מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חילופי זוגותיהב29/12/2007
שלום רב.
רציתי להתייעץ איתך.
אשתי ואני לעיתים מחליפים זוגות במפגשים אינטימיים וחוויתיים. אנחנו מאוד אוהבים ומאוד טובים במיטה..אבל בא לנו לגוון למרות שאנו בתחילת שנות ה - 30 ונמשכים מאוד האחד לשנייה. ובכל זאת...
האם אנו חוטאים לעצמנו בזה שאנו משתתפים בחילופים או שה"איסור" הוא סוג של תולדה ותפיסה חברתית?
תודה ואשמח לקבל דעתך.
יהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמליצי איזה חידושים למשל אתם עושים?
:::::::::::::11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טוב ובריא מזה
יפעת02/01/2008כל אחת תרמה רוצה פנטזיה אם שניים או שתי בנות והבעל אתם בריאים עושים מה שכמעט כולן רוצים נהנים גם יחד וגם לחוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילופי זוגות
לימור בנדל03/01/2008אציין ראשית כל כי בתשובתי אליך אני עונה מדעתי האישית בלבד.
אני מאמינה מלאה ב " כל אחד בעולמו יחיה ".
אני בעד מימוש פנטזיות כאשר הן של שני הצדדים ואף צד לא נפגע. באם הפנטזיות שלכם כוללות מיניות עם בני זוג אחרים יש שיראו זאת חברתית כ"איסור" אבל גם סקס אנאלי הינו " משכב בהמה " יאמרו חז"לנו וזוגות מונוגמים ( בעלי בן זוג 1 לסקס ) רבים מקיים יחסים מין רקטליים. יש אנשים שיראו אתכם "סוטים" מבחינה חברתית למרות שהם עצמם " סוטים " בדרכם האחרת .
החטא תמיד תלוי בעונשו – משפט דיי ידוע.
אני לא מתכוונת שאתם חוטאים כמובן , אלא עושים מעשה. בתקשורת זוגית בריאה יש לבוא ממקום של שיתוף, ז"א על החוויות המשותפות עליהם מחליטים בני זוג יש לטעמי להחליט ביחד. על ההחלטה הזוגית לבוא ממקום של מודעות אישית – עליכם לשאול אחד את השניה ולקבל מענה כנה זו מזה בנוגע ל "מה זה עושה לנו ריגשית לראות מול העיניים אחד את השניה באקטים מיניים עם פרטנרים זוגיים אחרים" . לעיתים לאחד מבני הזוג יש בעיה מאוד גדולה עם המעשה , אך הודות לתקשורת בסיסית לקויה תשאר המחשבה בתוכו ולא תבוא לידיי ביטוי, הוא לא יעז לספר אותה לבן / בת הזוג, בכדי לא " להפסיד" אותו/ה.
טנטרה רואה את החדירה כמעשה אינטימי בין ה"לינגם" ( איבר גברי ) וה"יוני" ( איבר נשי ) - אני נכנס אלייך , אני יודע אותך. יודע = ממקום של מודעות, של ביחד. חיבור בין (+) ל (-) - החלפת אנרגיות והעצמת הביחד. האם זה המקום בחילופי זוגות?
אהבה. לכל אחד מאיתנו יש הגדרה שונה לגבי אהבת בן/ בת זוג .יש אנשים שיאמרו " אנחנו מאוד אוהבים .." ויראו את ביטוי מעשה האהבה רק עם בן/ בת הזוג שלהם. יחדשו , יגוונו, ירעננו ובעיקר ישתפו ויגשימו פנטזיות רק בתוך הזוגיות עצמה ללא רצון לצאת החוצה. מה זה אומר כשאתה מעיד עליכם שאתם אוהבים ? מהי אהבה זוגית בשבילכם ? האם משכב עם בני זוג אחרים מחזק את האהבה ביינכם? מה יקרה אם אותו זיק של חדש יעורר בבן או בת הזוג רגשות כלפי אדם אחר שעימו קיים יחסי מין מבחוץ האם הזוגיות האוהבת שלכם תתגבר על המכשול ?
לכל מעשה והתנהלות יש " מחיר ". שימו לב כי הזוגיות שלכם לא משלמת את המחיר. מערכת יחסים לא מבוססת על מיניות בלבד. האם בריחה למיניות מגוונת לא מכסה על חוסר מאוד ברור או חסך בתחום אחר בזוגיות שלכם כמו תקשורת , יחסי אנוש, חום ומגע, אינטימיות ועוד... האם שוחחתם בצורה גלויה , סיפרתם זה לזו מה עושה לכם טוב, איזה סוג מגע אתם אוהבים , איזה אזורים בגוף נעימים לכם יותר למגע ואיזה פחות , האם אתם מביאים לסיפוק מיני את הצד השני.
אם עשיתם בדק בית ואתם נהנים מינית אחד עם השניה, הזוגיות טובה ביתר תחומיה והבחירה להיות עם אחרים נובעת ממקום טהור ומודע של צורך בגוון , תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת זוגות
רוני12/01/2008החלפת זוגות בחיי הנשואים מעשה לא בריא .כל חיי הזוגיות משתבשים וגורמים למחלוקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינותetia27/12/2007
האם גבר/אישה שהולכים למפגשים טנטריים לבד ללא ידיעה של בן זוג . האם זה בגידה או זה עוזר לחיי האישות? מה דעתך על סוגיה זאת והיא ממש קיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לזה הרבה השלכות
גיא04/01/2008למשל אני מודה שהייתי אצל כמה מנחות טנטריות כולל אצל לימור שכותבת כאן ועוזרת לנו בפתרונות לשאלות המענינות אותנו. ואני מודה ומתוודה שאישתי לא יודעת שהייתי למשל אצל לימור. רציתי ללמוד "כלים" להיות מאהב יותר טוב לאישתי ללמוד טכניקות טנטריות....ולא חשבתי שאני צריך ליידע את אישתי בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנות - זו הסוגיה
לימור בנדל04/01/2008אכן קיימת סוגיית הכנות עם בן/בת הזוג.
כנות הינה מידת הפתיחות והתקשורת שלי עם בן הזוג. אמינות זו תכונה אחרת שבאמצעותה אני יודעת שבן זוגי אמין בכל מה שהוא מספר לי , שאוכל לסמוך עליו במעשיו ודבריו.
על המודרכ/ת לשאול עצמו/ה מה המניע לחוסר הכנות עם בן / בת הזוג?
כאשר גבר/אישה הולכים למפגשים טנטריים לבד ללא ידיעת בן/בת הזוג, תתכן בעיית תקשורת. ההתבוננות הינה מכיוון איזה מסע הוא/היא עושה. מה שם מקשה על אותו אדם לבוא ולספר לבת הזוג ממקום של פתיחות שיש לו בעיה במקום זה או אחר בחייו.ישנם מניעים שונים כגון ביישנות , חינוך מבית לתקשורת מוגבלת ולא פתוחה ועוד.. אך עם זאת לעיתים בני הזוג שלנו, לצערי, שופטים או מעבירים ביקורת על אופן ההתנהלות שלנו מולם ואז אותו אדם הבא למפגש טנטרי מוצא אוזן קשבת ממקום מאפשר יותר ומכיל מאשר ימצא בביתו שלו עם בת הזוג שלו.
במסע הטנטרי ילמד האדם תהליך מודעות אישית ומודעות לגבי הזוגיות שלו , מה חסר לו שם , האם הוא בוחר לברוח החוצה מאשר להתמודד .. לטעמי האישי , אם אדם התחיל תהליך לבד אמליץ לו בחום לצרף בדרך , מתי שיהיה לו נוח, את בן/בת הזוג שלו בכדי שיהיה שותף שווה למה שעובר עליו ויוכל לתרגל את התרגילים הנלמדים גם בבית. לאט, לאט עובר האדם תהליך אהבה וקבלה עצמית ובעת ההשלמה עם מעשיו יגיעו גם ההבנה , התקשורת והפתיחות עם בן / בת הזוג.
תהליך טנטרי יחידני יעזור לנו להבין את ההתנהלות שלנו עם עצמנו ומשם לתהליך עם בן / בת זוגנו ולכן תמיד יעזור לחיי היישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיציק23/12/2007
מה ההבדל בין טנטרה למתחילים לטנטרה למתקדמים?
האם זו רמת הפתיחות ?
האם זה הידע והתרגול ?
האם זו היכולת האנרגטית להכיל את מה שחווים ?
האם מדובר באיזה שהיא מטרה שצריך להגיע אליה - [ כאשר כולם מציינים שבטנטרה אין מטרה ] ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטנטרה אין מטרה
לימור בנדל24/12/2007כאשר אנו שמים מטרה כלשהי אנו מאבדים את הרגע ונמצאים בmind ( בשכל ).
בטנטרה למתחילים אנו לומדים לוותר על המקום הזה, לחיות את הרגע , את הכאן ועכשיו.
אנו לומדים איך ניתן להגיע למקום של שחרור מעכבות , שחרור מחשבות היום , יום שהבאנו איתנו למפגש התרגול, לומדים שאין מטרה למפגש אלא חוויה של הרגע.
בעצם בשאלתך - תשובתך.
עם הלימוד והתרגול ( מומלץ לתרגל גם בבית ) משתנים : רמת הפתיחות , הידע, לימוד הטכניקות שונות ויכולת נעמקה בחוויה וכמובן , מבחינה אנרגטית אתה לומד לפתח את ערוצי האנרגיה , להכיל ולחוש אנרגטית את התהליכים המתחוללים בגופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לילמורסיון93621/12/2007
דבר ראשון, בשעה טובה ומזל טוב!!!
אשמח לקבל את שיעור מספר 1 - איך אני יכולה להעצים את האורגזמות שלי ולהגיע למקומות חדשים? (אני רק אציין שכרגע אני לא במערכת זוגית, והאם הטנטרה יכולה לעבוד גם באוננות) אני יודעת על יכולות הטנטרה עבור גבר בתוך מערכת מינית אבל איך ואיפה זה משפיע עלינו הנשים???
סופ"ש מקסים!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמות נשיות ואוננות
לימור בנדל24/12/2007איך טנטרה משפיעה עלינו הנשים :
טנטרה הינה מקום של קבלת העצמי כשלם.
אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז האורגזמות הרבה יותר חזקות כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית ההעצמה הזוגית.
אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה , היא יכולה במעשה האהבה להעביר את אותה האנרגיה לבן זוגה ולהקטין את המפגש ביינהם, שכן במעשה האהבה יש חילופי אנרגיה בין בני הזוג.
בטנטרה שני בני הזוג ( או אחד מהם ) לומדים לחיות את הרגע, את הכאן ועכשיו . בתרגילים שונים של מגע , של התבוננות בעיינים , של נשימות הם מביאים את עצמם למקום מעצים. התנתקות מהחיצוני , ללא מחשבות , ללא מעצורים של הmind ( שכל ) כמו הרצון להגיע לאורגזמה = מטרה. אז האנרגיה המינית שעוברת ביינהם היא מעצימה והופכת את החוויה למקום של עונג צרוף. למקום מאפשר.
אוננות נשית מומלצת ומבורכת.
ההחלטה שלך הינה אותה החלטה כמו הגבר הטנטרי. האם את מעוניינת להגיע לאיבוד אנרגטי שאצל האישה מתבטא באורגזמה ממוקדת = גמירה או לחילופין את יכולה להכניס את האנרגיה המינית העומצתית הזו שנוצרת ונבנת במהלך האוננות לתוך הגוף ולהעשיר את עצמך בחיות , תחושות פנימיות עוצמתיות והעשרת כל שאר ערוצי האנרגיה בגופך.
ההחלטה היא שלך . ואומר רק שלדעתי היא תלויית סיטואציה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטנטרה האורגזמות יותר חזקותטולי20/12/2007
ראיתי שדיברו על זה פעם בסרט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
סקסית20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן ! כנסי..
לימור בנדל21/12/2007הי טולי , תודה על שאלתך הראשונה הפותחת את הפרום !
והתשובה לשאלתך: בטנטרה אכן האורגזמות יותר חזקות... איך זה ?
ניתן להביט על חוזק האורגזמה בשני אופנים .
הראשון, מכיוון שטנטרה הינה אומנות המגע , ההתבוננות וההקשבה
מעשה אהבה טנטרי יהיה יותר קשוב לכל החושים.
החיבור בין שני בני זוג הוא לא ממקום של יצר , של חדירה והסתובבנו לישון.
הרגשה של ליטוף , הכרת גוף הצד השני , מגע , התבוננות בעיינים זה של זו בזמן המגע הפוך את מעשה האהבה למודע יותר ומחזק את הקשר הריגשי בין בני הזוג .
כאשר גבר ואישה נמצאים במקום ריגשי , תקשורתי פתוח יותר האורגזמות יהיו יותר חזקות .
השני , באומנות הטנטרה ניתן "לאסוף" את האורגזמה.
בטנטרה אורגזמה מופרדת מגמירה ( שפיכה ) .
מה זה אומר ? ישנה טכניקה טנטרית אותה ניתן ללמוד המשלבת נשימה מודעת.
באמצעות טכניקה זו אנו יכולים להיות מודעים לזמן הריגוש האורגזמתי שמתהווה עם האנרגיה המינית שנמצאת בשיאה בגופנו בזמן זה.
בעזרת נשימה נוכל לקחת את האנרגיה המינית ולהעלות אותה גבוה - נקרא לזה " לכיוון הראש " . כך גבר יכול להגיע עד רגע האורגזמה ולא להמשיך לכדי שפיכה . שפיכה נחשבת איבוד האנרגיה המינית ואנו מעוניינים לתעל אותה לתוך הגוף ולשמור אותה . המאסטרים הטנטריים האמיתים לא שופכים.. שנים ...
אבל , מכיוון שאנחנו אנשים רגילים מן הישוב וכן מעוניינים ב"גמירה" ושפיכה המשולבת באורגזמה, נוכל "לאסוף" את האורגזמות האלו ע"י המתנה ( זמן ) והמשך ליטוף לאחר שנשמנו כלפי מעלה ואז ממשיכים ושוב כשחווים את האורגזמה להעלות את האנרגיה המינית שנוצרת.. כך 3 פעמים ובפעם השלישית לשחרר את הכל בגמירה ( אצל הנשים ) וגמירה הכוללת שפיכת זרע ( אצל הגברים ).
אווו אז היא מתרחשת ה-אורגזמה ... כל האנרגיה שהכנסנו פנימה לתוך הגוף , מתפרצת החוצה.
טניקה זו ניתנת ללמידה בסדנאות טנטרה שונות ומגוונות ובמיפגשים אישיים.
אז, שתהיה או - או - אורגזמה נפלאההה..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
גיא21/12/2007למשל במפגש אישי לגבר איך למשל מלמדים על הטכניקה שכתבת? הרי גבר ללא מגע ישיר באיבר מינו לא יוכל לרצות להגיע לגמירה. אז איך מלמדים אותו במפגש לא לגמור למשל 3 פעמים כפי שכתבת וברביעית כן...?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוד טנטרה
לימור בנדל24/12/2007הטכניקה שנלמדת במפגש אישי היא לא " איך לאונן" כפי שתארת את זה בשאלתך.
ההנחיה במפגש הינה בטכניקת הנשימות שעוזרת להעלאת האנרגיה המינית כאשר מגיעים לכדי אורגזמה וההנחיה הינה פרטנית , ללא מגע באיבר המין של הגבר.
החשיבה הקונבנציונלית משתנה במפגש טנטרי, הלימוד הוא ממקום של מודעות אישית.
טנטרה הינה חוויה , הרי מדובר בתחושות של האנרגיה המינית שנמצאת בגופנו ולכן קשה לעיתים להעלות חוויה במילים. כאשר אישה / גבר נמצאים במפגש אישי הם עוברים מסע.
מסע פנימה לתוך מודעות אישית של הגוף, להתנתק ממחשבות היום , יום , ללמוד על מקום של אהבה וקבלה עצמית , להיות אדם שלם תוך שימוש באנרגיה המינית בגופו.
טנטרה זו עשייה ולא דיבורים . לכן הלימוד הוא חוויתי ולא ממקום של להבין עם השכל.
את התהליך שהסברתי עם האורגזמות , יכול להבין גבר כאשר הוא מתרגל יחד איתי את הנשימות ואת התרגילים המתאימים לו . בביתו , בפרטיותו יוכל הגבר לתרגל "על רטוב" באם ע"י אוננות או ע"י חדירה לאהובת ליבו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין מאוד !!
ד"ר מג'די -23/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)