מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנטלי14/05/2008
שלום רב,
האם יש סדנאות טנטרה שבאיזור אשדוד? אם כן, אפשר לקבל המלצה על אחת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רמי בוכניק14/05/2008אני אישית לא מכיר סדנאות באשדוד
את מדברת על סדנא לזוגות?סדנא ליחידים?
סדנא פרטנית לזוג או ליחיד?
אם מדובר בסדנא פרטנית תמיד אפשר לבדור איך ואיפה עושים
לגבי סדנאות קבוצתיות באשדוד איני יודע כרגע
שלך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנאות טנטרה
לימור בנדל15/05/2008הי נטלי ,
ממליצה לך תמיד להכנס ולהתעדכן בסדנאות
באתר " להיות טנטרה " : http://www.2betantra.co.il
יש שם דף מסודר ומעודכן עם כל סדנאות הטנטרה הקיימות.
כל מורה עושה את הסדנה במקום אחר .
תהני , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב זה ממש קרוב לאשדוד
שואלת17/05/2008ויש שם סדנאות בבית נו-מינד ובעוד מקומות
בסדנה שאני השתתפתי היה זוג מאשדוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוריetia11/05/2008
שאלתי היא:בעלי רוצה לחוות איתי עיסוי טנטרי משותף. לו אין בעיה לראותי עם דקה ש"מבצע" בי עיסוי טנטרי אך לי קשה לראותו בסיטואציה עם דקיני. אפילו אני נעלבת שהוא אומר לי:אני רואה זאת ונותן לך באהבה חוויה זאת. האם משהוא לא בסדר עם הראיה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי טנטרי
רמי בוכניק11/05/2008טוב נתחיל בזה שהכל בסדר גמור עם הראייה שלך
חשיפה אינטימית כזאת או אחרת בפני מישהו שהור זר לחלוטין גם אם הוא מטפל אינה טריוויאלית כלל וכללוגם בטיפול או עיסוי האינטימיןת נבנית לאט לאט.
בחירה בחשיפה כזו היא ענייןם של בחירה .
אבל קודם כל ניתן לעשות עבודה טנטרית אנרגטית גם ללא הסרת אף בגד.
משאלתך בין השורות ניתן להבין שרצון בעלך הוא יותר למישור של עיסוי ארוטי- טנטרי
[ואם תדפדפו קצת בפורום תראו תשובה שלי לגבי עיסוי טנטרי - שבעצם איםן כזה מושג מוגדר בעולם הטנטרה ]
את יכולה אולי להציע שתלכו למטפלת ולא למטפל אם זה נראה לך יותר.
לכאן או לכאן מה שתחליטי הראייה שלך בסדר גמור .
בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופש ממקום של אהבה עצמית
לימור בנדל15/05/2008יקירה ,
אין שום בעיה עם הראיה שלך - היא שלך .
כאשר אנו מתבוננים על אדם שנמצא מולנו - אנו מסתכלים בעצמם על עצמנו .
לטעמי , קינאה היא רגש כובל . כאשר אישה לא מפרגנת לעצמה , לא אוהבת את עצמה ומקבלת את עצמה כמות שהיא, היא תחשוב שבן זוגה יעזוב אותה וירצה אחרות . אותה אישה חיה ממקום לא מפרגן ובתוך רגשות כובלים לבן זוגה ולעצמה . מחשבות לגבי עזיבת בן הזוג אותה - כובלות אותה ומצרות את אופקיה לגבי פרגון בתוך הזוגיות .
אישה שאוהבת את עצמה , מקבלת עצמה כמות שהיא, יודעת שבן זוגה בעצם זכה להיות איתה . זכה שהיא תתן לו מאהבתה , מחומה ומתשוקתה. הוא זכה כמו שהיא זכתה . מקום זה הוא מקום מעצים של אהבה - אהבה מביא חופש . לכן אני מאוד תומכת בבן זוגך כשהוא אומר שהוא מפרגן לך ואין לו שום בעיה להיות נוכח כאשר את מקבלת עיסוי טנטרי מדקה . זה עיסוי שמפנק אותך ( הרי לא מדובר בחדירה של אדם אחר אליך - כמו בחילופי זוגות ).
הצעה, אם הבעיה אצלך בעיסוי טנטרי מדקיני לבן זוגך היא שהעיסוי נעשה בערום. תוכלי לבקש כי יעשה בבגדים בתור התחלה , בכדי לשמור על מרחב הגבולות האישיים שלך. הגבולות שלנו משתנים כאשר אנחנו נמצאים ב"כאן ועכשיו " . זה אומר שיתכן ובתחילה העיסוי יעשה בבגדים ואת תרגישי ממקום אוהב , חופשי ומפרגן לבן זוגך כי אין לך שום בעיה שהעיסוי ימשיך ללא בגדים .
מחשבה מראש היא לעיתים מחשבה כובל - " אני לא ... " נסי לחשוב חיובי , איפה את כן יכולה למצוא את הפשרה . תמיד יש אפור ! תמיד ! במיוחד בזוגיות אוהבת ומפרגנת !
אציין כי אני מעבירה סדנאות זוגיות בהן בני הזוג בהנחייתי מבצעים זה לזו עיסוי טנטרי - שזה בכלל מעצמים את הזוגיות למקום מטריף חושים ומחזק את ההוויה של הביחד . מזמינה אותך לפנות אלי במידה ותירצו ..
רק עונג צרוף ופרגון , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם עיסוי זה לזה?
שואלת17/05/2008השתתפתי בסדנאות של עיסוי זוגי/טנטרי/חושני - בסדנאות האלו כל אחד נשאר עם בן זוגו כשהמנחה מלמד איך להעניק את העיסוי.
יכול להיות שזה רעיון שיתאים לך יותר בשלב ראשון
בכלל, בטנטרה כדאי מאד להתקדם בהדרגה, ותמיד להצמד לגבולות ולסייגים של בן הזוג שפחות מתלהב או יותר חושש. אם את מרגישה בטוחה שבן הזוג לא יכפה עליך משהו שאת לא מוכנה לו, את נרגעת ויכולה לזרום בקצב שלך ורק למקומות שמתאימים לך
מאחלת לך המון הנאה בדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמירית07/05/2008
לבן זוגי יש פנטזיה לעשות מין אנאלי. אני מפחדת מזה ופעם שניסינו כאב לי. לו זה מאוד חשוב. רציתי לדעת האם סדנת טנטרה יכולה ללמד אותי להנות מזה או לפחות להתגבר על הפחד מזה ועל הכאב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנת טנטרה
רמי בוכניק07/05/2008סדנת טנטרה לא מתעסקת באופן ממוקד בפחד או ברצון למין אנאלי ,מין אוראלי או כל מין אחר.
סדנת טנטרה נוגעת במרחב הזוגי , התקשורת הזוגית לגבי מיניות ותקשורת בכלל. סדנת טנטרה עוסקת בחיבור מאד מיוחד בין בני זוג וכפועל יותצר מזה סדנץ טנטרה פותחת את שני בני הזוג לעולם חוויתי חדש . סדנת טנרטה נותנת לנו להסתכל על סקס לא גמקום של נותן ומקבל אלא כמקום של שותפים להעצמה.
אם סדנת טנטרה יכולה להעשיר את חיי המין שלכם - בוודאות כן
האם היא תתרום לסקס אנאלי - לא יודע ולא חושב שכזה חשוב.
לגבי סקס על סוגיו השונים בכלל - השאלה הראשונה שאת צריכה לשאול האם את רוצה ?
כי אם את רוצה ובאמת רוצה אפשר להתמודד עם הפחד כמו פחד מכל דבר חדש
אבל בסיס השאלה אם את רוצה הבוא מאד חשוב.
באם תגיעי לזה שאת רוצה וכיו"ב אם תרצו להתנסות מומלץ להתשמש בנוזלי סיכה שנמכרים בפארמים או בחנויות סקס.
שיהיה בהצלחה ובכיף בכל מקרה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
לימור בנדל07/05/2008מין אנאלי הינו שער לחוות אורגזמה נפלאה.
אבל ההנאה הפיזית תלויה בד בבד עם הסכמה ושחרור מנטליים. כאשר נחווה בעבר חוויה שלא היתה לנו נעימה , לא נהיה מעוניינים לחוות אותה שוב - מה אנחנו טיפשים שנרצה שיכאב שוב?
סקס אנאלי מתחיל בראש - את צריכה להתעניין ולרצות לעשות זאת, מכתיבתך אני יכולה להבין שאת כן מעוניינת לחוות סוג של חדירה זו מתוך רצון להענות להנאה של בן זוגך. אך הסוד שתמון במין אנאלי הוא - שתהיה לך חווית הנאה מטריפה ואורגזמה נפלאה גם כן !
באם את מסכימה יש לבנות חוויה הדדית . ראשית עליך להיות חופשיה בראש , בלי טרדות היום - יום , בלי הפרעות מהסביבה ( טלפונים , ילדים ) וכאן נכנס העולם הקסום של הטנטרה . את יכולה באמצעות תרגילי טנטרה שונים ומגוונים ותרגילי נשימות שנלמדים בסדנאות טנטרה ( שבהם התעניינת ) להגיע לרוגע ושלווה . לחיות את הרגע , להגיע להוויה של כאן ועכשיו עם בן זוגך.
הכאב שחשת בעת חדירה רקטלית הוא כיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - כאשר את שלווה השרירים יהיו יותר רפויים. לפני הכל, מומלץ שהגבר יבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת שלך ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בקשי מבן זוגך להיות איטי בחדירה הראשונית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין ואת תרגישי איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
איחולי הנאה צרופה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה - דחוף!קרן04/05/2008
שלום!
אני בת 28 ובן זוג שלי בן 32, אנחנו כמעט שנתיים ביחד וקצת לפני החתונה....
רק שבתקופה אחרונה יש לנו בעיה (בכל מקרה לי יש בעיה)
אנחנו שוכבים פעם ב....... (פעם פעמיים בחודש) דיברנו, ניהלנו שיחות מדוע ולמה... האם זה בגללי, האם זה בגלל איזשהם שינויים חיצוניים, או אולי משהו אחר ותמיד קיבלת תשובה שלילית..
בתחילת קשר ציינתי שאני אוהבת סקס, אוהבת משחקי סקס, אוהבת הכל וזה שמח אותו אבל לאט לאט איכשהו הגענו למצב שהוא זה שמביא לי תרוצים שהוא עייף ורוצה לישון וכו'
הוא אוהבת אותי מאוד.. אני רואה את זה אבל חסר לי מגע פיזי.
מה לעשות??
ניסיתי: להתלבש סקסי/לעשות מסז' מפנק/קנינו משחקי סקס/צילמנו את עצמינו/
ניסיתי גם לא להיות זמינה בשבילו... לנסות לדחות אותו פעם או שניים אבל הגעתי למצב שחודש הוא אפילו לא יזם יותר מזה אני לא יכולה לחכות - אני אתפוצץ
מחכה לתשובה/עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במיניות
רמי בוכניק04/05/2008שלום לך
את מתארת מצב מאד מתסכל ומאד לא נוח ומה שקודם כל צריך להבין
שהסקס שלנו הוא שיקוף של מערכת היחסים שלנו ביחד או לחלופין שיקוף של מה שקורה לכל אחד בנפרד. איני יודע במה אתם עוסקים , איך נראה סדר היום שלכם , מצב כלכלי התחיבויות וכיו"ב.
מניתי את כל אלה מפני שכל דבר כזה בחיים יכול להעיב על המיניות וזה כניסה למעגל קסמים שבו דחייה של צד אחד מורידה את הביטחון אצל הצד השני וכך הלאה.
בתחילת קשר תמיד יש את הריגוש של בן אדם חדש , חוויה חדשה וכיו"ב ואז גם אם יש "צרות" צחוץ למיטה הסקס יכולח להיות טוב. גם יכול להיות שהמחויבות החדשה +ההכנות אליה עושוטת את שלהם ויוצרות מתח , מחשבות של שניכם שלא עוזרים במיוחד לחדר המיטות.
מה שאני כן יכול להגיד בבירור שלנסות להיות לא זמין או לא זמינה רק מוריד את האנרגיה שקיימת.
שווה לכם לקחת חופשה אינטימית לבלות קצת יחד לעשות הפסקה מכל הדברים אפילו של 72 שעות
ומהמקום הזה לשוחח בפתיחות לגלות אולי משהו מעיק עליו בעבודה , או בדבר אחר וכו"ב כמו כן
הייתי ממליץ לכם לפנות לאחד מאפיקי הייעוץ יחד או אם הוא מתנגד לפנות אפילו לחוד על מנת לקבל תמיכה והכוונה יותר טובה .
עד שתעשי את זה מכיוון שחסר לך מגע ממליץ לך להשקיע בעצמך כפי שאת רק יכולה ואין הכוונה ללכת לקניון ולגהץ את האשראי אלא להשקיע במגע עצמי , אוננות, עיסוי כפות רגליים , להתענג כשאת מורחת קרם גוף וכל מה שכלול בזה . את יכולה גם לפנק את עצמך בעיסוי מקצועי טוב
ואם תרגישי יותר כיף ויותר מלאה חיות בגוף זה רק יכול לשפר.
אם יש עוד דברים שיבהרו את התמונה אשמח לשמוע ולהגיב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך , רמי
קרן04/05/2008נכון שחיי יום יום לא משאירים הרבה זמן לזוגיות, אבל גם אם אנו לוקחים חופש מכל העולם, בדרך כלל זה ימי שישי-שבת, אנו מסכמים שזה הזמן שלנו בלי טלפונים של חברים שלו, לזה יש לו יום חמישי, רק אני והוא - אז מתעוררת אצלי תיקווה... ובמשך כל השבוע אני רק חולמת על סוף שבוע, וגם בן הזוג שלי אומר לי ש: "חכי נגיע לסוף שבוע ואני אהייה כל כולי שלך, ואני אשלים לך את האהבה והתשומת לב החסרה לך!" ואז מגיע היום הגדול יום שישי שאותו הוא מעביר בדרך כלל בשינה (וזה ברור עייפות של כל השבוע) את כל השינה שלו אני או מעבירה לצידו בתקווה שהוא יתעורר לצידי וירצה בי או בהכנות .... אבל כאשר הוא מתעורר , כמו כל גבר אחר הוא רוצה קצת להיתאוורר, קצת מחשב, קצת טלויזיה, קצת פלייסטיישן. ואז או שהוא נרדם בסלון, או שאני ממורמרת הולכת לישון כי הוא לא עמד בהבטחות שלו ובציפיות שלי.
כמובן בשבת בבוקר אני קמה על רגל שמאל וכועסת על כל העולם וכואב לי שבן אדם הכי יקר ללבי, לא שם לב אלי... וכשאני על סף התמוטטות הוא קולט שמה שקורה זה לא בסדר מרגיע , (שהוא נמשך אלי כמו בהתחלה, שהוא רוצה אותי יותר מתמיד ומבטיח שזה ישתנה - ושוב אני חייה בתקווה ומתעוררת באכזבה - מעגל שלא נסגר...
עכשיו אני כבר מפחדת לדבר איתו על זה כי אני לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה להלחיץ אותו ובטח מפחדת להציע לו טיפול זוגי, יש גברים שלא מקבלים את זה ברוח טובה ולפי דעתי הוא אחד מהם.
לגעת בעצמי?! לא באה לי כבר... פעם יכולתי לפנטז עליו = עכשיו אני לא מסוגלת, כי כואב לי שהוא לא מתקרב אלי, אני לא יכולה לפנטז עליו, ואני לא מצליחה לחשוב על מישהו אחר כי זה דוחה אותי...
אני לא יודעת מה לעשות, פשוט ... לא יודעת, .... וכל זה לפני חתונה - מה יהיה אחרי, ??? מה יהיה אחרי כמה שנות נשואים???
אני יודעת שגברים מסתכלים עלי וחושקים בי, אני בחורה מושכת, זה לא שאני לא... אני בטוחה בזה וזה מה שמוזר לי פה בכל הסיפור...
פעם בדרך עקיפה הפחדתי אותו שאם הוא לא יטפל בי אני כבר אסתדר לבד או בעזרת מישהו אחר, אבל זה רק דחף אותו ממני לא קירב ביניינו, הייתי צריכה להסביר לו כמה ימים שזה נאמר רק בכוונה להעיר אותו ולא למשהו אחר....
לאן אני יכולה לפנות לקבלת עזרה מקצועית לבד??? אולי זה יעזור... כי אני לא מוותרת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
לימור בנדל04/05/2008קרן יקירה ,
האם אי פעם ביצע בן זוגך בדיקות אנדוקרינולוגיות ? אלו הן בדיקות הורמונליות שמעידות על רמות הורמונים גבריים . הפני אותו לברור מול רופא המשפחה . נשמע כי יש חוסר איזון הורמונלי הודות לחשק מיני נמוך של בן זוגך .יש גברים שהם א- מיניים , אין להם חשק מיני בכלל ולכן אינם מעוניינים בקיום יחסי יישות.יתכן ובבדיקות יתגלה חוסר איזון הורמונלי ובאם בן זוגך יחליט לעבור טיפולים ניתן יהיה לשנות את המאזן ההורמונלי בגופו וזה יביא לעלייה בחשק המיני שלו .
האם שאלת אותו אי פעם האם זה טוב לו במצב שהוא נמצא ? האם מספיק לו מין פעם 1 בחודש? במידה ותשובתו היא כן, לצערי, יש בינכם חוסר התאמה מינית . אני מציעה לך לבחון שוב את הרצון להנשא לאדם כזה . התסכול שלך רק ילך וייגבר , את תכנסי למקום של חוסר אהבה עצמית שיגרר לביטול עצמי. אנשים לא משתנים אם הם לא מעוניינים בכך. בזוגיות בריאה ופתוחה חשובה מאוד התקשורת . אגב , יתכן ובביתו שלו , לא קיבל הבחור שלך מגע אוהב מהוריו ולכן מקום זה אינו מוכר לו בכלל..
זוגיות זהו מרחב פתוח בו נפגשים שני אנשים מעולמות שונים ובאם הם מעוניינים הם עובדים יחד על הרצון לגשר על הפערים ביינהם . העלי בפני הבחור שלך את הרצון להיוועץ במטפל זוגי ע"מ להעלות אפשרויות ( שאינן רפואיות ) לגישור על הפערים המיניים ביינכם. יש פערי תקשורת ביינכם אם כל שבוע מתרחש מה שתארת בשאלתך..
באשר לאוננות, זהו מקום נפלא של אהבה עצמית . ככל הנראה את מעוניינת שהפידבקים יגיעו ממנו , פידבקים חיצוניים ומקום האהבה העצמית כרגע בחייך נחלש הודות לרצון העז שלך שהוא יאהב אותך ויעשה איתך אהבה ( תקני אותי באם אני טועה ) . אני ממליצה לך בחום לאונן ללא קשר בכלל לפנטזיות , תוכלי להעזר בסרטים כחולים בוידאו / במחשב או בקריאה של ספרות ארוטית ולדמיין. להסתכל על עצמך במראה , לאהוב את מה שאת רואה - הרי תארת בשאלתך בחורה מדהימה ויפיפיה שסביבה המון מחזרים .התבונני במראה , אימרי לעצמך מילים מפרגנות .געי בעצמך , לטפי.
מגע וקיום יחסים משקפים על הזוגיות ולהפך ( כמו שציין עמיתי רמי ) ולכן לא תצליחו להגיע למע' יחסים טובה ומפרגנת כל עוד את אינך מסופקת במגע איתו . לטעמי אין צורך לחפש בחוץ משהו שאין בבית ( כמו בגידה עם גבר אחר ) .עזיבה או איום בעזיבה איננה הפתרון - יש לשוחח ולטפל בנושא הספציפי הזה.ממקום של רצון - אם הוא מעוניין לעבוד על הנושא בטיפול זוגי ולא זורק הבטחות שווא באויר אז יש לך פרטנר נפלא לזוגיות בריאה.
אל תכנסי לחתונה ע"מ לסבול ולהתגרש .. גם אם נשלחו הזמנות , יש תאריך ומקום . ביטול החתונה יהיה קשה כמה ימים . הזמן עושה את שלו ..יש אנשים שאוהבים אותך סביבך, תני בהם אמון - הם יעזרו לך. תאהבי את עצמך , תפרגני לעצמך . מה שחשוב זו מערכת יחסים בריאה הבנויה על יסודות טובים של תקשורת , אהבה , מגע , קבלה ונתינה הדדים ועוד . גבר שתוכלי לבנות איתו חיים טובים ויציבים ולא להיות במקום של עצבות , תסכול וחוסר מגע ..למה את פוחדת לשחרר? את מחיר הפחד לעזוב את כבר משלמת..
יש לשחרר את מה שאין ולזמן חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
רמי בוכניק04/05/2008קודם כל לגבי זה שאת מפחדת לדבר איתו
פחד לרוב לא מוליד דברים טובים אז תנסי להיות פתוחה עם עצמך ולבוא מהמקום הזה לשוחח איתו.
לגבי בדיקות של הורמונים וכו -- אני לא רופא אך ייתכן שהוא לא מאוזן הורמונלית וכיו"ב שווה לבדוק דרך רופא המשפחה , אם כי לתחושתי יש גם דברים שהם מעבר -- כי דיברת לא רק על חשק לסקס אלא על מגע בכלל.
לגבי טיפול לאחר בדיקת הצדדים הפיסיים ניתן לפנות לייעוץ טיפול אצל מאמנים שעוסקים בטנטרה וזוגיות או אצל סקסולוגים לפי בחירתך.
אמרתי גם אם הוא לר רוצה שווה לך לפנות גם לבד להתיעצות .
שלך בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחופשה אינטימית אין מחשב
שואלת10/05/2008הי קרן,
נשמע לי שאתם על מסלול מאד לא טוב בזוגיות:
את מתוסכלת ומתאפקת לא לריב אתו
הוא מפגין חוסר עניין מוחלט - וכן, ככה אני מפרשת את העובדה שאחרי שישן ביום שישי הוא הולך לראות טלויזיה או לשחק במחשב במקום להשקיע בלהיות אתך. אני אפילו לא מדברת על מין - בזמני זוגות לא נשואים יצאו לרקוד או לטייל או לאכול במסעדה או לכל פעילות אחרת שנעים לעשות ביחד.
אם את מרגישה שהוא שווה את ההשקעה, אתם צריכים לעשות שינוי מוחלט ברמת התקשורת שלכם וברמת האינטימיות הזוגית שלכם. אפשר להיעזר ביועץ זוגי, ומכיוון שפנית לפורום טנטרה, אני רק יכולה לספר לך מנסיוני שסדנאות טנטרה הן גם כן כלי שיכול לשפר ולהעשיר את הזוגיות והתקשורת הזוגית ולכל הפחות הן יוצרות מפגש אמיתי ביניכם שבו אתם קשובים זה לזה.
חשוב שתבחרו סדנאות שמתאימות למתחילים - למשל המפגשים של בן ואפרת בימי חמישי
מה שבטוח שאם לא טוב ביחד אז לא כדאי להתחתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתפשרי
דודי31/05/2008היי לך אני גבר ונשוי מזה יותר מ15 שנים ,לדעתי יש לך בעיה לא קלה את עומדת להתפשר על חיי המין שלך אם את מתחתנת איתו ולמעשה אם היה לכם פעם מין טוב ובתדירות גבוהה הייתי חושד שיש לו מישהי אחרת .בכל אופן כנראה שכך יראו הנישואים שלכם והייתי שוקל מאד בכובד ראש
האם להמשיך ובאמת להתחתן כי ללא ספק זה יחסר לך ומפה הדרך לבגידה ובלגן קרובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה נשית ברוח הטנטרהנגה03/05/2008
שלום,
אני בחורה צעירה ורווקה, חשה שאני מאוד מחוברת למיניות שלי, ולא מוכנה לוותר עליה גם אם כרגע אין לי פרטנר לחלוק עמו חויות מיניות.
אני נוהגת לאונן, ומתייחסת לזמן המיוחד הזה שלי עם עצמי כזמן קדוש. לימור הזכירה באחת מתשובותיה פה בפורום מושג מעולם הטנטרה: "לאסוף" את האורגזמה. היתי רוצה לקבל הכוונה יותר מעשית איך ניתן לבצע זאת? האם הרעיון הוא פשוט להשהות את התפרצות האורגזמה? וכיצד מושכים את האנרגיה המינית כלפי מעלה (לכיוון הראש)?
השאלה שלי היא בעיקר עבור לימור, שמתשובותיה אני מאוד נהנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסוף אורגזמה
לימור בנדל03/05/2008בוקר טוב נגה , ראשית תודה על הפרגון והמילים הטובות - מוערך.
את טכניקת איסוף האורגזמה יש ללמוד - זהו תרגיל של נשימות ששמו " אודיאנה בנדה ".
לא ניתן לכתוב במילים כיצד יש לבצע את התרגיל , לצערי.
בכדי לקבל הכוונה מעשית, צרי קשר עם מנחה טנטרה והוא / היא ישמחו ללמד אותך את התרגיל , כך שתוכלי להנות מאורגזמות קוסמיות נפלאות ולהשאיר את אנרגיית החיים = אנרגיה המינית בגופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה את מדהימה
יוסי18/07/2008יש לך ראש פתוח וחופשי אל תתביישי ותמשיכי כך נהנתי לקרוא ועוד יותר נהנתי לדעת שיש בחורות שרוצות להעמיק את ההנאה שלהם ולקבל סיפוק מלא וכיפי הרי סקס צריך להיות כיפי חופשי ומשוחרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטרף ללימור בניהול הפורוםרמי בוכניק01/05/2008
שלום לכולם
שמי רמי בוכניק ומאתמול הצטרפתי ללימור בניהול הפורום.
אני מאמן אישי ומנחה ומטפל בתחומי הטנטרה , מגע מיניות ועיסויים.
אני מאד שמח להיות במרחב הזה שזימן לי היקום על ידי פורטל BeOK
את לימור אני מכיר מאד לחיוב מפסטיבלים ומאירועים בהם הנחינו כקולגות סדנאות בתחומים של מיניות ,טנטרה וכיו"ב .
אשמח לשרת אתכם נאמנה מוזמנים לשאול כל דבר שאתם רוצים .
אז שיהיה לכולם יום מדהים וטוב
לצד ההתיחדות וזיכרון השואה
שהתשובה שלנו לנאציזם כמו שאמר הרמטכל במצעד החיים היא
ישראל חזקה ועוצמתית.
יום טוב לכולם
שלכם
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה לרמי
מערכת BeOK01/05/2008גולשים יקרים, אתם מוזמנים לשאול את מנהלי הפורום שאלות בנוגע לטנטרה ובנוגע למין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ללימורטליה29/04/2008
את כותבת שבמפגש איתך אין מגע מיני... אז מה זה העיסוי הטנטרי שאת עושה? את סותרת את עצמך הרי בעיסוי טנטרי יש מגע ...באיבר המין?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי אינו מפגש מיני
לימור בנדל29/04/2008עיסוי טנטרי לא חייב בכלל להיות בערום !
אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי.
עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא חסר מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.
לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילחי על אבל..
טליה29/04/2008איך אפשר לבצע עיסוי גוף עם בגדים? אני מדבר מבחינה מקצועית אני לא מחפש -עיסוי מיני חלילה... לא הבנתי את הטכניקה של עשיית עיסוי "טנטרי" על בגדים...מה את למשל נוגעת באיבר המין מבעד לבגדים להתמרת והעצמת המיניות למשל ואז מלמדת נשימות? משהוא כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי טנטרי - המשך..
לימור בנדל01/05/2008מדוע אתה חושב שאני נוגעת באיברי מין ??????
אתה מציין גם בשאלתך זו וגם בקודמת שיש נגיעה באיבר המין ל"להתמרת והעצמת המיניות" - היכן קראת שבעיסוי טנטרי יש צורך בנגיעה באזור מיני ע"מ להעצים אנר' מינית?
ככל הנראה רק ריפרפת על תשובתי אליך..
אין " טכניקות" לעיסוי טנטרי , כל מורה מעסה את המודרך בדרכו. בוודאי שיש עשרות עיסויים ללא הורדת הבגדים - שוחח עם מעסים ומורים לשיאצו. האמן לי שכאשר אתה מגיע ממקום מקבל ומאפשר תוכל לקבל עיסוי ממקום טנטרי של מודעות , העלאת האנר' המינית באמצעות נשימות בלבד.
במידה ואתה מעוניין בעיסוי גוף למטרות עונג ולהרפייה - זה לא המקום לטנטרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי טנטרי - הבהרות
רמי בוכניק01/05/2008כמו שלימור כתבה בטנטרה אין את השילוב הזה "עיסוי טנטרי " יש עיסוי שלרוב מבלבלים אותו עם עיסוי טנטרי וזה עיסוי יוני - שהוא עיסוי לנשים .
המרחב הוא יותר מרחב של טיפול שבשונה נניח מטיפול על ספת הפסיכולוג אינה מוגבלת בשיחה בלבד אלא מאפשרת מגע , תנועה וכיו"ב .עיסוי טנטרי הוא בעצם טיפול טנטרי ובמידה והמטפל מתחבר נניח לרייקי עיסוי טנטרי יכול להיות בעזרת טכניקה של רייקי והעלאת האנרגיה המינית על ידי רייקי \הילינג בלבד ללא מגע כלל.
כלומר כמות המגע ואזורי המגע ומאפייני המגע שונים מטיפול לטיפול - זה לא שבלונה קבועה של עיסוי בספא -"מתחילים בגב עוברים לרגליים וכיו"ב - ואני מגזים קצת בשביל ההמחשה - גם עיסוי בספא אינו שבלונה ומצריך חיבור של מטפל מטופל ]
ייתכן טיפול שבו המגע יהיה יותר חושני וטיפול שבו המגע יהיה אנרגטי [שזה אגב מאד מאד מאד חזק - יותר ממגע פיסי ]
זהו עד כאן
יום טוב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגמור לא באוננותאורית26/04/2008
אני בת 44 ומעולם לא גמרתי ממשהו שמישהו אחר עושה לי, גם במין מגוון ומהנה מאוד.
אני נשואה ועם בעלי סביר להניח שזה לא יקרה כבר. היו לי מאהבים ואולי יהיו לי עוד ואני חולמת שזה יקרה פעם.
רק כשאני מאוננת אני כנראה משתחררת לגמרי, ולגמרי "שם".
ייתכן שזה גם מפני שמעולם לא קיימתי יחסי מין עם מישהו שמאוהב בי ואני בו (לא התחתנתי מאהבה גדולה).
האם יש לך רעיונות בשבילי?
ודבר נוסף, קראתי בפורום שיש סדנת טנטרה לנשים בלבד ולא מצאתי אותה באתר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה -
רמי בוכניק01/05/2008שלום לך
את לא מכירה אותי אז אציד את עצמי
שמי רמי בוכניק ואני מנהל נוסף בפורום
[מכיר את לימור מאירועים שונים בהם שנינו הנחינו סדנאות]
ועכשיו לתשובה
את לא מספקת מספיק מידע מעבר לזה שאת לא מאוהבת בבעלך ועל זה שלא התחתנת מאהבה גדולה - אז כן לאהבה יש תפקיד מאד מאד משמעותי בהקשר של להגיע לאורגזמה
אך אשאל שאלות נוספות -
האם את נותנת לעצמך להיות מאהבת ומאוהבת עד הסוף ,
האם את נותנת לעצמך את המרחב של להיות חסרת שליטה ומשוחררת עד הסוף כשאת ליד בעלך.
אני חושב ששם נמצאת התשובה - לראות כיצד את משחררת בתוכך איזה כפתור שיתן לך להיות טוטאלית לגמרי בכאן ועכשיו של המרחב האינטימי עם בעלך ,
תנסי לחשוב על נוקודת אלה ותחזרי אליי כדי שאוכל להיות יותר מדויק בהרחבת התשובה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסדנאות לנשים בלבד
שואלת10/05/2008בפסטיבל סגול יש מסלול שלם לנשים שעוסק לא רק בטנטרה, אלא בכלל בהעצמה נשית, ובדרך כלל כולל גם 2-3 מפגשים בנושא טנטרה, יש אפילו פסטיבל שלם שנגזר מהמסלול הזה ונקרא סגולה.
מכירה נשים שמסלול מרוכז כזה נתן להם פוש אדיר מבחינה אנרגטית ואישית
וחוץ מזה באתרים של טנטרה כמולמשל להיות טנטרה, נומיינד, יש פירוט של סדנאות. נדמה לי ששון אפרימה וסימבביה מתמחות במיוחד בסדנאות לנשים בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנאות לנשים
רמי בוכניק11/05/2008הוזכרטו פה 2 מנחות שאני מאד מאד מעריך
וסדנאות לנשים בלבד נותנות באמת המון אנרגיה ועוצמה בהרבה מישורים
בברכה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואר הרחםמרינה23/04/2008
שלום רב, לעיתים כשאני מקיימת יחסי מין עם גבר שיש לו איבר מין גדול מאד יש לי כאבים ומין תחושת אי נוחות ברחם, האם הטנטרה מפתחת את השרירים על מנת להתמודד עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי ריצפת האגן
לימור בנדל23/04/2008פתח צוואר הרחם נמצא בעומקו של הנרתיק ורק איברים ארוכים יכולים להגיע לפיתחו. השרירים שאת צריכה לעבוד עליהם נמצאים לאורך הנרתיק ונקראים - שרירי רצפת האגן .
בוודאי שבטנטרה יש תרגילים שונים ומגוונים לעבודה על שרירים אלו.
את השרירים תוכלי לאתר באמצעות כך שאת נותנת שתן - עצרי ושחררי , עצרי ושחררי וחוזר חלילה עד סוף השתן . אלו השרירים שעליך לאמן גם על יבש .
השתדלי כל יום לאמן שרירים אלו , פעם ביום לפחות- ניתן לבצע זאת ע"י כיווץ ושחרור השרירים כ 40 פעם כשאת קוראת ספר או רואה טלויזיה וכן באמצעות ביצים סיניות אותם ניתן לרכוש בחנויות המין. ככל שתתרגלי יותר כך תוכלי לגרום לשרירים להיות יותר חזקים ואלסטטים זה טוב : ללידה קלה , למניעת צניחת רחם, לטיפול בבריחת שתן ובתווח הארוך להקטנה בסיכון לסרטן צוואר הרחם.
בעת קיום יחסי המין תוכלי להקל על הרפיה בעת חדירה ואף לכווץ סביב איבר מינו של בן זוגך - לחוויה מענגת יותר שלו ולאורגזמה יותר חזקה שלך ( במידה ואת גומרת מחדירה ) .
כמו כן אציין, גברים בעלי איבר מין גדול גורמים לכאבים בעת החדירה. לכל אישה יש היקף נרתיק שונה שיכול להכיל איבר מין גברי עד היקף מסויים - יש התאמה בין גודל איברי המין זכריים והנקביים. במידה ואינך יכולה להכיל את איבר מינו של בן זוגך השתמשי בחומר סיכה. השתדלו לבצע חדירה בהדרגה , ראשית החדירו אצבעות ואחרי שהגעתם למס' אצבעות בחדירה קלה ללא כאבים , השתדלי להיות נינוחה בעת חדירת איבר המין ( לחץ מחדירה רק יגרום לשרירים להתהדק ולכאב בחדירה ).בהצלחה יקירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,מילי21/04/2008
האם אצלכם שם בטנטרה, יש דיעה לגבי מין אנאלי? האם הטנטרה בעד הנושא או נגדו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאנלי
לימור בנדל23/04/2008הכל נכון בכאן ועכשיו . אין בעד או נגד..
יש מה שנכון לך ברגע - בעת החוויה .
נאמר כי מין אנאלי בתורה הינו " משכב בהמה " - האם כל הנשים שנהנות ממין אנאלי הן בהמות ? האם גברים שאוהבים גברים הם בהמות ? הרי , כל אחד באמונתו יחיה.
מין אנאלי הינו שער נפלא לחווית אורגזמה מדהימה !!
מה נכון לך ? מה עושה לך טוב ..
מי " אנחנו " שנקבע בשבילך מה טוב ? או בשביל אחרים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדודו16/04/2008
שלום רב,
אפשר לקבל בבקשה תיאור מאוד קצר של מה קורה בסדנת טנטרה?
מה הולך שם בדיוק בסדנה כזו ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנת טנטרה
לימור בנדל23/04/2008דודו איש יקר ,
אין סדנת טנטרה אחת הדומה לשניה .
לכל מורה דרך משלו, תרגילים משלו , תובנות משלו.
לטנטרה אין מטרה , אנו מעוניינים להביא אנשים לתהליכים שונים בחיים , להפגיש אותם עם היכולות האישיים , עם המעצורים , שיוכלו לפקוח עיניים , להתחבר לעצמם.
המלצה חמה : הכנס לאתר " להיות טנטרה " זהו האתר שמרכז את רוב המורים בארץ , הקש על " סדנאות" ותוכל שם למצוא מגוון רחב מאוד של סדנאות . קרא ואולי תמצא מבוקשך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה טנטרה, מיניות?apple13/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טנטרה זה הוויה , דרך חיים ועוד
רמי בוכניק01/05/2008טנטרה זה לא משהו שאפשר להגדיר בצורה פשוטה
פרוש המילה טנטרה בסנסקריט זה מארג
טנטרה זה קודם לקבל את עצמנו לאהוב את עצמנו לקבל את המיניות שלנו
לתת אהבה לקבל אהבה ,לחוות להתענג ועוד .
מהמקומות האלה של קבלה ואהבה טנטרה מגיעה למרחבים של מיניות .
לקרוא על מה זה טנטרה אתה מוזמן לבקר בדף:
http://www.planetnana.co.il/tantra1/massage_articles.htm
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר במיןאמנון10/04/2008
שלום
אני ואישתי בני 30 ואנו נשויים מזה 4 שנים ויש לנו ילדה בת שנתיים
מזה זמן רב אני חווה תיסכול מיני שנובע מחוסר חשק מיני מצד אישתי.
תדירות יחסי המין בינינו היא בממוצע של פעם 10 ימים וגם אז המין הוא מאוד שיגרתי באותה התנוחה ובאותו "סדר".כשניסיתי לבקש לשנות ולגוון קצת ניתקלתי בתגובה שלילית ובכלל עושה רושם שהיא מתביישת ממני ולא ממש מתלהבת מכל הסיפור.בנוסף המגע המיני הוא תמיד מיוזמתי ודומה כי אם ההייתי מחכה לה לא היינו שוכבים לעולם.חשוב לי עוד לציין כי שגרת היומיום והטיפול בבת מוציאים הרבה אנרגיות משנינו אך אישתי חווה עייפות ברמה גבוהה ממני בהרבה גם כתוצאה מקושי להרדם.אני אוהב את אישתי וחשוב לי מאוד לשמור על שלמות המשפחה אך התסכול שלי גבוה והעניין גורם לנו למריבות גדולות.
מה לעשות?האם מצב כזה שהחל אחרי הלידה הוא סביר?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענה לי ..
לימור בנדל23/04/2008האם אישתך בכלל מעוניינת בשינוי ? היכן זה פוגש אותה ?
האם היא תהיה מעוניינת לעבוד על הנושא הזה ? האם אכפת לה שאתה נמצא איתה במקום לא טוב בקטע של המיניות או שהיא מזניחה את המקום הזה כרגע ??
אחרי הריון אישה יכולה להזניח עצמה ול"התמכר" לוולד, מקומה של האהבה העצמית נפגע ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסקס עם זוגתי מהנה אך חוזר על עצמו.שי07/04/2008
האם את מטפלת בבעיות מסוג זה ? מה עושים בטיפול כזה ? מה צריך להיות המחיר ?
תודה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון חיי המין
לימור בנדל09/04/2008שינוי וגיוון חיי המין בא ממקום ששני בני הזוג מעוניינים בחוויה אחרת מהרגילה .
במידה ושניכם מעוניינים בשינוי ומרגישים צורך לחדש ולגוון יש אין ספור הצעות :
1.ספרים בנושא מיניות - ספרים בעלי תמונות מגוונות ושונות הקשורת לעשיית אהבה זה עם זו. קראו את הספרים יחד , התבוננו בתמונות ובצעו יחד את אשר נכתב ונראה בתמונה ובספר.
2. גלישה באינטרנט -כתבו ב"גוגל" את המילה "סקס " " אהבה " זוגיות " ותוכלו להגיע לעשרות מאמרים ואתרים בנושא . קראו , התבוננו ואיספו משם רעיונות חדשים אותם תוכלו להביא לבן / בת הזוג. החליטו ביחד שכל פעם אחד מכם מביא את הרעיון ( לא כל הזמן אתה .. ) - פעם אחת בשבוע .
3. פנטזיות - צרו ערב שיתופי פנטזיות . שבו לארוחה רומנטית , קשקשו על איך עבר השבוע/היום , שתפו זה את זו בדברים כללים ולאט, לאט גילשו לשיחה בנושא עשיית אהבה . שתפו זה את זו בפנטזיות שלכם . כל אחד בתורו , תארו , ספרו לפרטי פרטים , הסבירו מה בפנטזיה מרגש אתכם , למה היתם רוצים להוציא אותה לפועל ( אם בכלל ). ערב אינטימי כזה יהפוך את הסקס שלכם למטריף ! הפתיחות , התקשורת ..
4. חוויה של חמשת החושים - צרו ערב שיעבוד על כל 5 החושים או לחלופין שחקו עם חוש 1 בכל מפגש מיני ביינכם..תוכלו להעזר בכתבה שלי : http://www.hug.co.il/magazine_read.asp?id=481 .
5. משחקי קופסה - יש משחקי קופסה מוכנים שניתן להשתעשע איתם במיניות ואתם יכולים גם ליצור משחק משלכם. קחו פתקיות קטנות כיתבו כל אחד מה הוא היה רוצה שהאחר יעשה לו. כל מיני רעיונות שלכם או ממקומות אחרים שאספתם. כל פתק רעיון 1 - לא לערבב . קיבעו לכם ערב של כייף יחד ואז שילפו פתק אחד ובצעו אותו .
6.מפגש טנטרי זוגי - מפגש בהחלט שובר שיגרה . התרגילים שתלמדו במפגש ישרתו אתכם גם במהלך שגרת החיים הרגילה ותוכלו לשלב תרגיל זה או אחר ולגוון את חיי האהבה שלכם . המפגש הוא לא ממקום טיפולי ! אלא ממקום של הדרכה והכוונה . המפגש תואם את ציפיות שני בני הזוג ויש בו דינמיקה מופלאה וקסומה המשפיעה בצורה חיובית מאוד על הזוגיות עצמה , לא רק במקום של המיניות . עלות המפגש נקבעת עפ"י מקום המפגש ומשך המפגש. שוחח למולי ..
הנאה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך לימור אני חייב את עזרתךערן06/04/2008
אני נשוי בן 29 ואישתי בת 26 כבר תקופה ארוכה אני מפנטז על לראות אותה עם גבר אחר ואפילו להשתתף מה עושים ? האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילופי זוגות
לימור בנדל09/04/2008שלום ערן ,
שאלתי הראשונה : האם שיתפת את בת זוגתך בפנטזיה ? מה אמרה בת זוגתך לגבי הפנטזיה ? באם אתה מעוניין להשתתף ולא רק לצפות , האם ביררת עם עצמך את נושא הזהות המינית בכדי שתוכל להיות מספיק פתוח באם הבחור הנוסף ירצה להיות גם איתך ??
האם זה נורמלי ? ברור ! נורמלי מאוד ! נורמלי זה בהגדרת הנורמה - הנורמה החברתית אולי תתנגד למיניות עם פרטנרים שונים בתוך מע' יחסים של נישואים. אבל, אנשים רבים מעוניינים לראות את בני הזוג שלהם עם פרטנרים אחרים מלבדם. העיניין הוא שהם לא לוקחים בחשבון את ההשלכות שיש לאינטראקציה הזו על הנפש , על הזוגיות ועל הפרט שמשתתפים בה.
המון מע' זוגיות הסתיימו הודות להתאהבות של אחד מהצדדים בפרטנר החדש. במפגש עצמו יתכן והבחור החדש יהיה טוב יותר ממך ואישתך תהנה הרבה יותר איתו מאשר איתך - האם לקחת זאת בחשבון ? קרו מקרים בהם התאהבו האישה והצלע השלישית מעבר למפגש החד פעמי , בגלל החוויה המסעירה נוצרה ביננהם אינטימיות שהיתה מסעירה יותר מהאינטימיות השיגרתית שיש בין בני הזוג ואז רוצים להמשיך את החוויה גם לאחריה. יתכן גם שאם אתה תתנסה עם הבחור החדש אולי אישתך תהיה מופתעת ( אם לא הית גלוי איתה מלכתחילה ) או תגעל ממך לאחר השלישיה .אקצין ואומר שגם גבר התאהב בגבר והתגרש מאישתו להמשיך לעולם חדש וטוב יותר ממה שהיה לו עד כה.
נשים יותר מחוברות לרגשות , קח זאת בחשבון. כאשר גבר חודר לאישה יש לכך השלכה אחרת , מישהו נכנס אליה , היא נחדרת .. אצל הגבר , הזכר החודר אין כאן הרבה רגש , האקט המיני יכול להיות נטול רגש לחלוטין וכך הוא גם יכול לנטרל רגשות מהסיטואציה..
קחו בחשבון את ההשלכות הפסיכולוגיות ..אם מתאים לשניכם - תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
ערן12/04/2008אני מאוד רוצה לספר לאישתי על הפנטזיה אבל אני מאוד חושש מהתגובה.
אני חשבתי על הנושא הזה הרבה מאוד ואני חושב שאני יהיה מוכן לקחת סיכון.
רציתי לשאול אם אני אפתיע אותה ליום הולדתה ב''במסאג' "מפנק אם הרעיון הוא כדאי ומה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאהבה אין סיכונים
לימור בנדל23/04/2008באהבה יש את החוויה הזוגית - הכאן ועכשיו של המפגש הזוגי שלכם ..
בהצלחה ! מחזיקה אצבעות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)