות ,ואם צריך גם להילחם על כך ,ולגבי האיך -כאמור את יכולה בשלב ראשון לפנות גם לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור באמצע גלולות
    חן
    14/12/2009

שלום,
    אני לוקחת כשנה גלולות מסוג פמינט,
    בחפיסה הנוכחית פספסתי 2 גלולות והמחזור הקדים לי כשבוע ימים, כלומר קיבלתי מחזור עוד לפני ההפסקה בגלולות.
    מה זה יכול להיות? האם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור באמצע גלולות

הוספת תגובה

• פני לפורום גיניקולוגיה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיואשת
    אלמוני
    14/12/2009

אני רווקה בת 37, בעלת מבנה גוף מלא (גובה 1.70 משקל כ85 ק"ג) נחשבת ליפהפיה כמו כן אני מאוד מטופחת ומוקפדת מכף רגל ועד ראש.
    לפני כ3 וחצי חודשים הכרתי בחור רווק, הצעיר ממני בשנה וחצי והתאהבתי בו.
    הבעיה היא שהוא מסרב לקיים איתי יחסי מין מלאים כל פעם בתירוץ אחר.
    בהתחלה כשרק הכרנו הוא טען שאין לו משיכה לנשים מלאות.
    אח"כ הוא טען שהבטיח לעצמו שהקשרים הבאים שלו לא יתבססו קודם כל על מין אלא על הכרות מעמיקה ורק אח"כ להגיע למין עצמו (בדרך כלל בגילאים שלנו זה קורה הפוך).
    עוד הוא בא ואומר שיחסי מין מלאים מאוד קושרים והוא חושש שאם הקשר ייגמר, שנינו נפגע הרבה יותר.
    בנוסף הוא טוען שהוא מודאג מהגיל המתקדם שלי ושאולי אני לא באמת רוצה אותו אלא פשוט רואה בו פוטנציאל לאבהות - (לפני שנה לדבריו הוא היה מעורב בקשר התחלתי עם בחורה שניסתה להכנס ממנו להריון בערמה ונגרמה לו טראומה מכך).
    אלה חלק מהנימוקים שלו.
    מעבר לכך הוא מצהיר שיש לו בעיה ופחד להתחייב וההצהרה הזו אכן באה לידי ביטוי בהתנהגות שלו - הוא מפחד לשתף אותי ברגשות שלו, נמנע לתת כותרות (אנחנו לא מוגדרים כחברים למשל) או מעדיף להשתמש בביטוי "יש לי אליך רגש עז" במקום "אני אוהב אותך".
    העובדות הן שהוא דאג לספק אותי מינית בצורה של אוננות והוא עצמו מסרב לקבל מיני מין אוראלי או אוננות. (לא הזוי?) הוא סנסטיבי מאוד ואין ספק שהוא "מכיר את העבודה" יש לו מגע מהפנט והוא מאוד קשוב וסבלני. והכי חשוב תמיד כשהוא נוגע בי יש לו זקפה מלאה.
    מעבר לכך היחסים ביננו טובים אני אוהבת אותו וקשורה אליו ומאמינה שאנו מאד מתאימים ויכולים להיות מאושרים יחד. הוא חם, אוהב דואג ומפנק.
    מה שמדאיג אותי זה שהיו לו הרבה קשרים מיניים בעבר (ואני מאמינה לו ולא חושבת שהוא משקר בקשר לכך למרות שבאמת אף פעם אי אפשר לדעת.)
    הבעיה היא שאני לא מוכנה לוותר על יחסי מין מלאים. אני מציעה שנסע לסופ"ש יחד והוא נמנע מזה כי הוא טוען שפוחד שזה יצור ציפיות (לגבי העתיד הזוגי בכלל, לא לגבי יחסי המין).
    אני ממש אובדת עצות: קודם כל נגרמו לי רגשי נחיתות אני חושבת שאולי אני לא מספיק מושכת.
    דבר שני האם יתכן שאם הוא באמת לא נמשך אליי תהיה לו זקפה כל פעם שהוא רק נוגע בי בצורה אינטימית? או שזה שיש לו זקפה לא מחייב שהוא נמשך אליי?
    ניסיתי לחתוך את הקשר מרוב ייאוש מס' פעמים והוא מפעיל עליי מניפולציות ולא "משחרר" אותי חשבתי פשוט לנער אותו וגם ניסיתי להתרחק ממנו שום דבר לא עזר. תמיד יש לי את התחושה אתו שעד שאנו הולכים צעד קדימה, אנו צועדים צעד אחורה, וגם שאני כל הזמן עומדת למבחן.
    אני לא יודעת באיזו דרך לנהוג. אני ממש לא יודעת מה לעשות. הייתי רוצה להלחם על הקשר הז, כי אני מרגישה שהוא ה-אחד ושהדברים יכולים להשתנות.
    מה דעתכם על הסיפור הזה? האם ייעוץ זוגי או מיני יעזור או שזה מקרה אבוד?

לקביעת תור
    סגירה
    המיואשת

הוספת תגובה

• לשולמית

אורית פס
    14/12/2009

אכן מצב מיאש ורבים יתהו מדוע את לא עוזבת לטובת אהבה חדשה,
    אין לי מושג מה מפעיל את הבחור,בהחלט יתכן שיש פחד מהריון לא רצוי,אך לא ברור מדוע הוא מוותר על הנאה כאשר הוא איתך,אולי יש לו בעיות לגמור בחדירה שהוא מכיר מהעבר וכעת חושש,המצב לא ברור ללא אבחנה כמו שצריך.
    למעשה מתקיים ביניכם מעין סקס חד צדדי -הוא מענג אותך ומסרב לקבל ממך הנאה,ברור שמשהו כאן לא מאוזן ולא בריא,מה לדעתך יאמר הבחור אם תאמרי לו שאם לא מוכן לשנוי וגם לא לטיפול תשקלי להיפרד ממנו?
    האם את מאמינה -אבל באמת שמגיעה לך אהבה כפי שאת רוצה?
    אם כן תהיי אמיצה ,תילחמי על מיניות הדדית ותסיקי מסקנות אם החבר ממשיך לגייס נימוקים והסברים המתחלפים חדשות לבקרים.
    וכן טיפול יכול בהחלט לעזור אם לא לשניכם אז לפחות לך-לגבש החלטה מה הכי טוב לך להחליט לגבי המשך הקשר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידת זקפה בשלב השימוש בקונדום
    יצחק
    13/12/2009

אני בן 28 ואני ללא חברה קבועה כבר זמן רב עם חלק מהבחורות ששכבתי איתם בשנים האחרונות ללא קונדום הסקס היה טוב והזקפה חזקה. גם באוננות אין שום בעיית זקפה. כאשר אני מקיים יחסים עם קונדום הרבה פעמים הזקפה יורדת לי בזמן חבישת הקונדום, בזמן החדירה או בזמן החלפת תנוחות.
    ההתעסקות עם הקונדום , הריח שלו, וחוסר הגירוי בזמן יחסיי המין מטרידים את מחשבתי ואף שאני יודע שאני מחריף את הבעיה במחשבות מסוג זה אני לא מסוגל להשתחרר מהן. מה אני צריך לעשות? האם יש קונדומים ללא ריח הלטקס ? האם אני צריך להשתמש בתרופות?האם יש לזה פתרון ללא בת זוג קבועה?

הוספת תגובה

• זה קורה במשפחות הכי טובות :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/12/2009

הפגיעה בספונטניות בזמן יחסי המין ע"י הלבשת הקונדום, גורמת לירידת הזקפה. מה שיהייה נכון זה להתאמן באוננות כדי להיות מאומן ומיומן יותר ואז להצליח גם בקיום יחסי מין.
    כמו כן, אולי נסה כל מיני קונדומים עד שתמצא את זה שנכון ומתאים לך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על גלולות
    שיר
    13/12/2009

אני חיילת ואני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון

חברה נתנה לי את הקופון הסגול מהצבא- שהיא קיבלה בעצמה מחברה. שאלתי היא, היכן ניתן לממש אותו ואיך אוכל לקבל קופונים נוספים במידה ואחליט להמשיך לקחת את הגלולות

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גלולות

הוספת תגובה

• לשיר

גיא
    14/12/2009

הקופון הסגול של פמינט מיועד לרכישה בסופר פארם בלבד, במחיר של 23 ש"ח.
    עלייך לגשת לרופא היחידה שיתן לך אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

אורית פס
    14/12/2009

לא מוכרים לי עינייני הקופונים הסגולים,מדוע שלא תבקשי לראות גניקולוג\ית שיתאים לך גלולות המתאימות לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופון

ענבל
    15/12/2009

נכון
    ברוב המקרים בכל מקרה מתאימים גלולות עם מינון נמוך לחיילות כמו אלה שיש לך קופון כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופון סגול-גלולות פמינט

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/12/2009

בצבא מחלקים גלולות אלו. גשי עם הקופון לכל פארם ותקבלי ת'גלולות במחיר מוזל.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניגשתי לרופא והוא אישר לי להשתמש ב

שיר
    16/12/2009

ניגשתי לרופא והוא אישר לי להשתמש בקופון.
    אבל עכשיו הבנתי את החשיבות של ההגעה לרופא והתאמת הגלולות. בגלל שכל בת שניה לוקחת היום גלולות לא חשבתי שזה כזה משנה אם אני אגש לייעוץ קודם. בכל מקרה, הבנתי שפמינט זה גלולות דור שלישי כאלה עם מינון נמוך, ואין הרבה תופעות לוואי. אחלו לי בהצלחה..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה! :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה שיר

אורית פס
    18/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיע לאורגזמה - גבר
    חסוי
    13/12/2009

אני לא מרגיש משיכה מינית,
    לא מגיע לאורגזמה מאוננות אבל כן מגיע לשפיכה. אחרי אוננות פשוט אני מרגיש קצת עייף אבל אני לא מרגיש פורקן או משהו כזה.
    בסקס בכמה שניות הראשונות אני מרגיש מגורה ועומד לי אבל עד שמורידים את הבגדים אין לי חשק וגם אני לא מתרגש מהמגע ופשוט זה לא מזיז לי וזה לא מעורר בי חשק ואז לא כ"כ עומד לי.
    מה לעשות?

בן 22.

לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיע לאורגזמה - גבר

הוספת תגובה

• ככה אתם?

חסוי
    18/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות עד רגישות יתר
    אלי
    13/12/2009

שלום
    לאחרונה התחלנו אני ואחת שאני יוצא איתה לאונן לאדם השני
    הבעיה היא שכאשר אני מאונן לה ומשתדל להשאר סביב איזור הדגדגן , היא נהנית מאד אך מגיע רגע מאד קרוב לאורגזמה בו כל האזור נעשה רגיש מאד אצלה עד כדי כך שכל מגע גורם לה לצחוק ולרמת האורגזמה לרדת וכך היא לא מצליחה לגמור
    רציתי לשאול למה זה קורה ומה אפשר לעשות עם זה ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות עד רגישות יתר

הוספת תגובה

• האם לבד היא יודעת מה לעשות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/12/2009

כדי לא להגיע למצב שתארת אלא להגיע לאורגזמה?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה צר או רחב?
    אלין
    13/12/2009

שלום רב,
    לפני כמה ימים שוחחתי עם ידיד שלי ואיכשהו השיחה התגלגלה לזה שהוא אמר שהוא שכב עם המון בנות ואז הוא אמר משהו שממש הכניס אותי לסרטים..הוא אמר שיש בנות שממש לא מרגישים כשנכנסים אליהן(הכוונה בזמן החדירה).שאלתי אותו למה הוא בדיוק מתכוון והוא אמר שיש בנות שהמבנה של הוגינה שלהן כ"כ רחב שהגבר לא מרגיש מספיק את החיכוך. עכשיו אני ממש מבולבלת כי לפי ההיגיון שלי נראה לי שהבנות שהוא מתכוון אליהן הן כנראה בעלות מבנה גוף רחב, ואני אומנם רזה אך האגן שלי ממש לא צר. אני פוחדת שאני אחת מאלה שהוא התכוון אליהן ושאני לא מודעת לזה..זה נכון בכלל מה שהוא אמר??ואיך אני אמורה לדעת אם אני אחת מהן?
    מקווה שתוכלו להרגיע אותי, תודה ...

לקביעת תור
    סגירה
    מבנה צר או רחב?

הוספת תגובה

• אין קשר בין מבנה הגוף למבנה הנרתיק.

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/12/2009

בנוסף, מעבר למבנה הבסיסי של הנרתיק, כאשר יש גירוי מיני הנרתיק מתרחב וגם זה אצל כל אחת זה אחרת. עשי לעצמך טובה ולכי לסרטים שנעשו ע"י במאים מפורסמים ואל תצרי לך סרטי אימה משלך.
    תרגיעי.....אני בטוח שיהיו כאלו שתהיי איתם שירגישו ושאת תרגישי.
    עכשיו אני רוצה להיות "רשע"....ולא מרוע לב, אלא ממקום שלהוריד אותך מהסרט.....תגידי, יש אפשרות שאולי לידיד שלך, זה שהיה עם המון בחורות ...יש איבר צר?.....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחח גדול!! על זה לא חשבתי..תודה..

אלין
    17/12/2009

שהרגעת אותי ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כבר מדברים בנושא הזה

נורת'
    21/12/2009

יצאתי עם מישהי שלא ממש הגרשתי את החדירה איתה , יש לה רחב כמו שצוין אולי אני לא מצויד כמו כוכב פורנו אבל ככה זה בשבילי האם זה משהו שמאוד יפגע בבחורה אם מישהו יגיד לה את זה , או שבכלל יש דרך לפתור את זה איכשהו או שזה בגלל רטיבות יתר וגם את זה אפשר לפתור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום!!! יש לי שאלה לגבי שק האשכים.
    היילו
    12/12/2009

שלום רב!

שמתי לב שלחלק מהגברים כאשר יש זיקפה שק האשכים משוחרר ואילו אצל חלק הוא מכווץ ומתוח על האשכים.

רציתי בבקשה לדעת למה המצב אצל חלק כך ואצל חלק שונה? האם זה מסוכן? מה עדיף?...

תודה (:

הוספת תגובה

• ככל שרמת הגירוי גבןהה יותר, שק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/12/2009

האשכים מתכווץ והאשכים עולים לכיוון הגוף. מה שאתה מתאר טבעי ואין עדיפות כזו או אחרת כמובן שזה גם לא מסוכן.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!
    טלי
    12/12/2009

רציתי לדעת אם פטריה באיבר המין של הגבר יכולה לדכא חשק מיני??.ז"א,האיבר מין עומד בהתחלה ואח"כ הוא מתחיל פשוט ליפול...

ואגב,זה מצב הפיך במידה והאיבר נופל? או שזה בעיה לכל החיים?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• לטלי

אורית פס
    14/12/2009

כל מיני בעיות בריאות ובוודאי כאלו הקשורים באברי המין יכולים להשפיע על דמוי גוף ועל החשק המיני.
    לא זה לא לכל החיים וכדאי שיפנה לרופא לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת
    אנונימית
    12/12/2009

שלום רב,
    ניסיתי לגמור בכל מיני שיטות וזה קרה רק מספר פעמים בחיי (אני בת 32). אמשיך לעבוד על העניין ומקווה שזה יקרה בקרוב.
    בכל מקרה השאלה שלי קשורה לגברים בעצם.
    האם לגבר קשה לחיות עם מצב שהבחורה שלו לא גומרת וכיצד זה משפיע עליו בד"כ?

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• בד"כ חשוב לגבר שהאשה

אורית פס
    12/12/2009

שאתו תגמור ,הן ממניע של טפיחה לאגו הגברי והן ממניע שאיכפת לו מספיק מהפרטנרית שלו והוא רוצה שגם היא תהנה עד הסוף,
    קורה שגבר לוקח אחריות על תגובת באורגזמה של האשה וחש כישלון אם לא הצליח להביא אותה לאורגזמה,אך למעשה האחריות היא בעיקר של האשה לדעת מה עוזר לה ,לבקש ו\או להנחות את הגבר בכך ,ולהיות מספיק נינוחה עם עצמה עם גופה ועם הסיטואציה כך שלו יהיו גורמים שבולמים את רפלקס האורגזמה.
    הכי חשוב לא לזייף-כי אז אין סכוי שמשהו ישתפר....
    והכי חשוב לא להיות ממוקדים מדי בענין ,כי כשרודפים אחרי האורגזמה היא דווקא מתחמקת.
    כדאי שתידעי את בן הזוג שאת כן נהנית למרות זאת [אם אכן את נהנית ],דאגי בעיקר להנות והתגובה תחזור באופן טבעי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליעת זרע
    אנונימי
    10/12/2009

שלום רב לכלל הקוראים!

הייתי מעוניין בדעת מומחה בעניין האם זה נכון שבליעת זרע גורמת לגדילת החזה? האם זה בריא לבלוע זרע?

לקביעת תור
    סגירה
    בליעת זרע

הוספת תגובה

• לא, בליעת זרע לא מגדילה חזה!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק
    נתנאל
    09/12/2009

שלום.
    יש לי מספר שאלות לגבי חוסר חשק של הנשים :
    מדוע שבכל פעם שלנשים יש ירידת חשק / חוסר חשק מאשימים את הבעל או את היחסים ביניהם או שהגבר לא מעניק לאשתו את החיבה והאנטימיות שהיא מחפשת .
    היכן הצד שהאשה אשמה , אולי היא לא מחפשת יותר אינטימיות , מה דעתך ? ילדים יש לה , היא מסודרת כלכלית ? אז בשביל מה היא צריכה מין , היא מוכנה לוותר על זה בקלי קלות .

היכן האחריות של האישה לחוסר החשק וירידת החשק שלה ?

היכן האחריות של האשה לטפל בחוסר החשק שלה ?

ברוב המקרים למי שמפריע חוסר החשק של האישה זה לגבר , מדוע זה לא מפריע לאישה באותה מידה שלגבר זה מפריע ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• אתה טועה לחלוטין

אורית פס
    12/12/2009

בכך שתמיד מאשימים את הגבר במצב של חוסר חשק אצל האשה, במקרים רבים על האשה לקחת על כך אחריות ולצערי לא פעם אכן נשים מתנערות מכל אחריות לענין,
    כל מקרה לגופו -ואינני מכירה אתכם כזוג עמ"נ לייעץ ספציפית .
    למרות שבעית חשק מיני אצל נשים זה נושא מורכב [ונפוץ למדי], יש מה לעשות בד,כ,אם לא תצליחו לבד אז תיעזרו בטיפול מיני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה רצינית
    יעל
    09/12/2009

שלום, אני בת 38 ולאחרונה ילדתי את בני השני. אני נראית טוב צעירה מגילי ומטופחת . בעלי היה תמיד גבר עם צרכים בריאים ולרוב דרש סקס יותר ממני (רק אחרי שהפסקתי עם הגלולת הבנתי למה - הן פשוט הורידו את רמת החשק המיני שלי לאפס כמעט) הסקס בנינו תמיד היה טוב ובעלי תמיד חיפש את המגע. מאז ההריון הסקס הפך להיות נדיר (וחבל כי בהריון יכולתי לעשות סקס פעמיים ביום אבל עשיתי רק עם עצמי...) מה גם שעברנו איזשהו משבר בזוגיות. לאחרונה המצב בנינו השתפר אך הסקס לא חזר. בחודשיים האחרונים עשינו סקס רק פעמיים לא הגעתי לסיפוק ואפילו לא לגירוי רק רציתי לעבור את המשוכה של סקס אחרי הלידה וחשבתי שלאט לאט הדברים יסתדרו. בעלי אמר שלאחרונה סקס לא כל כך מעניין אותו אך אני יודעת שהוא מאונן מידי פעם מול פורנו ברשת. אני לא יודעת איך לגשת לעניין כי הנושא רגיש, אני מרגישה מאוד דחוייה ופגועה ולא רואה את עצמי מנהלת איתו שיחה בנושא. מה גם שאם הוא לא נמשך אלי יותר , זה יהיה מאוד מביך ומשיכה זה לא מסוג הדברים שאפשר לאלץ מישהו להרגיש. מרגישה צעירה ומושכת מכדי לוותר על ההרגשה של להיות נחשקת ולהנות מסקס. אני במבוי סתום. אשמח אם תהיה לכם עצה בשבילי , אולי מנקודת מבט גברית (אגב ילדתי בניתוחים קסריים). תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה רצינית

הוספת תגובה

• אני לא רואה דרך טובה יותר

אורית פס
    12/12/2009

לשפר את המצב מאשר לדבר עם בעלך את כל מה שכתבת בפניה שלך,אמנם הנושא רגיש אך מציק וזה בסיסי ביותר שתהיה בקשר נישואין תקשורת מספיק פתוחה שבה כ"א מכם ידבר מה מרגיש מה רוצה ,מה מכעיס ומה מעליב,
    במקום להתקפל בתחושת קורבנות שמא את לא מושכת אותו יותר וכו' קחי יוזמה לשיחה נוקבת [אך לא מאשימה] אמיתית ,ככה מהבטן -תרשי לעצמך ל "אוורר" את כל רגשות התיסכול שאת חווה ותקשיבי טוב מה לבעלך יש לומר-מדוע סקס לאחרונה לא מעניין אותו איתך אך עם פורנו כן,ומה כדאי שתעשו י-ח-ד כדי לחזור לסקס שמספק את שניכם. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה