מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זקפהאנונימי12/04/2011
היי.
יש לי חברה כבר כמעט שנתיים. אנחנו עכשיו עומדים להתחתן.
אני מאוד אוהב אותה. יש לנו קשר מצוין בסקס. יש לציין שאנחנו עושים הכל רק בלי חדירה.
בפעם האחרונה שהיינו יחד באמצע המזמוזים הרגשתי שמפסיק לעמוד. כל הזמן הפעלתי את השריר שהוא יעמוד אך ללא הצלחה. כשהיא ירדה לי היא פתאום שמה לב שהוא לא עומד וממש נעלבה וחשבה שאולי אני כבר לא נמשיך אליה. כמובן שישר אני הורדתי אותה מהעניין כי זה ממש לא נכון ושזה כתוצאה מחוסר שינה. אחרי בערך 5 דק הוא חזר לעמוד והמשכנו הכל כרגיל רק שהייתי כל הזמן בלחץ אבל בסוף גמרתי והיה בסדר. יש לציין שאני בנאדם מאוד חם. עומד לי המון באמצע היום גם בלי כל קשר. כשמדברים איתי על סקס או שאני רק מתנשק איתה כבר מתחיל לעמוד לי. מאז אותו מקרה אני כל הזמן מנסה להעמיד אותו לבדוק שהכל בסדר. העניין הוא שפתאום מאוד קשה לי להעמיד אותו. לוקח לי המון זמן. אני בלחץ נוראי!! אני ממש לא יודע מה לעשות!! אשמח לתשובתך המהירה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה - חרדת ביצוע
לימור בנדל12/04/2011אנונימי יקר .
לחץ לא רק שלא עוזר אלא גם גורע !!
תגובה פסיכולוגית שאינה תומכת באקט פיזי פוגעת בתפקוד ולא מועילה לו .
ראשית אתייחס אליך , כאשר אתה חרד ומתוח וחושב אם כן או לא יעמוד לך אתה מכניס את עצמך לכשל מבחינת תפקוד פיזי ואז בטוח לא יעמוד לך.
זיקפה גברית באה ממקום תשוקתי , מקום מיני מהרצון להתחבר לבת הזוג ולחדור אליה . אם אתה מחבר לחץ, מתח וחרדה לא תוכל להתחבר בוא זמנית לתשוקה , ערגה ועונג הם לא הולכים ביחד . המח חווה ניתוק מהמרכיבים הבסיסיים שגורמים לזיקפה אם אתה במתחים ועייפות לדוג' גם אם אתה בן אדם מאוד חם שעומד לו רק מנשיקה , הזיקפה תושפע מכך ישירות .
הפתרון , לחבר שוב תחושות טובות לזיקפה - לשנות תמונה בראש. להפוך מיד חשיבה חרדתית ושלילי לחשיבה חיובית ומעצימה . תכלס להפוך בראש את ה"וואי .. מה אם לא יעמוד לי עכשיו .. איזה לחץ ! היא תפגע .." ל " תמיד עומד לי ! יש לי יכולת לענג את בת הזוג שלי תמיד ! " " הכל בסדר גמור עם הזיקפה " . כמו שאתה לימדת את הגוף שלך והראש שלך להכנס לתמונה של חרדת ביצוע , כך אתה יכול לבד להחליף תמונה זו בתמונה מנצחת של זיקפה טובה ותמידית . אהבה עושים כשיש זמן . עייפות משפיעה רבות על יכולת לקיים יחסי מין ולהכנס אליהם בהנאה . אם אתה עייף העדף לקיים יחסי מין אחרי שישנת ולא לפני כשהגוף יכול לתפקד 50% מהיכולות שלו .
בנוגע לבת הזוג . אני ממליצה לעשות שיחה בכללי . להסביר כי זיקפה גברית תלויה רק בך בתחושות שלך , ברגשות שלך , בעייפות שלך ובלחץ בו אתה נמצא. ספר לה על חרדת הביצוע - זה יוריד ממך את הלחץ . שתף אותה בתהליך החדש שאתה עובר עם עצמך והסבר לה שאתה מאוד נמשך אליה ולכן חוסר זיקפה איננו קשור למשיכה שלך אליה בכלל אלה לתחושות ולרגשות שאתה מרגיש . החמא לה על מי שהיא , ספר לה כמה היא מטריפה אותך במראה שלה והמלץ לה לתמוך בך בתהליך .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניות בהריוןליהי08/04/2011
הי לימור
אני בחורה מאוד מינית מטבעה וכך גם בן זוגי. תמיד היה לנו סקס מדהים ואנחנו פתוחים מאוד להתנסויות - כל עוד זה כולל רק אותי ואותו אין לי גבולות בכלל. כעת אני בהריון שני ויש לי עוד טראומה מהראשון בו כל המיניות ירדה מאוד ובעלי נורא פחד עלי והתשוקה דיי נעלמה. זה לא היה נראה שזה חסר לו כל כך כי הוא דאג לעובר וגם היה במשבר בעבודה ולי זה היה חסר נורא, ממש סבלתי. אחרי הלידה זה חזר מהר, דווקא ביוזמתי כי היה חסר לי נורא. כעת אני מרגישה שמנה ומגעילה, מתביישת בגוף שלי נורא, מתביישת בבטן שלי, מרגישה לא מושכת ומגוחכת. יש לציין כי כשאני לא הרה אני מאוד חטובה ומושכת. אין לי בעיה ללכת עירומה ברחוב. היום אני מגעילה את עצמי. הדבר מדכא אותי נורא, אני לא מתחברת בגללו להריון, מרגישה מאוד חסרת בטחון. לצד זה אני כן חשה צורך במין ומשיכה כלפי בעלי.
איזה עצות היית יכולה לתת לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות בהריון - שינויים הורמונילים
לימור בנדל12/04/2011היי ליהי יקרה ,
כל כך כייף לקרוא שאת בחורה מאוד מינית ! בורכת ואשרייך !
שמחה גם לקרוא כי הסקס שלכם מדהים ואתם מאוד פתוחים לחוויות זוגיות ולהתנסויות חדשות בתוך הזוגיות שלכם .
בנוגע לנושא שהעלאת , יתכן ולא שוחחת על נושא זה עם סקסולוגית בכדי להבין שבזמן הריון ולאחריו יש דאלוג מאוד גדול עם מיניות האישה והגבר ועם התפקודי הכימי של ההורמונים השונים בגופך כאישה הרה וכאמא .
אתחיל עם זמן ההריון :
אישה - כדי להתחבר למיניות טובה , פתוחה , תשוקתית עליך להיות מחוברת מאוד לגוף שלך , לפרגן לעצמך , לאהוב את עצמך ולהיות בדיאלוג מעצים עם האני שלך. חלק מהנשים בזמן הריון כשהגוף מתחיל להשתנות , להיות מלא ולהכיל את העובר חוות נתק מהגוף שעד כה היה רק עבור עצמן . עודפי השומן גורמים לה להגעל מעצמה ( כמו שאת חווה עכשיו ) ולהתרחק מעצמה ומכאן את יכולה מיד לראות = ניתוק ממיניות .
גבר - מפתח פחדים על העובר ועל האישה שאין להם שום בסיס . הוא לא יכול לא לפגוע בך ובטח לא בעובר ולא משנה כמה " גדול " איבר המין שלו . קיום יחסי מין עם בת הזוג בזמן הריון מאוד רצוי , נפלא ומבורך . הכל מתחבר לטוב - החיבור הזוגי תומך בה בזמן לחצי ההריון , ההורמונים שמשתחררים בגופה עוזרים לה להיות מאושרת ומועילים לעובר ולהתפתחותו , הזרע שמשתחרר בנרתיק גורם לשחרור הורמונים נפלאים בגופך שעוזרים בכל רבדי החיים וגם בחוסן הבריאותי שלך.
אחרי לידה :
בתום ההריון רמת ההורמונים המיניים בגוף האישה יורדים לאפס כמעט . ההורמונים והכמיקלים ששייכים לזמן זה הם הורמונים של אמהות . כל הגוף מחובר להיותך אמא על כל מרכיבייך ולכן כדי לעורר שוב מיניות עליך להתפנות בתוך כל האימהות הזו ללהיות מאהבת שזו כמיה שונה לחלוטין . כאן צריך ליצור מרחב מאפשר לתשוקה בקשר הזוגי , לאהוב את עצמך חזרה , לקבל את עצמך ואת הגוף הנפלא שלך שכרגע עבר חוויה מדהימה של הריון ולידה . להוקיר את הגוף על זה שתמך בך לאורך כל החוויה , לאהוב אותו ככה כמות שהוא ויחד עם בן הזוג להחזיר את המגע , החיבוקים , הליטופים , הפירגונים , מילות החיבה וההתרגשויות המיניות יחזרו מעצמן .. מתוך אהבה עצמית הקילוגרמים המיותרים ירדו יותר מהר . שינאה עצמית לא שייכת בכלל לתמונה . בטח לא בזמן שבו את אמורה להשרות ביטחון ואהבה לתינוק שזה עתה ילדת והוא מרגיש את האנרגיות שלך שעוברות אליו כי הוא אחד איתך .
כשנה אחרי הלידה נשים מתעדות בצורה ברורה חיבור חדש לגוף שלהן ולמיניות . הן מחזירות לעצמן את עצמן ומאפשרות לתשוקה המינית שהיתה כבויה עד כה להתפרץ שוב ולחזור למה שהיא היתה פעם ! אני ממליצה לפנטז ולהשתמש בדימיון . שכבי כל ערב ושחזרי בראש תמונות אהבה וריגוש מיני גבוה שהיה לך בעבר.. הגוף כבר יעשה לבד את העבודה ויתחבר שוב למיניות ותשוקה .
אם את צריכה עזרה בדרך , אני כאן . שוחחי איתי לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלע שלישיתיותם03/04/2011
שלום אישתי מעוניינת לצרף צלע שלישית
היכן אני יכול למצוא מישהי שתסכים לכבוד יום ההולדת שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלע שלישית - מימוש פנטזיה
לימור בנדל04/04/2011היי יותם ,
יש גם המון נשים שמעונינות להיות צלע שלישית לזוג
הן נמצאות באתרים מיוחדים לנושא או בפורומים מיוחדים
לנושאים האלה בדיוק .
יכול לכתוב בגוגל ולחפש אתרי סטוצים , מימוש פנטזיות , זיג - זוג ועוד
ובפורומים של סקס ומימוש פנטזיות בתפוז לדוג' .
השאלה שאני מעלה היא האם שוחחתם על ההשלכות של
מימוש הפנטזיה , האם תרצה להיות נוכח ? כמה חלק אתה תיקח
בתוך המפגש המשולש הזה ? מה הגבולות שלך ? מה שלה ?
מזמינה לשיחה פתוחה על הפנטזיה לפני שממשים אותה
בכדי לא לגרום נזק עתידי לזוגיות שלכם . תבלו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשה לי לגמוררובי25/03/2011
שלום רב
מזה חודש ימים אני לוקך כדור אסטו 10 מ"ג אני עדין מרגיש עיפות כול שעות היום כמעט.
כמו כן אני לא מצליח לגמור . מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי לגמור - כדור מעכב שפיכה
לימור בנדל04/04/2011היי רובי ,
אכן הכדור משפיעה בצורה כזו שמאפשר השהייה של השפיכה
יש להגדיל את היכולת להיות בתוך מעשה האהבה עצמו
לאפשר לעצמך להיות יותר רגיש , יותר בהתמסרות למגע ולריגוש.
מוזמן לתהליך טנטרי לחדד את היכולות האלו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגעאנונימית21/03/2011
יש לי בעיה עם מגע. כשאני נוגעת בעצמי אני לא נרתעת, לא מדגדג לי ואי נהנית. אבל כשמישהו אחר נוגע בי זה מדגדג לי ולא נעים. מן רתיעה-לא רתיעה כזאת. איך אפשר לשפר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע - מזמינה לצאת למסע עונג
לימור בנדל22/03/2011מוזמנת למפגש טנטרי ליחידה .
בתהליך אנו חוקרים את תחום המגע
מוצאים מה נכון לך ומה לא נכון לך
איזה סוג של מגע נעים וטוב ואיזה מרתיע ומרחיק
את יכולה לבצע אותו התהליך יחד עם בן הזוג
ולהבין באינטימיות שלכם איזה סוג מגע את אוהבת
מה נעים לך ואיפה נעים לך : חזק , מרפרף , בעורף או באוזן..
זו חוויה של למידה מהנה ומענגת כי יש סוגי מגע
שונים , מגוונים ואינסופיים כמו גם מקומות שונים
ומגוונים בגוף להם ניתן לתת מגע בצורות שונות ומגוונות.
הגוף הוא מתנה נפלאה , מזמינה אותך להתמסר ולחוות אותו .
עד העונג הבא .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
ליאונה27/03/2011לדעתי מה שאת מציעה לא מתאים לכל אחד, מכל מיני סיבות.
בתור אחת שיש לה המון בעיות עם המיניות שלה (וגם אין לה חבר), ממש לא הייתי רוצה לעבור סדנה כזו עם אדם זר ובתשלום. זה מורכב מדי, זה קשור למיליון מחשבות שיש לי ולזהות שלי באופן כללי, לבעיה שלי עם אינטימיות באופן כללי - אני לא חושבת שסדנה שתתייחס רק לצד הפיזי תוכל באמת לפתור לי את הבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והתהליך הנכון לו
לימור בנדל04/04/2011ליאונה יקרה, באופן כללי בתשובתי לאדם מסויים אני מציעה ו
זה פתוח לכל אחד להחליט מה נכון לו / לה ומה לא נכון לה .
ראשית אומר של-ע-ו-ל-ם! אין טיפול שהוא מגע בלבד.
אולי אם בא לך להתפנק / לשחרר שרירים תפוסים את
הולכת לקבל מסאג' וזהו - זה לא אצלי !
יכול להיות שלך אישית לא מתאים מגע עם אדם זר ובתשלום
ולכן קראת את שכתבתי בעיניים שלך ומעולמך הפרטי
ובכלל פספסת את זה שכתבתי שהיא יכולה
לעשות את אותו התהליך והמסע יחד עם בן זוגה ( לה כן יש בן זוג )
את אישית מוזמנת לפנות אלי לתהליך אישי
של שיחות בלבד . תהליך שבו תציפי את בעיות האינטימיות שלך
במלל בלבד . את השיחות שלנו את בבית תתרגמי לתהליך הוליסטי
אותו תקבלי ממני כפעולות של טיפול גוף נפש עם עצמך בלבד .
כשתלמדי להיות עם עצמך בטוב , מבטיחה שיפור ופתיחות
עם בן הזוג שיהיה לך נכון . כשתלמדי להיות במיניות טובה
עם עצמך לבד - מבטיחה שיפור במיניות עם בן זוגך העתידי .
ההחלטה היא רק שלך יקרה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירברטורמיטל12/03/2011
שלום רב
אני מחפשת וירברטור שיהיה משולב עים מכשיר שיגרה יותר את הדגדגן . אני מתביישת להיכנס לחנות ולבקש. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירברטור - טיול באינטרנט
לימור בנדל13/03/2011מיטל יקרה ,
אין צורך היום בפגישה 1 על 1 עם מוכר כי הכל וירטואלי .
רישמי ויברטור לדגדגן בגוגל ויעלו לך מלא ויברטורים
שונים ומגוונים . יש שעשויים מסיליקון ויש מפלסטיק .
יש שהעלות שלהם נמוכה 100 - 150 ש"ח
ויש בעלי ראשים מתחלפים ופונקציות שונות כמו
7 מהירויות רטט שיעלו 250 - 300 ש"ח .
יש רק לגירוי הדגדגן ( רוקט פוקט ) ויש גם לגירוי
חיצוני דגדגני וגם לפנימי - רולס רוייס 1200 - 1500 ש"ח.
ניתן הכל להזמין היום מהאינטרנט .
ההבדל בין וירטואלי למכירה בחנות היא היכולת
להיות עם כל החושים בחווית הקניה ולא רק חוש הראיה.
בחנות תוכלי לחוות את הויברטור בהדגמה
מהירויות , גדלים , דגמים ולבחור את הנכון לך .
יש לי המלצות על 2 חנויות מדהימות ששם יהיה לך
מאוד נעים לרכוש את המוצרים האינטימים שלך .
דברי איתי בנייד , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללימור
מיטל13/03/2011את יכולה לרשום לי פה את שם החנוית בבקשה? אשמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללימור - תגובה
לימור בנדל13/03/2011לא. אני לא מפרסמת אף אחד באינטרנט.
מוזמנת לחייג אלי . בכיף שיהיה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגעיניב08/03/2011
היי לימור,
רציתי לדעת היכן ניתן לקבל טיפול טנטרה בערום מלא מבחורה צעירה בלבד עם או בלי נגיעות באברי המין
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע - עיסוי טנטרי
לימור בנדל09/03/2011כתוב באינטרנט ב"גוגל " - עיסוי טנטרי
כל מודעה נושאת עימה את התאורים הרצויים לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מופנה ללימור המקסימהנירה02/03/2011
כן ירבו נשים כמוך את כ"כ נחמדה ומשרה שלווה לפי כל התשובות שאת עונה. יש מצבים שאפילו מבלי לראות את הבנאדם ולהכיר אותו רק לפי היחס מקבלים רושם. המשיכי כך נורא מקסימה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מופנה לנירה המקסימה
לימור בנדל13/03/2011תודה רבה על המילים הטובות - מאוד מוערך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהמיטל01/03/2011
אשמח לכמה דרכים:
איך אפשר להביא את הגבר לגמירה אים אני לא רוצה שתהיה חדירה (מבחינה דתית) ולא רק לעשות לו "ביד"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה גברית
לימור בנדל02/03/2011גבר יכול לגמור בשני אופנים :
1. דרך איבר המין שלו - בכדי שגבר יגמור מאיבר מינו יש ליצור מגע באיבר המין של הגבר שיגרום לו ריגוש מיני . המגע יכול להיות ידני - הוא יכול לעשות לעצמו ביד וגם את יכולה לעשות לו . אוראלי - גירוי בעזרת הפה . נעשה ע"י ליקוק עם הלשון את איבר מינו ומציצת איבר המין שלו בחלל הפה שלך לגירוי מקסימלי . חדירה - החדרת איבר המין לחלל הנרתיק או החלחולת . חיכוך - יש גברים שחיכוך האיבר בין השדיים או הרגלים , כשהם עוטפות וסוגרות את איבר המין שלו, יוכלו לחוות גירוי מיני ולגמור .
2. דרך נק' הG שלו - החדרת אצבע או צעצוע מין לגירוי הפרוסטטה שנמצאת בתוך הרקטום ( הישבן ) של בן הזוג לגמירה מנק' הG שלו . אינו קשור כלל לאיבר המין שלו - אין צורך במגע באיבר המין .
דרך של אהבה לעונג מרגש , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנאלינירה01/03/2011
איך אפשר לבצע מין אנאלי (גבר בבחורה) ולהיזהר מבחינת הריון? ועוד דבר מה לעשות שזה לא יכאב כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאלי - חוויה מהנה ומענגת
לימור בנדל02/03/2011ורד אהובה ,
מקריאה את מה שאת כותבת נראה כי את מקדימה מאוד את זמנך ורצה לקיים סקס מאוד מבוגר בעוד את לא יודעת כיצד בכלל ניתן להכנס להריון .
אני מזמינה אותך לשבת לשיחה פתוחה עם ההורים על איך ניתן להכנס להריון . אם את מתביישת פני לאחות / יועצת בי"ס או לאמא של אחת מהחברות שלך שאת מרגישה פתוחה איתה ושוחחי עימה על הדרכים להכנס להריון . הכנסי קצת לאינטרנט קראי על הדרכים להיכנס להריון - מה צריך שיהיה כדי שזה יקרה ( כדוגמת מפגש בין זרע לביצית - איפה נמצאת הביצית ?? ) .
לא ניתן להכנס להריון מסקס אנאלי .
לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים. הדרך להקטנת ואפילו לכך שלא יהיה בכלל כאב מגיע קודם כל בראש . עליך להיות רפויה לחלוטין בזמן קיום יחסי מין אנאלים . כיווץ של השריר יכול לגרום לכאב גדול .
לפני הכל, מומלץ לבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת היטב בג'ל או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , בצעו חדירה ראשונית איטית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין ותרגיש איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
לאט , לאט עם חוויות בשלב ההתבגרות ..
רצוי להתחיל מהבסיס ולא לרוץ קדימה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי
רוני26/10/2014שלום רב רציתי לשאול לגבי סקס אנאלי אני ניסיתי במקלחת להחדיר לי אצב ומאוד נהנתי אני לא הומו אני סטרייט השאלה שלי היא קניתי 3 פלאגים ב3 גדלים ממתכת עם אני ישמש איתם זה ירחיב את פי הטבעת זה לא מסוכן?זה יכול לגרום נזק?אם אני ירחיב את פי הטבעה ככה היא תשאר תמיד? בתןדה מראש רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי - מה מסוכן
לימור בנדל26/10/2014רוני איש יקר ,
נפלא ןמבורך התחברת למיניות שלך עד הסוף.
אין קשר בין הנאה מאנאלי לנטיות מיניות !!! לכל גבר לא קשור לנטיה
המינית שלו יש על הפרוסטטה נק' עונג שממנה הוא חווה ריגוש מיני
ואורגזמות. ממליצה לכל גבר לחקור את המיניות שלו ולאונן תוך
החדרת אצבעות או צעצועים אנאלים לפי הטבעת.
מתי זה מסוכן ? כאשר יש החדרה יומיומים שגורמת לירידה
בעוצמת הריגוש והמקום עובר " כהות" חושית. שפחות רגישים שם.
כשמתחילים לעלות בעוצמה של הריגוש ולהרחיב את פי הטבעת
עוד ועוד ועוד. אז לעיתים זה פוגע בתפקוד סדיר של הסוגרים.
בגלל ההתעסקות היתרה באזור ובגלל ההרחבה של פי הטבעת
נוצר ריפיון של השריר וחוסר שליטה בסוגרים. כמו כל דבר בחיים
יותר מידיי = לעיתים אובססיביות שמייצרת פגיעה בגוף.
ממליצה על אוננות עם הפלאגים כפעמיים בשבוע ולא לייצר
הרחבה גדולה של פי הטבעת, לשמור על עונג מרגש ומלא כיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג
שיראל12/11/2014היי אנו זוג נשואי בשנות השלושים רוצים לחוות חוויה מינית מסעירה עם בחורה נשית ומקסימה , אנו ללא ניסיון ודי חדשים בתחום , אם את נשית ומקסימה את מוזמנת למשלוח מייל ומשם ניתקדם ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
שיראל12/11/2014היי אנו זוג נשואי בשנות השלושים רוצים לחוות חוויה מינית מסעירה עם בחורה נשית ומקסימה , אנו ללא ניסיון ודי חדשים בתחום , אם את נשית ומקסימה את מוזמנת למשלוח מייל ומשם ניתקדם ביי גברים לא תודה יש לי בבית אחד כזה חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת איך לרצות גברנירה24/02/2011
שלום רב,
אשמח לכמה דרכים:אני בחורה בת 25 לא כ"כ נהנית מחדירה(גם קדימה גם אחורה) ולא גומרת מזה. איך ניתן להביא את הבחור לסיפק וגמירה אים אני גם לא אוהבת לרדת לו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לרצות גבר ?
לימור בנדל24/02/2011ורד אהובה ,
למה בדיוק לרצות מישהו ? מה את משרתת ?
את נשמעת כאילו את בויתור עצמי גדול .
אם את לא אוהבת מיניות למה להכריח את עצמך
לקיים בכלל יחסי מין ?? אם את חושבת שאת עושה
את זה "בשבילו " את טועה .. גבר יודע להרגיש
שהאישה שאיתו שונאת את מה שהיא עושה
ולא נהנת מזה וזה לא ממש "מהנה " בשבילו
שהאישה סובלת .
ממליצה לך להתחבר לגוף שלך , להכיר אותו ,
להתחבר למיניות , לאונן ולהכיר את הדרכים בהם
את כן יכולה להנות ממיניות . לבדוק עם עצמך
מה מחרמן אותך ואיך את כן גומרת .
מיניות כוללת בתוכה חיבוקים , נשיקות וליקוקים
מילה טובה באוזן ופירגונים הדדים .
במיניות לא חייבים " לגמור" ולא חייבים " להגיע " לאורגזמה
מיניות באה לשם הנאה - היא חיבור נוסף על כל האינטימיות
שנוצרת בין בני זוג . אם את לא מינית תבררי קודם כל
עם עצמך למה ? מה כן עושה לך טוב ?
מה כן יגרום לך הנאה מרובה בחיבור הזה בין שניכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלת טנטרה צעירהארז23/02/2011
היי
איפה אני יכול למצוא מטפלת טנטרה צעירה, משהו בגילאי 20-35?
חשוב לי שאני אוכל להמשך למטפלת, ומכל מה שחיפשתי מצאתי בעיקר מטפלות מאד מבוגרות.
האם יש מטפלות צעירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלת טנטרה צעירה - אני
לימור בנדל23/02/2011מוזמן לחייג אלי .
אני צעירה ומורה לטנטרה .
לימור
0544578993* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלום לך לימור היקרה ברשותך
אלמוני01/03/2011יש לי כמה שאלות אליך אפשר להתכתב במייל? יש לך מייל?
[email protected] זה המייל שלי,אני צריך לשאול אותך כמה שאלות בנוגע לטנטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך ליצור איתי קשר
לימור בנדל01/03/2011בשמחה אני ב [email protected]
או בנייד 0544578993* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דדחוףףףורד21/02/2011
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש המיני? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דדחוףףף - תגובה
רמי בוכניק23/02/2011שלום לך
הסיכוי נמוך אם כי תאורטית יש סיכוי.
לכל מקרה מוזמנת לפנות לרופא הנשים שלך לבדוק .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרמי בבקשה
מיטל23/02/2011איך הרופא יכול לבדוק ?
ועוד דבר מה ז"א תיאורטית יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתגובותתתתורד21/02/2011
אני מאוד בדילמה ואשמח לתגובות: אני בחורה שלא נהנית מהחדירה עצמה וגם לא אוהבת מאחורה אלא מזה שיורדים לי וכד' . מה ניתן לעשות עים בן זוגי מלבד חדירה. ומה ניתן לעשות לו חוץ מ"לרדת" לו? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לעשות המון דברים - תני לדמיון
רמי בוכניק23/02/2011היי
ניתן לעשות המון דברים פשוט צריכה לדמיין מה את רוצה לשוחח עם בן זוגך
ולעשות .
לעניין ההנאה מחדירה : יש בנות שלא נהנות בתנוחה מסוימת ונהנות יותר בתנוחה אחרת
והתשובה לכך היא לא תשובת בית ספר אלא ניסוי ותהייה במסע של סקרנות .
חלקם ציינת במה שכתבת .
כמו כן יש ספרי הדרכה מאד טובים היום .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותor20/02/2011
בראשונה, הייתי רוצה לדעת האם בשביל להיכנס להיריון צריך שרק הגבר יגמור או גם האישה וגם הגבר ?
שנית, אני וחבר שלי שנה ביחד והוא עשה בדיקה לגביי מחלות מין ויצא שלילי.
הוא הראשון שלי אז לי אין מחלות מין. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לחלות באיידס ובכלל במחלות מין אם שני בני הזוג מקיימים יחסים רק אחד עם השני ולפעמים ללא אמצעי מניעה כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
לימור בנדל21/02/2011אור יקרה ,
אני ממליצה בחום לשבת לשוחח מול ההורים על מיניות ומין .
בכדי להכנס להריון יש צורך בחיבור בין ביצית לזרע .
אין קשר לגמירה נשית כי הביצית נמצאת בשחלות והיא פסיבית.
הזרע שיוצא בעת גמירה מאיבר מינו של הגבר
"שוחה " לעבר הביצית ומתחבר איתה ברחם להווצרות עובר .
האישה לא צריכה לגמור כדי שיווצר הריון לעומת זאת בעת
גמירה גברית משתחרר זרע שמהווה חלק מהיווצרות הריון .
שנית , איידס יכול לעבור רק ממישהו שהוא נשא של המחלה .
אם בן הזוג שלך יבגוד בך וישכב עם אחרת בזמן שאתם יחד
והוא יעשה זאת ללא קונדום הוא יכול להדבק ואז להדביק אותך.
כמו כן אם את תשכבי עם גבר אחר ללא קונדום זו גם דרך עבורך להדבק .
לא ניתן לחלות באיידס או מחלת מין אם שנייכם לא נשאים
של המחלות ולא שכבתם אם אנשים אחרים
,במביל למע' הזוגית , בסקס לא מוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)