פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למטפלים ולווגיניסטיות לשעבר...
    יעלי
    23/11/2009

שלום .
    אני בת 25 ואם אפשר לומר -וגיניסטית לשעבר .לשימחתי לפני חודשיים הצלחתי להכניס את הפין של בן זוגי כשאני מעליו ...אך אני לא מצליחה להגיע למצב של חיכוך ,בן זוגי לא נהנה וגם אני כי יש לי כאב מסויים בנרתיק בעת החדירה ואז אין מצב לשפיכה ואנחנו גומרים ידנית או במקרה שלו-אוראלית...-אולי זה בגלל שאני לא מספיק משוחררת ? ואם כן,אשמח לקבל עצות מוגיניסטיות לשעבר או שכמובן ממכם המטפלים כיצד אוכל לסיים עם הסיפור הזה אחת ולתמיד ??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יתכן שהכאב נובע מכיווץ

אורית פס
    25/11/2009

ויתכן שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי לצד המרכיב הוגיניסטי ,
    האם עברת טיפול מקצועי ?החלמה מוגיניסמוס היא לא רק להצליח להכניס את הפין של בן הזוג,
    נסו בשלב זה להיות במצב של חדירה ללא תנועה וחיכוך,שרק ישהה בנרתיק ויפשר לך להתרגל לתחושה תוך כדי שאת נושמת ומרפה את הגוף,רק בהמשך שינוע באיטיות ...וכו'-ללכת כל פעם צעד קדימה,פני לטיפול מיני אם אין שיפור לאורך זמן. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב / צריבה לאחר סקס
    anon
    22/11/2009

היי

יש לי ולחברה שלי בעיה, כל פעם אחרי / בזמן שאנחנו שוכבים (חדירה) בשלב מסויים מתחיל לשרוף לחברה שלי בתוך הנרתיק וגם מבחוץ. שמנו לב שזה שגם האיזור הימני באיזור החיצוני של הפות קצת מתנפח. העניין הוא שזה קורה רק בזמן חדירה, ולא בזמן מין אוראלי.

מכיוון שזה לא קרה לה אם בן זוג אחר הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות אולי לא טוב.
    יכול ליהיות שאני חודר בצורה לא נכונה וזה גורם לאיזשהו נזק בעצם?

אני מאוד אודה אם תעזרו לי. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב / צריבה לאחר סקס

הוספת תגובה

• פני לגינקולוג/ית לשלילת וסטיבוליטיס

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/11/2009

ולהתאמת טיפול מתאים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בזמן שופכה

מרי
    12/05/2010

כבר שנה וחצי שאנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום וזה טוב לשנינו האמת כי אני נגד כדורים מכל סוג. החלטתי לנסות לשכב בלי קונדום פעם ראשונה בחיי ותוך כדי שגמר בפנים הרגשתי צריבה. כאילו הנרתיק שורף את הזרע שלו.
    אחרי יומיים עשינו שוב וכבר לא צרב לי. מה הייתה הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאלי- עולם של הנאה מדריך למתחילה
    חתיך23
    22/11/2009

סקס אנאלי יכול להיות חוויה מהנה אדירה ושמיימית ומאידך יכול להיות חוויה טראומטטית או משעממת....הכל שאלה האם את מוכנה לגלות את עצמך...האם את מוכנה לאהוב כל חלק בך ולהיות שלמה עם הגוף שניתן לך...הגוף שלנו הוא מושלם, אין בו אפילו פגם אחד(אלא אם כן נולדתם עם מום חס ושלום) ואין מה להתבייש בו...כל אופן נחזור לנושא סקס אנאלי, קודם כל על מנת להפיק את מירב ההנאה בסקס עם בן המין השני את צריכה קודם להנות מזה בעצמך...וככה תעשי את זה...

כנסי לחדר ותנעלי אותו עמדי מול המראה והביטי בעצמך, תראי כמה שאת סקסית ומושכת, תראי כמה שאת מינית, שימי אצבע בפה , תסתובבי תסתכלי על הישבן היפה שלך, תגעי בו, תלטפי אותו...תורידי את הבגדים לאט..ותתחילי לגעת בעצמך, בכל מקטם רק לא בפות...ואני חוזר לא בפות( מנוש) ! עכשיו כשאת עירומה לגמרי קחי מראה קטנה ביד ותשכבי על המיטה על הגב....תיכנסי לתנוחת נר ותתחילי לעשות תנועות עם הרגליים, לא חשוב איזה, תרגישי שאת מתחברת לעצמך, תתחילי לגעת לעצמך בישבן( חשוב לשמור על הישבן כלפי מעלה,הרגליים באיזה מצב פיסוק שנוח לך), תתחילי ללטף את הישבן שלך, למעוך אותו להתעסק איתו ( לא לגעת בפות אנחנו מתרכזים אך ורק בישבן), קחי את האצבע האמצעים שלך ותגעי בפי הטבעת שלך, תלטפי אותו תמעכי אותו קלות, תשפשפי אותו בעדינות, תשחקי עם עצמך טיפה...עכשיו קחי את המראה ביד השניה והחזיקי אותה כך שתוכלי לראות את פי הטבעת שלך ( שהישבן מורם) ...שוב תתחילי לגעת בעצמך, תמתחי את האזור תשחקי איתו, לטפי אותו, עכשיו שוב עם האצבע האמצעית תוך כדי שאת מסתכלת במראה, תלחצי על פי הטבעת שלך, תלחצי ותרפי , חשוב לשמו על הישבן מתוח,תכניסי לאט לאט את האצבע ואז תוציאי אותה בעדינות, ואז שוב כל פעם טיפה יותר... תשאירי את האצבע קצת בפנים תני לישבן שלך להתרגל, כדי להקל על על העניין את יכולה לשים חומר סיכה או מעט רוק על האצבע..תרגישי את החום של הישבן שלך על האצבע שלך, עכשיו יופי תמשיכי ככה להכניס ולהוציא לאט לאט לפי הרגש שלך ...תמשיכי לעשות את זה במשך כחמש, עשר דקות עכשיו עזבי את המראה ותתחילי לגעת לעצמך בכוס במקביל ף תתחילי ללטף את הדגדגן, תרגישי כמה שהוא מגורה, תרגישי איך השפתיים של הכוס שלך נפוחות, תתחילי לדחוף ולהוציא את האצבע שלך מהישבן תוך כדי שאת משחקת בכוס ,תרגישי איך כל הגוף שלך רועד מהנאה, איך כל הכוס שלך נפוח וורדרד מהגירוי...תמשיכי ככה עד שתגמריי, ואז תכתבי פה בפורום אם זאת לא האוננות הכי טובה שהייתה לך בחיים... אשמח לתגובות

הוספת תגובה

• =>

אור
    22/11/2009

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין,הרגת אותי מצחוק...:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחטיין על התיאור!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/11/2009

יש מה לשפר מבחינת הנחייה מקצועית, אבל לכתוב אתה יודע!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח תודה רבה וברצוני להוסיף ולהעיר.

חתיך23
    23/11/2009

חחחח תודה רבה....:) זה היה כלאחר יד אבל אני חושב שהרעיון הובן....לו רק הבנות היו יותר פתוחות למידע, רעיונות והתנסויות חדשות עם עצמן ובן הזוג...אמממ אני מניח שהן פשוט לא יודעות מה הן מפסידות....אבל חס ושלום שלו יגיעו להפקרות מינית כי אז יאבדו את עצמן ויכנסו לדיכאונות וחבל...
    בכל אופן שתהיה פתיחות אבל לא פתיחות יתרה שמובילה להפקרות מינית אלא פיתחות שגובלת בבן ובבת הזוג :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקוש מקושקש

הרמן
    28/11/2009

בכאלה זיוני מוח לא נתקלתי מזמן ,מומחה בגרוש לעניני סקס שמאוהב בכל שטות וזיבול שהוא כותב . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אכפת לך?על חופש הביטוי שמעת?

@
    28/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטימות אש

חתיך23
    29/11/2009

ברור שאיכפת לי...אם בחורה שאני פוגש מפחדת מסקס אנאלי אז כן זה מפריע לי...מעצבן אותי הפחדנות הזאת והבורות הזאת כאחד...כי סקס אנאלי מאוד מהנה ומאוד מגרה ואני אוהב את זה אם לא איכפת לך...תודה

בתשובה לשאלתך השניה: כן שמעתי על חופש הביטוי, זו בדיוק הסיבה שבגללה רשמתי את מה שרשמתי כי אני מנצל את "חופש הביטוי" וזו בדיוק המשמעות של חופש הביטוי. שכל אחד יכול לבטא את דעתו באופן חופשי.
    ואת יכולה לבדוק במילון חמודה

צ'או

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מומחה

חתיך23
    29/11/2009

וואללה ....אני מבין שאת מומחה לענייני סקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט דביל!

@
    29/11/2009

כששאלתי מה אכפת לך ושאלתי אם על חופש הביטוי שמעת,התכוונתי לבחור שאמר שאתה מקשקש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה סליחה

חתיך23
    30/11/2009

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת חשק מיני
    הילי
    21/11/2009

האם יש משהו שיחזיר את החשק המיני שאבד בגלל כדורים נוגדי דיכאון?

לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חשק מיני

הוספת תגובה

• כן

אני
    22/11/2009

אם את לוקחת SSRI אז תנסי להחליף לסימבלטה או מירו או להוסיף תרופה מסוג NRI כמו דפרקסן שהיא בעצמה נוגדת דיכאון יעילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור מרופא

הילי
    23/11/2009

אפשר לקבל תגובה לאינפורמציה הזו מאחד המומחים בפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן מה שנכתב לך נכון..

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/11/2009

יהייה נכון לעבור או למשהו טבעי, או לכדור ממשפחת הSNRI (לא כפי שצויין) אך זה אמור לעשות רק בהמלצת והסכמת הרופא המטפל שלך. כל זאת בהתאם למצבך הנפשי.

בהצלחה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיים נוגד דיכאון טיבעי

הילי
    24/11/2009

שיעילותו מוכחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי באיזה דכאון מדובר

אורית פס
    25/11/2009

כולנו מדוכאים מעת לעת,קודם יש לאבחן את הענין בצורה מקצועית באם הדכאון חמור .אינו חולף וכו',
    בדכאון קשה לדעתי לא יעילים נוגדי דכאון טבעיים,אך אפשר לנסות כצעד 1,אחד מנוגדי הדכאון הטבעיים והיותר יעילים שאני מכירה זה פעילות פיזית שאת אוהבת ומתחברת אליה,יותר טוב מכל תרופה, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שטויות בהודעה אחת

אני
    16/12/2009

ועוד מאשת מקצוע
    כולנו מדוכאים מעת לעת ?
    ממש לא..........
    המילה דיכאון הפכה להיות ביטוי שמשתמשים שקצת המצב רוח לא טוב. זה לא דיכאון ואם פסיכיאטר איבחן דיכאון אז זה דיכאון ולא מה שאת מכנה "דיכאון"
    נוגדי דיכאון טיבעיים?
    אין דבר כזה חוץ מרמוטיב שמיועד לדיכאון קל עד בינוני. חוץ מזה שלא כל מה ש"טיבעי" אין בו תופעות לוואי, רמוטיב ספציפית פחות פוגע בתחום המיני בגלל המנגנון שלו שהוא דומה לSNRI אבל לא בגלל שהוא טיבעי.
    פעילות גופנית אולי טיפול ל"דיכאון" שאת מכירה אבל לדיכאון שפסיכיאטר מאבחן זה לא טיפול ובטח לא יותר מנוגדי דיכאון.
    התרופות שפחות פוגעות בתחום המיני הן: מירו, SNRI, וולבוטרין, דפרקסן ורמוטיב שמוכח לדיכאון קל עד בינוני ואת זה צריך לקבוע הפסיכיאטר אם אפשר לעבור אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני....ת'נהג יפה!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את יודעת כ"כ הרבה בשביל מה את

אורית פס
    18/12/2009

צריכה לשאול מומחים?
    כמו שאמרתי דכאון צריך להיות מאובחן ע"י איש מקצוע ועדיף פסיכיאטר\ית,
    אמנם נכון שהמילה דכאון הפכה למין בטוי נפוץ לתאור גם סתם מצב רוח מדוכדך שאותו כל אדם מכיר מניסיון אישי [ לא קרה לך מעולם ??? ] וכן ,במובן זה כולם חווים מעת לעת דיכאון.
    וכן,אם מדובר בדכאון קל ,ויש רמות חומרה שונות לדכאון אז מלבד תרופות פסיכיאטריות אפשר לנקוט בצעדים שונים ומגוונים כולל עבודה עם הגוף שעוזרת לשחרר אנדורפינים במוח ,
    מומלץ לך לקרוא ספר כמו "ללא פרויד ,ללא פרוזק" שכתב פסיכיאטר צרפתי ובו הוא מונה שורה של אמצעים יעילים ולא תרופתיים למצבי דכאון [מקווה שזה השם המדויק של הספר].
    בעידן הנוכחי הנטיה לרוץ לפתרונות תרופתיים מטרידה ומשרתת בעיקר אינטרסים של חברות תרופות,ידם של הרופאים על הדק התרופות קלה מדיי לטעמי,אני מבינה שבמקרה שלך אובחן דיכאון שדורש טיפול תרופתי נקודה ,אך התשובה המורחבת באה לשרת גם גולשים אחרים של פורום זה ,
    ולסיום ,מאחלת לך הצלחה בטיפול בו בחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מי שיודע הרבה לא יודע הכל

אני
    27/12/2009

ובגלל זה אני מתייעץ עם מומחים.
    אבל אם אני רואה איש מקצוע שאומר משהו שגוי אני מעיר לו ומאיר גם מתוך כוונה טובה. לא התכוונתי לפגוע או להעליב אבל בתור אשת מקצוע מוסמכת את צריכה לשים לב לגבולות שלך כמו שיש רופאים ששואלים אותם בפורומים אחרים שאלה שלא קשורה לתחום שלהם אז הם אומרים לגבי זה תישאל גניקולוג (או מה שזה לא יהיה)
    העניין זה שאצל הבן אדם המדובר אובחן דיכאון אצל איש מקצוע (מן הסתם כי הוא קיבל מרשם לתרופה פסיכיאטרית) אז הדיכאון הוא דיכאון שלא מצב רוח מדוכדך שקורה פעם ב.. להרבה אנשים וכן גם לי יש איזה 5 ימים בשנה שאני מדוכדך זה לא דיכאון, אני לא מעלה בגלל זה את המינון או מוסיף עוד תרופה.
    לגבי הספר שכתבת לא קראתי, אבל השאלה זה אם היית מוכנה לטפל במשהו עם דברים לא מוכחים כי כאלה יש הרבה או שאת מעוניינת (בתור אחת שסובלת ממשהו נגיד) לקבל טיפול רפואי אמיתי שיכול לעזור. זה שפסיכיאטר כתב לא אומר כלום יש גם פסיכיאטרים שמשתייכים לכת הסיינטולוגיה. ספורט טוב ובריא ואני בעצמי ספורטאי כל החיים שלי (אמנם לא מקצועי) ולמרות זאת אני נזקק לתרופות נוגדות דיכאון תאמיני לי שזה לא תחליף לשום תרופה והדיכאון שלי לא נחשב קשה אובחנתי כסובל מדיסטמיה אז אני לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות אם בן אדם שסובל מדיכאון קשה יפסיק טיפול תרופתי וינסה להחליף אותו בספורט הוא ידרדר חזרה מהר מאוד חוץ מזה ידוע לך כמה קשה לסובלים מדיכאון לעשות ספורט? אם אני לא בטיפול תרופתי אני בקושי קם מהמיטה ושוב אני דיסטמיה ולא דיכאון קשה.
    לטעמך היד קלה על ההדק סבבה מותר לחשוב ככה אבל זה לא בסדר בתור פסיכולוגית להגיד שהיד של הפסיכיאטרים קלה על ההדק, ככה לדעתי. כל אחד וההסמכה שלו אז בואי נניח לפסיכיאטר שלמד 12 שנים לעשות את עבודתו כמו שהוא יודע. אולי הוא למד דברים שאת לא יודעת שגורמים לו לחשוב לטפל בדרך הזאת. ורק בשביל להסיר ספק - אם בן אדם יבוא לפסיכיאטר ויספר שיש לו איזה יומיים פעם 3 חודשים שהוא מדוכדך בהם אני מבטיח לך ש90% מהפסיכיאטרים לא ירשמו לו תרופה נגד דיכאון ויפנו אותו מקסימום לטיפול פסיכולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגד דיכאון קל עד בינוני שנמצא יעיל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/11/2009

הוא -רמוטיב.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורין

אורית פס
    18/12/2009

בקריאה נוספת של שאלותייך שמתי לב שתשובתי הראשונה התייחסה בטעות לשאלתך שכותרתה
    "האם קיים נוגד דכאון טבעי" ולא לשאלתך הראשונה בסידרה על משהו להגברת החשק המיני,
    טוב,זה המקור לאי ההבנה ובכל מקרה שיהיה בהצלחה עם נושא החשק המיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית פס - אולי כדאי לספור עד 10

שלומית
    18/12/2009

לפני שאת עונה. אנשים שואלים שאלות כאן בגלל שמשהו מטריד אותם ומציק להם, לא כי משעמם להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבעות בנרתיק
    רן
    20/11/2009

הייי
    אהבתי את הפורום שלכם מקווה שותוכלו לעזור לי :
    אני בן 27 והתחלתי לשכב עם מישהי שאני מכיר אותה די הרבה זמן ורק לאחרונה הניצוץ קרה בינינו ככה שאנחנו בוטחים אחד בשני ואני סומך עליה שהיא לא תכניס אותי לסיכון בזה שיש לה איידס או מחלות...אנחנו שוכבים ללא קונדום והיא רק לוקחת גלולות ואני גומר בתוכה - רציתי לדעת האם זה עדיין מסוכן להיכנס כך להריון או לקבל מחלות אחרות?
    דבר שני , היא הבחורה הראשונה שעדיין לא גמרה על ידי זה שעשיתי לה ביד בדגדגן ,ואף ציינה בפני שהיא יותר אוהבת שאני דוחף לה את האצבעות לנרתיק .מכיוון שאף פעם לא עינגתי מישהי רק על ידי דחיפת אצבעות לנרתיק ותמיד התמקדתי בדגדגן ועינוגו- רציתי לשאות מספר טיפים איך עושים את זה בצורה טובה יותר והאם היא בכלל יכולה לגמור רק מהחדרת האצבעות שלי לתוכה ??
    תודה
    רן

לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות בנרתיק

הוספת תגובה

• יש נשים שבאמת אוהבות יותר חדירה

מיכאל
    20/11/2009

מאשר משחק בדגדגן וכך גם הם מעדיפות אוננות ולא משחק בדגדגן גם חברה שלי כזאתי והיא מגיעה מזה לארגזמה בכיף. תפנק אותה בויברטור היא תהנה מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות במין עם חברה שלי
    מיכאל
    20/11/2009

אני בן שבע עשרה ואני וחברה שלי מקיימים יחסי מין באופן קבוע, לפני שהייתי איתה תמיד נשים אמרו לי שאני טוב במיטה ביגלל שאני מחזיק הרבה זמן ויכול גם לשכב עם מישי כמה פעמים רצוף בלי לחכות הרבה זמן, אבל איתה היא תמיד גומרת לפניי אז אני לא מספיק לגמור ואחרי היא עייפה ובד"כ אני לא מסופק

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במין עם חברה שלי

הוספת תגובה

• מה השאלה?!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/11/2009

אם היא גומרת לפניך..... אז שתהייה איתך גם עד שאתה גומר. ככה זה בחברות ובזוגיות.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים מסוגלות לגמור יותר מפעם אחת

הרמן
    23/11/2009

אם חברתך גמרה באמת ומהר היכולת הנשית היא מולטי אורגזמית מוזר שאתה לא מסופק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריר החיץ והעוקץ
    האזרח קיין
    19/11/2009

שלום לכם,

אני בן 38 בריא , עוסק בספורט ובעל כושר מצויין. כמי שהתגרש לפני שנה נכנסתי ברצינות ובנחישות (יחד עם הומור כמובן) לעולם הקסום של המין.
    הגעתי לספר של הגבר הרב אורגשמתי ובכלל לתורת הטאו.

התחלתי בתירגולי שריר החיק והעוקץ בזמן השתנה והכל היה בסדר.

לפני שבועיים לערך חשתי שמשהו משתנה. זרימת השתן חלשה יותר, שתן תכוף יותר וכאילו שרירי החיק והעוקץ לא נעים לפקודתי. כאילו אין לי שליטה עליהם.

מעולם לא היה לי דבר דומה.

יש לציין שנבדקתי על ידי אורולוג וכן במעבדה ובלוטת הערמונית תקינה .

האם אתם מכירים מקרה של חולשה לא מוסברת ופתאומית בשרירים אלו? אולי בגלל התקררות שהייתה לי?

האם יש דרך לבדוק זאת?

בתודה,

לקביעת תור
    סגירה
    שריר החיץ והעוקץ

הוספת תגובה

• תרגיע

ד''ר חגית כהנא
    19/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת
    מאיה
    19/11/2009

היי

חבר שלי ואני יוצאים כבר שנה וחצי. יש בינינו קשר מיוחד ויציב. מתחילת הקשר הוא מתקשה לגמור (מה שנקרא שפיכה מעוכבת או מאוחרת).

מצד אחד יש שיפור - אם בהתחלה הוא לא הצליח לגמור בכלל בתוכי או לידי, היום לעיתים הוא מצליח לגמור בתוכי וכבר אין לו שום בעיה לגמור לידי על ידי אוננות.

מצד שני קורה מעגל כזה - בתחילת הקשר הייתי "מחזיקה מעמד" ובעצם כשכבר כואב לי אני עוד מחכה שהוא יגמור - מה שהביא לזה שהיום, לפעמים מתחילת המשגל אני יבשה לגמרי או עם חרדות שיכאב לי.

היו תקופות של חודש-חודשיים שהוא לגמרי הצליח לגמור בתוכי ואז חודש-חודשיים שלא וחוזר חלילה.

לאחרונה, כשהייתה לו תקופה מאוד לחוצה, לא חזרו תקופות הביניים "היפות" האלו ואנחנו כבר בתקופה ארוכה של תסכול. נראה כאילו אין "סנכרון". כשאני מאוד רטובה הוא לא מצליח לגמור ובפעמים אחרות כשהוא ממש קרוב לשפיכה אני חייבת לעצור את המשגל כי כואב לי.

אנחנו מאוד מאוהבים וחושבים על עתיד ביחד. אני חוששת שבזמן שנרצה ילדים הוא ילחץ ולא יצליח לגמור.
    בזמן שזה קורה לו אני משתדלת להיות מאוד מבינה ולא לגרום לו להרגיש רע. בתחילת הקשר זה היה לי יותר קל ואולי זה גם מה שהביא לשיפור. אבל היום יותר קשה לי להיות אמפתית והוא מרגיש שאני "מתבעסת".

אנחנו מדברים על הנושא אבל קשה לו "לחפור לעומק" ויש לי תחושה שהוא מעדיף לא לדבר על זה בכלל. אני לעיתים סובלת מהתקפי חרדה כך שיש לי חיבור ואני מבינה מה עובר עליו - זה שונה אבל יש לזה מאפיינים דומים. זה לא נתפס אצלי כאבנורמלי ואני לא גורמת לו להרגיש ככה. זה פשוט מתסכל כי אנחנו באמת אוהבים ואני מרגישה שזה התחום היחידי שצריך לעבוד עליו קשה.

אני לא בטוחה שהוא יסכים להגיע לטיפול. אולי אם המצב יחמיר אז רק אז.

יש לכם איזשהן עצות בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מעוכבת

הוספת תגובה

• למאיה שלום

ד''ר חגית כהנא
    19/11/2009

ההמלצה הכי יעילה היא באמת ללכת לטיפול הוא בגלל הקושי לגמור ואת בגלל החרדות.
    אם אינכם מעונינים בטיפול אתם צריכים ליצר סביבה רגועה גם בשבילך וגם בשבילו דבר שיאפשר יחסי מין מספקים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאז הלידה, לא רוצה יותר שיגעו לה שם
    nir
    18/11/2009

אנו נשואים 6 שנים עם שני ילדים. לפני הלידה הראשונה אשתי אהבה ש"ירדתי" לה ואוננתי לה. מאז הלידה הראשונה, לא נעים לא שנוגעים בדגדגן ובטל לא מין אוראלי. או שזה מדגדג לה או סתם לא נעים. אני מאוד רוצה ומתוסכל.
    האם הלידה גרמה לכך, ומה עושים???

הוספת תגובה

• מקפיץ, אודה על תשובה...

nir
    22/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין ממתין לתשובה, תודה מראש...

nir
    29/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניר

אורית פס
    29/11/2009

האם שאלת אותה מה לדעתה משפיע על השנוי הזה?
    האם הלידות היו טבעיות ותקינות?
    איך משפיע על אשתך ועל הזוגיות שאתה מסתובב מתוסכל?
    כחצי שנה ולעיתים עד שנה מהלידה נשים חוזרות לפעילות מינית מהנה בד"כ,לא ברור מה השפיע....
    עליכם לשוחח על כך ,ולהחליט על הצעדים הבאים-טיפול יכול להיות גם צעד משמעותי באם לא חל שיפור למרות תקשורת פתוחה ביניכם בנושא וניסיונות כנים לשנות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    שרון
    16/11/2009

שלום,
    רציתי לדעת משהו שמטריד אותי מאוד..לפני שבן זוגי גמר יצאו לו כמה טיפות , שאלתי היא, אם הוא נגע בי לאחר שנגע באיבר מין שלו כדי לסדר משהו אני יכולה להכנס להריון? כלומר, לא הייתה שום החדרת אצבעות או משהו, רק באזור הדגדגן וקצת באזור כולו אבל שוב , ללא החדרת אצבעות. האם אפשר להכנס להרין מזה?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• נ.ב

שרון
    16/11/2009

שכחתי לציין , אם זה משנה, שזה היה בדיוק שבוע לאחר שקיבלתי מחזור, וכן שלא שכבנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי תאורך,לא יהייה היריון!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אונות בגיל 21?!?
    אבי 21
    16/11/2009

אהלן
    אז ככה, אני התחלתי לעשות יחסים מלאים לאחרונה, אולי זה קצת מאוחר מה שכן שכל אותה תקופה שלא היה לי עם מי כמובן העברתי את זמני בצפייה בסרטים בעת הצורך.
    יש לי פרטנרית שאני דווקא מאוד מחבב ונמשך אליה אבל פשוט לא מצליח לעמוד לי! וזה מאוד מבאס גם מהצד השני, שכל הזמן טוענת שאני לא נמשך דווקא אליה.
    מאוד מתסכל אותי שיש לי בעיה מינית בגיל צעיר, לא רוצה לדמיין את עצמי צורך וויאגרות מעכשיו!
    יכול להיות שזה בגלל שאיבר המין שלי והיד הלכו יחד תקופה ארוכה מדי?

רעיונות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות בגיל 21?!?

הוספת תגובה

• מקפיץ

אבי 21
    17/11/2009

בבקשה המצב מאוד מציק לי
    אשמח אם תתיחסו בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה בגיל צעיר

21/11/2009

תפקוד מיני בתחילת הדרך עשוי להיות "צולע" כפי שאתה מתאר, ממש כמו שרכיבה על אופניים אינה בטוחה כמו אצל רוכב ותיק. תפתחו אמון כצעד ראשון. אם אתה אומר שאתה נמשך אליה, כדאי שהיא תקשיב למה שאתה אומר ולא למה שאיבר מינך אומר.

האיבר ותפקודו מושפעים מהחרדות ומהמחשבות שלך על אופן התפקוד והביצוע. זו בעייה מאוד נפוצה בקבוצת הגיל שלך. אם זה ממשיך להטריד אותך פנה לייעוץ מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל בוקר כשאני נוסע באוטובוס ללימודי
    גיגי
    15/11/2009

ם הזין שלי עומד וגורם לי אי נוחות כיוון שזה בולט מאוד וגם כשאני קם לרדת מהאוטובוס

מה לעשות בהקשר לזה

תודה

הוספת תגובה

• תסדר את הזיין בתוך החגורה

האבירה
    16/11/2009

חוצמזה
    זה מראה מלבב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן לא פשוט\ אבל...אתה לא לבד! :-(

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/11/2009

זה קורה לרבים . שני דברים שאתה יכול לעשות : באוטובוס לשבת רגל על רגל...זה מסתיר.
    לא להתייחס לזה! כל אחד שקןע בעינייניו הוא ולא שמים לב לאיזורי החלציים של כל אחד ואחד. הזקפה יורדת די מהר....נכון?!!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון

ללא שם
    18/11/2009

תקפל את הזין ותכניס אותו לנרתיק זה יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיבשות
    חסוי ק'
    14/11/2009

היי
    אני בת 30 ויש לי בן זוג שנתיים +, יש לציין שבן זוגי הוא אחד האנשים המדהימים ולכן שנינו החלטנו לפנות לקבלת עזרה.
    בשנתיים האחרונות עברנו לא מעט משברים כלכליים (ועכשיו תודה הכל מסתדר) בעקבות המצב, החשק המיני שלי ירד ויותר מכך אני סובלת מהתייבשות נוראית, אנחנו ניסינו חומרי סיכה (על בסיס מים כמובן), או לחילופין כל פעם שאנחנו שוכבים אני מתייבשת באמצע ומתנפחת למטה עם כאבים בשפתיים ומעט נפיחות, ההתייבשות הנ"ל מאוד פגעה לנו בחיי המין, ויש לציין שאנחנו מאוד מיניים, אני מרגישה כמו גבר שחרמן אבל לא עומד לו, פשוט ליפעמים חרמנית אבל לא רטובה.
    בכל התהליך הזה ככל שהוא מחמיר החשק המיני שלי רק יורד ופוגע באופן ריגשי.

אשמח לעצה או כיוון, ואשמח לכיוון נכון אך לא ע"י כדורים כימיים.

תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה
    התיבשות

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עונה כאן?????????

חסוי ק'
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיבשות

ד''ר חגית כהנא
    19/11/2009

תחושת יובש יכולה להגרם ממצב פיזי כמו פיטריה , לאיבחון יש לגשת לבדיקת רופא/ת נשים.
    הגורם השני שאליו את מכוונת בפנייתך הוא גורם הלחץ הנפשי שמלווה אותכם תקופה מסוימת.
    אני מציעה שתנסו למשך שבוע לנסות לענג זה את זה ללא חדירה. על ידי כך תגיעו לרוגע. היום אני מניחה שלפני כל מגע את במתח האם הפעם "זה" יהיה טוב יותר... המתח הזה מוריד את החשק ואת הלחות בנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייוואשששששש
    חסוי
    13/11/2009

שלום!

אני בן 17 ויש לי בעיה ...

יש לי שפיכה מוקדמת וזה מעצבן....אני רוצה לדעת איך לשפר את זה ולהאריך את זמן השפיכה...

הבעיה שכל הזמן אומרים לי לקנות ספרים או ללדת לרופא..ואין לי איך לעשות את זה לא נעים לי מההורים שלי...וללכת לרופא..רציתי לדעת אם יש שיטות שאתם יכולים לאמר לי לבצע בבית.....

אני מתחנן אני מייואש כבר

לקביעת תור
    סגירה
    מייוואשששששש

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

17/11/2009

קרוב לשליש מהגברים מתלוננים על שפיכה מהירה או חוו אותה, כלומר מדובר באחת הבעיות הנפוצות בתחום הבריאות המינית. מדובר במצב בו הגבר אינו יכול לשלוט בעיתוי השפיכה ולגמור בזמן אותו הוא בוחר, וכתוצאה חווה שפיכה בפרק זמן מהיר מכפי שהיה חפץ. הבעיה נובעת לרוב מלחץ נפשי רב ומהתרכזות בפליטה במקום התרכזות בתהליך ההנאה הכולל, מה שמוביל לסף גירוי נמוך, היסחפות, חוסר ריכוז, הרגל נרכש וכדומה. ייתכן גם מקור ביולוגי-כימי - בעיה במאזן כימי במח הגבר. מקובל שמי ששופך תוך פחות מדקה מאז החדירה נכלל בקבוצת השופכים הזריזים. לא ברור לי מה המצב אצלך. ייתכן שאתה מושפע מסרטים וסיפורים וחושב שמשך זמן החדירה צריך להיות ארוך מכפי שהוא בפועל. ייתכן וזה קשור לגילך ולחוסר נסיון מיני.

עם זאת, בהחלט יש דרכים לטיפול בשפיכה מהירה. שיטה לתרגול עצמי מתוארת יפה בספרה של ד"ר הלן זינגר קפלן - פז"מ (= כיצד להתגבר על פריקת זרע מהירה) בהוצאת ביתן. חשש ומבוכה בשל הראשוניות, ניתן למנוע על ידי בנייה הדרגתית של מצבי אינטימיות המבוססים על כבוד הדדי, אמון, אהבה ולאו דווקא על מאפייני ביצוע. סביר להניח שאם יאהבו אותך, על מכלול מרכיבי האישיות שלך, הרי הזמן עד לשפיכה לא ישנה הרבה, אם נלווים אליו מרכיבי עינוג הדדי מגוונים. אינך צריך להתמקד בחדירה ובשליטה - כי ככל שתנסה יותר כך גדל הסיכוי לאובדן השליטה. דווקא חוסר התרכזות בזה והתרכזות בתחושות הגופניות- משפר את משך הזמן.

יש שיציעו לך טיפול תרופתי. מדובר בניצול תופעת לוואי של חלק מהתרופות נוגדות-הדיכאון (כגון, סרוקסאט, פבוקסיל). לא מקובל לתת תרופות אלו באופן קבוע, משום שמדובר בתרופה פסיכיאטרית עם תופעות לוואי אחרות. אני כמטפל משתמש בהן לעיתים בשלב הלמידה כתוספת (ולא כתחליף לטיפול מיני), אם כי על פי רוב בטיפול מיני טוב ויעיל לא מגיעים לשימוש בתרופה. באשר להיותך מוכר מאוד במקום בו אתה גר, אני יכול להציע שתנסה טכניקות אלו עם כאלו שאינן מסביבת מגוריך.

תוכל להיעזר בטיפול מקצועי ע"י מטפלים מיניים מוסמכים (סקסולוגים), במהלכו תלמד טכניקות של התרכזות בתחושות ותזמון שפיכה יותר מוצלח. ניתן לגשת לטיפול גם כאשר אינך בזוגיות, לפחות כדי לקטוע את מעגל ההמנעות ולהפחית את הבושה שאתה מתאר. כדי להבטיח טיפול מקצועי ומהימן כדאי שתבחר מתוך רשימת המרפאות המוסמכות לטיפול מיני באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"מ). היתרון במרפאות אלו הוא היכולת לשלב בין טיפול רפואי ועל פי הצורך גם טיפול מיני וזוגי מוסמך ומקצועי תחת קורת גג אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מעונינת במין
    שלום
    13/11/2009

שלום אנחנו בגיל השלישי היחסים בנינו טובים מאד אבל,,,,,,בנושא המין, אשתי באה אלי רק כאשר אני מבקש וגם לא בחשק, אמירה אחרונה שלה היתה "אני מחכה שגם אתה כבר לא תרצה בזה" זה מצב מאד מיאש והמבין יבין אני אוהב את אשתי אנחנו הרבה שנים ביחד, אבל המצב בהחלט לא נותן לי מנוח. אשמח מאד לשמוע דעת מומחה שלום

לקביעת תור
    סגירה
    לא מעונינת במין

הוספת תגובה

• אין לה חשק...

17/11/2009

אתה מתאר מצב שכיח בין זוגות ולאו דווקא בגיל השלישי. זה עשוי לקרות בכל שלב בחיים, אך מתעצם עם עליית הגיל בשל מגוון סיבות, כגון, מחלות, שינויים הורמונליים ועוד.

האם שוחחת על כך איתה? האם אתה מבין למה היא לא מעוניינת? האם ידוע לך במה היא כן מעוניינת?

אלו פערים שניתן ללמוד יחד להתגבר עליהם. בזה עוסק טיפול מיני-זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה