מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח בתגובהאמיר31/07/2011
עשיתי בדיקת קומבו אחרי 23 יום מ סקס לא מוגן ויצא שלילי אצל מרפאה STD ורופא בכיר בבית חולים קפלן האם יש צורך עד בדיקה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח בתגובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2011בדיקת הקומבו אמינה ואין צורך לחזור עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמודאג31/07/2011
שלום, לפני שבוע התקלחתי במקלחות בבריכה, במקלחת מולי היה אדם שאונן והדלתות שלו היו פתוחות, אם איכשהו הגיע נוזל הזרע שלו או הדם שלו למגבת שלי שהייתה תלויה ולאחר מכן המגבת נגעה בפי הטבעת שלי זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2011נראה הזוי - לא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי תוך כדי דימום12345631/07/2011
היי,
חדרתי לנרתיק של בחורה עם האצבעות שלי, וירדתי לה תוך כדי שהיא מדממת לי בתוך הפה ועל האצבעות. אברי המין שלנו התחככו, אבל לא היתה חדירה של איברי המין (אני בחורה גם).
לטענתה היא לא במחזור, כך שיכול להיות שקרעתי לה את קרום הבתולים (למרות שזו לא פעם ראשונה שמחדירים לה אצבעות לנרתיק, אבל מעולם לא חדר אליה איבר מין גברי).
האם יכול להיות שנדבקתי באיידס? :-(
בבקשה ענו לי מהר,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
12345631/07/2011האם התשובה שלכם תשתנה אם החדרתי אלי ויברטור שיתכן שהיה עליו דם שלה?
:-(
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד המשך
12345631/07/2011לא יודעת אם זה משנה, אבל אני כן הייתי במחזור (קל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד המשך...
12345631/07/2011מתנצלת על כל ההמשכים, פשוט כל הזמן נזכרת בעוד בעיה...
מה זה פצע פתוח?
האם יש סכנה בכך שהורדתי שערות ערווה (שלי) שעה שעתיים לפני המגע המיני?
נוצרו שם פצעים קטנים, והיה חיכוך בין האיזור הזה שלי ובין האיזור המדמם שלה.
המון המון המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
12345602/08/2011שכחתם לענות לי וזה חשוב ודחוף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. בבקשה תענו.
12345604/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב מקפיצה
12345615/08/2011למה אתם לא עונים???
עניתם לאחרים. המון פעמים. רק את השאלה שלי אתם באופן קונסיסטנטי "מפספסים".
כבר נרגעתי ממקורות אחרים בעניין האיידס - מניחה שאין מה לחשוש.
אבל למה אתם לא עונים?
יחסי המין לא היו מספיק פוריטנים לדעתכם?
על שבועת הרופא שמעתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי תוך כדי דימום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/08/2011האפשרות היחידה להדבקה הוא מגע הדם עם הפה שלך
אם לא קיימה יחסי מים מעולם ולא השתמשה בסמים בהזרקה - קרוב לודאי שאיננה נשאית
ממליצה להציע לה שתלכו ביחד להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
12345616/08/2011סוף סוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר29/07/2011
לפי שנתיים בעקבות יחסי מין מזדמנים נדבקתי במחלת עגבת- Syphili . עשיתי בדיקת קומבו לאחר שבועיים מהמגע המיני ועשיתי בדיקת אלייזה לאחר 8 שבועות. ונוסף לכן לאחר שנה התפתחה אצלי מחלת פסוריאזיס.היום אני נשוי ואשתי נמצאת בחודש השמיני להריונה.
האם הבדיקות שעשית אמינות והאם יש צורך בבדיקת HIV נוספת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אמיר30/07/2011האם בכל בדיקת דם כללית בודקים או נתן לגלות את המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אמיר30/07/2011אני מצטער נפלה טעות נדבקתי חיידק אי קולי E. coli; ולא עגבת, או בשמה הלועזי סיפיליס (Syphilis
בבקשה להתייחס לאי קולי ולא לעגבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2011ם לא קיימת יחסים אחרים במהלך השנתיים ואין סיכוי שנדבקת - הבדיקות שעשית לפני שנתיים אמינות, שיהיה לכם במזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אמיר31/07/2011תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי29/07/2011
שלום
כמה עולה בדיקת קומבו? מתי בדיקת הקומבו תחליף את האלייזה ותהפוך לבדיקה הרישמית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם
יוסי31/07/2011אותי במתן התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2011בדיקת קומבו עולה כמאה שח
לא ברור מתי תיכנס לשגרה, עדיין לא סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדנה28/07/2011
שלום דוקטור
עשיתי בדיקות דם כלליות והתוצאות לא ממש מובנות לי ורציתי לדעת עם יש להם קשר לאיידס
ה-WBC הוא 12H
ה-LYM הוא 10L
ה-NEUT הוא 82.9H
ה-MEUT abc הוא 9.9H
נכנסתי לאתר באינטרנט כדי לבדוק מה זה אומר לגביי איידס וראיתי שיש קשר בין LYM נמוך לאיידס
אשמח מאוד לקבל הסבר על תוצאות הבדיקה בהקשר לאיידס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
דנה30/07/2011LYM 10L נחשב לממש נמוך ולא תקין? אצל חולי איידס או אנשים שנדבקו לאיזה מספר זה יורד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון
דנה30/07/2011אצל חולים\נשאים המגמה היא ירידה תמידית בלימפוציטים או שזה מסתדר עם הזמן?
אני צריכה לעשות עוד בדיקה אז עם הלימפוציטים יהיה יותר גבוה זה אומר שאין קשר לאיידס?
תודה וסליחה על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2011אי אפשר לעשות אבחנה לפי ספירת דם
תגשי ותעשי בדיקת HIV - רק בדיקה ספציפית יכולה לאבחן או לשלול הדבקה ב HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקותמיטל27/07/2011
שלום,
אני טיפוס קצת חרדתי מבקשת את התיחסותכם:
היתי במספרה ועשיתי צבע בשיער לאחר החפיפה גרדה לי הקרקפת שאלתי:
אני קצת חוששת מהתרחיש הבא:
כאשר הקרקפת מגורה/אדומה ושוטפים לי את השיער יש חשש להדבקה אם לחופף היה חתך קטן באצבע ?(דרך פעולת החיכוך של החפיפה)
האם עור מגורה נחשב לפצוע ודרכו דם יכול לחדור??
בגלל הגרוד מפחדת שנפצעתי ודרך החפיפה אולי נדבקתי???
אודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא התייחסותכם בקשה...
מיטל31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת החלוןמוטרד25/07/2011
האם בחורה יכולה להדביק גבר מסקס חד פעמי בתקופת החלון ולפני שזוהו אצלה נוגדים במידה והיא נדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת החלון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/07/2011בודאי !!!! זו התקופה המסוכנת ביותר והמדביקה ביותר !!!! שהרי היא כבר לאחר הדבקה ועדיין איננה יודעת על כך - מאחר טרם נוצר נוגדנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבוגלית25/07/2011
שלום,
באתר של "הועד למלחמה באיידס" נכתב הדבר הבא -
"הבעיה עם בדיקת הקומבו היא שידוע ממחקרים שונים שלא בכל המקרים ניתן לזהות את האנטיגן P24 תוך שבועיים, ולכן תשובה שלילית בתקופת החלון איננה אומרת תשובה שלילית סופית. בכל מצב של בדיקת קומבו שלילית בתקופת החלון, יש לחזור על ELISA (או קומבו) בסוף תקופת החלון, כדי לוודא באופן חד משמעי שלא הייתה הדבקה."
שאלתי היא- האם ייתכן מצב שאחרי שבועיים אכן לא יופיע אנטיגן p24? האם לא בכל מצב של הדבקה יופיע האנטיגן?
היה לי מגע מיני לא מוגן (ברוב טיפשותי) ואני מעוניינת לעשות את הבדיקה בהקדם האפשרי, ולכן חשוב לי לדעת מהי אמינות הבדיקה...ומתי כדאי לי לעשות אותה במידה והמגע המיני היה ב-21.7?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/07/2011בדיקת הקומבו אמינה לאחר 3 שבועות, אז היא מזהה את אנטיגני הוירוס ולא את הנוגדנים המופיעים מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאמיר25/07/2011
עשיתי בדיקת דם אצל רופא משפחה אחרי 8 שבועות (57 יום) ממקרה חשוד הוא שלח את הדם ל מעבדה ברמב"ם ויצא שלילי האם יש צורך עד בדיקה נוספת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/07/2011לא אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתה מפחדלחוצה24/07/2011
לפני כחמישה חודשים קיימתי יחסים עם בחור שתוך כדי המגע המיני הסיר את הקונדום.
פעם אחת בה לא הייתי חד משמעית ומזה אני בלחץ כרגע, כי עשיתי בדיקות דם שגרתיות ובבדיקות יצא שהנויטרופילים שלי גבוהים, הלימפוציטים נמוכים, המטוקריט נמוך, ואלקליין פוספט נמוך.
אני בלחץ אטומי. אם יש כאן מישהו שיכול לומר לי אם זה יכול להצביע על איידס- זה מאוד יקל עלי.
ואל תגידו לי ללכת לעשות בדיקת איידס כי ברור שזה מה שאני הולכת לעשות כבר מחר, אבל עד שיהיו תוצאות שלהם אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שנדבקתי.
מתה מפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתה מפחד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/07/2011הבדיקות שציינת לא רלבנטיות לגבי הדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסיאיר24/07/2011
לד"ר שלום אני מאוד פוחד מבדיקות דם עקב התעלפות שהיתה לי
אני מאוד רוצה לעשות בדיקת איידס (עקב קריעת קונדום עם נערת ליווי יש לציין שמיד שנקרע היא אמרה לי לצאת אני לא שמתי לב בכלל) אמרו לי שיש באסותה בדיקת רוק
רציתי לשאול עד כמה הבדיקה שם אמינה?
וכמה זמן אחרי החשיפה ללכת לבדוק?
אודה על תשובה מפורטת הן לגבי הבדיקה והן לגבי הבית חולים... אני מאוד חושש ואני לא רוצה לסכן אף אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2011ממליצה לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
אפשר לעשות במספר בתי חולים - שיבא, איכילוב, רמבם, קפלן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר24/07/2011תודה ד"ר על התשובה
אבל אני עכשיו נמצא בערך כחודשיים אחרי החשיפה האפשרית
ובדיקת דם לא בא בחשבון בגלל הפחד הנורא לכן שאלתי על בדיקת הרוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2011בדיקת רוק לא מאושרת בארץ, למרות שישנם קיטים שקיבלו אישור FDA
אם אתה בשום אופן לא מסוגל לעשות בדיקת דם - לך על זה, בלי כל אחריות מצידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר24/07/2011זה מאוד מוזר מה שאת עונה לי
כי ראיתי פה תשובות שלך שאומרות שזה בדיקה אמינה אז אני בכלל מבולבל מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר31/07/2011אשמח לקבל תשובה מניחה את הדעת אני חרד ומבולבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2011כל הקיטים של בדיקות HIV ברוק לא מאושרות בארץ, לא מומלצות ולא אומצו ע"י משרד הבריאות
יש אנשים שמבצעים אותן, אני לא יודעת אילו קיטים משתמש כל "חלטוריסט" ולכן קשה לי לתת תשובה כללית
בודאות לא כל הקיטים קיבלו אישור FDA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר03/08/2011תודה לך מראש על העזרה
אז איך אני ידע איזה קיט מאושר? יש לך לתת לי לי קיט ספציפי שאני יבקש (אני עושה בדיקה באסותא ע"י חב' מוניטור) שאני יבדק על ידי הקיט הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר05/08/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש באמת ממה לחשוש ?dudu du22/07/2011
מישהו עם חתכים קטנים וקילופי עור באצבעות (ראיתי דם , נראה קרוש) הוציא בשבילי כוס קרטון ושם שתיה , הוא שם את האצבעות בכוס כדי להוציא , בזמן ששתיתי ראיתי כתמים אדומים בדופן הכוס , אחרי זה נגעתי בהם כדי לראות אם זה יורד ובטעות נגעתי בעין ..
יש באמת ממה לחשוש ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ושכחתי עוד משהו
dudu du22/07/2011גרגיר של דם , כזה קרישה , יכולה להדביק ?? בהסתברות שיש עליה עוד כמות טריה של דם?
ואם הדם נגע בחתך מאוד קל באצבע שנגעתי בכוס קרטון שהיה עליה כתמי דם טריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קיום יחסי מיןאנונימי22/07/2011
שלום האם אחרי יחסים עם נערת ליווי יכול להיות מצב של הדבקות...
היתי כל הזמן אם הקונדום ולא היתה גמירה בפנים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/07/2011לא תיתכן הדבקה אם היה שימוש בקונדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסבר22/07/2011
שלום , אם אני עושה סקס יבש עם מישהו על בגדים!! עם תחתונים ומכנסיים או רק הוא עם תחתון ואני עם מכנס ותחתון כמובן , אז אי אפשר ככה להדבק באיידס נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/07/2011לא תיתכן הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)