פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתיך על !! אבל ללא סקס / אהבה
    jony
    14/03/2007

אני נראה מעולה , יש לי עבודה טובה מאוד , אני בחור טוב אבל אין לי לא סקס
    ולא אהבה !!! מה עושים ? איך מוצאים סקס מהיר ואולי גם אהבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עשית עד היום בשביל זה??!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/03/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות הזרע
    דני
    14/03/2007

במשך שנים רבות היתה לי פליטת זרע בכמות של 10 מ"ל לפחות שהתפרץ חזק
    בשנתיים האחרונות כמות הזרע התמעטה עד כדי 3 מ"ל והשפיכה בזרימה ולא בהתפרצות
    אני בן 47 ובריא בכל המובנים לציין שאני מעשן אם זה קשור.

לקביעת תור
    סגירה
    כמות הזרע

הוספת תגובה

• כמות זרע

ד''ר חגית כהנא
    14/03/2007

עם הגיל יש הפחתה בכמות הזרע ובעצמת התפקוד המיני בכלל. יחד עם זאת משתפרים דברים אחרים כמו אורך רוח ואורך זמן הזקפה. עצמת הזקפה פוחתת עם הגיל. עישון ללא ספק מזרז את הירידה התפקודית. מעבר לפן הרפואי שמצדיק הפסקת עישון ,הסיגריות מצחינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוי הגבר דרך הרקטום
    רונן
    14/03/2007

שמעתי שגברים יכולים לחוות שיא חזק מגרוי דרך הרקטום.

הייתי רוצה לדעת פרטים על כך ואלי עדויות אישיות מאנשים בפורום.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גרוי הגבר דרך הרקטום

הוספת תגובה

• נקודת הפי....ג'י של הגבר!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/03/2007

"כמו עם נקודת הג'י הנשית, גם סביב נקודת הג'י הגברית יש דיון וויכוח", . יש הטוענים שהיא קיימת, ויש הטוענים שלא. בכל מקרה, היא ממוקמת על הערמונית, ויש גברים שנהנים מאוד מעיסוי הערמונית-פרוסטטה ומכאן השם נקודת ה-פי.
    איך מגיעים לשם? הנה המפה: "קודם כול אני ממליץ ללבוש כפפה, כי האצבע שלך עשויה להגיע לצואה. אחר כך החדירי אצבע לתוך פי הטבעת לעומק של כ5- סנטימטרים, ועשי תנועת 'בוא הנה' עם האצבע לכיוון הקיר הפנימי, הצמוד לבטן הגבר. נסי למשש את האשכים דרך פי הטבעת. דמייני שהאצבע שלך היא וו המנסה לחפון את האשכים מתוך פי הטבעת". כמו עם כל דבר בסקס, יש גברים שישתגעו מזה, ויש כאלה שלא ייתנו לך אפילו להתקרב לאזור. נסו ותגלו.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי הומו?
    רוני
    12/03/2007

בעלי מפנטז על הרגע שבו נשכב בשלישיה, אך רק בתוספת של גבר. כשאני שואלת אותו למה לא אישה הוא טוען שיותר מדליק אותו שגבר יצטרף אלינו ושהוא ישכב איתי.
    הדבר מציק לי, האם הוא הומו או שאין קשר, ברצוני להוסיף שאין לבעלי בעיות בזיקפה בזמן סקס וכמובן שנושא השלישיה לא יקרה באמת אלא רק כפנטזיה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי הומו?

הוספת תגובה

• לא הומו

ד''ר חגית כהנא
    13/03/2007

לגברים ונשים רבים יש פנטזיה על מין בשלישיה רובם לא ממשים את הפנטזיה ופשוט תמשיכו להנות ואפילו לפנטז ביחד. זה יכול להעשיר את הקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטים כחולים במייל
    טלי
    12/03/2007

שלום
    יחסי המין ביני לבין בעלי מצוינים ובתדירות גבוהה יחסית, ובכל זאת אני לעיתים "תופסת" אותו מאונן מול סרטים כחולים שנשלחים אליו במייל. האם זה שכיח? ומדוע לדעתכם זה קורה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סרטים כחולים במייל

הוספת תגובה

• מה שאין במיטה שלכם יש בפורנו!

צח
    16/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בידי סטטיסטיקות מדוייקות אך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/03/2007

התופעה אותה את מתארת שכיחה ומוכרת. התופעה מהווה חלק מהרפרטואר המיני והחוויה המינית של גברים (גם נשים אם כי מעט). לפי תאורך, כל עוד אין זה פוגם וגורע בחיי המין שלכם, אזי אין זה בעייתי ופתאלוגי. יש מקרים שבהם זה הביטוי היחידי של גברים במערכת הזוגית והמינית שלהם, אז זו בעיה שעיש מקום לתת עליה ת'דעת!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' כהנא נמצאת כאן?!
    ד"ר רפי חרותי
    12/03/2007

לקביעת תור
    סגירה
    דר' כהנא נמצאת כאן?!

הוספת תגובה

• אני גם פה ומה עושים???

מומו
    12/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצאת ואשמח לעזור

ד''ר חגית כהנא
    13/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב שובך ציפורה נחמדת...

14/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימפוטנציה
    אלמונית
    11/03/2007

התחלתי לצאת עם בחור לפני כחודש וחצי.
    הוא כל הזמן ניסה לדחות את יחסי המין בטענה כי אין צורך למהר.
    אתמול ניסינו לשכב, הוא ניסה מס' פעם לבצע חדירה אך ללא הצלחה היות והיתה לו בעיה בזיקפה.
    יש לציין כי בפעם קודמת ביצענו יחסי מין אוראליים והוא התקשה לגמור (אינני זוכרת אם היתה לו זיקפה חזקה דאז).
    כמו כן, הוא איננו שעיר כלל- אף חשבתי כי ייתכן ויש לו בעיה הורמונלית.

האם בעיות בזיקפה הן מקור לבעיות בפוריות בעתיד? האם ייתכן שלאחר שייטול כדורי ויאגרה הוא יתקשה להביא ילדים לעולם?
    אני מאוד חוששת מכך, לא נעים לי לדבר איתו על נושא מביך זה.
    אשמח אם תוכלו להחזיר לי תשובה . תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אימפוטנציה

הוספת תגובה

• בעיה בזקפה ופוריות...

11/03/2007

אני חושב שהמקור לבעיית הזקפה של חבר שלך הוא חרדה, למרות שחסרים המון פרטים, כולל פרטים בסיסיים כמו גיל ומצב בריאות. כדאי שתקראי על נושא זה בפורום, כי זה עלה המון בעבר. דברי איתו על מחשבותייך. הסירי את מחסום המבוכה ובכך גם תפחיתי החרדה. של שניכם.

לשאלותייך -

במקרים ספציפיים ומיוחדים יש קשר בין בעיית זקפה לבין בעיית פוריות, לדוגמא, בבעיות הורמונליות (כמו חסר טסטוסטרון). קל לבדוק זאת בבדיקת דם פשוטה.

אין השפעה של ויאגרה / לויטרה / סיאליס על פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן
    אשת איש
    11/03/2007

כאשר בעלי ואני מקיימים יחסי מין מאחור ("דוגי סטייל") נוצר ואקום בנרתיק, ובכל פעם נשמעים רעשים מביכים - מעין נפיחות. רציתי לדעת האם התופעה מוכרת וכיצד ניתן להמנע מרעשים אלו ?

לקביעת תור
    סגירה
    לעידן

הוספת תגובה

• התופעה מוכרת...ואכן עלולה להביך אבל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/03/2007

התופעה טבעית קורת לפעמים (לא תמיד ) ואין מה לעשות...זה מה יש ונא לא להתבייש!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברו על זה...

11/03/2007

שפרו התקשורת ובכך תפחת המבוכה. זו תופעה מוכרת, טבעית, נפוצה ביותר - אם יוצרים ואקום, כאשר הוא משתחרר נוצר רעש. אתם יכולים אפילו לעשות "משחק מיני" סביב זה - לנסות לעשות כמה שיותר רעש... זה יוביל להנאה עם צחוק משחרר. מקווה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה
    YDL
    11/03/2007

אני סובל משפיכה מהירה מיד בהתחלת החדירה ולםעמים בעקבות חיכוך בלבד בתור אדם דתי איני יכול להשתתף בשום סוג של טיפול שכולל מגע מיני מכל סוג שהוא האם יש סוג טיפול אחר ואם כן למי לפנות ניסית את התרופה הפסיכיאטרית ותופעות הלוואי היו קשות ןכן ניסיתי ויאגרה אבל זה גם לא עזר אשמח לקבל כל מידע אפשרי

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• אני מכיר הרבה דתיים שקיבלו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/03/2007

את אישור הרב שלהם והשתתפו בטיפול מיני מתאים. לא תמיד צריך להגיע לשפיכת זרע בטיפול מיני לשפיכה מוקדמת! פנה לייעוץ מקצועי ויתאימו לך את התהליך הנכון לך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפי אתה אחלה, תאמין לי שאתה אחלה!!
    ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/03/2007

הוספת תגובה

• תודה... מאיפה זה?!

11/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהלב !!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר!!!!!
    47 גרוש
    09/03/2007

בהיותי במצבים של ביצוע הסקס מאוד קשה לי לפלוט זרע , חברתי הנוכחית וגם הקודמת מאוד מאוכזבות מהמצב וחושבות שאולי הן אשמות במשהוא , אבל אני נהנה מאקט לאורך זמן ומוכר להן דברים סתומים שאני עושה מין טנטרי וזאת למרות שאני לא בעד ואף לא מבין את זה . שמעתי מהן גם טענה שבזמן הזה הן כבר היו מצליחות לספק עשרה או עשרים גברים , וזאת למרות שאני כן רוצה ליגמור וזה כבר נהפך למין סיוט . אגב אין תנוחה שלא ניסיתי ואין צורה שלא ניסיתי אם רגיל , אורלי או אנלי . בכל המיקרים מאוד קשה ליגמור ! מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר!!!!!

הוספת תגובה

• ניסית פנייה לייעוץ מקצועי?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר חרותי לגבי בעיות בזקפה
    מוטרד
    08/03/2007

מאחר ואיני מצליח להגיב בשרשור אני פותח הודעה חדשה
    לשאלתך-
    הזוגיות מצוינת!
    המצב חזר לתקנו אחרי מספר ימים ושיחה טובה עם זוגתי
    יכול להיות שמתח נפשי ישפיע בצורה כזו?

הוספת תגובה

• חד משמעית - כן!

08/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללקק את הפות..(ואגינה)
    ועקנין משה
    08/03/2007

אני יודע שנשים נהנות כשגבר מלקק להם בלשון.
    החברה שלי טוענת שגברים קודמים עינגו אותה כך והבנתי את הרמז..
    השאלה: האם זה תקין ללקק את האזור ההוא, ומה לגבי הרטיבות והשאר שבדרך.. (סליחה על הבורות)..
    חוף מהניקון , צריך להיות מודע למשהו אחר ??
    אודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה
    ללקק את הפות..(ואגינה)

הוספת תגובה

• בעיות עם איבר המין .

חסוי ! :)
    21/05/2008

שלום , אני בן 13[ועוד מעט בן 14].
    יש לי איבר מין בגודל 4 ס"מ בערך וכשעומד לי הוא בגודל 8 וחצי ס"מ בערך..
    אני מאוד מודאג מהעניין ואשמח לקבל תשובה, אני פשוט לא יודע אם זה נורמלי כי בדרך כלל אני חושב שזה אמור להיות יותר גדול.

כמו כן, רציתי לשאול תוך כמה זמן בערך אפשר לגמור, כי אני מאונן אבל לא הרבה זמן כי אני לא יודע מתי אני אגמור בכלל [ אל השאלה הזאת אני גם מצער על הבורות ואתם לא חייבים לענות]

תודה ענקית מראש,אני יודע שאני רק בן 13 אבל המידע הזה יעזור לי כי אני מודאג ביותר .

להתראות ותודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאורגזמה
    מישהי
    08/03/2007

איך אני יכולה לדעת שהאורגזמה שלי אמיתית ולא במקרה מזויפת אני אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לאורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמומטר

08/03/2007

לגבי אורגזמה אמיתית - אין מכשיר שיכול למדוד ולהעריך אותה, שכן מדובר במשהו סובייקטיבי של תחושותייך.

לגבי זיוף - הרי כשאת מזייפת, הזיוף נעשה באופן רצוני ומתוך החלטה לזייף... ברור שזה לא אמיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    יוסי
    08/03/2007

שלום! אני בן 21 יחסיי המין שלי בריאים אך אני מגיע לשפיכה דיי מהר בתחילת הסקס וקשה לי להמשיך אחרכך זה קורה דיי מהר! מה אני צריך לעשות כדיי ש.... ? האם יש משהו שיכול להחזיק אותי למשך הרבה זמן? אני ישמח לקבל תשובות!

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• פז"מ -פליטת זרע מהירה!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/03/2007

שפיכה מוקדמת

שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
    תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
    תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
    הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
    ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
    הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
    1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
    2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
    3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
    4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
    שליליות ושופכים מהר.
    המשך יבוא.....
    עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/03/2007

ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.
    גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.

במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
    לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
    אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
    עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
    מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
    בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
    תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
    בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
    1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....וגמרתי :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/03/2007

2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
    טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
    גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)
    3) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)
    בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
    בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
    הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
    שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
    דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה