פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאגרה+אלכוהול
    י
    11/02/2007

רציתי לישאול אם אפשר לקחת ויאגרה וגם לישתות אלכוהול ובוא נגיד אם כן אם גם וודקה ורד בול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה+אלכוהול

הוספת תגובה

• כוס אחת....אין בעיה!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/02/2007

יותר מזה.....חבל על הויאגרה.... :-)
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי גומר רק כשהוא מדמיין .......
    דנה כהן
    09/02/2007

בעלי, שאותו אני מכירה שנה, מצליח לגמור רק אם הוא מדמיין שהוא מישהו אחר, לדוגמא: חבר משותף.
    אני בחורה יפה וסקסית, הרבה גברים נמשכים אליי והוא טוען שזה מדליק אותו. אני לא אבגוד בו בחיים אבל אני מתוסכלת. יש לי תחושה שתמיד נכנס גורם שלישי לסקס ואני לא נהנית מזה ואני אישה שמאוד אוהבת סקס. אולי הוא הומו אולי הוא לא נמשך אליי מספיק אני כבר לא יודעת.
    כשניסיתי להכריח אותו לא לדמיין שהוא מישהו אחר אלא אני והוא אז לא עומד לו בכלל.
    בא לי לבכות רק מהמחשבה על הנושא, זה הגיע למצב שאין לנו חשק לשכב כי אנחנו יודעים שזה יקרה שוב. מבחינה פיסית אני זקוקה לסקס, קשה לי, תשובה מהירה בבקשה.

הוספת תגובה

• אני במצב שלך

falcon
    09/02/2007

היי דנה אני בדיוק במצב הנואש הזה שלך עם חברה ואין
    לי מושג מה לעשות אני ממש נואש לסקס נורמלי ואמיתי
    והיא תמיד מדמיינת מישהו או מישהי נוספת איתנו
    אני חייב לציין שאני חתיך אבל זה משהו אצלה.
    בא לך לדבר פעם או תכתבי לי את המייל שלך ואז נוכל להתכתב לדבר
    על זה לא יודע כתבי לי את המייל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלו תיקון-מכירה את בעלי שנים.

דנה כהן
    09/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות

10/02/2007

דנה אני לא מבין למה זה מציק לך?

פנטזיות הן תחום יצירתי וחשוב בחיי המין. מותר לפנטז ולהנות מהפנטזיות ועצם זה שבעלך מפנטז לא מצביע על מידת אהבתו, תשוקתו ומשיכתו אלייך. הוא מפנטז והפרשנות שלך היא שהוא לא רוצה אותך ושאת אינך מושכת, וכתוצאה מכך גם הדימוי הנשי שלך צונח - ולדעתי, מהפרטים המועטים שנתת - לשווא. כי פנטזיות (גם אם זה על מישהי אחרת!) מזינות את חיי המין ולא להיפך. נסי לזרום איתו. נסו לפנטז יחדיו ואף להגשים פנטזיות שמדליקות את שניכם במידה דומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחות חשק
    ניאו
    09/02/2007

אני ואישתי נשואים שנתיים ויש לנו ילדה. אנחנו מכירים 5 שנים. תדירות קיום היחסים ירדה כבר לפני שלוש שנים ומאז זה רק הלך והחמיר. אנחנו אנשים צעירים בני 29 והתדירות היא מאוד נמוכה - בין פעם בשבוע לשלוש פעמים בחודש. עבורי זה מעט מאוד ואילו לה זה פחות מפריע. מה עוד שעד שאנחנו כבר כן מקיימים יחסים אני גומר מאוד מהר והיא לא מצליחה להינות וגם הנתון הזה הכניס אותנו לאיזה שהוא מעגל שקשה לצאת ממנו. בעבר היחסים היו טובים הרבה יותר, גם היא נהנתה ומעט לפני שנכנסה להריון התחיל לרדת לה החשק.
    גם על טיפול חשבנו, אבל זה דורש משאבים פיננסיים שאין לנו את היכולת להוציא כרגע. אשמח לשמוע על איזה שהוא פיתרון יצירתי ומעשי.

לקביעת תור
    סגירה
    פחות חשק

הוספת תגובה

• פערי חשק...

10/02/2007

אין ספק שאתם צריכים לתקשר על הפער הקיים. אפשר למצוא יחדיו מועדים מוסכמים לקיום יחסי מין בתדירות גבוהה יותר ולראות איך אתם זורמים עם זה. אם לא שפכת מהר קודם, הרי עכשיו זה קורה כי אתה מגיע לאקט דלוק ביותר וזו בהחלט תתכן סיבה. אם זאת, האקט יכול להמשיך גם אחרי שאתה גומר, על מנת שההנאה שלה תהיה רבה יותר. זה שהיא לא מצליחה להנות גם מפחית לה את החשק והמוטיבציה לעשות סקס.

כלומר, כדאי שבפעמים הבאות תשקיע הרבה יותר בהנאה של זוגתך. תעשו את זה כאשר אתם רעננים ונקיים ותשקיעו הרבה בדמיון ויצירתיות סביב המשחק המקדים. תמשיכו את האקט גם אם אחרי שאתה גומר. ודברו בינכם על מה שמציק לכל אחד ואיך מתגברים.

ואם צריך טיפול מיני - תנו לו עדיפות למרות הקשיים הפיננסיים. הזוגיות והמיניות שלכם צריכים להיות בראש סולם העדיפויות. לשם כך יש מרפאות ציבוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה אני גומר מהר מדי
    פיליפ
    08/02/2007

אני גבר בן 40 , אני מקיים יחסים עם אותה בת זוג כבר הרבה שנים,מזה כשנה אני סובל משפיכה מהירה (אני מגיע לשפיכה תוך דקה ואף פחות מזמן החדירה - בעבר זה לא היה קורה).פיזיולוגית נבדקתי והכל תקין.השאלה האם תרופות דוגמת ויאגרה או קיאליס עוזרות גם כנגד שפיכה מהירה?

לקביעת תור
    סגירה
    לאחרונה אני גומר מהר מדי

הוספת תגובה

• לאחורנה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/02/2007

יצאו מספר מחקרים לגבי תרומתם של כדורים המיועדים לזקפה לעיכוב השפיכה. יחד עם זאת לא אלו הכדורים המיועדים לכך. על כל אחד הם משפיעים אחרת ולכן לא הייתי ממליץ ליטול אותם כמכניזם לעיכוב השפיכה. יש כדורים ממשפחת -SSRI אשר גורמים לעיכוב השפיכה, אך הייתי ממליץ לך לפנות לאיבחון וייעוץ מקצועי סקסולוגי.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עומד לי
    אביעד
    08/02/2007

כבר כמה חודשים שאני מאונן ולא לא מצליח לעמיד אותו.

אולי הבעיה נובעת , כי אני לומד הרבה זמן למבחנים ולא יושן טוב בלילה?

או שאולי אין לי גירוי כמו שצריך?

לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד לי

הוספת תגובה

• לא עומד לי...

10/02/2007

אתה שואל את השאלה ובתבונה רבה מבין בעצמך את התשובה. אם יש לחץ, מתח, עייפות (של בחינות למשל) גם אין חשק. כל אלו בלווית העובדה שאין לך גירוי מספיק (תנאי חשוב) עשויים להביא לכך שהזקפה היא לא משהו.

נסה לאונן שוב כאשר אתה לא עייף, רגוע, עם פרטיות רבה וגירוי מיני טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה
    איקס
    08/02/2007

מאוד כואב לאשתי בעת החדירה לאחר בירור עם רופאת הנשים וצילום אולטא סאונד הרופאה אומרת שיש ודים ברחם וזה מקור הכאב ואין מה לעשות עם זה!!
    אנא עזרתכם!

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחדירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי ת'קשר בין הכאב בחדריה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/02/2007

לבין מה שיש ברחם. הרחם הוא פנימי, החדירה היא בפתח הנרתיק!. גשו יחד לאיבחון וייעוץ סקסולוגי כי יש מה לעשות!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר זיקפה לאחר ניתוח הסרת ערמונית
    בני
    07/02/2007

עברתי ניתוח הסרה רדיקלית של הערמונית. הויאגרה לא עזרה. האם ישנם כדורים אחרים יעילים יותר? תודה מראש.

הוספת תגובה

• זה עיניין של...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/02/2007

ניסוי וטעיה....
    קודם כל, נסה את הכדור איתו התחלת מספר פעמים. לוקח לפעמים זמן לכדור "לעבוד". במידה ולא נסה אחרים. כל אחד מדווח שלו טוב כדור כזה או אחר...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאגרה ועוד
    007
    07/02/2007

בעבר אושפזתי וטופלתי באבחנה של דלקת במערכת העצבים הרוחבית בשמה המקצועי TRANSVSUAL MALITIS משאריות הפגיעה שהיתה בחלק התחתון של הגוף יש פגיעה במשך זמן הזיקפה וביכולת לקיים יחסיים מלאים ובצורה נורמלית האם ויאגרה וכדומה יעזרו לי או שזה לא שייל עקב הבעייה העצבית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה ועוד

הוספת תגובה

• י007-ש מצב...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/02/2007

שכדורים לזקפה יעזרו לך! גש לרופא משפחה ו/או לאורולוג, שטח באוזניו את הנושא ותצא מרוצה!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• transverse myelitis

10/02/2007

המחלה פוגעת בהעברה העצבית של הגירוי המיני מהמח שלך אל איבר המין. אם החשק תקין והזקפה לו, קרוב לודאי שזה בגלל המחלה (בהנחה שאתה בריא ואין לך מחלות אחרות). מה קורה לשפיכה? לתחושות? מתי היה ההתקף?

התרופות משפרות הזקפה בהחלט עשויות לשפר, אך אם זה כולל בעיות נלוות נוספות בתפקוד המיני ו/או זוגיות - רצוי לפנות למרפאה לבריאות מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות
    סברינה
    07/02/2007

1. בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה מחדירה אבל מאז שילדתי (לפני כמעט שנתיים ואולי זה התחיל לפני זה אני לא זוכרת בדיוק) אני מצליחה לגמור רק אם אני נעזרת גם ביד. זה מבאס אותי. אני גם לא מצליחה לגמור ע"י מין אוראלי. מה לעשות?
    2. אשמח לקבל הצעות לגיוון ביחסי המין- משהו יצירתי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• שינויים

10/02/2007

יתכנו שינויים באורגזמה לאחר הריון ולידה. אל תציבי את הגמירה בחדירה כמטרה בעת קיום יחסי מין, אלא את ההנאה שלך ושל בן זוגך. אני מאמין שהפוטנציאל שלך לגמור בחדירה (פוטנציאל אשר קיים רק בכ- 20% מהנשים) לא איבדת.

לגבי רעיונות יצירתיים - הרי כל מה שנעשה בהסכמה שלך ושל בן זוגך ומדליק את שניכם הוא כבר טוב. את יכולה לקבל עצות מגולשים בפורום ומחברים על סמך ניסיונם האישי, או להעזר בספרות, כגון, "סקס עכשיו" של הוצאת בבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסע אחרי נקודת הG'
    הסייר
    06/02/2007

אני שמח לשתף אתכם במסעות שערכתי לגילוי הנקודה, ובהזדמנות זו להודות לכל בנות הזוג שלי,
    המדהימות, כל אחת בדרכה אשר שיתפו איתי פעולה עם בידיעתן או ללא.

ראשית המסע הוא בליקוק הנרתיק והדגדן של בת הזוג, זאת על מנת שתגיע למצב של רטיבות וגירוי גבוה, אפשר גם לנסות חדירה ותנועה עד כמעט אורגזמה, יציאה, ורק אז כאשר היא רועדת נוזלת ובוערת, מכניסים את האצבע לתוך הנרתיק ומחפשים מרקם מעט קשה יותר, שונה מהמרקם סביב.
    אם מצאתם את הנקודה הרי שזו נקודת הג', אך זה עדיין לא מבטיח שזהו אכן המקום האידאלי בשבילה, יתכן שהיא מעדיפה חדירה או גירוי בדגדגן או שילוב של שניהם, שבד"כ עובד על רוב הבנות.

בכל מקרה תמיד כדאי להיות עדינים וסבלנים, ולקחת בחשבון שיש נשים שמראש לא אוהבות את הכנסת האצבע והחיטוט בתוך הנרתיק, ואז יש אפשרות להסביר להן לאן אתה חותר, או פשוט לוותר.

בהצלחה במסע, ואני מבקש לציין לסיום שכאשר יש אהבה או קשר עמוק בין בני הזוג, החקירה הרבה
    יותר קלה ונעימה, או במילים אחרות: חיפוש נקודת G לא מומלץ לפעם הראשונה.....

לקביעת תור
    סגירה
    המסע אחרי נקודת הG'

הוספת תגובה

• וואלה אתה מהסיירת!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי סשן עם הוד מומחיותו

האבירה
    17/04/2007

עידן מיליצ"ר היה פותר לי כמה שאלות
    (:
    הלכה למעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מוצאים את נקודת הג'י??
    אנונימית
    05/02/2007

הבנתי שמי שמוצא אותה מגיע לשיאים חדשים לגמרי וגם אני רוצה. ניסיתי פעם לחפש אותה כשעשיתי צורה של חצי עיגול עם האצבע, אבל לא ממש הצלחתי. זה אמור להיות מתחת לדגדגן, לא?מה בדיוק אמורים להרגיש כשנוגעים בה?

לקביעת תור
    סגירה
    איך מוצאים את נקודת הג'י??

הוספת תגובה

• נקודת G

ד''ר חגית כהנא
    05/02/2007

נקודת G נמצאת בתוך הנרתיק בחלק הקדמי שלו כ 4 ס"מ מפתח הנרתיק. כאשר מחדירים 2 אצבעות ועושים בהן תנועה של בא הנה ניתן לגלות ריגוש שונה. לעיתים נדרשים נסיונות רבים לצורך גילוי המקום. הנקודה או האזור בעלי מרקם מעט שונה מאשר הסביבה.
    חשוב לציין שרב הנשים מגיעות לאורגזמה מהדגדגן ולא מהנרתיק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך בפיפי בזמן קיום יחסי המין
    יוגב
    04/02/2007

יחסי המין עם חברה שלי טובים,אך באיזה שהוא שלב היא מרגישה צורך לפיפי ולאחר גמר היחסים הצורך נעלם.מה זה אומר והאם יש לזה קשר לאורגזמה של חברה שלי .נ.ב עד עתה היא לא הצליחה להגיע לאורגזמה .
    אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• יתכן ובזמויחסי המין

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/02/2007

יש לחץ על שלפוחית השתן והגירוי גורם לרצון למתן שתן. אם היא תשתין לפני ...אולי זה לא יקרה, נסו ודווחו...לגבי האורגזמה, תקרא תשובות על אורגזמה בפורום...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיפי ואורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    05/02/2007

ראשית כדאי להתרוקן לפני יחסי מין.
    שנית וחשוב יותר: התחושה שלפני הגעה לאורגזמה היא תחושה שדומה מאד למצב של קושי להתאפק לפני מתן שתן. בשני המצבים הגירוי גדול מאד. להערכתי חברתך מפסיקה את הגירוי רגע לפני ההגעה לאורגזמה. אני ממליצה לה להמשיך גם אם נדמה לה שבורח לה שתן. שתן קרוב לודאי לא יברח אבל האורגזמה תגיע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתרגש או מפחד
    עומרי
    04/02/2007

שלום אני בן 47 + 3
    יש לי בעיה כאשר אני במפגש עם אישה או אפילו עיסוי מפנק
    אני חש שנסתם לי האף , יובש בפה קושי לנשום ומזיע
    דבר שגורם להרגיש חוסר אונים אין לי זיקפה .אבר המין מצטמק
    היו לי מספר אירועים כאלה ואני לא משתחרר מהתחושה שאני לא יצליח לקיים יחסי מין , מעבר לחיי הנישואים ,

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתרגש או מפחד

הוספת תגובה

• "הכלב הוא ידידו הנאמן של האדם....ו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/02/2007

על מה שאתה מתאר נאמר "הכלב הוא ידידו הנאמן של האדם....והזין הוא ידידה הנאמן של אישתו"
    אני מבין שפנייתך נובעת מהפליאה על עצם העובדה שבבית עם אישתך, אין לך קושי בתפקוד המיני אך מחוץ לבית, כאשר אתה נפגש עם חברותיך,אתה נתקל בקושי.
    בתפיסה שלי, ואל תייחסו לי שמרנות אנאכרוניסטית, אין לך בעיה כלשהי בתפקוד המיני. כנראה הקשר שלך עם זוגתך הוא כזה, שלמרות חיבתך למין מחוץ לנישואין, עדיין אתה מאוד קשור לאישתך. נכון שיש נטייה להכללה שאצל הגברים אין קשר בין הראש הקטן לראש הגדול. הכללה זו גורסת שלגברים, אין בעיה לקיים יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואים. הכללה זו חוטאת לגברים רבים, אשר ללא ספק אתה ביניהם, אשר עם כל הרצון....זה לא הולך. אתה נכנס לחרדה המאופיינת עם כל הסממנים אותם אתה מציין. גברים אלו בדרך כלל, אם כי לא בהכרח, הם אנשים רגישים, בעלי חוש אחריות ורגש רב לבת-זוגם ולמשפחתם. הם נושאים את זוגתם לכל מקום בליבם. לשמחתם ו/או לצערם, הם מתקשים לבגוד בה!. הנחה זו יכולה לבוא לידי ביטוי בשני אופנים: 1) או שלא ילך מחוץ לבית 2) או שלא ילך בבית. כל זאת כתוצאה מרגשות אשם!! לא שאני מצדד בנושא, אבל אינני ממפלג המוסר. אם אתה רוצה לתפקד טוב מחוץ לבית ובתוכו, כדאי שתוריד את התדירות!. במידה ותעשה זאת, או אז, סביר להניח שגם זיקפתך תיטיב וגם תשפוך ללא פריצת דיסק (והמבין יבין)
    יש אפשרות שתמשיך כמו עכשיו, תסתפק במה שיש ותקווה לימים טובים יותר ולתפקוד תקין יותר.
    יש אפשרות שwhat you can, is what you get כלומר, להסתפק במה שיש. איבר מינך בעצם מבהיר לך את מקומך האמיתי. בעברית פשוטה:" הזין הוא המצפן של המצפון!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    בחורה
    04/02/2007

שלום ..
    אולי השאלה שלי תשמע טיפשית!!! כשאני מענגת את עצמי בעצמי אני יכולה להגיע לשיא רק שאני מקיימת יחסי מין עם החבר לא ברור לי אם הגעתי לאורגזמה או לא האם "לגמור" לבד או בחידה אני אמורה להרגיש את אותו דבר או שזה שונה מלעשות לבד או בחדירה

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אצל כל אחת זה אחרת...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/02/2007

בגדול, רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה, רק ממגע בדגדגן...שלהן ו/או של בן/ת זוג. גם כל פעם העוצמה משתנה, כך שלא תמיד מרגישים אותו דבר....
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה כשאני שם קונדום
    עידן
    03/02/2007

לפני זמן מה החלה לצוץ אצלי בעיה ממש לא נעימה-
    ברגע שאני שם קונדום,כבר לא עומד לי !
    אך למרות זאת, לפני שאני שם אותו יש לי זיקפה מלאה והכל טוב וכיף.
    אבל הכל נגמר ברגע, ככה , בום, פתאום איך שאני שם את הקונדום.
    -לפני זה לא הייתה לי בעיה ושכבתי הרבה עם קונדום, מספר פעמים בלילה, עם זיקפה מלאה !
    הבעיה הספציפית הזאת צצה ככה סתם פתאום בלי הזמנה.
    מה שגם מאודדדדדדדדד לא נעים לי מחברה שלי , מה שגורם תסכול לשנינו

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה כשאני שם קונדום

הוספת תגובה

• לצערנו זה קורה במשפחות הכי טובות...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/02/2007

נסה מספר פעמים או לאונן ולשים קונדום במצב זה...כשאין לחץ, או להכנס למיטה בלי "ללכת עד הסוף" כדי שהדברים יסתדרו. מה שאתה מתאר קורה להרבה מאוד בחורים. לא שאני מנסה לנחם אותך, אבל רוצה להקל על מצוקתך....
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה