מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין עבהשקשוקה30/11/2009
האם איבר מין זכרי עבה מיוחד יכול לגרום להרחבה של החור של האישה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא! .....אין לי מה להוסיף :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחש נשואה לקשראיתן30/11/2009
אני בן52 נשוי המעוניין בקשר עם נשואה אשר כמותי רוצה לחוש את את החיים עם חיוך וריגוש, ידידות ואינטימיות, לשבור שיגרה אך ללא פגיעה במסגרות הקיימות של שנינו..
הפניה נועדה לנשים החושבות וחשות כמוני ומעונינות לשתף אחד את השני בקשר שכזה המבוסס על הערכה הדדית ודיסקרטיות.
אני ממרכז הארץ ואשמח להכיר כאמור אשה מהמרחב שבין נתניה לאשקלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתן
אורית פס01/12/2009התבלבלת,האתר לא נועד להכרויות,קיימים מספיק אתרים לצורך זה,אנא כבד את האתר ומטרותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן
מיקוש05/12/2009גם אני באותו מצב , אשמח לקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת ביצועגארי30/11/2009
אני בשנות ה40 המאוחרות ונשוי 20 שנה.
בתקופה האחרונה אני עובר משבר של חרדת ביצוע עם אשתי בכל מה שנוגע לחדירה.
אנו יכולים לאונן כל אחד לעצמו אך כשמגיע רעיון החדירה אני נכנס לחרדה עמוקה עם דפיקות לב
והעסק נופל. אני חושק באשתי מאוד ומפנטז עליה אך כשאנו ביחד החרדה משתלטת עלי ומורידה את מפלס התשוקה לאפס.
מבחינה פיזית , העסק עובד, יש לי זיקפות בוקר חזקות, ואני יודע שהכל בעיה נפשית.
ניסיתי לנשום עמוק אך לא עוזר , ככל שאני חושב על זה העסק מסתבך.
אני מרגיש שאני נמצא בלולאה אינסופית ללא מוצא.
המנגנון של fight or fly עובד אצלי חזק.
מה ניתן לעשות? אני עובד עצות.
האם rescue יעזור להפיג את החרדה כדי שאוכל לתפקד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגארי
אורית פס01/12/2009אתה מבין שלא מדובר בבעיה פיזיולוגית אלה ריגשית,מה לדעתך משפיע על כך ?
לי אין דרך להבין את מקור הבעיה מהתאור שלך,זה דורש תשאול ואבחנה יותר יסודי שלא מתאפשר דרך המחשב.
אין סיבה לא לנסות רסקיו,אם לא יעיל אז לפחות לא מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה עוד תנוחותשימי29/11/2009
שלום
אני יוצא כחודש וחצי עם מישהי ומקיים איתה יחסים בערך חודש
עד עכשיו שכבנו כל הזמן בתנוחה המסיונרית .זה נורא כיף לי ואני נהנה (אני בכלל לא מתלונן) אבל מפחד שאולי כל מערכת היחסים שלנו נשכב רק בתנוחה הזאת מבלי לשנות .
כאשר אמרתי לה את זה שננסה לשכב בדוגי או תנוחה אחרת היא אמרה שזה מלחיץ אותה(אנחנו לא יוצאים הרבה זמן יחסית) אז זרמתי איתה ואני באמת מקבל את זה.
בשיחה נוספת הסברתי לה שאני מאוד אוהב את התנוחה המסיונרית אבל אני גם רוצה לנסות תנוחות אחרות.
כשניסינו לעשות את זה פעם אחת מאחור היא ממש לא רכנה למטה יותר מידי ...בקיצור זה לא היה משהו בכלל
מה לעשות?????אני אוהב אותה ולכן אני לא אזרוק אותה בגלל זה .אבל מה יהיה כל חיי אצטרך לשכב איתה בתנוחה הזאת?זה משעמם!!!
מחכה לתגובות
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזרוק אותה
שימי29/11/2009אני אומר תמשיך הלאה זה תמיד ישאר ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני לא יודע מה לעשות?
שימי30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשימי
אורית פס01/12/2009אל תתיאש כ"כ מהר,ניסיתם רק פעם אחת....וכדאי לתת לה על כך פידבק חיובי גם אם זה לא היה "משהו", לפחות היא באה לקראתך וניסתה...אפשר להשתכלל לאט לאט וביחד עם הזמן,
חודש זה כלום,,,קיימת הנחה שזוג מגיע לאופטימום הנאה והתאמה מינית לאחר כשנה של קשר,
ברור שחשוב לקדם אמון ביטחון ונינוחות בקשר ואז לצפות גם לפתיחות מינית,אז סבלנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחות
ד''ר חגית כהנא02/12/2009שינויים וגיוונים ביחסי מין תלויים גם בפתיחות ובנכונות של שני בני הזוג.
נראה שצריך סבלנות... אולי להביא ספר עם תנוחות שונות ולנסות "לפי הספר" אם יש בה שמרנות מסוימת העובדות הספרותיות יכולות להועיל.
לגבי העובדה שהיא לא רכה למטה כפי שאמרת - חוסר הרכות נובע מסגירות ומכך שעדין אינה משוחררת מספיק. אם אתה אוהב אותה היה סבלני ומפנק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזוה אותה. עוד לא מאוחר...
א03/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו בעיה ידועה?מינה29/11/2009
אני בחורה בת 28 ויש לי בעיה שאינני יכולה לגעת בגבר מבלי לרצות לקיים איתו יחסי מין מלאים
יש לי ידיד שמעונין להתחבק איתי כי הוא אומר שאוהב אותי (הידיד נשוי ואני לא)
ואני די חוששת שארצה לשכב איתו ואיזום איתו מגע מיני
ובכלל כל הזמן בא לי סקס ואוננות ממש לא מספקת אותי.
האם זה משהו שידוע אצל בנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למינה
אורית פס29/11/2009המצב שאת מתארת איננו נפוץ וודאי לא בקרב נשים,דחף מיני גבוה זה בעיקרון חיובי אך האופן שבו את מתקשה לשלוט בדחף נשמע בעייתי.
יתכן שבמסגרת קשר זוגי עם בחור שלו דחף מיני גבוה כמו אצלך תהיה הקלה,מה בקשר לפרטנר מיני קבוע?
מאיזה גיל את מרגישה קושי לשלוט בדחף המיני?
מאיזו בחינה אוננות לא ממש מספקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
מינה30/11/2009הכוונה לאי יכולת לשלוט לא שזה מפריע קשות בתפקודי יומיום או בגלל זה יש יחסים מזדמנים פשוט הכוונהשבא לי שבן זוגי יקיים איתי יחסי מין יומיום ואפילו פעמיים ביוםיום אחרת יש לי פנטזיות על כל מי שאני רואה......
הכוונה שאוננות לא מספקת שזה לא זה אם אפשר את הדבר האמיתי אז למה סתם לאונן? באמת זה נשמע מדכא כמו לאכול אוכל ללא מלח ותבלינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמינה
אורית פס05/12/2009לגמרי טבעי שמתקיים מתח מיני כלפי אנשים שונים,גם כאלו "אסורים" כמו עם הידיד הנשוי שלך,חשוב יותר מה אנחנו עושים עם זה בפועל,הרי ברור שאיננו מממשים כל פנטזיה וכל משיכה מינית מסיבות שונות ומגוונות ,כולל דילמות של מוסר ועוד,,,,,
שמחתי לקרוא שהמצב לא מפריע בתפקודי היום יום,וזוגות רבים זוכרים מתקופת התשוקה שאיפיינה את ראשית הקשר מצב של קיום יחסי מין תכופים עד מס' פעמים ביום, מה שבד"כ נרגע ומתמתן בהמשך,
אני מאחלת גם לך תקופה סוערת שכזו ועד אז באין בן זוג אוננות היא תחליף טוב,אמנם לא הדבר האמיתי אך מקור לפורקן ואמצעי לשמר את רמת הדחף המיני לבל יתנוון,משום שלגוף לא איכפת אם הפעילות מקורה בסקס זוגי,באוננות או בתרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן,כל עוד יש פעילות -זה טוב לשימור החשק המיני,ידוע שאנשים שזמן רב לא היו פעילים מינית הצורך המיני הולך ופוחת,ואני שומעת בעיקר מנשים לא פעם ש-"אני יכולה לחיות בלי זה....זה לא חסר לי...."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגיניזמוס או יובש???שיר28/11/2009
אני בת 24 ועומדת להתחתן עם חבר שלי. אנחנו כבר שבע שנים ביחד וסובלים מבעיה שאיננו מצליחים לקיים יחסי מין עם חדירה מלאה. הבעיה היא שאנחנו מנסים ומנסים וזה פשוט לא נכנס. קראתי המון בעיות בפורום ובאתרים אחרים והבנתי שיש כזו מחלה שנקראת וגיניזמוס והבנתי שמדובר בבעיות של כניסה לנרתיק לא רק של פין אלא גם של אצבע או טמפון או בדיקה גניקולוגית. אצלי לא היתה בעיה עם שלושת הדברים הללו. האם יכול להיות שבכל זאת זהו סוג של וגינזמוס??
או האם פשוט אני סובלת מיובש שלא מאפשר את החדירה?
בבקשה עזרי לי גם אני וגם חבר שלי מתוסכלים מאוד מהמצב הזה ואני כבר מיואשת ומפוחדת שזה לא ילך אף פעם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???????????????
שיר02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להבדק
05/12/2009שיר כדאי מאוד שתיבדקי במרפאה העוסקת בתחום התפקוד המיני. יש לכם בעייה שבע שנים ואתם לקראת נישואיים, ואת בכל זאת מנסה למצוא פתרון דרך האינטרנט.
רצוי שתגשו יחד. ייתכן ומדובר בגורם משולב. יש כיום מגוון כלים ופתרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן קיום יחסי מין- נא עזרתכםר.ב28/11/2009שלום רב,
אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואשת...
אני בת 26.5, נשואה כשנה וחצי לבן זוגי מזה 9 שנים. אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו, והוא מצידו עושה הכל כדי שיהיה לי טוב- במיטה (ובכלל)- קורא ספרים, משתמש בויברטור, באצבעות ובלשון....
אבל.... אני לא נהנית... אני סובלת מיובש בנרתיק ונראה ששום דבר לא באמת עוזר...
החלפתי גלולות- נטלתי "מליאן" ועקב דימומים במהלך החודש הרופא החליף לי ל"בלארה". לקח לי הרבה זמן להבין שאני סובלת מיובש בנרתיק, ועכשיו זה החודש השני שאני לוקחת "אורטו ציקלן"- בינתיים ללא שיפור של ממש...
אנחנו משתמשים ב- KY jelly, אבל אני בעיקר מרגישה שזה מרדים לי את האזור, ולא ממש מקל על החדירה. אני גם השתמשתי כמה וכמה וכמה פעמים ב- hyalo femme, היה שיפור קל מאוד שלא החזיק מעמד לאורך זמן.
החדירה מאוד כואבת לי, אני מרגישה תחושת שריפה ולא תמיד מסוגלת להמשיך בחדירה, והרבה פעמים יחסי המין נגמרים באוננות (אני לו). כל זה כמובן גורם לי לירידה בחשק המיני- כי מי רוצה לעשות משהו כואב?...
זה ממש מאמלל אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.... אנא, עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלר.ב.
אורית פס28/11/2009ניסיתם מסככים למיניהם? אם לא כדאי לנסות ,אלו על בסיס מים או שמן טבעי כלשהו כמו שמן שקדים ,שמן זרעי ענבים וכו',אין צורך במירשם.
האם את מתעוררת מינית ובכ.ז. סובלת מיובש או שאת כלל לא מתעוררת ? במידה ויש קשיי חשק והתעוררות השקיעו יותר בחלק של משחק מקדים,צפיה בסרטים ארוטיים וכו',אם כלום לא עוזר אז נראה שטיפול מיני יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ר.ב29/11/2009העירור הוא נפשי בלבד, ולא פיזי בכלל... וכן ניסינו מסככים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לר.ב.
שיר28/11/2009ר.ב., גם אני בת 26, ונשואה שנה וחצי וגם אני סובלת מאותה הבעיה בדיוק! גם אנחנו ניסינו כל מיני תכשירי חומרי סיכה אבל כלום לא עזר לאורך זמן!
עכשיו אנחנו מאוד רוצים להיכנס להריון וזה מאוד מקשה עלינו! אני כבר ממש מתוסכלת ומאוד מפחדת שלא אצליח להיכנס להריון בגלל הבעייתיות הזאת!
לאורית, האם יש לך עצה בשבילנו? אני כבר ממש מתוסכלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לעזור לנו?
ר.ב30/11/2009אנחנו כבר שתיים עם אותה בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקו את איכות הקשר עם בן הזוג ואם
די מנוסה30/11/2009ניראה לי שהבעיה שלכן קשורה לחשק מיני ולעוררות שאמורה לקרות עם בן זוג.
יכול להיות שהוא מושלם בהכל אבל לא מושך אתכן ו"מוציא לכן את המיצים", שווה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה
ר.ב01/12/2009לפחות לגביי- אני מאוד נמשכת לבן הזוג שלי ומאוד נהנית מכל המגע המיני- מלבד החדירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נורמאלי לעיתים לא לגמור?סיגלית28/11/2009האם נורמאלי כי לעיתים רחוקות בעלי לא מצליח לגמור. זה קרה פעמיים ורק בבוקר. כמעט תמיד היחסי מין שלנו מצויינים ואנו מאוד נהנים
בבקשה . האם משהו אצלי לא בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגמרי נורמלי לעיתים
אורית פס28/11/2009לא לגמור גם בקרב נשים וגם בקרב גברים,כולנו בני אדם -לא מכונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלברוך27/11/2009שלום!
אני בן 28 וגר עם בת זוג בשיתוף. אנחנו כשנה וחצי ביחד ואני מאד אוהב אותה, אני מרגיש שמצאתי את החצי השני שלי, כמעט...
העניין הוא שמתחילת הקשר ידעתי שהתשוקה\משיכה המינית כלפיה קיימת אך היא לא בוא נגיד בשפה הסלנגית"בשיגעון". אני מוותר במידה מסוימת על דבר שחשוב לי בסה"כ מתוך הנחה שחייבים לוותר על משהו וזה לא שאין בכלל אך אין זה מספק. בעבר הייתי עם הרבה בחורות, לחלקן היה לי משיכה רבה אך השאר לא התאים, כשבע שנים עד לחברתי הנוכחית למעשה לא פיתחתי קשר זוגי אלא יחסי סטוצים וכד'. על כן לעיתים אני מניח שאני שופט את חיי המין שלנו לחומרה, הרי שאין משיכה של לילה ראשון כשווה ללאחר שנה וחצי. אני מאד אוהב לרדת לבחורות, אני אוהב את הגוף של אשה, אך לצערי איני מתחבר לגוף של בת זוגתי ואיני חש רצון לרדת לה, דבר שהוא בסיס גדול בחיי המין שלי. אני מרגיש שאני נסחף אחר הרגשות שלי, אהבה, אכפתיות, חברות, הבנה אך מוותר לא מעט בהיבט המיני. החשש הכי גדול שלי הוא לאבד אותה ואז לגלות שעם כל בחורה אני מאבד עניין מיני מהר כשזה הופך להרגל כי אין יותר טובה ממנה לעבוד על הבעיה. גם היום לאחר כשנה וחצי איני מצליח להבין אם הבעיה אצלי או שבאמת גם היא מזניחה דברים שחשובים לי ומקשים על תפקוד מיני שוטף ורב יותר. ואולי יש כאילו שפעם בשבוע מספקת אותם. אני חייב להתוודות שתמיד אוננות אשר בה אני מפליג לכל המחוזות שנפשי חפצה הינה הפתרון שמאז ומתמיד היה בהעדפותיי, חרף העובדה שהייתי עם לא מעט נשים. אני חושש שמא אני עושה ויתור גדול על משהו חשוב, אך חושש מצד שני לעשות ויתור על אוצר קטן שמצאתי. אני מבולבל!!!
(נ.ב- חשוב לציין שאיני רואה דרך בה היא פתאום תהפוך למושא תשוקותיי המיניות, זה לא היה מלכתחילה, זה סוג עקב האכילס של קשר שחוץ ממנו הכל מושלם.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלברוך
אורית פס28/11/2009אתה צודק בכך שכנראה אתה שופט לחומרה ומשוה בין תשוקה של לילה לתשוקה שלאחר שנה וחצי קשר,יחד עם זאת אתה מודע ויודע בוודאות שהיא לא מושא תשוקותיך וכך היה למן ההתחלה,אכן-דילמה.
אני מאמינה שאין מושלמות לא ביחסים בכלל ולא ביחסי מין,השאלה עד כמה המחיר שאתה משלם בפשרה על חיי מין לא מספקים מציקה לך,ככל שאתה גבר יותר מיני וייצרי [וכן ,יש גברים שהם לא ] זו תהיה בעיה משמעותית יותר לאורך זמן.
יש מקום לשפר את הסקס עם חברתך-בטוח שניסיתם כל מה שאפשר ?
בכל אופן-בטיפול מיני ניתן לעזור בכך לך או עדיף לשניכם,וטיפול לך בלבד לגבי הדילמה אפשרי גם כדי להחליט אם להיפרד או לחיות עם משהו לא מושלם אך שאתה שלם לגביו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר לא לאונן?ד'26/11/2009שלום, אני כבר בן 15 ועדיין לא אוננתי.
שמתי לב שהרוב הגדול עשה את זה בעבר.
רציתי לדעת אם זה תקין בכלל?
לפעמים היו לי חלומות רטובים, אבל בכללי אני לא מרגיש את הצורך לעשות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבסדר גמור
חתיך2326/11/2009ברור שזה בסדר אח שלי....זה אפילו טוב שאתה לא מאונן...זו סתם התמכרות לא טובה...זה כמו סיגריות...זה כיף להתחיל ואחר כך מתים להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין, טבעי ו....בריא!
ד``ר עידן מיליצ`ר27/11/2009זה חלק מההתנהגות הטבעית של המין האנושי. מי שמרגיש עושה, מי שלא, אז לא....
גם חלומות רטובים קורים לכולנו בגיל ההתבגרות...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשרון25/11/2009שלום,
על מה מעידות הפרשות יומיות , בכל יום בצבע לבן , צהוב בהיר ומרגיש לא נעים ...
אני סובלת מזה כבר כמה חודשים טובים ("טובים" מאוד, לצערי)??
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל חריגה
אורית פס25/11/2009מהמצב הרגיל המוכר לך דורשת פניה לגניקולוג\ית,ויפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאליאנונימית125/11/2009שלום,
לפני כמה ימים עשיתי סקס אנאלי, ללא חדירה מלאה, עם החבר שלי.
זו לא פעם ראשונה שאנחנו מנסים סקס אנאלי, ואף פעם לא ממש הצלחנו.
הבעיה היא שזו הפעם הראשונה שכבר כמה ימים אני סובלת מכאבים חדים בפי הטבעת,
הרגשה של דקירות קטנות.
האם זה נורמלי? ומה אני יכולה לעשות כדי להפחית את הכאב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימית 1
אורית פס25/11/2009לא ,בעיני זה לא נורמלי שבסקס יש כאב וסבל במקום הנאה,יש אנשים שעבורם זה נורמלי .
האם השתמשתם במסכך? בקצב איטי ומלוא העדינות ?
אם הייתי במצבך הייתי פונה לייעוץ רפואי ,
מומלץ לקרוא חומר על הנושא של מין אנאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי מכור למיןטובה24/11/2009
נשואה 30 שנה + 3 ילדים גדולים. אשת קריירה יפה ובעלת השכלה רחבה מאוד. גיליתי שבעלי מבלה שעות רבות באתרי פורנו, צ'טים, שם יש לו מספר זהויות , נפגש עם נשים באופן אובססיבי, צעירות בלונדיניות שמשחקות תפקידים על פי רצונו. מוציא כספים רבים על נשים.
הוא עצוב לפעמים ואומר שיש בו שתי אישויות. מעוניין בטיפול. לא אמרתי לו אף פעם מה שאני יודעת.
האם יש טיפול לזה? אני מרגישה צער על כ מה שקורה ומתרחקת ממנו בשל כך.
איזה סוג של טיפול מומלץ אם בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטובה
אורית פס25/11/2009מאד משמעותי שבעלך מוכן לטיפול,נשמע ששניכם סובלים ובעיקר סובלת הזוגיות.
יתכן שהתנהגותו של בעלך נושאת אופי כפייתי ולא יצליח להיחלץ ממעגל ההרגלים בכוחות עצמו,
אני בהחלט ממליצה על פניה לטיפול שבשלב כלשהו תשתלבי בו יחד עם בעלך,תלוי על איזה מוקד עובדים בתקופה נתונה.
יש לך רשימת מטפלים מיניים מוסמכים באתר איט"ם. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי!עידן!ראיתי אותך בטלוויזיה :-)אור23/11/2009בחיי,אם הייתי יודעת שאתה כזה חתיך הייתי מבלה כאן בפורום לעיתים קרובות יותר...
;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעניין איך תגיבי כשאני אהיה בטלויזי
חתיך2323/11/2009ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב.עדיף שלא אראה אותך בטלוויזיה.
אור23/11/2009איך שתופיע על המסך שלי,הוא ייתכבה.
ואתה יודע איזה סיפור זה אח"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אז זהו שלא
חתיך2323/11/2009וואלה נשמה אם היית רואה אותי לא היית מדברת ככה מאמי...אבל סבבה...מה איכפת לי תגידי מה שאת רוצה...מישהי שמדברת ככה רק מעיד על כמה את מכוערת חחחח חיים יפים כפרה
אני בטוח שאת נראית כמו סוג של ביצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אור24/11/2009מה אתה לוקח ללב "נשמאמי"?
אתה צודק,באמת יש לי לוק של חביתה.
מתחיל מזה שאתה שחצן.ויש לך דיבור גועלי.ראיתי כמה הודעות שהעלת כאן.
והכל בגדר צחוק,אוקיי?
בהצלחה בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח טוב מתוקה
חתיך2324/11/2009סליחה שאני לא מושלם כמוך
ואני הבן אדם הכי לא שחצן בעולם...מה שרשמתי נכתב בהומור וברוח טובה ואם את לא מסוגלת להבחין אז את היא שיש לך בעיה רצינית
את סתם בחורה צינית ....שיהיה לך אחלה ובכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMister Hunk23
אור24/11/2009לא זוכרת שהעדתי על עצמי שאני מושלמת.
ועצם הכינוי שלך "חתיך23" מעיד על שחצנות ושטחיות.
"מישהי שמדברת ככה רק מעיד על כמה את מכוערת"
איך הגעת לזה?עוד משפט שלך שמראה על שטחיות.
וחס שלום,אין לי שום בעיה עם סקס אנאלי.
מה שכתבת דווקא היה מצחיק :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצופה משהו
חתיך2324/11/2009וחוץ מזה מי את בכלל שתבקריאותי....עצם העובדה שביקרת אותי רק מראה שאת פה השחצנית והמתנשאת...
אז אני אוהב סקס אנאלי...אז מה?? אז אני מגעיל??? לא אני לא....נכון הייתי מעוניין למצוא מישהי שגם אוהבת כמוני...נו אז??? זה לא דבר ליגיטימי??
אבל את ברוב חוצפתך מרשה לעצמך לשפוט אחרים , ואת עוד בכלל לא מכירה אותי, ועוד קוראת לי שחצן אחרי שאת מתנשאת מעלי...את יודעת מה לכי את והראש המרובע שלך ותדחפי אותו בתוך קופסא מרובעת, כי רק לשם הוא יתאים
חצופה שחצנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->->->
אור24/11/2009אתה בחור נורא רגיש.
נכנסת לכאן פעמיים בשביל לכתוב את כל זה?
מתי ביקרתי אותך בכלל?
רק אחרי ששלחת את ההודעה הטיפשית שלך על כמה אני מכוערת וכו וכו'
ואיך הגעת לזה שיש לי משהו נגד סקס אנאלי?אתה צריך לקרוא שוב מההתחלה את כל מה שכתבתי.
אמרתי שכשאתה תופיע על המסך שלי הוא ייתכבה.זה היה הכל בגדר צחוק.
ודווקא אין לי ראש מרובע.
זה בשבילך,באהבה רבה
חצוף שחצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח טוב שיהיה
חתיך2324/11/2009יאללה בקטנה באמת שאין לי כוח לריב איתך
אני באנצ מרגיש שירדתי לגן חובה בגללך כשתסיימי גן דברי איתי
צ'או בייבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- - - >
אור24/11/2009פ ת ט י
למה שאדבר איתך?
חה חה חה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו נעל
חתיך2324/11/2009זו רק צורת דיבור יא טיפשה, הרי ברור שלא תסיימי גן חובה בקרוב הרי את תקועה שם כבר כמה שנים, ובקצב הזה נראה לי יורידו אותך לפעוטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מגף
אור24/11/2009זה היה מעליב.
1-1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
חתיך2324/11/2009נ.נ.
שכל העלם היה שטחי כמוני המצב היה טוב
דבר שני אני שמח שאין לך שום דבר נגד מין אנאלי , אולי את לא מרובעת אחרי הכל
דבר שלישי את התחלת לדבר לא יפה, "המסך יתכבה לי" ולא זוכר עוד מה אמרת אבל זה סתם היה מיותר...לא ציינת שזה בצחוק ונפגעתי, אני לא עשוי מברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אור24/11/2009חתיך 23,(איך קוראים לך בכלל?)
אתה ממש נסחף.
אז אמרתי שהמסך ייתבכה.אז מה?
אני ראיתי אותך?ראיתי איך אתה נראה?
ובכלל בעיניי אין כזה דבר בן אדם "מכוער".
ניסיתי להצחיק,ולא הלך לי.
אני צריכה לעבוד על החוש הומור שלי.
אם באמת נפגעת,אז באמת שלא הייתה לי כוונה כזו מלכתחילה.
אז אני מתנצלת.
אפשר לראות בך דברים טובים דרך הכתיבה שלך.
אתה די מצחיק,ואתה יכול להיות סופר ספרים ארוטיים.
אני בטוחה שתצליח.
:-)
(אני מציינת ומדגישה:----------------------זה בצחוק--------------------)
לילהטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
חתיך2326/11/2009טוב אורוש...אני מודה שאני בחור די רגיש...
ואין לך מושג כמה שאת צודקת שאין דבר כזה כזה אדם "מכוער" מה שמכוער זה רק המעשים שלנו בני אדם...
אני בכל אופן לא התווכנתי לפגוע בך ...פשוט הרגשתי שאת מנסה לפגוע בי או לרדת עלי על סתם...
בכל אופן אני מבין שזאת לא הייתה הכוונה שלך...אז אני לוקח הכל בחזרה...
ותאת את נשמעת די חמודה :)
וקוראים לי מאור בתשובה לשאלתך
לילה טוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא לריב... :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת פעם שניה שאני שואלת בבקשה תענולביאה23/11/2009
שלום, יש לי מערכת יחסים עם גבר נשוי כמעט שנה, המצב אצלו בבית על הפנים, הוא היה ממש בהליכי גירושין ןאז הלחיטו לנסות לשקם וללכת לטיפול זוגי, (נכון יותר הוא החליט, ואמר לבת זוגתו, בהתחלה היא התנגדה ולאחר מכן הסכימה), הוא במקביל מטפל בעצמו אצל פסיכולוג ומנסה להבין את מצבו, בזמן הזה החלטנו לא להתראות בכדי לתת צאנס אמיתי לניאושים שלו, או לחילופין לגירושין ולזוגיות שלנו, לפני כשבוע מסתבר שבעוד שהוא עושה הכול בשביל להציל את הנישואין שלו, אישתו היקרה רימתה אותו נפסיקה את הגלולות ללא ידעתו עשתה חישובים מדויקים ונכנסה להיריון.. הוא כמבן לא רוצה את ההריון הזה, הוא מרגיש מנוצל, מרומה וכ"ו, הבעיה כרגע היא שחזרנו להיות בקשר אנחנו נכנסים למיטה הכול מצויין עד הרגע שהוא צריך לגמור, ואז הוא "מפתח" כול מיני תסמינים של לחץ בחזה וכ"ו, ופשוט לא מסוגל לגמור... אני חייב לציין כי יש בנינו אהבה גדולה, תשוקה, וצורך בילתי נשלטים להכול.... אבל מאז הסיפור של ההריון של אישתו וכול הבלאגן הוא לא מסוגל לקיים יחסים!! (איתה הוא בכל לא נכנס למיטה), האם יש קשר בין הדברים??? ומה הוא צריך לעשות בנדון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראופן חמישי מסובך עם פתרון פשוט
חתיך2323/11/2009נכנסת למערבולת רגשית ותהום חשוכה שאי אפשר לצאת ממנה בשום דרך, כי לא משנה לאן הקשר הזה יתפתח הוא מועד לפורענות....גם אם הוא יודיעך עכשיו שהוא מחר מתגרש מאישתו והכל יראה לך וורוד הרי שבמשך הזמן את תתחילי לחשוב בליבך אם באשתו שיא האישה שבה בחר מכל הנשים להיות לו לאישה והיא האישה שוודאי אהב אותה עד מאוד אהבה עזה וחזקה כי אחרת לא היה נושא אותה, אז אם בה הוא בגד, למה שלא יבגוד בי???? ועודיבואו עלייך ייסורי נפש על שהרסת משפחה ורגשות אלו רק יתעצמו ויתחזקו עד שהכל יתפוצץ לכם בפנים,....אז תחסכי לך ולו את הצרות , החיבוטים, המשבריםהכעס והדיכאונות שגם יובילו למחלות בגוף...ותצילי את עצמך ואותו ...וכשתחתכי את הקשר הזה יתכנו שני מצבים או שיצליחו אותו זוג לשקם את המשפחה שלהם ואת תוכלי לקחת לעצמך את הקרדיט וההרגשה טובה על שהצלת משפחה..או שהם יתגרשו ואז עוד קיים סיכוי שהוא יבוא לחיק זרועותייך ותוכלו לרקום קשר נקי ורענן וטוב.... על פנים את חייבת לאזור אומץ על אף שקשה ולהוקיע את הקשר הזה לחלוטין בהתחלה יהיה קשה...אבל לאט לאט תשוב בך רוח החיים ותראי את האור מתוך התהום שנכנסת אליה עד שתצאי ממנה לגמרי ותשובי לחיות
בהצלחה
בגלל זה אסר להיכנס בין בני זוג עכשיו את "יודעת"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי טובה לכי להזדיין עם הקשקושים
הרמן23/11/2009שלך וזיוני המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לייעוץ מקצועי,
לביאה24/11/2009תודה רבה על שתי התגובות, לגבי הראשונה אני לא חושבת כלל שאת צודקת, לא כול גבר שבוגד באשתו ומתגרש ממנה חייב לבגוד גם באישה/חברה הבאה אם הוא מצא לנכון לבגוד והגיע למצב של גירושין אז כנראה ששם ממש גרוע.... ואולי אצלי הוא יגלה משהו אחר, אהבה שונה, דבר שהוא לא היה רגיל אליו, וכ"ו, וחוץ מיזה זאת לא היתה שאלתי בכלל אם היית קוראת עד הסוף היית רואה שבעצם על שאלתי לא ענית לי!!!!!!! ואני מאמינה שאת גם לא יכולה כי את לא איש מקצוע!!!!!!!!
לגבי התגובה השניה תודה רבה על תמיכתך אבל אפשר לעשות זאת בצורה יותר עדינה ומכובדת לדעתי.
ולפרופסור- אודה לך על מתן תשובה לשאלה הרפאית/נפשית ולא התייחסות לעניין המוסרי זה כבר מצפוני בלבד!!!!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לביאה
ד''ר חגית כהנא25/11/2009הסיבה שאינו מצליח לגמור כיון שאינו שלם עם חייו לא עם הקשר עם אישתו ולא עם הקשר שלך.
התלבטות וחרדה גורמת הרבה פעמים לתופעה מסוג זה.
אינני יודעת בת כמה את ומה מצבך המשפחתי אך אם את רווקה כדאי שתשקלי את צעדים ועתידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לביאה26/11/2009מודה לך מאוד על תשובתך הכנה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)