מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון לאחר ניתוח מעקפיםטל19/10/2015
שלום רב,
אבא שלי בן 69 עבר ניתוח מעקפים (5 מעקפים) לפני כארבעה שבועות
מצבו הנפשי לא טוב מאז השתחרר מהבית חולים וטוען כי עדיין הוא חלש ומתקשה לעשות דברים שהם די בסיסיים . לאבי יש מחלות רקע כגון סוכרת (מאז הניתוח מזריק אינסולין לאיזון) ויש לו סטומה-
הוא נראה קצת בדיכאון, פתאום בוכה ומתקשה לחייך
האם זה משהו שהוא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון לאחר ניתוח מעקפים - תגובה
ד``ר ינאי בן גל19/10/2015מציע לך להיעזר בשרות הפסיכולוגי בבית החולים בו נותח אביך או בקופת חולים.
התופעה יחסית נדירה אך ידועה ובמידה ואינה חולפת יש להיעזר בסיוע מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה זמן לאחר הניתוח הדבר הוא לגי
טל19/10/2015עד כמה זמן לאחר הניתוח הדבר הוא לגיטימי ?(הרופא נתן לו תרופה אנטי דיכאונית)
וכמה זמן לוקח לגבר בגילו להתאושש מניתוח כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה זמן לאחר הניתוח הדבר הוא לגי - תגובה
ד``ר ינאי בן גל21/10/2015אין מסגרת זמנים קבועה. יש להעזר בייעוץ פסיכולוגי מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע SBEסמיילי21/08/2015
שלום
לפני 15 שנים כילדה עברתי ניתוח לב פתוח.
עקב מום מולד שהתגלה אצלי מאוד מאוחר.
המום- מוצא אנומלי של עורק כלילי שמאלי.
לאחר הניתוח סבלתי מדלקת ממושכת של נוזל מסביב ללב
במהלכה לקחתי סטרואידים וכו׳..
היום אני אישה בהריון המעוניינת לעבור בדיקת מי שפיר
רציתי לדעת אם עליי לקחת טיפול מניעה של אנטיביוטיקה?
אם כן-
איזה מינון לקחת?
ואיזה סוג אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע SBE - תגובה
פרופ` גיל בולוטין24/08/2015סמיילי שלום
קרוב לוודאי שאין צורך בטיפול אנטיביוטי מונע.
אבל, אין אפשרות לתת המלצה מהימנה ללא בדיקת ההיסטוריה הרפואית המדוייקת שלך וללא פגישה עם קרדיולוג.
אני ממליץ לתאם פגישה עם קרדיולוג על מנת לקבל המלצה גם לעתיד האם יש צורך בטיפול אנטיביוטי מונע.
בברכה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון מסתם ובדיקת צילום חזהשאול09/08/2015
שלום אני בן 58 לפני כחודש עברתי תיקון מסתם ועכשיו חזרתי מבדיקת צילום חזה ואילו התוצאות:
מצב לאחר סטרנוטומיה
תפליט פלוירלי שמאלי - מעט גדל
הופעת תפליט פלוירלי מימין
לא הודגם תסנין
צל הלב אינו מוגדל
האם זה תקין ובמידה ולא מה הטיפול .?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון מסתם ובדיקת צילום חזה - תגובה
פרופ` גיל בולוטין24/08/2015שלום
אין מספיק נתונים לתת תשובה טובה.
ממליץ לחזור עם הצילום לצוות והרופא המנתח על מנת שיראו את הצילום, יבדקו אותך ויחליטו אם יש צורך בהתערבות או מעקב בלבד.
בברכה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מסתם אוראלי עם אאורטה מורחבתאבשה01/08/2015
שלום
אני בן 44. יש לי אי ספיקה קשה של המסתם האוראלי כבר מעל עשר שנים. המסתם ביקוספידלי מלידה. בחמש השנים האחרונות האורטה העולה שלי התרחבה לגודל של 4.5 ס״מ והסיבה שהחלטתי לחכות עם ניתוח היא עקב מחלות מולדות נלוות שיש לי (אוסטיאוג׳נזיס אימפרפקטה קלה וחוסר בפקטור 8). יש לי מספר שאלות:
האם בכל ניתוח של החלפת המסתם אצטרך גם החלפת חלק מאאורטה העולה? האם הניתוח יהיה תוך קירור הגוף? האם יש הבדל בפרוצדורה הניתוחית אם האורטה העולה היא בקוטר 4.5 ס״מ או נניח בקוטר 5 ס״מ? האם יש ניסיון בניתוח החלפת מסתם כשברקע המחלות שציינתי?
אשמח מאוד לתשובתכם.
תודה רבה
אבשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת מסתם אוראלי עם אאורטה מורחבת - תגובה
ד``ר ינאי בן גל03/08/2015אבשה שלום, יש תשובות לכל השאלות ששאלת אך לא ניתן לעשות על רגל אחת ובאופן שטחי מבלי לראותך ולהעריך את מצבך ישירות. ככלל אין מצב של ״תמיד״ או ״אף פעם״ ברפואה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע!
אבשה03/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הוצאת מיקסומהחיה03/06/2015
שלום
אנו מחפשים המלצה למנתח להוצאת מיקסומה. חשוב לנו שיהיה לו ניסיון רב בניתוחים מהסוג הזה. האם ניתן לקבל שמות או בתי חולים בהם ניתוח זה נעשה באופן תדיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הוצאת מיקסומה - תגובה
ד``ר ינאי בן גל04/06/2015חיה יקרה שלום, אנו לא עוסקים בהמלצה על מנתחים או מרכזים בפורום זה.
מאחל לך בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ק.ג.יוסי01/06/2015
שלום
האם בדיקת הא.ק.ג.המצורפת תקינה? האם יש בתרשים משהו שיכול להסביר עייפות כללית וקוצר נשימה במאמץ?
חשוב לציין שיש לי שינויים קבועים באק.ג. - היפוך גלי T.
בעבר ביצאתי אקו ומבחן מאמץ ולא מצאו סיבה להיפוך.
בן 40 ולא מעשן.
אני מצרף א.ק.ג מהיום, וכן א.ק.ג מ 2012 לשם השוואה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2012
יוסי01/06/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ק.ג. - תגובה
פרופ` גיל בולוטין02/06/2015דניאל שלום
לא מומלץ עבורך לעשות רפואה כזאת דרך האינטרנט.
בדיקת א.ק.ג היא חלק ממכלול של בדיקות שצריך לעשות ולהעריך ביחד עם שיחה איתך ובדיקה גופנית.
אני ממליץ בחום לפנות עם כל הבדיקות שכבר ביצעת לרופא המשפחה או לקרדיולוג להערכה וגם להחלטה האם יש צורך בבדיקות נוספות.
בהצלחה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ק.ג.
יוסי02/06/2015שלום
שלום
תודה על התשובה
בלי קשר לעייפות וקוצר נשימה במאמצים. רציתי בבקשה לשאול על משמעו היפוך גלי T.
אני מבין שאין כל הבדל בין תרשים ה-א.ק.ג. מאתמול לזה שמ - 2012?
מלבד היפוך הגלים הא.ק.ג. תקין לגמרי?
על מה בדרך כלל מלמד היפוך גלי T אצל אדם רגיל?
בעבר נשלחתי לבדיקת אקו רגיל וכן לבדיקת ארגומטריה לצורך בירור גלי ה- T.
האם בירור של אקו רגיל ובדיקת ארגומטריה תקינים נותן תשובה מספקת לכך שאין משמעות אמיתית להיפוך גלי T?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לביואב29/05/2015
שלום
בת 65 , לא מעשנת, בעלת עודף משקל, סובלת מלח"ד ומטופלת בתרופות, כמו כן רמות סוכר גבוהות ומטופלת בגלוקופז'.
מבצעת בדיקת עיניים שנתית בהתאם להוראת רופאת המשפחה.
נשלחתי לבצע בדיקת אקו (לא בגלל תלונה כלשהי) ע"י רופאת המשפחה בגלל יתר לח"ד.
מצ"ב התוצאות, רציתי לשאול האם התוצאות תקינות? יש משהו שדורש בירור נוסף או מעקב כלשהו?
(חלק מהמשבצות ריקות, זה אומר שחלק מהפרמטרים לא נבדקו?)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב - תגובה
ד``ר ינאי בן גל29/05/2015האקו סה״כ תקין לגילך. המשיכי מעקב כללי אצל רופאת המשפחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מבחן מאמץ לב-ריאה מורכבמור23/05/2015
זה אמנם לא בדיוק נושא הפורום אך אשמח לתשובתכם, קצת מדאיג.
אני בת 21 והבדיקה ניתנה ע''י רופא ריאות בשל קשיי נשימה והתקפים (יש אסתמה) שהפכו ממופיעים כמה פעמים בשבוע ליומיומיים וקשיים חדשים במאמץ ובתנועת כיפוף החל מאוגוסט של שנה שעברה, על אף ירידה (בלתי רצונית, בבירור המטולוג ומתוכנן ניתוח ביופסיה בקרוב מאוד) של 16 קילו במשקל, וכאשר במשקל המלא לא הייתה בעיה בכלל.
מבחינה נשימתית אין כל בעיה, אבל מבחינה המודינמית נכתב בטופס כך:
"כושר גופני שמור ירוד, ספירומטריה תקינה. רזרבה לבבית נוצלה.
ECG-DOMINANT R IN V1, LARGE P IN II.
יישום הממצאים-כושר ירוד ומגבלה לבבית, עליה מתונה בDEADSPACE, ממליץ לבצע אקו לב להערכת לחץ דם ריאתי ותפקוד לבבי כללי".
המשונה כאן הוא שעשיתי אקו באוקטובר שנה שעברה כשאז כבר היו קשיי הנשימה המדוברים בשל אוושה סיסטולית 1 מ 6 ששמעו במיון אליו הגעתי בשל התקף שלא הגיב למשאף, והוא פוענח כתקין לגמרי (השורה היחידה שלא מפורשת כתקינה לחלוטין-"מסתם ועורק ריאתי-אי ספיקה טריוויאלית, המפל התחילת דיאסטולי 12 ממ''כ").
אם כן איך ישנה מגבלה לבבית ונוצלה רזרבה לבבית? האם כדאי לפנות לקרדיולוג ולחזור בכל זאת על הבדיקה (במיוחד כי אני אמורה לעבור ניתוח ביופסיה בקרוב וכדאי להבין מה קורה כאן לפני הרדמה)? ומה פירוש השורה באק''ג-ECG-DOMINANT R IN V1, LARGE P IN II?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותוספת פרטים מטופס הבדיקה - תגובה
פרופ` גיל בולוטין23/05/2015אליה שלום
זה באמת לא נושא הפורום.
אבל, מקריאת החומר באמת נראה שיש סתירה בין שתי הבדיקות.
אני ממליץ לחזור לקרדיולוג עם שתי הבדיקות לצורך החלטה האם יש צורך בבדיקה חוזרת.
בהצלחה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון22/05/2015
אבא שלי עשה לפני כמה שנים ניתוח מעקפים האם מותר לו לטוס לארצות הברית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ינאי בן גל22/05/2015הכל תלוי במצבו הבריאותי כעת. ניתוח מעקפים בעבר ודאי אינו התווית נגד לנסיעה . יש לפנות לרופא המטפל שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתם דו צניפי והריוןהריונית30/04/2015
שלום,
אני בת 30, לפני כשנה אובחן אצלי מסתם דו צניפי עקב כאבים בחזה. באקו לב במאמץ הגעתי לדופק מטרה מהר מאוד- 2.30 דקות. בבדיקה עצמה לא נראו דליפות. אני רזה אך לא מתעמלת כלל, לחץ דם בדר"כ נמוך ובמאמץ לעיתים יש כאבים בחזה. האם יש סכנה כלשהי בהריון או בלידה? כעת בשבוע 22 ומתחילה לחשוש מהמאמץ הלבבי לקראת סוף ההריון והלידה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר ינאי בן גל04/05/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קרדיולוגיה_רפואת_לב' id=link]קרדיולוגיה - רפואת לב[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול כתופעת לוואיניקי10/04/2015
שלום,
אחרי התקף לב, צינתור והכנסת סטנט המפריש תרופה. בין התרופות שנרשמו לי קרדילוק 2.50 מ"ג. התרופה גורמת לי לשיעול עם ליחה בלתי פוסק. מנסיון העבר תרופות ממשפחת חוסמי בתא גורמות לי לשיעול. האם ישנן תרופות חליפיות או שעלי להמשיך בתרופה זו? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר ינאי בן גל10/04/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_צינתור_צינתור_לב_צינתורים' id=link]צינתור, צינתור לב, צינתורים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת ASD בניתוח לבנגה02/04/2015
הבת שלי בת 15 ולפני חודש התאשפזה לצורך צנתור לסגירת ASD.
במהלך הצינתור הצוות קבע כי החור גדול מששיערו, הוציאו אותה מחדר הצינתור ונקבע לה תור לניתוח לב פתוח.
רצינו לדעת על הניתוח- האם יש בו סיכונים? כמה זמן החלמה הוא דורש? מגבלות מאמץ? זמן אשפוז?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת ASD בניתוח לב - תגובה
ד``ר ינאי בן גל02/04/2015בכל ניתוח יש סיכונים אך הסיכון התאורטי בניתוח מסוג זה הוא נמוך מאוד.
ניתן לבצע ניתוח שכזה ללא קושי בגישה זעיר פולשנית דהיינו ללא פתיחת עצם החזה מלפנים אלא חתך קטן מתחת לשד הימני.
משך אשפוז כ 5-6 ימים , החלמה תלוי בכל חולה אך בגדול כמספר שבועות עד החלמה מלאה. לאחר התאוששות אין שום מגבלות מאמץ ויש חזרה לחיים תקינים לחלוטין.
בברכה, ינאי בן גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה חודשים אחרי ניתוח מעקפים.ורדה טיב21/03/2015
אבא של בן 75 אדם חזק, היה ספורטאי. נמצא שלושה חודשים אחרי ניתוח מעקפים. מתקשה להסתובב (מכריח את עצמו לעשות זאת) סובל מסחרחורות תכופות, נפל פעמיים בבית ואיבד את ההכרה. הגיע לבית חולים בבדיקות לא עלו על כלום. בבית החולים לאחר איבוד הכרה, הורידו לו מינון כדורים (רק בבית החולים. לא היו סחרחורות. הוא טוען, שהכדורים כנראה לא מתאימים, כמות הכדורים גדולה ביותר. היינו אצל רופאת המשפחה אומרת להמשיך אותו הדבר. אנחנו עובדי עצות... לארואים שיפור. מה עושים? למי ללכת? למי לפנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה חודשים אחרי ניתוח מעקפים. - תגובה
פרופ` גיל בולוטין22/03/2015ורדה שלום
סיבה אפשרית למה שאביך מרגיש לאחר ניתוח לב, זה עודף טיפול תרופתי העלול להוריד את לחץ הדם ואת קצב הלב. ממליץ על מדידות לחץ דם ודופק כמה פעמים ביום ולהשוות למצב לפני הניתוח. אם אומנם לחץ הדם נמוך יותר, או הדופק נמוך משמעותית יש לחזור לרופא המנתח או לקרדיולוג שעוקב אחריו להתאים את התרופות.
במידה וזה לא עוזר, ממליץ לבצע אקו להערכת תפקוד הלב והמסתמים.
במקביל כדאי לפנות לרופא א.א.ג לחפש סיבות אחרות לסחרחורת שאינן קשורות ללב.
מקווה שירגיש יותר טוב
פרופ' מ. גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר התקף לבחן04/03/2015
סבתא שלי עברה התקף לב,כמובן שעשו לה צינתור והיא נשארה בהשגחה של 5 ימים בבית החולים.
היא חזרה הביתה והבאנו לה הליכון . חשוב לי לציין שמדובר באישה בת 84 שהייתה מתפקדת באופן מלא,מבשלת ומנקה אבל עבר כמעט שבוע מהצינתור והיא נראת חלשה,עייפה והולכת רק בעזרת ההליכון.היא לא זזה מהמיטה כמעט.
האם המצב ישתפר והיא תוכל לחזור לתיפקוד או שהיא תשאר במצב הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר ינאי בן גל05/03/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_צינתור_צינתור_לב_צינתורים' id=link]צינתור, צינתור לב, צינתורים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר ינאי בן גל05/03/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_צינתור_צינתור_לב_צינתורים' id=link]צינתור, צינתור לב, צינתורים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות גבר בן 57סופי08/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוצאות בדיקות גבר בן 57 - תגובה
פרופ` גיל בולוטין04/04/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)