פורום זכויות רפואיות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירוף נכות מתאונת דרכים
    דורון בן דוד
    05/09/2010

שלום רב,

אני מאושפז במחלקה פסיכיאטרית פתוחה וכעת ממלאים עבורי טפסים לתביעת קיצבת נכות כללית

בנוסף, נקבעו לי בעבר 50 אחוזי נכות עקב תאונת דרכים בה נפגעתי ביד, עליהם שולם לי סכום חד פעמי במסגרת הסכם פשרה בבימ"ש.

שאלותיי:

א. האם בתביעה שתוגש לנכות כללית מתחשבים גם בנכות ביד ומצרפים אותה? האם עליי להגיש על כך מסמכים לביטוח הלאומי?

ב. במידה ובעוד מספר חודשים אחליט להגיש תביעה לביטוח לאומי על תאונת עבודה במקום הנכות הכללית(לאחר שתאושר), האם זה אפשרי? עפ"י הבנתי אם תוכר בשלב מאוחר יותר, במסגרת תביעה - תאונת עבודה, אזיי יבוצעו הפרשים בין מה ששולם לי כנכות כללית לבין המגיע בגין תאונת עבודה, האומנם כך?

תודה ושנה טובה

דורון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירוף נכות מתאונת דרכים

הוספת תגובה

• צירוף נכות מתאונת דרכים

עו``ד בועז אלקלעי
    06/09/2010

אינני יודע מתי הסתיימה הפשרה בבית המשפט ויש לכך משמעות.
    על כל פנים במסגרת נכות כללית הינך יכול לטעון לשלל נכויות לרבות הנכות מתאונת הדרכים.

אציין כי באם המוסד לביטוח לאומי הכיר בתאונת הדרכים כתאונת עבודה וקבע את נכותך על 50%, אזי קרוב לוודאי כי הקצבה במסגרת אגף נכות מעבודה תהא גבוהה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצבה מיוחדת הבהרה המשך
    סמי
    29/08/2010

אחוזי נכות הבודה של הם 65 % כולל תקנה 15

לקביעת תור
    סגירה
    קצבה מיוחדת הבהרה המשך

הוספת תגובה

• קצבה מיוחדת הבהרה המשך

עו``ד בועז אלקלעי
    30/08/2010

אם נכותך הינה בשיעור של 65% כולל תקנה 15, זאת אומרת שנכותך הרפוואית נמוכה מ-64% ועל כן אינך יכול להיכנס "בשערי" הקצבה המיוחדת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצבה מיוחדת הבהרה
    סמי
    29/08/2010

תודה על התשובה ,אני זכאי לקצבת ניידות של 60% ,האם זה אומר שמגיעהה לי קצבה מיוחדת ובאיזה שיעור?ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קצבה מיוחדת הבהרה

הוספת תגובה

• ראה תשובה לעיל

עו``ד בועז אלקלעי
    30/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימון סיטי פט
    דנה
    28/08/2010

שלום, לאבי בן 70 התגלה גוש בגודל 1 ס"מ בריאה, מאחר והגוש נמצא במקום שלא ניתן להגיע אליו במחט רופא הריאות החליט על ביצוע סיטי פט. האם קופת החולים חייבים לממן את הבדיקה הנ"ל? במידה ולא מאשרים לנו, איזה טיעונים ניתן לטעון על מנת כן לבצע את הבדיקה ? הבנתי כי היא בדיקה לא זולה ואין דרך אחרת לבצ ביופסיה.

אשמח לקבל את חוות דעתכם .

לקביעת תור
    סגירה
    מימון סיטי פט

הוספת תגובה

• מימון סיטי פט

עו``ד בועז אלקלעי
    28/08/2010

האם משהו דחה את בקשתו של אביך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרם, רק אתמול הגשנו

דנה
    28/08/2010

אבל עד כה לא שתפו פעולה במיוחד.
    יש סיכוי שיסרבו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סי.טי פט

מעיין רוגל
    28/08/2010

שלום עידן,
    אני מאוד מבינה את הדאגה שלכם, ויודעת שקשה לקבל תשובות ברורות כרגע.
    אני מציעה לכם לדבר גם עם מוקד השירות כדי להוציא מהם תשובה ברורה של האם כן או לא תקבלו טופס 17 לבדיקה, ומקביל פנו לסיוע מהעובדת הסוציאלית במחלקה בבית החולים, היא (או הוא) יוכלו לסייע לכם להבין קצת יותר מה קורה עכשיו, מה דרוש, מה צריך לעשות מבחינת בירוקרטיה וכן הלאה.
    במידה ואתם נתקלים בקשיים, או בקבלת תשובות, או בקבלת הטופס, וכמובן במידה ודחו את בקשתכם, אנא פנו חזרה בפורום או במייל העמותה כפי שהוא כתוב בראש הדף.

שם אוכל לקבל ממך פרטים אישיים ולהעביר את הנושא לטיפול הצוות המשפטי של העמותה ולסייע במידת הצורך.

כמו כן ניתן לפנות אלינו בטלפון 054-6665442

רפואה שלמה
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת תרופות
    דניאלה
    26/08/2010

שלום רב,
    רופא רשם לי תרופה שמגיעה בצורת אבקה.לאחר שפתחתי את האבקה וטעמתי אותה הסתבר לי כי טעמה של האבקה חמוץ מאוד. אני סובלת משילשולים קשים ואיני מסוגלת לאכול או לשתות שום דבר חמוץ. הרופא (שמכיר את מצבי ורגישותי למזון חמוץ) לא אמר לי שהאבקה היא חמוצה ורשם לי אותה למרות שידוע לו על מצבי. ניסיתי את האבקה וכמובן הגבתי בשילשול חריף ביותר.
    1. האם הרופא נושא באחריות על כך שרשם לי תרופה חמוצה למרות שיודע על מצבי?
    2. האם אני יכולה להחזיר את האבקה ולקבל החזר כספי בגינה (אציין שהתרופה יקרה)

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    החזרת תרופות

הוספת תגובה

• החזרת תרופה

מעיין רוגל
    26/08/2010

שלום דניאלה
    לגבי שאלתך הראשונה מדובר בשאלה של אחריות מקצועית ורשלנות רפואית, תחום שבו העמותה אינה עוסקת ולכן אינייכולה לסייע לך בשאלה זו, אני מציעה לך לפנות לפורום רשלנות רפואית כאן בפורטל.
    לגבי שאלתך השניה - איני יכולה לתת לך תשובה ברורה ללא בחינה לעומק של המקרה על ידי הצוות המשפטי שלנו.

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצוי מבטוח בריאות פרטי
    מרים דביר
    26/08/2010

חליתי בסרטן, עברתי 3 ניתוחים, אין סוף ביופסיות, US, MRI וטיפולים.
    לכל הדברים קבלתי כיסוי מקופת החולים. אני גם מבוטחת בביטוח "קולקטיב" פרטי (של הרשויות המקומיות). פניתי אליהם לקבלת פיצוי (50%....?) וקבלתי "פיצוי" של 1700 ש"ח.
    זה לא נראה לי הגיוני. מה עושים? אני לא מחפשת להתעשר בגלל המחלה, אבל שלמתי ביטוח בריאות "פרטי" במשך הרבה שנים. זה נראה לכם סכום הגיוני? תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי מבטוח בריאות פרטי

הוספת תגובה

• פיצוי מבטוח בריאות פרטי

עו``ד בועז אלקלעי
    26/08/2010

ממקרים רבים בהם טיפלתי אפשר להבחין כי חברות הביטוח לא מתנדבות לשלם כספים ועושות כל אשר ביכולתן על מנת להתחמק מאחריותן.

יחד עם זאת אוסיף ואומר כי לשם מתן תשובה מדויקת עלי לבחון את הפוליסה שלך ורק אז אוכל ליתן מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצבה מיוחדת
    סמי
    26/08/2010

אבקש בבקשה שתסביר לי מה הן 4 רמות הסיוע ועל איזה צרכים מדברים בזכאות לקצבת הנכות המיוחדת לבעלי דרגת נכות גבוהה של נפגע בעבודה (מצורף קטע המופיע באתר הביטוח הלאומי
    אם אפשר לנמק בתודה מראש.

ע"פ חוות דעת של פקיד השיקום ולאחר התייעצות עם מומחים, יש לך צרכים, הנובעים מנכותך המוכרת, בסיוע בטיפול אישי וכיסוי הוצאות מיוחדות.
    סכום הקצבה
    סכום הקצבה ייקבע בהתאם לסוג העזרה הנדרשת לך, על פי 4 רמות סיוע שהגבוהה מביניהן לא תעלה על 25% מקצבת הנכות מעבודה המרבית - מקסימום הקצבה המיוחדת - 7,570 ש"ח (החל ב- 01.01.2010) .

לקביעת תור
    סגירה
    קצבה מיוחדת

הוספת תגובה

• קצבה מיוחדת

עו``ד בועז אלקלעי
    28/08/2010

שלום רב,

"כרטיס הכניסה" - הנכות הרפואית צריכה להיות מעל 75% א ובין 65% - 74% כאשר יש למבוטח בעיות ניידות.

לעניין הקצבה יבחן הביטוח הלאומי את זכאותך בהתאם לשיעור ההגבלה בניידות. רמות הסיוע מתייחסות לשיעור הנכות וההגבלה בגפיים נתחתונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מגיע פיצוי על נפילה ממדרכה
    חנה קרן
    21/08/2010

מול קופת חולים הנמיכו מדרכה לאחרונה במסגרת שיפוצים בכביש.
    כשרציתי לחצות את הכביש מעדתי על שפת המדרכה והחלקתי ונפלתי על הכביש.
    מזל שלא עברה מכונית באותו רגע.
    נגרמו לי שפשופים ביד שמאל ובברך שמאל. קבלתי טיפול רפואי בקופת החולים ודיווחתי לרופא.
    השאלה שלי האם מגיעי לי פיצוי על הפגיעה.
    בבדיקה שערכתי במקום נראה לי שהשיפוע במדרכה לא תקין ויכולים אנשים נוספים להיפגע.

הוספת תגובה

• האם מגיע פיצוי על נפילה ממדרכה

עו``ד בועז אלקלעי
    21/08/2010

באופן תיאורטי אני יכול לומר כי מגיע לך פיצוי, אם כי יש לבדוק את האם המפגע אכן משמעותי וכזה היכול לזכותך בפיצוי .

כמו כן אם לא מדובר בנזק משמעותי הייתי ממליץ שלא להגיש תביעה, אלא דרישה בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצבת נכות
    משה
    16/08/2010

שלום, אני בן 21 ולקוי שמיעה מזה מספר שנים.(הלקות נגרמה באופן פתאומי, ולא כתוצאה מפגיעה,תאונה וכדומה)

בשנה האחרונה חלה החמרה במצב השמיעה, והחלטתי להגיש תביעה פעם נוספת (בתביעה הראשונה שהגשתי לפני כ-3 שנים, נקבע לי שיעור של 20%, אבל אז מצב השמיעה שלי היה מעולה יחסית לעכשיו)
    עשיתי בדיקת שמיעה לפני מספר ימים, ורואים את ההבדל הגדול בין הבדיקה הנ"ל, לבדיקה הקודמת שהרופא שקבע לי 20%.

עכשיו לשאלה

1.בשנה האחרונה מאז השיחרור שלי (שירות לאומי) עבדתי במספר עבודות, וכרגע אני מרוויח משכורת לא קבועה (נעה בין 3000 ל4500)- רציתי לדעת האם עצם זה שאני עובד באופן מסודר ומרוויח יחסית בסדר, יכולה להיפגע לי הזכות לקבלת קצבה? האם במצב כזה אני יכול לטעון לאובדן כושר עבודה? (ישנם הרבה סוגי עבודות שלדעתי מצב השמיעה מגביל אותי) האם הרופא יכול להטיח בי שאני מסוגל לעבוד כי ישנם עובדות בשטח, ולפיכך לא מגיעה לי קצבה?

לקביעת תור
    סגירה
    קצבת נכות

הוספת תגובה

• קצבת נכות

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2010

ראשית עליך לעבור רף רפואי מסוים של לפחות 40 % נכות רפואית כאשר אחד הליקויים הינו מעל 25% או שסך הנכויות שלך הינן בשיעור של 60% ומעלה.
    אח"כ יבדוק הביטוח הלאומי האם הנכויות הללו פגעות בכושר השתכרותך. אם התשובות חיוביות תקבל קיצבה. ברור שככל שהינך מרויח יותר כסף אזי הזכות לקצבה קטנה או מבוטלת אבל הכנסה של 4000 ש"ח שהינה מחצית השכר הממוצע במשק עדיין מתחת לרף ואם תעמוד בקריטריונים לעיל תהא זכאי לקצבה חלקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 עבודות ,כמה ביטוחים את מי תובעים
    אחת
    16/08/2010

שלום רב

לצערי נפצעתי בתאונה אישית (לא עבודה) רופא נתן לי 3 חודשי מחלה וייתכן שהם יתארכו.

אני עובדת בשתי עבודות- אחת משרדית ואחת מהבית. העבודה העיקרית היא המשרדית- נניח 10000 שח בחודש והמשנית מהבית נניח 5000 שח.(מותר לי לפנטז...)

בהתחלה הצלחתי לעבוד מהבית אבל אחרי כמה זמן הרגשתי לא טוב וגם זה הסתיים.

מה אני זכאית לתבוע מהביטוחים השונים (ביטוח לאומי, ביטוח אובדן כושר עבודה מהפנסיה וביטוח מנהלים מעבודה קודמת, ממנה אני שומרת את הריסק)?

הוספת תגובה

• 2 עבודות ,כמה ביטוחים את מי תובעים

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2010

כנגד ביטוח לאומי ניתן להגיש תביעה לדמי תאונה. גמלה זו משולמת ל-90 ימים בלבד. אם הינך עוברת רף רפואי של קצבת נכות כללית ויש גיעה בככושר העבודה הינך זכאית להגיש תביעה לקבלת קצבה זו.

כנגד ביטוח פרטי - אובדן כושר עבודה -ניתן להגיש תביעה -בד"כ - אם חלפו 90 ימים ממועד התאונה וכל עוד את מצויה במצב של אובדן כושר עבודה מלא.

ריסק - שלא תזקקי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה או לא?
    meravas
    15/08/2010

לפני כשנה, נסעתי עם חבר לעבודה לפגישה מחוץ למשרד.
    לפגישה זו, רכבנו על האופנוע שלו וכשהגענו ליעדנו, מעדתי ונפלתי על היד, בעת הירידה מהאופנוע.
    כשהגעתי למוקד של מכבי, לא סיפרתי שנפלתי תוך כדי שעות העבודה, ולכן לא מצויין במכבי שהנפילה ארעה בזמן שעות העבודה. המעסיק כן יודע על כך.
    אני סובלת לאחרונה מהיד ורופא מומחה שבדק אותי, קבע שיש לי קרע ברצועה המצריך ניתוח.
    שאלתי היא: מה מומלץ לעשות במצב כזה? להצהיר שזאת תאונת עבודה? להפעיל את ביטוח הבריאות הפרטי שלי או לגשת לביטוח לאומי ולהצהיר על תאונת עבודה? (יש לי ביטוח בריאות אישי ופרטי של הראל). אולי משהו אחר שאני צריכה לעשות ולא יודעת עליו?

תודה מירב

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה או לא?

הוספת תגובה

• תאונת עבודה או לא?

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2010

יש המון דברים שאת צריכה לעשות ויפה שעה אחת קודם.
    במסגרת תשובה זו אין אני יכול להפרט את כל המהלכים אותן את צריכה לעשות.
    מניסיוני אני יכול לומר לך בוודאות כי יש צורך להתנהל בחוכמה במקרים כאלה.
    לפיכך צרי קשר עם עו"ד מומחה בתחום . לשאלות נוספות הינך מוזמנת לפנות אלי לפי הפרטים שלי המופיעים בכותרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D
    חמודי
    15/08/2010

חמודי‏ (15.8.2010, 4:50)
    שלום

אני סובל מכפייתיות בצורה חריפה ביותר אשר גורמת לי לא לצאת מהבית והתיפקוד לקוי (בעבר התאשפתי בגין החמרה באובססיות), עקב ההפרעה אני נוטל שילוב של 2 כדורים פסיכיאטרים במינונים גבוהים (לוסטרל - 300 מ"ג , מודאל - 200 מ"ג)

הגשתי מסמכים רפואיים לצבא על מנת לקבל זימון לועדה רפואית וטרם קיבלתי זימון, התהליך הזה לקבלת הפטור הוא די ארוך.

השאלה שלי היא כזאת, האם עדיף עלי להגיש את התביעה לביטוח הלאומי כדי לקבל קצבה אחרי שאקבל את הפטור מהצבא או כבר עכשיו, כלומר, האם יש הבדל משמעותי לגבי הצלחת התביעה וגובה סכום קבלת הקצבה אם אגיש את התביעה עם הפטור או לא.

אני צריך כסף זה עבור טיפולים, הילכך חשוב לי מאוד נקודה זו.

בברכה ותודה..

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D

הוספת תגובה

• הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D

עו``ד בועז אלקלעי
    15/08/2010

טכנית אין כל הבדל. אני ממליץ לך להתייעץ ולהגיש את התביעה בצורה מסודרת עם עו"ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה ?

חמודי
    17/08/2010

שמעתי שזה סיפור מאוד מאוד ארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2010

לא ארוך בכלל, אבל צריך להתחיל כמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת בית חולים לניתוח vats
    דנה
    14/08/2010

שלום, אבי חבר בקופת חולים כללית ומתגורר בצפון הארץ. אני ואחיי גרים במרכז ולכן לאחר אישפוזו בבית חולים פוריה החלטנו לשלוח אותו לביקור באופן פרטי אצל רופא ריאות במרכז הארץ. אותו רופא ריאות פרופ' מנהל מח' בתל השומר. היום כ 4 חודשים לאחר שהחל כל הסיפור ולאחר ביקורו של אבי אצל רופאת ריאות בבית חולים פוריה הומלץ לו על ניתוח vats כביופסיה בשל קשרית חשודה בריאה. פנינו לקות חולים על מנת לקבל הפנייה לתל השומר אך אנו נתקלים בקשיים רבים, פעמיים שביקרונ אצל הכירוג בתל השומר שילנו כ 100 ש"ח (ללא טופס 17 מאחר וסרבו לתת) . היום אבי עומד לפני ניתוח ואנחנו רוצים שהוא ייתבצע בתל השומר. שאלתי, האם אנחנו יכולים לדרוש שהניתוח שכולל אישפוז יתבצע בתל השומר או חייבים לעשותו ברמבם כפי שהמליצו? שאלה נוספת, במידה ויעשה את הניתוח פרטי, האם מושלם ישתתפו בעלותו ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת בית חולים לניתוח vats

הוספת תגובה

• בחירת בית חולים

מעיין רוגל
    14/08/2010

שלום רעות,
    קופת חולים מחוייבת לתת שירות הכלול בסל למבוטחיה בבתי חולים איתה יש לה הסדר ולפי אזור המגורים של המבוטח.
    במקרה שאת מתארת יש שני גורמים לכך שקופת חולים מסרבת להפנות לתל השומר ולתת טופס 17 לניתוח - אזור המגורים של אביך, וכן העובדה שבית החולים תל השומר אינו נכלל בהסדר. מאחר שיש חלופות לתל השומר שכן נמצאות באזור מגוריו וכלולות בהסדר, לא ניתן לחייב את קופת החולים לממן את הניתוח בבית חולים אחר. אתם יכולים לנסות להסתייע בעובדת הסוציאלית בסניף קופת החולים של אביך או במחלקה בה הוא מטופל בכדי לפנות בבקשה לקופת החולים, אך לא ניתן לחייבה.
    לגבי המושלם - העניין תלוי בפוליסה שלכם, אני מציעה לכם לפנות ישירות למוקד השירות של המושלם ולשאול מה הם תנאי ההשתתפות של קופת חולים במימון ניתוח פרטי.

רפואה שלמה
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברת ביטוח או קופ"ח
    יורם
    11/08/2010

לעו"ד שלום, קרובת משפחה 92 נפגעה בתאונת דרכים ב-5 לדצמבר 2009. מאז הפכה לסעודית ונמצאת במוסד סיעודי פרטי במימון של חב' ביטוח מכוח חוק לפיצוי נפגעי ת.ד. תקופה קצרה של כחודש ימים הקשישה סבלה מפצעי לחץ דרגה 3 דבר אשר מסווג אותה לסיעודית מורכבת (בינתיים היא טופלה באותו מוסד ופצע לחץ נאלם). לאור חוק ההסדרים 2010 על מי חלה חובת כיסוי שהותה במוסד באותו חודש - על חברת ביטוח או קופ"ח.?? אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    חברת ביטוח או קופ"ח

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד בועז אלקלעי
    12/08/2010

חברת הביטוח תישא בכל פיצוי על הוצאה רפואית שלא מכוסה במסגרת שירותי בריאות כלליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת ביטוח בריאות פרטי
    מיכל
    09/08/2010

ערב טוב,
    ביררתי לגבי רכישת ביטוח בריאות פרטי לבעלי, לי ולילדינו.
    נאמר לי ע"י הסוכן (של מנורה) שמשום שבעלי, בן ה-36, נוטל כדורים נפשיים כבר שנים רבות (כ-20 שנה) הסיכוי שכל חברה שהיא תסכים לבטחו שואף לאפס ושהם אפילו לא יסכימו רק לייקר את הפרמיה או להכניס סעיף שהביטוח לא יכלול "כיסוי נפשי". יש לציין שבעלי נוטל את הכדורים הנ"ל משום שבגיל העשרה היתה לו אפיזודה חד פעמית (האבחון איננו חד משמעי- אפיזודה בי פולארית או התקף חרדה) וכבר שני עשורים שהוא חיי חיים מלאים ובריאים ללא אפיזודה חוזרת.
    האם זה נכון מה שאמר הסוכן? האם לוותר מראש ולא לברר אצל סוכנים אחרים?
    מאוד אשמח בתשובתכם, הנושא מאוד חשוב ובוער לנו.
    בברכה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    רכישת ביטוח בריאות פרטי

הוספת תגובה

• שאלה על ביטוח

מעיין רוגל
    10/08/2010

שלום מיכל,
    אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום ביטוחי בריאות כאן בפורטל כדי לקבל תשובה מקצועית לשאלתך

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת ביטוח בריאות פרטי

עו``ד בועז אלקלעי
    10/08/2010

התקשרות עם חברת ביטוח בפוליסה כלשהי הינה עסקה מסחרית לכל דבר ועניין. משמע אם מי מהצדדים איננו מעוניין בהתקשרות העסקה לא תצא לפועל ואין דרך "לחייב" את חברת הביטוח להתקשר עימך בשלב המו"מ.

מנסיוני אני יכול לומר כי חברות הביטוח נרתעות מלהתקשר עם מבוטחים לבם בעיות נפשיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה