מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברקטוםרווית10/03/2009
שלום רב, אני נשואה בת 42, לאחרונה כשאני מקיימת יחסי מין ברקטום יש לי כאבים עזים ממש. עליי לציין שכאבים אלו לא היו לי בתחילה. זה רק בחודש האחרון. אשמח אם תפנו אותי למטפל מתאים או תאמרו לי מה הסיבה לכאבים. ואיזה בדיקה עליי לבצע. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטולוג
14/03/2009אם לא היה שינוי בריאותי, גשי להבדק אצל פרוקטולוג. בינתיים המנעי מסקס אנאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפת גוף - עזרהאורה10/03/2009איני בטוחה ששאלתי מתאימה לפורום, אך אודה אם תעזור לי באופן חד פעמי זה בכל זאת בעקיפין קשור ליחסים בין גבר לאישה. אודה באם אקבל מענה בהתאם. לדוגמא: כשאני אומרת לגבר מסויים חג פורים שמח , הגבר עונה לי חזרה בצורה רציניח בטון קשוח, נמוך ועמוק ",פורים שמח, תהיי בריאה" (מאחר ושמע שהייתי חולה...), אז כשעניתי לו "תודה רבה" עם חיוך קל = הגבר הביט בי מהר בעינים עבר לאף ואחר לפה מן סריקה מהירה מהעינים עד לפה. מה כל התיאור הנ"ל בא ללמד אותך על הגבר הנ"ל כלפי? (הכוונה לקול הרציני, בלי חיוך, והמבטים..) אולי סתם סנוביזם??אודה מאד על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים???
נעמה12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי בפורום אחר
14/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירהבחורה09/03/2009אני בת 18 אני מנסה לגמור לבד לפעמיים ולא מצליחה. אני לא יודעת איזה שיטות יש כדי לגמור אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקראי את הספר:
ד``ר עידן מיליצ`ר10/03/2009עינוגי אישה-רייצ'ל סוויפט
לעצמך- לוני ברבך
מהם תלמדי ותונחי באשר מה לעשות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעדיוה09/03/2009אנחנו משתמשים בקונדומים כיון שאני חוששת שגלולות או התקן עלולות לגרום לבעיות בריאותיות בעתיד,בעלי לא אוהב להשתמש בקונדום ולוחץ עלי לשים התקן או לקחת גלולות ,האם אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיני מבין מה הבעיה בגלולות?
14/03/2009התקן לא רצוי לפני הריון ראשון, אך עם גלולות אין כל בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר עם בעיית חוסר חשקליאור09/03/2009דר שלום אני חיה עם בן זוגי מספר חודשים,הסקס היחיד שיש לנו הוא פעם בחודש חודשיים, ולרוב ביוזמתי,ואני נראית די טוב כך שלא פה הבעיה, תמיד היה לחבר שלי תרוצים למה לא לשכב , עכשיו נגמרו לו התרוצים ועדיין אין סקס ניסיתי הכל, משחקים, פנטזיות...לא שינה יותר מידי, ולפי מה שראיתי הוא גם לא מהמכורים לפורנו, סתם מסתכל בתמונות במחשב פעם בהמון זמן. וגם עד שאנחנו שוכבים הוא ישר נכנס עושה את שלו וגומר.לא דואג לי ובלי משחק מקדים. אני לא מבינה מה הבעיה שלו, לפניי היה לו עבר עשיר של יחסי מין,אומנם לא עם מישהי אחת. יכול להיות שפה הבעיה. אני אובדת עיצות, והצעתי לו טיפול , הוא לא מוכן בשום פנים ואופן, הוא לא חושב שיש לו בעיה בבכלל.או לא מודה.בכל מקרה אני מיואשת לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לו חשק
14/03/2009הסוד טמון בטיפול ואולי זה צריך להיות תנאי להמשך קשר מספק מבחינתך. יש סיבות רבות לירידת חשק, החל מגורמים גופניים וכלה בגורמים נפשיים וזוגיים. הרי לא ניתן לאבחן ולטפל במסגרת אינטרנט. כדאי שתקחי את בן זוגך ותסבירי לו אחת ולתמיד עד כמה הבעיה מציקה לך ומידת החשיבות של הטיפול עבורך. נסי להבין למה הוא מתנגד להתערבות טיפולית והמשיכי משם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה מהירה...אבי08/03/2009שלום רב... הכרתי מישהי, ואנחנו מרגישים שזה הולך לכיוון רציני, אבל הבעיה היא שאני חושש מהתגובה שלה, כאשר היא תראה שעומד לי רק מלהתנשק איתה. אפילו לא ניסיתי רק מהחשש שיעמוד לי תוך כדי, זה מאוד מביך...עוד לא הגענו למיטה או משהו, ואני בטוח שזה יעבור, אבל בתור התחלה אני מאוד רוצה שזה יעבור כמו שצריך, בלי תגובה לא רצוייה ממנה. האם התופעה היא טבעית וקיימת אצל הרבה אנשים? ומה האשה אמורה לחשוב על זה במידה וזה קורה? איך להסביר לה את פשר העניין, אם זה מרתיע אותה? והאם יש דרך להתגבר על זה? יש לציין שאני שנה בלי סקס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאתה כותב, טבעי לחלוטין!!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2009ואין לך מה להתבייש. הבחורה תרגיש עם זה סבבה אלא אם כן תכפה עליה דבר שלא תרצה בו!!
מעבר לזה.....תפקודך תקין!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלילימור08/03/2009שלום, יש לי חבר קבוע כבר כמה שנים. לפני שנה בערך קיימנו יחסי מין אנאליים... האמת שזה היה טיפה מוזר, כי הוא נכנס ובהתחלה מאוד מאוד כאב לי אבל אחרי דקה שתיים שהוא זז בפנים הכאב נעלם והיה בסדר. לא היה מדהים, אבל גם לא כאב. למזלי לא היה תקלות מביכות מסוג זה או אחר, למרות שזה כלל לא היה מתוכנן. עשינו אחר כך עוד פעם אחת שגם הייתה בסדר, ומאז לא עשינו. מלבד העובדה ששנינו מאוד עסוקים ולא תמיד יש זמן להקדיש לעניינים מסוג זה, ניסינו כמה פעמים אחר כך ונורא כאב לי אז הפסקנו, אני חושבת שפשוט הייתי כל כך לחוצה ורציתי שיהיה בסדר ובסוף זה לא היה בסדר. אני רוצה שננסה עוד פעם והפעם אני רוצה להתכונן קצת יותר טוב... קראתי את "המדריך" שפורסם פה... אני ניסיתי לעשות את החוקן עם הטוש ולא יצא טוב... לא הייתה התרוקנות מלאה ולא הייתי מרוצה, ובכלל הייתה לי תחושה לא נעימה אחר כך, כבד בבטן.... חשבתי פשוט לקנות אמפולות לחוקן כמו שצויין ב"מדריך" אבל אני חוששת שגם זה לא יעבוד... או שלזה יש סיכוי יותר טוב כי זה מקצועי? ואולי פשוט להזמין תור לחוקן? לא יהיה הכי בטוח? בקיצור, זה מה שמדאיג אותי... אני מאוד מפחדת מאיזושהי תקלה בלתי צפויה! ככה שאני רוצה להיות מוכנה מהבחינה הזו. איך אפשר לוודא שהמעיים מרוקנים כראוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא אנא אנא לי
14/03/2009הבעיה שלך אינה העובדה שאת לא מרוקנת מספיק, אלא לחץ וחרדה מפני הכאב שחווית וזה גורם לשרירים להיות מכווצים. זה מה שכואב. בשלב ההכנה, חשוב שחברך ידע שהוא צריך לעשות זאת בהדרגה רבה ועם המון חומר סיכה. אם החדרת אצבע כואבת, על אחת כמה וכמה תכאב החדרת פין.
להתרוקנות מספיק אמפולת חוקן קטנה שניתן לרכוש בבית מרקחת, כרשום ב"מדריך". ואם יהיה קצת לכלוך - אז מה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיופי שבבעיה.א08/03/2009שלום. אני בחור צעיר בן 23 אחרי צבא. חיי לעולם לא היו קשים. בצבא הייתי ביחידה מובחרת. פיקדתי והובלתי. עשיתי שנת שירות והצטיינתי בה. לימודים סיימתי עם שלוש מגמות מורחבות ותעודה טובה מאוד. אני עוסק הרבה בחינוך ונחשב למדריך כריזמטי. אני נראה טוב מאוד ואני לא אומר זאת מתוך שחצנות אלא מתוך הבעיה עצמה. אני משיג בנות בקלות אבל הבעיה היא שיותר מדי בקלות אני לא יכול בלי סקס בחיים.אני מאונן יחסית הרבה ואני לא מליח לשמור על זוגיות. אני נפרד מבחורה, אפילו כשאני אוהב אותה, כי אני מתגעגע לגיוון. העניין שהכל הלך לי בקלות בחיים ושאני משיג נשים בקלות רק מוסיף לבעיה. אני מחפש קבוצת תמיכה שנפגשת למכורי מין. אני מרגיש כל כך בודד בעניין וזה מפריע לי מאוד. עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין תגובה? מישהו?
א10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א יש לי אותה בעיה בדיוק
אור13/03/2009אני אור, וגם אני אני יכולה להיות עם גבר ולאהוב אבל עם אני לא מגוונת אני מתחילה להישתעמם עם איתו גבר , או להיכנס מימנו לדיכאון. אני גם חייבת גיוון.\ הגעתי למצב שהתחלתי להשמין עצמי בכוונה, וככה לישמור נאמנות לבן הזוג שאני איתו, מתוך מחשבה שלא ימשכן אליי עם אהייה שמנה. כל הזמן אני רוצה מין, וכימעט עם כל גבר שאני רואה מיתחשק לי לישכב. קשה לי מאוד לישלוט בזה. במהלך הנישואין שכבתי עם מעל 10 גברים, זה פשוט לא בשליטתי המשיכה עוקפת אותי. וגם קלות ההשגה בעייתית. לכן אני מבינה אותך. כיום אני מנסה להיתמודד עם הבעיה היות ואני נשואה. אשמח עם המומחים גם יעזרו לי כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(
לילוש14/03/2009אני בת 16 ואני מפחדת שאני גם מכורה לזה:( לא רוצה את זה למה קשה לי לשלוט על עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.. אני צריכה ייעוץנועה08/03/2009שלום, שמי נועה אני בת 20 והבעיה שלי היא כזאת. יש לי חבר ואנחנו שוכבים קבוע. עד לפני חצי שנה היינו שוכבים בלי קונדום והוא היה גומר בחוץ. בסופו של דבר העניין הזה עלה לנו ביוקר ונכנסתי להריון לא רצוי. עשיתי הפלה ומאז כל החיים שלי השתנו. כמובן שלמדנו לקח מהעניין ואנחנו משתמשים בקונדום ואפילו בשניים (אני לא יכולה לקחת גלולות) אבל אני כל הזמן לחוצה ונכנסת ל"סרטים" אחרי כל פעם שאנחנו שוכבים. אני כל הזמן מפחדת שאולי הקונדומים נקרעו או שהוא איכשהוא גמר לי בפנים וזה כבר ממש פוגע לנו בזוגיות וממש מלחיץ גם את חבר שלי. עכשיו יש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם יש רופא/יועץ או כל דבר אחר שאני אוכל לפנות אליו ולקבל ממש טיפול מקצועי בעניין הזה? כי זו מעין טראומה פיזית ונפשית עבורי שאני לא בטוחה שאהיה מסוגלת להתמודד איתה יותר. לא אני ולא חבר שלי. 2. אתמול שכבנו והשתמשנו בשני קונדומים. כשהוא גמר והוציא את הקונדומים היה בהם ממש מעט זרע. הייתי בטוחה שהם נקרעו ונכנסתי ממש לפאניקה אז בדקתי את זה ע"י כך שמילאתי אותם במים אבל בשניהם לא היה שום חור או קרע ובדקתי אותם פעמיים. גם הקונדום הולבש כמו שצריך. חבר שלי אמר שהוא גמר בוודאות אבל אני לא יודעת לאן "נעלם" כל הזרע... איך ניתן להסביר את זה?? אני לא כ"כ רוצה לקנות פוסטינור כי זו כבר תהייה הפעם השלישית שלי בחצי שנה האחרונה וגם בגלל שזה כדור קצת יקר.. וגם בגלל שאני לא בטוחה שיש כאן סיכוי להריון.. אבל אולי אני טועה?! עוד לא עברו 72 שעות כך שאני ממש ממש ממש אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשש מכניסה להריון
14/03/2009לאור נסיונך, החשש שלך ברור ומובן.
1. גשי לרופאת נשים והתייעצי לגבי אופציות אחרות מלבד גלולות. קונדום כפול בהחלט מהווה פתרון הרבה הרבה יותר מוצלח מ"לגמור בחוץ". יש כיום התקנים ואפילו קונדום נשי. במידת הצורך תוכלו להגיע יחד לטיפול מיני זוגי, כדי להתמודד עם החשש וללמוד להגביר את ההנאה מהמפגשים המיניים שלכם.
2. לא תמיד יוצא הרבה זרע. זה משתנה ועשוי לנוע בין חצי סמ"ק (פחות מטיפה) ועד כף. אל תתעסקו בלבדוק את זה. כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדן היכולת ליהנות ממיןאורנה08/03/2009עוד מעט ימלאו לי 30 ומאז ומעולם היה התיאבון המיני שלי בריא ולא התקשיתי להגיע לאורגזמה, הן בעת קיום יחסי מין והן באמצעות אוננות. חשוב לציין, כי הצלחתי להגיע לאורגזמה גם באמצעות חדירה וגם ע"י גירוי הדגדגן. לפני כשנה, בעודי בקשר זוגי, התחלתי ליטול פבוקסיל וכפי שהוזהרתי מראש, הדחף המיני שלי פחת ויכולתי להגיע לאורגזמה אבדה כליל. מכיוון שהדבר הפריע לי מאד ומכיוון שהתרופה שנטלתי ממילא לא עזרה לי, הפסקתי להשתמש בה כבר לאחר כשלושה חודשים, אך למרות כל הזמן שחלף מאז, אני חשה כי הדחף המיני שלי ויכולתי להגיע לאורגזמה לא חזרו לעצמם. נפרדתי מבן הזוג שהיה לי כשהתחלתי ליטול את התרופה, עוד לפני שהפסקתי את השימוש בה ומאז לא קיימתי יחסי מין עם אף אחד. למעשה, אפילו לא הייתי בקשר כזה או אחר עם אף אחד ולא יצאתי לדייטים. מסיבה זאת, מאז שהפסקתי ליטול את התרופה לא באמת הזדמן לי לבדוק האם יכולתי ליהנות מיחסי מין נפגמה לצמיתות ואני מבססת את דבריי על כך שאיני חשה צורך באוננות כבעבר ואיני נהנית ממנה כבעבר ועל נסיונותיי הכושלים לקיים יחסי מין בטרם הפסקתי את השימוש בתרופה. האם ייתכן שהתרופה שנטלתי לפני זמן רב כ"כ ממשיכה להשפיע עליי עדיין? ואם התרופה אינה קשורה לעניין, מה יכולה להיות הסיבה לכך שיכולתי ליהנות ממין נעלמה? האם ייתכן שהדבר קשור לכך שהשמנתי בצורה קיצונית או לכך שאני שרויה בדיכאון? או שאולי הסיבה היחידה שאיני מרגישה צורך במין פתאום היא שאין אף גבר בחיי שיעורר אותי? אני מצטערת על שהארכתי בדבריי (רציתי לתאר את התמונה בשלמותה) ועל כך שייתכן וחלק משאלותיי הן טיפשיות, אך אני מוטרדת מאד מהעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאמנם ירידה בהנאה?
13/03/2009לא סביר שזו התרופה לאחר כל כך הרבה זמן, אך בהחלט ייתכן וזה קשור לסיבה בעטיה נטלת פבוקסיל.
כדאי שתתייעצי עם הרופא שרשם לך את התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי להגיע לאורגזמהאניטה08/03/2009אני בת 54 עד לפני כחצי שנה לא היו לי שום בעיות בתחום . לפני כשנה פיתחתי לחץ דם אשר מטופל בטיפול תרופתי במינון נמוך ביותר. יש לי קשר חדש מדהים עם תקשורת נהדרת .אחד הקשרים הטובים ביותר שהיו לי אי פעם בחיים. קורה לי לאחרונה שמידי פעם לא בכל פעם.איני מצליחה להגיע לאורגזמה. אני מגורה מאוד מאוד. אך מתקשה להגיע לאורגזמה. הפרטר שלי חושב שזה בגללו .הרגעתי אותו כי גם כאשר אני לבד או שלוקח לי זמן או שבסופו של דבר אני מוותרת. 1. ידוע לי שתרופות לחץ דם יכולות אצל גבר להוריד את כוח הגברא.האם גם כך אצל האישה? 2. האם יש משחות רפואיות מוכחות אשר ניתן לקבל דרך בית מרקחת ולא חנויות סקס. אני מודה לכם על כל תגובה אשר תעזור לי.כי אני מרגישה מתוסכלת ולא רוצה לחשוב שכבר בגיל כזה אני אמורה לוותר על מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקושי להגיע לאורגזמה
13/03/2009זה עשוי להיות קשור ליתר לחץ דם, לתרופות שאת נוטלת בעטיו, לשינויים הורמונליים וגם למצב רגשי כגון, עכבות כלשהן. עצם זה שאת לחוצה מכך ושמה זאת כמטרה עשוייה להיות סיבה חשובה.
אין משחות רפואיות כלשהן שעשויות לשפר זאת. אל תשימי זאת כמטרה, אלא את ההתענגות ההדדית. חשוב שלחץ הדם יהיה מאוזן, אך אפשר להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי תרופות אחרות.
ולא, אסור לך לוותר בגילך הצעיר על ההנאה ממין. ממש לא. הרי זה ברור גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאורטל07/03/2009אים אני משתמשת בגלולות בצורה נכונה למה עדיין ישנה סברה שזה לא מגן 100% מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכוונה לשימוש בכלל
13/03/2009ולא לשימוש בצורה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום רב פעמי.איציק06/03/2009ראיתי בחנות לאביזרי מין קונדום רב פעמי עם זיזים וכל מיני.... השאלה שלי איך קונדום יכול להיות רב פעמי ולא לסכן בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמעשה מה שמתואר זה...
ד``ר עידן מיליצ`ר07/03/2009שרוול סיליקון לעיבוי איבר המין ולא משמש כקונדום. יחד עם זאת, מעצם היותו שרוול, יתכן והזרע נשפך לתוכו ואז ניתן לשלפו ולשטוף אותו.....אבל את אפשר לעשות עם כל קונדום....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומבחינה של סכנת הפרייה
איציק07/03/2009יש כזאת בשימוש חוזר לאחר שטיפה? (זה נשמע קצת אסקימו לימון סטייל ולא משהו ממש בטוח)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן עדיף חד פעמי!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2009לדעתי.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה, אשמח לייעוץא05/03/2009בת 30, היה לי קשר אחד ארוך של מס' שנים ומאז הפרידה היו לי מס' פרטנרים אך עם אף אחד, כולל בקשר הארוך, לא הצלחתי לגמור במהלך הסקס. הגעתי לנקודת תסכול כיוון שאני מאד רוצה להנות מסקס אך לא מצליחה. לא גומרת מחדירה ולא יודעת איך כן יכולה בדרך אחרת. המצב נהיה חמור מבחינתי כיוון שכל בחור שהגעתי איתו לשלב הסקס לא רצה להמשיך להיות בקשר בגלל הבעיה הזו ("בחורה שלא נהנית מסקס"). מה ניתן לעשות במצב הזה? העניין הוא שאני כן מצליחה לגמור באוננות אבל הדרך שבה אני גומרת לבד לא יכולה להשתלב בסקס עם גבר (גומרת ע"י חיכוך במיטה אבל ללא אצבעות/ידיים) כך שאינני יודעת מה עליי לעשות כדי להנות עם גברים. לא יודעת לאן עליי לפנות כדי למצוא פתרון והאם בכלל ניתן למצוא פתרון. אשמח מאד לעזרה/עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבעיה אצלך היא בראש.
מאיר06/03/2009את צריכה להיות רגועה מאד ולהנות מהלטיפות והנשיקות. לא לחשוב על גמירה. תעשי אמבטיה חמהלפני המגע (אם אפשר כמובן), זה עוזר להרגיע את הגוף ואת יכולה גם לשחק עם עצמך באמבטיה. תחשבי מה עוד יכול ל"רכך" אותך לפני. תבקשי מהבחור שילטף אותך ארוכות וינשק אותך במקומות שאת נהנית כולל הפות והדגדגן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץלינוי03/03/2009שלום רב, יש לי בעיה רצינית:לפני כשנתיים בערת עברתי הפלה עקב הריון לא רצוי לצערי. ומאז אני מאוד בלחץ להיכנס שוב להריון, אני רוצה לדעת האים אני יכולה להיות בטוחה ורגועה נפשית אים אני ייקח גלולות וגם שהבן זוג ישים קונדום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם את נוטלת באופן קבוע,
ד``ר עידן מיליצ`ר03/03/2009וגם משתמשים בקטנדום......את יכולה להיות רגועה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)