מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- לימור שלום.ע.21/01/2012
אני רוצה לאונן ולחוות אורגזמה, אבל לא בטוחה איך לעשות זאת...
איך את ממליצה לי להתחיל לאונן?.
מה לעשות?.
אודה לך אם תפרטי. זה נורא חשוב לי.
סליחה אם זה מביך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך לאוננות רצופה בחוויות טובות...
לימור בנדל21/01/2012אישה אהובה ,
עשרות נשים פרי-אורגזמתיות ( שעדיין לא חוו אורגזמה ) מגיעות אלי לטיפול
על בסיס שבועי , את מתוקה לחשוב שזו לי הפעם הראשונה בא אני
מסבירה , מתארת ומנחה אישה כיצד עליה לאונן ולחוות אורגזמה כך שאהיה
מובכת מן התאור או ההסבר . האם את מובכת? התבונני פנימה -למה זה כך ?
אוננות היא עשייה טבעית , אישית מבורכת !!
ככה מתחילים : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. לטפי את אזור השפתיים החיצוניות , הכניסי פנימה את האצבעות ולטפי את הדגדגן ( עיגול קטן כמו גולה שנמצא בין השפתיים ) .נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי ע"י שפשוף הנק' בקצב הנכון לך כשאת מרגישה בעצם שהגירוי עולה ומתעצם . בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך. ניתן לעשות תהליך זה גם מול סרט כחול וסצינת סקס שאת אוהבת לראות ואז לגעת בעצמך לאט , לאט ולאונן מול הסרט והפנטזיות שלך . בהצלחה אהובה .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דתל"שאליהו18/01/2012
היי לימור ,
ראיתי אותך בפייסבוק ויש לי שאלה קטנה
אני בחור בן 25 הייתי דתי עד לא מזמן , עובר תהליך של חזרה בשאלה.
מחכה לחוויות ראשונות.
מתלבט הרבה האם נכון יותר למצוא מישהי אמיתית ולהתקדם איתה לאט לאט? האם לומר מהתחלה כמה אני חסר ניסיון?
אני חולם על מורה שתלמד אותי הכל גם בלי רגשות. האם לוותר על החלום הזה ולחפש מישהי רצינית? האם לנסות לחפש מישהי מנוסה שתרצה ללמד אותי הכל? האם יש כאלו דברים בכלל?
תודה רבה
אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון ולמידה מאפס..
לימור בנדל18/01/2012היי אליהו,
אני תמיד בעד הדבר האמיתי .
תמיד אתה יכול למצוא בחורה צעירה , שקטה וצנועה חסרת ניסיון גם כן
הגילאים הם 18-22 ובהחלט מתאים לך כאהבה ראשונה .
השאלה האם עשית עם עצמך תהליך חיזוק גבריות להיות מחזר , עם ביטחון עצמי
לדעת שאין שום קשר בין מי היית למי שאתה רוצה להיות .
לדעת שמי שאתה מביא עכשיו לתוך קשר הוא אותו הגבר שמעוניין להיות עם הבחורה
וזה לא תלוי בעבר מיני כזה או אחר או בהתנסויות אינטימיות כאלה ואחרות.
לא, אגב, אין צורך להפתח בפני כל אחת , לא כל אחת ראויה להיות בת זוגתך
שאיתה בעצם תיצור ערוץ תקשורת מכבד ואוהב .
מע' זוגית לא מתחילה מיד ממין , יש דייטים , להכיר זה את זו , לראות שהיא מתאימה
לך מבחינה מנטלית ואינטלקטואלית , להרגיש את רמת הפתיחות איתה היא מגיעה
ואז לגלוש לנשיקה , חיבוק , ליטוף , ואינטימיות שנבנת עם הזמן שבסופו יבוא מעשה האהבה.
אני הייתי ממליצה בכל ליבי על הדבר האמיתי .
יחד עם זאת הבנתי מטיפול בגברים בעלי דימוי עצמי נמוך וביטחון עצמי עם חרדה ממשית מאינטראקציה נשית ( שבסופו של יום מגיעים להיות בני 28-30 ועדיין בתולים ללא ניסיון במע' יחסים בכלל..) שאכן יותר קל להם לתרגל אינטראקציות של אינטימיות ומגע עם אישה שמתמחה בתחום ומשם לצאת בשקט ל"עולם האמיתי " .
כמורת דרך לאינטימיות תוכל לחפש מבין מורות הטנטרה השונות הקיימות בארץ ולמצוא את הנכונה עבורך . יחד איתה תעבור תהליך אוהב , מאפשר ושקט ותוכל להתחבר בתרגילים שונים של מגע , תרגילים של קבלה ונתינה ועוד.. להכיר את הגוף שלך ולהכיר את הגוף של המורה ולהבין את עולם הנשיות והמיניות הנשית .
כל מורת טנטרה יש לה את הדרך שלה ואת הגבולות האישיים הנכונים עבורה.
בהצלחה איש יקר .. תאפשר לטבע להיות שם בפשוט ובטבעי שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקלילי13/01/2012
יש לי חבר כבר שלוש שנים. בתקופה האחרונה אני מרגישה ירידה בחשק המיני שלי. גם בזמן שאנחנו שוכבים, למרות שאני נהנית, רוב הזמן אני פשוט רוצה שהוא יגמור ויירד ממני..
מה אני יכולה לעשות כדי לעורר קצת את החשק המיני שלי?
אף פעם לא גרמתי לעצמי לגמור, אני מתחילה ואז משתעממת ומפסיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השאלה מיועדת ללימור בנדלע.10/01/2012
אם אישה מותקפת, כדאי לה לבעוט באשכים של התוקף?.
אם תצטרכי, תבעטי באשכים?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא לעשות כך ?
לימור בנדל16/01/2012מה השאלה בעצם ?
הרי אם את מותקפת כדי לך לעשות כל שביכולתך
בכדי לשחרר עצמך מהתוקף ולהצליח לברוח
משנה היכן את מכה בו ? העיקר שיכאב
גם להכניס לו אצבעות לעיניים זה סבבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשרועי08/01/2012
שלום , אני בן 28 , בריא (תודה לאל) ספורטיבי, מעשן לעיתים רחוקות, כמעט ולא צורך אלכוהול.
יש לי חברה חדשה , כאשר באתי לקיים עימה יחסי מין לא הייתה לי זיקפה חזקה בכדי להחדיר אותו , למרות שיש לי גירוי מיני אליה והיא נותנת לי תחושה טובה , הבעיה היא שזה נמשך כמה ימים . לאחר שאנו מוותרים על הסקס היא מנסה להביא לי ביד ולבצע מין אוראלי , וגם כאן אין זיקפה מלאה ואם יש השפיכה רחוקה מתמיד . כשאני מנסה להביא ביד במקומה השפיכה צולחת לאחר מאמצים רבים וגם היא לא מתענגת וכיפית. לעומת זאת כשאני בבית ואני חרמן אני מצליח להעמיד אותו ולגמור די מהר .
מה יש לי ? מה עליי לעשות ? אני מתוסכל ואני יודע שגם היא .
נ.ב. אני נוטל אפקסור 150 מ"ג (שידוע שפוגע בזיקפה ומעכב שפיכה).
סליחה על האורך תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע
לימור בנדל08/01/2012היי רועי ,
אתה מתאר מצב תרופתי שמשפיע על הזיקפה ומעכב שפיכה.
כשזה קורה אין לזה התנייה - לבד לא ועם מישהי כן .
זה תמיד יהיה ככה עם או בלי בחורה .
מצב נפשי בהחלט יכול להשפיע על זה :
התרגשות , פחד שיקרה לך כשאתה איתה ועוד....
יש לטפל בנושא הנראה על פניו , מתאורך כאן בלבד ,
כחרדת ביצוע . אני צריכה לדעת קצת יותר ..
מוזמן להתקשר ואוכל לעזור 0544578993 , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסילדותית01/01/2012
משום מה כל פעם שזה מגיע למצב של סקס, לא משנה עם איזה גבר, יוצא שתמיד אני עוצרת את זה לפני שזה קורה. ואני לא מבינה למה... כאילו זה דבר שאסור לעשות אותו או משהו כזה אפילו שאני יודעת שזה טבעי לחלוטין.. והשאלה היא מה הבעיה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגרות מינית
לימור בנדל02/01/2012יקרה ,
בגרות מינית היא לא פתאומית .
היא דורשת בגרות נפשית של מוכנות לקיום יחסי מין .
יש שנכון להם בגילאי 16-18 עם האדם הנכון ויש בגילאי 20 ו 24..
ואני שואלת אותך - מה הבעיה ? האם זה אכן בעייתי לא להרגיש
מוכנה מספיק בכדי לקיים יחסי מין ...?
כל אחד ומה שנכון עבורה ועבורו .
בהצלחה במסע , תורידי את הרגל מהגז ..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא תהיה?
ילדותית04/01/2012הבעיה אולי שאני כאילו עדיין מחכה ל"אחד" ובנתיים לא מצליחה לעשות את זה עם אחרים. והפעם הראשונה הייתה יותר צורך, מאשר רצון עקב דברים אחרים.
וכשזה מגיע למצב המיני יש בי חלק שרוצה להמשיך וחלק קצת יותר חזק שאיכשהו בסופו של דבר עוצר את זה מלקרות כאילו זה לא מתאים או לא נכון אפילו שיש משיכה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא תהיה? - תגובה
רמי בוכניק04/01/2012אני בטוח שכשתרגישי שזה נכון לך, בטוח לך ומתאים לך זה יקרה.
באם יש איזושהיא חרדה בתחום שנובעת מאירוע לא נעים בעבר אז כמובן כדאי לפנות לייעוץ. באם זה לא המצב אל לך להתרגש ממוסכמות חברתיות כאלה או אחרות.
תעשי מה שמתאים לך וכשזה יהיה זה ממקום אמיתי זה יהיה לך מצוין.
ואגב גם לחכות ל"אחד" זה בסדר , הכל לפי מה שאת מרגישה .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניחותרועי25/12/2011
חברה שלי גונחת בקול רם .בזמן הסקס . וזה קצת מביך אותי . לפתע היא נהפכת להיות מישהי זרה. מה עליי לעשות? לא נעים לי להגיד לה שאני מובך מזה(כמובן מהשכנים ומהמשפחה). תודה. האם זה חריג שבחורה גונחת בקול רם (ממש רם) ?.? או שישנם המון נשים שגונחות כך. ? כי כל הבנות שהייתי עימן עד כה לא היו גונחות כך .
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחת והגניחות שלה
לימור בנדל25/12/2011איש יקר ,
כל אישה מבטאת את עצמה בצורה כזו או אחרת .
יש ששותקות , יש שנושמות בכבדות , יש שמדברות , יש שמוציאות קולות הנאה וגירגור ויש שגונחות וצועקות . כל אחת ומה שטוב ונכון עבורה .
אציין רק שככל שאישה יותר פתוחה להביע עצמה בקולות כך עוצמת הריגוש המיני שלה יותר גדולה !! היא תחווה אורגזמות יותר עוצמתיות שכוללות את כל הגוף .
במה אתה מתבייש ? אתה מענג אותה והיא מודיעה לעולם עד כמה ..
אם זה מאוד מביך אותך שכולם ידעו שאתם באינטימיות
שתף את בת זוגתך מה זה עושה לך. תקשורת הכי חשובה בזוגיות .
ספר לה מדוע זה מביך אותך , תאפשר לה לראות את העולם שלך
שהיא תבין באמת את הצד שלך - אל תאשים אותה כי אז תיצור אנטי
ואל תשווה אותה לאף בחורה אחרת כי זה פוגע השוואות !
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ממוצעתאילן22/12/2011
מהם טווחי המחירים המקובלים לעיסוי ולטיפול טנטרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ממוצעת - עיסוי טנטרי
לימור בנדל22/12/2011היי זאפ ,
ממוצע אצל מורי טנטרה מוסמכים
בין 400 ש"ח - 800 ש"ח
תלוי במס' גורמים כולל זמן המפגש
והתהליך אותו עוברים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לימורר המקסימהה...לימור20/12/2011
לימור יש לי שאלה...
אני בת 21 וואני בתולה ויש לי חבר חצי שנה יש בנינו כימיה טובה הכול טוב ויפה הוא לפעמים רוצה לשכב איתי ואני לחוצה קצת מזה..
כי אני מתביישת מהנרתיק שלי ואני מתביישת להיות לידו ערומה
מה אני אמורה לעשות .. האם עליי ללכת / לפנות לאן שהוא אני לא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותו ואני פוחדת להאבד אותו בגלל שאנחנו לא עושים בגלל הבושה שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור אני צריכה תעזרתך ולא ענית לי
לימור21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגרות מינית
לימור בנדל22/12/2011לימור יקרה ,
הכל עניין של רצון ותהליך אישי .
את צריכה קודם להתחבר לעצמך .
מוזמנת אחרי המקלחת לעמוד מול המראה
להתבונן על הגוף שלך ולדבר אליו באהבה
להסתכל עליו בצורה חיובית.
להתחבר לגמרי לבד בלי קשר אליו
שכבי בלילה במיטה געי בגוף שלך
לטפי אותו , תכירי את הכימורים שלו
את הרגישות שבו , לאט לאט תגעי
באזורים המיניים תכירי את הגוף שלך ...
משם אפשר לצאת למגע עם בן הזוג .
ההחלטה שלך אם להשאר בפחד או לא
מה המחיר יהיה את יודעת . תחליטי לבד
אם את הפחד מספיק חזק כדי לשלם את מחירו.
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בכל מיני מקומותמתן14/12/2011
לי ולבן זוגי, יש מערכת יחסים מאוד פתוחה וחיי מין מאוד פעילים ומהנים..
בזמן האחרון אנחנו מוצאים את עצמנו מקיימים יחסים בכל מיני מקומות "אסורים", בשירותים של מסעדה, במשרד של הבוס שלי, בסמטה חשוכה וכו'.
יוצא שאנחנו כמעט ולא שוכבים בבית..
איך אני מחזירה את הריגוש של לשכב בבית? נראה לי שכבר לא בא לו אם אין בזה אלמנט של סכנה או משו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגושים בסקס
לימור בנדל15/12/2011חנה אהובה ,
איזה כיף לקרוא אתכם . אתם מודל להרבה זוגות ביישנים !!
נפלא ומבורך. אך אל תשכחי שמדובר בתקופות בחיים . את יכולה
לראות שמה שהיה נכון אז לא נכון עכשיו .. הכל פתוח לשינוי ..
התשוקה והריגוש בסקס מגיעים מבפנים.
אכן יצירת גירוי וריגוש חיצוניים מוסיפים פילפל לסקס
חוויות חדשות תמיד יותר מרגשות מהמוכר והאהוב .
אפשר לעשות סקס בבית ולדבר תוך כדי
להעלות זכרונות מרגשים מסיטואציות שונות - זה גם עושה את זה !
ואחרון חביב , מה ז"א " נראה לי ".. תשאלי אותו תקבלי תשובה .
אתם זוג פתוח מדברים על הכל אז אין דבר כזה " נראה לי ".
תשאלי , תדברי , תבקשי מה שאת רוצה .
תקשורת , תקשורת , תקשורת .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב מיני?יניב14/12/2011
שלום . אני הכרתי מישהי ולאחר שבוע יצא לי להיות איתה ובפגישה בשנייה שלנו היה אקט מיני אמנם לא מלא ,אבל די מתקדם . עושה רושם שבחורה נקשרה אליי , האם זה לא אמור להיות לא תקין שבחורה שהיא רצינית מסכימה לאקט מיני בפגישה השנייה.? האם זה מעיד על אופייה של סטוציונרית?
ועוד שאלה שאני מתחכך איתה קלות תוך כדי החירמונים,היא לפתע נהפכת למישהי אחרת , היא גונחת בקולי קולות ,ולפתע היא נהיית כמו סוג של חיית סקס ,היא עושה סוג של תנוחות כמו כוכבת פורנו ( אני יודע שהרבה גברים היו מתחלפים איתי) אבל אותי זה מרתיע .
מה עליי לעשות ? תנט לי עצה בבקשה. האם זה לא מוזר שהיא מתנהגת כך לאחר שני פגישות? האם היא ניפומנית?
סליחה על האורך. ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אישה באשר היא ..
לימור בנדל15/12/2011יניב איש יקר ,
יתכן ובמקום בו אתה גדלת יש קודים חברתיים שאינם תואמים את הקודים החברתיים שממנו הגיע הבחורה עימה אתה יוצא . הודות לעולם הנפלא בו אנו חיים כל אחד יכול להחליט עבור עצמו מה נכון לו ומה לא . יש נשים בתולות , יש נשים זונות , יש נשים שעושות רק סטוצים ויש נשים שמחפשות זוגיות , יש נשים שמכירות את הגוף שלהן ואוהבות סקס ויש נשים שבחיים לא ראו או נגעו באיבר המין שלהן ואין להן חשק מיני..
אני פונה למוסר האישי שלך . האם אמות המוסר שלך יכולות לחיות בקבלה ובאהבה עם אמות המוסר של בחורות עימן אתה יוצא - רק אתה יכול להחליט . לא אני שאקבע עבורך מה נכון לך ומה לא . בחורה הי מכלול של אופי שלם . לא רק מיניות . זוגיות בנויה מעולם נפלא של בילויים , הנאות , זיכרונות , כמיה , ריגוש , פתיחות , תקשורת ועוד .
האם אתה נקשרת לבחורה ? האם יצירת הדיאלוג הזוגי בינכם הוא הדדי ? האם בוצעה שיחה עם הבחורה לראות שהרצונות שלכם מהקשר זהה ? אולי לה בא רק לשכב איתך ולך בא זוגיות ?? אולי להפך ?
מוזר.. רק אתה תחליט .
נ.ב מה זו נימפומנית ? אתה יודע או סתם זרקת הגדרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור החמודה, יש לי שאלה נוספת אליךע.08/12/2011
תודה על תשובתך בעניין הבעיטות בביצים.
התרשמתי מהפתיחות הרבה והידע שלך.
לכן אני רוצה להעלות כאן עוד עניין מענג:
כל בני הזוג שהיו לי אהבו נורא לראות אותי מאוננת.
אני הייתי שוכבת מולם ומלטפת את הדגדגן וגומרת, והם הזילו ריר, והזין עמד להם בכל הכח...
מה יש באישה מאוננת שכל כך מגרה את הגבר?.
את יודעת שזה מגרה אותם בטירוף?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקי גירוי גבריים
לימור בנדל12/12/2011חברת דורקס עשתה לפני כמה שנים מחקר
מה הכי מענג גבר לראות שהאישה שלו עושה
ממצאי המחקר מראים בברור :
מס' 1 60% מהגברים ענו :
אני רוצה לראות את האישה שאיתי מאוננת לי מול העיניים.
זו פעולה אינטימית מאוד שמאפשרת לגבר להיות נוכח
"ולהכנס" לחדרי חדרים של האישה שלמולו , להיות נוכח
למשהו אולי " אסור " , אישי מאוד וזה מחבר אותם מאוד לאישה .
רוצה לדעת למה - תשאלי את הגברים שאת שוכבת איתם
הם יענו לך את הסיבה האישית שלהם .
תהני , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה מיועדת ללימור בנדלע.06/12/2011
לימור היקרה שלום.
השאלה שלי אליך רצינית לחלוטין!
בעלי אוהב שאני בועטת לו בביצים.
זה מגרה אותו נורא ומעמיד לו את הז...
לדעתך, זה יכול להזיק לו לביצים?.
איך את מסבירה את זה, שהוא אוהב שאני מכאיבה לו בביצים?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב וסקס
לימור בנדל07/12/2011אישה יקרה ,
זו לא פעם ראשונה שאני שומעת את זה .
יש אוכלוסיה שלמה של גברים כאלו שאוהבים שיבעטו להם באשכים.
אני תמיד בעד לממש פנטזיות מיניות . יש לכבד ולשמור על גבולות אישיים - להיות רגישים לעצמנו ולזולת תוך כדי זה . אם זו פנטזיה שמגרה אותו ומעמידה לו הרי זה משובח. יש גברים ונשים שאוהבים שכוחניות וכאב יהיו חלק מהמיניות שלהם. זה מה שיפה במיניות היא אינסופית ובנויה בהתאמה אישית לכל בן אדם באשר הוא .
להזיק לו ..המממ.. המון רופאים היו אוסרים על כך.
יש חשש של פגיעה במע' הרביה . יש חשש לפציעה כמו כל איבר בגוף שחווה הלכאה וכאב. פיצוץ נימי דם ואם את מפספסת את בהחלט יכולה ליצור נזק לאזור .
בעיטה לא נכונה ואז יכולה לפגוע לו בזיקפה עצמה ואז הוא יהיה מושבת עד שהאיזור יוכל לחזור לתפקוד תקין . בכל מכה וכאב יש החלמה ולכל אחד קצב החלמה משלו .
תהנו יקרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לימור יש לי שאלה וזה ממש דחוףףףלימור05/12/2011
אני צריכהה עזרהה בדחיפותתתתתתת
קשה לי ואני מתביישת ללכת לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוףף לא יודעתת מה לעשות
לימור05/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא נשים
לימור בנדל05/12/2011לימור יקרה ,
מה מבייש בללכת לרופא נשים ? על מה יושב הקושי ?
לאיזו מטרה את רוצה / צריכה להגיע לרופא נשים ?
בת כמה את ?
אשמח לעזור בתום התשובות .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 21
לימור06/12/2011אני וחבר שלי ניסינו פעם ראשון והוא לא הצליח איתי היה לו ממש קשה איתי וכל פעם שהוא מכניס לי טיפה וזה כואב לי למוות ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה לעשות את זה אבל הוא לא מצליח לפתוח לי תקרום בתולין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים התחלתיים בחדירה
לימור בנדל06/12/2011אני ממליצה בחום קודם כל אצבעות .
בגלל הכאב את ממש נסגרת ואז את
גם יבשה וגם כואב לך יותר .
תעשו תהליך איטי . קודם כל שיחדיר לך אצבעות
תדאגי להיות רטובה , שהאזור יהיה פתוח לקבל , רפוי .
כשאת נלחצת וזה כואב מוות את עדיין לא מוכנה .
אם תמשיך להיות בעיה תעזרי ברופאת נשים
לא חייבים רופא גבר ..
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מיני זוגיאילן27/11/2011
אני ואשתי מתעניינים בקבלת יעוץ והדרכה מינית, אשר תשפר את חיי המין שלנו.
אנו בזוגיות ארוכת שנים ומאוד אוהבים ומאושרים, אולם חיי המין שלנו די משעממים ואף מוגבלים. ברצננו "לשפר" את ביצועינו במיטה, אולם איננו יודעיםם למי מומלץ לפנות, אילו תעודות הסמכה וכו' יש לבקש מאת המטפל, ובאיזה אופן מקובל לתת הדרכה/יעוץ (האם רק תיאורטי או גם תרגול בנוכחות מטפל?)
נשמח לקבל תגובות המלצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני זוגי או מפגש חוויתי
לימור בנדל28/11/2011שלום לאלמוני ,
יש הבדל גדול בין טיפול מיני לבין מפגש זוגי חוויתי .
טיפול מתבצע ע"י מטפל שעבר הכשרה לטפל במוסדות שונים ומגוונים
הקיימים להסמכת מטפלים בארצנו הקטנטונת . תשאל אותו .
בטיפול אנו מתייחסים לבעיות במיניות : חוסר חשק מיני ,חוסר אורגזמות ,
בעיות זיקפה , בעיות שפיכה , בעיות מגע ואינטימיות , ווגיניסמוס ועוד ..
הטיפול יכול להעשות בשיחה תיאורטית או בהדרכה ותירגול יחד / מול המטפלת.
הכל תלוי בפתיחות המינית של שני בני הזוג .
מפגש חוויתי יכול להיות מול מדריך או מורה מעולם הטנטרה ששמם
נקרא דקה / דקיני . מורי טנטרה תוכל למצוא באתרי הטנטרה השונים
ברשת . מורי הטנטרה שכתובים באתרים השונים עברו הכשרה בכדי
להיות מורים ומדריכי טנטרה . למפגש החוויתי תפקיד אחר .
הוא בא לייצר חוויות חדשות והעצמה מינית חדשה לשני בני הזוג .
המפגש מתחיל בשיחה ע"י להכיר את הזוגיות והמיניות של בני הזוג
ומשם עובר לתרגול חוויתי באמצעות תרגילים שונים ומגוונים אותם
מנחה המורה . ישנו גם עיסוי טנטרי מיוחד שמטרתו עונג והתמסרות
לשני בני הזוג . לכל מורה לטנטרה שיטה משלה ודרך משלה להנחות
את המפגש וכך הליכה למורים שונים תתן לכם חוויות שונות ומגוונות .
אני מטפלת מינית מוסמכת ומורה לטנטרה .
אשמח לעמוד לרשותכם בכל חוויה שתרצו
התקשרו אלי 0544578993
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנת עיסוי טנטרי
איילת06/12/2011אני יכולה להמליץ בחום על רן דרן שמעביר סדנאות עיסוי טנטרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנת עיסוי טנטרי - תגובה
לימור בנדל06/12/2011גם אני ממליצה עליו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?