מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- NLP ומחלות החורףעינת04/12/2007
אילה,
מזל טוב לרגל הפורום החדש- הרבה זמן אני מחפשת פורום כזה על מנת לשאול שאלות.
הייתי רוצה לקבל כמה טיפים כיצד אוכל לעבור את החורף בשלום. כולם מסביבי חולים כל הזמן... איך אוכל לחזק את מערכת החיסון שלי?
תודה רבה,
ושוב בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות חורף, תשובה לעינת
אילה אורי04/12/2007עינת שלום, קודם כל תודה על הברכות.
השאלה שאת שואלת מצויינת, כיוון שאכן לדמיון המודרך ול- NLP יש הרבה מה להציע בתחום המניעה, החיזוק של מערכת החיסון והריפוי.
ניתן להשתמש בדימויים מחזקים למערכת החיסון, כמו למשל שתאי הדם הלבנים, שהם התאים שתפקידם להשמיד את הוירוסים או החיידקים הפולשים, הם כמו חיילים הנלחמים באויבים, כשגם את האויבים ניתן לדמיין בצורות שונות. ככל שהדימוי מוחשי יותר מבחינת צבעים, צלילים וכדומה, הוא יהיה יעיל יותר.
למעשה דימוי לבעיה ולפתרונה יכול להיות משהו אישי לגמרי שכל אחד יכול להמציא עבור עצמו, כי בדמיון הכל מותר.
יש גם דימויי ריפוי מקובלים למי שכבר חולה, למשל ניתן לדמיין שהייה במי מעיין מרפא, ממש לחוש את תחושת המים הצלולים, החמימים והמרפאים.
כאשר חולים כדאי לבצע את ההדמייה בתדירות יחסית גבוהה של מספר פעמים ביום (אין הגבלה על התדירות ומשך הזמן כל פעם) למשך כשלוש דקות או יותר בכל פעם.
דימוי הגנה שאני אוהבת להשתמש בו הוא לדמיין שהגוף מכוסה מגן או שריון כמו של אבירים, והמגן מונע חדירת חיצים שהם דימוי לוירוסים או לחיידקים. גם במקרה זה ככל שהדימוי מוחשי יותר מבחינת צבע המגן והחיצים, החומר שממנו עשוי המגן, הצליל שמשמיעים החיצים כשהם פוגעים במגן וכדומה, פעולת ההדמיה תהיה יותר אפקטיבית.
רק בריאות! אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הרבה בריאות גם לך
עינת05/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)