מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בבצוע - זיקפה לא רצופהועקנין משה18/02/2007
אני בן 57, מקיים יחסי מין בתדירות נמוכה מאד עם אשתי. לאחרונה לאחר הפסקה ארוכה ניסינו לחזור לשיגרה זו וכן לקיים יחסים. מסיבה לא ברורה כל פעם שאני רוצה לבצע חדירה , הפין נופל לי ונסוג. אין לי בעיה באוננות, דבר שאני עושה מספר פעמים בשבוע , במשך תקופה די ארוכה.
האם ויאגרה יעזור?
מה המלצתך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לאחר תקופת המנעות...
18/02/2007כאשר עושים הפסקה ארוכה, לעיתים העסק "חורק" כשמנסים לחזור. ממש כמו רכיבה על אופניים לאחר הפסקה ממושכת. נשאלת השאלה למה הפסקתם? האם המשיכה אינה כפי שהייתה? מה קרה כשניסיתם לחזור?
עצם העובדה שאין בעייה באוננות מצביעה על כך שאתה יכול לתפקד גם בלי כדורים. ויאגרה ודומותיה יסייעו, כמו שגלגלי עזר מסייעים למתקשה לרכב על אופניים. אבל אפשר בלי.
תקרא כאן על התופעה של חרדת ביצוע (תוך שימוש במנוע החיפוש) ועל האמצעים להתמודד עימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מאביעד
ועקנין משה22/02/2007הפסקתי לקיים יחסי מין בהדרגה מאחר ולא היתה מצידי התלהבות לקיים יחסי מין עם הפרטנר שלי. זה הפסיק להיות מעניין.
עכשיו אחרי הפסקה של 8 חודשים, קשה גם להגיע בנסיונות יחד במיטה לזיקפה, וכשזו מגיעה ונעשה נסיון חדירה, יש לי נפילה מהירה מאד.
יתכן והבעיה נעוצה בפחד. באוננות כאמור אין שום בעיה. נהפוך הוא.
אינני רוצה בגילי כבר להפסיק.
יש לי שיתוף פעולה עם אשתי. אך קשה לי לתקן את המצב כרגע.
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור בהדרגה...
22/02/2007מציע שתחזרו בהדרגה למצבים אינטימיים בלי נסיונות לחדירה, מבלי להיות תלויים בזקפה. אינטימיות שלא לצורך גמירה וסיפוק בחדירה, אלא של חיבוקים, לטיפות, נישוקים, ליקוקים וגילויים שאולי כן יובילו בהדרגה ליותר התלהבות מצידך.
הפחד שאתה מתאר מוריד את הזקפה. אז לאט לאט... ואם אתם לא מצליחים לבד תוכלו להעזר באנשי מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שזה הצליח!
ועקנין משה26/02/2007באמצעות הויאגרה - ורצון משותף של הזוג עצמו.
כיף שזה עובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף טוב הכל טוב...
01/03/2007ונסה גם בלי כדורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמציקה לי מאודמירי18/02/2007בעלי עבר לאחרונה ניתוח שבר ע"י לפרוסקופיה ושמו לו סיכות בבטן, כמה זמן יקח עד שנוכל לקיים יחסי מין רגילים ותקינים שוב?
זה קשה לי מאוד, כי גם אני עברתי תקופה לא קלה ובגלל שיש לו כאבים, הוא לא מסוגל לענות על הצרכים הרגשיים שלי.
אני מנסה להבין אותו אבל זה קזה לי כיוון שאני צריכה אותו כמה שיותר!!!
לכן חשוב לי מאוד לדעת כמה זמן יקח עד שנוכל שוב לשכב ביחד?
תודה רבה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחזרה לשגרה מינית...
18/02/2007אם לא היו סיבוכים אפשר לחזור לתפקוד מלא תוך פחות מ- 3 שבועות. בכל מקרה, חשוב לחזור לאינטימיות וקרבה אף לפני כן - אין שום מניעה ללטף, לחבק, לנשק ולהתכרבל יחדיו אפילו יומיים אחרי (בתנוחות שלא יכאיבו).
אגב, לא אמורה להיות לבעלך שום בעייה לענות על הצרכים הרגשיים שלך למרות הניתוח והכאבים - השאלה איך את מגדירה בפניו אותם צריכים, והאם מדובר באמצעים פיזיים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה לא עוזר תמיד יש אותי
שפנפנים23/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה הכל בסדר ברוך ה'
מירי25/02/2007בעלי הצליח לשכב איתי ולגמור כשבוע וחצי אחרי הניצוח- נכון גדול?
תודה על כל העזרה והסיוע, זה היה כיף מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עידן מליצר על התשובה אבלשפנפנים18/02/2007בתשובתך לא ציינת כתובת או טלפון של מרפאה או סקסולוג שאני יכול לפנות אליו בקשר לבעייתי(שפיכה מעוכבת) כמו שאתה יודע זה לא כל כך קל לשאול היכן זה מחמת הבושה אשמח אם תיתן לי פרטים נוספים בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה רפי!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס. שאלות...שי17/02/2007שלום שאלה לי אליכם...
לחבר שלי שורף לאחר מתן השתן הראשון אחרי יחסי מין. ממה זה יכול לנבוע? והאם צריך לבדוק את זה?
דבר נוסף יש לו פליטה של נוזל מאיברו עוד לפני שבכלל מתחילים את האקט המיני ונקודות לבנות מסביב לאזור העורלה. ...זה נורמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיגש לאורולוג לבדיקה!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/02/2007לגבי הנוזל לפני תחילת האקט, זה טבעי ונורמאלי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמרמורות נוראיותחגית16/02/2007שלום!
רציתי לבטא תסכול גדול שלי. אני ובן זוגי כבר שבע שנים ביחד עד לפני כשנה הסקס ביננו היה טוב מאוד. אני מאוד אוהבת את בן זוגי וגם הוא אותי הבעייה היא שבשנה האחרונה כל פעם שהוא נוגע בי באיברים שונים בגוף אני מקבלת צמרמורת נוראית שמורידה לי את כל החשק אני ממשמתענה בגלל זה וכבר אין לי חשק להגיע לסקס. אנחנו סטודנטים ומאוד כיף לנו בזוגיות שלנו. אני לא מצליחה לחשוב על מה הגורם לכך והאם אני צריכה טיפול כלשהו? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה יש לי צמרמורות?!
17/02/2007חגית אני אתחיל בכך שאודה שאין לי מושג למה יש לך צמרמורת בעת שחברך נוגע באיברים אינטימיים שלך ובייחוד שזה כבר נמשך שנה! אולי זה קשור למשהו בריאותי-גופני ואולי למשהו רגשי-נפשי, אך ברור שלא נוכל לעשות כאן בדיקה ואבחנה.
עם זאת, חשוב להחזיר את ההנאה לאינטימיות שלכם ועם ההנאה את החשק, על כן במקביל לבירור רפואי כללי (לשלילת מחלות כלשהן) - חשוב שתחזרו להנות זה מזה (אפשר גם ללא מגע באיברים האינטימיים או בכל איזור שגורם לך לא נעים). יש איזורים נוספים (פרט לצוואר, שידיים ואיבר מין) מהם את יכולה מאוד להנות ויש לך הרבה דרכים לענג את בן זוגך - נכון?! בינתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"נפילת" הזיקפההילה15/02/2007אני בת 25. יש לי חבר בן 35 מזה כשנה. בתחילה יחסי המין היו טובים, אולם כעבור חצי שנה הוא התחיל ללמוד למבחן שלב ב ברפואה ובקושי קיימו יחסי מין בטענה שהוא כל כך לחוץ עד שהוא לא מצליח להתרכז במשהו אחר . קיבלתי זאת אולם בתום המבחן המצב לא השתפר. הוא בקושי יזם מגע מיני, אולם גם כשיזם, איבר מינו עמד אולם ברגע שהתכוון לחדור הוא נפל כלא היה. כל פעם הוא אומר לי סיבה והטיעון העיקרי שלו הוא שהוא נכנס למעגל שהוא לא מצליח לצאת ממנו- שהוא כל כך רוצה לספק אותי ולעשות לי טוב עד שברגע שעולה לו המחשבה הזו יורדת לו הזיקפה.
אני זקוקה לעזרה כי המצב, עד כמה שאני מנסה להתייחס אליו בהבנה וכמשהו חולף, פוגע בי.
בנוסף אני לא מבינה כיצד גבר, יכול לשכב לצד בחורה ערומה ולא להתגרות.
אנא מכם, הציעו לי כיצד להתגבר על מעגל האכזבה שנכנסו אליו.
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילו לרופאים יש בעיות בזקפה!! :)
17/02/2007הילה שלום לך,
נראה שחברך מתאר את "מעגל חרדת הביצוע" כאותו מעגל שאליו נכנס ואותו אינו מצליח לשבור. שלב ב' ברפואה בהחלט עשוי להוות גורם כניסה לאותו מעגל - העייפות, המתח, הלחץ כל אלו פגעו ביכולות של חברך וגרמו להמנעות מקיום יחסי מין וכשחזר לנסות חווה "כשלון מיני" שהגביר את מצוקתו ואת החשש שמא זה לא חד פעמי ואכן זה לא היה חד-פעמי והחשש עלה... על כל זה נוסף הלחץ שלך עליו והצער שלו על "שאינו מספק אותך ופוגע בך...". ואת כבר מבינה את המעגל בעצמך. יש על כך הרבה חומר בפורום זה, שכן מדובר בבעיה נפוצה.
האם החדירה זו באמת הדרך היחידה בה הוא יכול לספק אותך ולהוכיח לך שאת מגרה אותו?
אתם צריכים לעשות הפוך על הפוך, כלומר, להמנע בכלל מנסיונות חדירה אך עם כמה שיותר מין מענג וחושני (בלי זקפה, בלי חדירה) ולאחר שבוע-שבועיים כאלו (אך עם המון סקס לא חודרני) נסו שוב בהדרגה. תוכלו כמובן להעזר באחת המרפאות לבריאות מינית לטיפול קצר וממוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת בהעלבות....רפי? :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר18/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה העלבות?... אני הרופא ביננו :)
18/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר בזמן קיום מגע מיני בכללשפנפנים15/02/2007יש לי בעיה שונה מגברים אחרים אני פשוט לא גומר בזמן שאני עושה סקס ולא משנה כמה זמן יארך האקט ובאזה אופן ניסיתי כל עצה שנתנו לי ועדיין לא מצליח לגמור יש לציין שבאוננות אני כן גומר זה מאד מתסכל אותי ובעיקר את הפרטנרית שאיתי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מעוכבת
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2007התופעה אותה אתה מתאר בפנייתך, נקראת שפיכה מעוכבת. קושי תפקודי זה קיים ב2%-7% מאוכלוסיית הגברים. הקושי בא לידי ביטוי ממצב קל של קושי לשפוך תוך כדי מגע מיני מלא( , ועד המצב היותר קשה של קושי עד אי יכולת לשפוך אפילו לא באוננות.
הקושי עלול לנבוע משני מקורות: מקור פיזי ו/או מקור פסיכולוגי. כמו כן הקושי יכול להיות ראשוני, מצב בו הגבר מתקשה בשפיכה מאז תחילת היותו פעיל מינית או שניוני,מצב בו תפקוד הגבר היה תקין במשך שנים, ומסיבה כלשהי הוא לוקה בשפיכה מעוכבת.
. אפרוש בפניך את הגורמים העיקרים לעיבוב השפיכה:
סיבות גופניות כמו:
1)סוכרת ,טרשת נפוצה ומחלות אחרות עלולות לפגוע ברפלקס השפיכה. חשוב לציין שלפעמים הליקוי בשפיכה מהווה את הסנונית המבשרת את המחלה.
2)שימוש בתרופות, בעיקר תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI עלולות לפגוע בשפיכה ולעכבה. חשוב לציין שאצל נשים התגובה לתרופות תהייה עיכוב עד אי יכולת להגיע לאורגזמה.
3)שימוש בתרופות אנטי-פסיכוטיות עלול אף הוא להשפיע באופן כזה שיעכב את השפיכה, בדומה לתרופות הנוגדות דיכאון.
מבחינה פסיכולוגית:
1)הרגלים ודפוסים של תחילת יחסי המין. הגבר מתרגל לאונן בדרך מסוימת, לדוגמה בחיכוך במזרון, תקשה על השפיכה בדרך אחרת. לחילופין, אוננות תוך כדי מגע מאוד חזק ומאסיבי על איבר המין, תקשה על השפיכה במגע אחר "עדין" יותר, כמו מין אוראלי ו/ואו יחסי מין מלאים. לא רוצה להפחיד אף אחד....אבל זה קורה. ואולי זה המקרה שלך...?!!
2)פחד, אמביוולנטיות ורגשות אשם משפיכה תוך כדי יחסי מין. רגשות עמוקים אלו, שהם תולדה של ילדותנו והקונפליקטים שנדחקו לתת-מודע ולא באו לידי פתרון, עלולים לבוא לידי ביטוי בחיינו הבוגרים, באי יכולת לשפוך באופן רצוני.
3)חרדת נטישה קשה מאוד. הילד שחשש שאימו תנטוש אותו אם יעשה דברים הגורמים לו הנאה שמרגיזים אותה ושלא לרוחה. אותה אישה, תופסת כרגע באופן לא מודע, את מקום האם. הגבר החושש שתנטוש אותו ולכן לא מרשה לעצמו ליהנות עד הסוף....תרתי משמע.
4) קושי "to let go" בחיים בכלל ובמין בפרט. חרדה תפקודית הבאה לידי ביטוי בקושי לשפוך
5)קושי בביטוי כעם-חוסר היכולת והקונפליקט בביטוי כעס בא לידי ביטוי ב-holding back תרתי משמע.
6)שפיכה מעוכבת כביטוי לאמביוולנטיות לגבי הקשר הזוגי.
7)שפיכה מעוכבת כביטוי למאבקי הכוחות והשליטה בתוך המערכת הזוגית.
8)שפיכה מעוכבת כביטוי לאירוע מכאיב כגון גילוי בגידה של בת הזוג.
9)שפיכה מעוכבת כביטוי לקונפליקט פנימי ביחס להריון ולידה.
ניתן לפנות לייעוץ מקצועי יחד ולהגיע לפתרון הבעיה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי סיכה למסאז' אירוטי ולאוננותפלמוני15/02/2007שלום,
עם איזה חומרי סיכה עדיף להשתמש עבור אוננות או למסאז' אירוטי?
עם חומר סיכה על בסיס מים, שעלול אולי להתייבש באמצע הפעולה,
או אולי עדיף חומר סיכה על בסיס סיליקון, שהוא יקר יותר, אבל אינו מתייבש?
אם יש למישהו מכם ניסיון עם שני סוגי החומרים , אשמח לשמוע את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל אחד והעדפה שלו!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלי מבאסת אותיליאור14/02/2007לכל אחד מהמבינים:
אני חא נוהג להיכנס בד"כ לפורומים האלה אך בחודשים האחרונים אני מרגיש שחיי המין שלי בדעיכה! בתק' האחרונה חברה שלי מדוכאת מאיך שהיא נראת לדעתי בלי סיבה וכנראה כתוצאה מכך כמות הפעמים שאנחנו שוכבים קטנה משמעותית אנחנו שוכבים בערך פעמיים בשבוע וזאת לאחר שכל פעם שאני יוזם אני מתאכזב, לדוגמה פעם פתאום כואב לה הראש, פעם היא מבואסת, םעם היא נרדמת. המקרה המבאס ביותר זה שהיא מפסיקה אותי בטענה שהיא עייפה או לא מרגישה טוב אבל אחרי חצי שעה מרגישה מספיק טוב כדי לעשות דברים אחרים מאמצים כמו ללכת לחדר כושר וכו'ץ חשוב לציין שאנחנו זוג בני 21 ויחד כבר מתק' התיכון וידענו ימים יפים יותר מכל הבחינות!
האם לדעתכם הבעיה פתירה ואם כן כיצד?
בתודה מראש ליאור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק...
17/02/2007ליאור נראה שלחברתך יש חשק ירוד בתקופה האחרונה. זה לא מפריע ללכת לחדר כושר, כי אין קשר. כדאי לברר למה החשק שלה ירד, אולי זה בגלל שהדימוי העצמי (הנשי) שלה ירד, כי היא לא מרוצה מהופעתה הראשונה. אולי זה נובע מגורמים אחרים. למרות חוסר החשק היא שוכבת איתך פעמיים בשבוע, כלומר, היא כן מתגמשת ונענית לצרכיך.
ניתן לבדוק את הסיבות למצב במסגרת מרפאות לבריאות מינית. אם תשתף איתה פעולה ניתן ברוב המקרים להגיע לפתרון טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהר?תומר14/02/2007שלום.
בעייתי היא: אני בן 25. לטעמי אני גומר מהר מדי - בין 2 ל-3 דקות. גם אם אני מבקש מחברתי שנשתהה לכמה שניות, כאשר אנו ממשיכים אני מיד שוב רוצה לגמור.
האם ישנם תרגילים שאני יכול לבצע כדי להאריך את הזמן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבגדול, תפקודך תקין....אבל....
ד``ר עידן מיליצ`ר15/02/2007אם אתה רוצה להשתפר, חפש את הספר פז"מ בהוצאת ביתן. הספר מתאר תרגילים שעוזרים להשהיית השפיכה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיעדר רגישות, באמת אודה לתשובהבת 4013/02/2007אני אישה בשנות ה-40 המוקדמות. לפני כארבע שנים, טופלתי בפרוזאק במשך כשנה, דבר שגרם לאי-יכולת להגיע לאורגזמה (תופעה ידועה בספרות). הטיפול הופסק, ומזה שנתיים איני נוטלת תרופות ואיני סובלת מדיכאון או מכל הפרעה נפשית או רפואית אחרת, פרט לזו המצוינת להלן.
לצערי, איבדתי כמעט לחלוטין את התחושה באיבר המין. אמנם, המצב השתפר קצת, אולם כמעט ואין התעוררות מינית בעת המגע, לכן קשה לי מאוד להגיע לאורגזמה, למרות שלפני הפרוזק לא התקשיתי בכך. אשמח אם תוכלו לאמר לי מה יכולות להיות הסיבות למצב זה, למי לפנות, איזה בדיקות כדאי לעשות לפני הפנייה, והאם ניתן לפתור בעיה זו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקושי להגיע לאורגזמה
18/02/2007הקושי שלך להגיע לאורגזמה אינו נובע מהפרוזאק, שכן הפסקת עם התרופה מזמן.
הבעיה משנית לגורמים אחרים (פיזיים או רגשיים) אותם יש לברר במסגרת מרפאה לבריאות מינית. זה מה שנקרא בלשון המקצועית - "אנאורגזמה משנית". כדאי שתפני לאחת מהמרפאות לבריאות מינית מתוך הרשימה להלן - רצוי לאחת שם יש גינקולוגית. אפשר לשפר את המצב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרהחבר מאוהב13/02/2007שלום רב,
יש לי חברה כבר 4 שנים אנחנו מאוד אוהבים אבל יש לי בעיה קטנה קצת טיפשית אבל מפריעה לי.
אנחנו עושים סקס בערך 3 פעמים בשבוע ואני רוצה יותר האם אני צריך לעשות משהו מיוחד , לגעת לה במקומות מסויימים או שזה ככה ואיו מה לעשות עם זה?
שאלה שניה, לאחר שחברה שלי גומרת היא לא יכולה לגמור יותר ולפעמים נראה לי שבה לה אבל פתאום מתחיל לכאוב לה שם ואז היא מפסיקה , האם זה יכול לעבור לך בדרך כלשהי כי זה ממש מבעס אותי שהיא גומרת רק פעם אחת אני רוצה שהיא תגמור לפחות 3 -4 פעמים.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתפקוד המיני של חברה שלך..
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2007הוא תקין!!! ייתכן ואתה רוצה יותר מידי!!!. יותר מידי פעמים, יותר מידי שתגמור וכו'. יקירי, תתמקד באיכות !! ולא בכמות!
לפי מה שאתה כותב אתם אחלה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה
חבר מאוהב14/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובות של אליקופטרבת 4012/02/2007מנהל הפורום - יש לך כאן עניין עם מטריד אלים. האם אי אפשר למנוע את הערותיו הבוטות?
קורא מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא לשמור על הטעם הטוב
מערכת BeOK13/02/2007הודעות שיכללו קללות וגסויות ימחקו
תודה רבה,
מערכת BeOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה מודאג
אפאצ'י12/02/2007שים לב שלפי הטעויות כתיב מדובר ברוסי או בדואי סתום...
אפילו את הדרך הבייתה הם לא מוצאים ודרך אגב אם אתה רוצה במכון שלי לקיקבוקסינג מלמדים להסיר דאגות ועוד כמה דברים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי בוא נשתף פעולה
אליקופטר12/02/2007אחי שנינו מסוקים אז המודאג בטח יפחד לטוס איתנו אני פונה אלייך מנהל האתר שתוציא את המודאג עם הרגישות שלו מהאתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק !!!מקווה שהנהלת הפורום תתיחס!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"רמשה11/02/2007שלום,
שאלתי אליך היא כזאת :
לפני כשנתיים עברתי שני ניתוחים של וריקוצלה וכרגע ע"י בדיקה יש לי עדיין את הוריקוצלה.
הדבר שמפריע לי שברגע אני נוגע בחברה לאחר כדקה אני מרגיש כאב באשך של הוריקוצלה.
מה לעשות ?
בנוסף רציתי לשאול האם מותר לאונן כל יום ( ואם לא אז לשכב) יום יום יותר מ5 שנים ?
מה בנוגע לפוריות?
האם יש לכך חסרונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוריקוצלה
17/02/2007משה שלום,
לגבי הוריקוצלה כדאי שתתייעץ עם אורולוג (ורצוי עם זה שניתח אותך). הכאב נובע בעיקר מגודש בכלי הדם.
לגבי אוננות - מותר לגמור כל יום ואפילו יותר (באוננות או ביחסי מין... מה שאתה מעדיף). אין שום בעייה וזה גם לא פוגע בפוריות. אם אתה נהנה וכיף לך איני רואה כל חסרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קלאבי11/02/2007השאלה מופנית לד"ר רפי חרותי:
בעת שפיכה יצא לי דימום קל עם הזרע.
המקרה היה ראשון ונכון לרגע זה, חד פעמי.
האם אני צריך לגשת להיבדק? ומה זה עלול להיות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדימום קל...
17/02/2007סליחה על האיחור בתשובה...
אם מדובר במקרה חד-פעמי אין לך מה לדאוג. בשופכה יש הרבה נימי דם ולעיתים (בחדירה פרועה או אוננות חזקה) תתכן פציעה קלה וזה יתבטא בדימום קל המלווה את השפיכה. ממש כמו שיורד לך לעיתים דם מהאף.
אם זה חוזר על עצמו מספר פעמים כדאי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)