מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקיניגידי21/01/2008
היי לימור שלום רב
מאחר שאני מעוניין להתנסות במפגש טנטרי חושני במיוחד (להיות שם עד הסוף).ובקריאה בפורום יש לך גבולות ולמשל קראתי שאין מגע באיבר המין האם תוכלי להמליץ על דקיני שהולכות יותר רחוק
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגידי
:::::::::::::21/01/2008כל הכבוד ללימור שהיא "לא" הולכת "עד" הסוף. טנטרה זה לא זנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידי, גידי..
לימור בנדל24/01/2008רואים מיד משאלתך כי טנטרה זו לא הדרך שמובילה אותך.
אני ממליצה לך בחום ידידי לקרוא מה היא טנטרה - לדבר במילים של טנטרה " להיות שם עד הסוף" זה לא אומר כי אתה בכלל מבין מהי המהות האמיתית של הטנטרה.
במידה ואתה מעוניין במגע באיבר מינך אני ממליצה לך לפנות לנשות מקצוע אחרות ולא לדקיני.
אינני מתיימרת להחליט בשבילך מה אתה רוצה אבל יש עיסוי שנקרא " body " מסאג' שם יעסו לך את איבר המין , אתה לא צריך את הכותרת " עיסוי טנטרי" כדי להרגיש עם עצמך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהו עיסוי טנטרי?
גידי25/01/2008האם אין בו מגע שכולל מגע גופני (לפעמים בעירום)האם אין מגע באיברי המין?
בעיסוי טנטרי (אם יש מושג כזה בכלל)יש יותר מין מכל עיסוי אחר
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעסוי טנטרי
לימור בנדל26/01/2008אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי.
עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא ללא מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.
לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד דקה ).
אינני יודעת מה חווית בטנטרה אך החיבור למיניות ממקום של חרמנות אצלך הוא מאוד גבוה ולכן אתה משליך את היצר המיני שלך על הנושא ואינך מצליח לראות מעבר לכך. ( אני מתנצלת אם יש הרגשה של שפיטה , אך משאלותך אלי כך אני חשה וזה לא ממקום של להעביר ביקורת אלה לנסות להבהיר ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולוגיפית20/01/2008
לפעמים כשאני אצל גניקולוג אז עולם המיניות שלי פתאום מתעורר ואני מרגיה גם קצת הנאה בבדיקה שלו, האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה וגינלית
לימור בנדל24/01/2008יפית יקרה,
בתוך הנרתיק קיימת נק' עונג מיני שנקראת נק' ה G . כאשר את בבדיקה גנקולוגית מחדיר הרופא אצבעות לתוך הנרתיק וככל הנראה נוגע בנק' זו שמעוררת אותך מינית . נקודת הג'י היא גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק.
רק לכ- 30% מהנשים קיימת נק' זו בנרתיק - ואני אומרת אשרך שאת אחת מהן !
נסי לחוות אורגזמה נפלאה זו עם בן זוגך. רק הנאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת על סקס כל הזמןסמדר17/01/2008
כשאין לי בן זוג אני כל הזמן חושבת על סקס, מרגישה צורך בו ומפנטזת הרבה. כשיש לי בן זוג פתאום כבר לא בא לי, אני פחות עם חשק מיני כזה גדול. למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בראש
לימור בנדל20/01/2008אם את שמה לך משפט כזה - את בעצם מגדירה כרוניקה הידועה לך מראש.
תשאלי את עצמך מה זה משרת אותך ? הבחירה היא שלך על מה לחשוב ומתי...
האם באמת את "כל הזמן" חושבת על סקס כשאין לך בן זוג ? האם כל עולמך סובב סביב פנטזיות מיניות וסביב הצורך לאונן כשאת בעבודה , ברכב ובבית או שסתם הקצנת את הנטיה שלך מידיי פעם כשאין לך גבר לפנטז ולהעניק לעצמך מגע אוהב ומספק באוננות. אין כאן תחליף. אני ממליצה לאונן גם כשיש בן / בת זוג.
כשיש לך בן זוג האם באמת " פתאום" לא בא לך ? האם החשק המיני שלך יורד מעצם היותך עם בן זוג או מעצם היותך לא מסופקת מהקשר המיני עם בן הזוג ? לצערי, יש נשים שנוטות לא לאמר לבן הזוג שלהן בפתיחות כי הן אינן מסופקות. ואז הן " מזייפות " הנאה מינית - אלו הן נשים מאוד ממורמרות, השקר היחיד הוא לעצמן. הן יחושו תסכול וחוסר סיפוק שישתקף במע' הזוגית בכלל ולא רק במיטה. חוסר התקשורת עם בן הזוג יצוף ויעלה בכל מערכת היחסים ביינהם.
במידה וטעיתי ואת כן מסופקת מבן הזוג , אשרך וטוב לך. ידוע כי זוגות רבים מקיימים יחסי מין בין פעמים לשלוש בשבוע. אז, אין זה אומר שהחשק המיני ירד. אלה שאת נמצאת במקום נפלא של סיפוק מיני והבחור שלך נמצא שם בשבילך ואת בשבילו כל פעם שמתחשק לכם.
הסיפוק המיני שלנו לא צריך לבוא " על חשבון " סיפוק מיני עם בן / בת זוג. עלינו לאוהב את עצמנו גם אם אין לנו זוגיות כרגע ואין לנו מפגש מיני עם הצד השני. במידה ואת חווה סיפוק מהחדירה עצמה ואת מוצאת באוננות בלבד מקום שאינו מספק עבורך ובמידה ואת לא מעוניינת רק במפגש מיני חוויתי ללא חיבור רגשי של בן זוג לשם ההנאה ממין בלבד. אז, רכשי לך דילדו או ויברטור שיוכלו להעניק לך את הסיפוק המיני אותו את חווה בחדירה. אין בכך בושה כשאת לבד ואין לך בן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה15/01/2008
שמעתי שאפשר להגיע בעזרת טנטרה לאורגזמה "אינסופית"
האם נכון הדבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה " אינסופית"
לימור בנדל20/01/2008מכיוון שבטנטרה אנו יכולים לאסוף את האורגזמה ולהעלות אותה למעלה, אנרגיה זו תישאר בתוך גופנו ולא תתבזבז ( ז"א בשפיכת זרע לדוגמה ) . זוהי האורגזמה האנסופית.
אנרגיה מינית היא אנרגיית החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאופיר13/01/2008
היי מה המצב אני בן 23 מת"א אומרים שגודל קובע ולא עובי ואם אפשר להיפגש איתך יש לי להידבר איתך על כמה נושאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל לא קובע
לימור בנדל20/01/2008הי אופיר, לכל גבר איבר מין באורך ועובי אחר.
אסביר לך את נושא הגודל מהפן הנשי ומהפן הגברי.
אתחיל ואומר, מעשה אהבה בין גבר ואישה אינו כולל אך ורק חדירה. זהו מפגש אינטימי מעצים בו חוברים יחד גבר ואישה ( ולעיתים גם בני אותו מין ) ומעניקים זה לזו מגע שונה ומגוון שאינו כולל כלל חדירה. כאשר אתה פונה לסוגיית הגודל של איבר מינך אתה בעצם משאיר בצד את כל ההנאה מהתבוננות בעיינים , מלהריח את הפרטנר/ית שלי , ממגע מלטף , מנשיקות וליקוקים בכל אברי הגוף, סקס אוראלי ועוד..
מהפן הנשי, גודל איבר המין קובע רק כאשר מדובר באישה שמסוגלת להגיע לאורגזמה מנק' ה - G שנמצאת בין 3.5 - 5 ס"מ בתוך הנרתיק כלפי מעלה. לצערי , רק 30% מהנשים חוויום אורגזמה נרתיקית מה שמותיר לך "רק" 70% נשים שיהנו רק מעצם החדירה ולא יוכל בכלל " לגמור " ממנה. ובמילים אחרות רק 30% מהנשים יכולות לגמור מחדירה ואז על איבר המין הזיכרי לגרום לחיכוך של נק' ה G שלהן באמצעות גירוי וחדירה נרתיקית. במידה והבחורה שאיתך יכולה לחוות אורגזמה מנק' ה G אך אין התאמה בין גודל האיבר שלך לגודל הנרתיק שלה, תוכל לגרות את נק' ה G שלה באמצעות החדרת 2 אצבעות לתוך הנרתיק וביצוע תנועת " בואי הנה " העלאת והורדת האצבעות כלפי הבטן. כך תוכל בת הזוג להנות מהחדירה שלך אליה ובכל זאת להגיע לאורגזמה בסוף המפגש והחיבור המיני ביינכם.
מהפן הגברי, רבות דנו בסוגיית האורך והרוחב של איבר המין הזכרי. גברים רואים איברים מפלצתיים בסרטי הפורנו למינהם ועושים השלכה לאיבר המין שלהם. מעשה שגוי לחלוטין. איבר מין ממוצע נע בין 10-15 ס"מ ומספק אישה החווה אורגזמה נרתיקית ללא כל בעיה.
גבר מעוניין להרגיש בעת הכניסה לבת זוגתו עטוף , להרגיש חיכוך באיבר המין שלו , כך שיוכל להרגיש את החדירה לתוכה ולהביא עצמו לאורגזמה ושפיכה ממצב חיכוך זה. לשמחתי אין בעולם גודל נרתיק זהה בבחורות שונות. לכל בחורה נרתיק ברוחב שונה - יש בנות עם נרתיק מאוד צר , בינוני או רחב. במידה ורוחב איבר המין שלך צר תוכל למצוא התאמה בבת זוג בעלת נרתיק צר. כמו כן, במידה ולבת הזוג שלך נרתיק רחב והיא אינה יכולה להרגיש אותך כאשר אתה חודר אליה ( וגם אתה לא מרגיש חיכוך ) תוכל לבקש ממנה להתאמן על כיווץ ושחרור שרירי הנרתיק , כך שאתה תחדור היא תוכל לכווץ את השרירים על איבר המין שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגדה
חילי22/01/2008זין ארוך או קצר דק או עבה אינם משנים ולא משפיעים ולו כזית על ההתאמה המינית בין זוגות מה שמשפיע זה, או המשחק המקדים ,מידת החרמנות ויכולתו של הגבר לשחרר חומרי סיכה לכוס שנרטב, זרימת הדם מתפיחה את הכוס שגם נרטב ומתרכך
.
אין בעיה לאשה שאין לה בעיות לקבל חדירה של כל זין אפשרי בתנאי שהוא בזקפה..
(האקדמיה ללשון מכירה במילים כוס וזין כמילים לגיטימיות כחלק מהשפה העברית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללימור:::::::::::::13/01/2008
הלכתי למפגש ראשון והדקיני אמרה לי שהיא תביא מתרגלת למפגש הבא כמו בת זוג היא תהיה בשבילי. תסבירי לי מה המתרגלת תעזור לי? והאם יש בזה מגע שבת זוגתי הנוכחית תיפגע מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתרגלת נוספת במפגש אישי
לימור בנדל20/01/2008לכל דקה ודקיני יש שיטת מפגשים ותהליכים משלהם. כל אחד משתמש בכלים שהוא חושב שטובים ונכונים למודרך במסע או לתהליך שהוא עובר.
מדוע אתה פונה אלי בשאלה ולא מעלה אותה מול הדקיני שלך?
אין לי מושג במה חושבת הדקיני שמתרגלת נוספת תוכל לסייע לך בתהליך - במקום לעבוד איתך בתהליך אישי אחד על אחת ( שמו שאני מעבירה ). במידה ואתה חושב שתרגול עם מתרגלת נוספת הוא לא חלק מתהליך אותו אתה מעוניין לעבור שכן אז זה הופך לשלישיה ולא משהו אישי ופרטי בין דקיני למודרך, אמור לה.
אוכל רק לשער כי הדקיני משתמשת במתרגלת ככלי של השתקפות שיתן לך מראה. הדקיני תדריך את שניכם בתהליך מהצד ממקום של התבוננות חיצונית והמתרגלת תהווה כלי התבוננות פנימי מולך ותשקף לך .
בקשר למגע שיפגע בבת זוגתך, השאלה שלך נשאלת מכיוון בת הזוג ולא מכיוונך- הרי אתה הוא זה שנמצא במפגש ולא היא. האחריות על מעשיך היא אך ורק - שלך. כל אחד בוחר לעצמו מה הגבולות שלו עם היוועצות בבת זוג או ללא. לכן אם אתה יודע שמגע מסוג כלשהו באישה אחרת הוא אחד הדברים שסיכמת אם בת זוגתך שהוא חוצה גבול מסויים שקשור לאינטימיות שלכם - שמור עליו. במפגש טנטרי אני תמיד חוזרת ומסבירה את נושא הגבולות האישיים שלנו לאורך כל המפגש. הגבולות שלנו נעים ומשתנים עם הכאן ועכשיו של המפגש. מגע שלדעתך חוצה את הגבול האישי שלך וגורם לך באותו רגע להרגשה של " בגידה" בבת הזוג - לא חייב להיות חלק מהמפגש. שמור על הגבולות שלך , אין חובה של מעשה במפגש, רק מה שנוח לך יכול לקחת חלק מהתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעקוב13/01/2008
אני מעונין ללמוד אצל מנחה רק מה שקשור לאומנות האהבה. האם זה אפשרי או שהכול עניין של נשימות?.......מדיטציות....?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנות האהבה
לימור בנדל13/01/2008כשאתה כותב " אומנות האהבה " - השאלה היא למה אתה מתכוון .
תרגול של מדיטציה , נשימות גורם לנו לבוא ממקום נקי יותר , מוציא את המחשבות שיש לנו בראש , את כל הרעיונות שבאנו איתם לגבי מטרות המפגש , לגבי חשיבה על עצמנו ומאפשר לנו להיות בכאן ועכשיו של המפגש ולחוות את הרגע במלואו - ואין טוב מכך כשמדובר באהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מפגש אישי:::::::::::::11/01/2008
אם אני מעונין לבוא אלייך למפגש .האם חלק מההליך הוא טקס הסרת בגדים ? לשם הורדת מסיכות מחיצות וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טקס " הסרת בגדים"
לימור בנדל13/01/2008אין אנו מגדירים מראש באילו כילים נשתמש במפגש - שכן אז קיימת מטרה .
בשיחה הראשונית , אני תמיד מציינת כי ייתכן ואשתמש בכלי זה בכדי לסייע לתהליך או למסע אותו עובר האדם יחד איתי. טקס זה בא להסיר מאיתנו את ה mind ( מחשבות הראש ) , את מה שמפריע לנו להיות בכאן ועכשיו של המפגש. בטקס זה אין חובת הסרת בגדים פיזית. על כל אחד לנוע במרחב הגבולות של עצמו .שכן יש אנשים שיש להם גבול ברור ואינם יכולים להיות מול אנשים אחרים במערומיהם. הכל מתרחש ברגע של המפגש והכל נכון למסע המשותף שלנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחות מיניתרבקה10/01/2008
שלום, האם טנטרה ישית יכולה לגרום ליל היות יותר פתוחה במין, יותר חופשיה ולבטא את הצורך שלי בסקס יותר, כמו גם להרגיש יותר מפתה ויותר מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחות מינית
לימור בנדל24/01/2008טנטרה הינה מקום של קבלת העצמי כשלם.
אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז האורגזמות הרבה יותר חזקות כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית ההעצמה הזוגית.
אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה , היא יכולה במעשה האהבה להעביר את אותה האנרגיה לבן זוגה ולהקטין את המפגש ביינהם, שכן במעשה האהבה יש חילופי אנרגיה בין בני הזוג.
אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה פתוחה לחלוטין במיניותה ולא תתבייש לבקש מה שהיא רוצה , להדריך את בן זוגה שיגע בה טוב יותר, איך שהיא אוהבת ובעיקר תשדר החוצה כי היא אישה מפתה וחושנית ללא הצורך להתבייש בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...etia08/01/2008
במפגש לגברים שאת מפרסמת. הראשוני שבו את מלמדת .יש במפגש הראשון עיסוי? כחלק מהתמרת האנרגיה המינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש ראשוני
לימור בנדל09/01/2008המפגש מתחיל בתהליך מודעות אישית.
אני מנהלת שיחה פתוחה וגלויה עם הגבר ( אישה / זוג ) בכדי להעלות על פני השטח את התהליך והמסע שהוא מעוניין לעבור דרך הטנטרה. מדוע בכלל פנה לטנטרה , מה הם הכאן ועכשיו שלו.
טנטרה זה לחוות את הרגע ללא מטרה. אם אתה מעוניין בעיסוי טנטרי מלכתחילה - יש לך מטרה. אני אישית בתום שיחתנו הראשונית בוחרת להשתמש בתרגילי טנטרה שונים ומגוונים שיתאימו לתהליך שאותו אדם מעוניין לעבור בחייו כעת. תרגילים שיעזרו לו במסע אותו הוא עובר.
יתכן ועיסוי טנטרי יהיה אחד מהתרגילים שלדעתי מתאימים לו. אך אין שום קביעה מראש שתרגיל זה יהיה במפגש הראשון / השני / השלישי או בכלל. שכן אז יש מטרה ואז זה כבר עיסוי רגיל ואתה יכול ללכת למעסה מקצועי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטנטרה...:::::::::::::03/01/2008
לימור שלום
הטנטרה מלמדת סובלנות וקבלת השונה והנה יש כאן אנשים ששאלו אותך שאלות ואת "בוחרת" להתעלם מהם.. וחבל מפני שהתשובות שלך כה יפות מפורטות ומענינות. הם רוצים לדעתך את מענינת אותם אז בבקשה-כיתבי להם על סמך הניסיון שלך מה דעתך?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגיב יקר
לימור בנדל04/01/2008אהבתי שהחלטת בשבילי מה אני עושה..
לא ידעתי שאני " בוחרת" להתעלם משאלות. תודה שהפנת את תשומת ליבי ..
תודה על המילים הטובות לגבי תשובותי, שמחה לדעת שאתה קורא ונהנה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה עיסוי טנטריהרוצה לדעת03/01/2008
מה עושים שם? מהם הגבולות בין המעסה למקבל העיסוי? מה ההבדל בין עיסוי ליחיד ובין העיסוי הזוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי טנטרי
לימור בנדל04/01/2008אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי.
עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא חסר מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.
לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד ).
אין הבדל בין עיסוי יחידני וזוגי במתן העיסוי רק בעוצמת החוויה הזוגית ושיתוף בן הזוג בעיסוי הזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימה03/01/2008
אפשר לקבל טיפה מידע על טאו טנטרה. במה היא שונה מטנטרה רגילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאו - טנטרה
לימור בנדל09/01/2008טאו - טנטרה אינה שונה מהטנטרה הרגילה . לטנטרה זרמים שונים ומגוונים ,"טאו-טנטרה" עוסק במדיטציה ובשימור האנרגיות לאורך זמן, ומתבטא למשל באי-שפיכה, כדי לשמר את אנרגיית הצ'י - החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתאודליה01/01/2008
ברכות על האתר בתקוה שיש בו משום עזרה לפונים
אשמח לדעת האם קיימת תרופה ,טיפול תרופתי יעיל שעשוי לגרום לבן זוגי להשהיית האקט המיני .
בן זוגי "גומר" תוך דקה מהרגע שהוא חודר אלי .
אשמח לקבל מענה רציני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחקי לא והפסיקי שוב והפסיקי ושוב
יפעת02/01/2008מציצות ליקוקים משחקים לפני ואחרי מנתה ומצצצי לא הולך ויאגרה לא בושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת יקרה
לימור בנדל03/01/2008משחק מקדים מעניין וממושך ככל שיהיה לא ישפיע על השהיית השפיכה הגברית בעת חדירה.
אני בעד מענה של אנשים אחרים , כי אני תלמידה כל הזמן ומכל מלמדיי השכלתי אבל בבקשה, באם את מעוניינת לעזור בתשובותיך, נסי לענות לשאלה עצמה ולא מסביב לה.
אציין רק - אני לא ממליצה על ויאגרה.
ויאגרה הינה טיפול תרופתי לגבר המתקשה להגיע לזיקפה בשל הגיעו לגיל מסויים או בעיות פיזיולוגיות. זו לא תשובה לשפיכה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשהיית שפיכה גברית
לימור בנדל03/01/2008ראשית אציין, באם לא מדובר בבעיה פיזיולוגית ( גופנית ) אין צורך בטיפול תרופתי - ניתן להיבדק אצל אורולוג.
אענה משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).
כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.
בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.
תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...
אציין כי גבר שנמצא בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג ויש גם המגזימות יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה. שימי עצמך במקום מבין, מכיל , מודע ומקבל. מקום זה מאפשר לגבר להרגע ולא להתרגש כמו בפעמים הראשונות או לחוות פחד מהעברת ביקורת עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרהיוחאי31/12/2007
שלום, בת הזוג שלי אינה פתוחה מבחינה מינית. אני מנסה לעזור לה להיות חופשיה יותר ומתירנית יותר, היא נורא מתביישת ללכת לשעורי טנרה וכל מה שקשור בזה. כיצד אני יכול לשכנע אותה שזה נורמלי ושזה יעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם המילה " לשכנע .."
לימור בנדל04/01/2008כאשר עלינו לשכנע אדם כלשהו , זה כבר מעיד על אופן הביצוע של הצד השני = מחוסר רצון.
בכדי שיהיה כייף לעשות משהו יחד עם בן / בת הזוג , רצוי שיהיה רצון הדדי של שני הצדדים. כאשר רק אדם אחד מעוניין והשני לא ( מסיבותיו הוא .. ) יש כאן פער מאוד משמעותי.
אם אנו לא מקבלים ומכבדים את הרצונות של הצד השני נוצר ריחוק שיכול להשפיע גם על תחומיי החיים האחרים. אם היא "אינה פתוחה מבחינה מינית" קבל אותה כך כמות שהיא , הרי אתה אוהב איתה ונמצא איתה בגלל מי שהיא במהות שלה. האם היא בקשה ממך עזרה שאתה " מנסה לעזור לה להיות חופשיה ומתירנית יותר " ??? האם זה משהו שהיא בכלל מעוניינת בו באם היא בחורה ביישנית כפי שתארת .. למה עליה לחצות את הגבולות שלה?
אחד השיעורים החשובים ביותר בטנטרה הוא שמירה על הגבולות. תמיד להיות נאמן ולהתנהל במרחב הגבולות שלך . אתה לא נוהג בכלל בדרך טנטרית באם את כופה דרכך המתירנית והפתוחה על בת הזוג שלך. אתה מבקש ממנה לחצות את גבולותיה . מי אמר שההתנהלות שלה המסוגרת והביישנית היא " לא נורמלית " שעליך לשכנע אותה שזה נורמלי ללכת בדרכך שלך. הרי מבחינתה אתה ה"לא נורמלי" בראייתך את העולם בגישה מתירנית וחסרת גבולות.
אדם מחליט לעצמו מה יעזור לו - הוא לא זקוק לאדם אחר שיחליט זאת בשבילו.
ברגע שהיא תהיה מוכנה להפתח לעולם הזה , מרצונה הטבעי להרחיב את הגבולות , אוווו.. אז זה יהיה מקום מאפשר , בריא ומעצים. בנתיים ממליצה להפגש באמצע , בקש ממנה לשתף אותך איך היא כן מוכנה להפתח במיניות בין שניכם יחד , בשקט שלכם , ללא סדנאות חיצוניות ..
תסביר לה ממקום מאפשר שלך מדוע אתה רוצה לגוון , מדוע אתה מעוניין בשינוי , תהיה בהיר, מובן ופגוש אותה במילים ובעולם התכנים שלה .. אתה הרי מכיר אותה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)