פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה בזיקפה
    rame
    02/03/2007

שלום רב
    אני בחור בן 23 יש לי בעייה בזיקפה מזה כמה שנים לא מצליח להעמיד אותו ואם עמד אז למשך זמן קצר שניות .
    פניתי לאורולוג פרטי בזמן האחרון עשה לי בדיקה במשאבת הוואקום עד שעמד אבל בזיקפה שהיתה אף פעם לא היה לי כזה . גם כן הוא אמר שיש שני צבעים בפין שלי שזה אומר שהדם לא זורם טוב ,החצי הקדמי של הפין בצורת משולש לא כמו הרגיל , יש לציין שיש לי חשק גדול אבל לא מצליח .
    הבעיהה הזאת משפיעה על כל חיי ולא יודע מה לעשות
    תודה ואשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בזיקפה

הוספת תגובה

• בעיית זקפה...

03/03/2007

מה קורה באוננות? האם לעיתים עומד לך בבוקר כשאתה מתעורר? האם אי פעם בעבר עמד לך טוב? האם יש מצבים בהם עומד לך טוב? האם אתה בריא לחלוטין? נוטל תרופות?

האם אתה בקשר כלשהו? אם כן - מה קורה במסגרת הקשר?

יכולות להיות סיבות רבות להפרעת זקפה וישנן דרכים לאבחן את הסיבה. אין ספק שלהפרעה כזו השלכה מרחיקת לכת על איכות החיים בבחור צעיר כמוך, אך בעצם בכל גיל.

לגבי הבדיקה באמצעות משאבת הואקום - לא משהו שיגרתי כל כך. יש בדיקות אוביקטיביות מדוייקות יותר. אם זה מטריד אותך כדאי שתפנה לטיפול במקום המוסמך לטיפול בבריאות מינית, כאשר בדף הבית של אתר זה רשימת מרפאות בכל רחבי הארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגמירה
    בחור בן 33
    02/03/2007

אני בן 33, מאז התחלת חיי המינית לוקח לי הרבה זמן לגמור יותר מ- 40 דקות .
    לא מעשן בכלל .
    הרגלי שתיה פעם בשבוע בערך ומתי שאשתה זה לוקח עוד זמן .

לקביעת תור
    סגירה
    הגמירה

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת?

03/03/2007

האם מפריע לך שאתה לא גומר? מה קורה באוננות? מה קרה ביחסי מין בעבר? האם אתה נוטל תרופות? האם הקושי שלך לגמור מכניס קשיים ומתח לחיים שלכם?

התופעה שאתה מתאר קרויה בעגה המקצועית – שפיכה מעוכבת או מושהית, כלומר חוסר יכולת להגיע לשפיכה ואורגזמה או שלוקח זמן רב מאוד להגיע לכך. הקושי לגמור, אינו נעוץ במידת משיכתך או בדרגת הגירוי שלך, אלא כנראה במעצור רגשי. התופעה אינה נפוצה. סיבות פיזיולוגיות עשויות לכלול פגיעות עצביות. שימוש בקונדום ותרופות מסוימות עשויים אף הם להקשות על הגמירה. מעבר לסיבות אלו, ישנן סיבות רגשיות, כולל קושי לתת אמון ברמה עמוקה, קושי לתת, קושי עם אינטימיות, צורך להיות בשליטה (יתכן מחוסר אמון).

חשוב שתדע שניתן לטפל בתופעה ויפה שעה אחת קודם כדי לא להיקבע ולא לגרום סבל לבת זוגך. הטיפול הינו פסיכו-סקסואלי רגשי משולב בתרגילים התנהגותיים לשיפור התקשורת המינית והזוגית, במטרה להתגבר על העכבה. תוכל למצוא רשימה של מרפאות ציבוריות לטיפול מיני ומטפלים מיניים פרטיים באתר של האיגוד הישראלי לטיפול מיני (איט"מ) ומבין המרפאות אני מציע לבחור כזו בה קיים צוות רחב בעל ניסיון בטיפול בבעיות מסוג זה.

בברכה,

ד"ר רפי חרותי, מומחה ברפואה שיקומית ומנהל המרפאה לשיקום וטיפול מיני, מרכז רפואי "רעות", יד-אליהו, תל-אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים עם בעיית זקפה?
    יואל
    01/03/2007

אני בן 22 ועדיין בתול. לאחר נסיון מיני ראשון עם בחורה נכנסתי לדכאון. בפעם הראשונה םשוט לא קיבלתי זקפה מלאה ונכנסתי לחרדה. לאחר המקרה אני מפחד להיכנס למיטה עם אישה כי יש לי את הפחד שאני לא אצליח לתפקד....כלומר לא יעמוד לי. נכנסתי לחרדה עמוקה.....גם כאשר אני מעונן אני מרגיש שאני לא מקבל זקפה חזקה וזה מלחיץ אותי נורא.
    איך מתמודדים עם הבעיה?

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

03/03/2007

לדעתי אתה חייב לגשת לטיפול מיני על מנת להתגבר על חרדת הביצוע שלך ולשפר את הבטחון העצמי והדימוי העצמי ויפה שעה אחת קודם. אתה מסתכן בכניסה למעגל המנעות (שאתה בעצם קצת בתוכו...) אותו קשה לשבור ככל שהזמן הולך ומתארך. במסגרת טיפול כזה ניתן לנסות להבין את שורש חרדתך ולתת לך כלים להתמודדות.

בקצרה, אתה לא צריך להכנס למיטה עם אישה אלא להכנס עם מישהי שאתה מכיר, מעריך, שזה הדדי ושזה למטרה של הנאה ולא בחינה עצמית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרותי

יואל
    04/03/2007

אני מודה לך על התשובה. כמי שמרכז את נושא המיניות בצה"ל, האם צה"ל יכל לתת טיפול הולם לבעייתי כי אני עדיין חייל?
    ועוד שאלה לי אלייך......אני שם לב שזקפת הבוקר שלי לא חזקה.כלומר אין לי זקפה מלאה בבוקר....האם הדבר מקובל או מראה על בעייתיות כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיני בצה"ל

06/03/2007

בתחום הבריאות המינית צה"ל הוא גוף נאור ומתקדם יחסית לגופים אחרים בארץ - הטיפול כלול בסל שלו. אתה יכול לקבוע תור אלי בצריפין דרך מלב"ת - 03-9571469/70 (דבר עם הקצינה מאיה) או לבקש טופס 103 מרופא היחידה לטיפול מיני בבית חולים.

לזקפת הבוקר יכולה להיות משמעות במצבים מסויימים וקשה לדעת לגביך מהפרטים שמסרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרפי חרותי .....

יואל
    19/03/2007

רפי שלום רב, הייתי שמח לקבוע תור אלייך.....ניסיתי כמה פעמים דרך הטלפון שנתת לי אך אין שום מענה. אשמח אם תעזור לי. זה מאוד חשוב לי ,אולי יש דרך אחרת לקבוע אלייך תור ללא הפניה מרופא יחידה....אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי. זה באמת חשוב לי נורא...אני מאוד רוצה לפתור את הבעיה ):

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

19/03/2007

צר לי שלא הגעת למענה. שלח לי את המייל שלך ואשלח לך טלפון נייד של הקצינה שאיני יכול לפרסמו כאן.
    כדי להגיע אלי למרפאה בצריפין אינך צריך להביא הפנייה.
    כדי לקבוע בבית החולים - אתה חייב טופס 103 ואם זה חשוב, מתגברים על מחסום המבוכה ומשתפים את רופא היחידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אלייך רפי

יואל
    22/03/2007

המייל שלי הוא [email protected] . המון תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך...

23/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי
    יעל
    01/03/2007

לבן הזוג שלי ולי יש מערכת יחסים מאוד טובה (פלוס ילדים) הבעיה היא שהוא אסטניסט גם בקשר לסקס, הוא לא מסכים למין אורלי בטענה שזה מגעיל אותו, הוא אפילו לא אוהב נשיקות רטובות, תמיד הוא רץ לרחוץ את עצמו אחרי וגם נגעל מנוזל הזרע שלו (יש לו בעיה ען מיצי הגוף).
    בכל הנוגע לסקס שמעבר הוא מעולה, השאלה שלי היא האם הרבה גברים לא מבצעים מין אורלי בבנות הזוג שלהן, אני רוצה עומדן בכדי לדעת האם אני צריכה לעזוב ולהרוס גם את הטוב שבניינו או להסתפק במה שיש.

לקביעת תור
    סגירה
    מין אורלי

הוספת תגובה

• זה מאוד אינדוידואלי - אורלי

אלי
    03/03/2007

לבת זוגתי ולי בעיה הפוכה אני מעונין מאוד במין אורלי אך היא מאוד נרתעת. היא צריכה להיות במצב רוח מאוד ספציפי לבצע מין אורלי או לחילופין כמה שאני אוהב לענג אותה אורלית רק כשהיא מאוד " חמה" וזורמת איתי. כך שמין אורלי זה מאוד אידוידואלי יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב לי או-רע-לי?

03/03/2007

מה חשוב האומדן?! חשוב מה את מרגישה והעובדה שיש לכם מערכת יחסים טובה פלוס ילדים, שהסקס הוא מעולה ועוד דברים שאת בעצמך כתבת! אז למה להסתכל על הדשא של השכן?!

לא חושב שכדאי לפרק מערכת זוגית כפי שתיארת על בסיס של מין אורלי כן או לא. אלא אם כן זה משקף משהו עמוק יותר? מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי

רפי
    04/03/2007

כנרא שאת צריכה להחליף פרטנר חבל את מפסידה הרבה אין כמו ליקוק הפוט וההנה שזה גורם לבת הזוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו את נזכרת?

מיקי
    04/03/2007

איפה היית עד היום? את כותבת שיש לכם כבר ילדים ורק עכשיו אזרת אומץ לשאול אם יש הרבה בני זוג שנגעלים ממיצי גוף ? אין !! אנחנו חולים על נשיקות רטובות ועל אוראלי ועל ערבוב כל המיצים ! אז אם הוא טוב " בכל השאר" כמו שכתבת, אז כל שנותר לך זה למצוא מאהב חמוד כדי לא למות מטומטמת ולא מסופקת. אסטניסט אלק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהההה ? זה הכי כיף שבעולם

האבירה
    17/04/2007

בטח יש לו מחסום כלשהו או דיעה מקובעת על זה
    חשש ,ומה ? הוא לא אוהב לקבל אוראלי ? את חייבת לחוות את זה גיברת ,ואל תוותרי על יחסים איתו ,חבל !ליקוק ןירטואלי לכוס שלך ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שמציקה לי???
    זאב
    28/02/2007

אני בחור בן 21 בגיל הטיפש עשרה נהגתי לאונן באופן יומי במשך כמה שנים, חברים סיפרו לי שאם נוהגים לאונן בתדירות גבוהה כזו זה כמובן פוגם באיכות הזרע ובנוסף יכול לגרום לכך שבעתיד כשאני יתחתן וירצה ילדים זה עלול לגרום לכך שיוולדו לי ילדים עם תסמונת דאון או עם בעיות אחרות...

אנא וזה כמובן למישהו בעל הסמכתה תגידו לי אם זה נכון???

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמציקה לי???

הוספת תגובה

• הבל הבלים!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

צא מהלחץ! גם אם זה באוננות :-) זה לא יפגע בפוריות ולא בתינוק !
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגיש לא טוב כשאני מאונן
    ניר
    27/02/2007

אחרי שאני מאונן אני מרגיש ממש לא טוב, לא פיזית, אלא יותר בפנים בהרגשה שעשעיתי משהו אסור. תבינו, יש לי חברה כבר לא מעט שנים ומדי פעם אני "חוטא" באוננות. היא לא יודעת ואני מתבייש לספר לה. האמת היא שאני גם מפנטז לפעמים על אחרות, על כל מיני דבריםש הייתי רוצה לעשות עם אחרות, דברים שכנראה אני אף פעם לא אעשה אתה. כנראה בגלל זה יש לי את התחושה של הבגידה שמביאה אותי לחרטה. תעזרו לי כי אני מרגיש שאני כלוא במין דפוס הרסני - אוננות+חרטה.

הוספת תגובה

• -לניר-

souit
    21/08/2008

שלום ניר. על פי מה שאני בין אתה כבר בחור בוגר. יש לך ידידה ואתה מאונן. אוקיי, זה לא בושה לספר לה אתם כבר בוגרים והיא לא אמורה להגיב לזה כ"כ קשה. ובנוגע למה שאתה מרגיש אחרי אוננות "הדבר האסור" ככה כל גבר מרגיש אחרי אוננות, אתה אמור להרגיש כמו ריקניות כזאת,ולהיות אדיש למשך שעה בערך. מקווה שעזרתי Souit

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיצה שלי

חן
    27/02/2007

תאונן חופשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה באוננות

01/03/2007

וחבל שאתה מייסר את עצמך. זה לא "חטא" כפי שאתה מתאר זאת. אולי אף תוכל לשתף את חברתך ואף לאונן בנוכחותה.

לגבי הפנטזיות - זה תקין. זה משהו טבעי ופרטי שלך ואינך חייב לשתף אף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחת

חסוי
    18/08/2008

תזיין אותה בתחת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 16
    מרינה
    27/02/2007

אוהבת מאוד את חבר שלי והוא לוחץ עלי להתחיל לשכב איתו. הוא חייל וכבר לא בתול ואני דווקא כן. אני לא בטוחה שאני מוכנה, אבל חברה שלי, שכבר שכבה עם חבר שלה, אמרה לי שאף פעם אי אםפשר להיות מוכנים לפעם הארשונה. לא יודעת מה לעשות כל כך... יש אולי עיצה טובה?

לקביעת תור
    סגירה
    אני בת 16

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת

חן
    27/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרינה! כל הכבוד על פנייתך!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

קיימי יחסי מין רק אבל רק כשתרגישי מוכנה נפשית!!!!
    אל תכנעי ללחץ כזה או אחר!! אם אוהב אותך ימתין ב ס ב ל נ ו ת !!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרינה יקרה

לילך
    02/03/2007

כשמופעל עלינו לחץ, אי אפשר להגיע למוכנות נפשית אמיתית. בכלל היה נחמד לחשוב על יחסי מין עם חבר כעל דרך ביטוי נוספת לאהבה ולקירבה. ואין מה למהר. כל החיים לפנייך. אם חברך אינו מסכים לוותר על הלחץ ייתכן ששווה לוותר עליו. מה שחשוב הוא שלא תוותרי על עצמך, על עקרונותייך, תחושותייך ונאמנותך לעצמך.

ואני לא מסכימה עם חברתך. אפשר לדעת מתי מוכנים אפילו ליציאה למסע לא מוכר. כשיש שלווה ביחסים, הבנה, אהבה ותחושה שצרכינו מכובדים. יש זמן. דבר אינו בוער. את ראויה ליחס הטוב ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרי נפשך ממניפולציות

יגאל
    02/03/2007

כגבר אשר הפעיל בעבר ואף מפעיל היום מניפולציות לא קטנות מבנות הזוג וכל זאת בכדי להגיע למטרה אני מציע לך לשים לב היטב בין מה שנאמר לבין מה שמבוצע.
    שימי לב לכבוד האמיתי שרוחש לך בן זוגך, להתחשבות ברצונותייך השונים ולאו דווקא אלה המובילים למין, באהבה ובהענקה האמיתית.
    הישמרי, הישמרי, הישמרי ממניפולציות. כולנו עושים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• VAGINISMUS
    מירי
    27/02/2007

אני עם חבר שלי 6 שנים ועומדים להנשא
    הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שאני סובלת מוגיניסמוס
    והיא הפנתה אותי לסקסולוג
    האם בעיה זו חמורה האם אין דרך אחרת לפתור חוץ מסקסולוג פשוט מאד מביך אותי
    אני מאד אוהבת את החבר שלי אין לי רתיעה ממנו כלל אני חושבת שהפחד שלי מסקס זה הכאב שמרגישים כשיש חדירה והדם שאמו ר לצאת מה אני עושה? עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה
    VAGINISMUS

הוספת תגובה

• שמעת על ביו פידבק?

אלת המסטיק
    27/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביובידבק הוא חלק מטיפול הסקסולוגי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

בוגיניזמוס! זה תהליך העובד בשילוב עם סקסולוג...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

לפנות לסקסולוג. 6 שנים את/ם במצוקה, בגלל המבוכה (וסקסולוגים הם גם בני אדם, חבל להמנע!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "השפרצה" - יש כזה דבר?
    מיה
    27/02/2007

היי, שמי מיה בת 29 נשואה באושר. חיי המין שלנו מצויינים, מענגים ומאוד מספקים. השאלה שלי היא כיצד ניתן להגיע ל"השפרצה" והאם זה בכלל ניתן לידי מימוש.
    אשמח לקבל תשובה בעניין.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    "השפרצה" - יש כזה דבר?

הוספת תגובה

• את מתכוונת לסקווירטינג?

נסיך מג'ואריש
    27/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפרצות?

חן
    27/02/2007

סקווירטינג זה מדהים, השאלה היא אם זה רק בסרטים כוחולים או גם במציאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיה
    28/02/2007

זו גם השאלה שאני שואלת את עצמי. וכן, נדמה לי שכך קוראים לתופעה הזו..
    האם זה אמיתי? כיצד מגיעים לזה? אולי מדובר במבנה אנטומי מיוחד שנדרש לשם כך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה

גידי
    28/02/2007

כן זה אפשרי ועוד איך המון זמן שיכנעתי את אשתי שתוציא את זה החוצה והיא ידעה על מה אני מדבר פשוט התביישה משום שזו הרגשה כאילו יש פיפי אבל צריך להשקיע המון בהתחרמנות ואח"כ בגרוי הדגדגן ע"י הלשון ואצבעות במקביל אבל זה שווה רצח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לכולן

מיקי
    28/02/2007

שלום לבנות הגומרות
    אז ככה : בערך 10% מהבנות משפריצות וההשפרצה אינה תהליך נרכש או נלמד. או שיש לך את זה או שלא. כמו שאחוז גבוה אינן גומרות ללא מגע ישיר על הדגדגן כך גם ההשפרצה אינה נחלתן של כולן. תהני מהאורגזמות ותשמחי שיש לך אותן כי גם זה לא נחלת כולן והתברכת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

אם כבר באורגזמה עסקינן, אזי יש מקום לציין שלא מעט נשים מדווחות שכאשר הן מגיעות לסיפוק, יש להן תופעה של שפיכה.
    לאחרונה אנו נחשפים ברשת להרבה סרטוני פורנו המתעדים נשים המשפריצות לכל עבר כאשר הן חוות אורגזמה. הנקטר של אפרודיטה, המזרקה של ונוס, השמפניה של הסקס וגייזר האהבה, כל אלו ואחרים מבטאים את התופעה של השפיכה הנשית,אשר מסמלת, לכאורה, את יכולתה וכוחה המיני של האישה.
    אחת מהתופעות המסתוריות בעולם המיניות בכלל ובמיניות האישה בפרט, הינה התופעה של שפיכה נשית. אותה תופעה מסתורית זוכה לחלוצי מחקר רבים חוקרים, פילוסופים והאדם ה"ממוצע", אשר כמו בתקופת בהלת הזהב באמריקה, קמים ויוצאים למוצאה, להגדירה ולחקור אותה.
    מאז 1672, כשהציע דה-גראף שקיימת גם בלוטת ערמונית נשית, חקרו אנשי מחקר רבים בשטחי הרפואה והביולוגיה (ובכללם הפתולוג הגרמני הנודע רודולף וורשאו) את האיבר תפקודו ותרומתו לתופעת השפיכה הנשית. מבחינה היסטורית, קיימת גם התייחסות לשפיכה הנשית, החל באריסטו שציין כי הנשים מפרישות נוזל במהלך האורגזמה אשר אין לו מרקם של שתן ואינו מכתים את הסדינים. ד"ר ארנסט גרפנברג, אשר בשנות ה-50 קבע את המושג נקודת ה-G הקרויה על שמו ואשר גירוי שלה מביא את האישה לאורגזמה ולפליטת חומר שקוף. חוקרים עכשוויים מקדישים לא מעט מחקרים שנויים במחלוקת, המתחבטים ומתלבטים לגבי עצם קיום הנקודה תפקודה ותפקידה במיניות האישה ובתופעת השפיכה.
    המונח, ערמונית נשית עבור מערכת הבלוטות והצינורות המקיפות את צינור השתן, היה נפוץ בעבר, ובתחילת המאה הקודמת, בשקפו את המקור העוברי המשותף של הערמונית אצל הגבר והאישה.
    אצל הנשים איבר זה קטן יותר ובעל פחות בלוטות מאשר אצל הגברים. מתחילת אמצע שנות השמונים החלו לחקור ביתר תשומת לב את תפקודה של "הערמונית הנשית" ותפקודה בתהליך השפיכה הנשית.
    בעוד שאצל נשים רבות יכולת השפיכה מיוחסת לגירוי נקודת ה-G / ה"ערמונית הנשית", קיימות עוד בלוטות המשתתפות בחגיגה.
    בחלק החיצוני של הנרתיק מצויות בלוטות הנקראות בלוטות על-שם סקנה והבלוטות על-שם ברתולין, שמפרישות נוזלי סיכה. נוזל זה מכיל ברובו מרכיבים אלקאליים וגלוקוזה. מטרתו של נוזל זה לסכך את איבר המין של האישה ולהוריד את החיכוך בין הנרתיק לאיבר המין המוחדר. כמות ההפרשה הולכת ועולה עם הגירוי המיני. הכמות שונה מאישה לאישה, וגם אצל אותה אחת, היא תשתנה ממגע זה למשנהו. ישנן נשים שאצלן הכמות הזו עולה מאוד עם האורגזמה. נוזל זה המופרש מבלוטות סקנה וברתולין מרכיב אף הוא את מה שמכונה אף הוא "השפיכה הנשית".
    מכל מקום, קביעה חד משמעית אם אישה שופכת /משפריצה נוזלים מהבלוטות המוזכרות לעיל או שלמעשה היא משתינה, או שילוב של השניים, ניתן לקבוע רק ב"מעבדת המחקר". כאן אולי גם המקום לציין שנשים המדווחות על שפיכה בזמן אורגזמה, אינן בהכרח חוות אורגזמה בעוצמה גדולה יותר.

המשך יבוא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

ניתן לחלק את השפיכה הנשית ל-3 אפיונים:
    1)הרטבה- תופעה המתרחשת אצל כל הנשים כחלק מהעוררות המינית. יש נשים המרטיבות בכמות גדולה יותר. כמות רבה זו של סיכוך עלולה לפעמים לגרום למבוכת שני בני הזוג
    2)פליטה המתרחשת סמוך לאורגזמה – לפניה, במהלכה או אחריה. זוהי פליטה נוזל המהווה חלק טבעי מהתהליך הנורמאלי של מעגל התגובה המיני. כיום קיימים חוקרים (שהמובילה בינם בוורלי וויפל) הטוענים שעד כ-40% מהנשים יכולות לחוות פליטה שכזו.
    3) פליטת שתן- תופעה המתרחשת בעיקר אצל נשים מבוגרות יותר, כאשר הן מפעילות לחץ על שרירי רצפת האגן. לחץ זה (כמו בזמן שיעול ריקוד וכו') עלול גם להתרחש בזמן אורגזמה, ולגרום לפליטת שתן.
    קוראיי היקרים (או שנכון יהיה לפעמים לכתוב קורעי היקרים), צר לי להיות זה שצועק "המלך הוא עירום" ולבשר שההשפרצות (סליחה שוב על הבוטות) שאנו רואים בסרטי פורנו אינן שפיכה נשית אלא טכניקה קולנועית המעוררת את דמיונו של כל גבבר צעיר. אין אני מתווכח עם אישה (או גבר) זו או אחרת שתבטל את דברי בתנועת יד ותגיד שעם כל הכבוד להוד מומחיותי, אני לא מבין כלום כי היא גומרת בעוצמות ובכמויות של צונאמי. ההוכחה הפשוטה לכך שאין זו שפיכה אלא פירוטכניקה, היא כמות הנוזל היוצא מהשופכה. ווליום הנוזל אשר אנו רואים בסרט הוא עצום. שפיכה אמיתית היא בכמות קטנה, או בוא נאמר, הגיונית. כמות השפיכה אמנם גדולה יותר מכמות השפיכה של גבר אך אינה בכמות כזו בפי שנראית בסרטים. צבע השפיכה הוא קרוב לשקוף ולכן קשה, אם בכלל ניתן, לראות את השפיכה בעין המצלמה. יחד עם זאת, הבשורה המחקרית הטובה היא שמרבית הנשים משחררות או פולטות נוזל, שאינו שתן, כאשר הן חוות אורגזמה. נכון שיש נשים ששופכות אך מכן ועד שפריצים של שמחת בית השואבה....
    עם כל הנאמר, חשוב לציין שיש עוד הרבה מקום למחקר באשר למסתורי השפיכה הנשית, ועד שנדע יותר בואו לא נתייבש, ונהנה ממה שיש!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכים אבל לא להגזים!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    29/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיון שלי

הדר
    04/11/2009

אני כזו.
    ובחיים לא הצלחתי להגיע לזה ביחסים עם גברים. רק לבד.
    כשאני מאוננת ני יכולה להשפריץ 3 פעמים והרבה.
    אבל בקיום יחסים. אנ'לא מצליחה להגיע לזה. או מבושה או מלחץ. לאדעת למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיון שלי

הדר
    04/11/2009

אני כזו.
    ובחיים לא הצלחתי להגיע לזה ביחסים עם גברים. רק לבד.
    כשאני מאוננת ני יכולה להשפריץ 3 פעמים והרבה.
    אבל בקיום יחסים. אנ'לא מצליחה להגיע לזה. או מבושה או מלחץ. לאדעת למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להגיע לאורגזמה ללא שפיכה?
    טל
    26/02/2007

שלום אני בן 19
    כשאני מאונן (לבדי) כשאני משפשף את האיבר תוך מספר שניות אני גומר ואין לי יותר חשק לאונן...
    שאלתי היא כיצד אני יכול להגיע לאורגזמה מבלי להוציא זרע?
    פעם ראיתי באיזה מקום שאם אני לוחץ איפושו אני לא שופך...
    אני אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• אורגזמה בלי שפיכה?

01/03/2007

גם אם תגיע לאורגזמה בלי שפיכה, עדיין תהיה נפילת חשק. פיזיולוגית. עם זאת, בסיבוב השני זה ייקח יותר זמן. תוכל גם לנסות להשהות בהדרגה את השפיכה באוננות ולאט לאט להאריך את משך הזמן ואיתו את ההנאה.

השיטה של הלחיצה שראית אינה מומלצת. מדובר בלחץ על הצנרת בתחתית האשכים, אך זה יכול לגרום לעליית לחץ באותה צנרת ולנזקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מאיבר מין גברי
    מאור
    26/02/2007

שלום!
    קיימתי יחסים עם בת זוגתי וכשרציתי לגמור בחוץ התחככתי בה, הרגשתי כאב ובזמן הגמירה יצא דם ולאחר מכן טפטף עוד קצת.
    שאלתי מה הגורם לדם? האם עליי לפנות לטיפול כלשהו? האם יכול להיות שהמכה שחשתי גרמה לדימום?
    תודה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    דימום מאיבר מין גברי

הוספת תגובה

• מקווה שהדימום פסק...

01/03/2007

לעיתים יתכן דימום מהשופכה בייחוד עם הסקס היה סוער. בייחוד אם היה הרבה סיכוך ואפילו מכה כפי שאתה מתאר. כן... כמו שיורד דם מהאף. אם זה חד פעמי ולאחר מכן השתן צלול ולא צורב אין מקום לדאגה. אם זה חוזר על עצמו רצוי לעבור בירור כלשהו - אולי מקור הדימום אחר (כמו אבנים כלשהן...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    חן
    26/02/2007

שלום יש לי בעיה שמציקה לי. אני בן 19 ועדיין בתול. יש לי איבר מין קטן, רק 12ס"מ כשהוא עומד- אני חושש מהפעם הראשונה שבה בחורה תראה את האיבר. איך להתגבר על זה? אני יודע שהגודל לא אמור לקבוע, אבל גם שמעתי לא מעט נשים ש"אוהבות גדול" - האם אני אוכל לעשות הכל כמו שצריך בסקס?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• חן, אתה יכול להיות רגוע

אלת המסטיק
    27/02/2007

הגודל חשוב, אבל האיכות יותר - תהיה בטוח בעצמך - זה מה שכובש נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לעשות ההההכככללל!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

גם עם 12 ס"מ !! אל תוריד מערכך ומאורכך!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להביא את זוגתך ואותך

האבירה
    17/04/2007

לשיאים מטורפים עם ה"קטן " שלך
    זה הקטן גדול" יהיה אחרי האקט הכל תלוי בקשב שלך לצרכיך וצריכ האישה שאיתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש
    מאיה
    25/02/2007

אני אשה כבת שלושים (מינית ביותר) אך יבשה, בכל פעם שאני נכנסת למיטה אני יבשה. מה עושים ? ואל תייעצו לי על משחות או שמנים למינהם כי את זה ניסיתי. (הייתי בחורה מאוד מאוד רטובה ) מה עושים זה מתסכל..................

לקביעת תור
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש

ד''ר חגית כהנא
    25/02/2007

יובש נרתיקי יכול להגרם מסיבה גופנית כמו פטרת נרתיקית או דלקת אחרת בנרתיק. לצורך איבחון יש לפנות לרופא/ת נשים.
    לא כתבת מה מצבך המשפחתי והאם את בקשר קבוע.
    לעיתים כאשר יש התלבטות בקשר המיני יש תגובה של יובש או חוסר גירוי למרות שתיאורטית את מעונינת במין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת. מודעות דרך עולם הטנטר
    יעל
    25/02/2007

לאחר ניסיון. לא כל הכתבה נכנסת , הרוצים את כל הכתבה , מוזמנים לפנות אלי למייל
    שפיכה מוקדמת

אתה מכיר בחורה מדהימה, שוב מרגיש בבטן שאיתה אתה רוצה,
    ההכרות הראשונית עברה בהצלחה, קצת פלרטטתם, קצת נגעתם,
    ואצלך ההתרגשות בשיאה. והנה הגיע לסיומו ערב מדהים ראשון, וגם שני,
    ואתה שוב נימצא באותה נקודה קשה ומביכה מאוד, הרי רק אתה יודע
    ורק אתה יודע שאתה גומר מהר.את כל התחבולות האפשריות תאמץ, בכדי
    לא להגיע למצב אינטימי ומביך, מאוד מפחיד לך, אינך רוצה שוב לאכזב, להתאכזב.

תופעה זו הופכת ומשפיעה על כל זוויות החיים, חלקנו מחליטים לא ליצור קשר עם נשים.
    חלקנו הופכים ונהיים מניפולטיביים . בדרך אנו מוצאים אין סוף דרכים לענג ולהקסים
    נשים, ומיד לאחר אותה חדירה מפחידה, אנו נעלמים, שוב גמרנו מהר, שוב רצינו יותר,
    ושוב זה ללא הצלחה.

רגישות. זו שמה של ה"מחלה" . רגישות ועונג, חיבור של אמת, נשיקה של ממש, ומאותו מקום קסום- גירוי והנאה ופתאום מופיעה לה אורגזמה לא נשלטת, אורגזמה שבסופה מגיעה פליטה ואנו מתנתקים.
    מייד לאחר אורגזמה המלווה בפליטה אנו הגברים רוצים שקט, לבד,לא נהנים ממגע, אין חשק לגעת, ציניות, חוסר סבלנות ,עצבנות, רעב, תסכול, אגו פגוע, חוסר סיפוק, הערכה עצמית נמוכה. סימפטומים אלו ואחרים מופעים לאחר שגבר גומר ובמיוחד אם גמר מהר. אנרגיית החיים נמצאת במאגר הזרעים העוזבת את גופנו כשאנו פולטים, עד שאנרגיה זו לא תתחדש בגופנו נהיה חסרי רצון. רובנו גומרים והולכים לישון, לילה שלם צריך אדם נורמאלי בכדי לחדש את מחסן החיוניות לאחר גמירה.

ריפוי והתחברות מתוך הבנה התמסרות והתנסות:

הסוד טמון בהבנה!
    אנרגיה גברית, אנרגיה נשית:
    אנרגיה נשית מביאה אל העולם ,אהבה , נתינה , טוטאליות, התמסרות, אמת, חיבור לרגע הזה. רצון למגע , לחיבוק, וחיבור לתחושות ממעמקי הלב נשים מבורכות באנרגיה אין סופית.

אנרגיה גברית מביאה אל העולם. רצינות, חיזור, יצר, רעש, רצון להוביל ורצון לסיים, רצון להלהיב, רצון לכבוש, דחף בלתי נישלט לגמור. גברים מחוברים לאנרגיה סופית.
    אוסף תכונות אלו ועוד רבות אחרות גורמות לגבר ולאנרגיה שמביא איתו לחוסר הקשבה בסיסי. וכזכור לנו ,שאנו גומרים אנו מתנתקים.

הבדלים בולטים ומאוד משמעותיים בין המינים -
    כשנבין שהאנרגיה הגברית מביאה אל העולם, אנרגיה מאוד נחרצת ומובילה, כשמטרתה מאוד ברורה: רצון לכבוש, רצון להרשים, רצון להוביל , רצון לשלוט, ורצון בלתי נישלט לגמור.מנגד נמצאת אישה , אנרגיה מאוד סבלנית, המון חום ואהבה, חוסר תחרותיות
    התמסרות ונתינה. חיבור טוטאלי לרגע הזה. אהבה חיבור של ממש לעוצמות החיים, כמו. נתינה טוטלית לילדיה, חיבור של אהבה לביתה, אהבה ורצון להעניק אהבה אין סופית לבן זוגה.

הבנה זו מובילה לשאלה מה עושים? איך מגשרים בין הפערים? איך לא גומרים כשמאוד רוצים שזה לא יגמר? איך לומדים להיות מחוברים לטוטאליות, לאהבה, לשמחה, לחיבור לרגע הזה, לעשייה מ

הוספת תגובה

• בהצלחה!!!!!!!!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה אישית
    לימור
    24/02/2007

שלום לכם, אני וחברי ביחד כבר שנה וארבע חודשים, כל התקופה שאנחנו ביחד הוא לא גמר. עומד לו ולאחר זמן מה הוא נופל, שנינו מאוכזבים. תדירות הנסיונות שלנו עכשיו זה אחת לחודש וחצי / חודשיים. אני מאד אוהבת אותו, הוא לא רוצה ללכת לייעוץ הוא טוען שהכל יסתדר, אבל זה לא קורה. אנחנו מתכוננים להתחתן, אבל מה יהיה עם ילדים?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אישית

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/02/2007

בעבר הלא רחוק נחשבה תופעה זו לנדירה, אך עם השנים , אנו עדים ליותר ויותר גברים המתלוננים על כך שהם מתקשים לשפוך. התופעה נעה בין קושי לשפוך ביחסי מין ועד קושי לשפוך בכלל, גם באוננות לבד.
    ללא קשר לפנייתך הרשה לי לציין שהסיבות לשפיכה מעוכבת רבות ומגוונות:
    סיבות גופניות כמו:
    1)סוכרת ,טרשת נפוצה ומחלות אחרות עלולות לפגוע ברפלקס השפיכה.
    2)שימוש בתרופות, בעיקר תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI עלולות לפגוע בשפיכה ולעכבה. חשוב לציין שאצל נשים התגובה לתרופות תהייה עיכוב עד אי יכולת להגיע לאורגזמה.
    3)שימוש בתרופות אנטי-פסיכוטיות עלול אף הוא להשפיע באופן כזה שיעכב את השפיכה, בדומה לתרופות הנוגדות דיכאון.
    מבחינה פסיכולוגית:
    1)הרגלים ודפוסים של תחילת יחסי המין. הגבר מתרגל לאונן בדרך מסויימת, לדוגמה בחיכוך במזרון, תקשה על השפיכה בדרך אחרת. לחילופין, אוננות תוך כדי מגע מאוד חזק ומאסיבי על איבר המין, תקשה על השפיכה במגע אחר "עדין" יותר, כמו מין אוראלי ו/וא יחסי מין מלאים. לא רוצה להפחיד אף אחד....אבל זה קורה.
    2)פחד, אמביוולנטיות ורגשות אשם משפיכה תוך כדי יחסי מין. רגשות עמוקים אלו, שהם תולדה של ילדותנו והקונפליקטים שנדחקו לתת-מודע ולא באו לידי פתרון, עלולים לבוא לידי ביטוי בחיינו הבוגרים, באי יכולת לשפוך באופן רצוני.
    3)חרדת נטישה קשה מאוד. הילד שחשש שאימו תנטוש אותו אם יעשה דברים הגורמים לו הנאה שמרגיזים אותה ושלא לרוחה. אותה אישה, תופסת כרגע באופן לא מודע, את מקום האם. הגבר החושש שתנטוש אותו ולכן לא מרשה לעצמו להנות עד הסוף....תרתי משמע.
    4) קושי "to let go" בחיים בכלל ובמין בפרט. חרדה תפקודית הבאה לידי ביטוי בקושי לשפוך
    5)קושי בביטוי כעם-חוסר היכולת והקונפליקט בביטוי כעס בא לידי ביטוי ב-holding back תרתי משמע.
    6)שפיכה מעוכבת כביטוי לאמביוולנטיות לגבי הקשר הזוגי.
    7)שפיכה מעוכבת כביטוי למאבקי הכוחות והשליטה בתוך המערכת הזוגית.
    8)שפיכה מעוכבת כביטוי לאירוע מכאיב כגון גילוי בגידה של בת הזוג.

אין קשר בין שפיכה מעוכבת ועיבור. תמיד אפשר להזריע לאחר אוננות. אבל לא הייתי מחכה לזה!!!!
    פנו לייעוץ מקצועי!!!!! יש מה לעשות!!!! לא לוותר !!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימור
    25/02/2007

תודה רבה על התשובה, הוא לא לוקח שום תרופה. כששאלתי אותו אם הוא נהנה מהסקס בנינו הוא טוען שמאד, כמו כן שאלתי אותו אם הוא מאונן הוא אמר לי שלא. הבעיה חמורה כי הוא לא מעוניין ללכת לייעוץ- הוא בטוח שהוא יוכל לפתור את הבעיה בעצמו. האם, מנסיונך הרב, פגשתי אנשים שהצליחו להתגבר על הבעיה לבדם? אני קצת מתוסכלת גם נפשית וגם מינית, הקרבה המקסימלית היא דרך סקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומד נופל ולא קם

ד''ר חגית כהנא
    25/02/2007

בהנחה שחברך בריא ואינו מצליח לגמור אני מניחה שמשהו מטריד אותו. התעלמות מהבעיה לא תעלים אותה. לכו לטיפול. ללא טיפול חבל על החתונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה