מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- חשש להרפסנועה24/08/2010
היום בבוקר ראיתי מעל לשפה העליונה של הפה של בן זוגי מעין חצ'קון עם נקודה לבנה כמו מוגלה. האם זה הרפס? האם זה אומר שמישהו מאיתנו נשא? אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום תמיד. אך מתנשקים הרבה, במיוחד נשיקות צרפתיות שהוא נורא אוהב. האם יש בזה משום סיכון? האם כדאי להיבדק? או שלהיפך, לא להיבהל מכל דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת להיבדק
לימור בנדל24/08/2010ממליצה על בדיקת דם קלילה
שצוריד את החשש במהרה !
לפנות לרופא המשפחה
והוא יתן את הפניה הנחוצה - בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עקב חדירה אנאליתבועז21/08/2010
לאחר חדירה אנאלית עם חברי , אני סובל מדימום קטן לאחר מתן צואה ,ברצוני לדעת פרטים
לגבי נושא זה ותשובות איך אני מקטין את מתוצאה הזאת לאחר מין אנאלי , דבר שני האם ישנן תרופות המזרזות את ריפוי הדימום . תודה מבועז נאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך לחוויה אנאלית נפלאה
לימור בנדל23/08/2010בועז יקר ,
כאשר ישנו דמם בעת חדירה רקטלית משמע שהשריר לא היה רפוי מספיק בזמן החדירה והיא נעשתה בצורה כוחנית שגררה פיצוץ של נימים שנמצאים בתוך הרקטום.
תרופה - אין צורך בשום תרופה הגוף מחלים מיד כמו כל פצע רגיל בכל אזור אחר בגוף , באם אתה רואה דם גם אחרי 3 ימים עליך לפנות לבדיקה דחופה שכן יש בעיה פיזיולוגית או דם בצואה עצמה .
לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים. הדרך להקטנת ואפילו לכך שלא יהיה בכלל דמם מגיע קודם כל בראש . עליך להיות רפוי לחלוטין בזמן קיום יחסי מין אנאלים . כיווץ של השריר יכול לגרום לקריעת נימי הדם ולדמם נוסף.
לפני הכל, מומלץ לבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת היטב בג'ל או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , בצעו חדירה ראשונית איטית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין ותרגיש איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
הנאה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להאמין לגברים?יעל11/08/2010
שכני כבן 55 כשפוגש אותי עם אנשים מהשכונה או אחרים בכלל - הוא בקושי אומר לי שלום ולא מפתח איתי שיחה, אך כשאני מטיילת לבדי ברחוב עם שתי בנותי הקטנות, לפתע אני שומעת מכונית מתקרבת, צופר לי, ואני רואה אותו פותח חלון וצועק לעברי: "מי זאת היפהפיה הזאת המטיילת ככה עם בנותיה??", חייכתי בקושי והלכתי לדרכי. מדוע בנוכחות אנשים הוא קריר, וכשפוגש אותי לבד מנסה למצוא חן בעיני? ובעצם הו יכול באותו מידה להתעלם ממני ולהמשיך בדרכו, מדוע צופר ומחמיא? האם מעוניין בי??? האם זו הצגה??? מדוע ליד אנשים הוא אחרת וכשאני לבד- מחזר??? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרשנויות
רמי בוכניק16/08/2010כל הסבר להתנהגות ולהתנהלות שלו מולך יהיה פרשנות בלבד .עדיין אדבר על כמה מוטיבים.
אחד מהפחדים הגדולים של כולנו הוא פחד מדחייה (ומי שמכיר את הטארוט של אושו -יש שם קלף מאד יפה לזה ),אותו פחד רווח ושולט בנו מאד כילדים שמתחילים עם בני המין השני ע"י הצקות .גם כמבוגרים יש את הפחד מדחייה ,יכול להיות שהוא מפחד להידחות על יד אנשים ולכן על יד אנשים מתנהג בקרירות ,יכול להיות שבאוטו הוא מרגיש מוגן ,זורק את המשפט ונוסע ואז יותר קל לו להתחיל .השאלה החשובה היא : לא אם הוא מעוניין אלא האם יש לך עניין בו ?
באם אין לך עניין אז זה לא משנה .
באם כן מזמין אותך להתגבר על הפחד מדחייה ופשוט לשאול אותו אם יש לו עניין אמיתי בך.
שיהיה בהצלחה
רמי בוכניק מאמן אישי
ומטפל בטנטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויי ביחסי המיןבני08/07/2010
היי לימור.
רציתי להתייעץ איתך לגבי הסקס שלי עם אשתי .
אני ואשתי נשואים באושר כ 7 שנים .
יחסי המין שלנו הולכים לפי מצבי רוח כלומר מתי שבא לה הסקס זורם סבבה ולפעמים כלומר רוב הפעמים הסקס ממש לא משהו ,כאילו אין לה עיניין בזה או שפתאום היא נרדמת והיא מבקשת להעיר אותה ואז היא קמה הפוכה והעיקר תכניס וזהו .
יש לציין שהיא גומרת במהלך הסקס שלנו 2-4 פעמים גמירה רגילה הראתי לה את הכתבות שלך לגבי שפיכה נשית, ואיך לענג את הגבר במציצה .
היא קראה את הכתבות היא טוענת שזה עיניין אותה והיא גילתה דברים חדשים בעיוני אבל במעשי הכול שואף ל-0 . אני כל הזמן מנסה לפנק אותה במשחק מקדים וכשאני מגיע למטה היא עוצרת ואמרת "תכניס לי אותו ואל תמשיך לגעת למטה כי זה שורף לי אחרי זה"
אני מזה מתבעס כל פעם מחדש!. (היא היתה אצל רופא נשים בבדיקה שיגרתית הכול תקין!)
לאחר קיום יחסי המין שלנו יש קטע שהיא חרמנית ואחרי כן אני מוצא את עצמי עושה לה ביד (זה קורה לפעמים) . ולפני שהיא גומרת היא אומרת לי שיש לה פיפי אני אומר לה תוך כדי שזה לא פיפי וזה הגמירה "שפיכה נשית" ואז היא גומרת ולא יוצא משם שום השפרצה כאילו יש מחסום.
גם אוראלי היא מוצצת בערך 20 שניות עד חצי דקה וזהו (זה אפילו לא מעורר את העיניינים) אני אומר לה שתמשיך אבל היא אומרת שהיא לא יכולה וממציאה כל מיני סיבות .
אני ממש מיאש מכל הסיפור הזה דיברנו על זה המון וכל יומיים אנחנו מתווכחים על הנושא היא אומרת שהיא תשתנה וזה חוזר חלילה ,חשבתי אולי יש לה רומן והיא נשבעה שאין לה ולא היה לה אני מאמין לה כי היא טיפוס לא שקרן.
אני יותר פתוח ביחסים ויוזם קורא כתבות מתעניין באתרי סקס לגבי תנוחות חדשות בקיצור ממש פתוח בנושא והיא כלום לא מעניין אותה ממש אדישה .
חשבתי אולי לקנות לה טיפות חשק(זבוב הספרדי, אפרודיטה)אבל אני לא יודע אם זה אמיתי או סתם שקר.
שאלתי אותה אם היא מעוניינת ללכת לשיחות אצל סקסולוגית והיא לא מעוניינת .
מה עלי לעשות אנה עיזרי לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי
רמי בוכניק11/07/2010שלום רב לך
אתה מציין פה המון נושאים
מתוך כל הדברים עולה שאולי כדאי לכם לשקול אימון \טיפול זוגי משולב בכלים טנטריים.
לעבוד על האמון בינכם ועל עוד הרבה דברים .
אולי יותר אימון זוגי קודם כל בנושא התקשורת שלכם .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בין גברים ונשים
לימור בנדל13/07/2010בני ,
נשים וגברים מחוברים למיניות בצורה שונה . אצל רב הגברים סקס אינו קשור לדבר מלבד לסקס עצמו והם יכולים לנתק את עצמם מכל דבר אחר שהם חוו ולעסוק בחוויה המינית ללא מטען עודף .
נשים לעומת גברים באים לחוות מיניות יחד עם החוויות הריגשיות שחוו במהלך היום .
אתה מתאר שאתם " כל יומיים אנחנו מתווכחים על הנושא.." מה שטוען את הנושא המיני ביחסי כח של אני עושה לך ואת לא עושה לי , אני רוצה ככה ואת לא רוצה ככה, את לא מספקת אותי ואני נשאר " מסכן " בסוף הסקס שלנו ועוד כל מיני טענות שאתה "מעניק" לה בנושא . כמה מינית אישה יכולה להרגיש כאשר מראש אתה מקטין אותה בנושא הזה שבו אתה מעוניין שהיא תהיה " גדולה " ??? היא מראש יודעת שהיא לא מספקת אותך וחווה אותך כמשהו ריגשי שלא ניתן "להרגיע" את הרצונות שלו .
למה שאני כאישתך ארצה להיות איתך במקום בו אני יודעת מראש שאני לא מספיקה לך ???
ממליצה בחום לשנות גישה , תתחיל בלהאדיר ולפרגן למה שיש . להוכיר את מה שיש לה איתך כבר עכשיו . לא רבות הנשים ( כ 30% ) שיכולות לגמור מחדירה - האם הערכת אי פעם את הנקודה הזו ??? נסה לפרגן לה על כל מה שאתם עושים עד כה ולהנות ממה שיש .
מצבי הרוח שלה ברורים היא רגשית = היא אישה : אם מישהו עיצבן אותה בעבודה / בבית ( אתה , הילדים ) , אם קשה לה בנושא מסויים בחיים , אם פגעו בה במהלך היום , אם היא עייפה מאוד , אם היא לא פנויה ריגשית יהיה לה קשה שאתה בא ומיד מבקש ממנה בקשות שונות ומגוונות שקשורות לסקס - היא תרגיש כ"צעצוע מין " שבא הביתה רק כדי לספק את הגחמות המיניות שלו.
אז מה אם אתה " פתוח יותר וקורא יותר מאמרים " - יקירי , את אשתך אתה לא קורא.
אתה בכלל לא קשוב לה . לא כל הנשים צריכות לאהוב שיורדים להן , לא כל הנשים אוהבות למצוץ , לא כל הנשים יודעות מה זו גמירה דגדגנית ונגעלות מעצמן כי מעולם לא אוננו או היו תמיד בשליטה ולא אפשרו לעצמן לחוות בכלל אורגזמה מסוג זה.
שוחח למולה , האם היא מאוננת ? האם חוות אורגזמה דגדגנית ? האם נגעלת מעצמה??
אני מזמינה אותך לייצר קירבה ריגשית לפני שאתה מתנפל עליה בסקס.
שאל אותה איך עבר עליה היום , צור מרחב של שיחה על רגשות שהיו לה , תקשיב לה , תעודד אותה , אל תתן לה פתרונות ועצות . ספר לה מה עובר עליך , איך עבר עליך היום . קירבה ריגשית תוריד את היום מהראש שלה ותפנה מקום לדברים אחרים . תלטף , תחבק , תנשק - ללא סקס.
לא כל מגע חייב להסתיים בסקס . צור מרחב אוהב ומפרגן ואז תהיה לך אישה יותר מינית.
ואחרון חביב , מזמינה אתכם לייעוץ זוגי .
אתה כותב כי אתם ביחד באושר כבר 7 שנים - ומאידך גיסה אתה כותב לי המון דברים שמתארים וויכוחים יומיים שלא גורמים בכלל לאושר אלא לתחושות הפוכות בכלל . יש כאן בעיה של תקשורת .
יש כאן תהליך זוגי ומיני שיש לעבור אותו יחד.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"מאהב"
דני11/08/2010תבדוק טוב באם יש מישהו אחר שמענג את אישתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף קונדוםגילה שלום09/08/2010
ברצוני לדעת מה תוקף קונדום מרגע יצירתו, אני מדברת ספציפית על קונדומים R3, האם אני יכולה לדעת מה שנות התוקף- ולא תאריך תפוגה. אם רשום עליו 01\2014 מתי הוא יוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף קונדום
לימור בנדל09/08/2010לכל חברה יש טלפון שניתן לשוחח למולם
התקשרי אליהם ותשאלי.
כל חברה משתמשת בחומר לניטרול הזרע
שבגלל פעילותו יש תוקף לקונדום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש ספק רכשו חפיסה חדשה
רמי בוכניק11/08/2010בחפיסה החדשה שימו לב שיש תאריך תפוגה כדי למנוע ספקות
ואגב אם קונדומים היו בשמש הישראלית בחוץ ,או נמעכו בכיס אחורי של ג'ינס ווכיו"ב הייתי ממליץ לא להשתמש ולרכוש חדשים
והכי חשוב
תהנו .
שלכם
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיבולגילי04/08/2010
אני מחפשת דרכים לתבל את חיי הזוגיות שלנו. אנחנו נשואים עוד מעט 9 שנים + שני ילדים. תוכלו אולי להמליץ על ספר שיכול לעזור לי לקבל רעיונות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הספר שלי בדרך..
לימור בנדל08/08/2010היי גילי , תודה על שאלתך .
אכן , אני מודעת לצורך לחדש ולרענן בזוגיות של שנים יחד עם ילדים .
מהצורך אני כותבת ספר חידושים שיהיה נגיש וכולם בכל גיל - העיקר שיהיה רצון !
בנתיים אפנה בכללי לספרים בנושא זוגיות ומיניות שיש בכל חנות ספרים .
אין ספר מיוחד עליו אוכל להצביע .
והינה כמה טיפים ממני בנוגע להוויה מינית מתחדשת :
ראשית , שינוי בחיי המין בא ממקום ששני בני הזוג מעוניינים בחוויה אחרת מהרגילה . במידה ושניכם מעוניינים בשינוי ומרגישים צורך לחדש ולגוון יש אין ספור הצעות :
1.ספרים בנושא מיניות - ספרים בעלי תמונות מגוונות ושונות הקשורת לעשיית אהבה זה עם זו. קראו את הספרים יחד , התבוננו בתמונות ובצעו יחד את אשר נכתב ונראה בתמונה ובספר.
2. גלישה באינטרנט -כתבו ב"גוגל" את המילה "סקס " " אהבה " זוגיות " ותוכלו להגיע לעשרות מאמרים ואתרים בנושא . קראו , התבוננו ואיספו משם רעיונות חדשים אותם תוכלו להביא לבן / בת הזוג. החליטו ביחד שכל פעם אחד מכם מביא את הרעיון ( לא כל הזמן אתה .. ) - פעם אחת בשבוע .
3. פנטזיות - צרו ערב שיתופי פנטזיות . שבו לארוחה רומנטית , קשקשו על איך עבר השבוע/היום , שתפו זה את זו בדברים כללים ולאט, לאט גילשו לשיחה בנושא עשיית אהבה . שתפו זה את זו בפנטזיות שלכם . כל אחד בתורו , תארו , ספרו לפרטי פרטים , הסבירו מה בפנטזיה מרגש אתכם , למה היתם רוצים להוציא אותה לפועל ( אם בכלל ). ערב אינטימי כזה יהפוך את הסקס שלכם למטריף ! הפתיחות , התקשורת ..
4. חוויה של חמשת החושים - צרו ערב שיעבוד על כל 5 החושים או לחלופין שחקו עם חוש 1 בכל מפגש מיני ביינכם.
5. משחקי קופסה - יש משחקי קופסה מוכנים שניתן להשתעשע איתם במיניות ואתם יכולים גם ליצור משחק משלכם. קחו פתקיות קטנות כיתבו כל אחד מה הוא היה רוצה שהאחר יעשה לו. כל מיני רעיונות שלכם או ממקומות אחרים שאספתם. כל פתק רעיון 1 - לא לערבב . קיבעו לכם ערב של כייף יחד ואז שילפו פתק אחד ובצעו אותו .
6.מפגש טנטרי זוגי - מפגש בהחלט שובר שיגרה . התרגילים שתלמדו במפגש ישרתו אתכם גם במהלך שגרת החיים הרגילה ותוכלו לשלב תרגיל זה או אחר ולגוון את חיי האהבה שלכם . המפגש הוא לא ממקום טיפולי ! אלא ממקום של הדרכה והכוונה . המפגש תואם את ציפיות שני בני הזוג ויש בו דינמיקה מופלאה וקסומה המשפיעה בצורה חיובית מאוד על הזוגיות עצמה , לא רק במקום של המיניות . עלות המפגש נקבעת עפ"י מקום המפגש ומשך המפגש. שוחחי למולי ..
התמדה ואחריות אישית וזוגית מזרימה הנאה ותשוקה..
תעשו אהבה , לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה גם לקבל מגוון רעיונות ברשת
רמי בוכניק09/08/2010סדנאות טנטרה לזוגות (לא בקבוצה ) הם אמצעי מצוין לחידוש והתחדשות גם אנרגטית וגם ארוטית,כמו כן עיסוי זוגי מיוחד יכול מאד לרגש .
שיהיה בהצלחה ....
רמי
מטפל טנטרי ומאמן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותד08/08/2010
אני ובן זוגי מאוד אוהבים ושוקלים להינשא אך תחום אחד מפריע לי והוא התחום המיני
יש לו בעית זיקפה ושופכה מעוכבת שוחחנו על ויגרה אין לו בעיה אך מתבייש לבקש מרשם מרופא משפחה .הסקס מצויין אך אני חושבת שזה שהוא לא שופך מפחית מביטחונו העצמי הוא טוען
כי מפחד מהריון וזו הסיבה אך הפחד שלי הוא שנינשא ולא יוכל לפשוך אז איך נביא ילדים?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדה
לימור בנדל08/08/2010תודה על שאלתך .
ראשית , אין שום צורך בטיפול כימי כויאגרה אם מדובר בחרדה שניתן לשחרר דפוס חשיבה .
כן השינוי תלוי רק בבן הזוג - כמה הוא רוצה להשתנות בנוגע לתחום זה . זה שינוי שהוא צריך להיות מוכן לעבור בשביל עתידכם המשותף . השינוי אינו תלוי בך בכלל ולא קשור אליך. על בן הזוג לעבור טיפול פסיכולוגי בכדי להבין את עומק " חרדת הגמירה".
כבני אדם אנחנו באמצעות שינוי חשיבתי יכולים "לגרום " לגוף שלנו מתוך חרדה להתנהגות פיזיולוגית. בן זוגך בתוך " פחד " להכניס אותך להריון חווה שפיכה מעוכבת .
נכון שאת חושבת כי הביטחון שלו נפגע עקב חוסר פליטה , אך האם שאלת אותו ?
אין קשר בין ביטחון עצמי לבין פליטה , אלא אם יוצרים כזה . החיבור יכול להיות בהחלט שהוא נמצא בחרדת ביצוע הודות לפחד שהוא יפרה אותך . השאלה היחידה שעולה בראשי היא - האם אתם משתמשים באמצעי מניעה אחרים ??? כאשר את משתמשת באמצעי מניעה נשיים כגלולות אין סכנה בכניסה להריון ולכן פחד זה לא מהווה מחסום בכלל .
האם הוא מאונן ? האם הוא שופך כשהוא מאונן ? האם יש בעיות זיקפה באוננות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות וסקסמשה21/07/2010
אנו נשואים 16 שנה ויחסי המין שלנו גרועים מאוד. בכל פעם שאני רוצה לשכב אישתי טוענת שלא בא לה אבל ברגע שאני הצלחתי לשכנע אותה אז היא רוצה ומבקשת שאני לא יגמור.ההינו במפגש טנטרה זוגי בהתחלה אישתי לא הסכימה להכנס אבל אחר כך היא נהנתה בטנטרה והיה לה כייף אישתי מאוד מאוד סגורה ולא יוזמת שום דבר מה עליי לעשות בנידון אפילו קניתי לה וויברטור ולפעמים היא משתמשת בזה ונהנת .אני רוצה שזה יבוא מצדה ושהיא תיהיה משוחררת וזורמת.בתודה רבה ומצפה למענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת מינית
לימור בנדל29/07/2010משה יקר ,
16 שנה ביחד ואתה לא מבין את האישה שאיתך ???
תשאל אותה . היא תספר לך למה היא לא רוצה שתגמור
תשאל אותה . היא תספר לך למה היא לא יוזמת
תשאל אותה . היא תספר לך למה זה לא בא מצידה
אישה סגורה ולא יוזמת לא יכולה " פתאום " להיות משוחררת,
זורמת , יוזמת . נדרש שינוי מרצון - שלה. אין לך כלום מה לעשות בנידון .
רק תוכל להמליץ לה לעבור תהליך אישי או זוגי בוא היא יכולה
מבחירה אישית בלבד לקחת אחריות על שינוי ההרגלים המיניים
שלה . רק היא - אך ורק היא יכולה לבצע שינוי זה .
רק אם היא תרצה זה יקרה .
לא משנה : מפגשי טנטרה , ויברטורים , " שיכנוע " ועוד..
כלום לא יעזור אם היא לא רוצה . התהליך הוא שלה בלבד
אתה לא יכול לעשות כלום .
מוזמן להפנות אותה אלי במידה ותרצה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזבה מגבראחת27/07/2010
ישנו גבר אחד שמכיר אותי מקרוב נהנה לעתים לפלרטט איתי ולא מעבר לזה, גם אנו נשואים.. . כשעמדתי ודיברתי עם אישה צעירה וגם יפה, הגבר התקרב אלי אמרנו שלום אחד לשני, וכשהביט בפני הבחורה הנשואה, שאל אותה "מה נשמע", פונה אלי ותוך כדי מביט בה ושואל אותי "מה את אומרת על הבחורה היפה הזאת"??, הרי ידוע שנשים קנאיות, מדוע זה שהחמיא לה ונתן לה את כל התצומי, זה בכדי לעורר בי קנאה? נקמה???, מה גורם לגבר לומר לאישה שהיא גם יפה ונאה ולשאול אותה "מה את אומרת על האישה היפה הזאת"????, מטבע הדברים שהתפוצצתי מכעס ומקנאה, אם היה ג'נטלמן היה אומר: "איזה נשים יפות אני רואה כאן" וכד'. בכדי לא לעשות הפלייה ולהכליל גם אותי, נכון או לא?, אני עניתי: "אין לי מילים " (במילים אחרות שהיא מאד יפה". מה דעתך, ותודה רבה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ערך עצמי
לימור בנדל27/07/2010לשואלת ,
את נמצאת במקום בו הערך העצמי שלך אינו גבוה.
אישה שנמצאת במקום טוב עם עצמה , אוהבת ומקבלת את עצמה כמות שהיא
היא אישה מאוד מאושרת ומפרגנת לכל העולם .
האכזבה שלך צריכה להיות מעצמך על זה שלא משנה מי נמצא מולך -
מאהב , מפלרטט , בעלך את תמיד יכולה להיות מחוייכת , מפרגנת ואוהבת.
תבואי ממקום אוהב ומפרגן לעצמך ולעולם ולא תחווי כאב ,כעס, קינאה או תחושת אכזבה .
למה את שואלת ? כי הערך העצמי שלך יהיה גבוה כך שתדעי בדיוק מי את,
מה היופי שבך , מה הערך שלך ואף גורם חיצוני לא יוכל לערער את זה .
נשים קנאיות ???? איזה נשים אלו אני שואלת.
והתשובה - אלו שיש להן ערך עצמי נמוך ולא מעריכות את עצמן בכלל.
חשבי , מי הוא בכלל אותו הבחור שהוא יכול לגרום לך לרגשות כאלו שליליים ???
את צריכה ללמד עצמך אהבה וקבלה עצמית ואז אף אחד
לא יהיה אחראי על רגשותיך - הן תהיינה בידיים שלך.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה...
אחת28/07/2010איזה מילים, חבל"ז, צריכה ללמוד ממך המון, וחייבת לעבוד על עצמי. אבל מה יש לך בעצם לומר על הגבר הזה, מדוע לדעתך התנהג כך? והרבה הרבה תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהלות גברית
לימור בנדל29/07/2010יקירה ,
כל השערה שתתני היא מעולמך הפרטי.
כדי לדעת למה התנהג ככה את יכולה לפנות אליו
ולשאול אותו בתקשורת פתוחה ובהירה - ללא משחקים.
גבר אוהב לפלרטט , זה במהות הבסיסית שלו
לחזר , להחמיא , " לצוד " .. גברים נוטים לעשות זאת
בצורה של מלל : מחמאות , זריקת מילים , פירגון ועוד.
אני משערת לעצמי שהיה לו כיף לחזר אחרי הבחורה
ההיא ולהחמיא כחלק מהגבריות שלו ולא מעבר לכך.
הכי כדי תמיד - לשאול . ככה בטוח יודעים ואין סימני שאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מקובל ?זיו22/07/2010
אני מאד אוהב שאשתי דוחפת לי פלג סילקון בישבן ,הבעיה שלמחרת אני מרגיש בישבן תחושה לא הכי נעימה ויש לי הרבה יציאות
שאלתי היא האם זה מקובל ? האם זה לא מסוכן ?והאם הרבה זוגות עושים את זה ?
סליחה על הבורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק' ה G הגברית
לימור בנדל22/07/2010הי זיו ,
נפלא ומבורך שאתה מאפשר לעצמך עונג גברי זה !!!
לא כולם יודעים כי נק' ה G של הגבר נמצאת איפה שהוא יושב .. כן – בפי הטבעת . אם הגבר מוכן להתנסות בעונג חדש ולא מוכר אני מזמינה את בת הזוג לבקש את רשותו ולהחדיר אצבע משומנת היטב ( ג'ל סיכה על בסיס מים / סיליקון ) לתוך פי הטבעת שלו או פלאג אנאלי כפי שאישתך מחדירה לך . כמה סנטימטרים מעטים מהכניסה לכיוון הבטן נמצאת נקודה תפוחה ועגולה בגודל של אגוז אותה יש לעסות בתנועות עדינות של " בוא הנה " . נקודה זו נמצאת על הערמונית ועיסוי שלה תגרום לגבר לחוות אורגזמה חזקה פי 10 מהאורגזמה הרגילה שהוא חווה עד היום.
שימו לב – יש להיות רפויים ושלווים בכדי שהעונג יהיה טוב ולא יגרם נזק לרקמות הרקטום.
תחושה לא נעימה יכולה לנבוע מחוזק הגירוי - אתה יכול לבקש ממנה עוצמה אחרת .
אם חדירה אנאלית נעשת בצורה שגרתית יתכנו בעיות בשריר הטבעתי ולכן יש לשם לב ולחזק את השריר ע"י כיווצו חזרה כ20 פעם ביום כפעולה שנעשת על בסיס קבוע .
מאוד מקובל גירוי רקטלי לגבר הודות ומדובר לעונג גברי מדהים ועוצמתי ולאורגזמה טובה ועוצמתית. מסוכן .. רק אם עושים זאת לא נכון ומחדירים נגד הרצון של בן הזוג ב " אונס" .
המון זוגות נתענגים על נק' גברית זו .
תבלו , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בגד בי...ליאת19/07/2010
ואנחנו ב"יקום"האם טנטרה יכלוה לעזור ומה זה טנטרה בדיוק?איזה מטרות היא משיגה?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה בזוגיות
לימור בנדל19/07/2010ליאת אהובה ,
בטנטרה אין מטרה .טנטרה מלמד להיות באמת שלי , להיות הכי פתוחה והכי מקבלת את עצמי כמות שאני . להבין תובנות אישיות ולהיות במודעות אישית גבוה מול עצמי ומול הסובבים אותי, ללא חסימות , ללא הצללות , ללא שקרים .
את מספרת במילה אחת על משהו שחווית בתוך הזוגיות שלך " בעלי בגד בי " - הוא עשה לך משהו .
איפה את בכל הסיפור ? לא ציינת מה את מרגישה הודות לבגידה , האם את מבינה ממה היא נובעת ? האם שוחחתם על כך והוא סיפר לך בגלוי לב או שמה גילית זאת ללא ידיעתו ובכך ספגת גם בגידה ריגשית . האם חווית את הבגידה כחוויה קשה או כחוויה מלמדת ???
את מוזמנת לבוא אלי לייעוץ .
אקשיב לך ואכוון אותך בהתאם לרגשותיך ובמה שטוב לך בהתמודדות מול הבגידה.
נתבונן באמת הפנימית שלך , נבחן מה חסר לך , נראה איפה את כיום מול עצמך
ועוד כיוונים נפלאים מעולם הטנטרה ומעולם הייעוץ האישי .
בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף של קונדוםאור14/07/2010
חבר הביא לי קונדום בודד(דורקס כתום),איפה כתוב התוקף,על העטיפה של הקונדום או על האריזה הגדולה היותר?
כמה זמן לפני סיום התוקף מומלץ להשתמש והאם כדאי לשמור אותו בארנק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקפו של קונדום
לימור בנדל14/07/2010רשום על גבי כל קונדום וקונדום בנפרד בצורה ברורה .
אם אינך מוצא את התוקף ע"ג העטיפה הבודדה
סימן שהוא דהה בעקבות הזמן ואינו שמיש .
ניתן להשתמש בקונדום עד תאריך התפוגה שלו
ולא מעבר לכך הודות לחומר קוטל הזרע שמפסיק להיות פעיל.
תמיד כדי לשמור קונדום בארנק !!
חשוב מאוד לשמור על עצמך בכל עת
גם אם פתאום נסחפת להרפתקה חדשה
חשוב מאוד להשתמש בקונדום
והארנק תמיד איתנו !!!
קנה לך אריזה של 12 קונדומים משלך
שיהיה לך גם בחדר וגם בארנק .
אחריות היא שם המשחק !!
הנאה ממעשה האהבה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?תיקי13/07/2010
מה עושים כשאחד מבני הזוג חולה ולא ניתן לקיים מגע מחשש להדבקה? אילו צורות אחרות יש כדי להביע תשוקה ולשמור על הגחלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקיימים יחסי מין מוגנים
רמי בוכניק13/07/2010מקיימים יחסי מין מוגנים ומשקיעים יותר באקטים שלא מדבקים אם יש כאלה בהתאם למחלה הקונקרטית.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור אצל הרופא שלך
לימור בנדל13/07/2010היי תיקי ,
ראשית היתי מבררת מול רופא איזה סוג של מגע מדבק.
האם בררת אצל רופא מומחה למחלה מה הם דרכי ההדבקה ??
האם הנגיף עובר ברוק ? בדם ? דרך פצעים פתוחים ? דרך העור ? בזרע ?
יש המון דרכים לשמור על התשוקה ושמירת הגחלת גם בעת מחלה .
אם הנגיף אינו עובר דרך העור - ניתן תמיד להשתמש במגע היד
אם האוננות הדדית , אם בליטופים ובכלל בכל צורות המגע בעור.
ניתן לשחק עם אבטיח , קרח , וכל מאכל חיצוני אחר שאינו בא במגע
עם מי שאינו חולה אלא רק נוגע בזה שיש לו את המחלה .
גם ליקוק מקומות שונים בגוף שהינם אירוטים : האוזן , העורף , הגב , האצבעות
הלשון שלך באה במגע עם העור שלו ( האם עובר בזיעה ? ) ולא עם רקמות ריריות .
תשוקה ניתן להעביר גם דרך מילים ולא מחייבת מגע .
שיחה אירוטית באמצע היום, פירגון הדדי , מחמאות , חיוך ילטפו בדיוק כמו כל ליפוף אחר .
באם מדובר בהעברה דרך נוזלי גוף ניתן להשתמש ,כמו שחברי רמי כתב,
בקונדום המהווה הגנה מקסימלית נגד העברת הנגיף
כמו כן, ניתן לרכוש קונדום נשי שיכול לשמש אף הוא כהגנה תוך נרתיקית לאישה.
ישנם קונדומים לסקס אוראלי לנשים וניתן להעניק לגבר סקס אוראלי
כאשר הוא עצמו לובש קונדום .
יש עוד המון רעיונות , אם את יודעת מהי דרך ההדבקה מקדי אותו ואפרט..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה להאריך זיקפהירון03/07/2010
שלום, לי ולאישתי יש חיי מין פוריים ונהדרים. בכל זאת הייתי רוצה להיות מסוגל להאריך את הזיקפה שלי... כרגע אני שופך לפני או אחרי שאישתי גומרת, הייתי רוצה לנסות להחליט לבד מתי ולא להיות כל כך נירגש מהאורגזמה של אישתי...
ניסיתי לשלוט בשפיכה שלי ופחות או יותר הצלחתי לעצור אותה אך במחיר של הפסקת תנועה וריכוז רב. הבעיה בדרך זו שהיא משאירה אותי קרוב לשפיכה ואת אישתי קצת מתוסכלת, למרות שהיא אומרת שזה נחמד ומקרב, היא עדיין מעדיפה שאפעל במהירות ולא אנסה להאריך את האקט.
אני הכי נהנה להיות ברגע שלפני השפיכה...
כמו כן אחרי שגמרתי פעם אחת, איבר המין שלי לא מגיע לזיקפה חזקה במשך כיום. אשמח לעצה.
תודה מראש, ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש תרגול טנטרי
לימור בנדל03/07/2010שלום ירון ,
יש תכניקה מקסימה מעולם הטנטרה שיכולה לסייע לך בכל מה שמבקשת נפשך .
אתה מוזמן לקבוע פגישה מולי ואעזור לך לשלוט בשפיכה כך שתוכל
לגמור מתי שאתה רוצה עם זיקפה מעולה לאורך כל דרך האהבה שלכם .
המפגש הוא של שעה ותוכל לצאת ממנו
עם כל הכלים להיות המאהב שאתה רוצה
כולל להיות קשוב לצרכים של האישה שאיתך .
המפגש לא כולל מגע ולא כולל ערום .
מוזמן לחייג אלי ולקבוע - בשמחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרהדנה24/06/2010
שלום, סליחה על הבורות אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין מפגש טנטרי לעיסוי טנטרי זוגי? מה זה כולל ואיך זה מתבצע? יש לי ולבעלי יום נישואין בקרוב וחשבתי להפתיע במשהו קצת מקורי. האם מומלץ כהפתעה או שחשוב לדבר קודם על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע גם מזוגות שחוו את זה...
דנה24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש טנטרי זוגי
לימור בנדל29/06/2010שלום דנה ,
מזל טוב ליום הנישואין !!!
מפגש טנטרי זוגי הינו מתנה מקורית מאוד, נפלאה ומבורכת לזוגיות של שנים יחד !!
מפגש טנטרי הינו מפגש בו זוג לוקח חלק יחד בחוויה משותפת שיכולה לכלול בתוכה עיסוי טנטרי זוגי . המפגש כולל בהתאם למנחה : שיחה פתוחה בה ניתן להכיר אתכם , להכיר את האנרגיות ואת האדם המיני שבכם . בשיחה אתם מביאים את הרצונות שלכם לחלל החדר ומשם יוצאים לתהליכים שונים ומגוונים באמצעות תרגילים מעולם הטנטרה הקסום.
התרגילים אינם ידועים מראש - כמו גם התהליך הזוגי , שכן לכל זוג שמגיע עולם משלו , ערכים משלו , פתיחות מינית משלו , אתגרים משלו ועוד . התאמת התרגילים נעשת בכאן ועכשיו של המפגש .
עיסוי טנטרי גם כן יכול להערך באופנים שונים :
*עיסוי 4 ידיים - המנחה + בן / בת הזוג . כל אחד תופס צד של האהוב/ה ובהנחיית המנחה מעניקים עיסוי בכל הגוף בנק' המעוררות מינית .
*עיסוי ע"י המנחה - המנחה מעניקה עיסוי לבן / בת הזוג והשני מתבונן בנעשה .
* עיסוי ע"י בן / בת הזוג - עיסוי ללא מגע של המנחה שנעשה רק ע"י הפרטנר/ית ובהנחייה מילולית של המנחה .
* 2 מעסים בו זמנים - עיסוי בו זמני לכל אחד מבני הזוג . הגבר עם מעסה אישה ובת זוגתו עם מעסה גבר . כל שני בני הזוג מקבלים עיסוי מסונכרן בו זמנית .
המפגש הטנטרי יכול להיות עם בגדים או בערום ( גם ערום חלקי זה בסדר גמור ) הכל בהתאם לגבולות האישיים של הזוג וליכולת שלהם להתמסר זה לזו בזמן המפגש.
הפתעה.. המממ..
אני ממליצה תמיד להיות כנים ופתוחים ולכן לשוחח על הרצונות אחד של השניה אבל, בגלל שמדובר במתנה ליום נישואים וזה כיף להפתיע אז אני חושבת שיש מקום לכך רק אם מדובר בבחור ליברלי , פתוח ואוהב הפתעות . אם לא.. רצוי לשתף רק למען הסר ספק שיום שמחה זה לא יהפוך ליום מעצבן..
הכי כיף אהבה טנטרית , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דנה30/06/2010אשמח לקבל ממך המלצות על מעסים לעיסוי זוגי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעסים זוגיים
לימור בנדל01/07/2010בן ואפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי טנטרי ,מפגש טנטרי וכיו"ב
רמי בוכניק03/07/2010קודם כל מזל טוב ליום הנישואים
שיהיו וירבו עם חיי מין פעילים וזוגיות כיפית
אם לדייק אין באמת מינוח כזה עיסוי טנטרי , עיסוי טנטרי הוא כינוי לעיסוי לאישה שנקרא עיסוי יוני שזה בעצם עיסוי הנרתיק .
מפגש טנטרי זה מפגש עם מנחה טנטרי או מטפל טנטרי שיכול לכלול הרבה דברים , הכל תלוי כמובן ברצון הזוג . לכל מפגש שכזה מומלץ לקיים עם המנחה שיחה שבה יובהרו הציפיות ההדדיות הרצונות וכיו"ב .
במפגש שכזה אפשר לשלב סדנא עם מדיטציות קונדליני עבודה זוגית בתנועה , נשימות וכיו"ב מפגש מרתק וכיפי .למפגש שכזה אפשר להוסיף עיסוי שיכול להיות ב4 ידיים (המנחה ואחד מבני הזוג מעסים בן זוג אחד ואחרי זה המנחה והבן זוג השני מעסים את הבן זוג הראשון )
היתרון הגדול של עיסוי שכזה זה למידה לתרגול והנאה בבית .
הפתיחות המינית במפגש (ערום ,לא ערום וכיו"ב ) נקבעת בשיחה מקדימה ,כמובן שאפשר לחרוג מגבולות הקביעה אבל רק בבקשה ברורה ומפורשת של בני הזוג .
אשר לעניין ההפתעה ,מפגש טנטרי אינו עיסוי רגיל בספא ולכן ,גם אם לא מדברים על ההפתעה ישירות ) כדאי לברר ולגשש גבולות וכולי כמו גם להבין ולהקשיב לגבולות שלך.
שיהיה המון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?