מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סיבה לחששאבי05/06/2011
שלום רב,
לפני יומיים נפגשתי עם חבר שבעברו הוא קיים מין לא מוגן בתאילנד לדבריו נבדק והבדיקה שלילית. ראיתי שהוא מפוצץ חצקון ואח"כ הוא טפח עליי באזור שיש לי פצעונים, לא ידוע לי האם הפצעונים שלי מדממים, האים יש סיכוי ברמה תיאורטית ומעשית להדבק חלילה בכזה אופן? אני בלחץ, האם מגע של דם על פצעונים עלולה לגרום להדבקה? אנא ענו לי ואמרו לי מה לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיבה לחשש - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011אין סיכוי להדבקה בנגיף האיידס באופן שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלרוני04/06/2011
שלום ד"ר,
היתה לי חשיפה עם מישהו שהגיע ארצה מאפריקה, קראתי שיש זנים שנפוצים באפריקה ( מסוג O ו N) של HIV האם הבדיקות הנהוגות בארץ יזהו אותם? או שמא עלי להיבדק בבדיקה מיוחדת.? למי עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם לעמות זו שאלה חשובה
רוני05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/06/2011הבדיקות בארץ מכסות את כל הזנים כולל אלה שציינת
תיגש ותעשה בדיקת אלייזה רגילה 8 שבועות אחרי החשיפה או קומבו 3 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאני03/06/2011
ד"ר שלום רב,
אני מאוד מודאגת.
הייתי מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לשעבר. בכל הפעמים החדירה בוצעה עם קונדום.
אך נהגנו לחכך את איברי המין אחד של השני ללא קונדום.
אני בטוחה שהיה נוזל זרע בעת החיכוך. האם קיים סיכוי להידבק למרות שהחדירה עצמה בוצעה עם קונדום?
האם עליי להיבדק? אני מאוד חוששת...
אשמח לקבל תשובה בהקדם,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011ככל שהמגע יותר אינטנסיבי כך גדל הסיכוי להדבקה. אין לשלול לחלוטין אפשרות של הדבקה באופן שתיארת אך הסיכוי נמוך. אם את חרדה הפתרון ההגיוני ביותר הינו לבצע בדיקה ולהשתחרר מהדאגה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
אני05/06/2011האם היית מציע לי לבצע את הבדיקה גם אם לא הייתי חרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתמשה02/06/2011
HEPATITIS Bs Ag - negative
HEPATITIS bclgm - negative
HEPATITIS Bs Ab -0.23- negative miu/ml
HEPATITIS Be ab - negative
HEPATITIS bc ab tot, - negative
מה המשמעות הבדיקה בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011משמעות הבדיקה שאינך חול ה ולא חלית בעבר בצהבת B , כמו כן אינך מחוסן , או מכיוון שלא חוסנת או כי החיסון דעך עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתן01/06/2011
שלום ד"ר,
ידוע שקיימים שני זנים של נגיף האיידס: HIV-1 ו HIV-2 שאלותי הן:
1. האם שני ההזנים מכילים את החלבון הנגיפי P24?
2. האם בדיקת הקומבו הנהוגה כיום בארץ מסוגלת לזהות את שני הזנים? כלומר גם את הנוגדן לשני הזנים וגם את האנטיגן?
3. מתי בדיקת הקומבו תהא בדיקת הסקר? ומה אז תהא תקופת החלון?
4. האם לשני הזנים הנ"ל אותה תקופת חלון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
איתן01/06/2011מה ההבדל בין הזנים מבחינה ביולוגית? היכן נפוץ כל זן מבחינה גיאוגרפית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
איתן03/06/2011ברור לי שבבדיקת הקומבו הרכיב של הנוגדן מזהה את שני הזנים. מה שלא הבנתי זה האם רכיב האינטיגן בבדיקה גם מזהה את שני הזנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת אחרונה
איתן03/06/2011מקריאה ברשת הבנתי שהנגיף מסוג HIV-2 אינו מכיל את האנטיגן P-24 אלא P-24 האם זה נכון? אם כך לבדיקת הקומבו אין ערך מוסף עבור גילוי מוקדם של HIV-2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לתוספת
איתן03/06/2011במה שכתבתי קודם היתה שגיאת כתיב זו השאלה
מקריאה ברשת הבנתי שהנגיף מסוג HIV-2 אינו מכיל את האנטיגן P-24 אלא P-26 האם זה נכון? אם כך לבדיקת הקומבו אין ערך מוסף עבור גילוי מוקדם של HIV-2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בדיקתמשה01/06/2011
שיתי בדיקת דם בשם lg-total וערך 1173.0 וכל פעם שאני עושה בדיקת דם יורד
האם זה קשור לאיידס
האם אני צריך לעשות בדיקת לאיידס או ל hiv לאן לפנות בבקשה אני לחוץ פחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בדיקת - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011גם אם היא נמוכה מפעם קודמת, רמת ה Ig הינו תקין ולא מצביע על מחלה. ללא קשר אם הנך חושב שנחשפת לוירוס ה HIV בעבר עליך לבצע בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה ואיידסמירב01/06/2011
שלום,
אבקש לדעת באם חולה שמתלונן על תסמיני מחלת הנשיקה ישלח בכל מקרה לבדיקת אייידס , גם אם אינו שייך לשום קבוצת סיכון , (_נשוי) ?
האם בדיקה שכזו במקרים כאלו היא דבר שבשגרה ? גם אם החולה יצהיר שלא קיים יסים לא מוגנים? או שמדובר בברור מאוחר יותר או לפי מה שהחולה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה ואיידס - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011תסמונת המונונוקליאוזיס הקרוי בלשון העם "מחלת הנשיקה" יכולה להיגרם משלל וירוסים ואורגניסמים אחרים . אחד הוירוסים שיש לקחת בחשבון הוא וירוס האיידס .
גם אדם נשוי יכול מצוא את עצמו בסיטואציה בסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק כך?אייל01/06/2011
היי
שאלה קצת מביכה
דחפתי את האף לפי הטבעת של בחורה לדקה שתיים
האם ניתן להידבק כך בHIV?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להידבק כך? - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין01/06/2011שלום רב,
איני ער למיקרה של הדבקה בצורה כזו וגם ברמה התיאורטית הסיכוי אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתמשה01/06/2011
עשיתי בדיקת דם בשם lg-total וערך 1173.0 וכל פעם שאני עושה בדיקת דם יורד
האם זה קשור לאיידס או ל hiv בבקשה אני לחוץ עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת - תגובה
מדובר ברמה תקינה של נוגדנים בדם. גם אם היא ירדה מעט מאז בדיקה קודמת , זה עדיין יפה בתחום הנורמה.
דווקא במיקרים של הדבקה ב וירוס האיידס יש נטיה לרמה גבוהה של נוגדנים בשל פגיעה בויסות יצירת הנוגדנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיריב31/05/2011
שלום ד"ר,
היום הלכתי ברחוב כשאחד האנשים ירק ואני חושש שמא חלק מהרוק שלו חדר לעיני. אציין שאותו אדם נמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף ה HIV
אשמח אם תתייחס לשאלות הבאות:
1. האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס?
2. לא הבחנתי בדם אולם במידה והוא סובל מדלקת חניכיים האם זה מגביר את הסיכוי?
3. האם עלי לקבל טיפול מונע?
4. כיצד היית נוהג לו היית במקומי? לדעתך ניתן להניח לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רוק אינו מכיל כמות מספקת של וירוס פעיל על מנת להדביק. לחשוב על שרשת מיקריות שבה:
1) אותו אדם בכלל נשא
2) היה דם בכמות גדולה ברוק
3) כמות גדולה מספיק של דם הגיעה לעינך
היא בלתי סבירה בהחלט ולכן איני חושב שיש מקום לטיפול מונע. איני ער כלל למיקרה כזה של הדבקה מנסיוני או בסיפרות. אם הייתי במצבך לא הייתי עושה מאומה.
יחד עם זאת איני מכיר את עברך כך שאומר שתמיד כדאי לבצע בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותוספת
יריב01/06/2011אין לי שום גורמי סיכון מלבד הנ"ל. לגבי נשאותו של אותו אדם, איני שופט אדם לפי מוצא, גזע או מין. אבל, לפי הפירסומים האחרונים הוא משתייך לאחת הקבוצות ש 30% נושאים את הנגיף. האם זה משנה לעניין הסיכון להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותוספת - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2011סיכויי ההדבקה הם 0 גם אם היה ידוע שאותו אדם נשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יוני09/06/2011לך תזדיין יא גזעני מסריח, הלוואי ומישהו ידביק אותך במחלה הזו שאתה כל כך נרתע ממנה, הלוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור לורבר ?מיכה31/05/2011
האם יובש בפה לפעמים , מדי יום ולפעמים פעם ביומיים שלושה
קשור לתופעות לוואי של איידס ?
אולי זה קשור לכדור שאני לוקח מידי יום שרשום בהוראות שיכולות להיות תופעות לוואי כגון : יובש בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיך עם השאלה ד"ר לורבר
עמוס01/06/2011יש גם הרגשה של שפתיים יבשות ... והפה לפעמים יבש ליום מלא ולפעמים לא יבש בכלל...
וגם קצת לשון לבנה בחלק האחורי הפנימי יותר..
יכול להיות כבר אחרי 6 ימים ממקרה , קשר לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שענית למישהו שאין קשר...
עמוס01/06/2011ראיתי פה תשובה לשאלה דומה , שענית לשואל/ת
שאין קשר לאיידס .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שענית למישהו שאין קשר... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/06/2011אין קשר לאיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלברט31/05/2011
ד"ר יקרה שלום רב,
שאלה קצת הזויה ומלאה בהנחות שאין להן בסיס אך מטרידה, אתקצר את המקרה לעובדות בלי סיפורים לנוחיותך- אם אדם שכוסס ציפורנים עד הבשר ממש, בהנחה שהוא נשא חלילה, נוגע בחפץ שעובר אליי ונניח שטיפת דם קטנה נוגעת באותו חפץ, בהנחה הייתה טיפת דם חלילה בחפץ ולערך שלוש דקות אחרי השתמשתי באלכוג'ל (ג'ל סטנדרטי שקיים היום בשוק שמכיל אלכוהול, אח"כ ראיתי שכתוב עליו לא לחיטוי רפואי) וממש לאחר מכן (כאקט הזוי של עובר סטריליות) מורח על פצעון גדול יחסית שהיה לי בגב אלכוג'ל, לא יודע אם הפצעון בגב היה פתוח או סגור או נפתח כתוצאה מהמריחה, מרחתי קלות לערך שלוש-ארבע שניות, האם קיים סיכון הדבקה?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011הזוי מדי בכדי להתייחס - סלח לי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחד מאודyadin30/05/2011
אני מאוד מפוחד
אני הייתי הולך הרבה לזונות רחוב תמיד קיימתי יחסי מין עם קונדום אם כי לפעמים מין אוראלי היה בלי קונדום והיה פעם או פעמיים שגמרתי להם בפה
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם זונת רחוב ונקרע הקונדום יש לציין שהיא מיד שמה לב ואמרה לי להוציא וזה מה שעשיתי ולא המשכנו הלאה האם יש פה סיכוי להדבקה אם היא נשאית? ומה לגבי הפעמים שבהם קיבלתי מין אוראלי בלי קונדום? אני מאוד מפוחד אשמח לקבל תשובה מרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011ראשית - "שימוש" קבוע בזונות רחוב מהווה סכנה משמעותית לאיידס ומחלות מין אחרות
מומלץ להשתמש תמיד בקונדום גם במין אוראלי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד מאוד
yadin31/05/2011זה בטוח הבנתי ולמדתי לקח לעולמים!!!!
השאלה לגבי הידבקות באיידס במין אוראלי ?
ובמקרה שנקרע הקונדום אבל מיד הוצאתי ולא המשכנו (יש לציין שיומיים קודם גילחתי את שיער הערווה והיו לי גירודים ופצעים שם)
בבקשה אם אפשר לקבל תשובה מפורטת זה מאוד יקל עלי בשיקום שלי הנפשי והפיזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011אפשר להידבק במין אוראלי גם במחלות מין אחרות
כאשר נקרע הקונדום רצוי לפנות למיון תוך 48 שעות לקבל טיפול מונע PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע קונדום
יאיר14/06/2011מה לגבי הגילוח של שיער הערווה ופצעים במקום האם במקרה שנקרע קונדם עם זונת רחוב במין ווגינלי זה מגביר את הסיכון בגלל הפצעים של הגילוח?
והאם יש הבדל בין כמה שניות מרגע שנקרא הקונדום ועד שהוצאתי..... לדקה או 2 של מין כשנקרע קונדום?
אני מבין שאת/ה עסוקים מאוד פה בשאלות ולכן אני אודה מראש אם תוכלו להרחיב לפרטים של השאלה שלי אני מאוד לחוץ מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור מרגלית לורבר-שאלהללא שם28/05/2011
אם מכניסים אצבעות מכף היד לפה על הלשון ומתחת ללשון
ומרגישים טעם מר או טעם לוואי , זה קשור או איזה סימן לתסמין לאיידס ?
או לא בכיוון בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור מרגלית לורבר-שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011אין לזה שום קשר לאיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי מגע חשוד יש סמפטומיםליאת27/05/2011
במידה ומישהו נדבק באיידס תוך כמה זמן פחות או יותר אמורים להופיע סמפטומים כגון חום בלוטות לימפה פטריית קנדידה וכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולגבי טיפול מונע
ליאת27/05/2011כמה זמן אחרי המגע החשוד ניתן לקבל טיפול מונע בבית חולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן אחרי מגע חשוד יש סמפטומים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011לבודדים יש סימפטומים סמוך להדבקה - תוך כחודש
רוב האנשים לא מגלים כל סימפטומים ועשויות לעבור שנים עד שהאדם יחלה באיידס, דהיינו יופיעו סימנים וסימפטומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)