מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לעו"ד אלקלעיד17/05/2011
שלום כיום יש לי 60 אחוזי נכות קבועים ואנני מקבלת קצבה לפני כשנה אובחנה אצלי דלקת במפרק הברך ( לאחר ניתוח מינסקוס) שאלתי האם אני זכאית לתוספת אחוזי נכות וקצבה בגין מחלתי זאת בתודה מראש ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לעו"ד אלקלעי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/05/2011כן.
אם כי קיים סיכוי שבאם תגישי תביעה חדשה לנכות כללית, כל מצבך הרפואי יבדק מחדש.
מבחינה כספית שזה לא כ"כ ישנה, לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בעקביםאני17/05/2011
לפני שנתיים וחצי עשו לי שני ניתוחים אחד בכל רגל .. האם מגיע לי על זה אחוזי נכות?
האם אחוזי נכות נפשית או פיזית פוגעים במציאת עבודה ובקבלה ללימודים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בעקבים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/05/2011השאלה לא ברורה לי. כם אם מכיעים אחוזי נכות כאלה ואחרים נשאלת השאלה את מי רוצים לתבוע. במסגרת עבודות סטנדרטיות ובמוסדות אקדמיים - לא בוחנים את התיק הרפואי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז כפויאני17/05/2011
שלום רציתי לדעת האם אפשר לאשפז בכפייה על סמך טענה לפגיעה עצמית ומסוכנות עצמית או שצריך עוד קריטריונים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
אני17/05/2011אני מציינת כי זה לאחר שבועיים שבו בוצע ניסיון אובדני..וכי מדובר בבוגר בן 18..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו.. - תגובה
מעיין רוגל17/05/2011שלום,
הנושא של אישפוז כפוי הוא נושא מאוד מורכב ודורש ידע מקצועי ספציפי. אני מציעה לכם לפנות להתייעצות אל עמותת עוצמה, עמותה שעוסקת בתמיכה וסיוע לנפגעי נפש ומשפחותיהם ויוכלו לתת לכם את המידע הדרוש.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפוז כפוי- אכן נושא בעייתי ביותר
עלומשם18/05/2011האם יש עורכי דין המומחים בנושא של אשפוז כפוי לא חוקי ותביעות נזיקין על נזקים שנגרמו בעקבותיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו:
עלומשם18/05/2011האמנם באשפוז כפוי מותר לכפות הלם חשמלי? הליך הדורש הרדמה מלאה- סיכון נוסף על גבי סיכון של מכות החשמל, בפני עצמן. מה הן ההגנות העומדות לאזרח במקרה הנ"ל- לשמור על שלימות גופו ובריאותו מפני התערבות כפוי ומסכנת חיים כנ"ל? (פורסם בווי נט על מותו של אדם בעת שעבר הלם חשמלי בכפייה לפני חצי שנה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו:
עלומשם18/05/2011האמנם באשפוז כפוי מותר לכפות הלם חשמלי? הליך הדורש הרדמה מלאה- סיכון נוסף על גבי סיכון של מכות החשמל, בפני עצמן. מה הן ההגנות העומדות לאזרח במקרה הנ"ל- לשמור על שלימות גופו ובריאותו מפני התערבות כפוי ומסכנת חיים כנ"ל? (פורסם בווי נט על מותו של אדם בעת שעבר הלם חשמלי בכפייה לפני חצי שנה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו: - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/05/2011הנושא של אשפוז כפוי הינו נושא מורכב. עו"ד צריך לבחון את העניין בכבובד ראש ואל מול כל הנתונים העומדים בפניו.
כן. מגישים תביעות. כן בוחנים אם נגרמו נזקים, אבל כל מקרה לגופו.
העובדה כי נעשה ניסיון לביצוע מעשה אובדני -"מחזקת" את נושא האשפוז הכפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויזיוטרפיהויטלי16/05/2011
באיזה מכון לויזיוטרפיה אפשר להמשיך אחרי שגומרים 6 טיפולים במכון של קופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויזיוטרפיה - תגובה
מעיין רוגל16/05/2011אני מציעה לבדוק את העניין מול מוקד השירות של קופת החולים, שם יוכלו להנחות אותך הלאה. יתכן שלא תהיה זכאי לטיפולים נוספים במימון הקופה, אלא רק טיפולים במימון עצמי או מימון עצמי חלקי.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח החלפת מפרק ירךשמואל14/05/2011
בן 63 שלוש שנים אחרי ניתוח החלפת מפרק ירך. ביקשתי תו נכה בגלל צליעה קשה ואי יכולת ללכת מעל כמה מטרים. נעניתי בשלילה. רופא אורטופד מומחה שביקרתי אצלו רשם : שיתוק מלא של האילאי פסיאס משמאל מאז הנתוח בפרק הירך. מה אוכל לעשות עם משרד הרישוי שדחה אותו והאם אוכל להגיש תביעה נגד בית החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח החלפת מפרק ירך - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/05/2011למה אתה מעוניין להגיש תביעה נגד בית החולים - לא הסברת את זה בשאלתך.
לגבי תו נכה צריך לערער ואף לבדוק אם אתה עומד בקריטריונים הקבועים בחוק בכדי לקבל תו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לציין שהחולה עצמו ביקשמלכה12/05/2011
את התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהחולה עצמו ביקש - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/05/2011תשובה למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לשאול לגבי בדיקות רפואיותמלכה12/05/2011
שאלתי האם בית חולים רשאי לא למסור תוצאות של בדיקות שנעשו אצלם? בן משפחתי רצה ללכת להתייעצות עם רופא נוסף. בית החולים לא איפשר לו לקחת תוצאות של בדיקות האם זה חוקי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני לשאול לגבי בדיקות רפואיות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/05/2011מותר להוציא תיק רפואי מלא מבית חולים. אם סירבו צריך לציין מה הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר דקירת מסמרמילחם11/05/2011
שלום,
אנוכי בן 55 מורה במקצוע,לפני חודש נדקרת במסמר בכף רגלי בזמן שהייתי בשטח פרטי שלי,עקב כך נאלצתי להתאשפז כשבוע בביה"ח עקב זיהום ברגל,
ברצוני לדעת מה הזכויות שלי?
האם מגיע לי תגמול כספי מהביטח לאומי?מהביטוח בריאות?
מה עליי לעשות?
יש לציין שחלק מימי שהייתי בביה"ח הבתי ספר היו בחופשת אביב.
אודה לעזרתך,
בברכה,
מילחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר דקירת מסמר - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי12/05/2011אינני סבור שיש מקום להגשת תביעה לביטוח לאומי.הצביעה היחידה שאתה יכול להגיש, בהתאם לנתונים של שאלתך, הוא תביעה לדמי תאונה, אם הייתה ירידה בשכר.
לגבי יתר הדברים, נראה לי שאין מקום לתביעה בייחוד אם לא נותרה כל הגבלה או נכות צמיתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מקצוע ותאונת עבודה,תמיר11/05/2011
היי אני נהג משאית לפני כ4 חודשים בבדיקה צילום mri גילו שיש לי בלטי דיסק לוחצים בצוואר.הנויכורוכרג נתן לי מכתב לרופאה התעסוקתית וכתב שם שאני צריך להמעיט בעבודה .הגעתי לרופאה התעסוקתית נתתי את המסמכים ואמרו שישלחו תשובה אליי.
לפני שבועים בעבודה בשעת הרמה נגרם נזק בצוואר באותו מקום הגעתי לאורטופד נתן לי חודש חופש מחלה תאונת עבודה.הגשתי את האישור לביטוח לאומי.אני עצמאי שעובד 20 שנה.פתאום אתמול קיבלתי מכתב מהרופאה התעסוקיתית לביטוח לאומי להכיר את הבלטי דיסק כמחלת מקצוע.מה אני עושה במב כזה?להגיש את המכתב?איך ביטוח לאומי יקבל את זה ?כתאונת עבודה שקרתה לי לפני שבועיים..או בכמחלת מקצוע?הם ידחו לי הבקשה בגלל שני הדברים?או שזה רק מוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע ותאונת עבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/05/2011אני נזהר מלתת לך תשובה מדויקת מאחר ואין בפני חומר רלבנטי בעניינך הרפואי. אני ממליץ לך להיפגש עם עו"ד בטרם תגיש מסמך כלשהו , שכן בשלב זה יש לבחון את מצבך מול הביטוח הלאומי בצורה הטובה ביותר ובכדי שלא תצא קירח מכאן ומכאן.
באופן כללי אומר כי מחלת מקצוע במצבך הם "מיקרו טראומה", הרבה פגיעות קטנות שהביאו לנזק גדול. אם הביטוח יכיר בנזק כמחלת מקצוע אז מבחינתך זה לא כ"כ משנה איפה ומתי היו הנזקים. הבעיה מתחילה כאשר הביטוח לאומי לא קושר בין הדברים.
מבחינת הרמת משא כבד, הרי שמדובר באירוע תאונתי אחד וברור ויש לבחון מה הנזק שנגרם לך, עפ"י מבחני המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים?
,תמיר11/05/2011אני לא מבין..אז..בסך הרופאה התעסוקתית כתבה שהנזק ממחלת המקצוע הוא מהובלות ויש לשקול הפסקת עבודה.אך הנל מעוניין להמשיך בעבודתו..בצורה חלקית.אנא טיפולכם.זה אחד..והשני זה שלפני שבועיים נגרם נזק מהעבודה.באותו מקום.זה דבר אחד והמחלת מקצוע זה דבר אחר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבי ,73,מקבל קצבת נכות100%אא10/05/2011
על הרגליים.לפני כ5 שנים עבר ארוע לב+ 2 צינתורים.תפקודו הכללי ירד מאוד. האם מגיעים לו אחוזי נכות נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי ,73,מקבל קצבת נכות100% - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/05/2011נראה לי שאביך החל לקבלת קצבת נכות בטרם נכנס לגיל הפנסיה. מה שיעור הנכות הרפואית שלו ?
גם אם מגיעים אחוזי נכות נוספים, לא בטוח שיש זכות להגיש תביעה בגיל 73.
אולי שווה להגיש בקשה לקבלת קצבת סיעוד במידה ומצבו מחייב סיעוד כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכותד4909/05/2011
בשירות במשטרה לקיתי באפילפסיה, לאחר כ 15 שנות שירות. מסרתי לרופא המשטרה על דלקת קרום המח שעברתי בגיל כחצי שנה, ושייך מיד את העניין לכך. עקב זה המשכתי לשרת 31 שנה בסה"כ ופרשתי לגמלאות ללא כל קצבה או התחשבות. כנראה שזה החמיר את המצב (לילות, משמרות, מבצעים ארוכים וכו'. האם יש טעם בתביעה למשטרה- בביטח לאומי לא מכירים בתקופה רטרואקטיבית אבל כרגע מוכר כנכה כללי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי10/05/2011יש טעם לבדוק האם המחלה היא תוך ועקב השירות או לפחות החמרתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות מחלות כאבחן30/04/2011
שלום,
אני חולה במחלת הכאב CRPS כבר 8 שנים. רציתי לדעת אם יש סעיף ספציפי למחלות כאב ולאחוזי הנכות הניתנים בעקבותיהם?
בנוסף, איך רופא יכול להעריך את אחוזי הנכות שלי אם התפקוד נמצא בידי וביכולת שלי לעמוד ברמות כאב גבוהות? יש הגדרות מדוייקות לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות מחלות כאב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/05/2011יש נכויות שניתנות בגין פגיעה במערכת עצבית. כאבים לכלשעצמם לא מהווים נכות, אלא בהתווסף בדיקה קלינית וממצאים רפואיים מתאימים.
אין הגדרות מדויקות ויש ליתן תשובה למצבך הפרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות מאושפז - חולים אחרים בחדרלנה20/04/2011
שלום, סבי מאושפז בבית חולים גריאטרי והעבירו אותו לאחרונה חדר. בחדר מאושפז אדם נוסף, לו התקינו טלוויזיה, והאדם הזה צופה בה כל הזמן, גם בשעות הלילה, תוך שהוא מפריע לסבי. למרות בקשות שלנו מהצוות לתת לחולה הזה אוזניות, הם אומרים שעל פי הזכויות של החולה הוא יכול לצפות בטלויזיה כל היום ואולי רק בשעות הלילה הם יכולים לכבות לו את הטלויזיה / לתת לו אוזניות.
אמנם מדובר בעניין פעוט לכאורה, אך הוא מאוד מפריע לסבי, והייתי רוצה לדעת מה התקנות/ חוקים באשר לחולה שמפריע לחולים אחרים המאושפזים בחדרו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות מאושפז - חולים אחרים בחדר - תגובה
מעיין רוגל21/04/2011שלום לנה,
בכל מה שנוגע לרווחת החולה ותנאי אישפוז אני מציעה להתייעץ עם האגודה לזכויות החולה, הם עוסקים בתחום זה.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לעו"ד -נכות בללפיפה18/04/2011
היי
יש לי נכות אורטופדית שמורכבת ממספר ליקויים ברגל שמאל (ברך, קרסול מפרק ירך)
בספר המבחנים של בלל יש סעיף שאאמר שסך הפגיעות באותו גף לא יכול להעלות על 80 אחוז(שזה האחוז קיטוע הרגל בפרק הירך )
שאלתי היא –אם יש לי פגישה במפרק הירך "קישיון במפרק הירך"- האם זה נכלל בהחרגה של הסעיף המדובר ?
והאם צלקות בגפה גם הם נכנסות תחת הסעיף הזה ?
כלומר האם המקיסמום יכול להיות 80 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לעו"ד -נכות בלל - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למעיין רוגל היקרה,השר"פ הנפוץלירון16/04/2011
הבנו שאתם נמנעים להתייחס לנושא הנ"ל, בעוד שמרבית הניתוחים הרגילים בארץ נערכים במסגרת זו,למשל תחת חסות כללת מושלם הפופולרי.
למעשה כל חולה נורמלי שמצבו אינו מחייב מיון דחוף,מבין מהר מאד שבמסגת המסלול הניתוחי הרגיל דרך בי"ח ציבורי , הוא יכול להתפגר 10 פעמים עד שיגיע בכלל אפילו לבדיקת רופא בי"ח רגיל.
רבים מאד משתמשים בשרותי ההתיעצות עם מומחים של שר"פ ומופנים בקיצור תור ענק,לעומת המסלול הרגיל, לניתוחים במדיקל /אסותא וכו...
והשאלה מה זכויות חולים הרבים מאד שפונים לשר"פ אלו? האם אחרי הניתוח הם ימשיכו בהשגחת בי"ח ציבורי?/הפרטי?
השר"פ הוא כה פופולרי עד שכדאי שתקדישו מחשבה לעניין זה. דווקא המסלול הציבורי שלא במסגרת שר"פ, מיועד כנראה רק למקרי חירום וכו או לכאלו שמוכנים לחכות הרבה זמן עד שיטפלו בהם,ומצבם בינתיים מדרדר מאד...
ובכלל כואב הלב כאשר בישאל אתה צריך רופא מומחה להתייעצות דחופה דרך קופ"ח ונאמר לך :תור עוד 6 חודשים או דרך המושלם הפופולרי+100 ש"ח תוך 24 שעות ואצל אותו רופא!
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין רוגל היקרה,השר"פ הנפוץ - תגובה
מעיין רוגל18/04/2011שלום דוד,
עמותת קרן דולב לצדק רפואי בה אני מתנדבת ומטעמה אני כותבת כאן פועלת כיום בתחום של חוק ביטוח בריאות ממלכתי ועד היום לא עסקנו בתחום של השר"פ ושל הביטוחים המשלימים.
החוק מגדיר את הגבולות שבין שירותי קופות החולים תחת תקציב סל הבריאות לבין שירותיהן כביטוחים משלימים.
הזכויות של המבוטח בביטוחים המשלימים וחובות הקופה כמבטח מוגדרים במקרים אלה על ידי פוליסת הביטוח - כפי שהם מוגדרים בביטוח פרטי.
אתה מציג כאן נושא מאוד כללי, שללא פרטים וללא בחינה לעומק של הצוות המשפטי איני יכולה לתת לך מענה לגביו.
אם אתה נתקל בסיטואציה ספציפית בה אתה אינך מקבל טיפול רפואי לו אתה זקוק, אם אתה נתקל בחומה בירוקרטית ונמנע ממך טיפול בשל כך אתה מוזמן לפנות אלינו לעמותה במייל המצורף בצירוף פרטים להתקשרות, ואנו ננסה לעזור לך כמיטב יכולתנו.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)