מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות שיטחיותאבי19/06/2011
ד"ר שלום,
אני שואל את שאלתי בשנית, כיוון שלא נענתי בראשונה, סליחה על הבורות. אודה להתייחסות.
ביום שישי קניתי אננס בחנות פירות המוכר הביא לי את האננס לאחר החשבון ונדקרתי קלות בכף היד מהחלק השיחי שבאננס. במידה והמוכר נשא חלילה ונדקר (משהו שאני לא יודע ומאחל לו ולכולנו בריאות) האם ניתן להדבק כך? אציין כי לא ראיתי דם שיוצא לי מהיד, יתכן שהדקירות נכנסו בבשר ויתכן שלא ורק חשתי את הקוצים. לא הייתה דקירה עמוקה זה אני יכול לומר.
אודה להתייחסות ולהמלצה כיצד לפעול, האם לשאול את המוכר, האם להגיע לבדיקה, טיפול מונע?
תודה על זמנכם ושוב סליחה אם השאלה לא במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות שיטחיות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2011אי אפשר להידבק בדרך שתיארת ומכאן בודאי שאין צורך להיבדק או לקבל טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום קרועיאיר19/06/2011
הייתי עם זונת רחוב ונקרע הקונדום יצאתי מיד ולא המשכנו
אחרי 3 שבועות בדיוק נהיה לי כאב גרון וצינון שחלפו רק אחרי 4 ימים האם יש קשר בין המקרים?
והאם יש סיכון בזה שנקרע הקונדום ומיד יצאתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום קרוע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2011בעקרון יש סיכון וכדאי שתיבק - 3 שבועות אחרי הארוע תיגש לבצע בדיקת קומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריאל18/06/2011
שלום שמי אריאל רציתי לשאול אני במהלך הטיול שלי הכרתי מישהי ושכבנו עם קונדום ביום שלמחרת קמתי עם כאבי גרון קשה לבלוע תחושת קור צמרמורת יומיים לאחר המיקרה הלכתי לבית חולים כי לא יכלתי לעשות כלום חוץ מלישון ושם דיברו רק ספרדית והבנתי מהרופאה שהמצב בגרון לא טוב והיא אמרה שהיא עושה לי זריקה בהתחלה נבהלתי ושאלתי למה לא אנטיביוטיקה ואז היא אמרה לי שזה זרקית אנטיביוטיקה לאחר הזריקה כבר לאחר מספר שעות הרגשתי טוב השאלה שלי האם יש מי מה לחשוש למרות שהאקט היה עם קונדום לאחר הזריקה כבר נתלחתי לבלוע ולא נראה לי שהיה לי חום האם יש לי ממה לחשוש האם זה סיפטום כי זה קרה ביום שלאחר האקט ממש מהר השאלה שלי היא כזאת האם זה יכול להיות סיפטום זה קרה בסמןך ומצד אחד האנטיביוטיקה מאוד עזרה ומהר אשמח לקבל תשובה?
בנוספ לא הייתי חולה שנה עד המיקרה אני מאוד מפחד למרות הקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסוח השאלה
אריאל18/06/2011אני ינסה לנסח את השאלה בצורה טובה יותר
האם זה הגיוני שיופיעה סיפטום כל כך מהר
לפי מה שכתוב באינטרנט האם אנטיביוטיקה עוזרת נגד הסיפטומים מה עלי לעשות אני ממש מפחד למרות שהתמשתי בקונדום מכיוון שלא הייתי חולה משהו כמו שנה ודווקא אחרי הבחורה ניהיתי חולה עד כדי כך שהייתי צריך ללכת לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסאלון17/06/2011
לפני כחודש הייתי עם מישהי דחפתי לה אצבעות והתנשקנו לאחר שדחפתי לה אצבעות יכול להיות שנגעתי באיבר שלי האםיש סיכוי להדבקה?
אשמח אם תעזרו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אלון19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2011אם נוזלי הגוף של החברה היו במגע עם אבר המין שלך - אין סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלון19/06/2011יש סכנת הדבקה למרות שלא היה מגע ישיר בין נוזלי הגוףשלה לאיבר שלי אלא היה מגע של האצבע שלי בנוזלי הגוף שלה ואז מגע עם האצבע על האיבר שלי?
יש סכנה בכך?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/06/2011לא, אין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלומי16/06/2011
שלום ד"ר,
היום ביקרתי בחדר מיון, כחלק משגירת "לקיחת המדדים" מדדו לחץ לי לחץ דם במד לחץ דם חשמלי. על הצינור שמנפח את שרוול לחץ הדם הבחנתי בדם יבש. כתם דם זה נגע לי בעור.
אני די לחוץ מהמקרה ועל כן אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות:
1. האם יכולתי להידבק כך באיידס?
2. האם יש צורך בטיפול מונע?
3. האם נוזל מדבק לאחר שהוא התייבש?
אשמח למענה מפורט לכל אחת משאולתיי
תודה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2011אי אפשר להידבק בסיטואציה שתיארת, גם אם היה דם של נשא HIV - הוא לא מדבק במגע עם העור
בודאי שאין מקום לטיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שלומי18/06/2011אני עדיין לחוץ מעט, חושש שאולי היו לי בעור חתכים קטנים שהעין לא מסוגלת לראות. רציתי לדעת, תוך כמה זמן הנגיף מת מחוץ לגוף? הדם היה נראה יבש ולא הבחנתי בסימני דם על היד שלי לאחר אותה המדידה. אני מניח שכרופאים ודאי חוויתם לא אחת מקרה שבו באתם במגע עם דם. כיצד נהגתם במקרה הזה?
תודה וסיחה על השאלות אני פשוט קצת לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק בצורה זו?אייל16/06/2011
היי
נערת ליווי דחפה את האף שלה עמוק לפי הטבעת שלי למספר דקות
וליקקה ומצצה לי את האשכים למספר דקות
חוץ מזה היה מין אוראלי מוגן
האם ניתן להידבק בצורה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להידבק בצורה זו? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2011אי אפשר להידבק בדרכים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להדבקה באיידסיוני16/06/2011
היי,
התנשקתי עם מישהי נשיקה צרפתית די ארוכה. לאחר שהתנשקתי איתה שמתי לב שיש לה מין חתך/פצע בשפתיים ושיוצא ממנו קצת דם. הבחורה טענה שזה בגלל שלוקחת ראקוטן (כדור נגד פצעי בגרות) ושבגלל זה יש לה מעט דם בשפתיים,חתכים ושפתיים סדוקות. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו להידבק מאיידס בדרך הזו?
הבחורה לא חולה באיידס אבל לא יודעת אם היא נשאית באיידס (כמו רוב האנשים הצעירים בימינו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להדבקה באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2011שווה שתיבדקו, לא רואים על אף אחד שהוא HIV +
דימום מהשפתיים של נשאית עלול להדביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות ודגשים על המקרה
יוני16/06/2011יש לציין שלא היה מדובר בחתך מדמם גדול אלא קטן יחסית והוא היה יחסית יבש. לא היה "פרץ/שטף" של דם, אלא זה היה דימום קל מאוד ומקומי מאוד. אז קיוויתי שזה לא דבר שאמור להדאיג אותי ושאי אפשר ככה להידבק (למרות שחשדתי)...
בכל מקרה אני עדיין קצת מבולבל ומבוהל. מה אתה מציע שאעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסיאיר16/06/2011
מה לגבי הגילוח של שיער הערווה ופצעים במקום האם במקרה שנקרע קונדם עם זונת רחוב במין ווגינלי זה מגביר את הסיכון בגלל הפצעים של הגילוח?
והאם יש הבדל בין כמה שניות מרגע שנקרא הקונדום ועד שהוצאתי..... לדקה או 2 של מין כשנקרע קונדום?
אני מבין שאת/ה עסוקים מאוד פה בשאלות ולכן אני אודה מראש אם תוכלו להרחיב לפרטים של השאלה שלי אני מאוד לחוץ מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
יאיר16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חודשיים בדיוק באמת מספיקיםנעמה16/06/2011
הבנתי שהורידו את תקופת החלון משלושה חודשים לחודשיים.
משאלות ששאלתי הבנתי שזה הבגלל שהבדיקות נהיו יותר טובות.רגישות.אני מדברת על בדיקת האליזה.
1)אם הבדיקה בודקת את הנוגדנים שהגוף מייצר הרי שאם לאדם מסויים לוקח יותר זמן לייצר נוגדנים לנגיף הרי שבכל מקרה בן אדם כזה שמראה נוגדנים אחרי חודשיים ויום לדוגמא או אחרי 3 חודשים הבדיקה לא תתפוס.
2)האם בנוסף לבדיקות שהתבצעו בעבר אחרי 3 חודשים הבדיקות כיום בודקות משהוא אחר בנוסף לנוגדנים של הגוף שאם כן אז זה אחרת.
3)אם מורידים את זמן הבדיקה אז חודשיים בדיוק ולא חודשיים ויום אמורים לתת תשובה של 100% אם לא כן אנשים עדיין מסוגלים להדביק.
אודה לך אם תוכל להסביר נושא זה והאם חודשיים בדיוק יכולים לתת אינדיקציה מלאה על מצב הנבדק ומה בדיוק השתנה בבדיקה ומה היא בודקת
אם תוכל לתת לי תשובה מלאה אודה לך רק כך על ידי הבנת העניין אוכל להוריד את החשש ולדעת שהבדיקה שעשיתי כעבור חודשיים ושלושה ימים אמינה ולא רק ניתן ליסמוך עליה אלא אפשר באופן וודאי ומוחלט ליסמוך עליה בתודה נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חודשיים בדיוק באמת מספיקים - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011למעשה ברוב המיקרים לוקח כשבועיים מרגע חשיפה למולקולה חדשה עד שמערכת החיסון מתארגנת ומתחילה לייצר נוגדנים נגד אותה מולקולה. אם מסתכלים באופן סטטיסיטי רואים שכעבור 6 שבועות כ99.7 % מהנדבקים ניתן לגלות על ידי בדיקת נוגדנים זהו למעשה ערך מקסימאלי אשר אינו משתנה במהשך. בכל זאת משרד הבריאות לוקח טווח ביטחון ומנחה על ביצוע הבדיקה לפחות חודשיים לאחר המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת חודשיים ושלושה ימים זה
ירון2916/06/2011וודאי ומוחלט אם יצאה תשובה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהכפיר16/06/2011
בזמן קיום יחסי מין עם נערת ליווי. לאחר חדירה אנאלית ביצענו חדירה וגנלית באמצע האקט נקרע הקונדום חשוב לציין שהבחורה שמה לב ומיד הוצאתי אותו . השאלה שלי מה הסיכויים להדבקות ?ותוך כמה זמן אפשר לעשות בדיקה קומבו ? והאם נערות ליווי נמצאות בקבוצות סיכון ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011מטבע הדברים נערות ליווי הן בקבוצת סיכון. לגבי סיכויי ההדבקה - ככל שהמגע פחות אינטנסיבי כך פוחת הסיכוי. מבחינה סטטיסטית מדברים על סיכוי של 0.3% - 1% להדבקה ממגע חד פעמי עם נשאית... הסיכוי שלך כנראה נמוך יותר וצריך גם להכפיל בסיכוי שאותה נערה היא נשאית מה שמוריד עוד יותר את הסיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה לאחר מין אוראלינוגה15/06/2011
היי..
אני (24) וחבר שלי (25) ביחד כבר חצי שנה. יש לנו סקס נהדר וחוץ מזה הוא מאוד אוהב שאני יורדת לו. יש לנו בעיה קטנה (לא כ"כ קטנה :)) שבכל פעם שהוא מפעיל קצת כוח ואינטנסיביות זה מפעיל אצלי רפלקס הקאה.. והיום.. לא להאמין אבל ממש הקאתי. אנחנו מאוד פתוחים ואחרי שיצאתי מההלם עשינו צחוקים על זה והוא סיפר לי שזה קרה גם עם האקסית שלו..
הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה למנוע את זה.. אולי שהוא פחות יהיה פעיל??
אני מקווה שאני לא היחידה שזה קרה לה :) או לפחות לא השנייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה לאחר מין אוראלי - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011הפורום הזה דן בבעיות זיהומיות הנובעות מפעילות מינית ולא בתפקוד או בבעיות בתפקוד....נראה לי שהפתרון די ברור לבעייתכם. הבחור צריך קצת למתן את עצמת החדירה שלו זה הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש? דחוףאבי15/06/2011
בקיום יחס מין אנאלי לא מוגנים (עם בחורה שהיא בחיים לא נידבקה והיא לא נשאית איידס)
אין אפשרות להידבק ?? זה לא יכול להיווצר או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש? דחוף - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011אפשר להידבק אך ורק ממי שנושא את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מאודדנה15/06/2011
אתמול בלילה הייתי עם בחור שאיני מכירה הוא נראה נקי גם פיו הוא ביצע בי מין אורלי ....לפני כחודשיים היה לי הרפס גניטלי אך בזמן שהוא ירד לי לא היה לי כמובן אם היה לו משהו יש סיכוי שנגבקתי ממנו באיידס בדרך זו האם עליי לגשת למיון לפני שיעברו 48 שעות לקבל טיפול ??? אני לא מכירה את הבחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מאוד - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011לא ניתן להידבק באיידס באופן זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצוות הפורום והרופאיםמודאג לשעבר14/06/2011
רק רציתי לברך אתכם ולבשר לכם שאתם עושים עבודת קודש (כי לא מזכירים לכם את זה פה הרבה)
עברתי תקופה ציפייה לא קלה ומזעזעת מבחינה נפשית ובהחלט העצות וההרגעות שניתנו לי ולגולשים אחרים עזרו לי במהלך תקופה זו.
אני מעריך ומעריץ את הזמן שאתם משקיעים ואת הסבלנות שבה אתם עונים לכל שאלה ומענה (אפילו לשאלות ההזויות והמוזרות שנובעות מבורות).
שתדעו לכם שאתם פשוט מצילי חיים בעיני (עד כדי כך) מכיוון שאתם נמצאים שם בשביל אנשים שנמצאים במצוקה לא פשוטה ולפעמים אין להם עם מי לדבר מלבדכם.
פשוט תודה ענקית לכולכם ותמשיכו כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק
דני15/06/2011מחזק את מה שנכתב על ידך, אכן העוסקים במלאכת קודש זו ראויים לכל הערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצוות הפורום והרופאים - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2011תודה רבה, נעים לדעת שאנו עוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם יש סיבה לחשש?אבי13/06/2011
שלום,
אתמול בערך בשעה שש בערב נחתכתי חתך קטן באורך של סנטימטר ביד , בשעה עשר בערב הייתי בחתונה ואחזתי ידיים ורקדתי במעגלים עם אנשים שאינני מכיר במשך שעה לערך, תוך כדי ריקוד התחלפו אנשים ככה שאחזתי ידיים תוך כדי ריקוד להרבה אנשים. אני לא אומר חלילה שמישהו מהם נשא! אני פשוט חושש שמא. הרגשתי באיזה שהוא שלב שהחתך שורף לי ביד, האם אפשר להדבק כך במידה ולמישהו היה פצע ביד או שדם היה פוגע לי בחתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש סיבה לחשש? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2011אם לא היה מגע עם דם , מה שהיית רואה מן הסתם,אין כל סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)