פורום NLP דמיון מודרך - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיעות
    אני
    28/12/2010

בוקר טוב ונעים,
    אני אוטוטו בת 39 ורגע לפני לידה שניה ואמא לילדה בת 3.
    אני חווה כבר הרבה זמן משבר של אשמה על איחור בהבאת ילדים לעולם ועל אכזבה קשה מעולם העבודה. בגיל 26 התחתנתי עם גבר מקסים שאפשר לי לממש את יעודי ולהמשיך ללמוד. נלחמתי על משהו שהאמנתי בו. משלא הצלחתי לתקוע יתד כשכירה הפכתי לעצמאית מהבית. אך שום דבר לא החזיק מעמד הרבה זמן.
    תשע שנים לאחר שהתחתנתי ילדתי בפעם הראשונה לאחר שעברתי טיפולי פיריון. בתחילת הדרך שהתחתנו לא רציתי ילדים כי מאוד חששתי ורציתי להתפתח עם עצמי ולהמשיך ללמוד וגם היו לי קשיים מבחינה גיניקולוגית ללכת לרופא נשים וכו'. לאחר לידת ביתי התחלתי להרגיש רגשות אשמה קשים לכך שבזבזתי הרבה שנים מנישואי ולא ניסיתי להביא ילדים קודם לכן. פתאום התחלתי להרגיש שאני ובעלי מתבגרים מהר וכל הזמן אני מחשבת איך הילדים יראו אותנו מבחינת גילנו. בנוסף, הורי התבגרו מאוד והם לא בקו הבריאות, האחיינים שלי כבר גדולים ואין לילדים שלי בני דודים בגילם. למרות שכולם מרעיפים אהבה גדולה על הבת שלי עדיין התחושות שלי קשות.
    התחלתי להרגיש אכזבה קשה שלא תקעתי שום יתד בעבודה ואין לי לאן לחזור כשביתי נכנסה לגן.
    אני בלחץ כלכלי, לחץ נפשי, לחץ מהעתיד שכן אני רוצה עוד היריון, פרנסה וקריירה שאין לי מושג לאן אני הולכת ולעבור דירה והכל נראה לי כל כך מסורבל. והלידה עצמה הקרובה גם איתה אני צריכה להתמודד.
    איך ניתן למצוא דרך לשחרר את הנפש מכל המועקות?
    תודה על ההקשבה ויום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקיעות

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל

אילה אורי
    29/12/2010

אורטל שלום רב,

האם את מוכנה להסכים שבכל רגע נתון עשית ואת עושה את הכי טוב שיכולת למען עצמך? גם אם זה לא הכי טוב שקיים בעולם, ולא מושלם?

כדי להגיע למצב שבו תוכלי לראות את השפע שיש בחייך (בעל מקסים,ילדים ועוד) עלייך לעבור תהליך של הכרה ברגשותייך, שחרור וריפוי של מקומות בחיים שבהם הרגשת אשמה (אני מנחשת שהאשמה לא התחילה בחייך לאחר לידת בתך, ובשנים האחרונות היא כנראה מופיעה בעוצמה רבה יותר בתגובה לשינויים ואירועים שונים), וסליחה לעצמך.

האשמה היא רגש מייסר שאינו מקדם ואינו מועיל. יחד עם זאת כדי לשחרר אשמה ולעשות שלום עם עצמך, צריך לעבור תהליך.
    ברגע שהאנרגיות שלך יופנו לכיוונים בריאים ובונים במקום להלקאה עצמית ואשמה, לא תהיה שום תקיעות, והדרך תתגלה מאליה.

את נמצאת כרגע לפני לידה, אין ספק שזה זמן מעמת ומאתגר לכל אישה.
    אני מציעה שתאפשרי לעצמך רכות ומנוחה נפשית בחודש-חודשיים הקרובים,
    את עומדת להביא לעולם אדם נוסף ואת זקוקה להתחשבות, מנוחה והקלה, בעיקר
    שלך כלפי עצמך.

אחרי התקופה הראשונית, כשתתאוששי וחייך יתחילו לחזור לאיזושהי שגרה, אם תוכלי להתחיל לעבור תהליך טיפול בשיטת "המסע" או ב- NLP זה יהיה מצויין.
    אם קיים קושי כלכלי לממן את הטיפולים, את יכולה לנסות לפנות לארגונים המלמדים NLP או למשרדי המסע-ישראל ולבקש שיפנו אותך למתלמדים שעדיין אינם גובים תשלום ומטפלים כחלק מהסטאז'.

מאחלת לך ימים קלים ושמחים,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רן
    27/12/2010

אני בדיכאון כיום לוקח ציטלאופרם כדור 1 אבל אני לא מרגיש שינוי לקחתי בעבר חצי והעלתי לכדור אני מרגיש בודד ולפעמים נמאס לי לחיות עם כל המצב הזה. האם NLP יכול לעזור וכיצד?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לרן

אילה אורי
    27/12/2010

רן שלום,

אני מאמינה ש-NLP ודמיון מודרך עשויים לעזור. מה שחשוב בעיניי בטיפול שתעבור הוא להשתמש בטכניקות שיפנו בעיקר לחלק הרגשי שלך (ולא רק להתנהגות או למחשבות, שעלולות להיות מאוד מטעות כאשר אתה במצב רגשי של דיכאון ובדידות). עצם הרשות לחוות את הרגשות מבלי לנסות לשנותם היא חלק משמעותי בטיפול (לכן גם שיטת "המסע", שכוללת אלמנטים רבים של NLP עשויה להועיל מאוד).

אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי שילוב שיטות נוספות בטיפול שלך, וגם אם לא תתייעץ,אם אתה מתחיל טיפול ב- NLP או שיטה אחרת, כדאי לפחות ליידע את הרופא (למרות שאני יודעת שלא כל הרופאים תומכים בשילוב טיפולים משלימים או מודעים לתועלת של טיפולים אלה).

לשאלות נוספות אשמח לענות לך גם דרך המייל או בטלפון.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול nlp לחולי אלצהיימר
    ליה
    17/12/2010

בוקר טוב
    שמי ליה רציתי לדעת אם ניתן לטפל במחלת האלצהיימר
    בשיטת nlp .

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול nlp לחולי אלצהיימר

הוספת תגובה

• טיפול nlp לחולי אלצהיימר - תגובה

אילה אורי
    17/12/2010

ליה שלום,

לי לא ידוע על טכניקות NLP המיועדות לטיפול באלצהיימר, או על שיפור במצב של חולה אלצהיימר בעקבות טיפול NLP, אך זה שאני לא יודעת לא אומר שאין מקרים כאלה.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנה להתמודדות עם אכילת יתר
    אילה אורי
    10/12/2010

סדנה להתמודדות עם אכילת יתר בגישת הרבדים תתחיל בסוף החודש בראש העין.

גישת הרבדים מתייחסת לאכילת יתר כאל סימפטום, המצביע על מצוקות ברבדים פנימיים יותר - אמונות, רגשות ותחושות, המביאות אותנו לבחור באכילה כפיתרון.

גישת הרבדים מאפשרת לזהות את המניעים האמיתיים העומדים מאחורי הצורך המוגבר באכילה, לפתור ולפוגג אותם אחת ולתמיד, ולהחזיר לעצמנו את היכולת והחופש לאכול בדיוק לפי צרכי גופנו באופן טבעי.

הסדנה תתקיים בראש העין, במועדון פורום נשים, החל מיום רביעי 29/12 בשעה 20:00 וקבוצה שנייה בימי ששי בבוקר החל מתאריך 31/12 בשעה 9:15.
    בסדנה 8 מפגשים אחת לשבוע, משך כל מפגש שעתיים וחצי.
    עלות הסדנה רק 480 ש"ח.
    לפרטים ניתן לפנות אליי בטלפון או במייל.

בברכה,

אילה

הוספת תגובה

• לגבי הסדנה

אורלי
    27/12/2010

כדאי לבוא לסדנה הזו עם מישהי קרובה כמו אחות או חברה או שזה לא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסדנה - תגובה

אילה אורי
    29/12/2010

אורלי שלום,

בהחלט ניתן לבוא לסדנה עם מישהי קרובה.

יחד עם זאת, כאשר עוברים את התהליכים בזוגות, כדאי לבחור לעבוד עם מישהי שלא הכרת קודם, כיוון שלעיתים קיים קושי לשתף את קרובינו ויקירינו בצפונות הנפש שלנו, וגם הם עשויים להרגיש כך לגבי עצמם.

מה דעתך? אשמח לשוחח איתך גם בטלפון.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    אמיל
    27/11/2010

אני בת 18 ורציתי לקבל מימכם טיפים כייצד ניתן לשפר את ההערכה העצמית והבטחון העצמי בעזרת דימיון ....

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה לאמיל

אילה אורי
    27/11/2010

אמיל שלום,

אני מאמינה ששיפור אמיתי ועמוק של ההערכה העצמית והביטחון העצמי דורש הרבה יותר מטיפים, אלא ממש טיפול של מספר פגישות, שבמהלכן תתוודעי לשורשי הדימוי העצמי שלך, לאמונות שלך, ותוכלי לבנות לעצמך מערכת אמונות חדשה לגבי עצמך וליצור חוויה מתקנת בדמיון לחוויות מהעבר שאולי פגעו בביטחונך העצמי.

יחד עם זאת, הטיפ שאני כן יכולה להציע, הוא לדמיין שאת מקבלת בלוני קסם - בלון של ביטחון עצמי ובלון של הערכה עצמית, לדמיין את הצבע של כל בלון, את הגודל שלו, אולי אפילו יש להם צורה מיוחדת ולא שגרתית כמו של בלוני הליום.

מה שמיוחד בבלונים הוא שניתן לנשום מתוכם אל הגוף את האיכות שהם מכילים, ולתת לה להתפשט בדמיון בכל בגוף, למלא את כל האיברים, להטעין את התאים בהערכה עצמית, בביטחון עצמי....

מה שעוד מיוחד בבלונים אלה הוא שהם נשארים מלאים וגדושים בהערכה עצמית ובביטחון עצמי, כך שתוכלי לחזור ולהזמין אותם ולנשום מהם כל אימת שתרגישי צורך בכך.

את יכולה גם לקבל כל בלון, המכיל כל איכות שתרצי - אהבה, אומץ, שלווה,שמחה, הומור, כיף, כל מה שעולה בדעתך.

ניתן לחזור על ההדמיה הזו פעמיים-שלוש ביום, או לפני פגישות או אירועים שבהם את זקוקה במיוחד להערכה עצמית וביטחון עצמי. מנסיוני, זה מאוד מעצים...

בברכה ובהצלחה :-)

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

זהבית טוב
    07/12/2010

שלום אמיל
    הרעיון של אילה מצוין, ואולי אפשר לעשות גם משהו נוסף.
    האם יש מישהו שאת מכירה שיש לו בדיוק את מידת ההערכה העצמית והבטחון העצמי שאת רוצה?
    אם כן דמייני בבקשה שמולך מסך ענק, ואת יושבת באולם, צופה בסרט שבו את רואה את אותו מישהו/הי, מתנהגים בדיוק כך.
    שימי לב לתפאורה, לתנועות, לנימת הקול, למבטים ואפילו לבגדים. (זה יכול להיות סירטון קצר :)

חיזרי על כך כל לילה לפני השינה.( ואפשר גם יותר מפעם ביום). במשך שבוע.

בשבוע הבא שוב דמייני שאת צופה בסרט שבו - את - נכנסת לתפקיד השחקן/נית הראשית...
    עם אותם בגדים תנועות תפאורה מבטים וכו' אבל הפעם את צופה ב ע צ מ ך !

ושוב במשך שבוע כל יום לפני השינה "לצפות בסירטון" ו... אפשר יותר מפעם ביום.

בשבוע השלישי - דמייני שאת נכנסת ממש לתוך הסרט, ואת יכולה לראות מהעיניים שלך ומזווית הראייה שלך את התפאורה. תשמעי מהאוזניים שלך. וגעי בחפצים ששם - איך זה מרגיש?
    אולי יש ריח או טעם.... ממש תכנסי לסרט ודמייני עצמך משחקת את התפקיד - עם התנועות המבטים נימת הקול וכו'
    ושוב במשך שבוע - לפני השינה (ואפשר גם יותר מפעם ביום)

באותו שבוע את יכולה גם לשחק מול המראה וממש כאילו את מתכוננת לתפקיד בתיאטרון.... איך את מרגישה עם זה?

בשבוע הרביעי את יכולה לשחק בתפקידונים קטנים במציאות - למשל במכולת

שימי לב איך אנשים מגיבים לזה - ואיזה הרגשה זה עושה לך.

גם אם בהתחלה התחושה היא של משהו מלאכותי - ככל שתחזרי על זה - זה יהפך לחלק ממך.

תחשבי על תינוק שמתחיל ללכת ובהתחלה מחקה אחרים - נופל וקם- עד שמתחיל ללכת ולא חושב על זה יותר - ואפילו מתחיל לרוץ :)

בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיניטוס
    אביחי
    10/11/2010

שלום
    האם דמיון מודרך יכול לטפל בבעיית הטיניטוס?
    האם יש נסיון בתחום?
    \תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיניטוס

הוספת תגובה

• טיניטוס - תגובה

זהבית טוב
    11/11/2010

שלום אביחי

יש לי נסיון עם בעיות בריאות אחרות אך לא עם טינטונים,

ויחד עם זה
    הטיפול בשיטה זו , הוא באדם ולא בסימפטום
    כך שדרך הטיפול משתנים ומשתחררים
    הסימפטומים השונים - למינהם.

לכן פחות משנה מה סוג הבעייה.

ומאמינה שאפשר לטפל גם בטיניטוס בהצלחה
    וליצור שינוי - בטכניקות של NLP דמיון מודרך או/ו TLT

TLT = תירפיית קו הזמן - מאפשרת להגיע לקטע ברצף הזמן האישי
    שבו התחילה הבעייה - לבדוק מה קרה שם ולשנות את זה - במספר שעות.

ל NLP ודמיון מודרך, ישנם הליכים שונים, שיכולים גם הם לאפשר את השינוי.

בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מטפל או מטפלת NLP סטאז'ר
    שירה
    10/11/2010

שלום,

קראתי ושמעתי על הטיפול והייתי רוצה מאוד לנסות ולהעזר בו.
    לצערי, אין לי כרגע תקציב לטיפול בתשלום והייתי שמחה ליצור קשר עם סטאז'ר או סטאז'רית בתחום שמחפשים מטופלים.

תודה מראש,
    שירה

הוספת תגובה

• מחפשת מטפל או מטפלת NLP סטאז'ר - תגובה

זהבית טוב
    11/11/2010

הי שירה
    מציעה לך לפנות למכון רטר (חפשי את הטלפון בגוגל)
    שיפנה אותך לסטאז'רים במקום מגוריך.
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה

פלוני אלמוני
    01/04/2011

אני סטאז'ר באיזור ירושלים. מעביר סדר מפגשים בחינם.

אם רלוונטי עבורך מבחינת המיקום צרי קשר:
    [email protected]

עומר לוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה - תגובה

זהבית טוב
    01/04/2011

בהצלחה לשניכם
    וסוף שבוע נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מטפל או מטפלת NLP בחיפה
    מיכל
    07/11/2010

עם נסיון למצבי חרדה או דיכאון

הוספת תגובה

• מחפשת מטפל או מטפלת NLP בחיפה - תגובה

אילה אורי
    07/11/2010

מיכל שלום,

אני אישית אינני מכירה מישהו/י כזה, אם מישהו מקוראי הפורום יודע ויכול להמליץ - נשמח.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעל
    31/10/2010

שלום רב,
    ברצוני לעשות קורס NLP פרקטישנר.נוכחתי לדעת כי המקומות אשר ממלצים על הקורס מבקשים כסף רב,מכאן נובעת אחת השאלות האם עלי לשלם על קורס NLP פרקטישנר כל כך הרבה ? מהו מחיר סביר עבור קורס כזה?
    איזה חומר לפי דעתכם צריך וחייב להעביר בעל הקורס בקורס זה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

אילה אורי
    31/10/2010

יעל שלום,

הקורס שאני עשיתי בזמנו אכן עלה כמה אלפי שקלים לכל שנה (במסלול של שנתיים וחצי, 6 שעות אקדמיות לכל מפגש, 30 מפגשים לכל שנה, כולל בדיקת תאורי מקרה עבור ההסמכה).

כיוון שמדובר על תחום שאינו מוכר ע"י מוסד אקדמי או ע"י המועצה להשכלה גבוהה, אינני חושבת שקיימת הגדרה או השוואה שממנה ניתן ללמוד מהו מחיר סביר, זה עניין של משך הקורס, מי מעניק את ההסמכה ועוד.

מבחינת החומר הנלמד, למיטב ידיעתי קיימות טכניקות אשר נלמדות במסגרת מסלול הפרקטישנר, טכניקות נוספות ועיבוי של טכניקות ראשוניות, כולל העמקה בחלק הלשוני של ה- NLP, שנלמדים במסלול המסטר פרקטישנר, וחומר נוסף שנלמד במסגרת מסלול NLP טריינר (על כך אולי זהבית תוכל להרחיב אם מישהו מעוניין).

אני מציעה לך לבדוק סילבוסים (תכניות קורסים) של כמה מקומות, להשוות, גם מחירים, ולהחליט מה מתאים לך ביותר עבור המטרות שלשמן חשוב לך לעשות את הקורס (למידת טכניקות נוספות כמאמנת אישית? שינוי כיוון מקצועי לחלוטין? שינוי אישי שאת רוצה לעבור?).

בברכה,
    אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות
    מורגן
    24/10/2010

זהבית ואילה שלום,

תודה לכן על ההתייחסות המהירה.
    עברתי טיפול מרוכז של כ- 8 שעות בו חוויתי שחרור של כמה מהמועקות שהיו לי.
    הטיפול כלל תשאול ארוך על ההסטוריה שלי, ושחרור על ידי תאוריית קו הזמן ושיחות עם התת מודע.
    אינני בטוח שהתמסרתי לטיפול בצורה טוטאלית, חלקים ממנו נראו לי מוזרים ובחלק מהפעמים פשוט זרקתי לאוויר מה שבא לי, ללא קשר כביכול לשאלה שנשאלה.
    בסופו של התהליך כבר הייתי עייף מאוד ולדעתי פיספסתי כמה מהתובנות.
    בקיצור, אני לא מבין על מה כל המהומה, לא הרגשתי שמה שעברתי הכניס אותי מספיק עמוק לתת המודע כדי שאוכל באמת להזיז משהו בקשר למשקל.
    אני זקוק לטיפול להשבת האמון בשיטה... ;-)
    יום טוב
    מורגן.

לקביעת תור
    סגירה
    תשובות

הוספת תגובה

• תשובות - תגובה

זהבית טוב
    01/11/2010

שלום מורגן
    מבינה שאלה היו 8 שעות רצופות ומרוכזות
    זה נשמע שאכן עברת טיפול של תרפיית קו הזמן

לא תמיד התוצאות מורגשות מיד זה תהליך של שינוי
    שיכול להמשיך ולעבוד מבפנים ולצוץ אחרי כמה ימים או שבועות

לפעמים השינויים בהתחלה מאוד קטנים, אז:

שים לב האם היו דברים שקרו שונה או שפעלת / חשבת בהם שונה מאז
    גם אם הם לא ממש קשורים לאכילה או למשקל
    גם אם אלה שינויים קטנים - אלה יכולות להיות הסנוניות שמביאות את האביב :)

לא משנה איזה סוג של תזוזה יש - העיקר שמשהו מחיל לזוז

אולי רשמת או זוכר - מה אמרת כששאלו אותך:
    איזה סימנים - יראו /ישמעו/ירגישו לך - שאתה כבר בדרך להשגת המטרה?

אם אין לך רשימה - שחזר אותה - ובדוק האם יש משהו מהדברים שכתבת
    שאתה חווה כבר

דבר נוסף - בד"כ יש צורך בעוד 2-3 פגישות של כשעה -שעה ורבע

יחד עם זה לא כל טיפול מתאים לכל אחד
    וחשוב גם הקשר שנוצר בין המטפל למטופל

טיפ קטן שיכול לעזור - בלי קשר:
    לפני שאתה מכניס אוכל לפה
    קח 5 שניות או יותר
    להתחבר לתחושה שתהייה לך בגוף/בטן
    אחרי שתאכל את המאכל

יתכן שיהיו מאכלים שתוותר עליהם כשתזכר בתחושה לא נוחה
    שהם יוצרים בגוף

וזו התחלה טובה

המשך ערב טוב
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גדולה
    גלית
    14/10/2010

אילה וזהבית, תודה מעומק הלב על ההתייחסות. מבטיחה לבשר לכן על ההריון ולשלוח תמונה של הנסיך\ נסיכה שלי. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל התחושה שלי אומרמ שאני אוטוטו אמא. אני ממש מרגישה את זה. מאז שקניתי מס בגדי ילדים ואני מפזרת אותם על המיטה שלנו ולאחר מכן מקפלת אותם משהו אצלי השתנה.אני יודעת איזה עגלה אני רוצה לתינוק.
    אני יודעת שהוא בדרך אליי ואני מחכה... שבת שלום ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תודה גדולה

הוספת תגובה

• תודה גדולה - תגובה

זהבית טוב
    16/10/2010

גלית יקרה
    חיבוק והמון הצלחה
    מחכה לתמונות
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא
    גלית
    13/10/2010

שלום. כיצד ניתן להיעזר בדמיון מודרך על מנת להשיג הריון. אני נמצאת כבר שלושה חודשים בסוג של תהליך שכולל ראיה של התינוק שלי בדמיון. קניתי מספר פריטי לבוש של תינוק שהנחתי בארון ואני מקפלת אותם לפעמים וכשזה קורה אני ממש יכולה להרגיש שאני כבר אמא. הנפילה המורלית שלי היתה כשהמחזור מגיע. מה לחשוב כשהמחזור מגיע ואם יש עוד כמה טיפים אשמח לקבל. תודה רבה.

הוספת תגובה

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה

אילה אורי
    13/10/2010

גלית שלום,

אני מצטרפת למשאלת הלב שלך שתהיי בהריון ותלדי תינוק בריא.

אני מרגישה שלא נכון יהיה לנסות לתת טיפים כאן בפורום, כיוון שמדובר בנושא שכל הגישה לגביו, כולל הרגשות והתחושות הקשורים בו, הם מאוד אינדיבידואליים ואינטימיים.
    לדעתי על מנת שדמיון מודרך באמת יוכל לעזור לך, כדאי לך להיפגש לפחות פעם או פעמיים עם מנחה מקצועי.

מנחה מקצועי יוכל לכוון אותך בצורה נכונה להתבוננות הפנימית שבין היתר עשויה לעזור לברר האם יש חלק/ים בתוכך שכרגע מעכב/ים את החלום מלהתגשם (או שאין שום חלק כזה, וכל החלקים שלך נמצאים בתיאום ובהסכמה, וההריון יתרחש כבר בזמן הקרוב מאוד, באופן טבעי וללא מאמץ).
    במידה שבטיפול תזהי שקיים אצלך חלק/ים שמתנגד/ים שהיו בלתי מודעים, ניתן יהיה ל"שוחח" עם חלק/ים זה/אלה במטרה לגייס אותם לשיתוף פעולה עם החלק בך שרוצה במודע הריון. כל זאת יכול לבוא בנוסף להדמיות חיוביות ומעצימות כפי שאת עושה לעצמך כבר עכשיו.

את הטיפים או העצות כמו מה לחשוב כשהמחזור מגיע, אני מאמינה שאת כבר תוכלי לתת לעצמך מהעצמי הגבוה או החוכמה הפנימית שלך, תוך כדי טיפול מקצועי ונכון, והן יהיו נכונות עבורך יותר מכל עצה או טיפ שמישהו חיצוני יוכל לתת לך אי פעם.

בברכה מעומק הלב ובהצלחה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה

זהבית טוב
    14/10/2010

שלום לך גלית
    הכנסי לגוגל והקלידי : שירי ויובל.
    הן מתמחות בתחום הפוריות.
    בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה ללימודים
    gina
    11/10/2010

שלום לכם
    החלטתי לאחר הרבה מחשבה שאני רוצה לעשות הסבת מקצוע וללמוד לעומק nlp eft
    וכל הטכניקות בכדי להיות מטפלת טובה .
    השאלה שלי איפה ללמוד ?
    אני רוצה מקום טוב שאקבל גם תעודה מקיפה אבל גם ללמוד המקוע לעומק כי אני בהחלט מתכוונת לעסוק בזה

אודה מאוד על התייחסותכם

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה ללימודים

הוספת תגובה

• המלצה ללימודים - תגובה

אילה אורי
    11/10/2010

שלום רב,

קודם כל בהצלחה הן בבחירת תחומי הטיפול והן בלימוד וביישום שלהם.

למיטב ידיעתי NLP ו-EFT הן שתי תורות שלא בהכרח יש ביניהן קשר, ואפשר ללמוד כל אחת מהן בנפרד ולטפל בה בנפרד.

ייתכן שקיימים מקומות שבהם ניתן ללמוד את שתי התורות גם יחד.

מבחינת NLP ,שזה תחום העיסוק של הפורום הזה, קיימים מספר מוסדות טובים וראויים המעניקים תעודות הסמכה למטפלים ברמות שונות, כמו מכללת "רטר", NLP פלוס ועוד.

כדאי לך לבדוק את המידע הקיים באתרים של המוסדות האלה, לקבל חוות דעת מאנשים שלמדו בהם, להשתתף במפגשי מבוא שלרוב אינם בתשלום, ולהחליט מה מתאים לך ביותר מבחינת המקום, הימים, השעות, וכן ההרגשה והרושם שמנחה הקורס השאיר עלייך.

בברכה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה ללימודים - תגובה

זהבית טוב
    11/10/2010

שלום לך גינה

למיטב ידיעתי ב NLPPLUS יש באחד הקורסים שילוב עם EFT
    אבל כמו שאילה כתבה, כדאי לברר בכמה מקומות
    ולבדוק גם אפשרות ללמוד את שניהם במקומות שונים.

בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NLP דמיון מודרך בשיתוף פסיכולוג
    גל יעקב
    10/10/2010

שלום רב,

אשמח לדעת האם אתם מקבלים את הגישה בה אפשר לשתף טיפול פסיכולוגי אצל מטפל ,ומצד שני לטפל את מטפל בשיטת הNLP ודמיון מודרך?אם אפשר לשלב?
    תודה רבה
    גל

הוספת תגובה

• NLP דמיון מודרך בשיתוף פסיכולוג - תגובה

אילה אורי
    10/10/2010

גל שלום רב,

לדעתי הגישה של שילוב טיפול פסיכולוגי וטיפול ב- NLP ודמיון מודרך היא נכונה.

אני מאמינה שזה אפילו יכול לעזור ולהגביר את ההשפעה של כל אחד מהטיפולים.

למשל זכרונות לא מודעים שעולים במפגש NLP ודמיון מודרך עשויים לתרום לטיפול אצל הפסיכולוג, ונושאים או שאלות שעלו בטיפול הפסיכולוגי יכולים להיבדק דרך הרגשות, התחושות והתגובה הגופנית בעזרת טכניקות NLP ודמיון מודרך.

בברכה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמיון מודרך והרפיית שרירים להירדמות
    דידיק
    06/10/2010

שלום
    בעבר נעזרתי למשך תקופה בקלטת שהיתה בה מוסיקה עם הדרכה של הרפיית שרירים (על ידי כיווץ והרפיית שרירים) לצורך הירדמות מהירה וקלה יותר
    היכן אני יכולה לרכוש דיסק או קלטת מסוג זה?

תודה!!

הוספת תגובה

• דמיון מודרך והרפיית שרירים להירדמות - תגובה

אילה אורי
    06/10/2010

שלום רב,

אני אישית לא יודעת, אך אם מישהו מקוראי הפורום מכיר ויכול להמליץ, נשמח לקבל המלצות.

בברכה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמיון מודרך והרפיית שרירים להירדמות - תגובה

זהבית טוב
    10/10/2010

שלום דידיק
    כמו אילה גם אני לא מכירה קלטת כזו
    חושבת שעד שיש לך קלטת ומכיוון שבעבר עשית וחווית זאת
    פשוט להתחיל בכיווץ ושחרור
    מאצבעות כפות הרגלים חלק אחרי חלק ועד הקרקפת
    ומשערת שהשינה תגיע אי שם באמצע :)
    בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דידיק
    12/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה