מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אביזרי מין ובטחון עצמייניב20/06/2010
אני גבר נשוי בן 32 ,יש לציין שיש לי ולאישתי חיי מין טובים,לאחרונה קניתי לה ויברטור,כדי להוסיף קצת טעם וגוון,עד אז הייתי מאוד בטוח בעצמי והייתי מרגיש שהיא ממש נהנת,עש שראיתי אותה גומרת עם הויברטור ,זה ממש הטריף אותה לחלוטין זה הדליק אותי מצד אחד ,אבל שבר אותי מצד שני פשוט הרס לי את הביטחון, יש לך איזה הצעה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגו גברי וצעצועי מין
לימור בנדל20/06/2010יניב יקר ,
ראשית דווקא יש לטפוח לך על השכם על היכולת לרכוש לבת זוגתך ויברטור , מחווה זו מעידה על חוסר ב"אגו " . יחד עם זאת אתה מתאר כי הביטחון שלך נפגע בעקבות צפיה בבת זוגתך יחד עם הויברטור - מה שאומר שאכן האגו שלך נפגע.
אני מזמינה אותך להתבונן פנימה . אם היכולות שלך לענג אותה מעולם לא היו בספק בעבר ואתה מספר על יחסי מין טובים אז מה בעצם שבר אותך כעת ?? מה גרם לביטחון העצמי שלך לההרס ??
האם אתה מכשיר מכני , מסתובב כמו רובוט דומם חסר רגש ??? מה השתנה ??
התבונן בעצמך , אתה אדם נפלא , אירוטי , רגיש , מכיר ויודע איך להביא את האישה שלך לשיאים ללא שום בעיה , יודע איך לגעת בה , מרגיש את חום גופה , מריח את ריחה באפך , טועם את טעמה בלשונך .. האם אתה יכול להעניק תחושות אילו לויברטור ???
באשר לויברטור , הצעתי - לא להשתמש בויברטור חוץ מפעם 1 מקסימום פעמיים בחודש ימים ביחד עם בת הזוג שלך . ויברטור יוצר כהות חושים באזור הדגדגן והנרתיק ולכן ייצור אצל בת הזוג שלך את חוסר היכולת להתענג מלשונך ואיבר המין שלך , כיוון שתזדקק לגירוי חזק מהרגיל. כשמשחקים יחד עם הויברטור , אני מציעה לך להיות אחראי על העברת המהירויות , על הפעלת הסיבובים ועל כפתורי הויברטור . שילוב שלך איתו מביא לשת"פ בעונג האישה שאיתך ומחזיר את האורגזמות לידיים שלך ( גם אם יהיו עם מתווח ) .
ואתה.. חשוב על מה שכתבתי ,
האם משהו השתנה ביכולת שלך האישית להביא את אהובתך לעונג ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יניב21/06/2010קודם כל תודה על הפירגון,
אבל אני רוצה להיות זה שהיא תגמור מכזו עוצמה מימנו,האם יש דרך אולי אפילו סדנת טנטרה,אולי טבעת רטט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה סותר את עצמך
לימור בנדל21/06/2010באותו משפט אתה מציע אותך מול טבעת רטט ..
מה הוחלט איש יקר ?? רוצה שהיא תגמור ממך בכזו עוצמה או מאביזר מין
נשמע כאילו יש 2 קולות בתוכך .
אם אתה הוא זה ששולטת בעונג - כזה או אחר , ממך היא גומרת..
אבל .. היא הכי גומרת מעצמה בעצם.
כי רק היא יכולה להביא את עצמה לפתיחות כזו
בכדי לחוות אורגזמה מלכתחילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור ממני
יניב24/06/2010טבעת זה תוסף לדבר האמיתי ,ולא ויברטור,שלא צריך אותי בכלל.
וברור שאני רוצה שהיא תרגיש אורגזמה עוצמתית שאני בתוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ירד לי דם אף פעם..בר19/06/2010
שלום...אני בת 20+...ושכבתי עם בן זוגי כמה וכמה פעמים אך לא ירד לי דם..
זה אומר שהקרום לא נקרע?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד יורד דם
רמי בוכניק19/06/2010לא תמיד יורד דם בבקיעת הבתולים .
יכולה ומומלץ כמובן לגשת לרופא הנשים שלך לבדיקה שגרתית ולהיוועץ בו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההיללי14/06/2010
אנו לא השתמשנו באמצעי מניעה ובפעם השלישית הוא גמר בתוכי, אבל אני לא בתקופת ביוץ, צריכה לקבל עוד שבוע מחזור, האם יש סיכוי להיכנס להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטינור - מייד !
לימור בנדל14/06/2010מייד ! מייד ! נראה לי ניתן תוך 72 שעות !!!
תקופת ביוץ היא 12 יום מספירה של
יום הווסת הראשון - את בתוך התקופה !!
ממליצה בחום להשתמש בגלולות או דיאפרגמה
במידה ואתם לא משתמשים בקונדום .
נוזל הזרע שיוצא בפליטה מקדימה בתוך הנרתיק
ע"מ לסכך אותו - מכיל זרע.
לא משחקים עם החיים .
אם את מוכנה לאימהות או מעוניינת להכנס להריון
בכוונה ללא רצון הבן זוג ( גניבת זרע )
המשיכו בדרככם - רק קחו אחריות בוגרת
על הכניסה הלא מתוכננת להריון
וכן על הרג העובר ברחמך במידה ולא תרצו להביא
ילד לעולם . עדיף למנוע משחקים אלו.
תנהגי בחוכמה אהובה
אם את מספיק בוגרת לקיים יחסי מין מלאים
קחי אחריות גם על התוצאות בחוסר שימוש באמצעי מניעה.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים מינייםצפירה10/06/2010
איך להסביר לבתי שהוריה מיניים לא פחות ממנה? היא מאד נבוכה מכל מגע ביני לבין בעלי ואי אפשר בכלל לדבר איתה על משהו שמתקרב למה שהולך באינטימיות בינינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה הנערה ? ילדה ?
לימור בנדל10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהכפיר31/05/2010
שלום רב,
אני נשוי ואב לילדים, מאז ומעולם היתה לי בעיה של שפיכה מהירה, דהיינו כחצי דקה מהחדירה אני כבר גומר ולעיתים אף טרם החדירה.
אני מטופל מזה כ-4 חודשים בציפרלקס (SSRI) לטיפול בבעיית חרדה, קראתי רבות על כך שאמורה להיות השפעה טובה על בעיית הפליטה המוקדמת.
אך, על אף נטילת התרופה, אני ממשיך לגמור במהירות מטרידה.
האם יש פתרון תרופתי נוסף שניתן לקחת? מה עוד אני יכול לעשות על מנת לטפל בבעיה.(ללא טיפול פסיכולוגי).
האם שימוש בשיטת טנטרה יכולה לעזור בעיכוב השפיכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה
לימור בנדל02/06/2010הי כפיר ,
ראשית - האם אי פעם פנית לאורולוג לבדיקות רפואיות ? הפניה לשם בדיקה אצלך מבחינה תפקודית שהכל תקין במע' המין.
אספר לך קצת מעבר לבעיה פיזיולוגית באיבר המין .
שפיכה מהירה יכולה להגרם מכמה סיבות : רגישות גבוהה בראש הפין , התרגשות מחדירה, מחשבות טורדניות לפני חדירה ועוד...
טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ). או.. ! אז הגבר הופך להיות " גבר רב אורגזמי " ויכול להחזיק מעמד שעות בסקס ובחדירה בפרט .
כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.
בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו
מהם שרירי הסקס של הגבר?
כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.
כמו כן אני ממליצה לגמור לבד בפעם הראשונה - עם בת הזוג או באוננות לבד, כי ידוע שהפעם השניה והשלישית תוכל להחזיק מעמד זמן ממושך יותר .
בהצלחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאגות של בן הזוגניבה30/05/2010
בן זוגי כל הזמן דואג שהוא לא מספק אותי. אני אוהבת אותו מאד ויש לו מקום חשוב בחיי. מה לעשות כדי להרגיע אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון עצמי
לימור בנדל02/06/2010ניבה יקירה ,
יתכן כי הבחור שלך חסר ביטחון מולך.
יתכן והביא עימו את חוסר הביטחון ממע' זוגית ישנה שהיתה לו ובעקבות טראומה שחווה אולי בעבר עם בחורה שלא גמרה / לא סיפק אותה / שכבה כמו בול עץ ולא אמרה מה היא אוהבת / זייפה אורגזמות .. ועוד.. ועוד .. הוא מגיע כעת למע' היחסים בינכם ממקום חלש.
אני ממליצה בחום לפתוח שיחה כנה ופתוחה בו הוא יגולל פנייך בגלוי מה חווה במע' זוגיות ישנות שלו ועל מה נשענת הטוענה שלו כי אינו מספק אותך . את מוזמנת מצידך להיות הכי כנה למולו , להבהיר לו את העונג שלך ממנו , מה הוא עושה לך שעושה לך טוב , איך בדיוק הוא מספק אותך , מה היית רוצה שימשיך לעשות לך ועוד פידבקים חיוביים ולסכם איתו כי מתי שמתעורר החשש הזה שוב אצלו בראש = במחשבות הוא נזכר בשיחה הזו שלכם ושם את המחשבות הטורדניות בצד .
הפחתה בערך העצמי לעיתים תלויה לא רק באדם עצמו איך שגדל והתחנך אלא גם מניסיונות עבר פחות טובים שחווינו במע' זוגיות ישנות ועימן נבוא גם לחדשות .
אינך יכולה לחזק לו את הביטחון העצמי - לא משנה מה תגידי לו הוא בפנים מרגיש פחות וקטן . התהליך שלו הוא תהליך אישי . ממליצה לו בחום לעבוד על נושא הערך האישי בחייו .
בהצלחה יקרים !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפידבקים חיוביים גם בתחומים נוספים
רמי בוכניק08/06/2010שלום לך
קודם כל את בטחונו הפנימי את לא יכולה לשנות ,זה משהו שאך ורק הוא יכול לעבוד עליו ולשנות ,יחד עם זה אתיכולה לייצר סביבה שתתמוך בחיזוק הביטחון שלו על ידי עצמו .
אז כמובן חיזוקים חיוביים בתחומים המיניים (להגיד רק דברים שמאמינה בהם אף פעם לא להגיד דברים שלא מאמינה בהם - זה נקלט ואז אף חיזוק לא ייספר ),בנוסף לחיזוקים לספר דברים שאוהבת ושהוא יעשה .יחד עם חיזוקים בתחומי המין כדאי מאד לפרגן גם מחוץ למיטה ,מראה כללי ,מתלבש יפה (ואם לא אז יכולה ללכת איתו ולקנות מעט אביזרי אופנה לשיפור ) ,פרגון על ההתנהלות מול הילדים אם יש ,על העבודה שהוא עובד בה וכיו"ב.
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי נרתעת מלגעת באיבר מיניאביתר23/05/2010
שלום לימור.
זה אולי נשמע הזוי, אך אני נשוי באושר+3 כבר קרוב ל-10 שנים. אשתי נרתעת מלאחוז באיבר מיני.
אין אוננות הדדית, שלא נדבר על מין אוראלי. למעט מס' מקרים בתקופת הריונות שאז ההורמונים דיברו. ודיברו יפה. אך ביום יום, זה מצב מאד מתסכל, פוגע, ואפ' מכעיס. אני מפנק אותה בכל דרך שרק עולה בדמיוני, לא נרתע מכלום. לעומת תגובותיה במצבים כאלה , של רתיעה/ סלידה. היא מודעת לחוסר ההגינות מצידה ואף זה מעציב אותה. אך קשה לה להתגבר על מצב שכזה, וקשה לה להשתחחר ולזרום איתי. אני מאד משתדל לא ללחוץ, ולא לדחוק. אני מאד מקווה שיום אחד זה ישתחרר.. הענין הוא שאני לא מתכוון לוותר על עינוגים שכאלה במין אשליות שיום אחד זה ייפתר. שוחחנו על כך ארוכות. אך משלב הדיבור לשלב הביצוע קיים מחסום לא קל.
לגבי ללכת ליעוץ מיני. זה משהו שלא קל לה לחשוב על זה בכלל. לטעמה זה נושא אינטימי בין בני זוג ולשתף בזה אחרים זה לא דבר מובן מאליו. [ נכון ניחשת, אנו דתיים] .
אני מתוסכל מהמחשבה שאני הולך לבלות את שארית חיי בלי לחוות עונג רצוף זה.
לא מוכן להיות לקוח של זונה , יש לי אישה ואיתה אני רוצה לחוות הכל.
לימור, אודה לך מאד אם תוכלי לייעץ לי איך לגרום לה לגשת לנושא זה בעדינות , מבלי לגרום לה לחשוש שאני עומד לפלוט לה על הפנים/בפה או כל דבר כזה [ מה שברור שאין לי כלל כוונה כזו] .
דבר נוסף, עלה בי החשש שהיא חוותה טראומה מסויימת סביב כל המראה של איבר מיני. מה שהוכחש על ידה מכל וכל - אני מאמין לה.
בקיצור, HELP ME PLEASE
תודה רבה - אביתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - ייעוץ מיני
לימור בנדל02/06/2010אישתך חייבת בטיפול או ייעוץ מיני .
עליה לשוחח בפתיחות מול אדם שיכול לעזור לה בנושא .
אין כאן מנוס ממפגש טיפולי - פסיכולוגי בכדי לגשר על הפערים .
אני מטפלת בהמון אנשים דתיים . אין כאן שום קשר לדת.
אדם זה אדם באשר הוא לא משנה הדת שלו - הוא/ היא מטופל/ת רגיל/ה שבא/ה עם אתגר.
אין שום קשר אליך.
לא משנה מה אתה תעשה , מרצון או מריצוי שלה , היא לא תשתנה.
אדם יכול להשתנות אך ורק אם הוא רוצה באמת ובתמים לבצע שינוי בנושא מסויים ולוקח במודע את האחריות שלו על עצמו ומבצע את השינוי ללא תלות באף אדם אחר .
זה אמור לבוא ממנה .
היא לא תשתנה - לא משנה מה אתה תעשה.
אתה יכול להפנות אותה לתשובתי .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת20/05/2010
היי אני בת 19 ואני וחבר שלי יוצאים כבר חצי שנה ואנחנו רוצים לשכב בלי קונדום והוא ביקש ממני שאני אקח גלולות, אני לא יודעת עם זה נכון אבל שמעתי שגלולות עלולות להוריד את החשק זה נכון? איזה גלולות אפשר לקחת כדי שזה לא יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא נשים
רמי בוכניק21/05/2010ממליץ לך לפנות לרופא נשים להתיעצות.
היום יש מגוון גלולות ורופא הנשים יתאים לך את מה שמתאים לך.
חשוב לציין שלענין מניעת מחלות מין גלולות לא עוזרות כלל וכלל ושווה לשקול בדיקה הדדית ששניכם תעשו לפני שמתחילים לקיים יחסי מין ללא קונדום
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדרוג חיי המיןדנה20/05/2010
היי,
אשמח לקבל הצעות לשדרוגים קטנים שיכולים לעשות טוב לחיי המין. בעלי לא ממש התנסה בדברים כאלה וגם אני לא אז אנחנו מחפשים כל מיני שדרוגים לא מרתיעים במיוחד בנושא. תודה מראש, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון ושדרוגים קטנים לזוגיות
לימור בנדל23/05/2010שינוי וגיוון חיי המין בא ממקום ששני בני הזוג מעוניינים בחוויה אחרת מהרגילה .
במידה ושניכם מעוניינים בשינוי ומרגישים צורך לחדש ולגוון יש אין ספור הצעות :
1.ספרים בנושא מיניות - ספרים בעלי תמונות מגוונות ושונות הקשורת לעשיית אהבה זה עם זו. קראו את הספרים יחד , התבוננו בתמונות ובצעו יחד את אשר נכתב ונראה בתמונה ובספר.
2. גלישה באינטרנט -כתבו ב"גוגל" את המילה "סקס " " אהבה " זוגיות " ותוכלו להגיע לעשרות מאמרים ואתרים בנושא . קראו , התבוננו ואיספו משם רעיונות חדשים אותם תוכלו להביא לבן / בת הזוג. החליטו ביחד שכל פעם אחד מכם מביא את הרעיון ( לא כל הזמן אתה .. ) - פעם אחת בשבוע .
3. פנטזיות - צרו ערב שיתופי פנטזיות . שבו לארוחה רומנטית , קשקשו על איך עבר השבוע/היום , שתפו זה את זו בדברים כללים ולאט, לאט גילשו לשיחה בנושא עשיית אהבה . שתפו זה את זו בפנטזיות שלכם . כל אחד בתורו , תארו , ספרו לפרטי פרטים , הסבירו מה בפנטזיה מרגש אתכם , למה היתם רוצים להוציא אותה לפועל ( אם בכלל ). ערב אינטימי כזה יהפוך את הסקס שלכם למטריף ! הפתיחות , התקשורת ..
4. חוויה של חמשת החושים - צרו ערב שיעבוד על כל 5 החושים או לחלופין שחקו עם חוש 1 בכל מפגש מיני ביינכם..תוכלו להעזר בכתבה שלי : http://www.hug.co.il/magazine_read.asp?id=481 .
5. משחקי קופסה - יש משחקי קופסה מוכנים שניתן להשתעשע איתם במיניות ואתם יכולים גם ליצור משחק משלכם. קחו פתקיות קטנות כיתבו כל אחד מה הוא היה רוצה שהאחר יעשה לו. כל מיני רעיונות שלכם או ממקומות אחרים שאספתם. כל פתק רעיון 1 - לא לערבב . קיבעו לכם ערב של כייף יחד ואז שילפו פתק אחד ובצעו אותו .
6.מפגש טנטרי זוגי - מפגש בהחלט שובר שיגרה . התרגילים שתלמדו במפגש ישרתו אתכם גם במהלך שגרת החיים הרגילה ותוכלו לשלב תרגיל זה או אחר ולגוון את חיי האהבה שלכם . המפגש הוא לא ממקום טיפולי ! אלא ממקום של הדרכה והכוונה . המפגש תואם את ציפיות שני בני הזוג ויש בו דינמיקה מופלאה וקסומה המשפיעה בצורה חיובית מאוד על הזוגיות עצמה , לא רק במקום של המיניות . עלות המפגש נקבעת עפ"י מקום המפגש ומשך המפגש. שוחח למולי ..
הנאה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת החשקשמרית10/05/2010
מה מומלץ להגברת החשק המיני אצל שני בני הזוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגברת החשק הכיצד
רמי בוכניק10/05/2010כשמדברים על חשק מיני צריך לזכור שמיניות טובה מתחילה בתקשורת טובה .ותקשורת זה לדבר על הרבה דברים .
מעבר לכך מומלץ לפנות זמן איכות לסקס ולא רק בסוף היום או בשארית הזמן לאחר שאר העיסוקים.
כמובן מומלץ מאד להיות עם ראש פתוח ,לשנות תנוחות לאולי אפילו לבקר ביחד בחנות סקס כדי לחשוב על רעיונות חדשים . ניתן להשתמש בשמני סיכה לקיקים למינהם ואפשר לגוו גם בשוקולדים נוטפים .
עיסוי זוגי לשני בני הזוג יכול להיות ממריץ ומדרבן מיניות.
מבחינת מזונות :יש מזונות כמו שוקולד שעושים טוב לסקס .
ואם רוצים להתרגש מחדש תמיד ניתן ללכת לסדנת טנטרה זוגית (רק לזוג )יחד .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת החשק המיני - גברים
לימור בנדל11/05/2010גברים
את האנרגיה המינית הגברית צריך לעורר תוך כדי הרגעת מערכת העצבים המרכזית. במערך הסטרס היומיומי זרימת הדם מרוכזת לכיוון מערכת העצבים המרכזית וצריך לנתב אותה לכיוון "הפריפריה" ע"י הרגעתה.
• צמחי מרפא - ג'ינסנג- ידוע כמחזק את התיפקוד המיני אצל גברים מכיוון שהוא ממריץ את מחזור הדם. משתמשים בו בשורש בצורה של חליטות או תוספי מזון.
• מזונות: מזונות עתירי אבץ כגון כבד, בשר (לא בשר אדום או בשר עתיר כולסטרטול), קטניות (שעועית אדומה, שעועית שחורה), אגוזים, דגים, מאכלי ים. האבץ חיוני לתיפקוד בלוטות המין אצל גבר (בלוטת הערמונית והבלוטות שמייצרות טסטסטורן) וחוסר שלו גורם לבעיות פוריות אצל גברים וגם לנשירת שיער. בגילאים מבוגרים יותר נמצא שהוא גם מונע הגדלה של בלוטת הערמונית.
• הזנה סוכרית לזרע - רב ההרכב של הזרע הוא חלבון וגלוקוז (חד סוכר) לכן, תוספת של מאכלים הכוללים רכיבים אלו תחזק את טיב הזרע. לדוגמא, פירות טרופיים עתירי סוכר, דובדבנים, תותים.
• שוקולד מומלץ במיוחד כי הוא עתיר סוכר ולאחרונה נמצא בו רכיב מיוחד שמלבה תשוקה מינית. מבחינות אחרות הוא לא טוב.
• מקור החלבוני זמין ובריא לזרע- שקדים, אגוזים, דגים, פירות ים, ביצים.
חשוב לציין שלמרות שגם מאכלי חלב הם עתירי חלבון, הם לא מומלצים כי הרבה אנשים אלרגניים להם והם מייצרים הרבה ליחה.
• משקאות - יין אדום מומלץ גם לגברים וגם לנשים כי הוא מרגיע את מערכת העצבים המרכזית ומזרים את הדם החוצה למערכות המין. שרי, ליקרים - מצויינים כי הם עתירי סוכר זמין, אבל, חשוב, לא לצרוך אותם בכמויות גדולות כי הם עתירי אלכוהול שעשוי ליצור הסתיידות בעורקים ולחסום את זרימת הדם לאותם אזורים.
מחקרים מראים כי גברים שניזונים באופן לקוי פוגעים בספירת הזרע שלהם.
ההורמון הגברי אנדרוסטרון, הידוע כמעורר מינית, מצוי בין השאר בסלרי. ואילו האבץ נתפס כמחזק הפריון הגברי ומשפר האון, מעצים את הליבידו ומגביר את ייצור הזרע. בשר הודו, דגני בוקר ושעועית, לדוגמה, הם מאכלים עשירים באבץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת החשק המיני - נשים
לימור בנדל11/05/2010אישה זה רגש . הורמונים .
כדי שאישה תהיה פנויה לאהבה היא צריכה מאכלים שירגיעו את הגוף , ישחררו הורמונים של התאהבות ושל רוגע . מאכלים כמו :
• אנג'ליקה - צמח נשי בהגדרתו, שתפקידו לאזן את המערכת ההורמונלית הנשית בכל גיל ובכל רמה. הוא נמצא בתוספי מזון . דגים של מים עמוקים כגון: הרינג, מקרל, טונה, גרעיני אבטיח, אגוזים, שמן זית, כבד עוף, תירס (גם מרגיע מאד את מערכת העצבים בגלל ריבוי האשלגן שבו וגם מכיל חומצות שומן). מאכלים אלו הם טובים לנשים מכיוון שהם מכילים חומצות שומן מסוג אומגה שמאזנות את המערכת ההורמונלית וגם מרגיעות את מערכת העצבים.
• פירות יער- האוכמניות, דובדבנים, פטל, תותים מומלצים בגלל חומצות השומן שהם מכילים והמאזנים את המערכת ההורמונלית.
• פירות עתירי הסוכר - טובים כיוון הם משפרים את המצב רוח.
• שוקולד- הסרוטונין שבו מרגיע את מערכת העצבים ומזין אותה והוא מאד חשוב לנשים.
• גלידות- שמכילות המון חומצות שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה נרתיקית -שפיכה נשיתאני01/05/2010
שלום ללימור
קראתי מאמר שלך כאן באתר על איך להגיע לאורגזמה נרתיקית .
וראשית ע"י אורגזמה מנקודת הג"י.
ולפי ההנחיות שלך אכן הצלחתי לחוות את הדבר המדהים הזה.
אך רק בעזרת ויברטור שבקציו הוא מקומר כלפי מעלה (במקום האצבע )
והתרגלתי לגמור כך ,ואני פחות נהנית עם בן זוגי מאז שאני גומרת כך.
קודם כל אין לו סבלנות לתהליך הזה ,והוא מתעייף מהר עם החדרת האצבע והוא גם סולד מזה שאני משתמשת בויברטור.
דבר שני ,לא הבנתי ,מכאן הלאה איך לגרום לעצמי להגיע לשפיכה ,השפרצה ,
לפי מה שתארת במאמר .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
לימור בנדל01/05/2010אישה קסומה ,
ראשית - ווואו !! איזה כיף לקרוא שהצלחת לחוות אורגזמה נרתיקית + שפיכה נשית, זה מעיד על פתיחות מינית מאוד גבוה עם עצמך . נפלא ומבורך !
אהובה , בן זוגך מרגיש סרוס גברי. הוא מרגיש שאינו מספק את בת הזוג שלו. מקום זה מהווה פגיעה מאוד גדולה לאגו הגברי ולגבר שלך בכלל ויכול להביא לחרדת ביצוע . לצערי הרב אישה יכולה להתמכר לעונג של ויברטור ולא לרצות יותר את הגבר שלה - זה מוכח סטטיסטית בין המשתמשות הקבועות בויברטור. גבר אינו יכול להעניק לאישה את מה שויברטור טוב כן יכול - בשניות.
המלצותי אליך , המנעי תקופה משימוש בויברטור . מה שנקרא " גמילה ". אפשרי לנרתיק שלך לחזור לטיבעיות הבסיסית שלו. הורידי את השימוש בויברטור לתדירות נמוכה עד לאפס שימוש - חודש ימים.
בזמן הזה בצעי חיבור לגבר שלך , עודדי אותו להתחבר אליך שוב.השיבי לו את האגו הגברי בכל מה שקשור לסיפוק שלך. התענגי על החיבור הטהור והבסיסי ביניכם ללא שימוש בצעצועי מין .
אל תבקשי ממנו לגרום לך מה שהויברטור נותן לך . הויברטור מהווה לו מתחרה טוב יותר שיכול להעניק לך מה שהוא לא יכול - פגיעה קשה באגו הגברי , הוא אומר לעצמו בראש " צעצוע יותר טוב ממני ויכול לספק את בת הזוג שלי ולגרום לה לחוויות שאני לא יכול להעניק לה ". זו מהות סלידתו מהויברטור.
" והתרגלתי לגמור כך " ההרגל שלך מקבע מאוד . מחשבתית סיגלת לעצמך צורך וצורך זה פוגע בזוגיות שלך וחבל כי את מתארת חוסר סיפוק ממנו . בעצם הפכת להיות תלותית באורגזמות עם הויברטור שלך מה שמהווה בעיה גדולה . פיתוח תלות במשהו חיצוני מהווה נזק לעצמנו .
אין צורך במרדף מטורף אחרי שפיכה נשית . נכון זה כיף ומענג אבל לא חובה כל הזמן .
יקירה , אני ממליצה בחום . חזרתי לחיבור ולעונג הבסיסי עם בן הזוג. השיבי את האינטימיות והעונג הטבעי מהגוף שלך למעשה האהבה שלכם. אחרי חודש המנעות מהויברטור , ממליצה לחזור לאט , לאט לאיזון . איזון משמעו שאת מקיימת יחסים נפלאים ומתענגת על המיניות עם בן הזוג ללא ויברטור וכשאת לבדך את משתמשת בויברטור ושופכת להנאתך. לא יותר מפעמיים שלוש בחודש ימים שימוש בויברטור . את השימוש בויברטור והשפרצותייך ממנו - המנעי מלתאר ולספר לבן הזוג . הוא כבר יודע נתון זה - אין צורך שתמשיכי "לסובב את הסכין" באגו של בן זוגך.
בהנאה יקירה וחיבור אוהב לבן הזוג ועצמך,
לימור בנדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה <8
אני03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנאות לגבריםזיו26/04/2010
יש סדנא רק לגברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנאות לגברים בלבד
לימור בנדל26/04/2010כן , יש סדנאות לגברים בלבד
אתה יכול או לאסוף כמה ח'ברה
רק גברים לדוג' ליום ההולדת שלך או של חבר
ואני מגיעה ומנחה לכם ערב
או להצטרף לערב שאני מנחה
ואדאג לפרסם אותו כשיהיה תאריך.
תודה על ההתעניינות
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זה טוב לאונן ??בני24/04/2010
אני ממש מתבייש אבל חייב לשאול כי זה ממש מטריד אותי..
אני בן 34 נשוי ואב לילדים ואני מאונן הרבה ..
רציתי לדעת האם אני לא בסדר ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות מבורכת
לימור בנדל25/04/2010היי רוני .
לאונן זה דבר נפלא ומבורך . במחקר אחרון העוסק בסרטן הערמונית , נמצא כי מי ששופך זרע בין 3-4 פעמים בשבוע מקטין את הסיכוי שלו לחלות בסרטן הערמונית . אם ממוצע הסקס בארץ לזוגות נשואים הוא פעמיים בשבוע ( בערך ) אז אוננות היא דבר מבורך מאוד ללא קשר לשפיכה בעת קיום יחסי מין עם בת הזוג. שפיכת זרע מעודדת ייצירת תאים חדשים באזור ולכן מומלץ מאוד לאונן ולשפוך זרע.
מתי אם כך זה עובר גבול מסויים ??
ראשית , אם האוננות באה על חשבון עשיית האהבה עם בת הזוג . אם אתה תשוש וחסר אנרגיה לאחר האוננות ואינך מספק את האישה ואף לא מקיים איתה יחסי מין כי כבר סיפקת את עצמך - שם הבעיה !!! אם אתה מעדיף לאונן ולגמור עם עצמך לעומת להכנס ל"סיפור" בסקס עם בת הזוג אז צריך להידלק אור אדום .
שנית , אם התמכרת לאוננות . מה זה אומר מבחינתך "התמכרות לאוננות "?
מתי זה הופך להתמכרות , כאשר משהו הופך להיות אובססיבי . כשאתה מתעסק בנושא כל הזמן , חושב עליו כל הזמן והמחשבות טורדניות ולא מאפשרות לך לנהל חיים נורמליים בכל שאר התחומים. כשהאוננות מנהלת אותך.
האם מה שמנהל אותך במהלך היום הכל סביב החשיבה על אוננות ? שאתה כל הזמן במקום לעבוד חושב " מתי אני יאונן " " איפה אני יכול עכשיו לאונן " ואז ללכת לשרותים במסעדה / לחדר אחר מבודד בעבודה ולאונן ? התמכרות זה אומר הרבה שעות לחשוב על אוננות - איך , מתי , איזה ריגוש זה עושה לי ..האם זה אתה ?
רוני , אם הזוגיות שלך בטוב , האישה מסופקת ממעשה האהבה שלכם ואתם מקימיים יחסי יישות בצורה הטובה לשניכם ואם אתה מאונן בצורה שאינה פוגעת לך בסדר היום ואינה משבשת לך את המחשבות - אין מה לדאוג !!
הנאה צרופה ואוננות מענגת ,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשתף אותכםבעל15/04/2010
ברצוני לשתף אותכם ואשמח לקבל מכם תגובה בהתאם. אני ובעלי הוזמנו לאירוע חברתי, קפאתי שם מקור בגלל המזגן. עמדתי בצד. לפתע ניגש אלי ידידו של בעלי ושואל מדוע אני עומדת כך? עניתי: "סתם פשוט קר לי". והוא הגיב: "הייתי מחבק אותך אם לא היו פה אנשים ובטח לא כאן". לא ציפיתי לתגובה כזאת ובטח לא ממנו, ופשוט לא אגבתי והיו לי פני פוקר. הוא חזר ושאל בשנית כאילו לא שמעתי אותו, ואז עניתי בספונטניות ומעט בתקיפות: "אמרתי משהו"????,, שאלתי מההיבט הגברי: " איך אדע אם ניסע לחזר , לגשש, או שסתם אמר בצחוק, או היה סקרן לשמוע תגובתי???. בעלי לעולם לא היה מעיז לומר לבחורה/לאישה אפילו בצחוק "הייתי מחבק אותך" וכו'. אחר התיישב ליד אשתו ומקצה האולם ראיתי שהוא מידי פעם פוזל לעברינו (לעברי ולעבר בעלי). איך הייתי אמורה להגיב,? הייתי בהלם ושתקתי. מה הוא עלול לחשוב שאני שותקת ולא מגיבה? מדוע הגיב כפי שהגיב?? הרבה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוי חיזור
לימור בנדל18/04/2010אחת יקרה ,
חוויה קסומה עברת וגם הבחורציק הזה שחיזר אחרייך. רק שלא התמסרת לה עד הסוף..
המהות הגברית היא פלירטוט וחיזור . גבר מרגיש חי ( alive ) כאשר הוא נמצא במהות הפרימיטיבית שלו - מהות החיזור . גם אישה כמו גבר מרגישה בעננים כשמישהו מחזר אחריה , מחמיא לה ומפלרטט איתה .אז לפעמים זה מגיע מהבעל / בן הזוג שלך ולפעמים מגבר אחר.
פתאום כאשר נזרקת מחמאה לאויר או שעיניים נפגשות בעיניים של גבר זר את מרגישה את הבטן מתכווצת והכל שם פועם ומרוגש - בטוחני כי גם אחרי המשפט של ידיד של בעלך בהתחלה ( בלי "ראש" - מחשבות ) הרגשת מאוד מוחמאת ו"בחיים " .
אבל.. אז הראש מתחיל לעבוד והרגשות נכנסים לעניין .
מתחילים לנתח דברים במקום להתבונן על הכל בצורה פשוטה ולא מסובכת .
אנחנו עם בני הזוג המון זמן , הם איתנו , הם המוכר והידוע , מה גורם לנו לחיות באמת ???
ריגושים , שינויים , התחדשות והנעה לפעולה . לכן אני רואה את הפלירטוט עם אחרים כמשהו מאוד חיובי ומחייה . לדעתי תגובתך היתה אמורה להיות משועשעת , מצחקקת ומפלרטטת .
כלום לא קורה - כלום !!! הרי בחיים לא תבגדי בבעלך נכון ? אם ענית נכון , אז מה אכפת לך לפלרטט ??? זה לא יגרום לכלום .
תגובה מצחקקת ומפלרטטת תהיה " גם אישתך ובעלי יכולים להצטרף אלינו ? " או " כמו שאתה מחבק את אישתך ? " שיבין כי המשפט שאמר היה מגוחך בעינייך .
"ריגושים , שינויים , התחדשות והנעה לפעולה " ניתן ליצור גם בזוגיות אוהבת של שנים ביחד - לא חייבים לקבל מבחוץ את התנועתיות הזו .. פלירטוט תמים רק מעצים את האגו ומראה שאת עדיין מושכת גברים אחרים וזה מאוד מחמיא ולא מאיים .
ריגושים , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סרוגייט - התחלה
מטופל סרוגייט14/05/2011שלום לימור.
קודם כל אני חייב להגיד שאני מאוד מעריך את מה שאת עושה. קראתי הרבה פוסטים ומאמרים שכתבת.
אבל אני לא יודע אם זה נכון שאת למעשה מפרסמת את שיטת הסרוגייט של מרפאת ד"ר רונית אלוני (פשוט הייתי מטופל במרפאה הזאת ואינני יודע לגבי מרפאות אחרות, בגלל זה אני קורא לזה ככה).
ראשית כל, השיטה מאוד יקרה (כ-30000 ש"ח). אבל הבעיה העיקרית שלה שהיא לא ממש עובדת כמו שמבטיחים.
כשזה לא עבד במקרה שלי, נאמר לי בנימוס, שזה אני אשם (ברור, מי עוד?). אבל אחרי שקראתי בפורומים תגובות מאנשים בנושא, ראיתי שכמעט וכל אחד שכתב שהיה מטופל סרוגייט, כתב שהטיפול לא הצליח גם כן.
יעילות השיטה הזאת אצל מומחים ברוב המדינות בעולם עומדת בסימן שאלה. בחלק מהמדינות השימוש בה אפילו אסור, בעוד חלק מעלימים עין, ובאחרות (כמו ארה"ב וחלק מהמדינות של איחוד אירופי, עד כמה שאני יודע) השיטה מאושרת. אבל המובילה בעולם היא ישראל. וזה לא בגלל שהיו פה הרבה הצלחות בטיפול לעומת אחרים וכנראה גם לא בגלל שעשו פה מחקרים מיוחדים שאחרים לא עשו. מה שקרה פה זה שמשרד הביטחון הפעיל לחץ גדול לקידום השיטה לאישור שימוש בה עבור נכי צהל (מבקש לתקן אותי אם אני טועה).
כמובן זה לא מה שמסבירים למטופלים. מה שמסבירים זה שבשביל טיפול בבעיה מינית קיימות שתי אופציות: למצוא בחורה בחוץ או סרוגייט, ושעם סרוגייט זה יותר יעיל.
אם לדבר עליי אישית, היה לי ניסיון מיני מקודם, הייתה לי גם חברה קבועה שנפרדנו בדיוק לפני שפניתי למרפאה. ויכולתי גם למצוא בחורה בחוץ, אבל הוסבר לי בפירוש שדרך סרוגייט הטיפול יהיה הרבה יותר יעיל. ואחרי שאני עברתי את זה אני חייב להגיד: זה ממש לא נכון!
טופלתי ע"י סרוגייט אחת, ובמקרה ראיתי עוד שתיים (סה"כ במרפאה היו 5 או 6) – וסליחה שאני אומר את זה, אבל הן ממש לא מתאימות להגדרה "בחורה ישראלית ממוצעת" או "הבת של השכן", וקשה לי להאמין שהן ייתנו למטופל הרגשה שאת כותבת עליה בפורומים. הבנות (הנשים) בעיקר עם הבעיות של עצמן: כמו שהבנתי עם חיים אישיים לא מסודרים, גרושות (אלה שמבוגרות יותר) – קראתי על זה גם בפורומים אחרים.
במהלך הטיפול מאוד השתדלתי להתחבר לסרוגייט. אבל פשוט לא הצלחתי. כעיקרון אנשים מכירים אותי בתור בן-אדם מאוד עדין וג'נטלמן. אבל איתה הייתי קר ואפילו גס. פשוט לא הצלחתי להיות אחר, כי כל זה היה נראה מאוד מלאכותי. הרגשתי שהיא רק משחקת את התפקיד, וגם לא תמיד מצליחה בזה. וגם הייתה לי הרגשה שהיא עושה את זה לא בשביל לטפל בי, אלא בשביל להוכיח משהו לעצמה (לא נדבר פה על העניין הכספי). היו גם סיטואציות שהוכיחו את זה.
(ראי המשך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סרוגייט - המשך
מטופל סרוגייט14/05/2011(המשך) הטיפול עצמו מתבצע באחד משני חדרי טיפול קטנטנים (שאחד מהם עם עמוד בטון ממש באמצע), עם מיטות מתקפלות שראו שנים הרבה יותר טובות ומקלחונים קטנטנים. כל פגישה יוצאת קרוב ל-2000 ש"ח (פגישה של שעה וחצי עם סרוגייט + פגישה של שעה עם מטפלת סקסולוגית). פלוס מחייבים באותו הסכום על שתי פגישות שהן לא טיפוליות: פגישת "היכרות" ופגישת "פרידה". ובמקרה ולא התחברת לסרוגייט, אתה משלם מחדש על ההיכרות וגם על עוד אחת-שתי "פגישות מעבר" בשביל "להתרגל" לסרוגייט החדשה. ולא נותנים שום אפשרות לבחור בחורה מראש. למשל לי נאמר שיש שתי בחורות: אחת נראית ישראלית עם שער שחור והשניה בלונדינית נראית אירופית, וכמובן שתיהן מקסימות. ושום פרטים מעבר לזה: על התמונות אני אפילו לא מדבר, אבל אפילו לא את הגיל. אני ביקשתי את ה"ישראלית" כי זה הטעם שלי. לא נדבר עכשיו על אם היא באמת הייתה מקסימה, אבל זאת הייתה בחורה עם שער אדום (במקום השחור שהובטח) עם מראה לכיוון אירופאי (ולא ממש של ישראלית) והבחורה השניה שפסלתי הייתה עם שער שחור צבוע בלונד ונראית ישראלית לחלוטין. כמובן מראה זה ממש לא הכל, במיוחד בשבילי שקודם כל חשוב לי האופי של בחורה. אני רק מדבר על הגישה בכללי. את בעיות הטיפול עצמו ציינתי למעלה.
התוצאות של הטיפול: הבעיה לא פוטרה, ביטחון עצמי קרוב לאפס פלוס חובות שאני עד עכשיו לא מצליח להחזיר(עברה כבר שנה וחצי).
כמובן אני לא אומר שהשיטה עצמה לא עובדת בכלל וכל הרעש מסביבה הוא מכלום. בעצם מי אני בשביל להגיד דבר כזה? אני רק מנסה להגיד שכנראה שבגלל כל התמיכה שהמרפאה של ד"ר אלוני קיבלה ממשרד הביטחון ואירגון נכי צהל כמעט ואין להם מתחרים, ואז הם לא מנסים לשפר אותה.
לפחות שיפוץ קטן + מיטות חדשות (וגם כיסאות)בחדרי הטיפול ממש לא יזיקו. וכמובן פגישות היכרות לפחות בחצי מחיר,כמו שגם פגישות "מעבר", כי אחרת זה מכריח את המטופל להישאר עם אותה הסרוגייט גם אם הוא לא מתחבר אליה, אחרי כל הסכומים שהוא כבר הוציא.
וגם לגבי סרוגייט אצמן: אני לא מאמין שמתוך עשרות אלף בחורות ישראליות חילוניות קשה למצוא חמש-שש באמת שוות שמוכנות לעבוד בזה ושיהיו באמת טובות. כנראה הבעיה פה היא כספית – על האיכות צריך לשלם והמרפאה תרוויח פחות.
כמובן הייתי עוד אומר שחשוב לציין למטופל את אחוזי ההצלחה של השיטה עוד לפני שהוא מחליט על הטיפול. אבל קשה לי להאמין שד"ר אלוני תתחיל עכשיו להגיד למטופלים שברוב המקרים הטיפול אינו מצליח , כי במציאות זה מה שקורה כמו שהבנתי.
כל מה שכתבתי פה מתייחס רק לטיפול סרוגייט ובשום אופן לא לרמה של המרפאה עצמה. כי אני רוצה לציין שהרמה של המטפלים (הסקסולוגים) במרפאה מאוד גבוהה. ד"ר רונית אלוני מוכרת עולם, ובפגישות איתי עשתה עליי רושם מאוד טוב. המטפלת שלי הייתה חמדה גיורא שגם היא מאוד מאוד טובה ויש לי רק מילים טובות להגיד עליה. לדעתי אם הייתי בא לשם עם חברה ולא הייתי הולך על סרוגייט הטיפול כן היה מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות תם בקשר לטנטרהאורי09/04/2010
ערב טוב,
לאחרונה אני סקרן לגבי טיפול טנטרי אישי כדי להתמודד עם בעיה של רגישות יתר במגע פיזי ובעיות כלליות של ביטחון עצמי ועוד.....
יש לי עניין בטיפולים אלטרנטיבים אבל מעט מאד ידע בנושא.
נכנסתי לכמה אתרים שעלו לי בגוגל שקשורים למטפלי טנטרה ועלתה בי תחושה מחשידה שמדובר בסוג של נערות ליווי , כאילו, יש רמזים עבים שעובדים על עיסויים באיזורים המיניים וכדומה (אי אפשר להיות תמימים..)
ומצד שני, האנשים באתרים האלה מפרסמים את התמונות שלהם ואת הקורות חיים, והילדים שלהם לפעמים (שזה ממש לא אופייני לאנשים שעוסקים בתחומים אפורים של מתן שירותי מין וכו), ועכשיו אני רואה גם פורום באתר רפואי מכובד.. - וזה אני מוכרח להגיד נורא מוזר לי ופחות ופחות ברור לי מה בעצם קורה בתחום הזה של הטנטרה..
מדובר בסוג של רפואה מתירנית? זנות במסווה ? שילוב של השניים ? משהו אחר לגמרי שלא נכנס לקטגוריות האלה?
הרי ברור שאם גבר מגיע לאשה טנטרית והיא מתחילה לעסות לו את האיזורים המוצנעים יתפתח משהו מיני מאד תוך 5 דקות או 5 שניות , לא?..
אני שואל בעיקר כי אני מעוניין להפיק מזה ערך טיפולי, ואין לי עניין לקבל סתם "טובות הנאה" שגרתיות...... (לפחות לא במסגרת כזאת :) )
תודה למשיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה מהי?
רמי בוכניק11/04/2010טנטרה זה תורה שלמה ,דרך חיים וחלקים מהטנטרה לא עוסקים ישירות בסקס ,אלא בקבלה עצמית ,קבלת המיניות שבי ,אהבת המיניות שלי ועוד הרבה נושאים שנוגעים באנרגיה מינית אך לאו דווקא באקט מיני ישירות ,ויש חלקים בטנטרה שנוגעים באקט מיני ישירות .ממה שאתה מספר כדאי לך לשקול תהליך אישי שיהיה גם מאד מעצים ולא סדנא קבוצתית .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה ומיניות בוטה
לימור בנדל11/04/2010אורי איש יקר ,
ראשית אציין כמו חברי לפורום כי טנטרה הינה דרך חיים .
אני ממליצה לך בחום לקרוא ספרים ומאמרים לגבי מה היא טנטרה במהותה, מהי הדרך ומה החזון .
בטוחני כי תמצא קצת שקט בסערה אליה נכנסת באם תבין את העקרונות עליהם בנוי עולם הטנטרה. חלק מעולם זה הינו החיבור למיניות - חלק גדול ובסיסי.
אנו בטנטרה כמנחים משתמשים באנרגיה המינית שהינה למעשה אנרגיית החיים בכדי להתוות דרך ולחיות ממקום של אושר , שמחה , קבלה ואהבה עצמית ועוד..
אני מלמדים כיצד ניתן לתעל אנרגיה זו לכל תחומי החיים שלנו - לחיזוק ביטחון עצמי , להתנהלות מול הסובבים אותנו , מול הזוגיות שלנו ומול עצמנו , להגשמת ייעדים והגשמה עצמית ועוד.
התירגול הטנטרי מאפשר לך לחוות חיים מספקים יותר , מאושרים יותר , לשלוט במודע במחשבות לחשיבה חיובית ומאושרת יותר ולראות את חייך כחיים מלאים יותר .
כשאני קוראת את שכתבת אני לומדת מכתביך שאתה לוקח תחום אחד - " עיסוי טנטרי " ומשליך את החלק הקטן ביותר בעיסוי שנקרא " עיסוי יוני / לינגם " על כל עולם הטנטרה הרחב והגדול.
ראשית אציין , אין אנו אנשים " אפורים " שעוסקים במתן שרותי מין . האנשים שהוכשרו כמורי טנטרה בארץ נקראים " דקה / דקיני " - תואר הכשרה למנחים באומנות הטנטרה .
את המנחים שעברו הכשרה תמצא באתר " טנטרה ישראל " .
אציין ואומר - אין דבר כזה " עיסוי טנטרי " .
כל עיסוי רגיל יש לו מטרה : עיסוי למטרת עונג / עיסוי רפואי / עיסוי לשחרור שרירים / עיסוי לעונג מיני וכדומה . יש עיסוי שאנחנו למדנו ונקרא : עיסוי יוני ועיסוי לינגם - שהם עיסויים לאברי המין . העיסוי עצמו בא להעלות ולתעל את האנרגיה המינית ונעשה בצורה מודעת עם עיניים פתוחות ונשימות מתואמות עם המנחה . עיסויים אלה אין להם שום מטרה - לא לענג את המונחה ובטח לא להביא אותו לשפיכה או אותה לאורגזמה !!!
בתום לימודינו כל אחת / אחד מהמנחים לקח את הלימודים לכיוון אחר - כיוון אישי מאוד .
חלקנו בחרו להעניק ללקוחותיהם עיסויים רגילים המשלבים בסופם עיסוי לינגם ועיסוי יוני -
מתירני אתה אומר ??? זנות במסווה ??? מי החליט ...
כאשר אתה הולך לעיסוי + הרפייה ( שיעשו לך ביד ותגמור בסוף ) אתה מרגיש לא טוב עם עצמך כי זה " זנותי " אז אולי המעסות הבינו שאם יכתבו " עיסוי טנטרי " גם יתיחסו אליהן אחרת ב"מסווה" של כבוד כדי שאתה כלקוח תוכל להרגיש טוב יותר עם עצמך וגם היא תוכל להרוויח את לחמה ביושר .
איש יקר , עשה בחייך רק מה שאתה חפץ לעשות .
טנטרה מלמדת לקיחת אחריות מלאה על מה שאתה עושה בצורה מפוקחת ומודעת ללא השלחת אחריות על אחרים . אם אתה רוצה לקבל " טיפול " או " טובות הנאה " - המלל לא משנה , משנה מה אתה מרגיש עם עצמך בתום המפגש .זה שלך .
בצורה מודעת , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי , כמה מילים:
אורי11/04/2010ראשית כל , אני מתנצל אם פגעתי - וכנראה שפגעתי.. לא היתה לי כוונה לזלזל באנשים עם כוונות טובות.
דיברתי על מה שהתרשמתי מביקור באתרי טנטרה בכלליות, ולא אישית כלפי הפורום הזה ..
התשובה שלך דוקא נתנה לי חומר למחשבה.
אישית , אני יכול להודות, מכיון שאני כותב בעילום שם, שמעולם לא הלכתי לזונה או לעיסוי עם הרפיה, למרות שהרבה פעמים רציתי - זה תמיד הגעיל אותי , ועצר מבעדי לעשות את זה במציאות.
אני מרחם על נשים שעובדות בזה ולא מוכן לתת להן לגיטימציה לזה. מזה אני מנסה להמנע , למרות שאני זקוק לטיפול מיני משקם .. אני לא רוצה להקלע לסיטואציה שאני הולך לזונה שממתגת את עצמה ככוהנת טנטרית וכו'.. זה לא מתאים לי ואני מרגיש רע מאד עם זה, אפילו אם אני נהנה מינית באותו רגע
מצד שני, אני מבין שהיא צריכה להתפרנס ולכן היא ממציאה שמות נקיים יותר, ואני לא שופט אותה או כועס עליה - זה פשוט לא מתאים לי, ולדעתי היא מסכנה וצריכה פסיכולוג או שיקום בעצמה...
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות סקס כמו שצריך כי אני נרתע ממגע ואני רגיש מאד (בכל הגוף) חוץ מבכפות הידיים ובמצח ובזרועות קצת פחות אבל עדיין (כל האיזור של הבטן הגב והרגליים מסוכן לי)
מצד שני - אני יודע שאם אני אעבור טיפול במגע אני אתגרה נורא ואבקש להגיע לאורגזמה. אחרי זה כשאני אלך הביתה אני ארגיש לא טוב ואולי אפילו קצת מנוצל מינית....
כי יש לי יצרים בריאים, רק הגוף רגיש מאד מאז שאני ילד, ויש לי גם מצפון רוב הזמן בנושאים כאלה..
אז אני בכלל לא בטוח לסיכום שכל זה מתאים לי. מה דעתך ?
זהו, מקווה שהבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוגייט
לימור בנדל11/04/2010אורי יקר ,
אספר לך בכללי - לפגוע זו בחירה וכך גם להיפגע.
אתה לא בחרת לפגוע במישהו , שאלת ממקום של תם ולכן אין מקום יותר יפה לשאול אלא מאותו מקום שאתה בא ממנו . להיפגע - וואלה , לא פגעת . אני בחרתי לא להפגע מדבריך ובטוחני כי אנשים נפלאים וטובים שעוסקים בטנטרה גם לא לקחו את מילותיך לליבם.
אציין רק כי אתה כותב " לא היתה לי כוונה לזלזל באנשים " ויחד עם זאת אתה אומר " אני מרחם על נשים שעובדות בזה " ו.." לדעתי היא מסכנה וצריכה פסיכולוג או שיקום בעצמה...".
קח רגע התבונן על שכתבת .. האם אין כאן זלזול ??
במהות טנטרית אנו חיים ממקום של אהבה - ממקום של לכבד ולאהוב כל אחד באשר הוא. גם אם " כוהנת הטנטרה " עוסקת במקצוע שאינו מתאים לך אישית אין זה אומר שעליך " לרחם " עליה ולהציע לה טיפול פסיכולוגי או שיקומי כל שהוא. תן לה לבחור בחייה במודע את דרכה וכבד אותו ללא העברת ביקור שלך וללא שיפוט גס ונוקשה כמו שביצעת בדבריך. יתכן וטוב לה מאוד ואתה מסיק מסקנות נחרצות מעולמך הפרטי , ללא שיחה כנה , פתוחה ובהירה עימה.
אורי , אתה זקוק לטיפול בסרוגייט . אין זה קשור וכהו זה לעולם הטנטרה .
אני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול מיני שיקומי במרפאה של ד"ר אלוני .
שם יש פסיכולוגים + נשים שהוסמכו להיות סרוגייט בצורה שתהיה לך הטובה ביותר לך. בתהליך נכון , טיפולי ושיקומי בדרך שלך ובשילוב הנוח לך .
ובמפגש טנטרה או מפגש אחר במגע קח אחריות מלאה על עצמך ועל " ..ואבקש להגיע לאורגזמה " - זו החלטה מלאה שלך אם להרגיש אח"כ " לא טוב ואולי אפילו קצת מנוצל מינית...." .
אני כאן לכל התייעצות , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שאני מגזים עם זה?
אורי11/04/2010אולי את צודקת אבל את קצת תופסת אותי על המילה... התכוונתי שאני מרחם על נשים שעובדות בתור זונות .. זה מוזר לי קצת שאת לא מרחמת עליהן ,כי באופן כללי אצל רוב האנשים קיים קונצנזוס כזה שמקשר את הזנות עם מסכנות, עוני, וסבל ...
אולי יש זונות מאושרות (פעם לפני שנים, היתה לי ידידה קרובה - לא היה בינינו שום מגע פיזי מעולם- שעבדה קצת בתור נערת ליווי בגלל שהיה לה תסביך והיה לה טוב לתקופה קצרה) אבל לא נראה לי שרובן ככה..
אמרתי שאשה שעובדת ככה צריכה פסיכולוג ושיקום לא ממקום של רוע או שיפוט אלא מאמפתיה וחמלה. כי בדרך כלל זה מסתיר בעיה עמוקה יותר של שנאה עצמית או רגשות קשים ממה שאני יודע (שמעתי הרצאה על הנושא פעם שפסיכולוג הסביר על זה והסכמתי איתו)
אני גם לא כועס עליה אישית אלא על האנשים שמעסיקים אותה ועל החברה (הציבור) שלא שומרת עליה ועל השוטרים שלא מחלצים אותה מהכוכים האפלים שם היא עובדת ושוכבת עם עשרות גברים כל יום. כנראה שלפוליטיקאים לא מספיק אכפת מנשים אומללות..... הידידה שלי למשל שעבדה בזנות היתה שונה כי היא היתה סטודנטית וחשבה שזאת הרפתקאה קצת אקזוטית.. בחורה מוזרה ומעניינת, אבל רוב הזונות לא חושבות כמוה והן פשוט שבויות במערכת ובתסביכים שלהן.
אז אני באמת עדיין חושב שהן מסכנות למרות שאני לא רוצה להיות אדם שיפוטי וגס ..
לגבי זה שאני ארצה מין בטיפול, זה לא בשליטתי, כי אם אשה תתחיל ללטף לי את איברי המין אני לא אוכל לשלוט בעצמי בגלל ההורמונים.. זה לא קשור למוסריות שלי כל כך. בגלל זה אני רוצה לדעת מראש מה הולך להיות כדי לא להגרר למצבים.
על סרוגייט אני יודע מעט מאד. פעם חשבתי על זה אבל זה אמור להיות נ ו ר א יקר - הבנתי לפחות 20 אלף שקל. ואין לי כל כך הרבה כסף נזיל...... (אני לא עני אבל אני סטודנט ואני חי בצמצום מאד)
חבל ...
גם שמעתי דעות חלוקות לגבי סרוגיט, פעם קראתי באיזה מקום שזה ממש לא מקצועי ומפוקח (בלשון המעטה).. מה את חושבת על זה..
המוסריות שלי נראת לך צבועה את לא חושבת שאני יכול לבקש הרפיה מנערת הליווי וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייה את חייך
לימור בנדל12/04/2010אורי , אני לא " תופסת" אותך על שום מילה.
אני משקפת לך אחד לאחד את דבריך ככה כמות שהם ללא תוספות של אף אחד.
כשאתה לומד להיות ולחיות חיים טנטריים אתה בעצם בוחר ומבין שאין דבר כזה " אצל רוב האנשים " או " קונצנזוס " אז בעצם אתה מצליח לראות בצורה בהירה שלכל אחד יש את הזכות והבחירה בחיים לעשות מה שהוא רוצה ולקחת אחריות מלאה על מעשיו . אתה מבין שטוב לו וכל שנותר לך הוא לחבק אותו באהבה בדרך בה בחר ללכת גם אם ה"חברה" לא רואה את דרכו כדרכה שלה .
הניתוחים הפסיכולוגים שלך נרכשים ממה שאתה קראת וממה שאתה חווית בחייך וחונכת בביתך, תן לאנשי המקצוע להחליט אם יש שם בעיות של שינאה עצמית או רגשות קשים ובכלל תן לאישה העוסקת במקצוע זה להחליט בשבילה באם ללכת לטיפול או באם היא בכלל זקוקה לשיקום .
אתה חייה את חייך , עסוק בהגשמת הייעוד שלך , טפל בקשייך במגע ושיקומך הפרטי והפסיכולוגי.
למד טנטרה .
הבן שכל דבר בחיים הוא בשליטתך הבלעדית ובאחריותך.
אם אתה הולך ביודעין למקום בו " אשה תתחיל ללטף לי את איברי המין " אז אתה שם ממקום של מודעות מאוד גדולה לגבי מה הולך להתרחש שם . כשאתה מגיע לטיפול / עיסוי / מפגש הדברים נאמרים במפורש ומראש . הכל כתוב בגלוי ואין הסתר . אף אחת לא תתחיל ללטף לך את איבר המין ללא הסכמתך וללא ידיעתך - מה שהופך אותך לאחראי מלא על מעשיך בעת הסכמתך.
אצל מנחות מסויימות גם תדרש לחתום על טופס המאשר להן לגעת לך באיבר המין במהלך הטיפול בכדי לא ליצור פערים או ציפיות לא ממומשות במהלך הטיפול .
במרפאה של ד"ר אלוני הכל מפוקח ומאוד מקצועי .
20,000 ש"ח זהו סכום פעוט לעומת חיים שלמים של עונג ממגע ושקט נפשי שתזכה בו בעקבות טיפול פסיכולוגי וטיפול המגע הנכון לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי,
אורי14/04/2010חשבתי על זה די הרבה ביממה האחרונה, והגעתי למסקנה שאולי את צודקת באופן כללי במה שאת אומרת. אני מצטער שרבתי איתך והעלבתי. יכול להיות שבאמת צריך להיות פחות ביקורתיים..
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סרוגייט - המשך
מטופל סרוגייט14/05/2011(המשך)הטיפול עצמו מתבצע באחד משני חדרי טיפול קטנטנים (שאחד מהם עם עמוד בטון ממש באמצע), עם מיטות מתקפלות שראו שנים הרבה יותר טובות ומקלחונים קטנטנים. כל פגישה יוצאת קרוב ל-2000 ש"ח (פגישה של שעה וחצי עם סרוגייט + פגישה של שעה עם מטפלת סקסולוגית). פלוס מחייבים באותו הסכום על שתי פגישות שהן לא טיפוליות: פגישת "היכרות" ופגישת "פרידה". ובמקרה ולא התחברת לסרוגייט, אתה משלם מחדש על ההיכרות וגם על עוד אחת-שתי "פגישות מעבר" בשביל "להתרגל" לסרוגייט החדשה. ולא נותנים שום אפשרות לבחור בחורה מראש. למשל לי נאמר שיש שתי בחורות: אחת נראית ישראלית עם שער שחור והשניה בלונדינית נראית אירופית, וכמובן שתיהן מקסימות. ושום פרטים מעבר לזה: על התמונות אני אפילו לא מדבר, אבל אפילו לא את הגיל. אני ביקשתי את ה"ישראלית" כי זה הטעם שלי. לא נדבר עכשיו על אם היא באמת הייתה מקסימה, אבל זאת הייתה בחורה עם שער אדום (במקום השחור שהובטח) עם מראה לכיוון אירופאי (ולא ממש של ישראלית) והבחורה השניה שפסלתי הייתה עם שער שחור צבוע בלונד ונראית ישראלית לחלוטין. כמובן מראה זה ממש לא הכל, במיוחד בשבילי שקודם כל חשוב לי האופי של בחורה. אני רק מדבר על הגישה בכללי. את בעיות הטיפול עצמו ציינתי למעלה.
התוצאות של הטיפול: הבעיה לא פוטרה, ביטחון עצמי קרוב לאפס פלוס חובות שאני עד עכשיו לא מצליח להחזיר(עברה כבר שנה וחצי).
כמובן אני לא אומר שהשיטה עצמה לא עובדת בכלל וכל הרעש מסביבה הוא מכלום. בעצם מי אני בשביל להגיד דבר כזה? אני רק מנסה להגיד שכנראה שבגלל כל התמיכה שהמרפאה של ד"ר אלוני קיבלה ממשרד הביטחון ואירגון נכי צהל כמעט ואין להם מתחרים, ואז הם לא מנסים לשפר אותה.
לפחות שיפוץ קטן + מיטות חדשות (וגם כיסאות)בחדרי הטיפול ממש לא יזיקו. וכמובן פגישות היכרות לפחות בחצי מחיר,כמו שגם פגישות "מעבר", כי אחרת זה מכריח את המטופל להישאר עם אותה הסרוגייט גם אם הוא לא מתחבר אליה, אחרי כל הסכומים שהוא כבר הוציא.
וגם לגבי סרוגייט אצמן: אני לא מאמין שמתוך עשרות אלף בחורות ישראליות חילוניות קשה למצוא חמש-שש באמת שוות שמוכנות לעבוד בזה ושיהיו באמת טובות. כנראה הבעיה פה היא כספית – על האיכות צריך לשלם והמרפאה תרוויח פחות.
כמובן הייתי עוד אומר שחשוב לציין למטופל את אחוזי ההצלחה של השיטה עוד לפני שהוא מחליט על הטיפול. אבל קשה לי להאמין שד"ר אלוני תתחיל עכשיו להגיד למטופלים שברוב המקרים הטיפול אינו מצליח , כי במציאות זה מה שקורה כמו שהבנתי.
כל מה שכתבתי פה מתייחס רק לטיפול סרוגייט ובשום אופן לא לרמה של המרפאה עצמה. כי אני רוצה לציין שהרמה של המטפלים (הסקסולוגים) במרפאה מאוד גבוהה. ד"ר רונית אלוני מוכרת עולם, ובפגישות איתי עשתה עליי רושם מאוד טוב. המטפלת שלי הייתה חמדה גיורא שגם היא מאוד מאוד טובה ויש לי רק מילים טובות להגיד עליה. לדעתי אם הייתי בא לשם עם חברה ולא הייתי הולך על סרוגייט הטיפול כן היה מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות תם בקשר לטנטרה - תגובה
רמי בוכניק15/05/2011טיפול טנטרי הוא קודם כל אנרגטי ולא כל טיפול טנטרי מחייב מגע באברי מין .בהתאם לכך גם מטפל גבר יכול לטפל במטופל גבר ומטפלת אישה במטופלת אישה גם אם הם סטרייטים.
אתה יכול להגיע לטיפול ולקיים קודם כל שיחה ומשם להתקדם .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות תם בקשר לטנטרה - תגובה
רמי בוכניק15/05/2011היי אורי
טיפול טנטרי הוא לאו דווקא מגע ישיר באברי מין .
טיפול טנטרי הוא קודם כל טיפול אנרגטי
אתה גם יכול לקבוע מפגש שיחתי עם מטפל או מטפלת .
בברכה ובהצלחה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)