מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרתיק מורחבסימון08/03/2007
אשתי אחרי 3 לידות. איבר המין שלי ממוצע. בזמן חדירה אני מרגיש שאני "הולך לאיבוד" בנרתיק.
הדבר חמור יותר לאחר משחק מקדים ארוך.
זה כמובן משפיע על איכות האורגזמה שלי. אשתי מקבלת אורגזמה בכל פעם ולא נראה שזה מפריע לה.
האם יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולך לאיבוד...
08/03/2007קודם כל, ילדים זה שמחה.
תשתדל להגיע לשיא בדרכים נלוות בהם איברך מגורה היטב ולא להתמקד דווקא בחדירה. אתה יכול לחדור כאשר אתה קרוב לשיא.
יש ניתוחים להצרת הנרתיק, אבל אני חושב שאפשר למצוא מגוון פתרונות יצירתיים ומענגים יותר ואני גם לא בטוח שאם הייתי אשתך הייתי מוכן לעבור ניתוח כזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרתיק מורחב?
ד''ר חגית כהנא13/03/2007אינני יודעת בני כמה אתם וכמה זמן את חש שאתה הולך לאיבוד.
יש לחלק את הבעיה והפתרונות לשניים:
1. אם הנרתיק מורחב ניתן לבצע תרגילי קיגל או פעולה שאלו תרגילים לחיזוק רצפת האגן והנרתיק ומתבצעים ע"י כיווץ והרפיה של הנרתיק רצוי 30 פעם פעמיים ביום. לאחר תרגול תקופה מסוימת ניתן להשתמש בתרגילים אלו גם במהלך יחסי מין וזה מגביר את ההנאה של הגבר והאישה כאחד.
2. האם יתכן שעברת את גיל 40 ולעיתים יש הפרעות בעצמת ומשך הזיקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגעה לאורגזמה הנשית - איך?אלמונית בת 2208/03/2007שלום. שאלה לי:
חבר שלי רוצה לענג אותי יותר, ושואל אותי איפה הכי נעים לי... אני לא יודעת מה לענות משום שאני כשלעצמי לא מסוגלת "לחקור" באזור ההוא (מגעיל אותי לעשות לבד)..
כשחבר שלי מענג אותי עם הלשון באזור הדגדגן זה ממש ממש נעים, אך איני יודעת אם ואיך מרגישה אורגזמה, או האם חוויתי אחת...? (האם כל אורגזמה מלווה בצעקות?)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך לגמור?
08/03/2007קודם כל תשאלי את עצמך למה מגעיל אותך לעשות לבד? למה בכלל לקשר את הנושא לגועל?
במקביל ובהמשך אני מציע לך לקרוא את הספר - "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. אני בטוח שתלמדי משם המון על עצמך, על מיניותך ועל האורגזמה שלך.
ולא, לא כל אורגזמה מלווה בצעקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשיג את הספר?
אלמונית בת 2212/03/2007היי, תודה על התשובה המהירה. רציתי לדעת מאיפה ניתן להשיג את הספר שהמלצת עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק עושה סרוגייט?30 ומשהו07/03/2007אני רווקה בת כמעט 35, אבל הדבר שהכי מפריע לי הוא שבכל חיי קיימתי יחסי מין שלוש פעמים וזה היה לפני יותר מ-10 שנים. מאז זה פשוט לא קרה יותר. בהתחלה נורא רציתי וכל פעם התאכזבתי כשזה לא קרה, ובאיזוהו שלב פשוט השמכתי את חיי בלי זה.
אני בחורה תמיד עסוקה, יש לי המון חברים והמון פעילויות - אבל הייתי רוצה בן זוג והייתי רוצה לחזור ולקיים יחסי מין....חשבתי שאולי אם אני אפנה לסרוגייט אז זה יעזור לי "לחזור לעניינים" ולהפעיל את המערכות. מה אתם חשובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוגגיט
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2007טיפול על ידי סרוגייט הוא טיפול מיני מעשי על בן/בת זוג חלופי.
את תפקיד הסרוגייט יכולה לעשות אישה או גבר. ברוב המקרים אין אדם פרטי פונה ישירות לסרוגייט אלה הוא מופנה על ידי יועץ מיני כשהיועץ מחליט שזו הדרך היעילה ביותר לטיפול.
ישנן כמה סיבות ברורות שמטפלים יוזמים יעוץ של סורוגייט [פונדקאית]. הטווח נע בין ליקויים ספציפיים לבן חרדות כלליות בתפקוד מיני. לדוגמא אי שביעות רצון מאורגזמות, פליטות ובעיות זקפה. גם נשים פונות לסרוגייט כשאצל הנשים יכולה להיות ההפניה לטיפול בבעיות חדירה ובעיה באורגזמה נשית. לשני המינים יכולות להיות בעיות של חוסר ניסיון, פחד מאינטימיות בושות ופחדים שהם אינם ליקויים בתפקוד מיני אלא ליקויים בתפקוד חברתי/סוציאלי. הסיבות -לדוגמא- נובעות מבעיות רפואיות, דימוי עצמי ירוד, נכות גופנית, פגיעה והתעללות מינית, פגיעה גופנית מאונס או גילוי עריות, העדפה מינית לא ברורה וחוסר בטחון עצמי במיניות ובחברה.
עבודה טיפולית עם סורוגייט התפרסמה לראשונה בספר Human Sexual Inadequacy של שנות ה- 70 כשמאסטרס וג'נסון הציעו לאנשים, ללא פרטנר, טיפול ע"י פונדקאית. הם הבחינו בתוצאות טובות מאוד מהטיפולים האלה אבל לחברה של שנות ה-70 זה לא התאים. בכל זאת השיטה שרדה ולאט לאט התפתחה וכיום המושג סרוגייט הינו מושג מוכר בישראל וגם בעולם. בישראל קיים מרכז לעבודה עם סרוגייט בשם דר' רונית אלוני טיפול ושיקום מיני וטיפוליי סרוגייט בע"מ. בארה'ב ישנו מרכז גדול IPSA's Surrogate Partner Training הממוקם באזור לוס אנגלס.
חשוב להדגיש שהעבודה של הסרוגייט היא חלק בלתי נפרד מעבודה עם פסיכולוג. זאת עבודת צוות המורכבת ממטפל-לקוח-וסרוגייט. התפקיד של הסרוגייט הוא להיות כמו בן-זוג ללקוח; בעבודות ובחוויות הבנויות במיוחד לצרכים האישיים של הלקוח. עבודת הצוות הזאת כוללת בין היתר תרגול בתקשורת בן-אישי בהרפיות במגע חושני ומיני וגם במיומנויות חברתיות.
תוכנית הטיפול היא אישית וספציפית. אך היא איננה בהכרח נעימה או קלה. המטופל מתמודד עם אותם הקשיים אתם התמודד קודם. התוכנית מכוונת להגדיל עבור הלקוח את רמת הנוחות שלו ורמת הביטחון האישי. המעורבות של יועץ מקצועי הוא אבן יסוד בעבודה ובהתקדמות הטיפול. לאורך כל הדרך משולבות פגישות עם היועץ. ללא שיתוף פעולה מתמיד הוגן וגלוי, בין המשתתפים, עבודת הצוות בסיכון לכישלון.
העבודה עם הסרוגייט בנויה משלבים והמטופל אינו עובר לשלב הבא מבלי להרגיש מוכן בהתקדמות שלו. המטופל מתחיל בלימוד בסיסי לפיתוח קשר בין-אישי. הוא לומד איך לגעת ואיך לקבל מגע. הוא לומד איך להשלים עם תדמית הגוף שלו ועם המיניות שלו. הסרוגייט "מדגמן" מיומנות בתקשורת גלויה ומציע דרכים שונות לפעולה. הקשר האינטימי שנוצר בין הלקוח והסרוגייט מאפשר ללמוד מהניסיון ומהדרך שבו מתנהל הקשר הזה. הקשר עצמו הופך לדוגמא בפועל ולא נשאר רק כתיאור מילולי. במהלך העבודה הלקוח נרגע ומוצא את עצמו פתוח יותר לרגשות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
30 ומשהו18/03/2007אתם חושבים שטיפול עם סרוגייט יתאים למקרה שלי?
הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי, ומעבר לכך שהצלחתי להתגבר על הפחד ולנסות לחזור לעיניינים, זה לא ממש עזר לי לפתור משהו. הייתי רוצה לצבור ניסיון מיני עם סרוגייט בשביל שהפעם הראשונה שלי עם מישהו אמיתי לא תהיה כזאת מפחידה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל לא דבר :)
19/03/2007יכול להיות שיתאים לך מאוד, אבל אף אחד לא ימליץ לך על טיפול כזה או אחר ללא אבחון רציני. את זה עושים פנים מול פנים. לא באינטרנט. כאן אנו עוסקים בייעוץ והכוונה ראשוניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה....
30 ומשהו20/03/2007סליחה שאני מנג'סת...פשוט תמיד חששתי מהלגיע למרפאות של הסקסולוגים. זה נורא מביך אותי לדבר על זה פנים מול פנים עם זרים...
אבל רק רציתי לדעת - כמה בערך עולה ייעוץ כזה כולל טיפול סרוגייט? אפילו מסגרת כללית של מחיר כדי שאני אדע אם בכלל יש לי טעם לנסות...
תודה!! אתם מאוד נחמדים פה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא בקיאים במחירים...
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2007פני באנטרנט בגוגל לסרוגייט - יצאו לך צלצלי וקבלי מחירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הגדלהjoy06/03/2007
קיים היום מכשיר להגדלת הפין, הרבה מאיתנו(הגברים) הינו שמחים עם מישהו שניסה יכול לתת המלצות ..............................
* הרבה רופאים אומרים שהמוצר לא מוכך ..... וכו'
אז למה! לא בודקים אותו??????!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכון להיום....שומר זיינון ירחק!!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מינירחל וסרמן06/03/2007יש לי חברה שילדה לא מזמן והיא מספרת שלבעלה ירד החשק לקיים יחסי מין מאמצע ההריון ועד היום שזה בערך חצי שנה אחרי הלידה. (קיום של יחסים פעם בשבועיים וגם לא) מדוע זה קורה? ומה אפשר לעשות בנידון, אם בכלל ...
אולי אין יותר משיכה או אולי אין יותר אהבה?! מה יכול להיות ההסבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה יורד לו החשק?!
06/03/2007יש המון סיבות לירידת החשק סביב ההריון. אצל האשה זה די ברור עם כל הסערה ההורמונלית הנלווית. אצל הגבר גם יכולה להיות ירידה במשיכה וגם חשש (מודע או שלא) לפגוע בעובר (לפני הלידה) או להכאיב (לאחר הלידה). אם זה ילד ראשון זה עשוי להיות משבר סביב האבהות (כן, כן, גם אבא יכול לקבל "דכאון" לאחר לידה) ועוד 1001 סיבות.
השורה התחתונה - אם יש אהבה זה עובר וקל להתגבר על כך יחדיו. אם לא מצליחים לעיתים צורך בייעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עיזרונעמה06/03/2007שלום.
הדברים שציינת בפני על השפיכה המוקדמת הם נכונים ואני מודעת לכולם.
זה נכון שאם אחרת זה לא קרה לו ויש לו עבר. אנחנו מאד אוהבים אחד את השני ואהבה כזו היא נדירה ואני ממש עובדת עצות בנושא המין כי אני יודעת בוודעות שזה יהרוס כי זה חלק נורא חשוב בזוגיות.
בבקשה תדריכו אותי, אותנו מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנו יחד לייעוץ מקצועי!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/03/2007לא יהייה נכון לכתוב לך מה לעשות, כאן, מבלי לערוך תשאול מקיף מלא ומקצועי. דבר שכזה נעשה בפנייה לייעוץ מקצועי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית אורגזמה
אלון07/03/2007לנעמה
ניתן לקנות בחנות לאביזרי מין אבר מין מרשים ועם מעט חימום (של האיבר) וקנדום עליו ובתוספת (או לא) של גרוי אוראלי, בן זוגך יכול לפתור ראשית את בעיית האורגזמה.
לאחר מכן ישנן תנוחות המאפשרות שליטה רבה בצורך של הגבר לגמור. למשל כשאת שכובה על הגב, הגבר במצב ישיבה על רגלים מקופלות והוא אוחז בזרועותיך בתנועות משיכה ודחיפה. תוספת של קנדום בתנוחה זו מסייעת מאד לגבר.
דברים נוספים - במטרה להרפות את מערכת העצבים הסימפטטית שאחראית על האורגזמה, יש לנשום עמוק מכרגיל ולהרפות את שרירי הפנים.
קיימות שיטות נוספות שבעזרתן ניתן להגיע לשליטה מלאה באורגזמה, אלא שהן דורשות תירגול והתמדה לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת הג'ייעלת החן05/03/2007נקודת הג'י - האם קיימת או רק במיתוסים? לפי כל התיאורים שקראתי נקודה זו אמורה להיות בתוך הנרתיק- בחלק הפנימי בעומק של כ2-3 ס"מ ואפשר לחוש אותה אם מכופפים את האצבע בצורה של בוא הנה... אם מגרים אותה חווים מה שקרוי אורגזמה וגינאלית. ובכן חיפשתי ומצאתי אותה, נגעתי בה ולא הרגשתי שום תחושה של גירוי כמו זו של נגיעה בדגדגן. האם זה חלק שצריך "לאמן" לפני שמרגישים או שזה באמת מיתוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנקודת הג'י- לא כל אחת תרגיש אותה|!!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/03/2007כמעט כולנו שמענו על נקודת הג'י , אך רובנו טרם מצאנו אותה. והמשפט המתבקש הוא "עדיף מאוחר מאשר לעולם לא".
מדוע לא די לנו באורגזמה מהדגדגן ? מדוע עלינו להתיש את עצמנו בחיטוטים ונבירות. התשובה פשוטה למה לא? למה שלא נהנה מכל העולמות? אם עד היום חווית רק אורגזמה מהדגדגן הגיע הזמן לגיוון והתנסויות מיניות חדשות. והכי חשוב אורגזמה מנקודת הג'י בדרך כלל חזקה יותר ומורגשת בכל הגוף.
המפה
נקודת ה-G, נמצאת בדופן העליונה (לכיוון הבטן) של הנרתיק, כשני מפרקי אצבע , או כ- 5 ס"מ מפתח הנרתיק.
דמייני שעון שהשעה 12 שלו נמצאת בדגדגן. נקודת הג'י נמצאת גם בשעה 12 כמו הדגדגן, אך בתוך הנרתיק. ישנן נשים שנקודת הג'י שלהן לא ממוקמת ממש במרכז - בשעה 11 או 1.
על מנת לקבל מושג מה את צריכה לחפש לחצי עם אצבע על הלחי. פתחי את הפה ועם האצבע השנייה תמששי את הבליטה שיש לך כעת בתוך הפה. כך מרגיש אזור הג'י כשהוא נפוח ומגורה.
מתרוקנים
לפני שאת מתחילה לשחק עם נקודת הג'י, כדאי שתעשי פיפי, כי כשנקודת הג'י מגורה, היא לוחצת על עצבי שלפוחית השתן , ויש הרגשה של "עוד מעט יוצא לי פיפי". לכן כדאי להתרוקן לפני, ואז כשמתעוררת ההרגשה, את יכולה להיות רגועה שזאת רק הרגשה ולא צורך אמיתי.
מחליקים את העניינים
השתמשי בנוזל סיכה.
לפעמים נדמה לנו שאנחנו רטובות, אבל הרטיבות לא מספיקה כדי להחליק את העניינים. נקודת ה-G אוהבת לחץ חזק, אבל ממש חזק. לפעמים הכי חזק שאת יכולה. זה לא יכאב זה רק יגרה את המקום יותר. נוזלי סיכה מאפשרים לחיצות חזקות וחיכוך של נקודת הג'י בלי שזה יכאב. אם הגבר עושה את החיפושים, תבקשי ממנו לגזור ציפורניים ולהסיר עור יבש סביב האצבעות כדי שלא יכאיב לך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"לפעמים נדמה לנו שאנחנו רטובות"?
^26/10/2009"לפעמים נדמה לנו שאנחנו רטובות"?
עידן,מאיפה אתה יודע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת ה-G וויברטור
רונן09/03/2007
אישתי ואני נשואים 11 שנה והיא די בישנית לגבי עצמה.
היא אף פעם לא אוננה או בדקה את עצמה בנושא מיניות.
בתחילת דרכנו לא היה מצב לבדוק איתה (בעזרת אצבעותי) את נקודת ה-G.
עם הזמן קניתי לנו ויברטור והשתמשנו בו במשחקים המיניים המשוטפים.
היא גמרה כמעט בכל פעם כשדובר על שימוש בויברטור על הדגדגן.
לפני כשנה התחלתי (בהסכמתה) להחדיר אצבעות בגרוי נקודת ה-G.
לאחר פרק זמן גילינו יחד את נקודת ה-G שלה ואפילו באחד המיקרים,
היא פלטה נוזל מהנרתיק בזמן שגריתי אותה בנקודת ה-G ובמקביל,
גריתי אותה עם הויברטור על הדגדגן.
אישתי דיווחה לי כי זו החוויה החזקה ביותר והמרגשת ביותר שחוותה עת עכשיו.
היום גם (בניגוד לעבר) היא אפילו מוכנה להשתמש בויברטור ולגרות את עצמה עד
לפורקן. אני כמובן שמח להיות לצידה ולהתגרות ממנה.
חשוב לציין כי לכל אדם יש את הקצב שלו ושם המשחק הוא ס ב ל נ ו ת !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת הג'
יעלת החן09/03/2007האם אפשר לגרות את נקודת הג' ע"י מגע בחדירה או יש צורך לעשות זאת ידנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוי נקודת הג'י בדרכים אחרות
רונן09/03/2007שלום,
אני מניח שניתן להביא לגרוי של נקודת הג'י בדרכים אחרות.
מניסיוני, עם בנות הזוג שהיו לי, זה התאפשר רק אחרי שהן היו מגורות לפרק זמן מסויים.
לא נדע עד שלא ננסה.
כמובן שכל זה צריך להיות ללא לחץ ובפתיחות מלאה של בני הזוג.
אפשר לנסות לגרות את את האישה ולאחר פרק זמן שהיא מרגישה ממש מגורה,
לשנות את התנוחה כך שהגבר שוכב על גבו והאישה יושבת עליו עם גבו אליה.
בצורה זו "לוחץ" ראש האיבר הזיכרי על איזור הג'י של בת הזוג ולה ניתן האפשרות
לזוז ולכוון את מיקום הגירוי האופטימלי עבורה.
בהצלחה , ובלי לחץ
נ.ב. תהנו גם מהגילוי והחיפוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תיקון
רונן09/03/2007הגבר שוכב על גבו והאישה יושבת עליו עם גבה אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לדעת עוד
יוסי11/03/2007אני מעוניין לקנות לאישתי ויברטור שהיא תגמור יותר כיצד חיפשת את נקודת ה-G אני כל הזמן מנסה לחפש וזה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש ולא מוצא...
11/03/2007אל תתקבע על חיפוש נקודת הג'י של אשתך, אלא התמקד בהנאה שלה.
בעקרון לא מדובר בנקודה אנטומית מדוייקת אשר קיימת אצל כל אישה, אלא באיזור מסויים בתוך הנרתיק - בחלקו העליון של הנרתיק, במרחק אצבע מהכניסה. תעשה תנועת "בואי הנה" עם האצבע. בקש הדרכה לגבי מהירות התנועה ועוצמת הלחץ מאשתך. אם לא מצאת, לא קרה כלום. זה לא 100%...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד אפשר למצוא ?
רונן14/03/2007ראשית, על בת הזוג להיות רגועה ונינוחה.
עדיף שהיא תהיה מגורה מעט מליטופים וגרוי קל בדגדגן.
כדאי גם שתשאל אותה לדעתה בעיניין ויברטור (במידה ואין) ואם עמדתה חיובית,
לכו יחד לחנות לאביזרי מין וקבלו יעוץ.
יש מגוון עצום של מוצרים במחירים שונים.
בתור התחלה הייתי ממליץ על ויברטור פשוט שעובד על סוללה אחת (אצבע).
תגלו את עצמכם ותהנו, לאחר מכן תתקדמו למוצרים מתקדמים ויקרים יותר.
בכל מקרה, גילוי הנקודה, מומלץ שיעשה (לדעתי) במקביל לגרוי האישה על הדגדגן (בעדינות) ביד האחת, אולי עם הויברטור ובמקביל ביד השנייה , תוך החדרת אצבע לנרתיק, לקפל ולישר את האצבע, בתנועה של "בוא אלי".
אפשר גם תוך כדי כך, בצורה עדינה, ללחוץ מעט על החלק העליון (שפונה לכיוון הבטן, הפופיק) תוך כדי התנועה הזו.
במידה ובת הזוג אומרת שהגרוי מתחזק אתם בכיוון הנכון.
תהנו תאוננו ותעשו הרבה סקס
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו על העיצות
ניר14/03/2007כל הכבוד, כולנו בעד הרבה סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרתדניאלה05/03/2007אני בחורה בריאה בשנות ה- 30. נשואה ואם לילדים.
הבעיה שלי שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה, לא ידנית ולא בחדירה. או שאני חושבת שאני לא מגיעה.
כמו כן במהלך או בתחילת קיום יחסי המין אני מהר מתביישת ואנו נאלצים להשתמש בג'ל סיכוך.
בזמן האחרון גילינו את הרוקט פוקט, אני ובעלי משתמשים בו בעת קיום יחסי המין.
הבעיה היא שאני מרגישה איתו תחושות מאד חזקות, אך לא מרגישה שאני מגיעה לפורקן. מגיע שלב שאני לא מסוגלת להמשיך איתו וחייבת להפסיק.
אני מרגישה שכאילו משהו עוצר אותי.
האם יש תקנה? ואני ארגיש פעם אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנסי ואני מקווה שתוכלי!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/03/2007אכן מצוקה לא קלה!, אם את נמסה כ"כ הרבה, ופתוחה לחוויות כדי לחוות אורגזמה, מדוע לא תפני לייעוץ מקצועי שיעזור לך לעבור תהליך אשר יאפשר לך (ככל האפשר) לחוות אורגזמה!!
זה תהליך שאולי את עושה הרבה ועם הנחיה קלה תוכלי להגיע!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךנעמה05/03/2007אני חייבת לאמר שאני פתוחה לכל הצעה.
אין לי בעיה לנסות הכל וגם לחבר שלי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא לשרשר...
06/03/2007מה שאלתך המקורית נעמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לה...
ד``ר עידן מיליצ`ר07/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה מהירהנעמה05/03/2007שלום.
בן הזוג שלי מדהים ומגרה אותי מאד אבל לצערי הרב אחרי מספר דקות יש לו שפיכה מוקדמת. אפילו אחרי חיכוך.
בקיום יחסי מין מלאים הוא גומר ממש מהר.
אני מאד אוהבת אותו ורוצה לחוות איתו סקס טוב ותקין וניסינו הרבה דברים אך לצערי לא עזר.
הוא אמר שהוא מאויים ממני בגלל שחוויתי הרבה יחסי מין תקינים וארוכים בעבר אבל אין לו סיבה כי אותו אני אוהבת
אני מאד מבינה ותומכת אבל אני לא יודעת עד כמה אוכל. אני מאד מינית ונהנת מחדירה. חשוב לי להוסיף ואןלי זה משנה קצת אני גומרת מחדירות ולא מהדגדגן.
בבקשה עיזרו לי במהרה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מהירה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/03/2007
שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים לאורך מעגל החיים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ובניסיונות חוזרים, מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה.
פליטת זרע מוקדמת עלולה לגרום במרבית המקרים לעוגמת נפש לשני בני הזוג. מצב זה עלול להשפיע באופן הרסני על הערך והדימוי העצמי של הגבר והאישה, ולכרסם בקשר הזוגי עד כדי איום על היחסים עצמם.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
זה יכול להיות מתאים למקרה שלך שבפעמים הראשונות, אתה מאוד מתרגש ושופך מהר.
2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה. גם מקרה זה מתאים למצב אותו אתה מתאר.
3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות
השליליות ושופכים מהר. ייתכן ואתה בחרדה ולכן שופך מהר.
ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.
גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזקפה?מוטרד04/03/2007בן 44 בריא בד"כ, מרגיש לאחרונה כי חלה ירידה בעוצמת הזקפה, בעיקר מרגיש כי זקפת הבוקר הינה חלשה וקצרה. ברקע מטופל בסימוביל עקב רמת LDL מעט גבוהה והסטוריה משפחתית (אב) עם IHD
לציין כי הבעיה אינה קבועה ויש מצבים שבהם הזקפה חזקה כמו בעבר, ויש מצבים של התקשחות רק בעת החדירה עצמה וגם אז לאחר אורגזמה ההרפיה מהירה יותר מהרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה השאלה?
06/03/2007נתת תיאור מצב שכיח ולא שאלת שאלה.
אז אני אשאל - מה קורה באוננות? מה קורה ביחסי מין? איך הזוגיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמטיבי לגילך ולמצבך הגופני...
ד``ר עידן מיליצ`ר07/03/2007זו התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבהרוני 25004/03/2007היי רציתי לדעת האים מחלת הזיבה יכולה לשהוות בגוף של אישה במשך שנתיים בלי להרגיש שקיים אצלה החיידק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהחלט
06/03/2007לא אצל כל אחד החיידק עשוי לבוא לידי ביטוי קליני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי מיעל (בקשר למין אורלי)יעל04/03/2007אני לא חושבת שזה משקף משהוא ביחסו אלי או באהבתו אלי, זה משקף משהוא על האופי שלו ועל הבעיות שלו, אני לא חושבת שהוא היה מבצע מין אורלי עם בחורה כלשהיא אחרת, אני כן רוצה לדעת אם שמעת על מקרים נוספים כי אני לא רוצה לחשוב שאני חיה עם פריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל מד"ר רפי
06/03/2007גם שמעתי וגם נתקלתי במקרים דומים. הוא ממש לא פריק.
יש כל מיני סוגים. יש כאלו הנדחים מריחות גוף, מזיעה, משיעור, מזרע, וכיד הדמיון הטובה עלייך.
את ממש, אבל ממש, לא חיה עם פריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפהאלי04/03/2007עברתי ניתוח להלחפת מסתם לפניי 10 שנים ויחסי המין שלי היו מצויינים בתקופה האחרונה אני מיתקשה להגיע לזיקפה ואם היא באה היא גם נעלמת למרות שהצלחתי כמה פעמים להגיע לזיקפה מלאה אני בן 36 ונוטל קומדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש לאורולוג המתמחה בטיפול מיני
ד``ר עידן מיליצ`ר05/03/2007ע"מ לערוך אבחון ואנמנזה אשר יעריכו: האם, איך, איפה וכמה יש בעיה בזיקפה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהmiki02/03/2007יצאו לי מסביב לאיבר המין הרבה פלולות מין גושי בשר כאלה קטנים מישהוא יכול להסביר לי ממה זה וממה זה באה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש לרופא עור
03/03/2007לא נערוך בדיקה מעל גבי הפורום, אבל צריך לשלול מחלת מין ויראלית שביטוייה עשוי להתאים לתיאורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)