מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה מוצר כדאי לי?דניאלה21/12/2009
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול
רציתי לקנות ויברטור אף פעם לא היה לי וחשבתי שאולי כדאי לקנות.
חברותי המליצו לי על חנות סקס בשם סקסמרקט
אני מתלבטת בין ויברטור שנראה רגיל לזה עם הפנינים
תודה על העזרה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נוכל להמליץ לך כי כל אחת והצעצוע
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009שמתאים לה....
יומ'שובח!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבת החשק המיניליאת, דחוף!21/12/2009
השתמשתי במדבקות אוורה במשך כחצי שנה, והם גרמו לירידה משמעותית בחשק המיני. התייעצתי עם הגיניקולוג שלי והוא המליץ לי להפסיק את השימוש במדבקות ולעבור לשימוש בקונדומים. אז הפסקתי להשתמש במדבקות לפני כארבעה חודשים וכיום עדיין אין שיפור במצב וכרגע קשה לי לקיים יחסי מין, והחשק המיני שלי כלל לא שב.מה אפשר לעשות?? אני כבר ממש מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני
ד''ר חגית כהנא22/12/2009אם הפסקת את המדבקות לפני 4 חודשים הבעיה אינה במדבקות שהשפעתן על הגוף פגה מזמן.
מה המצב הזוגי שלך?
מה מידת המרוצות שלך מהחיים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה המשך
ליאת, דחוף!22/12/2009יש לי חבר כבר שנה, אני בת 22. חודשיים אחרי שהתחלנו לצאת התחלתי עם גלולות ואז כבר החלה הירידה בחשק שלוותה בתחושת יובש בעת חדירה. אז בהמלצת הגיניקולוג עברתי למדבקות אוורה. היה שיפור לזמן מה אבל הוא לא החזיק. לכן, הפסקתי את השימוש בכלל, אך המצב לא השתפר ואף החמיר. אני מאוד מרוצה עם חבר שלי ואוהבת אותו אבל מבחינת יחסי מין לאחרונה היובש בחדירה גובר. כיצד ניתן לטפל בזה? והאם את בטוחה שזה לא קשור למדבקות? אם לא אז מה יכול להיות הגורם לכך?
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה!!
ליאת, דחוף!24/12/2009מישהו יכול לענות בבקשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול להגיב בבקשה?
ליאת, דחוף!28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ לחץ לחץ לחץ
ד''ר חגית כהנא30/12/2009מה דחוף? כבר כמה חודשים שאת חסרת חשק...
האם את לחוצה באופן כללי?
האם נבדקת אצל גניקולוג?
האם את מגיעה לאורגזמה?
הגלולות והמדבקות מזמן לא משפיעות מה שגורם ליובש הן או פיטריה לצורך זה לכי להבדק או לחץ.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ליאת, דחוף!30/12/2009האמת בחורה מאוד רגועה יחסית. לא נוטה להילחץ כמעט. אני נבדקת אצל גיניקולוג באופן קבוע, פעם אחרונה לפני חודשיים בערך והכל בסדר. והאמת שעשיתי את החיסון נגד וירוס הפפילומה- זה לא אמור לפתור בעיית טפריות ויבלות באיבר המין בין השאר?
אני לא מגיעה לאורגזמה, ומעולם לא הגעתי.
מה לדעתך הוא מקור הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול להגיב?
ליאת, דחוף!07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אירנה10/01/2010היי, אני לא רופאה אבל מה שבטוח פטריות ויבלות לא נפתרות בחיסון הפפילומה.
ובקשר ליובש זו יכולה להיות פשוט תקופה כזאת, אני עברתי אותה וגם חברות שלי. לזה יש לך גם משחה שהייתה מפורסמת בעיתונים גם אז את יכולה פשוט לגשת לבית מרקחת או לדבר עם הגניקולוג שלך. ובקשר לאורזמה כל אחת והזמן שלה ויכול להיות שזה פשוט עוד לא הזמן שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאת10/01/2010תודה לך.... אני מקווה שזה באמת יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום אירוטיגיא21/12/2009
הרבה פעמים קורה לי שמתוך שינה אני חולמת איזה חלום אירוטי ומתעוררת מזה שאני חווה אורגזמה. האם זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמאלי לחלוטין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009להרבה נשים, עמו גברים, יש חלומות ארוטיים שיש בהם גם פורקן.
יומ'שובח!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גיא22/12/2009אבל איך אפשר להגיע לפורקן אם אני בכלל לא נוגעת בעצמי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחלום כמו בחלום... (כמו אצל בנים)
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009אין צורך במגע עצמי. על קרי לילה אצל בנים בוודאי שמעת. זה קורה אותו דבר אצל נשים, רק בלי שפיכה. יש אורגזמה בזמן חלום אירוטי.
יומ'שובח!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראליסיוון21/12/2009
שלום אני בת 26 יש לי חבר כבר שנתיים ובחיים לא ירד לי ...וזה ממש מפריע לי גורם לי לחשוב אולי נגעל ממני למרות שאני בחורה נקייה מאוד והוא יודע .....אני מתבישת להגיד לו אבל זה מציק לי
אני ניסתי לרדת לו פעם אחת לא מזמן אבל הוא לא הביא לי תמורה לכך אז הפסקתי ....
אני זוכרת שממש בהתחלה שהכרנו היתה פעם שהוא ירד לי לשניה .....אבל זה היה פעם אחת וזהו ....
מה עליי לעשות ???
אני יודעת שאולי זה נימשעת הודעה הזויה
אבל באמת זה מפריע
אשמח לכול עצה או תגובה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון, התשובה בגוף הפנייה שלך....
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009דברי איתו!!! הבושה לא תוביל אותך למין אוראלי, דיבור אולי כן. באם תעשי את זה בטיימינג נכון ובאופן מכובד הפותח את הצורך שלך...אולי זה יעבוד.
יומ'שובח!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנו -ותחושה נוראית של הזנחה ודחיההאבירה21/12/2009
שלום
אני עם חבר שלי שנה
בזמן האחרון הוא התחיל לראות פורנו בליילה כל יום ואחכ הוא נכנס למיטה ומביא ביד
ולא נוגע בי
הוא אומר שהוא כן נמשך אלי
והסקס ביננו באמת טוב
אבל ההרגשה שלי לא טובה
אני מרגישה דחויה שהוא מעדיף את זה על פני .
הוא טיפוס מופנם ולא נעים לו להגיד לי דברים לכן אני פונה אליכם
על מה זה מעיד?
זה נורמלי לראות פורנו כל יום ולא ליגוע באישה שלך אחכ ?
אני מרגישה נורא
לא היה לו צורך בכך לפני כן
תודה אשמח לתשובה בהקדם
כי אנחנו מרוחקים בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבירה
אורית פס21/12/2009לצערי,את מתארת מצב שהייתי מכנה -שימוש לרעה באתרי פורנו ,ואני שומעת על כך יותר ויותר ....
זו אכן הרגשה נוראית ואני מניחה שהחבר אולי לא מודע עד הסוף לנזק שנגרם לזוגיות מכך שכל האנרגיה המינית שלו מופנית לאוננות ולא לסקס זוגי.
לדעתי ,מופנם ככל שיהיה החבר את צריכה לדבר אתו על כל מה שאת מרגישה.
אגב,מה זה בזמן האחרון?
אני מאמינה שיבין מה את מרגישה כשתשתפי אותו באמת ואולי זה יפתח פתח לשנוי.
אל תשמרי בבטן את כל התחושות הקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניאושרת19/12/2009
שלום,
אני בת 36 וסובלת מחוסר חשק מיני במשך שנים.
האם יש כדורים או תרופה להגברת החשק המיני?
איך ניתן להגביר את החשק המיני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
אורית פס20/12/2009אין תרופה להגברת החשק המיני ובד"כ הסיבה בקרב נשים צעירות כמוך היא לא פיזיולוגית כמו למשל בקרב נשים בגיל המעבר,אמנם כ-5% מהנשים מגיבות בירידה בחשק לגלולות למניעת הריון שלוקחות וזאת את יכולה לברר עם הגניקןלןג שלך שאולי יחליט יחד איתך לשנות את סוג הגלולה ,אך כאמור ברוב המקרים הסיבות הן יותר תלויות קשר זוגי או סיבות אחרות ולא פיזיות,
חשוב שאת כן מתעוררת מינית בתגובה למגע וגרוי וכך גם אם החשק לא ספונטני הוא יתעורר במהלך הסיטואציה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית את לא מתביישת?או לא מקצועית?
אסתר20/12/2009יש תרופה כזו בשם פליבנסרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויגיא19/12/2009
שלום יש לי שאלה....
האם יש חומר כלשהו שאפשר למרוח על איבר המין (אני זכר) כדי שיעקב את השפיכה??
אם יש חומר כזה איפה ניתן לקנות אותו...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להשיג חומר
אורית פס20/12/2009מאלחש שיכול לעזור לעכב את השפיכה בבית מרקחת,שם החומר: עזרקאין
בחנויות סקס אפשר למצוא ספריי אילחוש לאותה מטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד זקפהליאת19/12/2009
שלום
אני בת 22. לפני כשנה היה לי חבר בן גילי שקיימתי איתו יחסי מין והיו פעמים שבהם הוא היה מאבד זקפה תוך כדי (לא גומר אלא נהיה רפוי תוך כדי החדירה)
בהתחלה חשבתי שזו בעיה אצלי אבל חברות שלי הרגיעו אותי ואמרו לי שזה משהו פסיכולוגי.
העניין מסתבך בגלל שעכשיו יש לי חבר חדש וגם לו זה קורה. האם זו בעיה אצלי? איפה אפשר לבדוק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
אורית פס20/12/2009לא סביר שהבעיה אצלך,אולי סתם צרוף מקרים.....
ברור מעמיק בנושא אפשר לעשות במסגרת טיפול מיני.
אולי החבר החדש ירגיש יותר נוח בהמשך ואז זה יקרה פחות,אם ברוב המקרים יש תפקוד תקין אז זו לא באמת בעיה שקורה פה ושם שיש איבוד זיקפה,בלי לחץ הזיקפה שנפלה יכולה להזדקף מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מעוכבתמתוסכלת17/12/2009
שלום רב,
אני גרושה בגיל 40 ויש לי חבר מזה כחודשיים בגילי. מההתנהלות המינית ביננו וקריאה בפורום הזה, הבנתי כי חברי סובל משפיכה מעוכבת, דבר שלא הכרתי בעבר. חברי מצליח להגיע לאורגזמה רק אחרי גירוי ידני (על ידי) של איבר מינו שמתמשך בערך כ 10 דק'. הדבר מאוד מתסכל אותי. בתחילה חשבתי שזה חד פעמי, ונתתי לזמן לקרב ביננו. אולם אין שינוי. אני החברה הראשונה שלו מאז שהתגרש, ואין הוא נוטל תרופות.
אני מתלבטת אם להעלות את הנושא ביננו, האם יש מקום לתת זמן נוסף, האם עצם השיחה ביננו תקשה עליו יותר ?
אודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מעוכבת
אורית פס18/12/2009האם את מתכוונת שהחבר מגיע לאורגזמה רק ע"י גרוי ידני שלך ולא באף טכניקה אחרת?
לא הייתי הופכת טווח של 10 דקות לכותרת של שפיכה מעוכבת,דברי אתו על כך שקשה לך לתת גרוי ידני 10 דקות רצוף ושלבו עוד טכניקות גרוי.
לא מן הנמנע שלאחר חודשיים קשר החבר לא משתף בכול. אולי למשל כן לוקח תרופה כלשהי אך נמנע מלשתף בכך מסיבותיו הוא. לא תמיד הכול נחשף אחרי תקופה כ"כ קצרה.
נתקלתי בעבודה בגברים שהגיעו לשפיכה רק אחרי חצי שעה או 45 דקות גרוי ואז זו בעיה של ממש ואגב לא פשוטה לטיפול.
אני מניחה שדיבור עדין ולא ביקורתי על כך אפשרית מבלי להקשות עליו ,בכל אופן מצב העינינים כרגע מקשה עלייך וללא דיבור לא ברור אם ומתי יהיה שנוי,אז מותר לדבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתוסכלת18/12/2009תודה על התייחסותך.
אכן הוא מצליח להגיע לאורגזמה רק על ידי גירוי ידני שלי. לעיתים בתנוחה מסויימת כמעט ומגיע
לנקודת האורגזמה ..ואז קורה דבר מה אצלו והוא לא מצליח.
אנסה למצוא את הזמן המתאים ולשוחח בלי להיות מובכת יתר על המידה או ביקורתית.
שוב תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיותשירה17/12/2009
שלום,לפני כשבוע שאלתי את חבר שלי האם הוא מפנטז וזה מגרה אותו לראות שתי נשים יחד אחרי זמן של ויכוחים הוא ענה שכן..מאז איני סומכת עליו והוא מגעיל אותי..עצם זה שגבר אוהב אישה ומתאווה לאחרת ורוצה להיות איתה אפילו שאינו נוגע בה וזה בפנטזיה זו בגידה לשמה!!!אדם שחושב מחשבה ומדבר עם אדם אחר ולא מקשיב לו-במחשבה הוא נימצא ולא עם האדם-והמבין יבין!בסקס במיטה זה יכול להיות שהוא שוכב איתך אבל הוא עם אחרת במחשבה-בגידה לשמה!!!בנוסף מוזר כי שמתי לב שבזמן סקס(כשהוא יורד לי)אני מפנטזת עליו עם שתי נשים שמענגות אותו(מממשת את הפנטזיה שלו בראשי!מה שאין לי שמץ למה..אולי כדי לראות שהינו בוגד בי ואז לעוזבו??!!?)שאלותיי הן:
האם כל הגברים מפנטזים להיות עם שתי נשים?אם כן למה?מה הסיבה הפסיכולוגית מאחורי זה?
האם הם רוצים להיות ביניהן או שרק להביט??
למה אני מפנטזת עליו עם אחרת/ות אנונימיות??
האם זו בגידה או קדם בגידה מבחינתו??
גם עם חברי לשעבר שטען שאינו נמשך ללסביות או זוג נשים העושה אהבה פינטזתי שהוא עם אחרת..
מה זה אומר עלי???
אגב קראתי שגם שצריך חיזוקים בחייו לאסרטיביות מפנטז על נשים של מסרבות לו???
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנםזיות
אורית פס18/12/2009לידיעתך-בד"כ מטפלים מיניים ואני בתוכם סבורים ששימוש בפנטזיה הוא כלי רב עוצמה חשוב ולגיטימי להוסיף ריגוש ופלפל לחיי המין,אין זו בגידה ולא קדם בגידה,ועובדה שגם את נעזרת בפנטזיות ושניכם עדיין אחד עם השני.
כדאי לנסות להרפות מהעמדות המוסרניות כ"כ ומהנוקשות המחשבתית ולהבין שסקס מתנהל במידה רבה במוח,זה לא אומר עליו או עלייך כלום מיוחד מלבד זה ששניכם נורמלים ועובדים גם עם הדמיון ואני רואה בכך יתרון בלבד,תמשיכו לפנטז ולהנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שרוטה בראש
את23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף קינאה כניראה...
שירה23/12/2009התעקשתי חברים וגם לך גבר/תי השרוטים לא פחות ממני במוח...
התעקשתי ללכת לפסיכולוג ולברר את דרכי המיניות שלי ולא רק "לסמס" פה על מקלדת המחשב ...כן כן...אמר בברור כפליטת פה ולאחר יד מומחה בניסיונו שנים בתחום המיניות וזוגיות..התקפי קינאה כאלו ואחרים יכולים לעורר פנטזיות חולניות כאלו ואחרות..זאת אומרת חבר'ה..לא תמיד הפנטזיה נובעת ממקום בריא..זה מה שחשבתי(הייתי בטוחה!!)אפשר לאמר..שרק הלכתי לפסוק את אצל הפסיכולוג שופע הידע את הרגשותי וידיעותי שלי!!
כך שאם אתם מתייעצים פה עם החבר'ה הפסיכולוגי תדעו לפני הכל..שיש בתוככם הרבה מעבר למילות המשטרבות מתוך מקלדת המחשב-רגשות אמוציות חשיבה פחד קינאה..והרבה מעבר לדימיון(לא רק בגדר הפנטזיות והמבין יבין!)אלא כבני אנוש בעלי רגשות עזים שמשסעים אחריהם פנטזיות חולניות!בקיצור מרע..לא מטוב!
שאו ברכה..שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה..
Anon23/12/2009בזה שגבר מפנטז על בנות אחרות או על לסביות.. זה לגיטימי, האדם הוא לא מכונה, הרגש והמחשבה הם שני דברים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחפשי תירוצים לחוסר ביטחון שלך
אסף23/12/2009הבחור נורמאלי ביותר כולנו ככה(גברים) את מפחדת שאם הוא מפנטז על מישהי אחרת הוא יעזוב אותך
צאי מפרנויות ישרוטההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מגיע לך שיהיה לך בן זוג
א27/12/2009את מנסה להפל אותו בפח?את חשובת שהוא שייך לך ומותר לו לחשוב ולהתגרות רק מהדברים שנראים לך? בטח הית רוצה גם שיקבל ממך אישור לפני שהוא חושב על משהו. מאיפה היהירות הזאת. מערכת יחסים לא אומרת שאחד שייך לשני. אם את לא יודעת לכבד את הרצונות שלו אהבות שלו ושנאות שלו.- תשארי לבד. זה מה שמגיע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עיצהשלומית17/12/2009
שלום
אני בת 36 ולא התנסיתי ביחסי מין מלאים. הסיבות לך מורכבות ונובעות כנראה מהילדות ומהבית שלא איפשר לי להרגיש בטוחה במערכת זוגית. גם לא היה לי קשר זוגי משמעותי עד היום. הייתי בטיפול בפיכולוגי אך לצערי לא הצלחתי גם שם להרגיש מספיק ביטחון ולא דיברתי על כך עם המטפלת. למרות שמאד רציתי וזו הייתה אחת המטרות של הטיפול, אבל לא הצלחתי לדבר על זה.
לפני כמה זמן הכרתי גבר שמאד נחמד לי איתו, המגע איתו טוב לי והוא לא כל כך מבין למה אני מתחמקת ממגע מיני. אני רוצה להתקדם איתו הלאה וקשה לי לספר לו את האמת. אני חושבת לקיים איתו יחסים בלי לספר שזו הפעם הראשונה שלי ופשוט לעבור את זה איכשהו בפעמים הראשונות עד שאתפקד באופן נורמאלי. אני מפחדת שאם אספר לו את האמת הוא ירתע וינתק את הקשר. בנתיים אני עדיין מתחמקת וזה בהחלט מגביר את החשש והחרדה שלי שקיימים ממילא. בכלל כל המצב הזה לא מוסיף לי בטחון ולא מצב רוח. אני די מרגישה רע עם עצמי בגלל זה, כי למרות גילי הבוגר יש לי פחדים רגילים כמו לכל בחורה צעירה לפני הפעם הראשונה. כרגע נראה לי שהקשר הזה עומד להסתיים ולא מעט בגלל העובדה שאני לא זורמת וחוששת ממגע מיני מלא. אני לא יודעת איך להתקדם הלאה, איתו או עם כל אחד אחר. אי יוצאת לדייטים והקשר לא ממשיך בגלל הבעיה שלי, ואנילא רוצה שזה יקרה גם הפעם. אשמח לקבל עיצה
תודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את זקוקה לטיפול ולא לעצה
אורית פס18/12/2009שלומית, את סוחבת בעיה מוכרת וניתנת לפיתרון כבר שנים,כואב הלב לדעת שניתן לעזור לך בטיפול מיני אך את לא פונה,הטיפול לא עד כדי כך ממושך [ לא כמו טיפול פסיכולוגי ] ויש לכך מענה גם דרך קו"ח אם קשה לך לממן םיפול פרטי,עשי לעצמך םובה גשי לטיפול ,הפתרון לא יגיע מעצה במחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מצטערת ששאלתי
שלומית18/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומית
אורית פס20/12/2009אני מניחה שאת צינית כשאת מתנצלת על השאלה,אבל ניסיתי להיות רצינית ולהעביר לך מסר שהמצב שאת מתארת ראוי שיהיה מטופל ויכול להיות מטופל וחבל על הזמן שחולף,
את יכולה ליצור קשר של אהבה וזוגיות והבנתי שהבעיה מונעת זאת פעם אחרי פעם.
ברור שטוב ששאלת ,גם טוב שהיית בטיפול פסיכולוגי ואת לא היחידה שקשה לה להעלות נושאים של מין בטיפול פסיכולוגי,ויש להניח שהרוחת בטיפול דברים אחרים ,אבל זו היתה דעתי הכנה שחבל לוותר והטיפול הנכון לך יכול להיות במסגרת טיפול מיני ,חלקם של המטפלים המיניים מגיע מתחום הטיפול הנפשי ומטפל \ת שכזה ידע לתת מענה לבעיה שמקורה בילדות ובעבר הרחוק ובמקביל יתן כלים התנהגותיים כיצד להתגבר על קשיי החדירה בהווה. מכל הלב-בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתתומר16/12/2009
שלום,
אני נער בן 18.5. כיום הולך לי יחסית טוב עם המין הנגדי אך יש בעיה אחת מרכזית אצלי והיא שפיכה מוקדמת. לרוב אני מאוד משקיע במשחק המקדים ועקב זה מתגרה מאוד וכאשר אני מגיע לשלב החדירה, למרות שאני עם קונדום שמוריד את התחושה, אני גומר בפחות מדקה. כדי לא לבאס את בת זוגתי איני אומר כי גמרתי ואני ממשיך באקט המיני כאילו הכל כרגיל. בסופו של דבר אני צריך לזייף אורגזמה, דבר אשר מביא לתיסכול רב, וכמו כן תמיד יש את החרדה שהקונדום יפגע ויובל לתוצאות בלתי צפויות.
רק בפעם השנייה אני באמת מסוגל לתפקד וגם כן זה תחת עייפות של שני הצדדים ותשישות רבה.
אני מאוד אשמח לדעת ולשמוע על דרך כלשהי לעקב את השפיכה המוקדמת בדרך של תרופה או בדרך של תרגול נפשי.
תודה רבה,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתומר
אורית פס18/12/2009אתה יכול למצוא הנחיות לתרגול באחד משני הספרים הקיימים בעברית בנטשא זה:
1.פז"ם-פליטת זרע מוקדמת\הלן זינגר קפלן
2.גבר ,מין והצלחה \דר.לוין, דר.צוקרמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד של בעלי מקיום יחסי מין לאחר הליהילי16/12/2009
שלום רב,
ילדתי לפני כחודשיים ושמתי לב שבעלי קצת דוחה את קיום יחסי המין, הוא עוזר הרבה בטיפול בתינוק ובכללי הוא בעל תומך ומקסים.
לאחר ששוחחתי איתו הוא הסביר שהוא מפחד לפגוע בתפרים, לגרום לפציעה או לדימום ושהכל מדאגה אלי חשוב לציין שביקרתי אצל רופא הנשים והוא אמר שהכל ניראה טוב ושאפשר לחזור לקיים יחסי מין מלאים.
האם חששותיו של בעלי מבוססים? איך אני יכולה להרגיע אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החששות של בעלך אינם מבוססים
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009את יכולה לקיים יחסים ללא חשש. יתכן שיהייה נכון להשתמש בחומר סיכוך, אך אין חשש לפציעה ו/או דימום. בטח לא אחרי שהרופא נתן לך "אור ירוק". ייתכן אולי שקיימת סיבה אחרת שבגללה בעלך נמנע/מתחמק מיחסי מין..... דברי איתו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
הילי21/12/2009הי, תודה, דיברתי איתו ועדיין הוא טוען את הטענה שחושש לפגוע בי למרות האור הירוק הרופא נת
אני חוששת שנוכחותו בלידה גרמה לו לטראומה כלשהיא אולי כמויות הדם או הסבל שלי - הוא היה נוכח כל הלידה ועזר לי המון וראה הכל ממש
איך אני יכולה לעזור לו? ולנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שזה בגלל זה
לילילי21/12/2009את נותנת לראות את הלידה ואח"כ מתפלאת שלא נוגע בך?????
לא נותנים לגבר לראות דברים כאלה.....בשביל זה יש מיילדות ואחיות וכו....
תתפלאי אבל גברים גם היו שמחים אם גופך נהיה כמו דוגמנית אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גברים שחווית הנוכחות בחדר
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009לידה, מעבירה אותם חוויה קשה שיש בה השלכות על התפקוד המיני. במידה וזה נמשך ואת לא מצליחה לקיים איתו מגע כלשהו....(אפילו לא יחסים ללא חדירה) יהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי יחד.
יומ'שובח!
ומזל טוב!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטעויות לומדים
אסף23/12/2009חבר טוב שלי היה עם אישתו בלידה והוא כמה חודשים לא הצליח לגעת בה
אבל זה עבר לו
כמה זמן גבר יכול להישאר בלי סקס ??!?
הפעם הראשונה תהיה לכם קשה תשקי אותו באלכוהול ויהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניגשתי לרופא והוא אישר לי להשתמששיר16/12/2009
ניגשתי לרופא והוא אישר לי להשתמש בקופון.
אבל עכשיו הבנתי את החשיבות של ההגעה לרופא והתאמת הגלולות. בגלל שכל בת שניה לוקחת היום גלולות לא חשבתי שזה כזה משנה אם אני אגש לייעוץ קודם. בכל מקרה, הבנתי שפמינט זה גלולות דור שלישי כאלה עם מינון נמוך, ואין הרבה תופעות לוואי. אחלו לי בהצלחה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה...אמרנו כבר? :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה וגינאליתחגית16/12/2009
מזה 3 ימים אני סובלת מפיטריה ואגינאלית ומטפלת על ידי נרות ומשחה. האם יש בעיה להכנס לז'קוזי עם עוד אנשים במסגרת חופשה?האם אשה אחרת יכולה להדבק בפיטריה דרך המים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ג'קוזי פני לרופא/ת נשים לטיפול
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אשה אחרת יכולה להידבק דרך המים
אורית פס18/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)