מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאיתי05/06/2012
שלום,
הייתי במסעדה בחו"ל ואכלתי צ'יפס ושווארמה. על הצ'יפס היה משהו בצבע אדום איני יודע האם מדובר בדם. במידה ומדובר בדם של נשא האם ניתן להידבק כך באיידס במידה ואכלתי מאותו האוכל? קראתי שלא ניתן להידבק באמצעות מזון, האם מקרה זה הוא מקרה מיוחד? מה ההבדל בין מקרה זה לבין מין אוראלי? שכן במין אוראלי אם מתבצעת גמירה בפה ניתן להידבק
אשמח למענה כי אני לחוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2012אין כל אפשרות להדבק מן האוכל ולפחות אין אף מקרה שדבר כזה תואר בספרות במשך עשרים השנים האחרונות!!
לגבי הדבקה במין אוראלי- גם כאן המקרים שדבר כזה תואר מעטים מאוד אם בכלל. ההבדל הוא בשני דברים- הבליעה במקרה של מין אוראלי היא של השפיכה לבדה ושבתוכה ריכוז של נגיף גבוה מבלי ערוב של אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדים זריםדנה05/06/2012
שלום
העבירו לי מייל בו היה כתוב שצריך להזהר מאכילה במקומות שעובדים בהם סודנים וריתראים בנוסף היה כתוב שחמישים אחוז מהם חולים באיידס רציתי לדעת ובלי קשר לגזענות האם מאכילת שווארמה במקום שעובדים בו עובדים זרים אני יכולה להדבק באיידס?? אתמול הייתי בשכונת התקוה ואכלתי שם ולאחר מכן עלה בי פחד גדול שאולי נדבקתי באיידס-הם חותכים את הסלטים ומביאים את הפיתות במידה והם נחתכו בזמן שהם מכינים את האוכל ואני אכלתי מהסלטים שם יכול להיות שנדבקתי???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפה
ימית05/06/2012וגם היה לי פצע-נשכתי את עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובדים זרים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/06/2012בשום אופן לא נדבקים מאיידס דרך אוכל!!
הכתבה והשמועות הללו הם קשקוש אחד גדול.
ממש לא נכון ש50% מן הסודנים והאריתראים נשאים. לפי מה שאנחנו יודעים פחות מ 0.1 % נמצאו נשאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפו אפשר לבצע בדיקה לגבי גן CKR5ויקטור05/06/2012
שלום!
היפו בארץ אפשר לבצע בדיקת דם לגבי גן 5 CKR, המצביע על אי הדבקות בHIV .
ויקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפו אפשר לבצע בדיקה לגבי גן CKR5 - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/06/2012לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסעופר אטיאס04/06/2012
שכבתי עם בחורה דחפתי לה אצבע לפות..לאחר מכן החדרתי את האצבע לפה שלה ואחר כך התנשקתי איתה ..שאלתי היא האם קיים סיכוי להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/06/2012לא ממש אין כל סיכוי כזה !! לא רק שכמות הנגיף שיכולה להיות על האצבע היא זניחה אלא שהרוק מנטרל את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בהקדם!!!!אפי04/06/2012
שלום לכם אשמח עם תעזרו לי בהקדם לפני 4 חודשים הייתי אצל נערת ליווי בבית לא מכון! שכבנו לקראת הסוף בסקס נקרע לי הקונדום ומלהט הרגע המשכתי להכניס תזין למשך 30 שניות וגמרתי לה בחוץ על הבטן האם יש סיכוי להדבקות כלשהן? ומה כמות הזרע או הנוזל של הבחורה מהנרתיק צריכה להיות? ואם לא גומרים בתוך הכוס(סליחה על השפה) אלה בחוץ יש סיכוי להדבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אפי04/06/2012בהמשך לנכבת היום בבוקר עשיתי בידקת דם שיגרתית שנתנו לי מהקופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אפי04/06/2012האם בבדיקה כזאת אפשר לקבל סוג של כיוון גם אם הבדיקה לא ספציפית לאיידס או כל מחלה זיהומית אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
אפי07/06/2012תענו לי על השאלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אפי07/06/2012כל בדיקת הדם שעשיתי יצא טובה העם עדיין יש צורך בבדיקת איידס הכדוריות הלבנות והאדומות יצא בסדר גמור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בהקדם!!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/06/2012מאוד קשה להעריך סיכוי הדבקות בהנחה שהיא נשאית ואינה מקבלת טיפול- מה שקרוב לודאי לא נכון במקרה זה. איך שלא יהיה להערכתי הסיכוי במקרה שכזה הוא לא יותר גדול מ1 ל1000 וגם זה בודאי מוגזם .
השורה התחתונה שצריך לעשות בדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהדודו04/06/2012
קראתי בכמה מקומות שדם מחוץ לגוף מתחמצן לאחר כ-30 שניות ומת לאחר 5 דק'
השאלה שלי היא אם לאחר 30 שניות הוא מפסיק להיות מדבק באופן מוחלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/06/2012תלוי בכמות הדם ובכמות הנגיף בדם. אבל סדרי הגודל שאתה מזכיר נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שואל גם04/06/2012עם מדובר על 3 2 טיפות דם אחרי 30 שניות באוויר הדם מתחמצן ולא מדבק יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש להדבקה...?אלעד03/06/2012
קיימתי יחסי מין עם גבר שאני לא מכירה
יחסי המין היו מוגנים
במהלך היחסים גיליתי על היד שלי זרע של אותו בחור והייתי מצוננת ולא שמתי לב וקינחתי עם היד את האף ואני חושבת שהזרע בא במגע עם הנזלת שקינחתי
קראתי שמגע של נוזל מדבק עם רירית עדינה..מדבק
ואני מאוד לחוצה אני צריכה ללכת לטיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש להדבקה...? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012אין שום סיכוי להדבקה בדרך זאת שאת מתארת ולמיטב ידיעתי לא תואר שום מקרה של הדבקה כזאת. כמות הנגיף שעלולה היתה להיות על ידך ורירית האף אינם מאפשרים הדבקה גם אם היה מדובר בנשא מה שקרוב לודאי גם לא היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האיידס יכול לשרוד על מגבון לחותד``ר מרגלית לורבר03/06/2012
אני מידי פעם הולך למכוני מסאז'ים עם הרפיה שהמסאז'יסטית עושה לי ביד,
בפעם האחרונה שהלכתי היה לי פצע פתוח על הטבור בגלל צריבת חנקן.
הבעיה היא שאחרי שגמרתי - המסאז'יסטית שמה לי מגבון לחות על בטן כדי שאנקה את הבטן מהזרע.
אבל לדעתי המסאז'יסטיות לא רוחצות את הידיים שגברים גומרים וישר לוקחות מגבון לחות,
האם אפשר להידבק באיידס במקרה והמגבון לחות היה נגוע בזרע של גבר אחר?
כלומר האם האיידס יכול לשרוד על מגבון לחות שמסאז'יסטית נגעה בו אחרי שלקוח אחר גמר לה על היד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להידבק באיידס? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012אין כל סכנה להדבקות מן המגבונים שלא לדבר שלמיטב ידיעתי ונסיוני הן אינן משתמשות באותו מגבון לקליינטים שונים.!! החומר שעל המגבונים מחסל את הנגיף במידה שישנו שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לבדיקה.יניב03/06/2012
שלום.
קראו לי שתי מקרים החודש הזה הראשון קרה בתאריך :7.5.2012
והשני:22.5.2012
האם אני יכול לבצע בדיקת קומבו אחרי 21 יום על בסיס התאריך האחרון: 22.5.2012
האם זה גם יתן לי אינדקציה גם לגבי המקרה הראשון ?
או שאני צריך לבצע בדיקה בזמן אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לבדיקה. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012בדיקת הקומבו אחרי 21 יום נועדת לקבוע האם היתה הדבקה חריפה. אם היא שלילית זה עדיין מחייב לערוך בדיקה כעבור שבעה שבועות על מנת לשלול הדבקה. מכאן נובע שאם אכן אתה חושש מהדבקה בשתי החשיפות, על מנת להיות בטוח אתה צריך להבדק שבעה שבועות לאחר החשיפה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצר עזרה יעזור לי עם הלחץחסוי03/06/2012
נידקרתי מעט שהיה פתוח אבל לא ירד לי דם או משהו אני אומר במידע ועם מישהו אחר היה נידר מזה וירד לו דם אז עם יש אפשרות ליידבק מזה ??
לפי מה שאני יודע איידס יכול להעבור רק בכמות דם מסוימת למרות שלא ראיתי טיפת דם שם ולמרות שהנגייף לא חיי באויר במידע ואני טל טועה וגם שנידקרתי ממנו לט ירד לי דם הוא ניכנס לי כזה לעצבא לא יודע אני קצת מפחד אפשר עזרההבב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצר עזרה יעזור לי עם הלחץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012בכל הנסיבות שאתה מתאר אין כל סיכוי להדבקה. כפי שאתה בעצמך אומר- צריך כמות גדולה של דם וצריך פצע פתוח ומדמם או חדירה של חומר מדביק בכמות משמעותית לעומק- וכל זה לא קרה . הבעייה העיקרית שלך היא החרדה ובזה ראוי לטפל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואל גם03/06/2012
רציתי לדעת מה נחשב פצע עמוק או חתך עמוק שמאפשר הדבקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012פצע רחב שמדממם (יותר מ5 ממ לרוחב ) ובעומק שחודר את שכבת העור העליונה -יותר מ5 ממ לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...דנדי03/06/2012
רציתי לשאול אם יצא חיסון נגד איידס.. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012לדאבוננו עדיין לא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לפרופ'אני02/06/2012
לפרופ' שלום רב.
אני בלחץ..הלילה היו לי יחסי מין עם בחור שזו לא הפעם הראשונה שאנחנו ביחד,אלא השלישית.החדירות היו מוגנות בקונדום.אבל היום היה מין אוראלי(לא מוגן),הוא נתן לי(לא במיוחד הרבה),לעומת זאת אני ירדתי לו די הרבה,כשלאורך רוב הפעמים שירדתי,הרגשתי בתוך הפה שלי,את הנוזל המקדים,ואח"כ מן הרגשה כזו בגרון.בתחילת מאי ביצעתי את בדיקת הקומבו,בשביל להיות שקטה מהפעם הקודמת שהייתי איתו,ועכשיו ברוב טימטומי..שוב חזרתי על הטעות.מה אתה מציע לי,חשבתי לעשות שוב את הקומבו בעוד שבועיים,שלוש,מה עדיף יותר? ואח"כ בתום ה 7 שבועות אחזור על הבדיקה.פשוט כבד לי לחכות עכשיו 7 שבועות במחשבות ופחד.סליחה מראש על אורך השאלה שלי.
אודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלתי
אני02/06/2012רציתי רק להוסיף,שהבחנתי היום בצד שמאל של השפתיים שלי בתחילתו של פצע,מן סימן אדום כזה,שכל כמה זמן יוצא לי.ולגבי היחסים,היה גם החדרת אצבעות לפי הטבעת,אני לו,והוא לי,רק שאני גם חוששת שאולי באותו הזמן היה לו על היד הנוזל המקדים שהשתולל אצלו. האם הדברים שהוספתי אמורים להגביד את דאגתי?
תודה רבה לך פרופ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלתי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012בשום פנים ואופן לא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ'
אני03/06/2012לפרופ' סליחה..אבל לא הבנתי למה התכוונת בתשובתך,שאמרת בשום אופן לא.שכדאי לחכות את ה7 שבועות בכל זאת? ולמה בעצם לא לעשות את הקומבו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012שלום אביטל, סליחה על אי ההבנה! תשובתי היתה לחשש שלך לגבי החדרת האצבעות בלבד שלפי תאורך לא היוו כל סכנה להדבקה.
לגבי ביצוע בדיקה חוזרת אני לא נגד ובודאי לנוכח החרדה שלך. הסיכוי להדבקה שלך מאוד מאוד נמוך מה גם שאינך יודעת אם הוא נשא או לא. היית יכולה לפתור לך אלת כל הבעיות אם היית מבקשת מן הבחור לעשות בעצמו בדיקה לנגיף!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ'
אני03/06/2012קודם כל אודה לך על האדיבות והדרך בה אתה עונה לשאלות.ולגבי הבחור,אני לא יכולה לשלוח אותו לעשות את הבדיקה.בכל אופן לגבי שאלתי על העניין של המין האורלי שננתי לו,והנוזל הזה שרוב הזמן הרגשתי.הסיכוי לדעתך בזה גבוה להידבקות במידה וחלילה הוא נשא? ולבדיקת הקומבו,זה בסדר שאבצע אותה כשבועיים ויומיים מהארוע?
שוב,המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012הסיכוי להדבק ממין אוראלי כמו שציינתי מאוד נמוך ואין על כך סטטיסטיקה בכלל למעט תאור של מקרים בודדים בהם מי שנדבק תאר שהוא בלע את כל מה שבן הזוג שלו שפך בעת שגמר. ממה שאת מתארת להערכתי אין כל סיכוי להדבק גם במקרה שגבר היה נשא.
לגבי הבדיקה -הקומבו אם יצא שלילי בזמן שאת שואלת אינו מספיק לשלילה מוחלטת ויש צורך לבצע קומבו שבעה שבועות מן הארוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אני03/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום השמח עם תעזרו ליחסוי01/06/2012
נידקרתי מעט מהשפיץ שלו יכול להיות שלפני זה מישהו גם נידקר ממנו וזה יכול להביא לנצב של יידבקות. באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום השמח עם תעזרו לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/06/2012מה זאת אומרת נדקרת מהשפיץ- מהפין שלו???ואם כן מה פירוש נדקרת- הפין אינו דוקר למיטב ידיעתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו אנונימית אחרי 14-21 יוםמורן31/05/2012
שלום
היכן ניתן לבצע בדיקת קומבו באופן אנונימי בתקופה שבין 14-21 יום מהמגע החשוד
במידת האפשר באזור חיפה- עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
חבר31/05/2012ניתן לפנות למרפאה של משרד הבריאות למחלות מין ברחוב הפרסים בחיפה פתוח בימים ב'-ד' משעה 16:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי למרפאת הפרסים עושים בדיקה רק
מורן01/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)