מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהיעל23/02/2008
מה זה אומר אם בחור מתעלם ממני? כלומר: לא אומר שלום, או שאם אני מתקרבת לאן שהוא נמצא אז אני מרגישה שהוא כאילו לא שם לב אלי. האם זה אומר שהוא לא מעוניין או שאולי זה דווקא אומר שהוא כן מעוניין? אייך אני אוכל לדעת איזה מהאפשרויות היא הנכונה?
אני רוצה לדיק. אני מרגישה שהוא כאילו נרתע ממני או שלא נעים לו ובגלל זה הוא כאילו מתעלם. האם זה אומר שהוא מעוניין או שהוא בישן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודעות אישית
לימור בנדל24/02/2008השאלה היא לא מה - הוא. השאלה היא מה את?
מדוע כל כך חשובה לך הידיעה מה הבחור : מתעלם, מעוניין או ביישן.
האם את : מתעלמת ? מעוניינת או שמה את ביישנית. האם את מעוניינת שישים לב אליך? איך את מתנהלת למולו ? מה את עושה בעצם בכדי להבהיר לו מה הכיוון שלך.
לעיתים אנו נוטים להשליך את עולמנו הפרטי על אדם אחר במקום לקחת אחריות על ההתנהלות שלנו. חשבי קצת לעצמך , מה את רוצה מהבחור - האם הבעת התעניינות או שמה את ביישנית ורק " עושה לו עיינים " ומקווה שיבין את הרמיזות שלך.
אם את מעוניינת שלא יתעלם ממך ( ירתע או ירגיש חוסר נעימות בנוכחותך ) השתדלי להיות בהירה בכוונותיך. שוחחי עימו , שתפי אותו בכוונותיך לגביו. גם אם הבחור יאמר כי אינו מעוניין , תלמדי על עצמך המון ואז גם הכל יהיה לך ברור , ללא תהיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להיכנס לקשר לא רצינימתלבטת20/02/2008
שלום, אני מתלבטת אם לחזור ולהיות בקשר מיני בלבד עם ידיד שלי מהעבר, למרות שאני רוצה קשר רציני כבר זמן רב ואיני מוצאת. מרגישה שיש פיתוי מיני בדרכי (כי לא הייתי עם גבר כבר שנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר לא מחייב
לימור בנדל24/02/2008אומר - כן , בוודאי. אך עם הסתייגות קלה שאעלה בפניך.
אני ממליצה בחום!! במידה ואת רווקה ואין לך כרגע מערכת זוגית שתמלא את עולמך, אין מישהו שתוכלי לקבל ממנו חום , חיבוק מלטף ואהב, מגע . רצוי מאוד לשמור חסד נעורים לגבר שהיה לך טוב איתו מבחינה מינית בעבר.
וואו , שנה...מה מונע ממך להיות בחוויה ? האם נורמות חברתיות ( איך יסתכל עליך מי שידע מהקשר הזה )? האם את עצמך - עפ"י חינוך שקיבלת מהבית? נורמות חברתיות , לצערי, הביאו אותנו הנשים לדיכוי מיני ( אציין - בחברות מסויימות בארץ ). לעיתים בחברה כזו רואים בבחורה שאין לה קשר מחייב ושוכבת עם בחור סתם בשביל הכיף, כמישהי פחותה ואף חינוך מבית מלמד כי עליך לשכב עם מישהו רק כאשר יש קשר מחייב ביינכם. לטעמי , לא כך הדבר.
האדם היחיד לו את חייבת דין וחשבון - הוא את לעצמך.
רק את יודעת מה את עושה בזמנך החופשי !!
אם את רוצה להיות נחשקת , לחוות תשוקה , להתענג על מגע , חום וליטופים מאדם שטוב לך איתו - לכי על זה בכייף. אבל, האם יש לך חיבור ריגשי לאותו ידיד מין העבר אווו, כאן ההסתייגות. בררי בינך לבין עצמך האם את יוצרת חיבור רגשי לאותו בחור ממקום של חוסר. אם באמת תרצי לבלות איתו בכיף , ללא מחוייבות , ממקום של הנאה מינית ושניכם מסכימים על כך - אני מברכת את מקום ההנאה הזה !
תראי אם החוסר שאת ממלאה הוא לא חוסר ריגשי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שם
justme2enjoy25/02/2008אני חייב לציין כי אני גבר נשוי והייתי בקשר עם מישהי לצורכי מין בלבד,
המין עצמו היה מדהים אבל תמיד היתה לי הרגשה כאילו אצלה זה יותר מזה,
במידה ואת מסוגלת להפריד לחלוטין בין שני הדברים אזי אומר לך, לכי על זה, לכי ותהני בלי הגבלה,
אם קשה לך להפריד בין השניים אזי אל תכנסי לשם, לרוב זה יביא כאב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירמי17/02/2008
אני גבר דתי שמחפש את הגבולות שלו ונמצא במסע לתוך עצמו.
תוך כדי זה חשבתי להתנסות גם בטנטרה.
אפשר לקבל המלצות, כיצד לעשות זאת ועם מי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה רווק?
טל19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנסות בטנטרה
לימור בנדל20/02/2008ההמלצה הכי טובה היא - להיות אתה .
קרא קצת מה זה טנטרה . כתוב בגוגל " טנטרה " וקרא קצת מאמרים מה זה אומר ללכת בדרך הטנטרה . יש להבין מה היא הדרך ולאן אתה הולך ב"התנסות" שלך ..
זו הההתחלה , במידה והחלטת כי אכן אתה מעוניין לחוות חוויה טנטרית אתה יכול להכנס לאתר " להיות טנטרה " של בועז שגב . להכנס לדף " מנחים " שם תוכל למצוא את דרכם של טובי מורי הטנטרה בארץ. קרא מהי דרכו של כל אחד מהם וראה לאיזו דרך אתה מתחבר וכך תחליט עם מי ..
שוחח עם האנשים שאתה חושב שילוו אותך הכי טוב במסע אותו אתה עובר וראה עם מי יש לך כמיה בטלפון , בשיחה ובנועם ההקשבה .. בהצלחה בכל דרך בה תבחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונה אני חש שהאורגזמות שלי חלשותאליאב12/02/2008
אני בן 40. יש לי בת זוג, ויש בינינו פתיחות רבה. האורגזמות שלי פשוט חלשות. לא מעבירות בי את אותם העוצמות של פעם.
מה ניתן לעשות בעניין ? האם יש טיפולים ואילו ?
תודה רבה
אליאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על עוצמות אורגזמטיות
לימור בנדל14/02/2008אליאב,
עוצמת האורגזמה שכל אחד מאיתנו חווה , תלויה מצד אחד בחוויות שעברנו באותו יום - האם אנו פנויים לכך נפשית . אם מישהו צעק עלי, התעצבנתי בעבודה , מישהו חתך / נכנס בי בכביש , עברתי ארוע מצער , לחץ פיננסי , הילדים לא נותנים מנוחה ועוד.. אנו מביאים זאת עימנו למיטה , הראש שלנו טרוד במקומות אחרים , בחווית היום ולא בחווית הרגע . כך תושפע מכך האורגזמה ותהיה חלשה הרבה יותר . אין צורך ב"טיפול" אלא אם חלילה מדובר בדיכאון או מצב עצבות כרוני אחר .
כל שעלינו לעשות הוא להקדיש מעט זמן להוויה של הביחד שלנו לפני הסקס. להתחיל בליטוף , נשיקות , להרגיש את הגוף של בת הזוג בכל מיני דרכים : הרחה, ליקוק , רפרוף עם היד .. חיבור זה מביא אותנו לכאן ועכשיו של החוויה וגורם לנו להתחבר אחד לשניה. כך שכשתתחיל החדירה החיבור יהפוך להיות עוצמתי יותר, הפניות לחוות את האורגזמה מכוונת הרבה יותר וכך עוצמתה תהיה חזקה יותר. שם לב, באם מדובר בעוצמה מינית ירודה בגלל סיבות אלו ואחרות , ניתן ללמוד במפגשים טנטרים תרגילים נפלאים להעצמת האנרגיה המינית - אם ביחד ואם בזוג.
מצד שני ישנם הורמונים שעוזרים לנו לחוות עוצמות של אורגזמה הרבה יותר גבוהות. הורמונים אלו נקראים אנדורפינים . הם משתחררים בעת עשיית אהבה עם בני זוגנו , כשאנחנו עושים ספורט ואפילו כשאוכלים שוקולד .. המצב ההורמונלי בגוף משתנה עם הגיל , התזונה , מצב בריאותי , מצב נפשי , ספורט ועוד.. אתה יכול לבקש בדיקת דם פשוטה של ההורמונים, להיוועץ עם אנדוקרינולוג ולוודא כי בריאותית אין כל שינוי או סטיה בהורמונים. במידה והכל תקין , רצוי לשמור על אורח חיים בריא ולעשות הרבה אהבה , ממקום של תשוקה וכמיהה - במיוחד אם יחסיכם כה פתוחים כמו שציינת. שתפו זה את זו בפנטזיות הלא ממומשות שלכם , וחשבו ביחד איך ניתן להגשים אותן במידה והן מוסכמות על שני הצדדים . צרו מקום של ציפיה , מקום של התחדשו , עשו אהבה במקומות לא שגרתיים, שנו , גוונו .. באו למפגש טנטרי זוגי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך...
שי14/02/2008אני חושב על האפשרות לבוא לייעוץ. או סדנא זוגית.
כרגע אני חושש שעד כמה שהזוגיות שלנו פתוחה- היא עלולה להיסדק בסיטואציה כזאת.
האם לבוא לבד ולא לספר הוא לדעתך לא נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק הזוגיות
לימור בנדל17/02/2008ההפך הוא הנכון - מכיוון שיש פתיחות כה גדולה ביינכם , הזוגיות רק תתחזק.
מה שמפליא אותי זו שאלתך , שגרמה לי לחשוב שאולי אין בינכם פתיחות גדולה ..
תקשורת בריאה ופתוחה מאפשרת באופן גלוי שיחה על מפגש אישי יחיד עם בת הזוג ובידיעתה, באם העלת על דעתך " לא לספר " כאן תמונה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לגמור טוב יותרי.11/02/2008
שלום - אני מתקשה להגיע לאורגזמה, גם מגירוי הדגדגן ובטח שמחדירה- יש טכניקות מומלות במסגרת הטנטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה עצמית
לימור בנדל14/02/2008י. יקרה ,
בטנטרה אין "טכניקות" פלא לגמור טוב יותר.
טנטרה הינה מקום של קבלת העצמי כשלם.
אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז האורגזמות הרבה יותר חזקות כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית ההעצמה הזוגית.
אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה . אנרגיה זו יכולה להשפיע ישירות על האורגזמה ולעיתים אף על חוסר באורגזמה. החסימה הרגשית מאוד גדולה כך שאני חוסמת מעצמי את האורגזמה.
אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה פתוחה לחלוטין במיניותה ולא תתבייש לבקש מה שהיא רוצה , להדריך את בן זוגה שיגע בה טוב יותר, איך שהיא אוהבת ובעיקר תשדר החוצה כי היא אישה מפתה וחושנית ללא הצורך להתבייש בכך. אישה שמקבלת את עצמה לא תתבייש להתבונן במראה בין רגליה על הפרח שנמצא שם ותביא את עצמה במגע אישי לשיא האורגזמתי.
המלצתי : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי. בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך. אם באמת אין שום בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנה ליחידיםיוליה10/02/2008
שלום, האם יש סדנא שהיא לנשים בלבד? האם בשלב מסויים צריך להתפשט, או שכל אחד על פי רצונו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סדנאות טנטרה לנשים בלבד
לימור בנדל10/02/2008יוליה יקרה,
הכנסי לאתר " להיות טנטרה " שם יש לך סדנאות שונות ומגוונות.
בתוכן תוכלי לאתר סדנאות לנשים בלבד אשר מועברות ע"י טובות ממנחות הטנטרה בארץ !
אכן, בשלב מסויים בסדנאות טנטרה בנות 3 ימים יש רצון לההתפשט , אך תמיד נשמר הגבול. במידה ומי מאיתנו לא מעונינת להוריד את בגדיה היא יכולה להשאר איתם. כך כל אחת עושה כרצונה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרגשות ברגעים לא נכוניםזאב07/02/2008
אני מורה, וכידוע התלמידות מגיעות בלבוש חושפני במיוחד לאחר שיעור התעמלות
יש לי שתי תלמידות שכאשר אני נכנס לשיעור והן אחר שיעור התעמלות אני לא מצליח להתאפק ומשתחרר לי -לפעמים זה ממש נראה -מה ניתו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות..
לימור בנדל13/02/2008זאב יקר ,
התרגשות היא תמיד ברגעים הנכונים.. זה הכי "כאן ועכשיו" .. כיף להרגיש את הכמיה הנפלאה המתחוללת בתוך הגוף, את הדם זורם בצורה מואצת ( גם אם זה למקומות שפחות נעים לנו שיראו ) הלוואי ותמיד תתרגש ותמיד תוכל להרגיש בצורה כזו נפלאה את ההתרגשות בגופך.
הבעיה היא בסיטואציה , הרהרתי לעצמי איך תוכל לפתור את המצב..
אעלה בפניך את הפתרונים שאולי יעזרו לך..
ראשית , אתה יודע מתי קיים שיעור ההתעמלות , שהרי הוא לפני השיעור שלך. קבע חוק - אתה המורה . אין להכנס לשיעור שלך בלבוש חושפני. ציין בפני תלמידותך , כי עליהן להכנס לשיעור בלבוש המכסה אזור חשוף זה או אחר. אתה המורה - אתה הקובע. במידה ואתה בוחר לא להשתמש בסמכותך , שאל את עצמך , כמה אתה באמת רוצה לעשות משהו בנידון וכמה באמת זה מביך אותך כמו שתארת בשאלתך. אתה אדם בוגר, קח אחריות על ההתנהלות שלך , באם באמת היא חשובה לך. אתה מורה ומראה דרך לתלמידים שנמצאים מולך. אל תשכח זאת אף פעם !
שנית, אציע לך אם ביכולתך ללכת לשרותים , לפני שבנות המין היפה חוזרות לכיתתך בלבוש חושפני , ולשחרר את עצמך. ידוע שלאחר שחרור האיבר עצמו נמצא במנוחה ( איני יודעת כמה אתה צעיר וכמה מהר הוא ישוב להתרומם ). מקום זה יאפשר לך מרווח זמן והתרגעות כאשר תפגוש בכיתה את התלמידות. עשה זאת בצינעה. שם לב כי אין תלמידים שיכולים לראות או לשמוע את מעשיך. לא כדאי שתהיה שיחת בית הספר יום המחרת.
הצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוש מהוראה עד שיעבור לך! אל תחמוד
אמיר16/02/2008כלומר אל תיכנס למצבים שלא תעמוד בהם בפיתוי
השמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי06/02/2008
אני בחור בן 30 ויש לי איבר מין קטן. משום כך אני מאוד סגור מבחינה מינית וכשאני נכנס עם אישה למיטה אני בישן וחסר ביטחון.
האם לימודי טנטרה יוכלו לשפר לי את הביטחון והפתיחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הטנטרה יכולה לעזור
אדוה וליאור נאמן06/02/2008אורי יקר
כל תהליך שבו תתמודד עם מצבים קשים או מגבלות עשוי לסייע לך להתגבר על הקושי.במהלך לימוד ותרגול טנטרי דימוי הגוף ישתפר וכך גם הפתיחות והיכולת להיות במצב אינטימי קרוב.
הלימוד והתרגול יכול להיות במסגרת אישית , זוגית או קבוצתית.
הנך מוזמן לבקר באתרי הטנטרה השונים ולמצוא את המנחה המתאים לך ביותר.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטנטרה מעצימה אותנו
רמי בוכניק02/05/2008היי
הטנטרה בראש ובראשונה מעצימה אותנו ונותנת לנו לקבל ולאהוב את עצמנו כפי שאנחנו על כל מה שיש בנו. הטנטרה בהחלט יכול הלעזור לשפר את הביטחון העצמי , פתיחות עם נשים וכיו"ב .
כמו כן אשר למיניות עצמה הטנטרה מסתכלת על כל התמונה ובטנטרה ניתן להבין שגודל איבר הוא רק חלק מתמונה כוללת וממש אבל ממש לא חלק חשובבתמונה ויש עוד הרבה חלקים הרבה יותר חשובים בתמונה הכוללת.
שווה לך למצוא מטפל או מטפלת שעוסקים בטנטרה אמיתית (ולא בדברים אחרים תחת השם טנטרה ) רשימה די רצינת אתה יכןול למצוא באתר 2BE ויש עוד מנחים רצינים
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוראביב01/02/2008
היי
האם במפגש ראשון הנשימות שאת מלמדת כהתחלה זה בעירום? חבר שלי היה אצלך ואמר שהוא לא התפשט בכלל ואת לימדת אותו טכניקות נשימות ועוד.. הוא לא מוכן לפרט והיה מקסים. וכשהוא הלך לנעמה ניר ובת זוגה מיד הם התפשטו והיה מגע רב ואינטימיות מעל המקובל והוא מסכם שהיה הרבה יותר אפקטיבי אצלך ושם היתה מבוכה רבה ומדובר בגבר חתיך מיושב בדעתו לא סתם...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי יחיד בזוגיות
לימור בנדל03/02/2008שלום אביב, אינני יודעת מי הוא בן זוגך וגם אם היתי יודעת, אינני מספרת על המפגש שלי עם אף אחד בפורום פומבי. יש דיסקרטיות מלאה . אינני יודעת באם במפגש זה או אחר עם מודרך השתמשתי בטקס "הסרת בגדים". אציין כי, אני מחליטה באילו כלים וטקסים טנטרים אני משתמשת במפגש עפ"י שיחה בכאן ועכשיו של המפגש.
אוסיף ואומר כי לכל דקה ודקיני יש שיטת מפגשים ותהליכים משלהם. כל אחד משתמש בכלים שהוא חושב שטובים ונכונים למודרך במסע או לתהליך שהוא עובר. דעתי היא לבטוח בבן זוגך שנמצא במקום פתוח ותקשורתי ומספר לך על חוויותיו מחד גיסא ומאידך גיסא.
שוחחי עימו על המסע שהוא עובר , על הדרך שמאפשרת לו הטנטרה .. סמכי עליו כי איננו חוצה קו אינטימיות שאינו נוח לך - במידה ושוחחתם על כך. במידה ואת חשה כי מפגש אינטימי ומגע מסויים שבן זוגך חווה במפגש זה או אחר פוגש אותך בגבול שעליך אינו מקובל כי את מרגישה שחוויה זו פוגעת לך בזוגיות - אימרי לו ! אל תתבישיי להסביר לו כי לטעמך האינטימיות והמגע שחווה הינה אינטימיות שלדעתך צריכה להיות רק איתך כבת זוגתו ולא עם מנחה טנטרה כזו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה טקס הסרת בגדים?
טל19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטקס הסרת בגדים
לימור בנדל20/02/2008טקס זה בא להסיר מאיתנו את ה mind ( מחשבות הראש ) , את מה שמפריע לנו להיות בכאן ועכשיו של המפגש. בטקס זה אין חובת הסרת בגדים פיזית. על כל אחד לנוע במרחב הגבולות של עצמו .שכן יש אנשים שיש להם גבול ברור ואינם יכולים להיות מול אנשים אחרים במערומיהם. הכל מתרחש ברגע של המפגש והכל נכון למסע המשותף שלנו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרון31/01/2008
האם יש מקום להומואים בטנטרה
האם יש סדנאות ב"להיות" שמשלבים זוגות הומוסקסואליים וסטרייטים יחד או בנפרד ?..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגות חד מיניים בטנטרה
לימור בנדל03/02/2008בווווודאי שיש מקום לכולם בטנטרה !
כל הסדנאות פתוחות לקהל הרחב באשר הוא , ללא אייפה ואייפה בגלל גזע או מין . הכל נעשה ביחד , אין דבר כזה בנפרד. טנטרה זהו מקום חופשי , פתוח ומזמין לכולם באשר הם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה ביחסי המיןאבי29/01/2008
היי,שמי אבי אני בן 42 נשוי באושר כ-18 שנה אב ל-2
אני ורעייתי מאושרים ואוהבים ויחסי המין שלנו הם חוויה צרופה שמחברת אותנו בצורה חזקה
מאד אחד אל השנייה,לאחרונה החלה להיות לי בעייה בליגמור ממשגל נרתיקי,וגם בחלופות האחרות
שאני נהנה מהם מאד לוקח לי הרבה יותר זמן ליגמור אבל בנרתיק אין על מה לדבר ,אני חושש שאישתי מתחילה להרגיש גם היא בשינוי וזה מתחיל להציק לה...היא שאלה אותי אם רחב לי למטה והאמת שזה באמת רחב מידי לאחרונה (פעם ,כשהייתה צרה יותר הייתה לי לדעתי בעייה הפוכה ,הייתי גומר
מהר מידי לטעמי) אני רוצה לציין שאני מתגרה מאד מאישתי ויש לי זקפה תקינה ואיבר המין שלי הוא
רחב וארוך מספיק כ-16.5 ס"מ איך לדעתך ניתן לפתור את הבעיה ? אגב גילה של אישתי הוא 40
ומבנה גופה רזה 1.68 ס"מ היא נראית צעירה מכפי גילה בכל הפרמטרים וממש יפה כך שאין לי בעייה של משיכה ותאווה מינית אליה להיפך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי ריצפת האגן
לימור בנדל03/02/2008אבי איש יקר,
החיוך לא ירד משפתיי בעת קריאת שאלתך. כל הפירגון הזה לאישה שלצידך, כל האהבה - ממש השראה לכולם. המשיכו בדרככם הנפלאה .
ולשאלתך, הקף הנרתיק משתנה אצל נשים עם הגיל ועם הלידות. מה שכן ניתן להסביר הוא שלנשים יש שרירים שנקראים שרירי ריצפת האגן. שרירים אלו נמצאים בפתח הנרתיק. באמצעות שרירים אלו אישתך יכולה לסגור על איבר מינך כאשר אתה חודר לתוכה ולכווץ עצמה חזרה סביבך. אמור לאישתך כי תרגול פשוט של כיווץ ושחרור השרירים יחזיר את רוחב הנרתיק למצב מכווץ יותר.
את השרירים ניתן לאתר כאשר האישה נותנת שתן בשרותים עליה להפסיק ולשחרר , להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה , כך לאורך כל השתן. לאחר מכן פעם ביום עליה להתאמן על השרירים האלו באמצעות שחרור וכיווץ השרירים 20 פעם, ניתן לבצע באוטו בפקק, בבית מול הטלויזיה, כשקוראים ספר... לאחר כשבועים - שלושה של תרגול יום, יומי קבוע השרירים חזקים דיים בכדי לסגור ולכווץ אותם בעת חדירה נרתיקית של האיבר הגברי. כך היא תוכל לסגור את השרירים על האיבר שלך ותוכל להרגיש אותה יותר.
אבל, קראתי שוב את דבריך ואני מוצאת כי יתכן ומדובר בך. ציינת כי " לאחרונה החלה להיות לי בעייה בליגמור ממשגל נרתיקי,וגם בחלופות האחרות שאני נהנה מהם מאד לוקח לי הרבה יותר זמן ליגמור " האם עברת שינוי כל שהוא בעבודה , שינוי שהשפיע עליך פסיכולוגית, אולי פטירה חלילה של אדם יקר או שינוי קיצוני שאינך חווה ביום , יום. לעיתים ארועים מחיי היום , יום משפיעים עלינו בתת המודע ובאים ליידי ביטוי בתוצאות כמו שפיכה אצל גברים או אורגזמה אצל נשים.
אציין רק עוד דבר אחד כי עם הגיל אצל גברים פוחתת רגישות האיבר ויתכן ואתה חווה כעת את השפעות הגיל על ה"תרגיל". ידוע כי שפיכה מהירה תהיה יותר בקרב הצעירים וככל שמתבגרים זמן ההגעה לשפיכה אצל גבר מתארך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך לימור.........
אבי05/02/2008לימור תודה לך , וכל הכבוד על פועלך באתר זה.
יצא לי ולאישתי לשוחח על כך (לפני שענית לי) ביוזמתה ,העלתי את נושא השרירים ואת התירגול(קראתי הרבה חומר באינט'),שמתי לב שהיא נלחצה מזה..אז אמרתי לה שבכלל כדאי והגיע הזמן ששנינו נתחיל להתאמן בחדר כושר היא בשביל לשמור על מה שיש יציב ויפה ואני בשביל סיבולת לב ריאה וקצת להכנס לכושר לא יזיק לי.
לגבי תרגול שרירי רצפת האגן עדיין לא יצא לנו לתרגל יחד(שומרים נידה -אבל לא דתיים)..אבל אני מקווה שיהיה בסדר .
אשר לאפשרות שאני עובר משהו כתוצאה מסטרס וכיו' זה בהחלט קרה לי כמה פעמים במהלך החיים
והתופעה אצלי היתה ממש קיצונית, הייתי בקושי מגיע לזקפה והמון פעמים קרה שגם שהגעתי לזקפה היא נפלה בלי התראה מוקדמת ובלי יכולת 'שיחזור' זה בהחלט היה סרט רע אבל דילגנו עליו והוא ניגמר ,אישתי הייתה גיבורה ממש בתקופות אלו. אני מניח ובטוח שגם בעייה זו תיפטר וגם
אם לא נילמד לחיות איתה לכל מתרגלים.. אנא,תקני אותי אם אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץמעניין28/01/2008
איך אני מגיע לייעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש ייעוץ
לימור בנדל28/01/2008שלום למתעניין,
בכדי להגיע למפגש יש לשוחח מולי ולקבוע.
מספר הנייד שלי מופיע בראש דף הפורום או בתוך הקישור לאתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני במצוקה רגשיתדנה27/01/2008
אני כל כך אוהבת את בעלי .אנחנו כבר 5 שנים ביחד והוא חסר מנוח ורוצה שנלך להנחיה טנטרית אצלך.אני ממש מתביישת למרות שאיתו אני ממש פתוחה מינית אבל אני מבינה שבאיזה שלב מסירים בגדים ומגיעים למגע בכל הגוף .איך אני אפתח ואראה אותו למשל נהנה ממגע של אישה אחרת כמובן מנחה-שלא רואה אותנו כאוביקט מיני זה ברור לי אבל אני רואה את זה אחרת. ומצד שני מתה לחוות...ולהיות עם בעלי כי אני יודעת שהוא יילך לבד בסוף ואני לא רוצה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש זוגי
לימור בנדל28/01/2008את כותבת לי ממקום כל כך אוהב וכל כך מפרגן לבעלך. האם את מה שכתבת העלאת בפניו?
מכיוון שציינת שאת מאוד פתוחה איתו מינית , כולי תקווה כי הפתיחות התקשורתית נמצאת שם תמיד , גם בחששות שאת מעלה בפני. האם שוחחתם על הנושא ? האם שתפת אותו בבישנות שלך בכל הנוגע להמצאות אדם שלישי איתכם במפגש הכל כך אינטימי שלכם?
אספר לך בכל אופן על המפגש הזוגי, תראי אולי זה יאפשר לך התבוננות על מפגש ממקום אחר.
מפגש זוגי הינו מפגיש מדהים שהדגש עליו הוא - שני בני הזוג. זהו מפגש עוצמתי מאוד ומתנה נפלאה לזוגיות שלכם. אני מנחה טנטרית - מה שאומר שאני נמצאת כל המפגש בצד ומנחה אתכם.
לכל אורכו של המפגש אני שמה דגש על גבולות - שלי ושלכם. אחת הפעמים שאני מעלה את נושא הגבולות שלנו הוא בטקס הסרת הבגדים. אנו יכולים להסיר איזה בגד שאנו מעוניינים להסיר רק אם אנו חשים בנוח , ממקום שנכון לכל אחד לעשות זאת. לפני כל הסרת בגד , אנו מבקשים רשות בקשה מהצד השני להסירו - כל אחד רשאי לאמר " כן / לא " לפי הסכמתו בכאן ועכשיו של המפגש.
גם אם יש לך חשש ראשוני מבית (הודות להיותך ביישנית) כי ערום בנוכחות אדם אחר שאינו בן זוגך מביך אותך מאוד וגורם לך לחצות גבול של עצמך,תוכלי להפתעתך למצוא את עצמך בעת המפגש עצמו במקום מאוד נינוח, שקט, רגוע ומאוד מאפשר ואז תרצי מרצונך החופשי להוריד בגד כזה או אחר. מפגש טנטרי אינו מחייב הסרת כל הבגדים - ניתן להשאר בתחתון וחזיה וגם הגבר יכול להשאר בתחתון ( ואגב, גם אני יכולה להשאר בבגדי ) . לא כדאי לקבוע משהו מראש - אלא לחוות את הרגע במפגש עצמו . את הכאן והעכשיו של המפגש הזוגי ברגע קיומו.
כתבת גם " ומגיעים למגע בכל הגוף" , כאן שוב נכנס עניין הגבולות. יש לגבר ולאישה אזורי מיניות - כאשר אנו באים לגעת אחד בשניה באזורים אלו , אנו מבקשים את רשות מקבל המגע : " האם אני יכול/ה לגעת לך באזור המיניות" - את יכולה להגיד "לא" . זה מרחב פתוח ומאפשר. אמירת הלווא מתקבלת בברכה כי זה המקום שלך - זה הגבול האישי שלך. אף אחד לא מכריח מישהו לחצות את הגבול האישי שלך . מפגש טנטרי הוא מקום צמיחה וגדילה של הזוגיות ממקום מכבד אחד של השניה . אני מאפשרת לכל אחד משני בני הזוג להיות במרחב הבטוח שלו כך שיוכלו להתעצם יחד , זה לצד זו. לא משנה המטרה - משנה הדרך בה צועד הזוג בכדי להגיע אליה.
חווית המפגש הזוגי מאוד מעצימה, ההנחיה של התרגילים הינה על החיבור הזוגי שלכם, על ההכרות שלכם אחד את השניה ממקום חדש , שעד כה לא הכרתם. במידה ולא נוח לך שאדם שלישי נמצא בחדר מנחה אתכם ומתבונן בכם בעת שאתם מתבוננים זה לזו בעיניים, מתקשרים במילים , נושמים ביחד, חווים מגע של אהבה אחד עם השניה - מפגש טנטרי עם מנחה אינו מקום שמתאים לך. אני ממליצה לך בחום לקנות דיסק + ספר שהוציא בועז שגב ( המורה שלי לטנטרה ) שמדבר על "אינטימיות טנטרית" ולחוות מפגש טנטרי זוגי בהנחיתו באינטימיות של שניכם עם הנחיה ממסך הטלויזיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרועי27/01/2008
כשאני מתרגל בזמן אוננות את כיווץ ושחרור "שריר המין" כלומר שכיווצו גורם לפליטה,
זה קצת מכאיב באשכים. בעצם כשאני מחזיק את השריר מכווץ לא יותר משניה לאחר מכן זה כבר מתחיל לכאוב, הכיווץ לוחץ על האשכים.
שאלתי היא מה אפשר לעשות כדי לא להרגיש "כאב"?
הבנתי שע"י "שליטה" מנטלית ניתן לעצור את השפיכה, כשהיא מתקרבת, וכך להבדיל בין אורגזמה ופליטה (באותו אופן שעוצרים שתן). האם חיזוק שרירי הערווה והמין גם משפיע על עיכוב או מניעת הפליטה בעת כיווצם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגול שרירי הסקס
לימור בנדל28/01/2008רועי יקר ,
בבקשה לך להבדק בדיקה פזיולוגית ע"י אורולוג בכדי לשלול כל בעיה בריאותית עליה יכול להעיד הכאב אותו אתה חווה בעת כיווץ והרפיית שרירי הסקס.
עניין השליטה בשפיכה הוא תרגול גם פזיולוגי , גם נשימות וגם מנטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשרון22/01/2008
מה עושים במצב של שפיכה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
לימור בנדל24/01/2008ראשית אציין, באם לא מדובר בבעיה פיזיולוגית ( גופנית ) אין צורך בטיפול תרופתי - ניתן להיבדק אצל אורולוג.
אענה משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).
כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.
בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.
תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...
אציין כי גבר שנמצא בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג ויש גם המגזימות יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה. שימי עצמך במקום מבין, מכיל , מודע ומקבל מקום זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)