מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ מיני-סקסלוג באילת??מיקי09/12/2009
מישהו מכיר יועץ/ת מיני טוב באילת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יגאל פלד!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיותרז08/12/2009
שלום לכם...
יש לי כמה בעיות שאני פוחד שהן קריטיות...
אז ככה...
אני בן 17 ואני משהו כמו 1.64 ס"מ וגודל איבר המין שלי הוא משהו כמו 13 ס"מ או 12 וחצי ס"מ האם זה תקין? האם הוא יוכל לגדול עוד או שהוא הגיע לגודל המקסימלי שלו?
שאלה שניה שהייתי רוצה לשאול היא:
יש לי שפיכה מהירה כשאני מאונן זאת אומרת שלוקח לי בערך משהו כמו 30 שניות או 40 שניות מרגע ההתחלה עד לרגע השפיכה... האם זה תקין? ממה זה נובע? האם זה יכול לגרום לבעיות בזמן הסקס?
אני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדם האפשרי.
תודה, רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברים גדלים,גובהים
אורית פס12/12/2009וצומחים עד גיל 21 -סבלנות ,
נסה באוננות למתן את הקצב ,לנשום ללמוד לעצור ו\או להאט פה ושם כך שהריגוש המיני יבנה במתינות ולא בפיק קיצוני,תוכל למצוא מידע על תרגולת לכך בספרים ....אם באוננות תלמד למתן ת'קצב הסכוי שתוכל למתן עם בת זוג גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס - פעם ראשונה (ואחרונה...?)אריאל08/12/2009
שלום רב!
אני בחור בן 21, ומעולם לא התנסיתי ביחסי מין בעבר.
אמש יצאתי עם חבר לבלות, וכשיצאנו מאחד המועדונים עברנו ליד מכון ליווי. חבר שלי התעקש להזמין אותי ל"סיבוב".
העניין הוא כזה.
אני לא הומו, יש לי יצר מיני בריא, ואני מאוד נהנה מאוננות, ומתגרה מתוכן פורנוגרפי של נשים.
למרות כל זאת, ולמרות שהבחורה שנכנסתי אליה הייתה מאוד מושכת בעיני, לא הרגשתי כלום.
ושאני אומר כלום אני מתכוון (וזאת לא הגזמה), שהתחושה שיש לי באיבר המין כשהוא רדום בתוך המכנסיים, הייתה גבוהה מהתחושה שהייתה לי איתה. פשוט הרגשתי כלום גמור.
ניסינו את כל התנוחות האפשריות.
אני מכיר את כל העניין של ה"לחץ" והכל בראש, וחרדת ביצוע וכו', ואני חייב לציין שזה לא היה העניין. הייתי רגוע, משוחרר, לא חשבתי על כלום, לא "ניסיתי" להנות ולא "ניסיתי" לגמור.
פשוט שכבתי.
אחרי כמה דקות היא שאלה אם אני מרגיש משהו. אמרתי לה שכלום.
היא אמרה שבטח אני לא רגיל לקונדום, והיא נשכבה ומרחה שמן על הגב התחתון בקו החגורה , הורידה לי את הקונדום ואמרה לי להשתפשף. גם זה לא הרגיש בכלל. אפס.
היא ממש לא הבינה והייתה מתסוכלת ואמרה שבחיים זה לא קרה לה, ואפילו קיללה אותי בצחוק הרבה פעמים מתוך תסכול שלא הולך לה.
כאמור לא נלחצתי מהעניין ופשוט תפקדתי רגיל.
בסופו של דבר היא אמרה שאין ברירה אז היא עשתה לי ביד, וגם זה לא ממש הרגיש, אבל זה בקצב מהיר וחיכוך חזק אז זה טיפה קידם את העניין, וחצי דקה לפני הגמירה היא הלבישה קונדום נוסף וחזרנו לאקט שבו גמרתי, ואפילו הגמירה לא הייתה ממש אורגזמה, אלא קהת-תחושה ומשעממת.
מכיוון שציינתי שאני לא הומו וכו',
אין לי אלא להסיק את המסקנה שאני פשוט לא מסוגל ליהנות מסקס, והגוף שלי לא מגיב לזה.
האם מידיעתכם ונסיונכם, יש הסבר לתופעה, וחשוב מכך - האם עליי להסיק מסקנות להמשך, כי כפי שאני מרגיש עכשיו, אני לא מתכונן לעשות יותר סקס בחיים שלי ובטח לא להתאמץ בשביל דבר כזה משעמם וחסר תחושה.
שמתי לב שאתם עונים בקיצור נמרץ על שאלות, ולכן מאוד אודה לך אם תוכלו מעט להרחיב ולענות לי.
בתודה רבה רבה מראש על תגובה!
והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל, גם לי זה קרה
אנונימי11/12/2009בפעמיים הראשונות.
עברו כמה חודשים וכעת אני מרגיש שכנראה יש לי בעיה גם במערכת השתן (יש לי תור לאורולוג), אז אולי כדאי שתחשוב אם הכל בסדר אצלך (כשאתה משתין וכו).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאריאל
אורית פס12/12/2009המשפט הראשון של השאלה שלך הוא גם התשובה
"אני בחור בן 21 ומעולם לא התנסיתי ביחסי מין בעבר "
החויה של סקס זוגי לגמרי חדשה בשבילך וכך הגבת בפעם הראשונה שבה לא היית שלם וחברך גרר אותך בכוח לנערת לווי,אז אולי נערת לווי לא עושה לך את זה,,,,,נסה להכיר בחורה שמוצאת חן ומושכת אותך ובנה יחד איתה סקס מלהיב יותר, אם אתה חילוני מה גרם לכך שעדיין לא התנסית .?
ככל שתמשוך זמן ותימנע מיוזמות והתמודדות עם קשר אינטימי יתכן שיהיה קשה יותר להתרגל ולהרגיש נוח וטבעי בסקס זוגי,
ראה זאת כשפה חדשה שעליך ללמוד :בנית קשר שנבנית ברמה הרגשית והפיזית גם יחד.
אם יש קשיים ביצירת קשר עם נשים [אין אכן שום הוכחה להומוסקסואליות] אז פנה לטיפול ותיעזר.
מספיק חשוב כדי להשקיע בכך ,אתה לא חושב .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר שמצאתי "60 פלוס סקס"matan4508/12/2009
ספר שמצאתי באינטרנט "60 פלוס סקס". כתבה אותו אשה אלמונית בלשון חופשית ובוטה, אך פונה לכל אשה שחושבת שהזדקנה, ונותנת תקווה לחיי מין גם בזיקנה. קולח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מעניין
אורית פס12/12/2009במיוחד אם מעביר את המסר החשוב שניתן [כך או אחרת ] להנות ממין בכל גיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום , יש לי בעיה עזרה בבקשהdan07/12/2009
אני גבר צעיר בן עשרים ושלוש מאורס לבת זוגתי בת העשרים לחייה, יש לנו ילדה קטנה בת כמעט אחד-עשר חודשים.
אנחנו גרים אצל הורי, הבית גדול ומרווח ויש מקום. זאת המשפחה שלי ואני אוהב אותם מאד יותר מכל היקר לי.
היחסים שלי עם אישתי טובים, אנחנו ביחד שנתיים וכמה חודשים.
הבעיה היא אצלי, אני מרגיש צורך לבגוד למרות שאני לא רוצה, וזה מטריד אותי מאד כי יש לי דבר נפלא ואני מפחד להרוס את זה. בחלק מהמערכות יחסים קודמות שלי אני בגדתי, אפילו הייתה תקופה קצרה שיצאתי עם כמה בנות בו זמנית, ועכשיו החלטתי שזה לא טוב לי ולמערכת היחסים ואני רוצה להפסיק את זה.
שנינו סטודנטים במכללות שונות אני בוטח בה והיא בוטחת בי, כמובן שיש לי אינטרקציה עם בנות אחרות הבעיה היא שאני לא מספר להם שאני מאורס או שיש לי ילדה, אני מושך את זה ואני כל הזמן אומר לעצמי זהו הפעם אני אגיד לשאר החברים במכללה סיפרתי שיש לי חברה אבל לא סיפרתי בקשר לילדה, וזה מאד מטריד את ארוסתי שלא סיפרתי.
לפעמים אני רואה בחורה יפה ואומר לעצמי שאני פשוט רוצה אותה (רק בשביל ההנאה הפיזית) אבל אחרי זה אני חושב על זה ומתחרט, ואני אומר לעצמי מזל שאני ביישן ושאני לא פועל.
אם אפשר לעזור לי בדרך כלשהיא אני אודה לכם מאד, המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידות בנישואין
אורית פס07/12/2009אתה מתאר התנהגות הרסנית שיש בה מרכיב מעט כפייתי,זאת אומרת שאתה מתקשה לנהוג אחרת
למרות שחלק בך מעונין בכך,האמת שאני חושבת שאם לא תצליח בכך אז כדאי לך לדבר על הנושא עם איש מקצוע,אני לפחות לא יודעת איך לעזור בנושא זה דרך המחשב. וממה שאתה מספר כדאי לך להשקיע ביחסים המבוססים על אמון משום שכדבריך האשה והבת הם הדבר היקר לך מכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלם לה החשק המיני ואני כבר לא יודעshay06/12/2009
שלום רב
אני יוצא איתה כבר שנתיים ומתחילת הקשר תמיד היה לה בעיה להכנס למיטה
האהבה בינינו מטורפת אבל עד שמגיעים לשלב המיטה.
עצם המילה סקס , פינוק, לשכב, מלחיצה אותה נורא.
במשך הזמן למדתי להכיר אותה והבנתי שהנושא הזה קצת מלחיץ אותה והתחלתי קצת לחפור בעבר אולי עברה אונס אולי עברה התעללות כלשהיא אולי תמיד הייתה ככה לא יודע.
אם הזמן גיליתי שבעברה היו לא מעט גברים יחסית לגילה ואף היא מתארת את זה בצורה שדוחה אותה.
אני מתפקידי ורצוני לגרום לה אושר מנסה תמיד להרגיע אותה ולמצוא את המילים והזמן הנכון לנסות לגרום לה גם לרצות סקס.
זה לא הולך ונראה שהיא לא תשתנה בשלב כזה או אחר.
אני לא יודע מה לעשות ואני חושב שהגענו למבוי סתום.
אני לא אפרד ממנה בגלל זה אבל אני כעת מחפש פתרונות ודרכים לגרום לה לדבר אחד, שהחשק שלה לסקס יהיה כמו הרגש של האהבה שלה אליי.
המשפחה שלה אומרת לי שמעולם לא ראו אותה כה מאושרת ומדברת עליי ועל הקשר שלנו בלי סוף וגם אני מטורף עליה כי באמת ילדה טובה ונותנת את הנשמה שלה אבל הכל טוב ויפה עד לשלב המיטה.
מה דעתכם בנושא? האם ישנם מצבים שבחורה מאבדת את החשק המיני או את ההבנה שזה פשוט חלק מהחיים וחלק ממערכת יחסים נורמלית (כי לדעתי זה כבר לא משהו בטבעיות אלא משהו בהבנה שלה לחיים ואיך הם אמורים להתקיים אולי ממערכות יחסים קודמות היא נוצלה ע"י גברים שרצו רק דבר אחד והיום נראה כי היא ממש סולדת מזה!)
אודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היעלמות החשק המיני
אורית פס07/12/2009נכון ,יתכן שבעברה של חברתך נעוץ ההסבר לכך שהיא נרתעת מיחסי מין,אולי תשאל אותה בעדינות על כך במקום להתעסק בניחושים,.
נשמע שהקשר נהדר למעט הנושא המיני ולדעתי היא תוכל להרויח מטיפול מיני ,הרי ניסית להבין ולהיות סובלני במשך שנתיים ואין שנוי,זה סימן שאיש מקצוע יכול לתרום. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל סיכה נשייוסי06/12/2009
שלום
יש לי חברה חדשה
בזמן יחסי מין היא מאוד רטובה
הכתמים שהיא משאירה על הסדין הם בצבע לבן כמו כתמי אקונומיקה
אתמול קיימנו יחסים באור מלא וראיתי נוזל לבן יוצא מאיבר המין
אני מדגיש הנוזל הוא נוזל הסיכה שלה ולא זרע שלי.
הייתי עם הרבה נשים אצל כולן מדובר בחומר שקוף.
היא משתמשת בסבון אינטימי האם יש לזה קשר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
אורית פס07/12/2009אינני סבורה שהגורם לכך הוא שימוש בסבון אינטימי,דווקא מומלץ לנשים להשתמש בסבון מתאים ברמת החומציות שלו לרמת החומציות שבנרתיק,
אכן,עפ"ר מדובר בחומר שקוף ואני מקווה שלא מדובר בפטריה כלשהי,היא אמורה לדעת הכי טוב מה קורה בד"כ והאם הנוזל הלבן הוא חריג אצלה או לא,
פנה ישירות לרופאים שבאתר-אולי יאירו את עינינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בהרחבה בפורום השני....
ד``ר עידן מיליצ`ר07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובסמנתה06/12/2009
אני בת 28, אוהבת ונהנית מאוד מסקס ובאופן כללי מאוד מינית. לאחרונה אני לא מצליחה להגיע לפורקן ביחסי מין בכל צורה אפשרית למרות שאני מאוד נהנית ומגורה אולי אפילו יותר מידי (בזמן הסקס איבר מיני מאוד נפוח ורטוב). אני חייבת לציין כי היחסים מאוד טובים והפתיחות במיטה מדהימה. אני עוד אציין כי באמצעות אוננות אין לי בעיה להגיע לאורגזמה אפילו מספר פעמים ועד היום לא הייתה בעיה ביחסי המין. בן זוגי מאוד סבלני ופועל בדרכים מגוונות מאוד כדי לספק אותי תוך הנחייתי אך זה לא קורה ואני חושבת שזה לא תקין. תהיתי לעצמי האם יכול להיות שעקב כך שהוא מאוד מתנפח יש לי קשיי גמירה או בכלל מה יכולות להיות הסיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמנתה
אורית פס07/12/2009לא ציינת מה זה "לאחרונה", והאם מדובר בבן זוג ותיק או חדש.
קשה לדעת מה משפיע על כך שרק כעת עם הפרטנר הספציפי אין אורגזמה,יתכן שפעם אחת זה לא הלך ונכנסת למעגל של חרדת ביצוע,או יתכן שאת מאד מתרגשת מהפרטנר והמתח לא מאפשר לרפלקס להשתחרר,או אולי את בתקופת מתח ,עומס.....וכו',אז כמו שאת רואה ייתכנו סיבות רבות ורק באבחנה מקצועית בה נשאלות כל השאלות הרלבנטיות יש סכוי טוב לעלות על הסיבה.
שאבר המין "מתנפח "אין בכך בעיה זה מעיד שאת בעוררות מינית ויש גודש דם שזורם לאגן ולאבר המין וכמו "מנפח " את השפתיים הקטנות ועוד שינויים פיזיולוגיים המתרחשים בעת עוררות מינית,
אני מציעה להרגע ,לא להילחץ,לדאוג להנות ולא לדאוג האם תהיה או לא אורגזמה-והאורגזמה בוא תבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה נשית בפרצוף של גברי 1604/12/2009
תגידו יצא לכן פעם לפנטז על להשפיך לגבר בפנים או בפה? האם יש התלהבות אצל נשים להשפריץ לגבר בפנים ובפה כמו שלגבר יש התלהבות לעשות את אותו דבר?? מה אתם חושבים?,אני נורא רוצה שכשיהיה לי חברה אז אוכל לפנק אותה אם דברים כאלה כמו שיש בחורות שמפנקות את החברים שלהם ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח גם לדעות של בנים על זה
י 1604/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתשפריץ לך בפנים עם אקדח מים
הרמן05/12/2009בינתיים לך לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהר שלא ישפריצו לך עופרת לפרצוף
AK10/12/2009אם אקדח..הבן אדם רוצה לתת לחברה שלו להתפנק עליו מה הבעיה שלך אם זה?? מקנא?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לשאול אותו אם הוא בקטע של
AK10/12/2009בנים כמוך במקום לזלזל ולקנא(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה כלוםsha04/12/2009
שלום
אני בת 27 ויש לי בעיה לאחרונה בעת קיום יחסי מין
הבעיה היא שאני לא מגיעה לפורקן ולא ממש נעים לי בחדירה ( רקע : אין לי בן זוג קבוע ו בעבר לא היה לי בעיה להגיע לפורקן גם באננות אני לא נהנת מפורקן )?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיעה לפורקן
05/12/2009יש הבדל בין הכותרת שנתת - "לא מרגישה כלום" לבין "לא מגיעה לפורקן ולא ממש נעים לי בחדירה".
אלו שתי בעיות שונות.
לכל אחת מהן ייתכנו סיבות ופתרונות שונים. השאלה מה גרם לכך לפתע, שכן אני מבין שבעבר לא היתה שום בעיה ואף היית נהנית, כולל פורקן. אולי שם שורש הבעיה.
במידת הצורך כדאי שתגשי לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסריטאית שחייבת מענה .. פליזזנעמי03/12/2009שלום לכולם,
אני תסריטאית ונתקלתי בשאלה בכתיבת התסריט שלי.
האם אישה אשר מכורה למין, יכולה לייעל את ההתמכרות שלה בכך שהיא גם עושה מזה כסף?שחקנית פורנו.. חשפנית..
ז"א המודעות הזו, נכונה?
אני רוצה שהדמות שלי תהיה מכורה למין (עקב התעללות מינית בילדותה) ושהיא פשוט מאוד עובדת וממלא את הצורך הזה שלה, במקום לטפל מעצמה. ז"א היא מוצאת את הפיתרון בבעיה.
האם זה אמין? האם בחורה שמכורה למין יכולה לחשוב באופן הזה?
המון תודה על תשובתכם.
נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקיבלתי מענה. תודה רבה וסליחה.
נעמי03/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מענה. תודה רבה וסליחה.
נעמי03/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בהרחבה....
ד``ר עידן מיליצ`ר07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה בחלוםאלירז03/12/2009שלום
שמתי לב לאחרונה שאם אני לא מאונן , אז בערך כל 3 ימים יש לי חלום אירוטי ויש שפיכה.
אני בן17.
האם זה מצב נורמלי? מה יהיה במהלך הצבא? ששם נשארים כל השבוע? \כמה שבועות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרי לילה
05/12/2009זה מצב נורמאלי ובריא. אם אתה לא מאונן, הגוף שלך מוצא דרכים אחרות לפרוק.
ומה הבעיה שזה יקרה בצבא? מקסימום תאונן יותר. גם חיילים מאוננים... פעולה טבעית ובריאה. לך על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של ירידת זקפה בגלל קונדוםחיים02/12/2009בוקר טוב יש לי בעיה קשה בזמן קיום יחסים כאשר אני מלביש את הקונדום תמיד הזקפה יורדת האם יש פתרון לבעיה הזו כי זה גורם לאבד מערכות יחסים ומערער את הבטחון אשמח אם תתנו לי כיוון או פתרון וגם האם ויאגרה סיאליס או לוטרה ניתנות להשגה ללא מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדום וזיקפה
ד''ר חגית כהנא03/12/2009עצם ההתעסקות עם הקונדום בשיא האקט המיני מורידה את הגירוי
כדאי ליצור גירוי תוך כדי הלבישה ו/או להמשיך אותו אחרי הלבישה ולפני החדירה
לא ניתן לקבל את התרופות הנ"ל ללא מרשם כ"כ איני חושבת שהן תפתורנה את בעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסונכם האישי,מאיה01/12/2009כיצד מסבירים לילדים שאמא היא ... סקסולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הבעיה?
ד''ר חגית כהנא02/12/2009סקסולוג הוא אדם שעוזר לאחרים בתחום בו הם מתקשים- כלומר ביחסי מין.
סקסולוג שיש לו בעיה להסביר מה מקצועו כדאי שיפנה לטיפול ודחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה שנעלמתשולה01/12/2009שלום רב, אני יוצת מזה חודשיים עם בחור בן 34, ניסינו לשכב כבר מספר פעמים והתברר לי שהוא בתול. השתדלתי לא להתייחס לנתון כמכשול והמשכנו בקשר כרגיל, אך בכל פעם שניסינו לשכב היתה לו זיקפה וברגע שנכנס אלי לאחר דקה-שתיים הזיקפה נעלמה. לאחר נסיונות רבים, ניסיון לגעת בו מצידי בכל מיני דרכים, לעורר אותו, הסברתי לו גם כיצד לגעת בי וכל פעם כשמופיעה זיקפה הוא מנסה להיכנס ומייד מרגיש שהאיבר שלו מתחיל להיחלש. ניסינו גם תנוחות שונות וכלום לא עזר. אני לא יודעת מה לעשות, מדובר בתחילת הקשר אמנם, אני רוצה שיצא מזה משהו, אבל נראה שיש לו בעיה רצינית, בכל פעם ניסיתי להיות סבלנית, לדבר, ביקשתי ממנו להיות רגוע, לא להילחץ, לא לחשוב וכלום לא עוזר. אני לא דעת מה לעשות בייחוד משום שזה מאוד רגיש אצלו והוא מתבעס נורא ואפילו לא מוכן לדבר על העניין. מה שהוא טוען שהוא לא ממש מרגיש משהו כשהוא נכנס אלי. הוא יותר עסוק בלכעוס על עצמו ולי נראה שיש לו בעיה רצינית - השאלה אם מדובר במשהו זמני שיכול להשתנות או לא ומה ניתן לעשות - זקוקה לעצתכם גם מה לבקש ממנו לעשות - ביקשתי שיקרא על חרדת פין באינטרנט והוא התגונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזיקפה שנעלמה
ד''ר חגית כהנא02/12/2009הרפו....
נסו לקיים יחסי מין שמתוך הגדרה אין חדירה רק הנאה.
אם הוא בתול הוא כבר קרא הכל על הכל.
אם את רוצה להתקדם ביחסים היי רגועה הדיבורים תוך כדי והוראות תפעול רק מלחיצים
תלמדו קודם לגעת ולהנות מהמגע החדירה תגיע בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - ובבקשה התייחסו אלי
שולה02/12/2009עוד משהו שרציתי לציין זה שכל פעם שאנחנו מנסים לשכב בהתחלה הכל בסדר ואז הבחור אומר שהוא לא מרגיש כלום והזיקפה שלו יורדת. האם שווה להמשיך לנסות או שאם כ-10 ניסיונות במהלך 4 מפגשים לא עבדו אז זה לא יצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שאמרתי - ס ב ל נ ו ת
ד''ר חגית כהנא02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)