פורום טנטרה, מיניות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמנות מטורפת
    נסי
    01/04/2008

שלום רב,

לא קיימתי יחסי מין כבר זמן רב כי לא היה לי חבר, לאחרונה היצר המיני שלי ממש מוגבר ואני מפנטזת על סקס כל הזמן, האם את מאמינה כי אי קיום עיחסי מין לתקופה ארוכה יכול ליצור בעיות נפשיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמנות מטורפת

הוספת תגובה

• יצר מיני

לימור בנדל
    09/04/2008

נסי יקירה ,
    האם את כל הזמן עוסקת בחשיבה על סקס ? האם כל דבר בו את נוגעת , האופן שבו את מתנהלת במהלך היום קשור לסקס? אם התשובה היא כן - אז יש כאן בעיה של כפייתיות מחשבתית.
    זו אינה בעיה נפשית , אך מחשבות טורדניות יכולות להשפיע על התנהלות תקינה של חיי היום , יום.

האם את אוהבת את עצמך ? האם את נוגעת בעצמך ע"מ ליצור פורקן מיני ?
    אין צורך בקיום יחסי מין בכדי להגיע לפורקן מיני. את יכולה לאונן מול סרט או מול אתרים באינטרנט. קני לך ויברטור טוב שישרת את המקום של החדירה - במידה ואת פתוחה עם עצמך ואין לך בעיה עם צעצועים במיטה. תשאלי עצמך מה חסר לך באמת ? האם מדובר בחום ומגע שאת מעוניינת בן זוג לסקס או האם ויברטור יכול לספק לך באופן קליל ופשוט את הפורקן המיני. ידוע שהמון נשים רווקות ( גם נשואות כמובן .. ) מחזיקות צעצוע שיביא אותן על סיפוקן המיני. בימנו זה שכיח ..

" חוסר במגע הוא דבר לא בריא - המגע הוא חיוני אך יכול לבוא בצורות רבות ול רק דרך סקס כמובן.
    את יכולה לבחור להתחבר יותר לצד הנוגע שבך - חיבוקים וכיו"ב לחברות ידידים וכו' - במגע יש משהו מאד מרפא מאד מרגיע . את יכולה לפנק את עצמך בעיסויים קצת יותר מהרגיל וכו." מוסיף עמיתי רמי בוכניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טל
    30/03/2008

אני מתבייש לשאול את זה אבל אני אשאל בכל זאת. אני ואשתי נשואים שנתיים. אנחנו ביחד 5 שנים. אני רוצה שהיא תעשה איתי משהו במיטה כבר 5 שנים והיא לא מוכנה. אעדיף לא לספר מה זה - זו סטייה קלה בסקס, אבל היא לא כזו חמורה.

אני כבר 5 שנים מתחנן בפניה שנעשה את זה והיא לא מוכנה.

אפשר לקבל המלצות מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותה. זה דבר שמאוד חשוב לי ומפריע לי. אם היא לא מוכנה אז מה לעשות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש דבר כזה סטייה בסקס? חושב שלא

רמי בוכניק
    02/05/2008

היי טל

אענה על שאלתך בשני אופנים , איני יודע מה אתה רוצה שתעשו אך נשאלת השאלה האם יש סטייה בסקס? אני חושב שאין דבר כזה סטייה. כל עוד עושים דברים שמענגים ומשמחים את 2 בני הזוג אז אין בום דבר שעושים סטייה , וזה שבראש שלך זה נתפס כסטייה זה אולי משהו שבתת המודע שלך כבר יוצר את ההתנגדות . אולי אם תחשוב על זה כשמשהו רגיל וטוב ולא כסטייה - מאד ייתכן שמחשבה זו לאורך הזמן גם תתממש כי גם אשתך לא תתפוס את זה כסטייה.

אשר לנסיונות שכנוע כל שאתה יכול לעשות הוא להבהיר כמה זה יהה עשה לך טוב וכמובן לא להעמיד את זה בשום פרמטר השוואתי לדברים שאתה נותן או עושה והכי חשב הוא להנות ולהתענג על הקיים בעוצמה - דבר שלעצמו יכול להביא ליותר פתיחות .

אז בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובה תמורת טובה
    מתלבטת
    26/03/2008

אני נמצאת עם בן זוג קבוע כבר למעלה משנה, כשהתחלנו להיות פעילים מינית החלטתי שאני מעוניינת לבצע בו מין אוראלי.
    לאחר כמה ניסיונות כושלים הצלחתי ואני אפילו די טובה בזה (כך הוא טוען), אך לצערי לאחר מכן התברר לי כי הוא אינו מוכן בשום אופן "להחזיר לי טובה".
    הוא אומר שזה מגעיל אותו, מרתיע אותו והוא אינו מוכן אפילו לנסות.
    ברור לי שהנושא מגיע מעכבות שהתפתחו אצלו (לפי דבריו מדובר בדעות של חבריו לגבי העניין שאינן אוהדות בלשון המעטה)
    האם ישנה דרך לגרום לו להרגיש נוח עם העניין? הנושא יוצר בינינו חיכוכים לא מעטים בחדר השינה וגורמים למתח מיותר ולי כתוצאה מכך אין חשק כמעט להיכנס למיטה איתו.
    אשמח לעצה...
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    טובה תמורת טובה

הוספת תגובה

• לנסות ולהנות

justme2enjoy
    30/03/2008

היי מתלבטת,
    אין ספק שיש לו מה ללמוד, לדעתי אין כמו לענג אישה ולראות אותה נהנית,
    חלק חשוב מהיחסים בין שניים הוא התקשורת,
    אם התקשורת טובה ניתן להגיע לשמיים,
    הסבירי לו בפשטות כי כל עוד הוא לא ניסה וכל עוד הוא לא ראה את תגובותייך אין לו ממה לפחד,
    זה לא דבר רע לנסות, לפי דעתי ברגע שהוא ינסה ויראה את התוצאות אני בטוח שהוא לא יפסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעת לתת ולקבל

הצלף
    02/04/2008

למרות הסימפטיה הרבה, מקומך אינו איתו
    יחסים צריכים להיות דו צדדיים.
    אם הבחור נגעל מעצם הרעיון, בעקיפין הוא נגעל ממך
    תחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבונאות זוגית

רמי בוכניק
    01/05/2008

זוגיות בריאה אינה זוגיות שצומחת ממקום של חשבונאות
    וכשם שביום יום לא כדאי להתחשבן על כל דבר כך גם במיטה לא כדאי לנהל פנקס חשבונאות.
    זה שונה להגיד "אני יורדת לך אז תרד לי " שזה מסר שמעביר תחושה חשבנאית של חובה
    עדיף ךהגיד אני מאד אוהבת שאתה עושה לי כך וכך ולראות לאן זה לוקח .
    בכל מקרה יתכן שיש מקומות שבהם הוא משקיע יותר ממך ויש מקומות בהם את משקיעה יותר ממנו
    ובסוף הלילה לא צריך לאפס את המאזן.
    אם זה מאד חשוב לך תבררי מה מונע אותו
    אולי לעשות את זה באמבטיה משותפת יכול לעזור וכולי ככל העולה בדמיון.
    תנסי לקרב אותו לענין מתוך עניין מתוך המחשה כמה זה כיף לך
    אולי כדאי לשלב מיני תוספים ואביזרים כמו ג'לים בטעמים , אן תחתונים שנאכלות וכל מיני רעיונות שיכולים לעזור . אם הוא פתוח אולי שווה ללכת יחד לחנות סקס ולרכוש יחד קצת מוצרים כאלה כדי שאחר כך תשתמשו בהם.
    אחד המקומות הכי מעצבנים והכי סוגרים זה
    "תעשה לי כי אני עושה לך "
    וזה המרחב שלך כרגע , תנסי לבחור מרחב אחר ואולי תופתעי
    בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיבור למיניות
    מיכל
    25/03/2008

שלום, איך יודעים אם גבר לא מעוניין בנשים, האם יש סימן כלשהו שיאפשר לי לדעת אם בחור לא מעוניין בי כיון שהוא מעוניין בגברים, איך כדאי ליצור קשר ראשוני?

לקביעת תור
    סגירה
    חיבור למיניות

הוספת תגובה

• משיכה מינית

לימור בנדל
    26/03/2008

אין " סימן " כלשהו .
    כמו שגבר מסתכל על אישה כי הוא נמשך אליה באותו האופן יסתכל על גבר כי הוא נמשך אליו. חלק מהגברים בכלל לא יראו כלפי חוץ כי הם נמשכים לגברים , מכיוון שהם מתביישים בכך ולא מעוניינים שאחרים ידעו. קשר ראשוני תמיד אפשר ליצור ע"י שיחה רגילה , להעלות נושא המשותף לשניכם או אם את יודעת שיש נושא שמעניין אותו את יכולה ליצור שיחה סביב הנושא הזה . את יכולה לנסות ליצור קשר עין , לשבת קרוב אליו ולראות אם הוא מתחמק מקשר העין או מלשבת קרוב אליך. כמובן שלא תוכלי לדעת אם הוא נרתע ממך כי את אולי לא מצאת חן בעינייו ספציפית או בגלל שאינו נמשך למין הנשי . אך בשיחה תוכלי לשאול אותו אחרי שהתקרבתם מבחינת הפתיחות , אם היתה לו חברה לפני כן - זה בטוח יעזור לך להבין ..

בהצלחה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי
    שקד
    23/03/2008

שלום רב,

בן הזוג שלי מעוניין שאענג אותו במין אוראלי, אך יש לי קשיים בביצוע, אני מרגישה חנק ואפילו קרוב לבחילה כתוצאה מכך, איני מצליחה בכך כל כך ואיני יכולה לעשות זאת זמן רב, האם אפשר להתאמן?

לקביעת תור
    סגירה
    מין אורלי

הוספת תגובה

• עונג אוראלי

לימור בנדל
    26/03/2008

מין אוראלי מבוצע באמצעות השפתיים, הלשון וחלל הפה .
    את זו שקובעת איך לעשות אותו . במידה ואת מרגישה מחנק , סימן שאת מחדירה את איבר המין עמוק מידי ואין צורך בכך. אם את מרגישה בחילה , שאלי את עצמך האם את עושה משהו שאת מעוניינת בו ? .

כאשר אנו נמצאים במיניות , עלינו לעשות רק מה שנוח לנו איתו . זה מקום של עונג - לא רק לצד המקבל , אלא גם לצד המבצע . שימי לב , האם את עושה משהו שאת לא מסוגלת לעשות אותו , וותרי עליו . כאשר אנו עושים משהו שלא מרצוננו , גם הצד המקבל מרגיש את זה !! הוא מרגיש שאת לא אוהבת , לא מתחברת ולא נהנת ממה שאת מעניקה לו . הרגשה זו לא נעימה לשני הצדדים . רק אם בן זוגך חשוב לך ואינך סולדת מלענג אותו אוראלי, בצעי סקס אוראלי כמו שאת רוצה , השתמשי בלשון , בשפתיים בצורה שתהיה לך נוחה ונעימה . ובקשר לזמן הביצוע ,אין זמן למין אוראלי , כמה זמן שאת מסוגלת לענג - ענגי .

להתאמן .. אפשר על בננה או על מלפפון ואם יש לך ויברטור זו גם אופציה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מחדירה זה גמירה מנקודת הG??
    לסת
    18/03/2008

האם ה30% שאת מדברת עליהן שגומרות מנקודת G .הגמירה מנקודת הg אומר נגיעות באיזור הזה שבפנים? רק מנגיעות שם יש כאלו שגומרות? ללא שום גירוי הדגדגן?
    והאם גמירה מחדירה יכולה בעצם להיות מגירוי הדגדגן בתנוחה מסוימת ולא בעצם גמירה מנקודת הg לא ברור ענין הגמירה מחדירה- נקודת G או חיכוך דגדגני?
    ואלו שב70% אין להן נקודת g? זה לא משהו שניתן לפתח? איך אדע אם יש לי או אין לי?
    ומה זה הקולוגן שעכשיו מזריקים באמריקה לשם באטרף? למי זה יכול לעזור??
    תודה רבה !

הוספת תגובה

• אורגזמה של נקודת הג'י

לימור בנדל
    19/03/2008

אתחיל ואומר כי בנות שיש להן נק' G ( כ - 30% ) מסוגלות לגמור רק מגירוי ממוקד של הנקודה בתוך הנרתיק , ללא שום צורך בחיכוך הדגדגן.באם יש חיכוך עם הדגדגן תוך כדי חדירה והאורגזמה היא דגדגנית - זו אינה גמירה מחדירה אלה מהדגדגן.

נקודת הג'י היא גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. לחוקרים לא ברור אם נקודה זו קיימת או לא אבל ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות גירוי זה טוב מאחרות. בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנק' הג'י רצוי שתהיי מגורה לפני כן או ע"י אורגזמה דגדגנית או ע"י משחק מקדים מורחב ומפנק ע"י בן הזוג . ברגע שאת מגורה נק' הג'י תבלוט בתוך הנרתיק. אז יש לשכב על המיטה על הגב , לפסק את רגליך ולקרב אותם מעט אל הבטן. היעזרי בגבר ובקשי ממנו להחדיר 2 אצבעות לכיוון הבטן כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק ( המיקום משתנה מאישה לאישה ) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת " בואי הנה " עם האצבעות .

לפעמים מלווה עינוג נק' הג'י עם הרגשה מאוד חזקה של רצון לתת שתן. זה טבעי – אין סיבה לבהלה, זה אומר שהוא בדיוק במקום הנכון ! אם תהיי שלווה ורפויה התחושה תחלוף אלא אם אכן את צריכה באמת פיפי - אז פשוט גשי לשירותים לפני האקט ,הטילי את מימייך וחזרי להמשיך בעונג.

מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק את האורגזמה תחושי כאורגזמה " עמוקה " שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות של הנרתיק. ישנן נשים שיסיימו אורגזמה זו ע"י הפרשת נוזל שקוף הידוע כ" שפיכה נשית ". נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית.

ניתן לחוות גירוי של נקודת ה ג'י גם באמצעות איבר מינו של בן זוגך כאשר את זו השולטת בתנוחה. בקשי ממנו לשכב על המיטה או לשבת התיישבי עליו וקשתי את גבך לאחור ופשוט "רכבי" עליו ( עלי ורדי ). נסי תנוחות שונות בעזרת אגן הירכיים שלך, עד שתגיעו לנקודה. תנוחה נוספת שיכולה להקל היא תנוחת ה" דוגי סטייל " , כשהוא חודר לנרתיק שלך מאחור. בהצלחה!

ואה .. נק' G לא ניתן לפתח, או שהיא קיימת מבחינה פזיולוגית או שלא . הזרקות הקולגן באמריקה הן דרך נפלאה לעשות מנשים כסף נוסף ע"י השליה כי תוכלנה לגמור מחדירה. הזרקות הקולגן עוזרות רק לבנות שקיימת להן אותה רקמת העיצבובים שתארתי שכן אז זה מגביר את העונג בנק' זו וגורם לאורגזמה חזקה יותר בחיכוך הנק'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ללימור
    etia
    11/03/2008

האם גבר נשוי שבא למפגש ראשון ללמוד והדקיני עושה כחלק מהלמידה-עיסוי טנטרי ללמד אותו להשהות שפיכה. האם זה בגידה מהותית באישתך? אני ממש אובד עצות האם לספר לאישתי אולא? רציתי להיות מאהב יותר טוב אבל יש לי ייסורים כי אני מאוד נאמן לאישתי וגם היא ופתאום דקיני "נוגעת" באיבר מיני? מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ללימור

הוספת תגובה

• תחושה של בגידה

לימור בנדל
    13/03/2008

השאלה כאן בעצם מופנת אליך .
    אתה מכיר את האישה שאיתך .
    האם תהיה פתוחה לשמוע כי למדת להיות מאהב טוב
    יותר בכך ש"דקיני" נגעה באיבר מינך ..?

שאל את עצמך :
    מדוע אתה חש יסוריי מצפון - האם אתה מרגיש כי בגדת בעקרונותיך בכך שדקיני נגעה באיבר מינך ?
    מדוע אתה מרגיש חוסר נאמנות ?

אם אתה חש שבגדת באישתך בכך שדקיני נגעה באיבר מינך , עיסתה אותו עד כדי שפיכה - שאל את עצמך האם בכך חצית את הגבול האישי שלך ובכלל מדוע אפשרת לדקיני לגעת באיבר המין שלך . ניתן ללמוד על שליטה בשפיכה גם במלל , אין צורך בנגיעה באיבר המין.
    באם הדקיני ביקשה רשותך לגעת באיבר המין , אתה שיתפת פעולה והסכמת הסכמה מלאה לפעולה זו - ברר עם עצמך , מאיזה מקום זה נובע ?

נאמנות ראשונה היא נאמנות לעצמך ! לאחר מכן תגיע הנאמנות לאישתך .
    אם הית נאמן לעצמך , לעקרונותיך ולא חצית גבולות אישיים - אתה צריך להתמודד עם נאמנותך לעצמך מול הנאמנות לאישתך . קח אחריות על מה שאתה עושה ולמד להבא .

ראה מה המחיר שאתה מוכן לשלם עבור נאמנות לעצמך - אולי מדובר במחיר הזוגיות שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינוג עצמי
    תמר
    09/03/2008

שלום רב, אני מאד נהנית לספק את עצמי לבד ועם גבר המצב שונה, אינינ גומרת מהחדירה ולרוב לוקח לבני הזוג שלי זמן מאד רב לגמור ואני כבר לא נהנית מזה. אני גומרת תוך שניות במגע עם הדגדגן ולפעמים זה פשוט מספיק לי

לקביעת תור
    סגירה
    עינוג עצמי

הוספת תגובה

• אהבה עצמית

לימור בנדל
    13/03/2008

70% מהנשים לא יכולות לגמור מחדירה - את באחוזון הזה .
    אין צורך להתעקש על אורגזמה כזו .. סתם חבל על תחושת התסכול הנלוות אליה.

איזה כייף שאתה גומרת בשניות ממגע דגדגני ! יש המתקשות בכך. זה נפלא שלדגדגן שלך רגישות גבוהה ואז יכולה לחוות עונג מהיר ממנו . כמה רעיונות לי אליך יקירה :

ראשית , אפשרי משחק מקדים בו הדגדגן הוא המלך - אונני לידו , תני לו שיאונן לך או יענג אותך אורלית ע"י ליקוק הדגדגן . תני לעצמך להכנס לרצף של אורגזמות מהדגדגן . אל לך להסתפק באחת - אם את יכולה המשיכי לאחר שאת גומרת לענג את המקום קלות ולהכנס ל"שרשרת אורגזמות " .

שנית, תוך כדי חדירה את יכולה לדאוג כי הדגדגן שלך יהיה מגורה אם ע"י אוננות בעת החדירה וכן ע"י הצמדת צעצוע מין ( כדוג' הרוקט פוקט ) לדגדגן או ע"י כך שאת זו שלוקחת אחריות על התנוחה ו"רוכבת " עליו כשהוא שוכב על גבו, שכן אז הדגדגן שלך יבוא במגע עם הגוף שלו והחיכוך יוכל לגרום לך לאורגזמה דגדגנית בחדירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות
    עינב
    06/03/2008

שלום, רציתי לברר לגבי פנטזיות מיניות שיש לי, הרבה פעמים אני מרגישה שתחושה מינית מציפה אותי ואני מעוניינת ביחסי מין, אני מדמינת את עצמי בסיטואציה הזו גם בזמן עבודה, בזמן נסיעה באוטובוס וכו', אבל בסופו של דבר כשיש לי הזדמנות אמיתי לעשות זאת , איני מעוניינת ואיני שלמה עם זה לגמרי, מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות

הוספת תגובה

• קחי נשימה עמוקה ...

החוש השישי
    10/03/2008

וקפצי למים הקרים , אולי לא כל כך קרים תלוי בפרטנר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאת נאמנה לעצמך!

לימור בנדל
    13/03/2008

פנטזיות.. מממ.. איזה כייף!
    אני בעד פנטזיות מיניות : באוטובוס , בעבודה , במחשב , בים .. בכל מקום בעולם !
    זה לא אומר כלום שאת לא ממשת אותם - זה מעיד על נאמנות לעצמך !
    שברגע באמת את אומרת לעצמך : אה.. פינטזתי אבל זה לא ילך במציאות ..

איזה כייף שיש ראש יצירתי ..כשתרצי תממשי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו דימיון בריא

justme2enjoy
    30/03/2008

איפה היינו ללא הדימיון, אין כמו להפעיל את הדמיון , לפנטז, לחלום ולהנות.
    כמובן שהיתרון הגדול הוא שניתן לעשות זאת בכל מקום ובכל זמן,
    לא כל האנשים מממשים את החלומות והפנטזיות שלהם, חלקם מעדיפים להשאיר אותם בראש, חלקם רוצים להגשים אבל לא מוצאים את הכוח וחלקם מצליח.
    אין אדם שאין לו חלומות, לעיתים היישום קשה אבל לא בלתי אפשרי,
    לפי דעתי בכל הקשור בפנטזיות מיניות מאוד קשה ישר לקפוץ למים, עדיף להתקדם שלב אחר שלב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי חשק בגלל דכאון
    איריס
    03/03/2008

שלום, בעלי אינו מוצא עבודה כבר כמה חודשים ולכן מצב הרוח שלו התדרדר עד כדי חוסר חשק מיני, האם במצב כזה סדנת טנטרה עבור שנינו יכולה לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    אי חשק בגלל דכאון

הוספת תגובה

• דכאון

לימור בנדל
    13/03/2008

יקירה ,
    על בעלך לצאת מהדיכאון בו הוא נמצא , אם ע"י טיפול פסיכולוגי או טיפול תרופתי.
    סדנה אחת ריגעית , לא תוכל לעזור לו . השינוי שעליו לעבור מצריך סידרה של מפגשים והתמדה בתרגילים אותם הוא ילמד. טנטרה אינה תחליף לפסיכולוגיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת אלייך
    יעל
    29/02/2008

זאת הבעיה, שאני לא מצליחה לקורא אותו. כלומר: מצד אחד אני מפתחת איתו שיחה והשיחה זורמת אך אין המשך למשהוא יותר רציני.כלומר: הוא לא מציע יציאה או פגישה נוספת למרות שהוא מאוד נחמד ואדיב ומציע עזרה במהלך השיחה איתי. אייך אני אדע אם הוא מעוניין או לא ולמה אני כל הזמן צריכה להיות היוזמת?

הוספת תגובה

• תשחררי אותו..

לימור בנדל
    02/03/2008

את אומרת שזה כל הזמן מגיע רק ממך, שרק את היוזמת ואין שום רצון מצידו - שחררי.
    גבר שבאמת רוצה אישה מחזר אחריה, יוצר שיחה , יוצר דינמיקה , מראה נכונות - גם הביישנים .

להערכתי הרצונות שלכם מהקשר שונים - הוא מעוניין בידידות ( ולכן מציע עזרה ) ואת מעוניינת ביותר מזה.. אגב אין צורך לקרוא אותו, גבר שמעוניין מראה זאת - מפתח שיחה , זורק רמזים . הקלילות שאת מתארת מאפיינת משהו אחר , לא קשר רציני.תשאלי את עצמך אגב , למה הוא ? למה את מתעקשת דווקא על גבר שלא מתנהל כמו שאת אוהבת ? אולי את שם כי זה אתגר בשבילך ולא מעבר לכך..?

מגיע לך להיות מחוזרת, מגיע לך להיות נאהבת. אם הוא לא כזה לפני שיש קשר רציני ביינכם - הוא לא יהיה כזה גם בתוך הקשר. האם תרצי בן זוג שאת לא יכולה לדעת מה קורה אצלו בפנים כגבר קבוע בזוגיות ?? לטעמי קשה להתנהל כך ..

שחררי, יבוא אחר. אחד כזה שיחזר , יפתח שיחה וירצה .. אותך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור.
    חן דביר
    29/02/2008

אני מאוד מעוניינת להתחיל ללמוד פסיכולוגיה ולהתמחות בסקסולוגיה.
    אשמח לדעת על מסלולים מעניינים,תנאי קבלה ולקבל המלצות על מכללות./אוניברסיטאות וכ"ו... תודה על ההיתיחסות.

לקביעת תור
    סגירה
    היי לימור.

הוספת תגובה

• התמקצעות

לימור בנדל
    29/02/2008

שלום יקירה ,
    את מקצוע הפסיכולוגיה תוכלי ללמוד היכן שאת רוצה - בכל מכללה ,אוניברסיטה רגילה או פתוחה.
    את ההתמחות במיניות תוכלי לעשות במסלול של שנה בבר - אילן וכן יש קורסים בנושא גם באוניברסיטת ת"א . כמו כן מאחורי הקלעים שמעתי שתהיה התמקצעות כזו גם במכללה למנהל - הם עובדים על הנושא...
    המון הצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה בקשר לשליטה בשפיכה
    Moof
    27/02/2008

היי
    אני בן 18 ועדיין בתול עכשיו זה בסדר לא זה העניין העניין הוא שכשאני מאונן אני נוטה הרבה פעמים לשפוך מאוד מהר דקה שתיים משהו כזה (יש ימים שאני מסוגל לאונן במשך 7-10 דקות עד שאני שופך אבל זה נדיר) ואני נוטה לאונן לעיתים קרובות והחלטתי להפסיק (פעם ביום הרבה פעמים והחלטתי להוריד תדירות כי הבנתי שזה עוזר לגמירה מהירה)
    עכשיו אני לא כל כך מרצה מן הסתם ואני דואג שכשהיום המיוחד יגיע(אני לא ממהר אני באמת מחכה למישהי שיהיה אכפת לי ממנה לא רוצה לבזבז את ההזדמנות הזאת סתם ,כן אני חנאן ולא אכפת לי,) אני אגמור מהר והבחורה לא תהנה מהאירוע ובנוסף מן הסתם המבוכה שנוצרת רציתי לשאול האם יש משהו שאני יכול לעשות מתרגול עצמי-קראתי את העניין עם השתן אך זה יספיק? וחוץ מזה עד כמה שנאי יודע אותו השריר שעוצר את השתן מהניסיון שלי זה אצלי מזרז גמירה אם אני מפעיל את השריר הזה בזמן אוננות ובכלל אני יודע שבטנטרה זה תרגילים לזוגות אך כמו שציינתי עדיין אין אחת שאני סומך עליהה בקטע הזה ואני מפחד לעשות את ה"פדיחה" בפעם הראשונה
    אז אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי ברעיונות לתרגולים שנאי יכול לעשות עם עצמי ואם יש פתרון שצריך עזרה ממומחים שמח לשמוע עליו גם באין ברירה אחרת משום שאני עדיין תלמיד אין לי בדיוק תקציב להדרכה עם מורים אך אם זאת הברירה היחידה אני אשמח לשמוע בכל זאת

הוספת תגובה

• הגיל והתרגיל

לימור בנדל
    29/02/2008

בחור יקר , אתה רק בתחילת דרכך..
    מדוע אתה לא בא ממקום מאפשר ? תהיה שלם עם השפיכה שלך , אתה עוד צעיר.
    גם אם תעבוד על הנושא , כשתגיע למעמד בקיעת בתולך, אתה תתרגש והסיכויים שתגמור מהר הם גדולים. מצא לך מישהי אוהבת ( כמו שכתבת ! ) שתדע להכיל אותך , לחוות את החוויה יחד איתך. כאשר אנו אוהבים מישהו נקבל אותו כמות שהוא ..

אענה משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
    טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).

כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.

בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
    כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.

תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...

אציין כי גבר שנמצא בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן והכרת הגוף הכל מסתדר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    יעל
    26/02/2008

אני בחורה בת 30 ויש לי שאלה:
    האם זה נכון שאם בחור מעוניין בי אז הוא צריך להסכים לכל הצעה שלי? או שזה שהוא מסרב למשהוא שהצעתי שנעשה ביחד לא אומר כלום וזה לגיטימי, ויכול להיות שהוא אכן מעוניין בי?

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• הסכמה

לימור בנדל
    26/02/2008

לעולם אין צורך בהסכמה עיוורת רק בגלל התעניינות.
    עניין או חוסר עניין בך לא מחובר להסכמה או אי הסכמה לעשייה משותפת.
    לכל אחד מאיתנו עולם משלו, ערכים משלו , חינוך מבית ועוד.. כאשר אנו נמצאים עם בן זוג עשייה משותפת צריכה להעשות כאשר יש הסכמה של שני הצדדים. כאשר אדם אחד הולך עיוור אחרי אדם אחר הוא מאבד את עולמו , את הגבולות האישיים שלו ואת ערכיו.

אף אחד לא צריך להסכים מהאוטומט - זה מקום של ביטול עצמי. המחיר שבן הזוג ישלם אח"כ באם יסכים לעשות איתך משהו שהוא לא רוצה , הוא מחיר ששניכם תשלמו, שהמערכת הזוגית שלכם תשלם. כבוד הדדי הוא זה שמוביל מערכת זוגית למקום טוב , מאפשר , ולחוויות של הנאה הדדית ( ולא חד כיוונית ) .

שוחחי עימו גלויות , צרי תקשורת פתוחה . שיאמר לך מדוע הוא לא מעוניין בדבר כזה או אחר. כך גם תוכלי ללמוד אותו ואת אופיו וכמובן תנהגי עימו כפי שאת מעוניינת שינהג איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חובת הסכמה

justme2enjoy
    27/02/2008

אחד המרכיבים החשובים בזוגיות הוא ההבנה שבן הזוג הוא לא כמוך, אל תנסי לשנות או להכריח אותו, לכל אחד יש את הקצב והדרך שלו.
    אם הוא מעוניין בך, בסופו של דבר את תדעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרווחי זמן
    יסמין
    24/02/2008

הכל טוב איתי ועם חבר שלי, יחסי המין שלנו מגוונים, אנחנו נהניים מאוד.
    אבל הקטע שמפריע לי היא שההנאה היא חד פעמית, כלומר, אנחנו שוכבים פעם אחת, ושם זה נגמר, אחרי המפעם הזאת אין לו זקפה למשך כמה שעות טובות, וזה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה להמשיך ביחסים.
    מאת חושבת שהבעיה? אם בכלל יש בעיה..
    אני יודעת שזה ברור שלא תהיה לו זקפה שוב ישר, אך כמה שעות עד יממה?

לקביעת תור
    סגירה
    מרווחי זמן

הוספת תגובה

• זמן למעשה אהבה

לימור בנדל
    26/02/2008

כייף לשמוע כי אתם חווית סקס טוב ומגוון ונהנים מאוד!
    לא כתבת האם זמן הזיקפה של בן זוגך הוא זה שמפריע או שהוא מחזיק מעמד מספיק זמן עד שהוא גומר בכדי לספק אותך כמה פעמים ??

במידה ומדובר בשפיכה שהיא מהירה לך מידיי , ישנה תשובה בפורום בנושא השהיית שפיכה . קראי ותני לבן זוגך לקרוא כך שיוכל לתרגל את שכתוב ולהחזיק יותר זמן מעמד .

לגבי זיקפה שניה. כל גבר אינדיווידואלי. יש שתשאר להם זיקפה חזקה גם בתום השפיכה ויוכלו להמשיך הלאה , יש שיזדקקו ל 10 דק' מנוחה , כמה שעות מנוחה ואפילו יממה מנוחה.
    ראשית , שוחחי עימו, שאלי אותו האם הוא מעוניין בכלל בפעם שניה או שמה הוא בא על סיפוקו בפעם אחת וזהו . איבר המין הגברי מחובר ישירות לראש - אם הבחור לא מעוניין אז גם לא יעמוד לו ולא משנה כמה את תרצי בכך !

שנית , תוכלי לבקש ממנו שילך לאורולוג ( רק במידה וזה מפריע לו ! ) לבדוק האם יש בעיה וישוחח עימו בנושא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה