מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותאבישי30/06/2011
ד"ר שלום,
תודה על פועלכם וסליחה על השאלות לתכיפות.
.
שאלה ראשונה- האם אלכוהול 70% מחטא איידס? נניח דם שהיה על משטח ונגעתי בו אם ניקיתי את היד עם אלכוהול 70% אז זה מספיק?
שאלה שניה- נשקתי למשהו בזמן שהיו לי שפתיים סדוקות לא מדממות האם במידה והיה טיפת דם מזערית מהצד השני האם קיים סיכון, חצי שעה אחר כך פיצצתי פצעון סגור בצד השפה וירד לי דם מהמקום נהיה מעיין פצע פתוח של פצעון מפוצץ, האם איידס יכל להשאר לי על השפתיים ולהכנס לפצעון המדמם לאחר חצי שעה? כלומר האם איידס יכל כוירוס להיות על שפה חשופה ולחדור לפצעון שפוצצתי אחרי חצי שעה?
שאלה שלישית- הייתי בשירותים ציבוריים מטונפים, שתן על הרצפה ולא יודע מה הלך שם, למחרת בבוקר צחצחתי נעליים ככה שהיד שלי נגעה בסוליית הנעל, האם יש סיכוי שאיידס יכל לשרוד שם לאחר בערך מעל 10 שעות?
תודה,
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי להרגיע מעט
מישהי30/06/2011נגיף האיידס לא עובר במגע עם העור. אם הוא לא חודר דרך הרקמות הריריות (עין, פצע פתוח וכו') אין הדבקה.
מלבד זאת, הנגיף מתחמצן במגע עם האוויר, ושורד בין 20 שניות ל-5 דקות באוויר הפתוח (תלוי בתנאי הלחות והטמפרטורות) ולכן אין סכנה בטווחי הזמן שתיארת
מובן שהם יענו לך יותר טוב, אבל אולי עזרתי קצת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמישהו יעזור לי אני אובד עצותיוסי30/06/2011
שמי יוסי בן 23 לפני כ4 שנים עשיתי סקס לא מוגן פעם 1 עם בחורה לא הכי אסטתית ועכשיו התחילו להופיע לי כל מיני כתמים ורודים על הגוף..
אני מפחד מאוד ללכת לעשות בדיקה ולכן יש לי כמה שאלות
אם אני הולך לעשות בדיקה וחס וחלילה יוצא חיובי האם אפשר לשמור על זה בסוד שהרשויות לא ידעו על זה?
שמעתי שיש תרופה שצריך ליטול כל יום , האם אפשר להשיג אותה לא דרך בית מרקחת?
לפי מה שקראתי הבנתי שעושים בעיות לנשאים בלקחת משכנתא ועוד כל מיני דברים , האם אפשר לשמור על זה בסוד ובנוסף לקבל טיפול רפואי ?
אשמח אם תענה לי אני בלחץ מטורף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מישהו01/07/2011היי יוסי,
אני לא רופא ולא מומחה, אז ככה, גם אני בעברי קיימתי יחסי מין לא מוגנים נבדקתי אצל ד"ר סרג' ב"ה שלילי, אולם החשש לא עזב אותי ככה ששאלתי ועדין שואל מספיק שאלות. קודם כל אתה מקדים את המאוחר עם השאלות בחלק האחרון של השאלה! אבל אשתדל לענות לך למיטב ידיעתי.
ראשית, כולם אמרו לי שיחסי מין לא מוגנים, כשמם הם מעמידים אותך בסיכון, אבל שים לב להסתברות א. הסבירות להדבק ממגע מיני חד פעמי לגבר עומד על 0.3% סבירות מאוד נמוכה. ב. אתה לא יודע כלל שהבחורה ששכבת עימה נשאית. (אתה יכול להתקשר אליה בנחמדות ועדינות והתנצלות ולשאול אותה אם היא נבדקה בעבר, אבל זה לא במקום בדיקה זה רק בשביל להוריד חשש).
שנית, בנוגע לאדמומיות, גש לרופא עור ותיועץ עימו, אולי זו אלרגיה, אולי גירוי מקומי וכו'....
שלישית, בנוגע לבדיקה אתה חייב את זה לעצמך כי אף אחד שתדבר עימו לא יגיד לך בסדר אל תיבדק, סיכוי קלוש שנדבקת מהמגע החד פעמי בפרט שלא כתבת שקיימת יחסי מין עם נערת ליווי בתאילנד וגם אז הסטטיסטיקה עומדת בעינה.
בנוגע לכדורים, למיטב ידיעתי, כן נשא לוקח כדורים לכל החיים ותוחלת חייו אינה משתנה, בנוגע לאנונימיות, תוכל לעשות בדיקה אנונימית אצל ד"ר סרג' או אצל כל רופא אחר שעושה בדיקות נראה לי שגם בוועד פשוט תבקש להיות אנונימי. בנוגע למשכנתא הבנתי שהיום נשא יכול גם לקחת משכנת, אולם אתה ממש מקדים את המאוחר.
ממליץ לך ללכת להבדק,
אני מאחל לך המון בריאות.
מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
מישהו01/07/2011כמעט שכחתי, אם תרצה לדבר אתה מוזמן לפנות אליי למייל.
אני אנסה שוב להרגיע אותך ולומר לך שאיידס זו מחלה יחסית נדירה, אל תחשוב על זה, פשוט לך להבדק, אם תרצה אבוא איתך לד"ר סרג' ואעשה גם כן בדיקה כי מאז הבדיקה האחרונה שעשיתי קרו כמה דברים שגם אני חושש בגינם, שורה תחתונה עדיף לדעת- א. בשביל שלוות הנפש, ב. בריאות, ג. אחריות לפרטנרים ליחסי מין.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי , הרגעת אותי כנס רגע
יוסי04/07/2011אשמח להמשיך לדבר איתך במייל אם תשאיר אותו..
תודה רבה על הזמן שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמישהו יעזור לי אני אובד עצות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/07/2011תוכל לעשות בדיקה אנונימית בועד למלחמה באיידס
רק אחרי שתקבל תשובה שווה יהיה להתייחס לכל שאר השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הידבקות באיידסמודאג מאוד30/06/2011
שלום,
לפני עשרה ימים ביצעתי מין אוראלי בבחור אחר. לא היתה שפיכה בפה שלי, אך הקאתי וצחצחתי שיניים ממש לפני-כן ואולי היה נוזל שפיכה מוקדמת שלו.
בשלושת הימים האחרונים אני מרגיש חולשה וחום, וכן וכאב גרון קל עובר וחולף. ייתכן שיש לי פריחה קלה ומקומית מאוד מאחורי אחת הידיים. קראתי שאלו הם תסמינים ראשוניים להידבקות באיידס.
אני מתכוון להידבק בעוד חודשיים, אבל בינתיים רציתי לדעת - מהם סיכויי ההידבקות? אני מאוד מאוד מודאג.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ, אשמח לתגובתכם כי אני מוטרד
מודאג מאוד02/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הידבקות באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/07/2011לא חייבת להיות שפיכה כדי להידבק
אתה חשוף להדבקה במחלות מין אחרות כמו סיפיליס וזיבה - גש לרופא להיבדק !
לגבי בדיקה ל HIV תוכל לעשות קומבו שבועיים אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלייזהא28/06/2011
בדיקת אלייזה אחרי 7 שבעות 52 יום אמינה .לא צריך לחזור עליה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011רמה העקרונית בדיקת האלייזה אמינה אחרי 8 שבועות. ברוב המקרים גם 7 שבועות מספיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה חשובהאנה28/06/2011
ד"ר תודה על תשובתך.אני שיננית וטיפלתי בנשא איידס ,אמרת לי שאי אפשר להדבק אם לא נידקרים.למזלי לא נידקרתי.אך מה אם עפה לי אולי טיפה של רוק או דם לעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011את אמורה לטפל עם מסכה ומשקפיים בדיוק על מנת להמנע מארוע של חשיפת העינים לדם.
אם היה אכן ארוע כזה, מומלץ היה לטפל טיפול מונע PEP
מאחר ועבר כבר זמן - תעשי בדיקת קומבו שבועיים אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטות שיטחיותאבינועם27/06/2011
ד"ר שלום
היום קיבלתי כמות של ספרים חדשים, אחרי עשר דקות שהם עמדו בתוך שקיות נילון רגילות (סגורים אבל לא אטומים השקיות היו קרועות קצת בגלל הפינות החדות של הספרים) פתחתי אותם והתחלתי למיין, בכול אופן אחזתי מס' ספרים בבת אחת ונשרטתי בכמה מקומות ביד, לא ירד לי דם אבל לא התעסקתי עם השריטות יכול להיות שאם הייתי לוחץ עליהם אז היה יורד קצת דם. בכל אופן הסתכלתי על הספרים וראיתי כמה נקודות אדומות בפינות, אני לא יודע אם זה דם או אם השליח שהביא לי את הספרים נישרט כי הפינות של הספרים מאוד חדות. בהנחה שמדובר חלילה בדם של נשא שבמקרה הגרוע עמד עשר דקות באויר בשקיות ניילון הקשורות (הייתי במקום ממוזג) לא היה מדובר בכמויות של דם אם זה בכלל דם, בהנחה שכן האם יש חשש הדבקה אם זה שרט אותי שריטה שיטחית (לא עמוקה) שיתכן שעברה את העור? אני ממש חושש, האם החשש מוצדק? האם יש איזה שהוא סיכון?
לתשובתך אודה, אנא אם יש איזה שהוא חשש או צורך בבדיקה אמרו לי בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטות שיטחיות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011לא נשמע לי כארוע מסכן בהדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסיאיר27/06/2011
ש לי שאלה האם אחרי שנתיים מרגע החשיפה עדיין בדיקה רגילה תזהה אם נדבקתי או לא?
כי הבנתי שיש משמעות לחודשיים או שלושה מרגע החשיפה
ועוד שאלה האם בדיקת רוק אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011בדיקות האלייזה אמינות החל מחודשיים אחרי החשיפה
דהיינו, גם שנה, שנתיים וכו אחרי הארוע הבדיקה אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מאודמישהי27/06/2011
כבר שנים רבות מתרוצצות שמועות על הדבקות מכוונות במועדונים. הלכתי עם ידיד טוב לרקוד, ולפתע הרגשתי דקירה בצד שמאל. לא יודעת אם דמיינתי או לא, אבל הסתובבתי במהירות ולא ראיתי דבר. בכל זאת, נותרתי דואגת, והייתי שמחה לדעת מספר דברים:
א. במידה ואכן אדם רוצה להדביק אדם אחר במכוון דרך מחט שהוא דוקר אותה ונמהלת בדמו הנגוע- האם בכל זאת החשיפה של הדם לאוויר לא משמידה את הנגיף כמעט מיידית? האם הדקירה אחר כך של אדם אחר לא חסרת משמעות? תוך כמה זמן מושמד הנגיף?
ב. האם יש צורך ללכת להיבדק?
ג. האם יש צורך בכמות מסויימת של דם על מנת להידבק? בכל מקרה הדקירה לא הייתה חריפה, וכשחזרתי הביתה לא ראיתי סימן מיוחד
אני מאוד מודאגת ואשמח אם תענו במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שהיו נקודות על הגוף אך הן
מישהי28/06/2011עשויות להיות גם טבעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם אין השפעה של הביגוד
מישהי28/06/2011אם זה נעשה דרך הביגוד האם זה מונע חיכוך חד עם הנגיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
מישהי30/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי בעבר שאלה זהה
אבי30/06/2011היי שלום,
תראי אני לא מומחה ולא רופא, שאלתי בעבר שאלה זהה, אף התקשרתי ושוחחתי עם מס' רופאים מומחים בתחום עליהם נמנים- פרופסור רשפון, ד"ר איציק לוי וד"ר סרג' גרדשטיין.
אז ככה, ראשית התיאוריה הזו של הדבקה מכוונת אף פעם לא הוכחה וככול הנראה מדובר בשמועות, כמו כן אף אחד לא טען שנדבק בכזה אופן. (אותי התשובה הזו לא הרגיעה). שנית, בנוגע להתמצנות הנגיף באויר, בועד אומרים שהנגיף מתחמצן תוך שניות באויר ככה שכבר האינפקטיביות של הנגיף נפגמת (גם התשובה הזו לא הרגיעה אותי).
הפרופסור הרופאים לעיל אמרו לי מפורשות שככה לא נדבקים באיידס! ראשית הדם לא נכנס לך ישירות לוריד! שנית, לא מדובר בכמות מספקת, קרי "מנה מדביקה". לידיעתך הסיכוי להדבק מדקירה ממחט חלולה כזו שמשמשת צוות רפואי בדקירה מייידית עומדת על בערך 0.2%. אז במקרה של מחט רגילה, במידה והייתה דקירה הסבירות צונחת כנראה ל 0.00#$ כלומר מבחינה סטטיסטית אין סבירות כזו. (התשובה הזו הרגיעה אותי).
כל זה במידה ובאמת נדקרת. בחיי המעשה אנחנו מדברים בהנחה ואולי. יתכן גם שקיבלת מכה או סתם הרגשת גירוי עצבי באותה נקודה שחשת דקירה.
אני מקווה שעזרתי, אם תרצי לשוחח את יכולה לכתוב לי למייל. מאחל לך המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלו כיתמי איידס?מפוחד27/06/2011
שלום,
הופיעו על גבי כתמים אדומים לא ברורים.
האם ייתכן שאלו כיתמי מחלת איידס? בבקשה תשובתך ד"ר.
אני לחוץ מאוד.
למי עליי לפנות לבדוק זאת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אלו כיתמי איידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011גש לרופא עור לקבלת יעוץ ובמידת הצורך ביופסיה מהנגעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
מפוחד27/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטוראני 1026/06/2011
לפני כחודשיים היה לי סקס שלא היה בטוח, אותו פרטנר חדר לתוכי בלי קונדום אבל גמר בחוץ.
1.עשיתי בדיקת איידס במרפאת לוינסקי ,
אחרי חודשיים ושבוע בערך,- אולי יום אחד פחות!!!!!
2.במשך החודשיים האלה לא היה לי שום מגע מיני
התשובה שקיבלתי שלילית.!!!
האם התשובה אמינה? כדאי לעשות עוד בדיקה בעוד שבועיים ככה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011התשובה אמינה ואני בטוחה שהסבירו לך את זה בלוינסקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על הדרך
אני 1027/06/2011אני יודע שיש מחלוקת האם אפשר להידבק באיידס ממין אוראלי
קראתי באחד מהתשובות שלכם שזה אפשרי מאוד ההדבקות!!!!
אפשר לדעת מה הסיבה שאפשר להידבק במין אוראלי???? ולמה בעצם הרופאים נחלקים בינהם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להדבקה באיידסאחד26/06/2011
שלום, עשיתי לבחורה ביד והיא עשתה לעצמה גם. הכנסתי לה חלק קטן מהאצבע לנרתיק ולפי הטבעת. לאחר מכן נגעתי בפתח איבר המין שלי והיא נגעה לי גם, היה לי קצת זרע בקצה איבר המין. בנוסף היא נגעה עם האצבע בפי הטבעת שלי. היה גם מין אוראלי הדדי.
האם יש סיכוי שנבדקתי? האם יש מקום לדאגה? מומלץ לעשות בדיקה ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה ואולי משמעותית.
אחד26/06/2011בזמן שאני והבחורה נגענו בפתח איבר המין שלי, היה על הידיים שלי ושלה נוזלים מהנרתיק, זה קרה במשך כמה פעמים, לפעמים מיד אחרי שאוננתי לה ולפעמים כמה שניות אחרי. מעבר לכך יש לי אקנה וסבוראה באיזור האף והפה, והגיע גם לשם נוזל מהנרתיק כי ירדתי לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקה צרפתיתאשר26/06/2011
התנשקתי עם מישהי שהכרתי באותו ערב במועדון בחו"ל
נשיקה צרפתית ,יש לציין שלי לא היו חתכים או פצעים בשפה או בחניכיים
ולא הרגשתי שלה היתה בעיה בנושא...
אולם בכל אני מאד מודאג
והתעוררו בי פחדים האם אני יכול הידבק באיידס?
האם יש סיבה לדאגתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה צרפתית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011נשיקה לא מדביקה בנגיף ה HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקה צרפתית
אשר26/06/2011ד"ר מרגלית לר קיבלתי תשובה על שאלתי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטטה עם נרקומןצרפת25/06/2011
נרקומן ניסה לגנוב לי פלאפון ורבנו, נתתי לו אגרוף לאף והוא התחיל לדמם
הוא המשיך לריב איתי עד שנגחתי לו באף ותוך כדי זה אחת העיניים באה במגע אם הדימום שלו
בסרגל המאמרים כתוב שריקמה רירית עלולה להעביר את הנגיף.
להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה
צרפת26/06/2011קראתי גם שהסיכוי להדבקה דרך ריקמה רירית הוא 1 לאלף זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ממין אוראליחסוי24/06/2011
שלום לפני כחודש ירדתי לחבר שלי לכמה שניות ולא היו לי חתכים בפה או דימום.. האם יש לי סיבה לדאגה (כי גם קראתי שחודש אחרי ההידבקות יש שפעת ואני קצת לא מרגיש טוב..) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם בבדיקת דם רגילה
חסוי24/06/2011ניתן לגלות איידס? כלומר בדיקת דם כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם בבדיקת דם רגילה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2011לא - צריך לבקש בדיקת HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות ממין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2011קודם כל רוב הנדבקים לא חולים בשום "שפעת" ולא מרגישים כלום אחרי ההדבקה
שנית, מין אוראלי עם נשא עלול להדביק אותך!!! גם מין אוראלי עושים עם קונדום
ספור 3 שבועות וגש לעשות בדיקת קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה שהתפספסה-סיכוי הדבקהאנה24/06/2011
שלום ,
אני שיננית במקצועי וטיפלתי בנשא איידס.הייתי עם כפפות,ומסכה.לא נידקרתי משום כלי.
האם יש איזשהו סיכוי להדבקה?
אני בלחץ היסטרי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה שהתפספסה-סיכוי הדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2011אני מתפלאה שאת כאדם מקצועי מתחום הרפואה עדיין בלחץ מהדבקה למרות שאת נוקטת את כל כללי הזהירות.
שהרי את יודעת שאין מצב להידבק אם לא נדקרים, לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה-סיכוי הדבקה
אנה25/06/2011ד"ר תודה על תשובתך,
זה שלא נידקרתי משום כלי אני זוכרת אך אני לא זוכרת אולי עף לי משהו לעין,יש סיכוי הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)