מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה על מיניותדנית29/06/2008
שלום, האם עבודה על מיניות עבורי מומלצת לביצוע בקבוצה או ביחיד? אני מאוד מאוד ביישנית, מאוד מאופקת, יתכן שטיפול אישי יהיה טוב יותר עבורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין עובד על מיניות
עוז4601/07/2008לפי הבנתי מצב הזוגיות שלך? שאת יחידה.
בכל מקרא עבודה בקבוצה נותנת המון ביטחון עצמי ביחוד לאחר שיודעים לומר לא.
והכוונה לאן את רוצה להגיע ומה שלא מתאים אז פשוט לא.כמובן להתחיל בהתחלה
ולהתקדם לפי הקצב הפנימי שלך, ורק שלך,
לא לשכח שגם האחרים באו להתנסות עם עצמם ולעצמם
והכי חשוב, זה צריך להיות בכייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה על מיניות
לימור בנדל02/07/2008יקירה ,
אין המלצות, כל אדם הוא לגופו.
מה מרגיש לך נוח ?
כל אחד מאיתנו חווה חינוך מבית בנושא מיניות , לכל אחד דעות בנושא ופתיחות שונה . עבודה בקבוצה מביאה בפנינו קשת של מחשבות , הוויות ופתיחות/ סגירות בנושא מיניות .
ישנם אנשים שאוהבים עבודה קבוצתית , בה הם יכולים להחשף ולקבל תמיכה מאחרים , פידברים חיוביים ופחות , התבוננות ממקום אחר - חיצוני ועוד .. וכן ישנם אנשים שמאוד קשה להם להתערבב בקבוצה , להפתח ולחשוף את עצמם ( פיזית ורוחנית ) ובכך מונעים מעצמם את הדרך פנימה.
עבודה אינטימית במפגש אישי ,הינה עבודה איטית בקצב שלך רק את והמנחה .
מה הלב שלך אומר ..?
חיבוק , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוהבת סקסליאת25/06/2008
האם זה הגיוני שבחורה בת 25 לא אוהבת סקס? אני מרגישה שזה נטל בשבילי, לא ממש מתלהבת ממגע וכדומה, האם יש אנשים שחיים לגמרי ללא סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א-מיניות
לימור בנדל26/06/2008היי ליאת ,
אשמח להמליץ לך ראשית שתגשי לרופא המשפחה שלך ותבקשי ממנו לבצע בדיקות אנדוקרינולוגיות. בדיקות אלו יתנו לרופא שלך אינדיקציה לגבי רמות ההורמונים בגופך וכך יוכל לאתר באם מדובר אולי בבעיה הורמונלית הגוררת בעינה חוסר חשק מיני .
א-מיניות היא מצב של אדם חסר מוטיביציה מינית, אדם שאינו רוצה לקיים יחסי מין. חלק טוענים שא-מיניות היא הפרעה בתפקוד המיני או תופעה חולפת. חלק טוענים שהיא נטייה מינית קבועה כמו הטרוסקסואליות, הומוסקסואליות או ביסקסואליות. יש מחקרים שטוענים שלאחוז אחד מהאוכלוסייה יש נטייה א-מינית. בקרב אלו שאינם א-מיניים באופן קבוע, יש גם אחוז של אנשים שאצלם קיימות תקופות א-מינית ארוכות בחיים, שבאות אחרי או לפני תקופות מיניות.
יש הרבה צורות לא-מיניות. יש תופעה של העדר חשק מיני מוחלט, כולל אי צורך לאוננות. במקרים אחרים יש אוננות בלי פנטזיות מיניות. לפעמים יש פנטזיות מיניות ואפילו משיכה מינית הטרוסקסואלית או הומוסקסואלית או ביסקסואלית. אבל המשיכה המינית היא נמוכה ולא גורמת לאדם לרצות לקיים יחסי מין. גם הצורך בקשר רגשי זוגי משתנה. חלק מהא-מיניים מעוניינים בזוגיות, אצל חלק הצורך נמוך ואצל חלק לא קיים בכלל. נראה שיש יותר נשים שמגדירות עצמן א-מיניות מגברים. ( ויקיפדיה ).
יש אנשים שחיים ללא מגע , בוודאי. אם זאת למגע ערך עליון וחשוב בחיינו - מגע מהווה מקור לביטחון עצמי , הרגשה של להיות נאהבת ואוהבת, יחסי נתינה וקבלה ועוד. ישנם אנשים אשר חוו בילדותם חוסר מגע מבית ולכן או שירצו להיות במגע כל הזמן או שימשיכו את החינוך מהבית ולא יעניקו מגע או ירצו לחוות מגע גם אחרי שהם יוצאים מבית ההורים.
האם סקס מהווה נטל בשבילך כי לא מצאת עדיין את האדם הנכון שידע להעניק לך מגע כמו שאת אוהבת , להעניק לך משחק מקדים ארוך ומפנק ולהיות שם בשבילך ?? האם כשאת עושה אהבה את יודעת איזה איזורים באיבר המין שלך עושים לך טוב ( האם את מאוננת ? ) איזה סוג של מגע את אוהבת ובאיזה אזורים בגוף טוב לך לקבל אותו. האם את מכירה את עצמך כשמדובר בסקס ומגע ..
מצאי את מקום האהבה העצמית בחייך ,
את יכולה להעזר בנו כמנחי טנטרה ולבוא למפגש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה רק סקסיפית22/06/2008
שלום, כל מערכות היחסים שהיו לי נסבו סביב סקס בלבד, ברגע ששכבתי עם בן הזוג הרגשתי כי אין טעם להמשך הקשר, כך בערך ב-50 מקרים, היה אחד או שניים שרצתיתי לזמן רב יורת, אך לאחר תקופה נפרדנו. לפעמים אני מרגישה שאחרי שאני נמשכת למישהו ואז אנחנו יחד במיטה, כל התשוקה כבר נעלמת ואין לי התלהבות כי כאילו כבר כבשתי אותו. אני מתלבטת אם טנטרה יכולה להיות מסגרת טובה לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רמי בוכניק23/06/2008בבסיס את צריכה לברר למה הפרטנרים שלך לא מעניינים אותך לאחר קיום יחסי מין
והתשוןבה נמצאת אצלך .
האם את מחםפשת אישור להיותך מינית ומושכת ולאחר שקיבלת את האישור זה כבר לא מעניין?
האם החוויות השונות והפרטנרים השונים באמת כאלה שונים אחד מהשני?
האם את מפחדת ליצור קשר אינטימי אמיתי?
האם את מפחדת להיקשר רגשית?
אני מאמין שתהליך של אימון שמכיל גם שימוש בכלים מעולם הטנטרה יכול להווה אפשרות טובה לעבודה נכונה על ועם עצמך.
מוזמנת לבקר באתר שלי לקרוא קצת חומר.
רמי
www.coach.fav.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בויברטורדנית19/06/2008
היי,
האם קיימת סכנה או חסרון משמעותי בעת שימוש בויברטור? אם כן, איזה תחליפים קיימים עם פחות חסרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בויברטור
רמי בוכניק23/06/2008אין סכנה בשימוש בויברטור
יש כל מיני סוגים של ויברטורים
כדאי להשתמש עם חומר סיכה עדיף חומר סיכה על בסיס מים
בכל מקרה מאד חשוב להקשיב לגוף לתחושות שלו ולרצון שלו זה הכי הכי חשוב.
כמובן ששימוש רב מדי עלול לגרום לרגישות יתר וכיו"ב
לכן כדאי חומר סיכה טוב ושירגש לך הכי כיף בעולם
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"סכנה" - חיסרון בשימוש בויברטור
לימור בנדל29/06/2008אכן ישנה סכנה בשימוש בויברטור - הסכנה היא לא פיזית אלא רגשית.
ויברטור הינו מכונה שמטרת להביא אותך לאורגזמה מידית ונקודתית - זו אורגזמה מכנית.
הסכנה הינה - איבוד סבלנות למגע ולבן הזוג.
וזו סכנה אמיתית. את מתרגלת לאורגזמה ממוקדת ומהירה מויברטור ( חסר רגש ) וכאשר את באה במגע אוהב עם בן הזוג שלך לעיתים לא תהיה לך הסבלנות שיש צורך בה ע"מ להיות יחד עם בן זוגך ולחוות אורגזמה ממנו. חוסר סבלנות ממקום שהוא לא יודע להגיע באותה המהירות ובאותו המיקוד לנקודת העונג שלך .
יש נשים שיודעות שרצוי להשתמש רק פעם אחת עד פעמיים בחודש בויברטור ע"מ לא להוריד את סף הגירוי באזור הדגדגן לדוג' וע"מ לא להתרגל לגירוי ממוקד ואורגזמה מהירה - מרחב זה מאפשר לאישה לחוות את המגע האוהב של בן זוגה ממקום של סבלנות , ערגה למגע אוהב ולנתינה וקבלה הדדיים. כך האורגזמה מבן הזוג תהיה נפלאה. רצוי ומומלץ לכוון את בן הזוג , לאמר לו מה עושה לך טוב ובכך להכיל את האורגזמה שלך ,ממנו , בצורה מהירה יותר.
תחליפים - כל הצעצועים שגומרים ביחד , טבעות אהבה , פרפר / ארנב ועוד אני ממליצה עליהם בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילה18/06/2008
שלום,
אפשר לקבל הערכה מכם המומחים, מהו בערך אחוז הנשים שאוהבות, אבל ממש אוהבות מין אנאלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו לא מכון לסטטיסטיקה
רמי בוכניק18/06/2008והתיחסתותנו למיניות היא לא בעניים סטטיסטיות
כל אחד אוהב מה שהוא אוהב והכל מקובל וטוב ןבלבד שהכל נעשה מרצון חופשי תוך עינוג הדדי.
כל בחורה ומה שהיא אוהבת.
בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - שער לאורגזמה נפלאה
לימור בנדל18/06/2008גילה יקירה ,
מסקר שערכו בחברת "דורקס" ( קונדומים ) נמצא כי כ 18% מהנשים מקיימות ונהנות ממין אנאלי בארץ . אציין כי עם המודעות והפתיחות למין אנאלי האחוזים הולכים וגדלים מידיי שנה.
לעיתים הדרך לאנאלי רצופה בכאבים הודות לאי רפיון השרירים בפי הטבעת ולחוסר סבלנות של בן הזוג החודר . אך יש דרך נפלאה לחוויה אנאלית באם עושים אותה בסבלנות ועם בן זוג אכפתי וקשוב.
יש תמיד להשתמש בחומרי סיכה ורצוי לבצע מגע עם הלשון ( rimming ) או עם האצבע ע"מ ליצור הרפיה של השרירים ברקטום , כך שבעת החדרת איבר המין החוויה הופכת לפחות כואבת..
ראשית עליך להיות נאמנה לעצמך ולגבולותיך.
שאלי את עצמך האם את מעוניינת בעונג אנאלי - אם התשובה היא "לא" וזה מקום בו את נמצאת ככלי לפנטזיות של בן זוגך בלבד , היי ערה למקום זה . אם תשובתך היא "כן " גם הכאב ההתחלתי יהיה קטן יותר וכך תוכלי לבוא לחוויה ממקום מצמיח , מענג וחוויתי ..
איחולי עונג , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביגיל15/06/2008
שלום רב,
האם זה נכון שבטנטרה צריכים ללמוד לקבל את האחר? אפילו אם בן זוגי משמין וזה ממש מפריע לי?!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה ללא תנאי
לימור בנדל16/06/2008אכן , טנטרה זו דרך חיים שבא אנו מסוגלים לראות את האחר כמות שהוא. לקבל אותו ללא התניות , אהבה ללא תנאי . ללמוד לקבל את האחר זה מגיע המון ממקום של אהבה עצמית וקבלה של עצמי כמות שאני . אם אני יודעת לא לבקר את עצמי , להקטין את עצמי ואצור שפע מסביבי ולא אחייה ממקום של תחרותיות.
מדוע מפריע לך שבן זוגך השמין ? על איזה מיתר זה פורט אצלך ?
כל אחד הינו מראה שלנו - מה מפריע לך שומן בחיים האישיים שלך ?
שם תקבלי את התשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת האחר כפי שהוא
רמי בוכניק18/06/2008היי
קודם כל המילה צריך לא מתחברת היטב לטנטרה
לא צריך שום דבר זה לא מוסד עם חוקים ונהלים
אבל בהחלט ניתן להגיד שהדרך הטנטרית או טנטרה בראש ובראשונה זה קבלה עצמית ללא שיפוטיות וכפועל יוצא מזה קבלת האחר.
אגב קבלה אין הכוונה לא לשפר, ולשפר זה רק מרצון של כל אחד לעצמו ולא את לבן זוגך ןלהיפך.
השינוי האמיתי אפשרי רק ממקום של קבלה , רק לאחר שאנחנו מקבלים את עצמנו ניתן לשנות באמת ממקום פנימי ונכון לאורך זמן . כן גם את רוצה שינוי קודם כל כדאי לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
מיואשת08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ללימור ולרמידנית12/06/2008
מהו בדיוק מין טנטרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין טנטרי
רמי בוכניק12/06/2008מין טנטרי - מין טנטרי הוא מין כאשר שני בני הזוג מחובריים בינהם בצורה טוטאלית בנשימות -עם המון הקשבה . להקשיב בנשימה : כאשר הגבר מוציא אויר האישה לוקחת אויר וכאשר האשה מוציאה אויר הגבר לוקח אויר וכך סוגרים מעגל אנרגטי . שונה מאד ממין רגיל בו "רצים קדימה" , זה מאד איטי מאד נינוח בדרך כלל יתבצע בישיבה שנקראת שיווה שאקטי [או ישבה טנטרית ] - שזו ישיבה בה האישה יושבת על הגבר והגבר גם בישיבה והרגליים שלובות אחת בשנייה כמו כישיבה מזרחית רק בליפוף על הפרטנר . ישיבה זו נותנת המון מגע של בטן לבטן שעוזר לנו להקשיב לנשימות אחד של השנייה.
ככלל טנטרה לא מתחילה במין טנטרי אלא הרבה לפני זה בפתיחות במודעות בנשימה כל אחד לעצמו באהבה עצמית , בהבעה רגשית בשחרור האגן [כמו במדיטציית קונדליני]
זה קצת על מין טנטרי
מוזמנים לבקר באתר שלי www.coach.fav.co.il
לראות סרטון מסדנאת שהיו בסוף שבוע באילת שאירגנתי.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות המהירה
דנית12/06/2008האם העובדה שרק אחד מבני הזוג מגיע מעולם הטנטרה עלולה להוות קושי בעת קיום יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש לא
רמי בוכניק12/06/2008מהות הטנטרה היא הקשבה ונשימה ועם הקשבה אפשר לעשות הכל.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהויקטור10/06/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת האם זה רק נדמה לי או שבשנים האחרונות נשים יותר פתוחות למין מזדמן ללא מחוייבות?
איך היה המצב לפני 50 שנה לדוגמה? מה, נשים לא היו שוכבות כלל ללא מחוייבות וקשר רציני?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי
שואלת10/06/2008במאות קודמות לפני המצאת אמצעי המניעה היתה שמרנות גדולה,
בשנות ה 60 וה 70 פרחה מאד האהבה החופשית - גם כתורה - וגם שכבות יותר שמרניות התחילו להשתחרר,
ואז פרץ האיידס והשמרנות חזרה בקול תרועה,
נדמה לי שיש עכשיו השתחררות מסויימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמן הסתם החיים היום זה לא כמו בעבר
רמי בוכניק11/06/2008ללא ספק החיים היום זה לא כמו לפני 100 שנה
ויש לא מעט סקס מזדמן.
חשוב לזכור להשתמש בקונדום בארועים מזדמנים שכן מחלות מין כגון איידס קיימות ובועטות
ויש מחלות נוספות שאולי לא הורגות אבל ככל הנראה ממש לא נעימות.
עדיין לדעתי מיניות טובה וסקס טוב יוצרים עפ פרטנר מתוך אהבה.
שלכם
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבות על נשים.מתעניין03/06/2008
שלום ,
אני באזור גיל השלושים, נמצא בקשר כעת ,ומאז ומתמיד לא משנה בסוג הקשר שהיה לי לא הפסקתי לחשוב על קיום יחסי מין עם נשים זרות.כשנשאלתי על ידי בת הזוג לא אחת מה הפנטזיה שלי בליבי תמיד חשבתי על לקיים יחסי מין עם מישהי שעדיין לא שכבתי איתה.
חשוב לי לציין שמעולם לא בגדתי בשום בת זוג שהייתה לי וקשריי היו לרוב ארוכים.
המחשבות האלו לא מניחות את דעתי.
האם זהו יצר גברי וזה נורמלי לחשוב כך?
והאם ניתן לטפל בתחושות אלו על ידי טיפול אישי.על ידי שינוי התפיסה של המין אולי או של הקשר
הזוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיות בקשר
רמי בוכניק04/06/2008פנטזיות זה דבר לגיטימי גם כשאנחנו בקשר.
מעצם ההגדרה פנטזיה זה דבר שאנו לא מממשים.
ייתכן ודווקא מכיוון שאתה מרגיש כל כך "אשם" לגבי המחשבות האלה , הם מטרידות אותך ביותר עוצמה - על משקל אתה חושב עליהם , מאשים את עצמך בקיום שלהם ועל ידי כך נותן להם ממשות הרבה יותר גדולה מהעוצמה המקורית שלהן.
מה שכן חשוב זה לנסות ולהגשים גם פנטזיות ודברים מעניינים ומיוחדים עם הבת זוג שלך ולא שבת הזוג תהיה רק עבור "סקס רגיל" [אין באמת ביטוי כזה] ועולם הפנטזיות יכלול בחורות אחרות [וירטואליות בדמיון או אמיתיות].
שאלת על טיפול או - בהחלט שיחות אימון או טיפול יכולות להאיר את הדברים מנקודות מבט נוספות ולתת לך לבחור בחירות חדשות או להישאר בבחירות הנוכחיות אבל עם יותר שלווה.
שלך רמי בוכניק .
יכול לבקר באתר
www.coach.fav.co.il
ולקרוא קצת על עולם האימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנאות לנשים בלבדצליל03/06/2008
שלוןם רב,
רציתי לדעת אם סדנאות טנטרה מיועדות בד"כ לגברים ונשים יחד, או רק לנשים לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל סוגי הסדנאות קיימות בטנטרה
לימור בנדל03/06/2008צליל יקרה ,
ישנן סדנאות לנשים בלבד , סדנאות ליחידים , לזוגות ולזוגות מאותו המין .
את מוזמנת להכנס לאתר " להיות טנטרה " של בועז שגב , שם תוכלי למצוא את מבוקשך בדף " סדנאות " הינה קישור : http://www.2betantra.co.il/events.php
גם בפסטיבלים אגב יש את כל סוגי הסדנאות ..
הנאה צרופה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל01/06/2008
שלום רב,
ידוע לכם מתי בערך יהיה עוד פעם פסטיבל סקס בנמל תל אביב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס הטנטרה ה -5
לימור בנדל01/06/2008פסטיבל הסקס בנמל לא הוכתר כהצלחה - אינני יודעת באם ירצו להשקיע שוב בפסטיבל כזה.
מה שאני כן מאוד ממליצה זה על "כנס הטנטרה ה-5 " שיערך בבית אורן בחודש ספטמבר ( מסתמן בסופ"ש של ה -20 לחודש).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת חושבת שכנס הטנטרה מתאים למי
שואלת02/06/2008שמחפש פסטיבל סקס?
הייתי ונהניתי, אבל חלק מהעניין הוא שאני הגעתי לחיבור דוקא מהצד של הרוחניות ולא מהצד של המיניות המחפשת.
חלק מהכיף של הפסטיבל היה שהיו שם אנשים שבאו ממקום דומה, חלקם יותר ותיקים בטנטרה וחלקם כמוני בתחילת הדרך, אבל לרוב היתה אווירה כזו שאפשרה להפתח ולהתרומם דרך הטנטרה.
אותם מעטים שלא השתלבו ובאו לחפש זיונים כמעט לא הצליחו להפריע לאווירה.
אני מניחה שאם יגיעו יותר, יקרה לכנס מה שקרה לפסטיבל סגול שאנשים שנהגו להגיע לשם שנים באהבה הפסיקו לבוא כי זה כבר לא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס הטנטרה מתאים לכולם
לימור בנדל03/06/2008שואלת יקרה ,
כייף לקרוא אותך בפורום ! רציתי לציין זאת בתחילה ..
אמרי לי ..באם נעשה אייפה ואייפה בין באי הכנס - איך נהיה טנטרים ?
אדם החי חיים בדרך הטנטרה רואה את כולם שווים . מצליח להסתכל על כל אדם שעומד מולו כאל שווה לו , לא משנה אופיו ( ייצרי , חרמן ,א-מיני, משכיל , טיפש, אינטיליגנט ועוד.. ) ולא משנה יופיו ( רזה , שמן , מכוער , יפה ועוד.. ) . לכל אחד גבולות משלו - בחרי לשמור על גבולותיך , לא משנה היכן את ומול מי את נמצאת.
אשתף אותך כי ישנם כמה זרמים בטנטרה - מיניים יותר ומיניים פחות . הטנטרה של הטיבטים ( הג'אנר בו אני עוסקת ) מכוונת יותר למקום הרוחני , העצמה מינית , נשימות, העצמה אישית דרך עבודה עם האנרגיה המינית כאנרגיית החיים . כמו כן , קיימת טנטרה של אושו - זוהי טנטרה מאוד מינית וידועה בפאן הייצרי שבה . אין אנו באים לשפוט את העוסקים בכל סוג של טנטרה שהוא. כל אחד יכול לבחור באיזה טנטרה הוא מעוניין לעסוק/ לחוות. מי שמחפש מיניות יכול ללכת לסדנאות המיניות יותר על בסיס הטנטרה של אושו ולמצוא שם את מבוקשו . בחרי מה שאת רוצה ..
אספר לך כי אני עצמי מעבירה סדנאות טנטרה ומי שמגיע לסדנאות שלי יודע בדיוק באיזה סדנה מדובר , מה הגבולות , מה אופי הכללי של התרגילים , למי נועדה . יש המתאכזבים ויוצאים באמצע כי באו לחפש משהו אחר ולא מצאו .. זה מה שנפלא - כל אחד ער לגבולות שלו , גם במרחב הסדנה .
אני מזמינה את כולם באשר הם לבוא.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגשתי אותך בכנס ומאד נהניתי
שואלת06/06/2008אני באמת הגעתי לטנטרה מהצד של עיסוק רוחני שלי בתחומים אחרים, אבל במהך השנה עברתי התפתחות אדירה גם בפתיחות שלי לצד של הפעילות המינית
וגם אם את מגיעה לפעילות עם מיניות מאד בולטת, החויה היא חויה אחרת שגם בן הזוג שלך מגיע מאותו מקום של עיסוק באנרגיה המינית שאולי מגיע רחוק, לעומת תחושה של "התנפלות" שנותן מישהו שמחפש רק מין ולא קשוב לאנרגיה ולאהבה שיש מסביב למגע
אני חושבת שאחד הדברים שבהם הכנס עזר לי ביותר, זה לחוות סדנאות שונות עם מגוון מנחים ולראות למי אני מתחברת ועם מי ניתן להמשיך
אלו שליוו אותי בשנה זו הם בועז שגב ובן ואפרת - אני מניחה שהם מהצד הפחות בוטה של הטנטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחות
רמי בוכניק23/06/2008לא כל אחד נהנה מכל התנוחות
את התנוחות שלכם שווה לבחור ממה שמרגיש לכם הכי נכון והכי כיף ולא כי זה רשום באתר כזהב או אחלר או בספר כזה או אחר.
זה מבורך לנסות ולשנות מה שמתאים לכם לקחת ולהמשיךל ומה שלא להשאיר בצד.
תתנו לגוף שלכם ולהוויה שלכם לדבר ולא לספרים.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גברים אוהביםחן27/05/2008
האם בסדנת טנטרה אפשר ללמוד מה גברים אוהבים, איך הם אוהבים את המגע באיבר מין וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה גברים אוהבים
לימור בנדל27/05/2008בסדנאות טנטרה לומדים מגע . מגע ממקום של הקשבה לצד השני , ממקום של מבט , ריח , טעם ( ליקוק ) , מגע ממקום של אהבה ( פחות ממקום של ייצריות וחרמנות ).
אני מזמינה אותך להכנס לאתר שלי : www.partylim.com
למטה באתר יש מצד ימין " כתבות .." שם תמצאי כתבה מדהימה
שכתבי על " כך תטריפי את הגבר שלך במיטה " .
בכתבה שיתפתי את כל הנשים בסודות המגע הגברי , מה , איך ואיפה הגברים אוהבים שנוגעים בהם. זוהי כתבה מתומצתת לאחר ששוחחתי עם מאות גברים בנושא וערכתי אותה לאחר מכן.
כל גבר ואיך שהוא אוהב שנוגעים בו . השתדלי להיות רגישה לגבר שלך . בקשי ממנו שישתף אותך בפתיחות איך הוא ספציפית אוהב שנוגעים בו, באיזה אזור בגוף , באיזה עוצמת מגע ועם איזה איבר בגוף ( לשון , פה , יד .. ) לכי עם הכוונתו ורגישותך הנשית..
בעונג , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
גדעון28/05/2008כל הכבוד על " המדהימה "
זה מה שלמדת ומה שאת מלמדת לתת ציונים גבוהים לעצמך ?
עכשיו תמחקי את ההודעה כמו תמיד
בושה !!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה עצמית - גדעון , במיוחד בשבילך
לימור בנדל28/05/2008גדעון , אינני מתכוונת להקטין אותך בחזרה או להתנצח על גבי דפי הפורום.
לא רק שאני משאירה את הודעתך בגאווה - אני "אפילו" אתייחס אליה.
הודות לגברים כמוך נשים מסתובבות בעולם עם ראש מושפל.
הן מרגישות שהן צריכות להתנצל על זה שהן אוהבות את עצמן ,להתנצל על כך שהן אוהבות את פועלן , להתנצל על כך שהן אוהבות את הזמן שהן מקדישות לעצמן ( ולא לבן הזוג או לילד חלילה .. ) להתנצל על כך שהן מיניות וסקסיות ועוד רבים הדברים עליהן הן מרגישות צורך להתנצל . הן מדוכאות ומרגישות כקורבן ממקום של חוסר פרגון מגברים כמוך .
אם יש משהו שמלמדים אותך בטנטרה זו קבלה ואהבה עצמית , פרגון למי שנמצא מולך וראיתו כאילו הוא אתה , ללא שפיטה ממקום של אהבה ללא תנאי . אני גאה להיות מורה ומנחה לטנטרה ואכן , כן - זה מה שלמדתי וזו הדרך שאני מלמדת את כל האנשים מסביבי . מקום של אהבה עצמית ממקום של פשטות והערכה עצמית .
גדעון איש יקר , בבואך לבקר אותי על מילותי - שאל עצמך , מה היה כ"כ חשוב לך להקטין אותי באומרי כי אני גאה מאוד ביוזמה שלי , בכתיבה שלי ובהבנה שלי את המין הגברי. באיזה נקודה רגישה אצלך נגעתי שהרגשת צורך לכתוב לי את מילותיך על גבי הפורום בגאון..?
רק אהבה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מאהבה
גדעון02/06/2008
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעתך נמחקה
לימור בנדל02/06/2008אינני מוצאת את דפי הפורום כמקום להתנצחות.
אני מוצאת את עצמי קוראת את שכתבת ומנסה להצדיק את פועלי ואת תארי והחלטתי כי אינני צריכה לעשות זאת בפורום - זהו פורום לשאלת שאלות ולא להכפשות פומביות והתנצחויות .
שמרתי את כל ההודעה שכתבת - תוכל לכתוב לי מה המייל שלך , או לתת מספר נייד ( להתקשר אלי או לשלוח לי מייל ) ואשמח לשוחח מלך.
תתקשר - נשב לקפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד זקפה בעת תרגול טנטריעוז24/05/2008
לאחרונה החלתי בתרגול טנטרי, כלומר נסיון לעצור את הפליטה תוך כדי סובלימציה של האנרגיה.
זה עובד בשבילי מספר מחזורים, אך בשלב מסוים ה"זקפה" מאבדת עניין" ומאד קשה לי לחדשה. אני מתרגל זאת כשבועיים. יש עיצה?
תודה
עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגול טנטרי
רמי בוכניק24/05/2008תרגול טנטרי
בתרגוול טנטרי העיקר זה נשימה וכיו"ב ואין צורך או חובה להשיג תוצאה כזו או אחרת
טנטרה היא גם הרבה הרבה סבלנות
אז העצה שלי היא פשוט תקבל את זה תמשיך לנשום ותתרגלבכמות סבירה כדי שזה יהיה לך כיף וטוב .
במקביל ממליץ לך לתרגל קונדליני ולרקוד הרבה עם האגן כדי לשפר את זרימת הדם באזור ולפתוח את כל האזור פיסית ואנרגטית.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירותריבה21/05/2008
שלום, האם אדם סגור ומופנם יכול למצוא את עצמו ואת ביטויו בסדנת טנטנרה או שזה יגרום לו להרגיש לא שייך בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבחור את הסדנה והמנחה המתאימים
שואלת23/05/2008בסדנאות טנטרה נעשית עבודה רוחנית אבל גם מעשית.
עם מנחים רגישים ומקצועיים אתה מתפתח ומתקדם מסדנה לסדנה - בקצב שלך ולאן שמתאים לך
לכן אם אתה מעוניין להפתח ולהשתחרר, הסדנאות יכולות לסייע לך בכך.
אבל אם אתה נאחז עדיין בהגנה שמאפשרת לך הסגירות, אולי תתאים לך קודם לכן עבודה אישית - אם בתחום הטנטרה או בתחום רפואה משלימה
בכל מקרה אני מדברת על תהליך דומה לתהליך שאני עברתי - בסדנאות קטנות ואינטימיות עם רמה מסויימת של המשכיות. לא הגעה לפסטיבל ענק שיש בו סדנה של 50 איש שלמנחה אין זמן לוודא שכל אחד מוצא עצמו משולב בעשייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה טנטרית ברגישות
רמי בוכניק23/05/2008קודם כל מחזק את כל מה שרשמה פה מקודם משתתפת בפורום
ככלל סדנאות בפסטיבלים הם לא "הסדנאות" הסדנאות הפסטיבליות הן בעצם גם הזדמנות שלנו המנחים להציג את עצמנו להדגים את דרכינו וכיו"ב . זה כמו שהדגמה של קרם בסופר פארם לא מחליפה קנייה של קרם הביתה.
סדנאות מיתיות מתבצעות בקבוצות יותר קטנות וזה בסדר גם למי שסגור וגם למי שפתוח מכיוון שעם מנחה טוב יש מקום לכל אחד ואחת וכל אחד ואחת נעה בקצב וובמקצב המתאים להם אישית.
כמו כן אפשר לבחור לנסות תהליך אישי עם מאמן , מנחה או מטפל מהתחום.
שלך
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפה18/05/2008
שלום, מאז ומתמיד כשגוריתי בדגדגן בשלב מסויים גמרתי ואז לא יכולתי לסבול מגע שם, רק לאחר רגיעתו במשך כמה דקות. לפעמים זה מעיק והייתי רוצה לדעת אם הטנטרה יכולה לשנות גם מבחינת מגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בדגדגן
רמי בוכניק18/05/2008הדגדגן זה פשוט אזור בעל גירוי עצבי גבוה
כלומר זה אזור בגוף בו יש הרבה הרבה קצות עצבים .
[כמו שמרגישים יותר בכף היד ופחות בגב ביד כי יש יותר עצבים שם אותו דבר ]
אז הדגדגן הוא מקום מאד מאד רגיש ולכן הוא גם מקום כל כך מענג.
התשובה היא והיא כמובן מתחברת עם רוח הטנטרה
שהמגע על מנת שלא יעיק צריך אולי להיות יותר עדין , אולי יותר איטי ,
אולי כדאי לנסות להשתמש בחומר סיכה איכותי ולראות לאן זה לוקח את המגע בדגדגן.
החיבור לטנטרה זה פשוט ההקשבה - להקשיב לגוף להקשיב חלמה הגוף רוצה ולא
"להסתער " על הדגדגן.וזה גם לגברים וגם לנשים זה עצה טובה.
שלך רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשפוט אורגזמות?
שואלת18/05/2008הי לך,
מה שאת חווה זה משהו מאד טבעי להמון נשים
יש סוגים שונים של אורגזמות, והסוג הזה שקורה אצלך כתוצאה ממגע בדגדגן, גורם לרגישות יתר וצורך לנוח ולהתרחק ממגע לפני שמתחילים שוב
נתקלתי לא פעם באמירות שכאילו נשים מולטי אורגזמיות שמקבלות אורגזמה אחת אחרי השניה, או אורגזמה של נקודת ה G הן כאילו יותר "שוות"
אני חושבת שאם הטנטרה מלמדת אותנו משהו, זה בדיוק את ההיפך מכך: מין זה דבר טבעי וצריך ליהנות ממה שיש בו ולא לחפש מה שאין בו.
את יכולה בעזרת הטנטרה ללמוד לחוות עוד סוגי אורגזמות, ואז תגלי שלכל סוג ההנאה שלו, והאורגזמה שאת חוית עד עכשיו חזקה מאד ומספקת מאד ואפשר להמשיך ליהנות ממנה כחלק מחייך המינים המלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)