פורום טנטרה, מיניות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בהקשר זוגיות וסקס
    אחד
    03/10/2010

לימור שלום, קראתי את תשובותייך כאן ואני מעריך אותך ומקווה שתוכלי לסייע לי,
    אנחנו זוג בני 48 אני ו- 44 אישתי עם שלושה ילדים, חיי המין שלנו על הפנים ולאחרונה כמעט שלא מקיימים
    אנחנו במשבר נוראי בחיי הנישואים, ולאחרונה אישתי אף ביקשה שנתגרש קיימנו מספר שיחות בנושא והחלטנו לנסות להשתקם. בכוונתנו ללכת לטיפול זוגי בענין הקשר שלנו בכלל ובנוסף רוצים לחדש / לשנות / להעיר / ובעיקר להגביר ולעורר את חיין המין שלנו.
    רציתי לשמוע ממך מה את מציעה לנו לנסות ולעשות. אני מוכן לנסות כל דבר כדי להציל את הנישואין ואת חיי המין והאהבה שלנו. מצבנו הכללי לא משהו ואני מקווה שזה לא יהווה מיכשול מבחינתנו לטפל בעצמנו
    תודה רבה ממתין לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בהקשר זוגיות וסקס

הוספת תגובה

• טיפול זוגי

לימור בנדל
    10/10/2010

שלום אחד,

שמחה לקרוא על הרצון המשותף לעבוד על הקשר לפני שמפרקים את החבילה.
    ישנן שאלות רבות וטובות והקשבה למה שהקשר שלכם עובר ועבר .

התקשרו אלי , נקבע ונשוחח כך שאתן לכם כלים לפיתרון
    יחד נחשוב על דרך הנכונה לכם להתגבר על המשבר .

לימור 0544578993

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחוףףףףףףף
    מזל
    29/09/2010

קיימתי יחסי מין עם חבר הוא נשאר לבוש כל בגדיו ואני הייתי עירומה
    התחלנו לשפשף כאילו עושים יחסי מין מלאים עד שהוא גמר בתוך המכנס
    הבחנתי כתמים על מכנסו דבר שהבהיל אותי כי ישבתי עליו בזמן שגמר אז אני חושבת שהייתי במגע עם הכתמים
    האם יתכן כי זרע עבר ממכנסו לנרתיק שלי?
    האם יש סיכוי להריון?
    האם הכתמים שיצאו על מכנסו מכילים זרע?

אני נורא מודאגת ובמתח נא תשובתכם דחוף

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחוףףףףףףף

הוספת תגובה

• את לא יכולה להכנס להריון ממצב זה

לימור בנדל
    29/09/2010

הריון נוצר בחיבור בין זרע לביצית
    אם לא היתה החדרת זרע לנרתיק , אם הוא גמר בחוץ
    ויש זרע על המכנס שלו והוא לא החדיר זרע חדש לנרתיק -
    אין אפשרות היווצרות חיבור בין זרע לביצית.

שמרי על עצמך יקירה , שוחחי עם ההורים
    על הנושא הנפלא הזה - אל תתביישי לשאול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני בהריון ?

מזל
    02/10/2010

תודה על תשובתך
    יש לי שאלה נוספת: ב- 10.10.10 אני אמורה לקבל מחזור ... כבר מאתמול אני סובלת תסמינים דומים לכאבי מחזור כמו כאב בגב תחתון ... כאבי ראש... מצב רוח לא נעים...
    האם עליי לדאוג?
    נפשית אני הרוסה מהסיפור הזה .... אני לא מפסיקה לחשוב על זה שיתכן שאני בהריון דווקא אחרי התסמינים שהופיעו אתמול אשר כתבתי לעיל.
    גם כן אני מבקשת לדעת : אפילו אם הייתי עירומה וצמודה לג'ינס שלו איפה שהיו הכתמים עד שגמר אין סיכוי להריון?
    נא תשובתך כמה שיותר מהר בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא יכולה להכנס להריון ממצב זה

לימור בנדל
    03/10/2010

הכל בראש שלך -
    זה מצב פסיכוסומטי
    מה שאת חושבת משפיע על הגוף שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

מיטל
    29/09/2010

הכיסא מעוצב באופן שבו קל יותר ליצור תנוחות בסקס, נראה קצת כמו כורסא מפוארת ארוכה וצרה עם שתי דבשות כאשר באמצע יש שקע , מן שני גלים שמצד אחד נמוך יותר מן הצד השני. העיצוב יפה יחד עם זאת נועד לעזור בתנוחות שונות.
    והוספתי תמונה שמצאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא כאן,ועכשיו קרובה מתמיד...

זיו
    18/03/2016

היי... אמנם באיחור של כמה שנים אך אם יש מישהי שעדיין מעוניינת בכורסת הטנטרה ניתן להשיג אותה דרכי...
    פרטים נוספים בפרטי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה השאלה אם כך ?

לימור בנדל
    29/09/2010

יש לך את כל המידע - מה זה הכיסא , באיזה אתר זה נמצא , מי עושה אותם ועוד.
    לא הבנתי על מה את שואלת בעצם ???

אם את רוצה בארץ שלחי את המידע במייל לנגר/ית או מעצב/ת פנים שיעזור/ו לך
    ומצאי לעצמך מי יעשה לך " בדיוק כזה " בארץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי לדעת..

מיטל
    29/09/2010

אם יש לכם מידע על יצרן בארץ ...
    עלות הכיסא גדולה באותה חברה ואין לי מידע מבוסס כי זה שם..
    או אולי אתם מכירים איש נחמד שישמח לקחת על עצמו
    לבנות דבר כזה דומה בעלות הגיונית יותר.
    זה פריט שיעזור לי רבות לאור המציאות שאני חיה בה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת מידע אודות
    מיטל
    26/09/2010

כיסא הטנטרה. היכן ניתן לרכוש אותו או לחלופין, למי ניתן לפנות בנושא זה?

לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת מידע אודות

הוספת תגובה

• כיסא טנטרה

רמי בוכניק
    27/09/2010

האם את מתכוונת לכיסא מדיטציה הידוע בכינויו כיסא הודיה
    אם כן פני למרכז הודיה ותבררי אצלם איפה רכשו .
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש

מיטל
    28/09/2010

לא התכוונתי לכיסא המדיטציה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות ופחדים
    ירון
    26/09/2010

אני גבר בן 37 ,נאה אסטטי מטופח ומודע לעצמו.מעולם לא היה לי קשר זוגי משמעותי עם בחורה עד היום.בעבר הטריד אותי נושא גודל איבר המין שלי שהוא קטן יחסית לא עבה ומתחת לממוצע במשך הרבה שנים זה לא חזר להטריד אותי אולם בתקופה האחרונה זה ממש מדיר שינה מעיני ומעלה בי חששות וספקות גדולים.אני ממש לא מאלה שחולמים על כלים ענקיים כמו שרואים בסרטים....אבל רגיש שעוד קצת בעובי ובאורך ממש לא יזיקו
    לי.זה ממש מטריד אותי מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    חששות ופחדים

הוספת תגובה

• חששות ופחדים -תשובה

רמי בוכניק
    27/09/2010

לכולנו יש פחדים לגבי מה הצד השני יחשוב עלינו ,איך הוא יתפוס אותנו ,לכל אחד הנקודות הספציפיות שמהוות את מוקד החשש . צריך לזכור שלצד השני יש גם חששות כאלה .
    הגדלים שרואים בסרטים הם בד"כ בקצה הגדול ולא מהווים את הממוצע הרגיל .
    לא מעט אנשים עם איבר מין לא גדול במיוחד מקיימים מערכות יחסים פוריות מספקות וממלאות גם בתחום המיני .צריך לזכור היכולת המינית לא נמדדת רק בגודל האיבר אלא גם ובעיקר ביכולת להכיל ולפנק את הצד השני .
    אם הפחד משתק אותך ומעיב על איכות חייך כדאי לך לפנות לטיפול \אימון \ייעוץ אישי בתחום .
    בברכה
    רמי בוכניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

לימור בנדל
    27/09/2010

שלום לגבר האסטטי ,

כשאתה אומר שאתה מודע לעצמך - מה זה אומר ? מודע למה ?
    אדם שנמצא במודעות עצמית - אוהב ומקבל את עצמו בדיוק כמות שהוא , ללא יחסי הקטנה או חוסר השלמה עם גופו . אני גם לא מצליחה להבין אם בכלל זה פגע לך במיניות אי פעם - האם קיימות חרדת ביצוע או שפיכה מוקדמת ????

אשמח שתשתף אותי בהקשר שעשית בין "קשר משמעותי" עם בחורה בחייך לגודל איבר המין שלך . האם הנשים בחייך התלוננו על אורך / עובי האיבר עד כדי פרידה ממך ???
    זוגיות אינה בנויה על מיניות בלבד - קיימים בה רבדים שונים ומגוונים : תקשורת , כבוד הדדי , אהבה , אינטימיות , תשוקה , צחוק ועוד .. המון גברים בעלי איבר מין קטן מאוד נמצאים בזוגיות אוהבת + ילדים שנים ארוכות שמחות וטובות . לא כולם קיבלו מתנה של איבר מין ממוצע , שלא לדבר על גדול ( שיכול להוות מכשול גדול מאוד בקרב נשים רבות שלא יכולות כלל להחדיר איבר כזה אליהן ) . כל אישה יש לה גודל נרתיק שיכול להכיל איבר מין מסויים - לא כל הנשים זקוקות לאיבר מין גדול / בינוני בכדי לחוות עונג מיני . יש נשים שאפילו חייבות איבר מין קטן בכדי להנות ממיניות טובה בשבילן .

ירון , מה קרה לאחרונה שזה מדיר שינה מעיינך ?? מה השתנה בחייך ? האם נכנסת לחרדות גיל ? האם אתה עושה השלכות בנוגע לחרדות שיש לך בנוגע לגודל איבר המין על זוגיות ??...
    " אני ממש לא מאלה שחולמים על כלים ענקיים כמו שרואים בסרטים....אבל מרגיש שעוד קצת בעובי ובאורך ממש לא יזיקו " - אז על מה אתה כן חולם ???

אני בעד תהליך של השלמה וקבלה עצמית ( מוזמן לפנות אלי , אשמח לעזור ) ובנוגע לזוגיות - אחרי שתהיה בטוב עם עצמך תוכל באמת להליך זוגיות אוהבת ומקבלת שתוכל להיות יחד איתה לכל החיים . לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות אישית..
    רוני
    22/09/2010

שלום,

אני בערך בן 30, כל חיי יש לי פנטזיות על שליטה, עם דגש על שליטה נשית.
    הניסיון המיני שלי הוא די דל (בכלל), והפרטנריות המעטות שהיו לי בכלל לא התעניינו ב"סאדו מאזו".............
    הבעיה היא שסקס רגיל מרגש אותי הרבה פחות , על גבול השיעמום.
    אני לא מכור לפורנו או משהו, אבל אני יכול לספר שבחיים לא צפיתי בתמונות\סרטים של סקס שלא משלב קינקי\שליטה....... עד כדי כך זה לא מדבר אלי.

אני מרגיש שיש צד שבי שהוא מפוספס לגמרי, ואחרי שנואשתי מאתרי היכרויות כמו הכלוב, התחלתי לחשוב אולי ללכת לבחורה שמגשימה פנטזיות כאלה בתשלום.
    השאלה היא האם זה יהיה נעים וחווייתי או מזיק לי מבחינה נפשית (סשן עם מישהי שהיא לא חברה שלי ואולי אפילו זונה באופן רישמי).
    אחד הדברים שמעכבים אותי מלעשות זאת זה הפחד מסיטואציה של להיות קשור במקום זר ולא בטוח מוגן לגמרי.....

אבל אני כל כך מתוסכל ומשועמם מינית שאולי זה שווה את הסיכון.

אני נורא מתלבט ולא בטוח אם אני "יורד מהפסים" ואין לי את מי לשתף בזה.. ואולי זאת התלבטות לא ראויה ?

אני רוצה לשמוע תשובה כנה, אפשר אפילו יותר מאדם אחד.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות אישית..

הוספת תגובה

• כמו בכל תחום ...

רמי בוכניק
    27/09/2010

כמו בכל תחום לפנייה לאקסטרים יש סיכונים ויש את האדרנלין שבזה ואת השיקול אתה צריך לעשות לבד .
    השאלה היותר חשובה היא מה יקרה שגם האקסטרים שאתה חושב לממש כרגע יהפוך למשעמם?
    והשיעור זה שיעור של איך נהנים מהקיים .

בברכה
    רמי בוכניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא תנסה - לא תדע

לימור בנדל
    27/09/2010

קח אחריות על החוויות שלך
    אם משהו עושה לך טוב ואתה נכנס
    לסיטואציה מרצון ומהנאה -
    התמודדות מול פחד תביא אותך למקום טוב בחיים .
    גם אם יהיה לא נכון לך באותו רגע אתה יכול להפסיק
    אני יודעת ששום דבר שם לא נעשה בכפייה
    אלא בהסכמה מלאה ובקשה מודעת של המטופל.

כל התלבטות היא ראויה למתלבט
    רק אתה יודע אם אתה נשאר " שפוי " מול הסיטואציה
    או שמה היא פוגעת לך בחיים שאתה מעוניין לחיות אותם.

אחרי שנים של חוויות מסוג מסויים אתה יכול במודע
    לחוות חוויות מעולמות שונים : אינטימיות , טנטרה ועוד ..
    אולי תפתח למשהו אחר - עצם הקביעה שלך יש כאן חסימה
    להתנסויות מסוג אחר . אבל זו בחינה ובחירה שלך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה,

שוב אני
    29/09/2010

אגב, הזכרת טנטרה וטיפולים -
    מה שדיברתי עליו לא ממש עונה לקטגוריה של "טיפול".

טנטרה לעומת זאת , ממה שקראתי באינטרנט והצלחתי בערך להבין, זה ממש טיפול ("מטפלת טנטרית")..
    ובטנטרה אין מקום להנאה מינית - זה מן סשן של חיבוקים וליטופים שנועד להיות כמו טיפול פסיכולוגי במגע , ואם הגבר\אשה מתגרים אז הטיפול מופסק ולא עובד.
    משהו כמו חזרה לילדות .......... מקום שאין בו מיניות אלא רק מגע וחום ...

זה מדויק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב..

לימור בנדל
    29/09/2010

עצם הקביעה שלך יש כאן חסימה
    להתנסויות מסוג אחר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבירי ?.....

אני
    29/09/2010

מה זאת אומרת חסימה? למה?

רק שאלתי ..

עדיף שתסבירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע אחד, את בעצם אומרת

ani
    29/09/2010

שטנטרה זאת צורה של מיניות? כמו שיש כל מיני תנוחות, ויש הומואים ולסביות וסאדו מזוכיסטים כמוני, אז טנטרה זה רק סגנון , אבל בשורה התחתונה יחסי מין ?
    כי איך שראיתי באתרים זה לא נראה כמו אתרים של זנות אלא משהו מוכר שעושים קורס בשבילו ואנשים גאים בעבודה שלהם, מפרסמים את התמונות שלהם ואת הילדים גם... האתרים הטנטריים יותר דומה לאתרים של פסיכולוגים מאשר לאתרים של בתי בושת.......

זה חשוב. נגיד שאני אחליט לנסות את הטנטרה בין היתר, אני רוצה לדעת אם זה טיפולי או מיני. פעם הייתי אצל פסיכולוגית ושם הטיפול הוא בלי שום מגע. היא אפילו לא הסכימה להתחבק איתי כשרציתי קצת נחמה כי אם יש מגע פיזי עם הפסיכולוג אז זה הורס את הטיפול הפסיכודינאמי.

אז את מסכימה שיש הבדל נכון ? אבל מה?

אבל אני רוצה להבין איך את רואה את זה בלי ההגדרות..... ........
    אם זה לא מסובך להסביר.

תודה לך שוב
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה ללא שפיכה
    אלירן
    14/09/2010

היכן וכיצד אוכל ללמוד כיצד ניתן לבצע גמירה ללא פליטת זרע, בין בסקס ובין באוננות?

האם זה מסובך? האם זה בריא?

הבנתי שזה קשור לטנטרה

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה ללא שפיכה

הוספת תגובה

• מוזמן לפנות אלי

לימור בנדל
    15/09/2010

אני מלמדת את התהליך הקסום
    מעולם הטנטרה - איך להיות גבר רב אורגזמתי
    ללמוד איך להפריד בין השפיכה לאורגזמה
    ולחוות אורגזמה פנימית ולתעל אותה פנימה
    לתוך הגוף במקום החוצה בשפיכה .

מסובך - לא .
    בריא - רצוי ללמוד לעשות זאת נכון
    בכדי לא לפגוע בתהליך הטבעי של הגוף.
    יש הנחיות מדוייקות .

פנה אלי בטלפון , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    שירלי
    12/09/2010

שלום, אני נשואה כשלוש שנים, אמא ל2 ילדים מתוקים. יש לי בן זוג שאוהב וקשוב אבל אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה כשאנחנו יחד, גם לא ע"י גירוי חיצוני. בנוסף אני מתכווצת כשהוא אפילו נוגע בי וצריכה להרפות ולנשום כדי שהוא יוכל לחדור וגם אז זה כואב לי. בילדותי בעברתי טראומה של אובדן אב בנסיבות קשות (התאבדות) ובגיל 12 בערך הייתה תקופה שאחי היה נוגע בי כשחשב שאני ישנה. (הוא היה מרים לי את הפיג'מה ומסתכל ולא יותר מזה). באוננות אני מצליחה להגיעה להנאה. אני מרגישה שיש לי תחושות אשמה מהמחשבה על הנאה מסקס. כאילו זה לא בסדר למרות שאני יודעת בשכל שזה לא נכון. בגדול אני בן אדם מאוד חושני בחוויה שלי את העולם ומאוד קשה לי שזה המצב. בעלי מאוד סבלני ואוהב ומקבל אבל לא טוב לי. יכול לעבור חודש בלי שנעשה אהבה ובזמן האחרון גם לו אין כ"כ חשק.. אנחנו זוג דתי כך שהסדנאות של טנטרה לא מתאימות לנו. האם אפשר לעזור לנו בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• מח' לטיפול במיניות בבי"ח תה"ש

לימור בנדל
    14/09/2010

שירלי אהובה ,

צרי קשר עם המחלקה במטפלת במיניות בבי"ח תה"ש .
    עם הסיפורים שהעלאת בכתיבתך אני מניחה שיש צורך
    בטיפול ממוקד הנוגע לטראומת מוות האב ולמצב בו היית עם אחיך.
    הדמויות הגבריות הראשוניות בחייך מהוות לך מקום של חוסר ביטחון ויש לעבוד על הנושא.
    במחלקה זו בתל השומר ישנם אנשי מקצוע מצויינים שיוכלו לעזור לך בדיוק .
    הם מטפלים רבות בציבור הדתי וחיסיון הטיפול בראש ובמעלה אצלהם .

בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורה לטנטרה
    רמי
    01/09/2010

אני מעוניין בעיסוי טנטרה (מדריכה/מורה) למי אני צריך לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה
    מורה לטנטרה

הוספת תגובה

• עיסוי טנטרה

לימור בנדל
    02/09/2010

ניתן להכנס לאתר טנטרה ישראל שם ישנם מעסים בחסד עליון
    ערן רוטשילד , לי רוז ועוד ..

תהנו !
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור שלום

רמי
    02/09/2010

לימור שלום
    תודה עבור התגובה
    לאחר גלישה במספר אתרים וגם באתר טנטרה ישראל
    לא הצלחתי למצוא את המעסה המתאימה .
    אני מגיע מתוך סקרנות לדבר וגם מתוך מישוש פנטזיה קטנה
    אשמח מאוד אם תמליצי לי על מקום מתאים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש פנטזיה

לימור בנדל
    02/09/2010

אם אתה לא מצאת מה שאתה רוצה - שאתה יודע מה אתה רוצה
    מי שאני שיכולה להמליץ לך משהו .. קצת אבסורד לא ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רמי
    02/09/2010

אני צריך כיוון
    כמו כתובת של אתר / קישור לאתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיעה בקיץ
    נעמה
    31/08/2010

מה עושים כשמזיעים ורוצים להתנשק ולהוטים אבל זה לא נעים. בטח תגידי לי לעשות מקלחת קרה ואחר כך אבל כל העסק הזה של המקלחת מצנן אותנו ואנחנו רוצים להיות ספונטנים. עכשיו בטח תגידו תדליקו מזגן אבל כשבאים מהחוץ ונורא מתחשק לנו אחד על השני ולוקח זמן עד שהבית מתקרר ולא מגיע לחדר שינה. אז יאללה מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    זיעה בקיץ

הוספת תגובה

• מחשבה הורסת מציאות

לימור בנדל
    31/08/2010

נעמה אהובה ,
    אוףףףףףףףףף , כמה מחשבות על משהו כ"כ ספונטני .
    בטנטרה אנחנו לומדים לקבל באהבה גדולה כל אחד מאיתנו
    במלואו - על ריחותיו , על טעמו , על נוזליו ועל כולו !!

אנחנו חיים את הרגע , את הכאן ועכשיו
    מחשבה מיותרת - רוצים להתנשק בספונטניות וזיעה נפלאה
    מעטרת את גופכם , נפלא ומבורך !!!
    ריח הזיעה מכיל פירומונים נפלאים שגורם לחווית האינטימיות
    ביינכם להיות יותר חזקה , יותר סוערת ויותר תשוקתית
    וזה ממחקרים רפואיים - מהמקום הכי פרימיטיבי בבעלי חיים!!

התנשקו , לקקו אחד את השניה שימו לב לטעמה הקסום והמלוח
    של הזיעה ואז התנשקו ותטעמו את חלל הפה זה של זו ..
    שימו לב לטעמים השונים , נישמו אחד את השניה .. מרגש ..
    אהבה היא חייתית - ייצר ויצירה ! המקום הכי עמוק שלנו
    בקרו במקום הזה מקרוב בלי היסטניסטיות , באמת של כל אחד
    עם הזיעה המעוררת של כל אחד מכם !!

עם יד על הלב נעמה , כמה פעמים אתם מתנשקים מזיעים ??
    בדר"כ הכל מסודר , נקי , מדיף ריח נפלא של שושנים..
    אפשרו לעצמכם להיות ...

להרבה נשיקות לוהטות שבדרך !
    לימור בנדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להרפס
    נועה
    24/08/2010

היום בבוקר ראיתי מעל לשפה העליונה של הפה של בן זוגי מעין חצ'קון עם נקודה לבנה כמו מוגלה. האם זה הרפס? האם זה אומר שמישהו מאיתנו נשא? אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום תמיד. אך מתנשקים הרבה, במיוחד נשיקות צרפתיות שהוא נורא אוהב. האם יש בזה משום סיכון? האם כדאי להיבדק? או שלהיפך, לא להיבהל מכל דבר?

לקביעת תור
    סגירה
    חשש להרפס

הוספת תגובה

• ללכת להיבדק

לימור בנדל
    24/08/2010

ממליצה על בדיקת דם קלילה
    שצוריד את החשש במהרה !
    לפנות לרופא המשפחה
    והוא יתן את הפניה הנחוצה - בהצלחה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףף בבקשה
    מיטל
    22/08/2010

היי יש לי שאלה קצת מביכה האים ע"י זה שאני הייתי בלי תחתון ובן זוגי היה עים תחתון בלבד ואיברי המין השתפשפו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר?

האים יש מצב להריון?

תודה מיטל

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה למיטלללללללללל

לימור בנדל
    23/08/2010

הריון נוצר בחיבור בין זרע לביצית
    לא משנה אם את בביוץ או לא
    אם לא היה זרע = הוא לא גמר בתוך הנרתיק שלך - אין הריון .
    אם לא היתה החדרת זרע לנרתיק , אם הוא גמר בחוץ
    ויש זרע על האצבעות שלו והוא לא החדיר אותן לנרתיק -
    אין אפשרות היווצרות חיבור בין זרע לביצית.

שמרי על עצמך יקירה , שוחחי עם ההורים
    על הנושא הנפלא הזה - אל תתביישי לשאול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור בבשקה

מיטל
    23/02/2011

ואים במידה והוא החדיר לנרתיק יש מצב כזה בכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור בבשקה - תגובה

לימור בנדל
    23/02/2011

מה הוא החדיר לנרתיק ...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור בבקשה

ורד
    23/02/2011

אים בן זוגי נגע באיבר מינו שהיה רטוב כנראה מריגוש מיני אך הוא לא "עשה ביד" או משהו כזה. אח"כ הוא הרים את התחתון שלו בחזרה ואז הוריד לי את המכנס והחדיר לי את האצבע לאיבר מיני. האים יש מצב להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור בבקשה - תגובה

לימור בנדל
    24/02/2011

זרע מתחמצן במגע עם אויר
    והופך לבלתי פעיל .

יש סיכוי קלוש להריון
    אם הזרעים שעל אצבעותיו
    שרדו את המעבר לתוך הנרתיק שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום עקב חדירה אנאלית
    בועז
    21/08/2010

לאחר חדירה אנאלית עם חברי , אני סובל מדימום קטן לאחר מתן צואה ,ברצוני לדעת פרטים
    לגבי נושא זה ותשובות איך אני מקטין את מתוצאה הזאת לאחר מין אנאלי , דבר שני האם ישנן תרופות המזרזות את ריפוי הדימום . תודה מבועז נאור

לקביעת תור
    סגירה
    דימום עקב חדירה אנאלית

הוספת תגובה

• הדרך לחוויה אנאלית נפלאה

לימור בנדל
    23/08/2010

בועז יקר ,
    כאשר ישנו דמם בעת חדירה רקטלית משמע שהשריר לא היה רפוי מספיק בזמן החדירה והיא נעשתה בצורה כוחנית שגררה פיצוץ של נימים שנמצאים בתוך הרקטום.
    תרופה - אין צורך בשום תרופה הגוף מחלים מיד כמו כל פצע רגיל בכל אזור אחר בגוף , באם אתה רואה דם גם אחרי 3 ימים עליך לפנות לבדיקה דחופה שכן יש בעיה פיזיולוגית או דם בצואה עצמה .

לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים. הדרך להקטנת ואפילו לכך שלא יהיה בכלל דמם מגיע קודם כל בראש . עליך להיות רפוי לחלוטין בזמן קיום יחסי מין אנאלים . כיווץ של השריר יכול לגרום לקריעת נימי הדם ולדמם נוסף.

לפני הכל, מומלץ לבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת היטב בג'ל או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , בצעו חדירה ראשונית איטית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין ותרגיש איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !

הנאה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש מטפלת טנטרה צעירה
    נאור
    16/08/2010

אני רוצה להכנס לטנטרה, אבל חשוב לי שתהיה מטפלת צעירה שאוכל להימשך אליה

רוב המטפלות שראיתי בתחום הינן מבוגרות וקשה לי להמשך אליהן.

אמנם היא לא חייבת להיות יפהפיה ופצצת על, אבל שתהיה צעירה, עדיף עד סביבות גיל 30 (אפשר להתפשר אולי על 35) ושתהיה דיי מושכת.

האם קיימות בארץ מטפלות כאלה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש מטפלת טנטרה צעירה

הוספת תגובה

• מורה לטנטרה

לימור בנדל
    16/08/2010

אכן רב המורות בגילאים מאוחרים יותר
    אבל נאור יקר, ללמוד טנטרה זה אומר להכנס
    למקום של למידה ממורה - ללא תנאי .

הצבת התנאים : מורה אישה , צעירה ומושכת אותך מינית
    לא באה ממקום טהור של רצון ללמוד - אלא מרצונות אישיים ומיניים שלך.
    טנטרה הינה קבלת האחר ללא תנאי
    במיוחד מורה שאתה לומד ממנה / ממנו .

אתה רוצה ללמוד טנטרה אבל אתה בכלל לא רוצה ללכת בדרך..
    אתה לא טנטרי , אז מה עשית בזה ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי למטפלת ולא למורה

נאור
    17/08/2010

אולי לא הסברתי את עצמי נכון
    לא התכוונתי שאני רוצה ללמוד טנטרה אלא אני רוצה לקבל טיפול/מפגש/יוגה/עיסוי טנטרה

אין לי כוונה ללמוד את זה ו/או לעסוק בזה באופן מקצועי

וכיוון שמדובר על טיפול עם מרכיב אינטימי ומיני חשוב לי שתהיה לי משיכה למטפלת.
    לא חייבת להיות דוגמנית על אבל שתהיה בחורה צעירה (20-35) ודיי מושכת.

האם יש חיה כזאת בארץ?
    ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש טנטרי

לימור בנדל
    17/08/2010

אדגיש - זה לא ממקום טיפולי
    אלא ממקום של ייעוץ והנחיה .
    אתה מוזמן לפנות אלי למפגש טנטרי .
    יש עוד מורות צעירות באתר " טנטרה ישראל ".

יום מקסים , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע שאתה פשוט מחפש נערת ליווי

שרון
    05/05/2011

אז אל תקשקש על טנטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להאמין לגברים?
    יעל
    11/08/2010

שכני כבן 55 כשפוגש אותי עם אנשים מהשכונה או אחרים בכלל - הוא בקושי אומר לי שלום ולא מפתח איתי שיחה, אך כשאני מטיילת לבדי ברחוב עם שתי בנותי הקטנות, לפתע אני שומעת מכונית מתקרבת, צופר לי, ואני רואה אותו פותח חלון וצועק לעברי: "מי זאת היפהפיה הזאת המטיילת ככה עם בנותיה??", חייכתי בקושי והלכתי לדרכי. מדוע בנוכחות אנשים הוא קריר, וכשפוגש אותי לבד מנסה למצוא חן בעיני? ובעצם הו יכול באותו מידה להתעלם ממני ולהמשיך בדרכו, מדוע צופר ומחמיא? האם מעוניין בי??? האם זו הצגה??? מדוע ליד אנשים הוא אחרת וכשאני לבד- מחזר??? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    איך להאמין לגברים?

הוספת תגובה

• פרשנויות

רמי בוכניק
    16/08/2010

כל הסבר להתנהגות ולהתנהלות שלו מולך יהיה פרשנות בלבד .עדיין אדבר על כמה מוטיבים.
    אחד מהפחדים הגדולים של כולנו הוא פחד מדחייה (ומי שמכיר את הטארוט של אושו -יש שם קלף מאד יפה לזה ),אותו פחד רווח ושולט בנו מאד כילדים שמתחילים עם בני המין השני ע"י הצקות .גם כמבוגרים יש את הפחד מדחייה ,יכול להיות שהוא מפחד להידחות על יד אנשים ולכן על יד אנשים מתנהג בקרירות ,יכול להיות שבאוטו הוא מרגיש מוגן ,זורק את המשפט ונוסע ואז יותר קל לו להתחיל .השאלה החשובה היא : לא אם הוא מעוניין אלא האם יש לך עניין בו ?
    באם אין לך עניין אז זה לא משנה .
    באם כן מזמין אותך להתגבר על הפחד מדחייה ופשוט לשאול אותו אם יש לו עניין אמיתי בך.
    שיהיה בהצלחה
    רמי בוכניק מאמן אישי
    ומטפל בטנטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוקף קונדום
    גילה שלום
    09/08/2010

ברצוני לדעת מה תוקף קונדום מרגע יצירתו, אני מדברת ספציפית על קונדומים R3, האם אני יכולה לדעת מה שנות התוקף- ולא תאריך תפוגה. אם רשום עליו 01\2014 מתי הוא יוצר?

לקביעת תור
    סגירה
    תוקף קונדום

הוספת תגובה

• תוקף קונדום

לימור בנדל
    09/08/2010

לכל חברה יש טלפון שניתן לשוחח למולם
    התקשרי אליהם ותשאלי.
    כל חברה משתמשת בחומר לניטרול הזרע
    שבגלל פעילותו יש תוקף לקונדום.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש ספק רכשו חפיסה חדשה

רמי בוכניק
    11/08/2010

בחפיסה החדשה שימו לב שיש תאריך תפוגה כדי למנוע ספקות

ואגב אם קונדומים היו בשמש הישראלית בחוץ ,או נמעכו בכיס אחורי של ג'ינס ווכיו"ב הייתי ממליץ לא להשתמש ולרכוש חדשים

והכי חשוב
    תהנו .

שלכם
    רמי בוכניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה