מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתן או זרע???DANA29/12/2009
שלום רב,
לפני כחודש כשבעלי ואני קיימנו יחסים, כאשר הוא גמר יצא לו נוזל. אני לא יודעת אם מדובר בשתן או בזרע נוזלי, אך בעלי אומר שהוא גמר. לפני כמה ימים זה שוב קרה, ורצינו לדעת - מה זה - שתן או זרע? לא היה לזה ריח של שתן, אבל גם לא ריח של זרע. כמו כן, למה זה קורה? האם זה מעיד על משהו לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה זרע
01/01/2010אם זה הגיע עם הגמירה/אורגזמה כנראה שזה זרע. לשפיכה יש צבע, מרקם וריח משתנים ולפעמים זה יכול להיות בכמות רבה יותר ונוזלי יותר.
למה זה כל כך משנה? נהניתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למומחים, מה שלומכם ?תותי28/12/2009רציתי לשאול ככה לידע כללי
האם הסרת שיער באיזור איבר המין של האישה ע"י שעווה או לייזר\אינפרא אדום
(כל האיזור) -עלולה להיות מסוכנת והאם זה מומלץ\לא מומלץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי לבדוק היטב
01/01/2010את המסגרת המספקת את השירות. שקיימים רשיונות ואנשי מקצוע מתאימים. יש הרבה שרלטנים בתחום.
זה לא עניין של מומלץ או לא - זו הרגשה אישית שלך עם עצמך ועם גופך. ודאי שלא מדובר בצורך רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייימישי28/12/2009אני בת 15 וחצי ויש לי בעיה עם החדירה
זה נורא כואב לי ושום חומר סיכה לא עוזר לחדור
הזיין פשוט לא חודר וזה כאבים עצומים. הוא פשוט מחליק לכיוון הישבן ולא ניכנס.
מה עלינו לעשות?(אנחנו לא בטוחים שזה ניכנס לשם בכלל)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמשי
אורית פס29/12/2009לא הייתי מציעה להמשיך שוב ושוב בניסיונות שגורמים לך כאב נוראי,
נסו להנות מסקס ללא חדירה עד שתפני לגניקולוג\ית שלך לתאר בפניו את הקושי,ואולי יסביר גם לחבר לאן לחדור כדי שתהיו בטוחים שהכיוון נכון,על אמצעי הגנה נגד הריון אני מקווה שכבר דובר עם הרופא,אם לא אז חשוב להתייעץ.
כ"כ משום שאינכם בטוחים אז גם מדריך מין יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בנושא גלולות לבתי....רונית28/12/2009שלום רב, לבתי בת ה18 יש חבר כחצי שנה . היא החליטה שהיא רוצה להתחיל לקחת גלולות . למרות שהרעיון הזה קצת מפחיד אותי, החלטתי לתמוך בה , ולסמוך עלייה שתפעל בתבונה . היא בחורה מאוד רגישה פיזית, ויש לה לפעמים מחזור לא סדיר. האם לכל אחת צריך להתאים את הגלולות בצורה אינדיבידואלית?
שמעתי שייש גלולות במינון הורמונלי נמוך פמינט שבנות מקבלות אותן בהנחה דרך הצבא. אני אשמח לקבל עצות , ו/או המלצות על שימוש בגלולות בהתחשב בעובדה שהיא מעולם לא ניסתה.
תודה מראש
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה אמא חמודה את ...
ישראלה29/12/2009כל הכבוד לך על המעורבות ...ועל כך שביתך מרגישה חופשי לפנות אלייך בנושא כזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר חגית כהנא30/12/2009אני מברכת אותך על המעורבות והפתיחות
בתך יכולה לפנות לרופא צבאי והוא יתן לה את הגלולה המתאימה
רשימת רופאות אזרחיות מצויה בשירותים בצבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רביעל28/12/2009ברצוני לשאול שאלה שאינה קשורה ליחסי מין עם החבר או בעיות למינהם...
שאלתי קשורה ללימודי סקסולוגיה.
התקשרתי ובדקתי איך מתחילים ללמוד סקסולוגיה כמקצוע וכל אחד ענה לי תשובה אחרת.
אשמח מאוד לשמוע על התהליך שלכם לתואר המיוחל ומהי הדרך ....
בוקר טוב ויום קסום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
אורית פס28/12/2009סקסולוגים מוסמכים בארץ באים מתחום הרפואה[גניקולוגיה,אורולוגיה,פסיכיאטריה],או מתחום הטיפול הנפשי[פסיכולוגיה,עבודה סוציאלית],יש צורך בתואר שני במקצוע הטיפולי,ולאחר מכן יש ללמוד במסגרת אונ'בר-אילן או ת"א במשך שנתיים [יום בשבוע],ולעבור הכשרה באחת מהמרפאות המכשירות מתמחים בתחום ,הכשרה הכוללת הדרכות והתנסות ראשונה בטיפול במיגוון בעיות בתחום המיני,כמובן שיש יתרון למי שהוכשר גם כמטפל זוגי,,,,,אך זו לא חובה,
בקיצור-מסלול די ארוך אך מעניין-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה דרסטית בחשק המיניאנונימית27/12/2009היי שלום השתמשתי בתרופות פסיכיאטריות וכתוצאה מכך ירד לי החשק המיני קרוב ל5 חודשים שאני בלי חשק מיני שמעתי וקניתי תרופה בשם סרונין g האים יש סיכוי שהיא אכן תשפיע? אחרי חוסר התפקוד? תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מכיר את התרופה אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר28/12/2009לאחר שמוש בתרופות פסיכואטריות, לוקח זמן לחשק לחזור. אם את במצב נפשי טוב, אם חזרת לפעילות גופנית, עבודה, לימודים וכו', כנסי באופן הדרגתי לךמיטה ועם "האוכל יבוא התיאבון"
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןאורית26/12/2009אני ובעלי נשואים שנה וחצי וביחד שנתיים וחצי ויש לנו תינוק. לבעלי אין רצון כלל לקיים יחסי מין, משיחה שערכנו עוד כשהייתי בהריון הוא טען שככל שהוא נקשר אלי יותר כך קשה לו יותר לראות בי אובייקט מיני. עם הזמן הנושא החמיר ולבקשתי הוא התחיל טיפול פיכולוגי לפני כחודשיים וחצי, העניין הוא שמאז הטיפול החשק המיני שלא עוד ירד והוא אינו מעוניין כלל לשתף אותי כיצד מתקדם הטיפול הפסיכולוגי. כעת איני יודעת איך לנהוג. האם אני צריכה למרות התנגדותו לדעת מה קורה בטיפול? האם אני צריכה ללחוץ לקיום יחסי מין או להיות סבלנית? והאם לדעתך הבעיה פתירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק מיני
26/12/2009את מתארת נושא מורכב. קשה לייעץ כאשר חסרים כל כך הרבה פרטים. בעלך התחיל טיפול פסיכולוגי לפי בקשתך ועכשיו הוא לא רוצה לשתף אותך. הוא עדיין בתחילת הטיפול.
למה הוא לא רוצה לשתף אותך? האם בסיבה לכך הוא מוכן לפחות לשתף? האם הוא מצפה ממך שתתנזרי? אני חושב שאת לא צריכה ללחוץ עליו לדעת מה קורה בטיפול או לקיים יחסי מין. את צריכה להיות סבלנית, אבל...
ודאי שיש אבל...
לקבוע יחדיו ציפיות מהטיפול כולל קביעת זמנים. את צריכה להוות חלק מהטיפול הזה בייחוד לאור הרקע שתיארת. אם לא תהיי חלק מהתהליך, קשה יהיה להתוות טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהגיא25/12/2009
שאלה ראשונה:איך בנים ובנות יכולים לזייף אורגזמה?? ושאלה שנייה:האם אחרי שאני גומר אני יכול להמשיך בפעילות המינית עם האישה?או שאיבר יתכווץ בכל מקרה?כי אם אני גומר לפנייה אני רוצה להמשיך לענג אותה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
גיא26/12/2009למה אף אחד לא עונה לי על זה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
גיא26/12/2009....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלל ראשון למין מוצלח...
26/12/2009סבלנות. והרבה.
ולשאלותיך האשונה: איך בנים ובנות יכולים לזייף אורגזמה?
כל אחד ואחת ודרכו או דרכה. ממליץ לך על הסרט "כשהארי פגש את סאלי" - היא מזייפת שם בקולי קולות במסעדה לעיני שאר הסועדים. למה אתה שואל כזו שאלה?
ושאלה שנייה:האם אחרי שאני גומר אני יכול להמשיך בפעילות המינית עם האישה?
ודאי. פעילות מינית כוללת תפריט רחב מעבר לחדירה. גם אם איבר המין נופל, עדיין אתה יכול להמשיך לענג ולהתענג בלעדיו.
ממליץ לך להרחיב הידע המיני ע"י קריאה, לדוגמא, הספר - "סקס עכשיו" בהוצאת בבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה
גיא26/12/2009אבל אחרי שאיבר המין נפול כבר אי אפשר להמשיך לעבוד איתו אולי רק עם אצבעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם עם הלשון...
26/12/2009מה רע עם אצבעות ולשון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סרסתי אותו?נ.ל24/12/2009שלום רב,
אנחנו זוג נשוי 5 שנים בתחילת שנות ה-30, הורים לפעוטה.
כחצי שנה לאחר תחילת הקשר התחילו בינינו מריבות על רקע הבדלי חשק - הוא רצה כל יום, ואני - פעם בשבועיים.
לאחר שנים של מאבקים ומריבות רבים וארוכים, הוא החליט שהוא לא מושפל יותר בלנסות ליזום סקס, וסקס יקרה רק אם אני אזום.
יש לציין כי מאוד קשה לי, אני נבוכה ומתביישת.
בנוסף, כל הפתיחות המינית שהייתה לנו (איתו הגעתי לתנוחות וסיטואציות מיניות הכי מתקדמות), "התרבעה" לתוך מסגרת אחת לקיום יחסים. בכל פעם אני יודעת איך יתחיל ואיך יסתיים, הוא כמעט ולא משקיע במשחק מקדים, אלא יותר אני לו והסקס נורא משעמם.
מאז הלידה תדירות הסקס בינינו ירדה מפעם בשבועיים לפעם בחודש וחצי, ובתקופה האחרונה היו גם שלושה חודשים שלא היה סקס.
בפעמיים האחרונות שהיה סקס הוא לא גמר, למרות שאני גמרתי כמה פעמים והסקס התארך. ובמהלך האקט, כמה פעמים הוא איבד זקפה (למרות שהיו מקרים שהוא היה מאבד זיקפה באמצע והיא הייתה חוזרת אליו לאחר "עבודה ידנית"
מה לעשות? אנחנו רוצים עוד ילדים
האם סירסתי אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה את חושבת שסירסת אותו?
26/12/2009אולי זה דברים אחרים? את מתארת מורכבות בקשר, מריבות, פערי חשק, לידה. מעבר למריבות על עיתוי המין וקביעת הצד היוזם, אם דיברתם ושיתפתם לגבי מה מתאים ומענג אותכם לפני שהתקבעתם לדרך שאת מתארת. העובדה שנוסף צאצא לתא המשפחתי חשובה, אך אינה תורמת ליחסי המין מן הסתם.
נראה שיש הרבה שתיקות, מבוכה ותקשורת מינית לקוייה. זו אחת הסיבות לשפיכה מעוכבת (שאת מתארת) ואף לחרדת ביצוע. זה לא קשור לפריון. זה זמני. אבל כדאי שתהיה התערבות במסגרת של טיפול מיני זוגי, על מנת להתייחס לכל ההיסטוריה העקובה שלכם. יש רשימת מטפלים מוסמכים ומרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא סירס את עצמו
א27/12/2009הוא סירס את עצמו כאשר נשאר איתך בקשר. אי אפשר לגשר על הפער הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד!!!!
לין27/12/2009ואני כן חושבת שסירסת אותו רצה כל יום סרבת בסוף התפשר המסכן ואת עוד מתלוננת חצופה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המינירון24/12/2009שלום,
אני בן32. לא מזמן עברתי פרידה מבת זוגי לאחר 4 שנים ביחד. עברו מספר שבועות לא קלים, אבל צריך לחזור לחיות.
מטבעי, אני אדם מיני מאוד, והייתי מקיים יחסי מין מידי יום ולעיתים יותר מכך ללא בעיות מיוחדות.
לאחרונה אני חש פחות צורך במין או בפורקן מיני, ומרגיש שזה פחות חסר לי.
אני מתאר לעצמי שזה קשור מעט או לא מעט ללחצים אותם אני חווה ובהם אני נמצא עדיין כתוצאה מפקידה שלא בדיוק נעלמה מראשי, ויש עדיין שאריות אהבה בינינו.
אני מוצא את עצמי עם נשים, אבל לא פועל על מנת להיכנס למיטה.
הייתי שמח לייעוץ/עזרה.
ועוד שאלה, האם כדאי לי לעזור לעצמי לצאת מזה ע"י עזרים כגון כדורים וכו', וההנאה שבעניין "תיישר" אותי..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרון
אורית פס24/12/2009פרידה זה דבר כואב,סוג של מוות קטן,אובדן של בת הזוג וכל מה שהיה ביניכם,תגובותיך טבעיות לחלוטין ולדעתי זה לא הזמן לחפש מזור בתרופות ,לא למצב רוח ולא לחשק.
לאחר 4 שנים של קשר משמעותי אולי נדרשים יותר ממס' שבועות כדי ,לחזור לחיים",תן לעצמך זמן "להתאבל " על הקשר,לאט לאט להיפתח לקשר חדש ואז יחזור גם החשק.
סבלנות-הזמן ידוע כמרפא טוב,ולא תמיד ניתן להאיץ בתהליכים.
נסה לשתף אנשים קרובים לקבלת תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לחדירהנירית23/12/2009שלום לכם, אני נשואה שנתיים ונפתרת מווגיניסמוס. הבעיה שלי היא שהחדירה לא ממש הולכת חלק והיא מצליחה להתבצע רק כשאני מעליו. אין ספק שיש אצלי שיפור ע-צ-ו-ם הכוונה מכלום לכמעט חדירה מלאה. לפני ה"תרגול" שלנו אני מחדירה 2 אצבעות שלי ואז מתיישבת מעליו.
ראשית: מה דעתכם על צורת תרגול זו?? ושנית: מה לעשות כדי שזה יהיה יותר משוחרר וספונטני??
אשמח לקבל את עצתכם!! תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסוף סוף מישהי שנמצאת במצב שלי ...
יעלי23/12/2009נירית !! גם אני באותו מצב שלך ... כשקראתי את הודעתך הזדהתי עם כל מילה (מטופלת שניים, התקדמות עצומה ב''ה. . וכו'..) כך שאשמח לקבל גם בשבילי את תגובת המומחים ... אני לעומתך מחדירה קודם את המרחיבים ולאחר מכן עושה את אותה התנוחה עם בעלי (כמו שאת עושה) לדעתי .. אם יורשה לי לייעץ לך .. (זה משהו שהגעתי אליו בזמן האחרון ..) עלינו להרגיל את הגוף /נרתיק למצב החדש "וגם התנועה של לרדת ולעלות היא לא פשוטה "עבורנו" כי המרחיב (או האצבעות במצב שלך) נכנסים כשהגוף במצב סטאטי אך לאיבר המין צריך לדאוג שייכנס ויצא ,שאנחנו נהנה, שבן הזוג ייהנה..תוך כדי להשתחרר ... אלו המון פעולות בבת אחת ..כך שלדעתי הזמן ייעשה בשבילנו את שלו ..
אני מאחלת לשתינו הצלחה בקרוב !!! ו..אני לא יודעת מה איתך אבל אני מקווה כבר ומתפללת להריון !!!
(בהצלחה לכל הוגיניסטיות באשר הן !!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראלה
נירית23/12/2009היי, נורא התרגשתי לקרוא את הודעתך... אני ממש בהלם שיש עוד מישהי במצב בדיוק כמו שלי.
זה ממש לא פשוט...מייאש...
גם אני מתפללת להיריון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נירית...
יעלי23/12/2009היי נירית...
את התרגשת ??? אני כמעט נפלתי מהכסא !!!!!! סוף סוף הקב''ה סידר שאני אפגוש/אקרא על מישהי באותו מצב ...
איפה את מטופלת ??? אני בבי'ח מאיר ... כל הזמן ביקשתי מהם שיפגישו אותי עם וגיניסטית ..אך אף פעם לא נעניתי ...
מה את אומרת על העצה שלי ??
אמן אמן בקרוב אצלך ואצלי הריון בריא ומדהים כמו שאנחנו חולמות ,בוכות ומתפללות אליו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיגעת מצאת תאמין!!!!! בהצלחה
אסף23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאסף !!!!
יעלי23/12/2009אנחנו יגענו המון !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתן פוחדות מחדירה אז מה תעשו
nataly25/12/2009כשתצטרכו לעבור בדיקה גנקולוגית פולשנית ? או גרוע מזה -הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שימוש במרחיבים?
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שימוש במרחיבים
יעלי26/12/2009השימוש במרחיבים נעשה לכל אורך הטיפול.. אך בשלב מסויים מן הסתם צריך לעבור לאיבר המין של הבעל...לצערי הבעיה אצלי הייתה מושרשת שנים שסקס זה דבר אסור ולכן לקח לי קצת זמן "לצאת מזה" ..אבל אני מתחילה "לראות את האור..."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראלה
נירית27/12/2009כמה זמן את נשואה?? ובת כמה את??
אני נשואה מעל שנתיים, בת 27.
מה שהכי מדאיג אותי זה בדיקות גניקולוגיות, שמן הסתם עדיין לא הגעתי אליהן... רציתי לשאול איך זה אצלך?? והאם כבר עברת בדיקות מסוג זה?? (בכל זאת בע"ה היריון...אולטרסאונד וכו'...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נירית ..ואם אפשר את עצת המומחים
יעלי28/12/2009אני ביום א' הקרוב אחגוג שנתיים נישואים... עוד לא עברתי בדיקה גניקולוגית פנימית מסיבות ברורות... אני בת 25 ..
רציתי לדעת איך זה אצלך ? בעלך תמיד מרגיש את החדירה או שיש פעמים שהוא אומר לך "זה לא בפנים" למרות שאת מרגישה בדיוק את מה שאת מרגישה בעת האימון עם המרחיבים/אצבעות ?? כי לי זה קורה עם בעלי וזה גורם לנו לריב וזה פשוט כבר ממש מעצבן לפעמים !!!!!
אשמח לתשובתך ובכלל אם נוכל לתקשר בדרך אחרת זה יהיה ממש נחמד -אם תירצי כמובן .
ישראלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיניזמוס
ד''ר חגית כהנא30/12/2009וגיניזמוס היא בעיה קלה לפתרון ובעיקרה אינה פיזית
מומלץ לפנות למטפל בעל נסיון בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל- ד''ר כהנא שלום !!
יעלי30/12/2009ברצוני להתייחס לתגובתך -ואני מצטטת -" וגיניזמוס היא בעיה קלה לפתרון" - אז זהו שלא ! וגיניסמוס היא בעיה לא קלה בכלל ,המלצתי היא לכם המטפלים כמי שחווה את הבעיה על בשרה להפסיק ולהבטיח הבטחות שווא למטופלות מיואשות המגיעות עם בעיה מסוג זה !!! לנו הוגיניסטיות הבעיה היא בעיה מטרידה,מתסכלת ,מרגיזה , מורידה את הבטחון העצמי כאישה שלא יכולה "לספק את בעלה" וכן להביא ילדים לעולם מתי שהיא ורק היא רוצה ולא תכתיבים פזיולוגיים או התנהגותיים מחליטים !!
כשאני התקשרתי להתעניין לגבי טיפול בוגיניסמוס בבי''ח בו אני מטופלת ..נאמר לי כי יש מטופלות שנפתרו מהבעיה תוך 10 טיפולים - הפלא ופלא ... אני מטופלת כבר שנתיים !!!!! ועקב כך התיסכול שלי רק גבר ...
אתם כמטפלים צריכים להגביר את המודעות לבעיה שכיחה זו ולא לטייח אותה כ-בעיה קלה לפתרון -
כי זו טעות חמורה מאוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן, שפיכה מוקדמת..Anon23/12/2009אני בן 17 וחצי, גודל אביר מיני הוא 12 - 12.5 ס"מ בזמן זקפה, היקפו 11.5 ס"מ ו 4 - 7 ס"מ במצב רפוי.
הדבר אינו מונע ממני לנהל אורח חיים נורמלי, אני יוצא עם המון בנות, אבל לא מגיע עם אף אחת מהן למצב אינטימי שכולל עירום.
שנה הבאה אני מתגייס, אני לא יודע מה אני אעשה במקלחות המשותפות בטירונות.. זה ישבור אותי, אפילו הייתי אצל קב"ן, אמנם לא בגלל הבעיה הספציפית הזאת, אבל הזכרתי את זה שאני מפחד ממקלחת משותפת ולא היה לי את האומץ להגיד שזה בגלל גודל איבר המין.
הלוואי וזאת הייתה הבעיה היחידה, אני גומר מהר.. ממש מהר.
נתחיל מזה שיש לי בעיות קשב וריכוז(ADHD) ואחד מהתסמינים הוא רגישות יתר, אני גומר מהתחרמנות קלה.. מספיק שבחורה תגע לי קצת בחזה, אני עלול לגמור.
בכל פעם שאני הולך עם בחורה יד ביד, האיבר עומד.
כשמתנשקים - אפילו יותר.
באוננות אני יכול להחזיק עד דקה, אולי 2 במקרים נדירים, בדר"כ תוך חצי דקה אני כבר גומר.
העניין מאוד מתסכל אותי, באמת שלא הרבה דברים חסרים לי בחיים, יחסית לבן 17, יש לי כסף, יש לי חברים, יש לי מעמד חברתי מאוד גבוה והמון בנות רוצות אותי.
ד"א, התחלתי השבוע לעשות תרגילי Stretch and Jelq, השיטה הטבעית להגדלת איבר המין ובנוסף אני עושה קיגלים, האם קיגלים יעזרו לי להחזיק יותר זמן בצורה משמעותית ולא רק לעצור את השפיכה רגע לפני שהיא מגיעה?
מה אני עושה עם הזקפות שמגיעות עקב רגישות היתר?(ככל הנראה)
אני מוכן לשקול טיפול פסיכולוגי אם צריך, את הכסף לזה אני אשיג(לא מההורים כמובן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיבר המין שלך אינו קטן
26/12/2009לפי תיאורך הגודל שלו תקין לחלוטין. חבל שאתה מכניס לעצמך מידע שגוי לראש ואף מתנהג לפיו, ומפתח חששות שווא. אתה לא צריך תרגילי הגדלה ומתיחה.
מעבר לכך - שפיכה מהירה מוגדרת רק לפי מה שמתרחש ביחסי מין, ואת זה עדיין לא חווית. יש על נושא זה המון מידע בפורום. זה שהאיבר שלך עומד כל פעם שאתה הולך עם בחורה או מתנשק זה מצויין. מצביע על בריאות מינית.
אם הבעיה מציקה לך - כדאי שתטפל בכך במסגרת טיפול מיני. "דלת פתוחה" היא דרך מצויינת ודיסקרטית לבני נוער. תגגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין? אולי.
Anon27/12/2009אולי גודל איבר מיני תקין, אך הוא קטן בהרבה מהממוצע, אני כבר ממזמן לא בשלב שאפשר לגרום לי להאמין שאני "בסדר".
ואיך לדעתך אוכל להחזיק מעמד בזמן יחסי מין אם אני גומר כבר בשלב "המשחק המקדים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמים וזיקפהאלי23/12/2009אני בן 41 , עד לפני חודשיים עישנתי מריחואנה במשך 18 שנים. מתוכם 3 שנים קוקאין. + סיגריות ותזונה לקויה. בנוסף לזה רמות הסוכר והכולסטרול גבוהות. אני גרוש ללא ילדים. בכל מערכות היחסים שהיו לי, שידעתי מראש שלא יהיו רציניות הייתי תחת מריחואנה והיתה זיקפה. כעת יש לי קשר שמתפתח רציני ואני רוצה אותה לאישה. הבעיה שבמשך חודשיים , אני לא תחת סמים והסקס לא טוב, למרות שיש ביננו משיכה ואהבה אני לאבד את הזיקפה בחדירה או שאני לא מגיע כלל לזיקפה. רק פעמיים במשך החודשיים היה סקס מלא עם חדירה ואורגזמה. אני מאונן כל יום כמעט.
רציתי לדעת האם יש קשר לסמים שלקחתי כ"כ הרבה שנים ולבדיקות דם או למתח ופחד? איזה מין טיפול אני צריך והאם זה טיפול ארוך? כי אני מפחד לאבד אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הגבתם לשאלה שלי
אלי23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמים וזיקפה
אורית פס24/12/2009בעיקרון -שימוש בסמים לאורך זמן לא משפר חשק מיני אלה פוגע בו,העישון פוגע,ורמות הסוכר והכולסטרול הגבוהות גם הן ידועות כמשפיעות על איכות הזיקפה הגברית.
קח גם בחשבון שזה קשר חדש בן חודשיים ,היא מאד חשובה לך ויתכן שהלחץ שיהיה טוב משפיע ההפך,
איך מצב הזיקפות באוננות?
אתה יכול להיעזר בויאגרה\סיאליס-במירשם רופא בלבד [גם רופא משפ']
ובעיקר-להתחיל סגנון חיים יותר בריא-כמו תזונה בריאה שיכולה להוריד את רמות הסוכר\כולסטרול
גם ישפיע לטובה.
קשה לבודד ולומר אם המצב קשור רק לסמים שלקחת,סכוי טוב שמס' משתנים משחקים תפקיד בבעיה,לאחר אבחון מקצועי ניתן להעריך טוב יותר את זמן הטיפול הדרוש. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר זקפהאלי22/12/2009יש לי חבר מזה חודשיים כמעט. הקשר נפלא,אמיתי ואוהב עד שמגיעים למיטה. במיטה יש תשוקה אדירה, אבל לא תמיד יש זקפה ושיש, אז בחדירה זה לא מחזיק הרבה זמן. זה קורה בתדירות גבוהה . חשוב לי להבהיר, שזה התחלת הקשר, שבו צריך להיות סקס הכי טוב. פעם ראשונה שזה קורה לי במע' יחסים. אני בת 34 והבחור 38, מעשן כבד והוריו חולי סכרת. ועד לא מזמן עישן שנים מריחואנה. הוא טוען, שזה קרה לו מדי פעם, אבל לא כמו שזה קורה איתי. הוא מתכוון לפנות לייעוץ פסיכולוגי או סקסולוגי. הפחד שלי שזה עלול לקחת הרבה זמן או שיש בעיה פיזית אצלו. אני נאלצת לוותר על הקשר הנפלא שיש לי איתו בגלל זה. מה דעתך? זאת באמת בעיה מורכבת אצלו? הוא נשאר רווק, בגלל הפחד ממחויבות, למרות שהוא מאוד רוצה שזה יסתדר ביננו ומוכן לעשות הכל. אבל אני מפחדת להכנס למיטה חולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר זקפה
ד''ר חגית כהנא22/12/2009אנו מצפים שלגברים תהיה תמיד זקפה כאשר הם מקימים יחסי מין.
סיגריות יכולות להשפיע על הבריאות אך בד"כ לא בגיל הזה כנ"ל גם לגבי ההסטוריה המשפחתית של סכרת.כמובן שכדאי שילך להבדק וישמור על בריאותו.
אצל גבר בריא יש פעמים רבות הפרעה בזקפה דוקא כשהוא מתרגש וכשאכפת לו. באופן עקרוני המשיכה בהתחלה היא הגדולה ביותר אך לא בהכרח התפקוד.
יחסי מין דורשים רוגע ולמידה אחד של השני.
על בן זוגך לעבור בדיקה רפואית כללית ואולי גם יעוץ מיני משותף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
אלי22/12/2009ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
אלי22/12/2009בדיקות הדם שלו הראו סוכר גבוה וכולסטרול גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין התקן תוך רחמי לכאבים לגברשלי21/12/2009שלום,
לאחר שלושה ילדים החלטנו בעלי ואני להשתמש בהתקן תוך רחמי (הרגיל - זה ללא ההורמונים). בפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין לאחר מכן, הכל היה בסדר עד שבתנוחה מסויימת בעלי צעק שהוא נדקר ומרגיש כאב חד בקצה הפין. מאז בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין בעלי אומר כי עצם הנגיעה של ראש הפין ברחם גורמת לו לכאבים (אם כי פחותים מאותה פעם שהרגיש נדקר).
הלכנו לרופא ווידאנו שהחוט של ההתקן אינו בולט ומסתבר שהוא שקוע היטב בתוך צואר הרחם. ההצעה של הרופא הייתה לא לבצע חדירה של כל האיבר - וזה מה שאנחנו עושים כרגע אך מן הסתם זה מאיב על טיב יחסי המין (אני כל הזמן מפחדת שאני מכאיבה לבעלי).
נראה לי שחשוב לציין שבעת אוננות בעלי לא מרגיש כאב וגם לא בעת מתן שתן. כמו כן איבר המין נראה לי כתמול שלשום, ללא פצעים וללא שלפוחיות.
השאלה היא פשוטה:
1. האם התקן יכול לשנות חומציות/בסיסיות כך שיגרום לצריבה באיבר המין של בעלי?
2. האם שמעתם על מקרים דומים?
תודה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתקן תוך רחמי
ד''ר חגית כהנא22/12/2009לעיתים נדירות החוט גורם לאי נוחות.
כאשר ההתקן נמוך מידי בצואר הרחם הוא עלול להכאיב.
כדאי לבצע אולטראסאונד כדי להדגים את מיקומו המדויק של ההתקן.
ההמלצה על קיום יחסי מין עם החדרה חלקית של האיבר אינו מקובל עלי וכאשר מכניסים התקן המטרה להנות ללא חשש.
גשו לבצע אולטראסאונד לא אמורים להרגיש את ההתקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשינו אולטרסאונד
שלי23/12/2009הרופא ביצע אולטרסאונד והוא טוען שההתקן נמצא במקום הנכון ואינו בולט כלל מצואר הרחם (גם החוט נמצא כולו בפנים ולא בולט כלל החוצה).
האם יכול להיות קשר למיקום הרחם (אחורי קידמי) ו/או גודל האיבר הגברי (הוא די ארוך)?
האם יש עוד הצעה? האם שאת מדברת עליו הוא כמו הכאב שהצגתי או כאב מסוג אחר?
אנחנו ממש אומללים,
תודה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)