מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- טנטרההגר08/03/2012
חג שמח,
האם ישנם מדריכים שמעבירים חוגי בית ומדריכים טנטרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אוננות וסקסאנונימי22/02/2012
שלום.
לפעמים אני מאוננת וצופה בסרטי סקס אבל אני לא יודעת למה אני צופה רק בסרטי סקס של גייז כיאלו זה מרגש אותי יותר מאשר מסקס רגיל בין אישה לגבר אבל עכשיו גם זה נמאס עליי ..האם אני יכולה לעשות משהו כדי להתרגש יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
mosha23/02/2012לדעתי תאונני ותדמיני כל דבר שעושה לך טוב
גם אני כגבר מאונן ורואה לסביות זה יוצר תשוקה שונה לדעתי לא מראה על נטייתך.....ובכלל מצאי בן זוג בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש מיני
לימור בנדל01/03/2012אנונימית יקרה ,
אענה לך מתוך המורה לטנטרה שאני כי זה נכון לי עכשיו .
אצלנו בעולם הטנטרה לוקחים אחורה במקום להקצין יותר.
אחורה מגירויים חיצוניים מוקצנים.
בעולם הטנטרה מלמדים להתרגש ולהגיע לאורגזמה מיופיו של הטבע
מלשבת ולראות סערה מטורפת בחוץ ולהתחבר לסערה .
אנרגיית החיים היא אנרגיית המיניות היא נמצאת בפשטות שלנו
בכל דבר מסביבנו . במקום לחפש גירוי ע"י סרטוני וידאו
כאלה ואחרים אני הייתי ממליצה לך על עולם הפנטזיה והדימיון
להתחבר לריגוש אישי - לדמיין מה עושה לי את זה
לדמיין סיטואציות ומצבים שאני יודעת שמגרים אותי ..
לגעת בגוף שלי , להרגיש אותו איך הוא כשהוא מגורה מינית
איך תחושת הפטמות כשהן מזדקרות ממגע אצבעותייך
איך הרטיבות גדלה כשאת מעבירה אצבעות על שפתי איבר מינך
איזה אזורים מעוררים אותך מינית - להתחבר לחקר הגוף
להתרגש מהפשטות ...
תנסי זה עובד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבעיה פיזולוגיות אם פסיכולוגית?אלצ'קו19/02/2012
אני בן 25, כבר הרבה חודשים שאין לי זיקפות בוקר אבל ברגע שאני מתניע את האיבר לבד מול סרט פורנו טוב, יש זקפה יחסית טובה, לא תמיד הכי חזקה (והיו לי בעבר יותר חזקות)
לאחרונה אני בזוגיות עם מישהי וכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי אני כל הזמן חושב על "מה יקרה אם הוא לא יעמוד.." ואז הנבואה מגשימה את עצמה.
האם זה חרדת ביצוע נטו או שמשולבת עם בעיה פיזית? כמו שאמרתי, אין זקפת בוקר אבל השלפוחית מלאה בבוקר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פחד מפעם ראשונהסיון22/02/2012
אני בת 18 והייתי בקיץ האחרון בסדנה שלך כשהזמנו אותך למסיבת יום הולדת של חברה..
אני בתולה מן הסתם, ואני יכולה לומר שהאמירה הזאת נורא הלחיצה אותי ותמיד פחדתי שכשאגיע לרגע זה יקרה לי..
וכמו שצפיתי כך גם קרה..
יש לי חבר כבר כמה חודשים, אני אוהבת אותו מאוד ומרגישה מוכנה בלב שלם לקיים איתו יחסי מין אבל כמו שאת יכולה להבין 'זה לא נכנס'
ניסינו כמה פעמים.. אני לא יודעת מה אנחנו עושים לא נכון, אני לא יודעת אם יש טעם להתעקש על זה.. אני צריכה את עזרתך בעניין
אשמח אם תחזרי אליי עם תשובות..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעדים בדרך לפעם הראשונה
לימור בנדל22/02/2012סיון יקרה , איזה כיף לקרוא שהכל נעשה באהבה !!
ככה יהיה לך יותר קל להרגע ולצלוח את הלחץ הנפשי שאת נמצאת בו
בתוך סיטואציה לא מוכרת .
פעם ראשונה היא תמיד מלחיצה .
בפעם הראשונה אישה מכווצת באופן טיבעי כי היא מעולם לא חוות חוויה
של חדירה ( אולי טמפון קטן ) ולכן באופן טבעי הגוף מתכווץ .
אני ממליצה בחום לעשות משחק מקדים רחב ולא לבצע מיד חדירה.
אזור הנרתיק צריך להיות רטוב ומהלחץ לעיתים מתייבש .
נשיקות ,מסאג' , ליקוקים , ליטופים , החדרת אצבע שעלייה ג'ל סיכה
ואחרי זה בהדרגה כמה אצבעות לחלל פתח הנרתיק יעשו הרחבה
נפלאה שתאפשר לאחר מכן החדרת איבר מין בקלות .
זו איננה התעקשות , זה מעשה אהבה .
ובאהבה כמו באהבה – הכל לאט .. לאט ובאהבה ..
יש להתמיד לעשות אהבה בסבלנות .
תהנו מהדרך ומהתהליך , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להפליץ ליד בן הזוגע.19/02/2012
יש לי שאלה, שלא מדברים עליה:
זה בסדר להפליץ ליד בן הזוג לפעמים?.
איך זה אצל נשים שאת מכירה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עולם אישי ונפרדות זוגית
לימור בנדל21/02/2012אישה יקרה ,
לא חייבים לעשות הכל ביחד .
כל עולם היציאות - שירותים והפלצות הם מחוץ לתחום, לדעתי .
יש אנשים שיגידו שזה מקרב וגורם לאינטימיות בין בני הזוג
אני חושבת הפוך לחלוטין . לא הכל צריך לעשות יחד ואחד
ליד השניה . יש אנשים שנגעלים מזה וזה דוחה .
למה לגרום למישהו דחיה בידיעה ??
אני לא חושבת שלחרבן עם דלת פתוחה ולהפליץ ליד בן זוגי
יקרב ביננו ויגדיל אינטימיות זוגית . ממליצה על דרכים אחרות
של קירבה כמו חיבוק , ליטוף , מגע , מבט בעיניים .. ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםיפית16/02/2012
שלום. יש לי שאלה קצת מביכה אים גבר לא מלביש טוב את הקונדום כלומר לא מגלגל אותו עד הסוף איזה דברים כלומר תוצאות יכולות להיות לזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקונדום
לימור בנדל18/02/2012אישה יקרה ,
האם הקונדום נפל תוך כדי חדירה ? האם הוא חדר אליך עד איפה שהקונדום ?
אם הקונדום נשאר צמוד לאיבר המין , גם אם היה מגוגל עד חציו של האיבר והגבר גמר בתוכו , הכל מצויין ואין עם כך שום סכנה .
קחי אחריות כשאת רואה שזה מה שקורה , שלחי יד וגלגלי את הקונדום עד הסוף לפני החדירה בכדי להשקיט את עצמך . האחריות שלך היא לדאוג לעצמך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור בבקשה
יפית19/02/2012היי לימור מה אני לא יודעת בדיוק עד איפה הוא החדיר עים הקונדום. אך הקונדום לא החליק או משהו. אני רק יודעת שכאשר שכבתי על הבטן הוא החדיר כמה שניות ואז לא היה לי נח אז ביקשתי לשנות- הייתי עליו ובזמן שהייתי עליו ניסיתי להכניס "אותו" אליי וזה לא כ"כ הצליח עד שהוא גמר בחוץ בקונדום. מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחריות אישית
לימור בנדל21/02/2012אז את יודעת מה קרה ואיך קרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהב לענגאלמוג15/02/2012
היי לימור
אני בין 30 ונשוי כ 10 שנים .
ואני אוהב לענג את הבת זוג שלי זאת אומרת שאני גורם לה להגיעה לאורגזמה לפחות שלוש פעמים בזמן שאנחנו מקיימים יחסי מין .
אנחנו יכולים לקיים יחסים כ 40 דקות בשקט
אבל אני מאוד אוהב ריגושים ודברים חדשים מה שאנני יכול לכבל בבת הזוג שלי
איזה אפשריות יש לי ?
בעבר ההיתי דוגמן ואני עובד עם אנשים ואין יום שאני לא מקבל הצעה מאיזה אישה
ואני לא אוהב את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאלוג גבר - אישה
לימור בנדל18/02/2012שלום מישל יקר ,
וואו איזה מאהב מדהים אתה ! כיף לקרוא על יכולת העינוג שלך
והאיכפתיות שלך מסיפוק בת הזוג - אבל.. מה איתך שם ???
האם אתה יודע רק לתת ולתת כי אתה גבר "מרצה" שהסיפוק שלו
הוא מלראות את בת הזוג שלו נהנת ? אדם שנותן ונותן ולא מקבל
מאבד את עצמו ואז מנסה להשלים את החסר מחוץ לבית כי הדיאלוג שנוצר
עם בת הזוג הוא דיאלוג של נתינה בלבד וקשה לעיתים לבוא ולנסות לשנות
את הדפוס המקובע שאותו יצרנו . האם אתה מקבל גם מבת הזוג ???
איך התקשורת המינית שלכם - האם אתה בא ליידי ביטוי ??
מה לא נכון עבורך בלקבל חיזורים נשיים ? זה נפלא ומבורך לכל אחד
מאיתנו להיות מחוזר/ת שכן אז אני יודע בדימוי העצמי שלי שאני עדיין מושך/ת
את הצד השני וזה טוב מאוד לאגו הטבעי שלי ומחמיא לי מאוד . מה לא נכון
שם עבורך ? האם אתה מפחד שמשהו יקרה מעבר לחיזור עצמו ?
משהו שקשור לשליטה העצמית שלך ? ואם נלך פנימה יותר - האם יש לך
חיזור ופירגון מהבית או שזה חסר לך כי אתה לא מקבל את זה מבת הזוג ?
האם ביררת עם עצמך איזה סוג של ריגושים וחידושים אתה אוהב ?
לא כתבת לי מדוע אתה לא יכול לקבל זאת מבת הזוג ? מה הבעיה איתה ?
תענה לי לשאלות ואז אוכל לסיים את עצותי .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוג18/02/2012היי לימור .
פשוט מה שרציתי לומר זה שאני גם מגיע לסיפוק עם בת הזוג שלי אבל יחד עם זאת אני אוהב ריגושים ודברים חדשים זה מה שחסר לי .
ובקשר לחיזורים של הנשים שאני נפגש איתם , אני אומר שנמאס לי להיות איזה אובייקט מיני כאילו אני חפץ , עוד לא נפגשתי עם מישהי שרצתה להיפגש איתי כדי להכיר אותי , שנסעתי לפני מספר חודשים למשפחתי באיטליה אז הכרתי מישהי בבר ודיברנו שעות וזה היה לי כל כך כיף .
תכלס אני חייב שינוי .......
זה מה שאני צריך .
אבל אני לא יודע איך , האם אני צריך לפעמים לזרום ????
אני ממש לא רוצה לבגוד , אבל אני מרגיש שעוד מעט אני משתגע , וזה עלול לעלות בחיים הזוגיות שלי אם אני לא יעשה שינוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להגיע לזקפהבחור לחוץ01/02/2012
היי, אני בן 25.
לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהי חדשה ונסינו לקיים יחסים אבל ללא הצלחה, כנראה בגלל שהייתי לחוץ, כל הזמן חשבתי על "מה יקרה אם לא יעמוד.."
אציין שהנסיון המיני שלי הוא מאוד מועט.
במשך היום גם אין לי זקפות, בבוקר לפעמים יש, לא תמיד זקפה מלאה.
אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה, אין לי מושג אם הבעיה היא פיזיולוגית או פסיכולוגית ולכן אני מבקש את עזרתך בשני המישורים.
מבחינה פיזיולוגית - מה מומלץ לאכול וממה להמנע בשביל זרימת דם מוצלחת? (תבלינים, צמחי מרפא וכו'..)
האם קיגלים עוזרים? ("אימון" של האיבר מין) האם אחרי יותר מדי קיגלים אין כח באיבר כך שזהו מצב לא טוב לנסות לקיים יחסים? האם יש כזה דבר יותר מדי קיגלים?
מבחינה פסיכולוגית - פה באמת אין לי מושג מה לעשות, חוץ ממשפטי עידוד כמו "אל תהיה לחוץ" ודומיהם אין לי מושג איך לטפל בבעיה בצורה פרקטית, אשמח להכוונה.
בזמן שהייתי במיטה עם הבחורה כל הזמן חששתי שלא תהיה לי זקפה, נסיתי להתרכז רק בזה..איך יוצאים מזה? :(
האם יש קשר לכך שאני מחזיק את הטלפון הנייד שלי בכיס הקדמי של הג'ינס? (קרינה וכאלה..)
תודה רבה רבה מבחור לחוץ וסליחה על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה לאהוב ליבינשואה באושר13/02/2012
שלום לימור,
אני נשואה באושר כבר 14 שנה. עד כה הסקס היה מעולה והשתבח עם השנים! לאחרונה יש לבעלי בעיה, הוא מגורה ממני מבחינה מינית אבל כאשר מגיע שלב ההחדרה, איבר המין לא מתקשה מספיק..... ניסיתי להעמיד אותו ע"י מין אוראלי, ביד.... ולא עזר.
בעלי לא לוקח שום תרופות.
האם ישנו איזה מוצר עדיפות למוצר טבעי שיחזיר את חיי המין שלנו לקדמותם?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בחוזק איבר המין
לימור בנדל18/02/2012נשואה באושר יקרה ,
כיף לי לקרוא אותך, עושה טוב בלב לקרוא שהסקס מעולה
אחרי כ"כ הרבה שנים יחד . אני בעד טיבעיות האדם .
עם הגיל איבר המין עובר שינויים בחוזק הזיקפה . יש לבדוק
זרימת הדם הטיבעית לאיבר . הפניה לאורולוג .
כשלא עומד לו חזק הוא נכנס ל"חרדת ביצוע " ולכן שום אוראלי או
ידני לא יוכל לעזור בשלב הזה . אני הייתי עושה את שיטת ה"בגט".
את החדירה יש להתחיל עם איבר רפוי כשאת מחדירה אותו לתוכך
כמו שמכניסים בצק לתנור ואז הוא מתקשה בתוך התנור = בתוכך.
כמו כן ישנם תרגילים לחיזוק איבר המין הגברי אותם אני מלמדת
כשגבר מגיע אלי עם הבעיה שאותה תארת . מוזמנת לספר לו
שהוא יכול לבוא לייעוץ . מדובר במפגש אחד של שעה בו יקבל
את כל התרגילים שנכונים לו ובבית הוא מתרגל עם עצמו ואיתך .
מוצרים טבעיים תוכלי לקבל בכל בית טבע או פארם הקרוב לבייתך.
רק ספרי להם מה הבעיה והרוקח יתן לכם משהו טבעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריביםארתור14/02/2012
אני ובת זוגתי חודש וחצי ויש בינינו הרבה ריבים קטנים , שגורמים לי ולה להרגיש מעורערים ביחסים . נפרדנו לכמה ימים .. והיא ממשיכה להתקשר אלי ולבסוף נפגשנו רבנו עוד פעם והיום חזרנו לדבר .
האמת לא הייתי מבואס אלא קצת מאוכזב מהפרידה כי אמרתי שזה לא מסתדר וזה מה שצריך להיות.
יש לי רגש אליה וגם לה אליי.,אני לא מאוהב בה עד הגג, אני בונה על התאהבות עם הזמן .
שאלתי היא מה אתם חושבים האם זה אמור להיות תקין ? האם אנו צריכים להיפרד? אני לא יודע מה לעשות.. אנא סייעו לי .
האם אנחנו לא משקרים לעצמנו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס תקופת ההתאהבות
לימור בנדל18/02/2012סאני יקר ,
תקופת ההתאהבות מלאה בחגיגות של אושר ועינוגים , יש שם חיזור
יש שם פרפרים בבטן , יש שם רצון עז להיות אחד עם השניה , יש שם
התרגשות ועוד.. ועוד .. דברים שמעלים חיוך ועונג .
אתה מתאר מערכת יחסים שהתחילה כאילו אתם כבר מעל שנה ביחד,
יש תחושה שדילגתם על תקופה נפלאה בקשר זוגי . מריבות מגיעות
ממקום של אגו ולא ממקום של אהבה . יתכן ובהתפתחות האישית
שלכם אתם לא נמצאים בשלב של מודעות גבוהה ובמקום לבוא ממקום
טהור , שקט ואוהב אתם מציפים אחד מול השניה את הפחדים שלכם.
פחד מלהיות לבד , פחד מכישלון , פחד מלפתוח את הלב ואז לאבד
אותה כדוג' פחד מנטישה , דימוי עצמי נמוך ועוד . כל מיני פחדים שכל
אחד מכם אסף במהלך החיים האישיים שכבר חווה והם מפריעים
לכם לחלוטין להיות באמת ב"כאן ועכשיו" של הזוגיות שלכם .
איך מתגברים על זה ?? תקשורת .
לשתף מה שיש בלב באמת. לפתוח את הלב ולדעת שגם אם ניפגע
לפחות למדנו משהו חדש על עצמנו , שיש גם מקום של כישלון בחיים
והוא בא ללמד אותנו שיעור מול הצלחה , לחזק את הדימוי העצמי שלי
ולהבין שאני יכול/ה לחיות מתוך אהבה ללא מאבקי אגו .
מתי אנשים רבים ? כשהם רוצים להרגיש רגשות . אם אני רבה איתך
אתה תתייחס אלי , תרגיש רגש כלשהו אלי ולא תהיה אפטי . יש אנשים
שמתקשים להרגיש אהבה . לא מאמינים שהם ראויים לאהבה . אנשים
כאלו ינסו להשיג רגש דרך מריבות ואגו כי ירגישו מאויימים כשהם באמת
מקבלים את מה שהם כל כך רוצים ... אהבה .
מזמינה אתכם לדבר רגשות ללא מריבה. לשבת על כוס קפה ולדבר את הלב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההתאפקות -טנטרה לגברzalulisrael16/02/2012
"האורגזמה הגבוהה", אורגזמה מהנה ושמימית שיסודה בתורת ההתאפקות, מתחילה בך. רבים מן הפונים אליי בבקשת עזרה להקל על בעיותיהם המיניות נתקלו בהן רק משום שמלכתחילה לא הייתה להם גישה נכונה לאורגזמה המינית. הם לא הכירו באמת הפשוטה שדגלו בה חכמי הטאו שנים רבות, ולפיה כל אדם נורמלי יכול ליהנות מאורגזמה גבוהה. הם לא ידעו שזה בסדר לרצות להתנסות באורגזמה שאינה מסתיימת בפליטה, שכדאי לקרוא ספרים מוסמכים בנושא ושאין לחשוש ממה שאחרים חושבים או אומרים.
דרככם לעולם לא תצלח אם מלכתחילה אתם חסומים. אם ניחנתם בגישה פתוחה, אם יש בכם מעט מהשליטה וההבנה, תוכלו ליהנות מהתענוג העצום שהאנרגיה המינית צופנת לכם. אם תשכנעו את עצמכם שיש לכם יכולת ליהנות, תוכלו לזכות באורח חיים בריא יותר וביכולת ליהנות יותר מאהבה ומאושר בחיי הזוגיות. זוגיות טובה צריכה לכלול הסכם הדדי להתענג על האנרגיה המינית ועל האורגזמה הגבוהה. אין נוסחת פלא אחת שלפיה מובטח לכולם ליהנות מאורגזמה גבוהה. אין שני אנשים שהם דומים מבחינה זו, אך לכולם יש מכנה משותף שהוא תנאי בל יעבור להצלחת הטיפול לטיפוח האנרגיה המינית: גילוי-לב בין בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר רב אורגזמי
לימור בנדל18/02/2012תודה רבה ! מקסים ! מקסים !
נפלא ומבורך שאתה מלמד גברים !
טנטרה זו חוויה אחרת לחלוטין מקיום סקס רגיל
אשרי שזכיתי גם אני כדקיני ( מורה לטנטרה )
ללמד גברים רבים וטובים את עולמו הקסום
של הגבר הרב אורגזמי שיודע להניע את האורגזמה
שלו בכל הגוף ללא פליטה .
מזמינה כל גבר ללמוד את עולם הטנטרה הקסום
להכיר את הגוף שלו אחרת ולחוות חוויה שמיימית זו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף בבקשהלינוי13/02/2012
יש לי שאלה נורא חשובה: הייתי עים מישהו וקיימנו יחסים עים קונדום אני יודעת שצריך להשאיר קצת מקום לזרע. אני לא יודעת אים הוא שם את הקונדום בצורה נכונה כי לא הסתכלתי שאלתי היא האים אפשר לדעת באיזשהיא דרך אים הוא שם אותו טוב? הוא גמר גם בחוץ ולא היה קרע או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות אישית בלבישת קונדום
לימור בנדל18/02/2012אישה אהובה ,
יש לך אחריות אישית על עצמך. "להשאיר" אותה אצל הפרטנר שלך לסקס זו לא אחריות בכלל. את צריכה לדאוג לבריאות שלך ולכך שלא תכנסי להריון לא רצוי ולכן אני ממליצה לך לא להכניס עצמך לסיטואציות עתידיות כאלו שמפחידות אותך . התבונני כיצד הוא שם את הקונדום וכיצד הוא לובש אותו בצורה נכונה . לא יודעת איך לשם קונדום ? בקשי מאחת מחברותייך הטובות או מההורים שלך להסביר לך .
אם הוא שם אותו טוב בתום מעשה האהבה כשהגבר גומר יש זרע בצבע לבן בתוך החלל הקטן שנמצא בקצה הקונדום . קחי אחריות על עצמך יקרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי טנטרי לגבריםבן19/07/2010
האם יש לכם המלצה למעסה טנטרית מקצועית לגבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה לגבר
zalulisrael16/02/2012אמנם אנרגיה מינית גורמת לפעמים לכאב באשכים, שהוא תוצאה של גירוי שיצר אנרגיה מינית שלא הוזרמה בגוף אלא נתקעה בערמונית, אולם טכניקת הנעילה החיצונית (חסימת צינור הזרע ומניעת זרימת זרע לשק האשכים) ועיסוי באזור החלציים והטבור מעלימים את הכאב כלא היה.
"האורגזמה הגבוהה", אורגזמה מהנה ושמימית שיסודה בתורת ההתאפקות, מתחילה בך. רבים מן הפונים אליי בבקשת עזרה להקל על בעיותיהם המיניות נתקלו בהן רק משום שמלכתחילה לא הייתה להם גישה נכונה לאורגזמה המינית. הם לא הכירו באמת הפשוטה שדגלו בה חכמי הטאו שנים רבות, ולפיה כל אדם נורמלי יכול ליהנות מאורגזמה גבוהה. הם לא ידעו שזה בסדר לרצות להתנסות באורגזמה שאינה מסתיימת בפליטה, שכדאי לקרוא ספרים מוסמכים בנושא ושאין לחשוש ממה שאחרים חושבים או אומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעסה טנטרית
לימור בנדל19/07/2010יש כמה נשים מעסות מצויינות .
מוזמן להכנס לאתר "טנטרה ישראל" כולן חברות טובות למקצוע ומצויינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בן19/07/2010האם זה לעניין שאלך לעיסוי טנטרי רק כדי לספק את יצר הסקרנות ?
והאם המעסה מעסה בעירום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי טנטרי
לימור בנדל19/07/2010כל מעסה עובדת בצורה שנכונה לה - שאל אותה .
סקרנות היא המנוע בחיינו .. הכי כיף לפעול מתוך סקרנות
כל עוד זה לא מסכן אותך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עושה עיסוי טנטרי ?
בן20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה מפגשים זוגיים בלבד
לימור בנדל21/07/2010במפגש הזוגי יש עסוי טנטרי כל אחד מבני הזוג לשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע נוזל הזרעצ'ילי10/02/2012
יש גברים שגומרים ויש להם נוזל זרע לבן וסמיך
יש חלק יש להם נוזל שקוף
מה ההבדל בניהם? האם זה מעיד על טיב הפוריות של הגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע
לימור בנדל10/02/2012אכן את צודקת יקירה ,
לעיתים נוזל זרע שאינו בעל מרקם סמיך ולבן אלא שקוף מעיד על
זרע פחות איכותי מבחינת כמות הזרעונים הקיימים בתוך
נוזל הזרע עצמו . צדקת באיבחון הפוריות . אבל לעיתים מספיקים
כמות מעטה של זרעונים איכותיים ומהירים בכדי להכניס להריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתת לי פה מידע שלא ידעתי
צ'ילי11/02/2012חשבתי שמי שיש לו נוזל לבן וסמיך זה לא טוב.
ומי שיש לו נוזל שקוף זה איכותי.
אבל שמעתי שאם גבר פעיל מאוד מינית אז יש לו נוזל שקוף
האם הנוזל השקוף תלוי גם ברמת הפעילות המינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לקרוא
לימור בנדל12/02/2012איכות הזרע נמוכה יותר ככל שהגבר גומר יותר פעמים
לכן בניסיון להכנס להריון מומלץ לא לעשות כל יום סקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לימורע.04/02/2012
שמי טל, ואני גבר צעיר.
אני נורא רוצה לרדת לנשים.
אף פעם לא עשיתי זאת.
לדעתך, נשים אוהבות שגבר יורד להם?.
תוכלי לכתוב לי הוראות כלליות - איך לרדת לאישה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוויה אוראלית - לרדת לאישה
לימור בנדל07/02/2012טל יקר ,
אם אתה מאוד רוצה לרדת לאישה - נפלא ומבורך
כגבר צעיר אני ממליצה לך לזרום עם מה שנכון לך ומה שאתה אוהב .
אם אני כאישה מאוד אוהבת שיורדים לי זה לא אומר שאישה אחרת
גם מאוד אוהבת שיורדים לה לכן לשאלתך " נשים אוהבות שגבר יורד להם ?"
אין תשובה חד משמעית כי כל אישה לגופה . יש נשים שלא מחוברות
בכלל לאיבר המין שלהן , לא מכירות את עצמן או איך להגיע לאורגזמה
דגדגנית . יש לצערי ( הרב מאוד!) נשים ששונאות את איבר המין שלהן , סולדות ,
נגעלות ומרוחקות ממנו מאוד !! אישה שנגעלת מאיבר המין שלה לא
תאפשר לך להתקרב אליו בכלל כי היא תחשוב אוטומטית שזה יגעיל אותך.
אני תמיד בעד תקשורת במיטה. רוצה לדעת אם היא אוהבת - תשאל!
הוראות כלליות : איבר המין הנשי בחיצוני שלו בנוי משפתים חיצוניות
וכשמפסקים אותן יתגלו לעיתים שפתיים פנימיות והדגדגן . אני ממליצה
להתחיל את החוויה האוראלי מהיריכיים . לנשק וללקק את כל אזור פנים
היריכיים בכדי להזרים דם לכל האזור בעקבות הגירוי . משם אתה יכול
ללקק ולנשק את השפתיים החיצוניות ואז עם הידיים לפסק מעט את השפתיים
ולהתמקד בליקוק על אזור הדגדגן שהוא האזור שבאמצעותו היא תוכל
לחוות אורגזמה . ליקוקי הדגדגן יכולים להיות מגוונים - למעלה למטה , מצד לצד ,
במעגל, חזקים או חלשים ועדינים , מהירים או איטיים . כל משחק עם הלשון יאפשר
לפרטנרית שלך לחוות את הגירוי בצורה אחרת כך שהיא תוכל לאמר לך
מה עושה לה טוב ומקרב אותה לעונג מיני . בנוסף ניתן להחדיר 2 אצבעות
לתוך הנרתיק ולגרות לכיוון הבטן את הדופן העליונה בכדי להעצים את
החוויה המינית שלה ( אם נעים לה ) .
יש סירטונים אירוטיים מצויינים שמראין איך לרדת לאישה ואני
ממליצה לך בחום להתבונן בהם - מעבר לגירוי ניתן ללמוד מהם תכניקות
שונות של גירוי אוראלי לנשים ( כמובן שיש גם לגברים ) .
כל אישה שמכירה את איבר המין שלה יכולה להדריך אותך
איפה היא אוהבת ואיך היא אוהבת - אזור , מהירות , חוזק מגע ועוד ...
מכל מלמדיי השכלתי - אני תמיד בעד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?