מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילדול שרירם וכפל נכויות -מס הכנסהפיפה22/02/2011
היי
אני מודע לנושא כפל הנכויות (בנושא שלי דלדול שררים בשוק ובירך - עם שילוב של קישיונות מפרקים)
האם בועדה של מס הכנסה , הנ"ל גם מנופה או שמתחשבים בנוכיות הללו, כי הבנתי שהחישוב שם הוא די שונה מנכות כללית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילדול שרירם וכפל נכויות -מס הכנסה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/02/2011ועדות מס הכנסה נערכות ע"י וועדות רפואיות שמתכנסות במבני הביטוח הלאומי ודרך פעולתן זהה לפעילותן במסגרת תביעות ביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניידות ונכות,מה זכויותי?אביה22/02/2011
שלום רב,
1. בנושא ניידות: נקבעה לי דרגת נכות רפואית 70% בעקבות השתלת מפרקי ירך בשני הצדדים.
התאריך שנקבע להורדת הנכות ל70% על ידי ועדה של משרד הבריאות הינה לתאריך הניתוח השני כשהייתי מוגבלת ביותר ואף קיבלתי עזרת שירותים מיוחדים מביטוח לאומי.ולא מיום הגיעי לועדה.האם עלי לקבל זאת או להגיש ערעור? עלי לציין שכרגע אני בחוב של קרוב ל10000. לביטוח לאומי, שזו הפתעה מוחלטת עבורי.
2. בנושא נכות כללית: קיבלתי 100% אי כושר עד סוף יוני 2010
האם עבודה בשכר של 1800 ש"ח לחודש
פוגעת בקצבה? האם עלי לדווח לנכות כללית על עבודה זו? שהינה כ 4 שעות שבועיות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניידות ונכות,מה זכויותי? - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/02/2011לגבי המועד של קביעת הנכות אומר כי התאריך יכול להיות התאריך שקבעה הוועדה ובכל אופן אין כל צורך לקבוע את התאריך מיום הוועדה . בואי נניח והיית פונה לביטוח הלאומי שנתיים לאחר שנכנסת למצב בגינו את זקוקה לניידות, האם היית מעוניינת שיקבעו נכות מהיום שהופעת בפני הוועדה ?
לגבי שאלתך השנייה, נראה כי אין בעיה. יש לדווח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחה הנכבד.אורח121/02/2011
אני אדם שנקבעה לו 75 אחוזי נכות תפקודי.
ולפני כחודשיים נקבע שהיני מוגבל ב-80 אחוז ניידות.
יש לי רישיון בר תוקף, אבל אינני בעל רכב.
היום קיבלתי מכתב שאומר שאינני זכאי לקיצבת ניידות.
ומצד שני סעיף אחר שמזכה אותי בקיצבה קובע כיאני צריך להיות מוגבל בשיעור של לפחות 40 אחוז ובעל רישיון.
למה הם מתעללים כך באנשים?
זה לא הגיוני.
אודה לך אם תדריכו אותי, באייך אוכל לתקן את הענין.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחה הנכבד. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/02/2011אני חייב לבחון את המסמכים בטרם אתם תשובה.
אומר לך כי קצבת ניידות ניתנת למי שיש להם ליקויים ברגליים המגבילים אותם בניידות ויתכן כי נכותך אינה ברגליים בלבד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן השדס.ע18/02/2011
אמא שלי חולת סרטן השד עם גרורה בעמ"ש גבי, כבר עברה טיפולים והקרנות מזה שלוש שנים, מתלוננת על כאבים חזקים בגב, לפני חודשיים רופא אונקו-נוירולוג בהדסה נתן הפניה לבדיקת MRI בחשד לDROP METASTASIS ואף כתב דחוף מאוד, בקופת חולים לאומית אמרו אין הצדקה לבדיקה וסירבו, עכשיו הרופאה האונקולוגית שלה בהדסה ביקשה PET CT לבדוק אם יש גרורות חדשות ולהחליט אם למשיך כימוטירפיה או להפסיקה, בלאומית אמרו שהבדיקה לא נמצאת בסל למעקב...אנחנו כבר אבודי עצות, כבר לא יודעם מה עושים עם הקופה הזאת? למי לפנות? מה עושים? במיוחד שרופא המשפחה גם משתף פעולה עם הקופה מטעמים כספיים כי הקופה משלמת לו גלובלית על כל החולים שלו כולל בדיקות ותרופת ולכן הכסף הזה יוצא מכיסו ולא כדאי לו שהקופה תאשר דבר כזה...זה שיא השחיטות במדינת ישראל...מה עושים? למי לפנות??
עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן השד - תגובה
מעיין רוגל21/02/2011שלום ס.ע.,
הנושא של בדיקות פט הוא נושא בעייתי. הבדיקה נמצאת בסל בהתוויות מאוד ברורות, אך אנחנו נתקלים במקרים רבים שבהם הרופא המטפל מבקש את הבדיקה למרות שהמחלה לא כלולה בהתוויה למחלה הספציפית.
אני מציעה לכם לבדוק האם יש אפשרות למימון פרטי או למימון דרך הביטוח המשלים במידה ויש לכם ביטוח שכזה.
לסיוע יותר מפורט אני מציעה לכם לפנות למייל העותה המופיע בפרטי האישיים עם פרטי המקרה ופרטי התקשרות ואנו נראה אם ניתן לסייע באיזושהי צורה.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת דרכים ותאונת עבודהפלפלת15/02/2011
שלום , לפני כמה שנים עברתי תאונה היו לי כמה ימים כאבי גב ,ולאחר מכן הכאב חלף אך מדי פעם חזרו הכאבים תבעתי את חברת הביטוח וקיבלתי פיצוי קטן וחתמתי שאין ולא יהיו לי תביעות. אחרי התאונה הזו עשיתי עוד 2 תאונות שרכב פגע בי מאחור ושוב היו לי כאבי גב וחלפו עשיתי צילום לא גילו דבר. אך הכאב אחרי כמה זמן חזר שוב, לפני כשנה נפלתי בעבודה וכתוצאה מהנפילה קיבלתי מכה חזקה בגב ושוב היו לי כאבים כמה ימים עשיתי פיזיוטרפיה, כך שהכאב הולך וחוזר עד היום. היום אני סובלת מכאבים חזקים ואף עשיתי סיטי וגילו שיש לי פריצת דיסק. היום אני בקושי מתפקדת. שאלתי , למי אני יכולה להגיש תביעה האם לחברת הביטוח על התאונות של הרכב או על תאונה העבודה ? האם לא יכולה להיות לי בעיה עם זה שזה כמה מקרים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת דרכים ותאונת עבודה - תגובה
מעיין רוגל15/02/2011שלום פלפלת,
שאלתך היא שאלה שעוסקת בנושאי ביטוח ולא בנושאי זכויות רפואיות ולכן אני מציעה שתעלי את השאלה הזו שוב בפורום ביטוחי בריאות כאן בפורטל כדי לקבל מידע מקצועי בנושא.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פלפלת15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת דרכים ותאונת עבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/02/2011האם מעבר לתביעה הראשונה עליה סיפרת, הגשת עוד תביעות לחברת הביטוח ?
טכנית, אם יש נזק כתוצאה מתאונות מומחה אורטופדי מתאים יוכל להעריך מה שיעור הנכות שנגדרם לך כתוצאה מכל תאונה, אם בכלל. על כן אין בעיה בהגשת התביעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן כושר עבודה שאינו מוכררוצה לדעת14/02/2011
במקום עבודה גדול, שבו העובדים מבוטחים בביטוח מנהלים, הוסבר כי הביטוח הזה אינו כולל מצב של"אובדן כושר עבודה" גם אם רופא תעסוקה יקבע אובדן כזה. האם חוקי? ואם כן - האם יש דרך להתמודד עם המצב הזה ולקבל בכל זאת פיצוי כלשהו מחברת הביטוח ו/או ממקום העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה שאינו מוכר - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי14/02/2011כיסוי של אובדן כושר עבודה הינו כיסוי ביטוחי לכל דבר ועניין, עליו יש לשלם פרמיה מסודרת. אם שולם יש כיסוי אם לאו יש לבדוק מדוע לא שולם ולא ניתן לעובדים, מאחר ופיצוי שכזה הינו "מוכר" לצורכי מס הכנסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד אלקלעי, תודה רבה
רוצה לדעת15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה לבדנה08/02/2011
היי,
אחי בן 21. נולד עם CHF, שזה מחלה מולדת של שריר הלב. כל חיין מטופל בתרופות. כרגע משרת כמתנדב בצבא. יש לו רישיון נהיגה רגיל. בגיל 18 החל לסבול מפרפור פרוזדורים. לפני חודשיים עבר השתלה של קוצב לב דפיברלטור וכעת התחיל גם לקחת קומדין למניעת קרישי דם. האם מגיע לו איזשהן זכויות מביטוח לאומי או קצבת נכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה לב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי08/02/2011כל עוד הוא בצבא אז לא. לאחר שחרורו יוכל לפנות לביטוח הלאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה לב
דנה08/02/2011אוקי תודה על תשובתך המהירה. גם אם הוא מתנדב לא מגיע לו זכויות כלשהו? אשמח לדעת כשיתשחרר אוטוטו מה זכויותיו לפי הנתונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה לב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי09/02/2011אי אפשר לדבר בקלות על "כל זכויותיו". אותן זכויות או יותר נכו אופציות פעולה...תלויות ברצונו ומעשיו.
לצורך הדוגמא אם יעבוד וישתכר סכומים העולים על 6000 ש"ח לחודש הוא לא יהיה זכאי לקבלת קצבה מביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוי בגין תקיפהאסתר02/02/2011
המקרה אירע לבני, בחור בן 25 שעובד כמאבטח באחד מבתי החולים. במסגרת תפקידו, היה עליו לשמור על אחד המאושפזים, חולה נפש, באחד המחלקות. לפני יומיים, הבחור החולה חטף התקף אלימות, והיכה את בני בעוצמה רבה, שבר לו את אפו וגרם לו לחבלות קשות בפנים. לאחר בדיקות מקיפות, שהעלו שתודה לאל לא נגרמו לו חבלות פנימיות , פרט לשבר באף ולכאבים קשים, שוחרר בני לביתו, וקיבל מהחברה 4 ימי מחלה. ברצוני לדעת את מי עלינו לתבוע, ומה זכאותו לקבלת פיצוי עבור הפציעה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוי בגין תקיפה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/02/2011נראה לי שהדרך הטובה ביותר הינה להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי על תאונה בעבודה.
אם מדובר בנזק רציני וצמית, אז אני ממליץ לך להיוועץ בעו"ד על מנת לבחון את כל האופציות בצורה מקיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי חולה סוכרתבוני01/02/2011
בן 69,זה עתה יצא לפנסיה,בעל 90% נכות.האם קיצבת הביטןח הלאומי שלו אמורה להיות יותרגבוהה עקב אחוזי הנכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי חולה סוכרת - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/02/2011שלום רב,
ממתי נקבעו לו 90% נכות, שכן גיל הפרישה הינו 67 ולא ניתן להגיש תביעה לנכות כללית לאחר מועד זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות על ליקוי בשמיעהחנה כהן01/02/2011
עד היום לא הצלחתי לקבל תשובה ענינית מביטוח לאומי ומגורמים אחרים איזה הטבות מגיעות לי, אם אצא מתוך הנחה שאכן ועדה רפואית תקבע לי אחוזי נכות. האם אוכל לשלם סכום מופחת על רשיון רכב? אני גמלאית והנחת ארנונה אני מקבלת כבר.אשמח לקבל מידע. חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות על ליקוי בשמיעה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי01/02/2011לא ניתן להשיב לשאלתך באופן בו הינא מנוסחת.
ליקוי שמיעה לכשלעצמו לא מעניק "הטבות" בביטוח לאומי.
יש לדעת מה גילך ומה שיעור הליקוי ממנו את סובלת היום בצירוף ליקויים אחרים, אם וככל שקיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר כספי - קצת ארוךרות מזרחי26/01/2011
שלום, אני סובלת מכאבי ברכיים, פניתי לאורטופד באופן פרטי, בצעתי צילום ברכיים והוא אמר לי שיש לי שחיקת סחוס, הרופא אמר לי שבמצבי הטיפול היעיל ביותר הוא הזרקת חומר סיכוך לברך סדרה של שלוש זריקות לכל ברך - עלות כל זריקה 500-600 ש"ח - כלומר 3000-3600 ש"ח לטיפול.
בקשתי חוות דעת נוספת מאורטופד של קופ"ח, הגעתי אליו עם הצילום , הוא אישר את מצב הברכיים שאכן יש תחילת שחיקת סחוס, הוא אמר שיש אפשרות לטפל בפיזיותרפיה ( דבר המקל במעט על הכאבים, יש אפשרות למרוח משחות כמו וולטרן - טיפול מקומי לא יעיל במיוחד וכמו כן אפשר לקחת כדורים במשך 10 ימים נוגד דלקות) דם האורטופד של קופת החולים אמר לי שהטיפול הכי יעיל והכי טוב במצב הברכיים שלי זה סדרה של שלוש זריקות בכל רגל - הוא אישר לי שהעלות היא 500-600 ש"ח לזריקה.
שאלתי היא יש לי כללית מושלם האם אני זכאית להחזר כלשהו מעלות הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר כספי - קצת ארוך - תגובה
מעיין רוגל29/01/2011שלום רות,
מאחר שעדיין לא שילמת על הטיפול השאלה שלך צריכה להיות בשלב זה שאלה אחרת - האם יש אפשרות שקופת חולים תממן את הטיפול, כולו או חלקו.
כדי לברר את הנושא ולהתחיל לפעול כדי לסייע לך צריך לברר מספר פרטים - האם הטיפול עליו את מדברת כלול בסל הבריאות, ואם כן עבור אילו מצבים, האם המצב שלך תואם את ההתוויה של הטיפול בסל הבריאות (במידה והוא כלול בו).
במידה והטיפול אינו כלול בסל למצבך (או בכלל) - צריך לברר האם את יכולה לקבל את הטיפול במסגרת הביטוח המשלים של הקופה.
במידה וגם הביטוח המשלים אינו מכסה את הטיפול אנחנו נכנסים כאן לתחום של ועדות חריגים.
בעיקרון כדי לגשת לועדת חריגים את צריכה המלצה רפואית חד משמעית, וכן, בקריטריונים קיים גם הנושא של מיצוי חלופות - האם ניסית את כל הטיפולים האחרים המותווים למצבך בסל, או האם יש מניעה שתקבלי את הטיפולים האלו בשל מצבך או בשל סיבות אחרות.
אני מציעה לך דבר ראשון לברר מול קופת חולים (מוקד הפניות שלהם מחוייב למסור לך את המידע אותו את מבקשת) - האם הטיפול כלול בסל, האם הוא כלול בסל למצבך. האם הביטוח המשלים מכסה אותו.
במידה והתשובה לכל השאלות האלו הינה שלילית, תצטרכי לבחון את האפשרות של ועדת חריגים או של מימון פרטי.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתיקובי25/01/2011
היי תודה על התשובה.אך בכל זאת..זה נכון שעצמאים לא הולכים לרופא תעסוקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/01/2011השאלה לאיזה צורך אתה צריך את האישור של רופא תעסוקתי. כעקרון גם עצמאים יכולים לפנות לרופא תעסוקתי. לדוג' עצמאי המצוי במצב של אובדן כושר עבודה מלא והוא זקוק לאישור רופא תעסוקתי לצרכי ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח לב פתוחרואן25/01/2011
שלום רב. אני בת 18 רווקה בריאה בדרך כלל ההורים שלי מקבלים אחוזי נכות אבא עבר ניתוח לב ואמא יש לה חולשה ברגליים . ואני אמורה לעבור ניתוח לב פתוח בעוד שבוע לסגירת חור בלב .. רציתי לדעת במצב כזה מגיע לי זכויות מיוחדות ואחוזי נכות וכסף כמובן ... כמה ולכמה זמן ??. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח לב פתוח - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי25/01/2011אין באפשרותי ליתן לך תשובה מדויקת מעל דפי הפורום. יש לבדוק מהי הבעיה הרפואית ובעיקר מה השלכות על התפקוד שלך. האם את אמורה להתגייס או שמא את פטורה משירות ?
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל מה מגיע לעוברי ניתוח לב ?!
דוד25/01/2011שלום ד"ר.
אני פטורה משירות זה ...
רציתי לדעת בדרך כלל מה מגיע לאדם שעובר ניתוח לב פתוח ולכמה זמן ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל מה מגיע לעוברי ניתוח לב ?! - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/01/2011תודה על המחמאה אבל אני בסה"כ עו"ד... (לא ד"ר).
אם הינך זקוקה להחלמה ארוכה, תגישי תביעה לנכות כללית למוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתי לעצמאי?קובי24/01/2011
בהמשך למה שאמרת..פניתי לאורטפוד..עם המכתב שקיבלתי מהנוירכיורוג.שהוא כותב שאסור לעבד..ואני צריך להפחית.אז ביקשתי מהאורטופד.הפנייה לרופא תעסוקתי.אמר שאני לא צריך שום רופא תעסוקתי כי אני עצמאי..ורק.שכירים..הולכים.ומה שאני צריך זה חוות דעת שלו להיגש לביטוח לאומי?זה היגיוני?יש לי פריצות דיסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי לעצמאי? - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי25/01/2011שלום. תלך ותגיש את חוות הדעת של האורטופד. אם יבקשו גם חוות דעת תעסוקתית תקבע תור בקופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר?ספיר22/01/2011
שלום.אני מטופל במרפאת חוץ בבית חולים במחלה אחת וגם מטופל בתחום אחר אצל רופא בקופ"ח.
הסתבר לי(קראתי בתיק הרפואי)שיש קשר בין הרופאים והם רושמים שם במפורש שהרופאים מבי"ח יצרו קשר ישירות עם הרופא הקופ"ח ולא דרכי(ממש מילה במילה-לא דרכי).
האם זה חוקי?!
לא מדובר במחלות פסיכאטריות או משהו שקשור להתנהגות שלי (כמו אדם שיכול לפגוע בעצמו או במישהו אחר..)מדובר רקר בשתי מחלות פנימיות.
אני לא מבין למה בכלל הרופאים מתלחששים מאחורי גבי(כך זה מרגיש לי)
אני צודק?מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר? - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/01/2011אינני רואה סיבה שרופאים המטפלים בך לא יקבלו את התמונה המלאה. וזה כולל החלפת דיעות כדי לתת לך את הטיפול הטוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,אבל
ספיר29/01/2011למה הם רושמים במפורש בתיק שלא דרך המטופל להעביר את המידע
לא מגיע לי לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
ספיר05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי06/02/2011שאלתך הראשונה מתייחסת לכך כי המידע עבר בין רופאים, אך לא רשמת כי ניסו "למדר" אותך.
ברגע שיש בעיה רפואית, היא מקבלת ביטוי בגיליון הרפואי, יתכן בכדי למנוע מצב שטיפולבתחום אחד, יעשה נזק בתחום רפואי אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)