מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסוי טנטרימתעניין14/12/2010
הי
אני מחפש עיסוי טנטרי לגבר- באווירה אינטימית וחמימה
היכן ניתן לקבל פרטים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי טנטרי - תגובה
לימור בנדל20/12/2010יש אתר " טנטרה ישראל " שם נמצאות מנחות הטנטרה שעושות עיסוי טנטרי. אתה מוזמן להכנס לאתר , למצוא לך את הפרטנרית הנכונה לך לעיסוי טנטרי ולהרים אליה טלפון .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בקשר לשפיכה מהירהעודד08/12/2010
אני גבר בן 30 פלוס
ורציתי לשאול אותך לימור.
נניח ואני רוצה ללמוד לגמור לאט האם את מלמדת זאת?
והאם תוכלי ללמד אותי בצורה מעשית ? ולהתאמן איתי ביחד על זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש בנושא שפיכה מוקדמת
לימור בנדל08/12/2010כן עודד .
80% מהגברים שמגיעים אלי לקליניקה זה בנושא שפיכה מוקדמת.
יש מפגש שמתמקד רק בנושא זה - אין צורך ביותר ממפגש 1 ללמידת הבסיס.
לכל גבר יש את הסיבה שלו שבזכותה הוא גומר מוקדם מידיי לטעמו.
ראשית אנחנו משוחחים על הנושא וכאשר אני יודעת
מאיזה סיבה זה נובע אני יודעת להתאים
את התרגילים שאני מלמדת לאדם שנמצא מולי .
התרגילים הם מעולם הסקסולוגיה פיזיולוגים ומעולם הטנטרה - רוחניים .
אני אכן מתרגלת איתך את התירגול הטנטרי - בצורה מעשית .
אני ואתה מתרגלים יחד את הטכניקה הטנטרית .
אח"כ האחריות שלך לבצע תירגול בבית אם עצמך ועם בת הזוג ( במידה ויש ) .
מובטח שיפור ניכר לאחר 3 שבועות של התמדה בתירגול
ומסיפורים של גברים שהמשיכו אצלי את הטיפול לאורך תקופה
אני יכולה להגיד שבממוצע אחרי כחודש וחצי אתה לבד תצליח להשהות
את השפיכה שלך למתי שתרצה - כשתרצה לגמור ( אם בכלל ) תגמור .
מוזמן לשוחח למולי לקביעת מפגש , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתנסות בטנטרה, אין לי פרטנריתאושר05/12/2010
כן, בן 50, נשוי לאישה שלא מוכנה לשמוע על מין מעבר למה שאנחנו מכירים עד כה.
מאוד רוצה להתנסות בטנטרה ובמין שהוא מעבר למה שיש לי.
לא שאני לא מסתפק במה שיש. אני חושב שיש הרבה למה שאני מכיר ואני מאוד סקרן להתנסות.
שומע מסיפורים, קורא מאמרים.....העולם הרבה יותר רחב ומגוון.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטנרית - מפגשי הנחיה בטנטרה
לימור בנדל05/12/2010יש אתר " טנטרה ישראל " שם נמצאים מנחי הטנטרה בעלי הכשרת " דקה / דקיני " אתה מוזמן להכנס לאתר , למצוא לך את הפרטנרית הנכונה לך ולהתחיל את התהליך .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להתנסות בטנטרה, אין לי פרטנרית - תגובה
רמי בוכניק15/12/2010תברר איזה סדנא יש קרוב אליך שמתאימה לאו דווקא לזוגות אלא גם ליחידים
תשתף את בת זוגך ותראה אם נותנת ל את ברכת הדרך
באם כן תלך לסדנה ותחווה .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה מהירה יותראורית28/11/2010
אני יודעת לעשות את זה ב2 דקות לבד
אבל עם בן זוג זה לוקח יותר מדי זמן
אני יכולה לגמור רק משילוב של גירוי של דגדגן ואצבעות בנרתיק
אבל גם זה לוקח לי זמן, ולא תמיד זה מצליח בסופו של דבר
ברור לי שחוץ מהגירוי זה גם פסיכולוגי
בכל מקרה אשמח לדעת איך משתחררים ו/או איך מגיעים לאורגזמה מהירה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת האורגזמות
לימור בנדל28/11/2010אורית אהובה ,
לאן את ממהרת ? לאן את רצה ...?? את נשמעת כמו מכונה .
אני לוחצת לעצמי כאן יש לי אורגזמה ב 2 דק' ,הוא לוחץ לי שם אז אין לי אורגזמה .
כן גומרת , לא גומרת .. אורגזמה.. אורגזמה ...אורגזמה ...
כאילו את מפעילה שעון ויאללה רוץ !!!
בטח שזה פסיכולוגי . מה זה " יותר מידיי זמן " .
יש זמן לאורגזמות ולא ידעתי ...?!
יקירה , כשעושים אהבה עם בן זוג אז יש המון מסביב . יש מגע , ריח , טעם , נשימה ביחד , התבוננות בעיניים , להתחבר בחדירה ביחד , להרגיש את הרטט של המגע בדגדגן .. ועוד המון . את אהובה הפכת את זה למכונה משומנת היטב של הגעה לאורגזמה . יאללה למטרה .
יופי . אז את יודעת להגיע לאורגזמה לבד ב 2 דק' , אבל מה קורה לך שם בכלל בחיבור לגוף שלך ? האם את בעצמך מחוברת לעונג שאת מעניקה לעצמך , האם את מסוגלת להרגיש את המגע של עצמך , להריח את הריח של עצמך או שאת פשוט שולחת ידיים מיומנות היטב כך שבמח מתוכנתות " לגמור רק משילוב של גירוי של דגדגן ואצבעות בנרתיק " . את מחברת אורגזמה למטרה נעלה כל שהיא שמעידה על הצלחה או כישלון של מעשה האהבה עם בן הזוג .
איך את מצפה להגיע לאורגזמה אם זה מחובר אצלך לכישלון ??
את רוצה להגיע לאורגזמה אבל כל מה שאת מתעסקת בו במהלך הסקס זה איך בדיוק להגיע לזה ואז כשזה לוקח יותר מ2 דק' את מיד מתחילה במחשבות למה ? איך לא הצלחתי ? הכל מחובר מיד לכישלון ואז המח לא יכול בכלל להיות בחוויה של העונג והביחד כי הוא עסוק מידיי במלל מיותר של חוסר הצלחה להגיע ל"אורגזמה " .
איך מצליחים ? משחררים . מוותרים על הרצון להגיע לאורגזמה ולא נותנים לראש להיות כל כך עסוק ב"אורגזמות " נהנים מהדרך , מתמכרים לתהליך , נהנים מהמגע , מהתחושה של החיבור והביחד , נהנים מההרגשה של הגוף כשהוא בא במגע עם הגוף השני , משחררים את הראש והמחשבות = אין מטרה בסקס , רק להנות ולהתמכר לחוויה . תהיה אורגזמה יופי נהדר , לא תהיה אורגזמה נפלא ומבורך . מחברים חזרה את מעשה האהבה למה שהוא באמת - חיבור מדהים עם בן הזוג .
האורגזמה זה רק הקינוח בארוחת מלכים .
שחרור נעים , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי את צודקת
אורית28/11/2010הניסוח שלי לא היה מי יודע מה אבל יש לא מעט בדבוריך
היו שנים שלא הגעתי כלל לאורגזמה עם גבר וזה לא הפריע לי כלל
הבן זוג שלי הוא בערך הגבר השני בחיי שהצלחתי להגיע איתו לאורגזמה באופן כללי
כי פשוט שיחררתי (פסיכולוגית כמובן)
העניין הוא שמי שהאורגזמה שלי חשובה זה לו
ובאמת נראה שעם הזמן , בין השורות, זה הפך למטרה שלו, ומין הסתם גם שלי
עד שלא כתבת את זה לא היתי מודעת לזה אבל עכשיו אני אכן חושבת שאת צודקת.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההראי לו את תשובתי
לימור בנדל28/11/2010ממליצה להראות גם לבן הזוג את תשובתי .
גם ממליצה בנוסף לו וגם לך לקבל כל אחד את השניה ככה איך שאתם
עם או בלי אורגזמות . לתת לתהליכים להתרחש כמות שהם ולא בכח או באילוצים !
שמחה לראות את התפתחותך בתחום האורגזמתי !
בברכת מעשה אהבה מספק , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שעשיתי
אורית28/11/2010שלחתי לו קישור ;-)
כי אני בטוחה שגם הוא לא חשב על זה מכיוון הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יכול להמליץ?שלי24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה
לימור בנדל24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהיפית22/11/2010
שלום,
רציתי לשאול, אני מגיעה לאורגזמה דרך חיכוך של הדגדגן,
האם יש אפשרות להגיע לאורגזמה גם מחדירה? האם כל אחת יכולה, ואם כן, האם אפשר ללמוד את זה?
כיום אני מצליחה להגיע לאורגזמה עם בן זוגי רק בתנוחה מאוד ספיציפית שלא "עושה" לו את זה בהכרח, האם יש לזה פתרון?
תודה,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה מחדירה
לימור בנדל23/11/2010היי יפית ,
כל אישה יכולה לחוות אורגזמה מהדגדגן לעומת זאת רק 30% מאיתנו יכולות לחוות אורגזמה מחדירה .. מדוע ???
אורגזמה של חדירה מתרחשת הודות להמצאות נק' הG - נקודת הג'י היא גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים: באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. עד היום לא ברור האם נקודה זו קיימת או לא, אך ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות את הגירוי טוב מאחרות. הן מהוות כ30% מהנשים .
בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנקודת הג'י רצוי שהאישה תהיה מגורה לפני כן על ידי אורגזמה דגדגנית או על ידי משחק מקדים מורחב ומפנק של בן הזוג אותך . ברגע שהאישה מגורה, נקודת הג'י תבלוט בתוך הדופן העליונה של הנרתיק. אז יש לשכב על המיטה על הגב, לפשק את הרגליים ולקרב אותן מעט אל הבטן. הגבר עוזר ומחדיר שתי אצבעות לכיוון הבטן עם גירוי כלפי מעלה, כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק, ויבצע בתוך הנרתיק תנועת "בואי הנה" עם האצבעות.
אם את מרגישה גירוי מיני - אשרך , יש לך שם את אותו אזור ארוגני ( מעורר מינית ) המכיל עצבים מיניים שיביאו אותך לאורגזמה . לא מרגישה גירוי וזה אפילו מעצבן אז אין לך את האזור הזה ואת נמצאת יחד עם כ 70% מהנשים שלא גומרות מחדירה . אז את צריכה לעורר גירוי דגדגני ע"י חיכוך הדגדגן תוך כדי חדירה .
לא מצאתי בעיה במה שכתבת בסוף. אם כבר גילית את התנוחה בה את מצליחה לחוות אורגזמה זה נפלא . סקס הוא לא רק תנוחה אחת . כשעושים אהבה אנחנו מרגשים גם בצורות אחרות , נהנים מהמון תנוחות שונות ומגוונות ואז כשאת רוצה לגמור לקינוח תעשי את התנוחה בה את מצליחה לגמור . ממליצה גם לך וגם לבן זוגך להבין שכשעושים אהבה אין מרדף אחרי אורגזמות אלא חוויה מדהימה של חיבור אחד לשניה . האורגזמה היא תוצר נלווה לסקס מצויין !
הצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקגלית16/11/2010
היי אני בת 21,
לפני ככשנה התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר קבוע.
מאז כמעט כל חודש וחצי היו לי דלקות בשתן ובנרתיק והרבה פעמים חשבתי כאב בזמן קיום היחסים.
אני חושבת שכל המצב הזה גרם לי לירידה ממש גדולה בחשק המיני וכבר בקושי בא לי לשכב עם חבר שלי כי אני כל הזמן פוחדת שיכאב לי או שתהיה לי דלקת.
ידוע לכם על צמחים טבעיים שמעוררים חשק מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק - תגובה
לימור בנדל23/11/2010גלית אהובה ,
ברור שיהיה לך חוסר חשק לסקס . סקס אמור להתחבר למקום של אהבה , אושר , תשוקה , עונג ואצלך ממה שכתבת הוא מחובר לכאב , חולי , פחד ועוד כל מיני תחושות שליליות . אז איך את מצפה שיהיה לך חשק מיני ???
מי רוצה להיות חולה , מפוחדת וכואבת ??? אצלך החיבור לסקס הוא מקום שלילי וכואב אז למה שיהיה לך חשק להיות במצב כזה ..? אני ממליצה בחום ללכת לגנקולוג , לספר לו כל תופעת הדלקות ולטפל בנושא .
מבחינת הכאב הוגינאלי - יתכן ובגלל שאת יודעת שהולך לכאוב לך ( פסיכולוגית ) את מתכווצת יותר בעט החדירה ( פיזיולוגית ) השפעת גוף -נפש , ואז החדירה כואבת וקשה . אני ממליצה לך בחום לעשות תהליך של חיבור לבן הזוג ממקום של רוגע ושלווה . אני מלמדת אצלי בקליניקה את התהליך , אתם יכולים לבוא יחד וגם את מוזמנת לבוא ללמוד אותו בנפרד . יש ליצור אצלך חוויה מינית יותר נעימה, מענגת ושונה ממה שאת חווה כיום . אני גם ממליצה לפנות למרפאת " שיבא" בתה"ש שם את יכולה לעבור תהליך שיעזור לך להשתחרר מהכאב בחדירה באמצעות מרחיבים . הם יסבירו לך כבר.
אשמח לעמוד לרשותך , שוחחי למולי
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר משיכהמושי15/11/2010
שלום רב,
אננחו נשואים ואוהבים 5 שנים וחובקים ילד בן 4.5.
עוברים תקופה מאוד מורכבת בזוגיות, בן זוגי היה תקופה בדיכאון ומטופל אצל פסכיאטר.
בנוסף לזה, אנחנו בטיפולי פוריות עקב בעיה ברזרבה השחלתית שלי שמאוד משבשת אותי ומדכאת אותי - אני בטיפול פסיכולוגי.
בן זוגי בהסתגלות לתרופה פסכיאטרית חדשה (הוחלפה לו תרופה) ושיקום הדיכאון אך מנגד עובר עם עצמו לא מעט וכנראה שזה מוציא ממנו המון תסכולים.
מין תקופה מאוד משבשבת ומתוחה של שנינו.
בקשר המיני גם עברנו לא מעט, ירידה בחשק אצל שנינו וטיפול תרופתי קודם של בן זוגי שגם גרם להרבה בעיות, חוסר יכולת להגיע לשופכה ואפילו חרדתביצוע שלו שהקרינה עלי, והניסיון להכנס להריון שבכלל הרס הכל.
אתמול היה לנו ריב מאוד גדול ששפכנו אחד על השני את כל המכאובים שלנו והתסכולים שלנו ובן זוגי התוודה ואמר שמאז הלידה ונוכחותו הפעילה בלידה גרמה לו לא להמשך אלי ולחוסר משיכה שזה כל פעם חוזר אליו.
הוא טוען שהוא נהנה מיחסי המין איתי אבל זה מבחינתו ממש הרס.
הייתי די בשוק מזה ונורא נעלבתי והתפרקתי ובאותו רגע פשוט הכל התמוטט מבחינתי.
בכיתי והוא בכה ופשוט היינו בחוסר אונים מטורף ופחד מזה שהכל מתמוטט לנו.
דיברנו על הכל ושנינו משוכנעים שטיפול מיני זה משהו שמאוד יעזור לנו ואנחנו צריכים לעבד את זה ולהגיע להחלטה יחד, אנחנו יודעים שיש לנו בסיס טוב בזוגיות.
השאלה מה עושים במקרה של משיכה שנפגעה כתוצאה מהלידה?
האם יש דרכים להחזיר את החשק ולהביאו לשיאו?
באיזה כלים מטפלים בזה.
זה פשוט פירק אותי לגורמים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל התשובות לשאלותייך ועוד..
לימור בנדל15/11/20100544578993
התקשרי אלי , לימור
אכן אתם זקוקים לטיפול מקצועי מיני .
בזה בדיוק אני עוסקת . עזרתי להמון זוגות לשקם את הקשר הזוגי והמיני לאחר טיפולי פוריות ובעיות חרדת ביצוע . יש תהליך שיכול לתמוך בכל מה שחוויתם ומה שאתם עוד חווים . בואו אלי ואשמח להעניק לכם כלים לשיפור הקשר וחידוש החוויות הזוגיות והמיניות המעצימות אתכם. אשמח לתמוך בך בתהליך וגם בו כתהליך זוגי או אישי לפי בחירתכם .
עם בסיס טוב של זוגיות ואהבה - השמיים הם הגבול !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות..אני11/11/2010
אני אעשה את זה קצר וקולע כי אין טעם להסביר את מה שבטח כבר שמעת אלפי פעמים לפני.. יש לי 2 שאלות,
אוננות - אני לא עושה את זה מסיבה כלשהי,ואני בחורה מאוד אבל מאוד מינית, ולפי מה שהבנתי עד היום זה יכול לפתוח בפני רבדים חדשים בחיי המין שלי ו\או החיבור שלי עם עצמי... אז איך מתחילים ?
גברים שגומרים מהר - אין לי רזומה "מקצועי" כמו שאומרים אבל יש לי מספיק לאינדיקציה מסוימת ואני לא מבינה למה כל מי ששוכב איתי גומר מהר? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתחילים ?? פשוט מתחילים !!
לימור בנדל14/11/2010אני יקרה ,
איזה כיף לקרוא שאת בחורה מינית ! נפלא ומבורך ! אכן אוננות פותחת בפנייך עולם נפלא של חיבור לגופך כך שתוכלי לחוות אורגזמות מדהימות עם האדם שאת הכי אוהב - עצמך. אישה שמאוננת יודע לאחר מכן יחד עם גבר לכוון אותו מה שבדיוק עושה לה טוב ואיפה בדיוק לגעת ואז הגבר שלה יכול לספק אותה תמיד !!! היא לא מפתחת תלות בגבר שלה כדי לקבל אורגזמות .
המלצתי - ככה מתחילים : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי. בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך. ניתן לעשות תהליך זה גם מול סרט כחול וסצינת סקס שאתה אוהבת לראות בה ואז לגעת בעצמך לאט , לאט ולאונן מול הסרט והפנטזיות שלך .
לשאלתך השניה - את מרגשת אותם !! את מדליקה אותם !! איזה כיף אה..
לשפיכה מהירה יש כמה גורמים . גיל הוא אחד מהם . זה תלוי בגיל הגבר - גברים צעירים 18 ומעלה גומרים מהר יותר מאשר גברים בגילאי 28 ומעלה . וגם גברים ששוכבים איתך בפעם הראשונה יכולים לגמור מהר כי הם מאוד מתרגשים מהסיטואציה של להיות איתך במיטה .. ועוד .
סקס מהנה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בעיותשואלת04/11/2010
שלום
אני בת 34 ובן זוגי בן 40, אנחנו ביחד 7 חודשים, וגרים ביחד חודש.
אנחנו מסתדרים מצויין, כיף לנו ביחד, אוהבים אחד את השנייה, אבל יש לנו בעיות במין.
אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, בן זוגי רגיל שהאישה (הוא גרוש) עושה את הצעד הראשון, ולעומת זאת אני רגילה בדיוק הפוך, ואז יוצא מצב שכל אחד מחכה שהשני יעשה את הצעד.
היו פעמים שניסינו ופשוט זה לא הלך, יש משיכה מאוד גדולה אחד לשני, אבל לצערי באמצע זה "נופל".
אני חייבת לציין שהיו פעמים שזה כן הצליח.
יכול מאוד ליהיות שאני מאוד סגורה וביישנית, איך אני יכולה להשתחרר?
איך לעשות את הצעד הראשון?
אני לא רוצה שבגלל הקטע הזה המערכת יחסים שלנו לא תצליח. זה חשוב מאוד לשנינו.
מה זה טיפול טנטרה?
והאם יש משהו שנוכל לנסות לעשות לבד בלי צד שלישי בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בעיות - תגובה
רמי בוכניק07/11/2010היי
השלב הראשון הוא לפתוח את זה בשיחה בבית קפה או בטיול הליכה כך בלי פלאפונים ו\או ילדים וכולי ברקע. כתוצאה משיחה זו אולי ללכת קצת אחד לקראת השני ולפתוח את הביישנות. האם סיפרת לו אפילו ברמזים מה מרגש אותך? האם את מפרגנת לו בהקשר המיני ,בהקשר המראה שלו ,בהקשר של כמה את נמשכת אליו וזאת כדי שיהיה לו יותר ביטחון במישור האינטימי .
יש פה הרבה שאלות חלקם אני מציף פה.
מבחינת נרחב של עבודה טנטרית - זה מרחב שעוזר מאד להיפתח ,לחוות ולפר את המיניות. כמובן שסדנה טנטרית מעורבת בצד שלישי ומובן מאליו שמנחה מקצועי מחויב לדיסקרטיות מלאה.
זו סיטואציה שכן הייתי ממליץ לפנות בה לצד שלישי ,מאד ממליץ על סדנה טנטרית אישית (כלומר לשניכם ולא בקבוצה בשלב זה )
אם רוצים מוזמנים להתקשר .
שלכם
רמי בוכניק
0542129221* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בעיות - הכוונה זוגית
לימור בנדל07/11/2010שלום לך שואלת ,
אני קוראת אותך ושואלת את עצמי - האם יש ביינכם תקשורת פתוחה ?
מסתדרים מצויין , וכיף ביחד אלו לא המרכיבים היחידים של זוגיות מצליחה .
הבסיס - עמוד התווך שעליו עומדת זוגיות הינה תקשורת פתוחה וטובה .
האם אתם יכולים לאמר הכל אחד לשניה ??
הרגלים ניתנים לשינוי אם רוצים מספיק .
אני ממליצה בחום לשבת לשוחח על היוזמה בסקס . בלי מה היה בעבר ולמה אני " רגיל/ה " . אלא לדבר על מה עכשיו טמה היתי רוצה שיהיה לי איתך כיום בזוגיות שלנו.
הוא התגרש ממנה כי היה לו שם לא טוב בא' , ב' , ג' . אני מניחה כי הוא פתח מע' זוגית חדשה איתך כי הוא מוצא בך אישה שיותר נכונה לו ממה שהיתה וממקום זה אני מזמינה את שניכם לפתוח בדיאלוג זוגי חדש . גם את בטוחני כי חווית מע' זוגיות שונות והיום את לא עם הגברים ההם כי הם לא התאימו לצרכים שלך .
רוצה להצליח הפעם ?? אני ממליצה בחום על שיחה בה תפתחו שניכם את הכאבים שלכם , בלי שיפוט או ביקורת וממקום שיתופי ומעצים . אם לבחור שלך לפעמים עומד ולפעמים לא סימן שיכולה להיות שם אולי " חרדת ביצוע " ולכן הוא נמצא בראש במקום פסיכולוגי של פחד לאכזב אותך בסקס ולכן הוא מתחמק מסקס ( גם אם לא הוא יזם במע' הזוגית הישנה שלו - יתכן ומאותה סיבה ) .
רפואית טיפולית - ממליצה לבחור שלך לעשות בדיקות של רמות הורמונליות לראות אם הכל תקין שם .ללכת לרופא המשפחה שיתן בדיקות דם לפרופיל הורמונלי ועם זה ללכת לאנדוקרינולוג . הוא נמצא בגיל של שינוי ויש גברים שחווים " משבר גיל 40 " יחד עם הגרושים שחווה אני חשבת שיש מקום של בדיקה וטיפול . לך יקרה אני ממליצה לבוא ממקום של פתיחות , אשמח לעזור לך .
את מוזמנת לפנות אלי ולבוא לשיחה אחת פתוחה איתי - נדבר על הכל ואתן לך כלים להצלחת הזוגיות והמיניות הקיימת .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשיתמישהי30/10/2010
שלום
לפני כחצי שנה בערך ,פירסמת (לימור) מאמר ובו עיצות להעצמת העינוג הנשי
ובין עיצותאלו גם :איך להגיע לגמירה מנקודת הג"י ,כשהתייחסת לזה כאל שלב בו ,אם ניתן כבר לחוות את זה
ניתן יהיה לחוות גם שפיכה נשית בהמשך.
ואז עשיתי שיעורי בית לפי עצותייך והגעתי לגמירות עמוקות מנקודת הג"י
ואני רוצה כעת לחוות גמירה עמוקה עם שפיכה .
הייתי רוצה ממש להבין ברמה הטכנית איך לעשות זאת .
אגב אני בזוגיות כבר 3 שנים ,ויש לנו סקס נפלא ופתיחות ,והכל טוב .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
לימור בנדל02/11/2010איזה כיף לקרוא אותך ! אשרכם על זוגיותכם ומיניותכם !
זה מצויין במאמר :
כיצד לחוות אורגזמה מנקודת הג'י ?
בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנקודת הג'י רצוי שתהיי מגורה לפני כן - או על ידי אורגזמה דגדגנית או על ידי משחק מקדים מורחב ומפנק בעזרת בן הזוג שלך . ברגע שאת מגורה, אזור נקודת הג'י יבלוט בתוך הנרתיק הודות למילוי כל נימי האזור בדם ועוררת רגישות האזור . או אז יש לשכב על הגב, לפשק את רגליך ולקרב אותם מעט אל הבטן. היעזרי בגבר ובקשי ממנו להחדיר שתי אצבעות לכיוון הבטן, כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק (המיקום משתנה מאישה לאישה) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת "בואי הנה" עם האצבעות. גירוי העומק מאפשר ללב, למוח ולרגשות שלך להגיע לאינטימיות כאחד.
השתדלי להגיע לגירוי לאחר שהתרוקנת קודם לכן בשירותים כששלפוחית השתן ריקה, מפני שלפעמים מלווה עינוג נקודת הג'י בהרגשה מאוד חזקה של רצון לתת שתן. זוהי תחושה טבעית ואין סיבה לבהלה אלא להיפך - זה אומר שהוא בדיוק במקום הנכון! אם תהיי שלווה ורפויה, התחושה תחלוף. אם אכן את מרגישה לחץ של שלפוחית השתן, גשי לשירותים לפני המשך האקט, הטילי את מימייך וחזרי להמשיך בעונג.
מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק, את האורגזמה תחושי כאורגזמה "עמוקה" שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות העליונות של הנרתיק. עם תחושת ההתפוצצות, יגיע השחרור ותחווי את ההנאה המקסימאלית על ידי אורגזמה עמוקה ומענגת. כעת מגיע שלב בו על האישה לתת אמון מלא של אהבה בעצמה ובבן זוגה, שלב האקסטזה הקוסמית של ההשפרצה, הנקרא גם "שפיכה נשית".
את מוזמנת לקרוא את כולו וללכת לפי הנחיות . בעיקר להיות חופשיה ומשוחררת .
לא כולן יכולות לחוות זאת יקרה . יש מצב שכן וגם יש מצב שלא..
בהצלחה !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום נישואיןאני26/10/2010
היי
יש לנו יום נישואין האמת שמחר-27.10 ורציתי המלצה או רעיון לסדנת זוגות,או משהו חוויתי אחר ושונה....
אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום נישואין - סדנה זוגית איתי
לימור בנדל27/10/2010מזל טוב !
יש המלצה על סדנה זוגית אישית איתי
משהו מאוד חוויתי , שונה ואחר ממה שהכרתם עד היום ..
התקשרו ואשמח לתת מידע .
0544578993
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאילו שעות נוח שאתקשר?
אני02/11/2010אשמח לשוחח איתך,אך אין מענה בנייד שלך...
באילו שעות נוח לך שאתקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאילו שעות להתקשר - כל יום עד 22:00
לימור בנדל02/11/2010אם אני לא זמינה יש להשאיר לי הודעה - אני כנראה בטיפול / הנחיה .
אני חוזרת לכולם עם סיום הטיפול .
לא בשישי - שבת. תודה
בשמחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתקשר שוב
אני02/11/2010יכול להיות שלא יצא לך לחזור להודעתי שהשארתי.
אתקשר מחר שוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום נישואין - תגובה
רמי בוכניק02/11/2010סדנת טנטרה זוגית אפשר לכלול עיסויים.
שלך
רמי
0542129221* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הסדנאות הן......
אני06/11/2010כל הסדנאות הן בערום מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הסדנאות הן......לפי הפתיחות שלכם
לימור בנדל07/11/2010אתם מחליטים מה הגבולות שלכם בכאן ועכשיו של המפגש
יש זוגות שרוצים בלבוש מלא , יש שרוצים בחלקי ויש המבקשים ערום מלא .
אתם תחליטו מה נכון לכם , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבדל בין טיפול טנטרי לעיסוי טנטרייוסי24/10/2010
שלום לימור
מה ההבדל בין טיפול טנטרי לעיסוי טנטרי האם שנהים אותו הדבר
ואם גבר מטפל או אשה האם הטיפול אצל שניהם זהה ומה הוא לעומת טיפול שבדי מלא
צילצלתי פעם וענה גבר שאמר שזה בערום מלא ואני מאוד רוצה לנסות אבל מעדיף שאם זה כך מישהי מנוסה רק להבין קודם מטפל אחד אמר שאם לוקחים סידרה אז זה מאוד עוזר
לגוף ולנשמה (לפי דעתי זה מה שאני צריך ודחוף) רק הייתי רוצה קצת להבין ואם כן למצא משהיא מנוסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין טיפול טנטרי לעיסוי טנטרי - תגובה
רמי בוכניק31/10/2010היי
אם נדייק אין ממש מושג כזה עיסוי טנטרי
יש עיסויים (המכונים עיסוי יוני ,עיסוי לינגאם וכיו"ב המקושרים לטנטרה )
טיפול טנטרי הוא טיפול מאד פתוח שעניינו בעיקר בעבודה אנרגטית חזקה מאד תוך שימוש והעצמת האנרגיות המיניות
טיפול שכזה יכול להיות בעירום מלא או ללא עירום כלל ,יכול להיות עם מדע ישיר באברי המין וללא וכיו"ב . זה מרחב מאד פתוח שנבנה בהתאם לצרכיו של המטופל וע"פ דיאלוג מקדים בין מטופל\ת למטפל\ת.
עיסוי שוודי זה אחד העיסויים הקלאסיים ועניינו בעיקר בעיסוי להזרצמת דם וכל היתרונות הנוספים שיש בעיסויים (ויש הרבה )
מקווה שעזרתי לעשות סדר במושגים
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת זרערונית19/10/2010
שלום
כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לפעמים אחרי מין אורלי אני גם בולעת
ברצוני לשאול האם זה באמת נכון שזה בריא כמו שאומרים או שזה מסוכן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת זרע - טובה לבריאות
לימור בנדל20/10/2010אכן זרע טוב לבריאות
בעיכול שלו משתחררים לגוף
אבץ שהוא מצויין למראה עור הפנים
וויטמין A שהוא טוב לראיה .
סכנה היחידה היא אם בן הזוג לא נבדק רפואית
ויכול לשאת מחלות מין שיחדרו לגופך דרך הפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע
רונית20/10/2010תודה בהמשך לשאלה הקודמת ששאלתי
האם יש מושג כמה באמת בולעות ממש וכמה לא
האם יש סטטיסטיקה
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע - סטטיסטיקה
לימור בנדל21/10/2010אין סטטיסטיקות שנעשו בנושא .
משיחות סלון עם נשים כ 10 שנים
במסיבות רווקות וערבי נשים
אם בממוצע יש 15-20 נשים בערב
כ 2 מתוכן בולעות .
עזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע
רונית23/10/2010רק מסבך יותר האם הם לא בולעות כי הם לא מודעות שזה בריא או שנגעלות סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע - סיבות להימנעות
לימור בנדל23/10/2010אין דבר כזה " נגעלות סתם " .
אם משהו מגעיל אותך את לא נגעלת ממנו סתם - יש סיבה.
אם חרא מגעיל אותך אבל תגלי שזה מאוד, מאוד בריא אז מה ?
לא יגעיל אותך לאכול אותו ??? סליחה על ההשווה המוקצנת .
כל אחת והסיבות שלה .
הכי חשוב להיות אוטנטית ולדעת איפה הגבולות שלך
מה את כן רוצה ומוכנה לעשות ומה לא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע - תגובה
רמי בוכניק31/10/2010נקודת ראייה גברית
השאלה שאת צריכה לשאול זה מה את רוצה ?
האם אותך אישית זה מגעיל , האם הטעם מגעיל אותך או טעים לך או לא לכאן ולא לכאן?
לגבר זה עושה טוב מהסיבה הפשוטה שהוא מרגיש שאת מכילה אותו בצורה טוטלית.
כמובן לא כדאי לבלוע זרע עם בן זוג לא קבוע או ללא בדיקה.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור שלוםס10/10/2010
אני בן 23, נראה טוב(כל אישה אומרת לי את זה). אין לי בעייה להגיע לסיטואציה אינטימית עם נשים. אך, כמעט כל אישה יפה או יותר נכון שמושכת אותי וגם אם אני לא מכיר אותה אני רוצה סקס. אני פשוט חרמן יותר מידי ולא יודע מה לעשות עם זה.
אשמח להתייעץ איתך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום - תגובה
לימור בנדל10/10/2010שלום לך ,
אינני מבינה מה הבעיה ?
נפלא שאתה חרמן , נפלא שאתה רוצה סקס .
נפלא שאתה נמשך לנשים , נפלא שאתה נמשך לנשים יפות .
מה מפריע לך בכל מה שציינת ?
מה זה " חרמן מידיי " ?? מה לעשות עם מה ??
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא רגיל
ס10/10/2010אם אני ירצה כל אישה או ינסה לגשת לכל אישה אני צריך לרסן את עצמי.
אני צריך יותר לשמור על איפוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רגיל לחלוטין וטבעי
לימור בנדל10/10/2010למה ????
למה אתה כבחור צעיר בעל תאבון מיני בריא
צריך לרסן את עצמך ? למה עליך לשמור על איפוק ?
מה לא בסדר בזה ? לא ענית לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)