מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאובחן mfרון19/10/2011
לפני כשנה וחצי אובחן אצלי מיקוזיס פונגואידס. המחלה נמצאת ע"פ הבדיקות בשלב ראשוני אך אני אני מרבה לחלות מאז בוירוסים, שפעת, וחש חולשה כללית רוב הזמן. האם יש קשר בין הדברים ומה ניתן לעשות כדי לבדוק ולטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאובחן mf - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/10/2011בגדול MF קשורה עם שיעור מוגבר יחסית לאוכלוסיה של מחלות סרטן מסוגים אחרים אבל מה שאתה מתאר אינו חלק מהעניין. זה קרוב לוודאי צירוף מקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושיםשירי19/10/2011
שלום אני בת 58 לפני שלושה חודשים יצאו לי סוג של נקודות בצבע העור
שהם בולטות למעלה.הרוחב שלהם הו גודל של מחק איפרון והיום ראיתי עוד שניים
כולם באזור החזה מעל השד לפני שלושה חודשים היה אחד השבוע יצאו לי עוד ארבע
מה עלי לעשות אני מפחדד האים זה משהו גרורתי זה מפחיד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/10/2011אין דרך לענות לך על סמך התיאור שלך. רוב הסיכויים שמדובר בנגעים שפירים חסרי חשיבות אבל בלי בדיקה בעין אי אפשר לומר. קבעי תור לרופא עור ותקבלי תשובה לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על נקודת חן מדממתד``ר ניר נתנזון19/10/2011
שלום. לפני שבועיים בערך נקודת חן ברגל שלי נהייתה אדומה מהרגיל ואז יום או יומיים אחרי דיממה. אחרי שהפסיק הדימום גדלה עליה מן שכבת עור דקיקה שנראתה כמו עור מת..כמו קילוף. אחרי כמה ימים השכבה הזו נעלמה ואז התחילה לגדול מחדש ועכשיו הנקודה אדומה מהרגיל בחזרה אבל לא ירד ממנה שוב דם.
קראתי הרבה בנוגע לתסמינים של נקודות חן סרטניות, אז הלכתי לרופא המשפחה שלי שייתן לי הפנייה לכירורג, אבל הרופא הסתכל עליה וישר אמר שאין איתה בעיה ושאני סתם בלחץ. אמרתי לו שהיא דיממה ושקראתי באינטרנט המון שזה אומר שמשהו איתה לא תקין והוא אמר שהכל בסדר איתה. חשוב לציין שאני לבקנית, אמנם ברמה מאוד נמוכה (יש נקודות חן, שיער בלונדיני, עיניים ירוקות וכו'..) אבל בכל זאת זה מכניס אותי לקבוצת סיכון. אני מורחת מדי יום קרם הגנה בכל האיזורים שנחשפים לשמש, ונמצאת מעט בשמש למעט מקרים מסוימים. דבר נוסף הוא שלחמישה אנשים במשפחה הקרובה שלי היה סרטן כלשהו, זה מעיד על נטייה משפחתית תורשתית? ודבר אחרון, יש לי המון המון נקודות חן, וכמו שאמרתי, אני נחשפת לשמש מעט מאוד.
אחרי כל התיאור החופר הזה, רציתי לקבל חוות דעת מעוד מישהו, רק כדי להירגע. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן מדממת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/10/2011נק' דם אדומות הן לרוב נק' של כלי דם לא תקינים ואין להן חשיבות רבה.
בכל אופן - רצוי שתקבעי תור לרופא עור שיבצע לך בהזדמנות בנוסף לבדיקת השומה הזו בדיקה כל גופית ויוודא שאין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח דף תוצאות ביופסיה מטרידארז13/10/2011
שלום
עברתי הוצאה של 3 נגעים שנשלחו לביופסיה.
לבקשתי, לאחר שבועיים (כשבאתי להוצאת תפרים)
קיבלתי מהאחות את דף התוצאות, שהיא אמרה עליו
שהוא בסדר גמור.
מה שאני מנסה להבין הוא,
למה בחלק העליון של הדף תחת 'אבחנות ופרטים קליניים'
יש מילים די איומות כמו מלאנומה,,
והחלק התחתון שעל פי האחות הוא ה'אבחנה',
קרוי 'תיאור מיקרוסקופי' בלבד, ובו יש תיאור
של כל נגע (למשל compound nevus, margins are free)
כלומר, זה נראה כמו דף תוצאות די מחרידות,
אבל האחות שם אמרה לי שככה זה כשזה בסדר,
ושאחרת לא היו נותנים לי את התוצאות.
התור לרופא למעבר על התוצאות הוא בכלל לדצמבר,
כך שעד אז אני די במתח בגלל הדבר הזה.
יכול להיות שנתנו לי דף תוצאות חלקיות,
לפני שבדקו בכלל לעומק או משהו כזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח דף תוצאות ביופסיה מטריד - תגובה
ד``ר לי-און גלעד13/10/2011פרשנות של דו"ח לא מטריד:
מה שכתוב בחלק העליון של הדף זו אבחנה קלינית - ז"א משוערת של המנתח. הוא עוד לא יודע מה התוצאה הפתולוגית ושואל שאלה או משער אבחנה. מה שכתוב שם מיועד לפתולוג ולא משמעותי אחרי שבוצעה הבדיקה הפתולוגית.
לגבי התוצאות - מדובר בתיאור של המראה ההיסטולוגי - ז"א הרקמה תחת המיקרוסקופ, וזה משמעותי בעיקר לרופא. מה שאתה מתאר זו נק' חן מסוג שנקרא Compund בעיקר בשל מיקום תאי השומה. היא מראש שפירה אך הפתולוג מדגיש שהוסרה בשלמות עם שוליים נקיים.
אין שום סיבה להלחץ מהדו"ח הזה (אלא אם יש בו פרטים שלא פירטת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאד !!!
ארז14/10/2011ובכל זאת אני סבור,
שאם כבר נותנים את הדברים האלה לפציינטים,
היה עדיף שתהיה חותמת גדולה עליהם,
"אתה בסדר", או "אתה לא" !
ושוב, תודה, וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
מיקי25/10/2011רציתי להוסיף ששורף ומגרד לה הצד השני של האף. האם זה אומר שזה התפשט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שקיים כחצי שנהמיקי11/10/2011
שלום רב,
לאימי יש פצע על האף בין הגבות באיזור שהיא מרכיבה משקפיים, ממש איפה שמונחות המשקפיים. רופא כירוג קבע לה טור להסרה כדי לבדוק מה זה.
השאלה שלי, מה זה יכול להיות, זה בהכרח סרטן? ואם כן האם יכול להיות שזה תא קשקש?
אשמח לקצת מידע. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף
מיקי11/10/2011לעיתים יש דימום מהפצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף - תגובה
ד``ר לי-און גלעד13/10/2011שלום מיקי,
מהתיאור שלך אני מעריך שמה שגודל אצל אימך הוא BCC או סרטן תאי בסיס. בגדול מדובר בגידול בנאלי שאינו שולח גרורות אבל עלול להפוך בעייתי אם חודר לארובת העין. קצב ההתקדמות שלו איטי ביותר ולכן אין שום סיבה לעשות שום דבר בחיפזון - אלא סוף מעשה במחשבה תחילה...
אני ממליץ שלפני שהכירורג מבצע ביופסיה תפנו לבדיקת רופא עור כדי לאבחן קלינית מה טיבו של הנגע. בלמעלה מ- 90% מהמקרים אין צורך בביופסיה ודי בבדיקה קלינית כדי להחליט במה מדובר קרוב לוודאי ומה אמצעי או שיטת הטיפול המומלצת.
עקרונית לגידול מהסוג המשוער לדעתי הטכניקה המומלצת היא ניתוח כריתה בשיטת MOHS.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
מיקי23/10/2011תודה רבה על תגובתך
ואכן אתה צודק, מדובר ב BCC ועומדים להסיר לה אותו בשישי בשיטת ה- MOHS.
מה שמוזר שבימים האחרונים שורף לה העור באיזור הזה. לצערי הרופא שמטפל בה לא ממש מסביר ומרגיע. אשמח אם תוכל להרגיע אותי, האם זה ששורף לה זה אומר משהו?
בנוסף אני לא יודעת אם אתה יכול, אבל אשמח אם תוכל להמליץ על רופא ואם אתה מכיר את ד"ר שלום אבשלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך - תגובה
ד``ר לי-און גלעד26/10/2011זה שהמקום שורף לא אומר שום דבר. קרוב לוודאי מדובר בתוצאה של פגיעה שטחית מקומית בעור ואין סיבה מיוחדת לדאגה. כמו שכבר כתבתי לך הגידול מתפשט באיטיות רבה ביותר והסכנה מינימאלית.
ד"ר שלום אבשלום מוכר לי. הוא כירורג פלסטי בכיר מאסף הרופא ויודע את עקרונות ניתוחי המוס, אם כי לא בהכרח עובד ב- 100% על פיהם. חולים שהגיעו גם אלי ושטופלו על ידו דווחו על יחס מצויין ותוצאות טובות.
שיהיה בהצלחה,
ונשמח לשמוע רשמים
ד"ר גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בניתוחמיטל10/10/2011
שלום ד'ר
לפני כ10 חודשיים עברתי כריתה גידול בגב התחתון +בדיקת בלוטת הזקיף הכל יצא תקין (הקלארק 3 והברסלאו 1.8), בימים האחרונים יש לי עיקצוצים וכאבי באזור הניתוח ואני מרגישה קצת כאב וגוש קטן שאני נוגעת באזור הניתוח ,גו תחתון.
השאלה שלי אם עלי לקבוע תור אצל האונקולוג שלי (שכטר יעקב בשיבא) או להיבדק אצל הרופא משפחה ואם עלי לדאוג? או שזה אופייני שיכאב גם לאחר כמעט שנה, ואם יש סיכוי שהמחלה חזרה כי אני בודקת את כל הבלוטות הלימפה בגוף באופן עצמאי חוץ מבדיקה אצל האונק' פעם בחצי שנה ואין לי שום גוש .
מה עלי לעשות ?
תודה ואשמח לקבל תשובה.
ושהיהי לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בניתוח - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/10/2011הנתונים של הגידול שלך סהכ לא רעים מאוד אבל כל שינוי במקום בפירוש מחייב בדיקה של האונקולוג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חדשה מאחורי השוקיעל09/10/2011
לפני מספר חודשים גיליתי נקודת חן חדשה על השוק. הנקודה קטנה ולא ניתנת למישוש, ולא דאגתי. לאחרונה היה נראה לי שהיא גדלה טיפה, וכשחיפשתי בגוגל מצאתי שזהו האיזור השכיח להופעת מלנומה. נכנסתי לחרדה עצומה. האם יש לה הצדקה? קשה לי להגדיר אם היא סימטרית או לא כי היא קטנה. הצבע שלה חום כהה. עד לתור אצל רופא עור, תוכל להרגיע אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
יעל09/10/2011לא ציינתי שכפי הנראה הנקודה הופיעה במהלך הריון. אני בת 31 עם עור די כהה, לא מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/10/2011הסיכוי שמדובר במלנומה מאוד נמוך. נק' חן יכולות להופיע ומופיעות שפירות. אין סיבה לחשוב שדווקא נק' זו היא ממארת, רק בגלל המיקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לנקודות חןשרון06/10/2011
שלום,
רציתי לשאול.. אני ג'ינג'ית ויש לי מן הסתם לא מעט נמשים.. :) לאחרונה שמתי לב שיש לי לא מעט נקודות חן בכל מיני אזורים בגוף (בעיקר בידיים) ואפשר לומר שרובן נראות לי בצבע של הנמשים וכן בעלות גבולות ברורים..
כמובן שאקבע תור לרופא עור אך עד אז רציתי לשאול האם זה שיש לי לא מעט נקודות חן בגוף מעיד על משהו חלילה סרטני?
יש לי אותן לא מעט זמן אך יש לי די הרבה....
נלחצתי טיפה ואשמח לתשובה.
תודה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לנקודות חן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/10/2011המספר עצמו אינו מעיד על סרטן. הסיכון כמובן גבוה יותר אם אכן מדובר בנק' חן ולא בנמשים כהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ו HIVשי01/10/2011
קראנו לאחרונה כולנו על השימוש ב"איידס מוחלש" כטיפול בלוקמיה וכרגע ייבדקו גם סרטנים נוספים,מידע דומה כבר הופץ לפני כ10 שנים וכב אז תהיתי מה באמת יכולה להיות ההשפעה על חולה סופני.....אני מבינה שהHIV בכלל לא שיחק כאן תפקיד בריפוי,אלא,אם כבר בהפצה אך בכל זאת שאלתי היא - האם הידבקות באיידס קלאסי יכול לתת תוצאה דומה? (לדוגמא לחולה בחודשיו האחרונים)
האם קיים מידע רפואי על ניסויים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ו HIV - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/10/2011קשה להאמין שבאיידס ממש ולא בנשאות HIV ובמיוחד בחודשים האחרונים יש איזשהו פן חיובי לפעילות הוירוס. הוא פשוט הורס ומפרק תאים של מערכת החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןאורית25/09/2011
שלום לפני כמה ימים שמתי לב שליד המפשעה יש לי נק' חן בולטת שלא הייתה לי אף פעם אני בת 30 מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן - תגובה
ד``ר ניר נתנזון26/09/2011פונים לרופא עור ונבדקים!
בריאות שלמה ושנה טובה,
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילה מרובה של נקודות חןויקו24/09/2011
פתאום בתקופה האחרונה גדלו לי כמה נקודות חן באזור החזה ואחת בכף רגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה מרובה של נקודות חן - תגובה
ד``ר ניר נתנזון24/09/2011תודה ששיתפת אותנו במידע...
עתה עלייך שתף גם את רופא העור במידע זה ולהיבדק ברצינת.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה שלב 4רונית בירן23/09/2011
אבי בן 78 אובחן כחולה במלנומה גרורתית.
האם בשלב זה של מחלה יש טעם להיכנס לטיפולים קשים?
הוא מאוד חלש מבחינה בריאותית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה שלב 4 - תגובה
ד``ר ניר נתנזון24/09/2011בנושא זה יש להתיעץ עם רופא המשפחה שמכיר את אביך ועם האונקולוג המטפל.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן שחורה- סרטן?שני20/09/2011
שלום,
ציפורן הזרת ברגלו של בעלי הפכה שחורה לפני מס' שבועות. למיטב הבנתי מהמידע הקיים ברשת, ממצא כזה מעיד בהכרח על מלנומה. האם זה נכון? אני מאוד מודאגת, מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן שחורה- סרטן? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/09/2011בהחלט לא מדובר על מלנומה בהכרח. זה יכול להיות גם שטף דם מתחת לציפורן, גם פטריה וגם על רקע ספיגת צבע מחומר חיצוני כמו עור של נעל. בקיצור - לא לקפוץ למסקנות, להרגע ולגשת לבדיקה אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בכף הרגללילך18/09/2011
שלום
יש לי בכף ברגל מן פצע אדמדם שיש בו שלפוחיות קטנות, הוא לא עובר כבר כמה שבועות, ויש לי באזור הבזקים של גלי חום. ביומיים האחרונים זה התחיל לכאוב ולגרד מאוד. מה זה יכול להיות?
רוצה לציין שכבר שנה יש לי ברגליים פצעים כמו פצעי גילוח, אבל הם לא עוברים, כל הזמן נשארים פתוחים או כגלדים אבל לא עוברים,אפילו שלא גילחתי כבר המון זמן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר לי-און גלעד20/09/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שם של תרופה.גרא ש.17/09/2011
עברתי ניתוח הסרת בלוטות לימפה עקב מלנומה.נשלחתי לביתי והתבקשתי להזריק כל
יום לבטן תרופה,שאת שמה איני זוכר.האם אוכל לקבל את שם התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שם של תרופה. - תגובה
ד``ר לי-און גלעד20/09/2011אין לי מושג - למה הייתה התרופה מיועדת? לדילול הדם - קלקסן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)