מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימיון חזקמירי17/08/2008
שלום, אני יוצאת עם מישהו חודש וכל היום אני חושבת עליו במובן מיני ואיך אשכב איתו ואגע בו והוא ירד לי ועוד, ואז אני מגיעה הביתה פוגשת אותו והכל רגיל ושגרתי, כל הפנטזיות בראש שלי כאילו לא היו וגם לא תמיד יש לי חשק בכלל, יש לכם עצות מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימיון חזק זה דבר בריא מאד
רמי בוכניק20/08/2008דימיון חזק זה דבר בריא מאד ופנטזיות מיניות גם הן דבר בריא
מזמין אותך להתבונןמה עוצר אותךמול בן זוגך ,מה גורםלךלהיותמשוחררת איתו רק בדימיון שלך בתוך הבועה שלך .
מבחינה מעשית יכולה לבחון אתהאפשרות לנסותלממש עם בן זוגך מיני פנטזיה מתוך עולם הפנטזיותשלך איתו.
שלך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה...אבל...ארז13/08/2008
בקשר לתשובתך לשאלתי 'איך בדיוק מונעים את השפיכה.... א. תודה על תשובתך הזריזה... ב. עוד שאלה..: . הסברת בתשובתך את שתי הטכניקות הקיימות . שאלתי היא האים הטכניקה הבנוייה על הנשימות מחייבת גם לעבוד עם כיווץ של השריר? או שזה לא שייך אחד לשני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולך מצוין ביחד!
לימור בנדל13/08/2008א. בכייף , תמיד.
ב. שום דבר לא " מחייב" .
הכל הוא מה שאתה רוצה לעשות..
כיווץ והרפיה של שרירי הסקס רק מעלים ומעצימים את האנרגיה המינית - מומלץ מאוד , ואף רצוי , לשלב את תכניקת הנשימות עם כיווץ שרירי הסקס . ניתן ללמוד לבצע זאת במפגש אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך בדיוק עוצרים את השפיכה?ארז13/08/2008
שלום לכולם... מהמידע שקיבלתי הבנתי שיש שתי שיטות לעצור את השפיכה ולהפנות את האנרגיה פנימה. 1 ע''י השריר 2 ע''י נשימות או משהוא כזה. מה היתרונות והחסרונות שבכל שיטה? ואיך מבצעים את השיטה השניה הנ''ל (באופן כללי) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה בשפיכה
לימור בנדל13/08/2008היי ארז,
שרירי הסקס אלו השרירים שתוכל להעזר בהם ע"מ לשלוט בשפיכה. כאשר אתה מטיל מימך בשרותים בצע עצירה ושחרור של השתן במהלכו. כווץ את השריר באיבר מינך עצור את השתן ואז שחרר וחוזר חלילה. כך יש לעשות לאורך כל מתן השתן . אציין כי כיווץ יתר על המידה יכול לפגוע בך אורולוגית. יש לבצע תרגיל זה פעם אחת ביום בלבד ! וכן לתקופת זמן לא ארוכה - גברים מספרים על שינוי לאחר 3 שבועות עד חודש ימים.
את טכניקת הנשימות לא ניתן להעלות על כתב - קשה מאוד להסביר חוויה . אני ממליצה בחום על מפגש פרטני בו תוכל לחוות את הגוף , את תכניקת העלאת האנרגיה בנשימות ושליטה באורגזמה לחוויה עילאית של השארת אנרגיית החיים = האנרגיה המינית בתוך הגוף ולא שפיכתה החוצה ..
בחר לך מורה וצא דרך, מבטיחה לך עונג בלימידה ובחוויה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השהיית שפיכה אצל גבריםרינה10/08/2008
אני יוצאת עם גבר חודשיים והוא חזק בטנטרה, בכל פעם שאנחנו שוכבים הוא מרוכז כולו בהשהיית השפיכה והוא מצליח לגמור בלי לשפוך לי זה נראה מאוד מוזר ואני לא מבינה מה היגיון מאחורי זה, האם זהו אכן חלק מהטנטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טכנית זה חלק מהטנטרה יחד עם זאת
רמי בוכניק12/08/2008אני רואה בטנטרה הרבה מעבר לכך.
טנטרה זה הרבה יותר עניין של קבלה עצמית ומתוך כך קבלת האחר.
אהבה עצמית ,פתיחות מחשבתית מגע וכיו"ב .
מציע לך ,באם זה מפריע לך לנסות לקיים שיחה פתוחה על כך.
בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה מקום זה משתחרר
לימור בנדל13/08/2008כמו שחברי רמי ציין , כל עשיית האהבה עם בן הזוג היא הרבה מעבר לשפיכה והשהיית כך שאם לא טוב לך בזמן שאתם יחד מינית בגלל מה שקורה סביב השהיית השפיכה - אמרי לו .
אני יכולה לאמר לך משיחות עם מאסטרים לטנטרה ועם גברים רגילים שהמקום הזה של רצון לשלוט בשפיכה ממקום של למידה וmind לאט, לאט משתחרר . גבר לומד לחוות את הגוף שלו ולעשות את הטכניקה ללא תשומת לב יתרה. יתכן ובן זוגך חדש בנושא והוא עם רצון נלהב לתרגל את שלמד.
תהיי סובלנית כלפיו , תכילי אותו ותביני שזה בא ממקום שהוא מעוניין להיות שם בשבילך יותר בחדירה בעצם. מה שיש לך להגיד לו תאמרי כך שהוא יבין את המקום הזה שלך.
הצלחה יקירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות טנטרההלני05/08/2008
שלום רב, יצא לי להיות במפגשי טנטרה בים, חלקם בעירום וחלקם לא, לצערי לא תמיד אני מרגישה שהכל במפגשים נקי מבחינת האנשים שבאים, חלקם סקרנים, חלקם מחפשים להכיר בני זוג, חלקם מוזרים וחלק באמת בא כדי ללמוד. מאוד קשה לי להיפתח בפני קבוצה שאני מרגישה שהיא אינה באותה רמה בסיסית של רצון ללמוד והאמת שעקב ויתרתי על כל הנושא וזה די חסר לי, איך מתגברים על הרצון להיות עם אנשים מסויימים כשזה בלתי אפשרי? כמו כן, האם יש קבוצות טנטרה לנשים בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אפשרויות נוספות
רמי בוכניק06/08/2008שלום לך
איני יודע באיזה קבוצות בחרת
ולא נתת על כך פרטים אך אציין כמה אפשרויות ואני בטוח שיש עוד.
1
יכולה להירשם לקבוצה שנרשמת מראש למספר מפגשים - בקבוצה שכזו הסבירות שמי שיבוא יותר בא ללמוד יותר גבוהה.
2
יכולה לבחור ללמוד באופן פרטני עם מנחה .
3
יכולה ללכת לקבוצות שתיארת ולנסות לקבל את זה שנניח חצי מהקבוצה באה מסקרנות ,חרמנות וכו וחצי באו ללמוד [אצל רוב האנשים אגב זה מעורב - המרכיבים שציינתי חד עם רצון ללמוד]
שיהיה בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי מה שקורה ליאבי02/08/2008
יש אצלי בעיה רק שאין לי מושג למה זה קורה לי אולי תוכל לעזור לי . לפני כשלוש שנים יצאתי עם בחורה שהיינו מטורפים אחד על השני ברמות אני לא מכיר אפילו עד היום לאחר שנפרדנו בפרידה שהיתה קשה לשנינו היא הלכה לדרכה ואני לדרכי האמת לא ראיתי את עצמי הולך עם בחורה תקופה מסוימת וזה מה שתכננתי , רק שכשהכרתי את חברתי לאחר החברות החזקה שהיתה לי פתאום עניין המין איתה הפך לשיגרתי ומכני מדי וזה מצידי כאילו אין לי חשק לסקס איתה וזה לא שהיא לא מושכת אותי פשוט לא יודע כאילו יש משהו ביננו שאומר לי לא לעשות איתה סקס,חשוב לי לציין שהסקס עם החברה הקודמת היה מצויין וללא בעיות לא שהסקס עם הנוכחית לא טוב ואפילו אחרים יכולים לקנא לי כי אני יודע שמה שאני וחברתי עושים בפעמים המעטות שאנו מקיימים יחסים זה מיוחד דבר ששכחתי לחברתי זה מפריע ואפילו מפריע מאוד מה לעשות תן עצה אחי אני מיואש. תודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור עם עצמך
רמי בוכניק03/08/2008שווה לך לעשות בירור עם עצמך
האם השארת את הקשר הקודם מאחור או שהוא עדיין עומד בדרכך
אם כן השקע מאמץ ואנרגיה כדי לנתק את הכבלים שנשארו.
האם אתה נמשך לחברתך הנוכחית?
האם היא נמשכת אליך?
האם אתה מפרגן לה?
האם אתה מרגיש שהיא מפרגנת לך ולמיניות שלך?
האם אתה יוצר מספיק מרחבים אינטימיים עם אוירה מתאימה ?
האם אתה אוהב אותה?
תענה לעצמך על כל השאלות הללו ואז אני מאמין שתמצא את התשובה?
בענייןם של עצה לכו לעיסוי זוגי
סדנת טנטרה אישית [לא בקבוצה] וכיו"ב על מנת להעצי את המיניות
שלך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לפתוח קבוצת מתענייניםטניה31/07/2008
שלום, אם אני רוצה לפתוח קבוצה של חברים שמתעניינים בטנטרה, אני לא רוצה להדריך כי אין לי ניסיון, אלא לשמוע דעות, מין קבוצת תמיכה, כיצד כדאי לי לעשות זאת כדי שלא יצא שהקבוצה תהיה מורכבת מטיפוסים לא רצויים? יש לכם עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין טיפוס שהוא לא רצוי
לימור בנדל31/07/2008כל אדם באשר הוא מביא את דעותיו למרחב , את אופיו לקבוצה ואת מיניותו באשר היא. כל אדם הוא גוון וקול אחר. השאלה הנשאלת - איזו מראה אותו אדם שם לך מול העיינים ? מה הוא משקף אצלך ? משם תבוא הלמידה האמיתית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאים לטנטרה?amicai28/07/2008
שלום רב. זכיתי להתנסות בטנטרה במחיצתן של שתי מדריכות, עברתי מן הראשונה לשניה עקב הפסקת עבודתה של הראשונה. מאד נהנייתי מהרגשת החופש כאשר הייתי במצב שבו מצד אחד הייתה בי שלוות נפש ומצד שני הגוף ממש "בער" את התשוקה שבו. התברר לי במפגשים אלה: 1. מאד נוח לי עם העירום שלי כדי להרגיש את החופש ולהיפתח אל המדריכה שמולי. 2. הרגשתי שמשהו מתפקשש, חסר לי, במפגש, אם אין במהלכו בנוסף לנגיעות של הנפש גם הנגיעות הפיזיות, בגוף. 3. היו רגעים שבהם מאד רציתי לבקש רשות לאונן למול המדריכה כי תחושתי הפנימית דחפה אותי לכיוון הזה, אבל חשבתי שבכך אני למעשה הורס את רגעי הקסם של המפגש. למעשה אחרי המפגשים הייתי מוכרח למצוא את הפורקן שלי כך או אחרת. שאלתי, האם יש סוגי אנשים שאני נמנה עליהם שעקב חוסר הסבלנות שלהם או הכמיהה שלהם למגע פיזי בנוסף לנפשי הם באיזה מקום "לא מתאימים" לעניין הטנטרה, שאינם יכולים להתאפק כפי שהטנטרה רוצה שיהיה? תודה על התשובה. עמיחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם מתאימים לטנטרה
רמי בוכניק28/07/2008היי עמיחי
אין מי שמתאים לטנטרה או לא מתאים,
יש מקום גם לדחפים וגם לפורקן פיסי.
ממליץ לך מאד להמשיך עם התהליך ולשתף את המדריכה
במה שקורה לך ,ומה אתה חווה?
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת ג'יאסנת23/07/2008
שלום, האם לא לכל אישה יש נקודת ג'י? האם יש סיכוי שנשים מסויימות לעולם לא יחוו אורגזמה? האם טנטרה יכולה לעזור להגיע לאורגזמה מהנרתיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה ונקודת גי
רמי בוכניק23/07/2008הרבה נשים לא מגיעות לאורגזמה מהנרתיק אלא מהדגדגן<br />נקודת גי - נקודה שקיימת אצל כל אחת אך החיפוש דווקא אחריה <br />לאו דווקא רלוונטי <br />מה שהכי טוב זה לחוות את כל המקומות במגע עצמי ובמגע עם בן זוג לראות מה הכי טוב לך <br />ולא ללכת לפי מרשם מה טוב להיא ומה טוב להיא וכיו"ב. <br />לכל אחת יש את המקומות שיותר עושים לה את זה ומקומות שפחות עושים לה את זה<br />והדרך לגלות אותם זה חוויה והתנסות.<br />טנטרה עוזרת לשפר את המיניות על כל רבדיה ומפגשים טנטריים הם מפגשים מעשירים ומעצימים.<br /><br />לכל מקרה נקודת הגי נמצאת בתוך הנרתיק ואפשר להגיע אליה אם בן \בת זוג מכניס אצבע בתנועה של בוא הנה - אצבע ישרה בהתחלה ואז מכופפים אותה.<br /><br />שיהיה בהצלחה <br /><br />רמי בוכניק <br />0542129221
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמת נקודת ה - G
לימור בנדל23/07/2008אורגזמה של נקודת הג'י <br />נקודת הג'י היא גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. לחוקרים לא ברור אם נקודה זו קיימת או לא אבל ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות גירוי זה טוב מאחרות. בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנק' הג'י רצוי שתהיי מגורה לפני כן או ע"י אורגזמה דגדגנית או ע"י משחק מקדים מורחב ומפנק ע"י בן הזוג . ברגע שאת מגורה נק' הג'י תבלוט בתוך הנרתיק. אז יש לשכב על המיטה על הגב , לפסק את רגליך ולקרב אותם מעט אל הבטן. היעזרי בגבר ובקשי ממנו להחדיר 2 אצבעות לכיוון הבטן כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק ( המיקום משתנה מאישה לאישה ) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת " בואי הנה " עם האצבעות .<br /><br />לפעמים מלווה עינוג נק' הג'י עם הרגשה מאוד חזקה של רצון לתת שתן. זה טבעי – אין סיבה לבהלה, זה אומר שהוא בדיוק במקום הנכון ! אם תהיי שלווה ורפויה התחושה תחלוף אלא אם אכן את צריכה באמת פיפי - אז פשוט גשי לשירותים לפני האקט ,הטילי את מימייך וחזרי להמשיך בעונג.<br /><br /><br />מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק את האורגזמה תחושי כאורגזמה " עמוקה " שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות של הנרתיק. ישנן נשים שיסיימו אורגזמה זו ע"י הפרשת נוזל שקוף הידוע כ" שפיכה נשית ". נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית.<br /><br />ניתן לחוות גירוי של נקודת ה ג'י גם באמצעות איבר מינו של בן זוגך כאשר את זו השולטת בתנוחה. בקשי ממנו לשכב על המיטה או לשבת התיישבי עליו וקשתי את גבך לאחור ופשוט "רכבי" עליו ( עלי ורדי ). נסי תנוחות שונות בעזרת אגן הירכיים שלך, עד שתגיעו לנקודה. תנוחה נוספת שיכולה להקל היא תנוחת ה" דוגי סטייל " , כשהוא חודר לנרתיק שלך מאחור.
ניתן לחזק את שרירי ריצפת האגן - כאן נכנסת הטנטרה לתמונה . בטנטרה אנו עובדים בתרגילים מסויימים על שרירי הסקס = שרירי רצפת האגן , כך שאישה יכולה לחזק את האורגזמה הנרתיקית שלה ע"י כיווץ שרירי הסקס בעת חדירה על איברו של בן זוגה .
הצלחה והנאה יקירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלמות עצמיתרינה20/07/2008
שלום, שלמות עם עצמי מתחילה קודם מהבפנים ומכאן משליכה גם למיניות ושלמות מינית, אם איני שלמה עם עצמי באופן כללי האם טנטרה יכולה לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה - קבלה עצמית
לימור בנדל20/07/2008טנטרה זה המקום וזו הדרך לעבור תהליך נפלא של קבלה עצמית ואהבת העצמי כמות שאני . אני עצמי עברתי תהליך נפלא זה תוך כדי לימודי להיות דקיני ( מורה ומנחה לטנטרה ) . זהו תהליך קשה , מרגש ומפתיע ובסופו את רוכשת את הכלים הנפלאים לקבלת הגוף ושלמות עם העצמי - פיזית ורוחנית.
אני ממליצה מאוד על תהליך זה דרך הטנטרה ומזמינה למפגש אישי .
אהבה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסטיבל או סופ"שאורי16/07/2008
שלום, רציתי לשאול אם יש לכם המלצה לאיזה פסטיבל או סופ"ש המתקיימים בסוף שבוע הקרוב ואני אוכל להגיע עם חברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתרים מעודכנים - לפסטיבלים וסדנאות
לימור בנדל17/07/2008היי אורי ,
הינה שני קישורים לאתרים בהם תוכל למצוא תמיד פסטיבלים וסדנאות .
http://www.omcenter.co.il/ - אום סנטר
http://www.2betantra.co.il/ - להיות טנטרה
כנס " עושים אהבה - כנס הטנטרה ה 5 " הקרוב יהיה רק בספטמבר 11-13
אבל אני מזמינה אותך להסתכל בדף " סדנאות " גם תוכל למצוא מבוקשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השהיית אורגזמהאפרת13/07/2008
שלום, אני מגיעה לסיפוק מיני מאוד מהר ואילו בן זוגי מאוד לאט, האם אפשר לעבוד על התאמה בינינו? באמצעות טנטרה, או כל דבר אחר לדעתכם שיכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה באורגזמה
לימור בנדל13/07/2008אכן יקירה ,
בטנטרה תוכלי ללמוד תרגילים מצויינים לאיסוף האורגזמה והעצמה מינית , כך שתוכלי לשלוט בה ולא להגיע לכדי גמירה , אלא לעשות עוד אורגזמה ועוד אורגזמה בלי לגמור ואז תוכלי להתאחד עם בן זוגך ולגמור יחד איתו.
שוחחי עימנו ונוכל לקבוע למפגש זוגי או יחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןטליה10/07/2008
שלום יש לי בעיה כללית ביחסי מין עם גברים, האם טנטרה נועדה לאנשים ללא בעיות פסיכולוגיות? האם נעשה שילוב כלשהו עם נושא הנפש והרגש והאם יש שיעורים פרטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה
שואלת11/07/2008ישנו טווח רחב של עוסקים בטנטרה, חלק מהם הינם מטפלים מחוננים שאכן יכולים לעזור לך לפתור את בעיותיך בנושא המיניות, וכמובן שעדיף, לפחות בשלב ראשון, טיפול פרטי אשר יעבוד מולך באופן אישי ולא להיזרק למים הקרים בסדנה בה לכל אחד הבעיות שלו הקושי הוא באמת למצוא את המטפל בו את יכולה לתת אמון מלא וללכת אתו עד ליציאה מהקשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה פרטנית וטנטרה
רמי בוכניק11/07/2008בעבודה פרטנית בטנטרה יש עיסוק נרחב בעולם הרגש ,
מה אחנו מרגישים ,
מה אנחנו רוצים
מה אנחנו חווים וכיו"ב.
בטיפול ואימון פרטני בטנטרה אפשר לעבוד על הרבה נושאים במיניות ,בעיות שנוגעות ליחסי מין ועוד.
כמו שכתבה אחת מגולשות הפורום אכן כדאי למצוא מישהוא או מישהיא שנותנים בהם אמון , שיש חיבור טוב ואז אפשר לעבוד ולפתור הרבה דברים.
רמי
www.coach.fav.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנחי טנטרה אינם פסיכולוגים
לימור בנדל11/07/2008חשוב מאוד , מאוד להדגיש כי מנחה טנטרה אינו פסיכולוג.
לכל אחד מאיתנו הכשרות שונות אך אין אנחנו עורכים מפגשים טיפולים המשלבים טיפול פסיכולוגי. ברור שיש עבודה של גוף ונפש אך זוהי הכוונה , מפגש טנטרי זהו מקום לייעוץ והדרכה של המונחה.
האם הבעיות שיש לך ביחסי מין עם גברים הן הודות לטראומה שחווית בעברך / בילדות ? הודות לאי קבלה עצמית ואהבת הגוף או שמה הודות לחינוך מבית בנושא מיניות . ניתן לגשת לטיפול בנושא בעיות מיניות מכל מיני כיוונים. כיוון פסיכולוגי זו דרך אחת ואילו מפגש הנחיה טנטרי פרטני זהו כיוון אחר במהותו . כל דרך תתן לך את הכלים להתמודד עם הבעיה בצורה שונה.
שוחחי עם פסיכולוג בנושא ראי כיצד הוא מטפל בך וערכי מפגש טנטרי יחיד וראי איזה כלים נתנים לך במפגש וכך תוכלי להחליט האם לדבוק בטנטרה או בפסיכולוגיה.
הצלחה והתמדה בכל דרך שתבחרי , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליאלה06/07/2008
חבר שלי רוצה שאעשה לו מין אוראלי ואני לא סובלת את זה, יש לי טראוממה מגיל צעיר כשמישהו הכריח אותי לעשות את זה ואני די חוששת שהחבר יעזוב אותי, אבל מצד שני אני לא מוכנה בכלל לעשות את זה זה ממש מגעיל אותי, אני לא יודעת מה לעשות ואם יש בכלל נכון לא נכון בדברים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
רמי בוכניק06/07/2008במין אין חוקים ואם בן זוגך אוהב אותך להערכתי הוא לא יעזוב אותך בגלל זה
ולהערכתי אף פעם לא שווה לעשות משהו שממש לא רוצים.
אבל יש פה שאלות יותר חשובות
מספרת שחווית טראומה
האם היית רוצה לפרוץ את המרחב הזה?
האם היית רוצה להתענג ממין אוראלי ולא להתייחס אליו כחובה שחייבים לבצע?
האם את משתפת את בן זוגך במה שעובר עלייך?
האם היית רוצה שהוא יהיה שותף לתהליך הזה?
אלה שאלות מאד חשובות
אולי שווה לך ללכת לטיפול\אימון על המרחב הזה.
שולח חיבוקים
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיונית02/07/2008
שלום רב, כמה עולה בערך קורס טנטרה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגשי טנטרה
לימור בנדל02/07/2008שלום יונית ,
ישנם סוגים שונים של מפגשים וסדנאות טנטרה.
אני ממליצה לך בחום להכנס לאתר " להיות טנטרה "
שם יש דף " סדנאות " - תוכלי למצוא סדנה שמעניינת אותך ולהתקשר .
לכל סדנה זמן שונה , מבנה שונה ועלות שונה.
בדף " מנחים " תוכלי למצוא מפגשים אישיים -
גם כאן : מנחים שונים, זמני מפגש שונים ועלויות שונות.
ראי מי מתאים לך והתקשרי אליו/ה .
אין עלות זהה בין המנחים לא למפגשים אישיים ולא לסדנאות .
דרך צלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין דווקא
מיואשת08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)