מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש מאוד תשובה ד"ר לורבר מרגליתגילי27/05/2011
עשיתי בדיקת איידס מהירה במרפאה של דוקטור רונן הולנד בתל אביב
רופא בכיר כירורגיה אורולגיה בבית החולים השרון ובלינסון.
שמתעסק גם ביחידה לריסוק אבני כליה בבי"ח השרון ובמרפאה לתפקוד מיני בבי"ח בלינסון. ומקבל בקופת חולים מכבי ומנתח באסותא. בנושא אבנים בכליות.
ראיתי גם באינטרנט שהוא התארח פעמיים בערוץ 10 .
הבדיקה יצאה שלילית . עכשיו אחרי 6 ימים מהבדיקה התחלתי להרגיש יובש
בפה וגם לשון לבנה. האם יש קשר לבדיקה שאולי לא נעשתה כהלכה ?
כי אני פוחד ממחטים ולא בדיוק עקבתי אחרי מהלך הכנת המזרק והמחט
שבו הרופא ביצע בי את לקיחת דגימת הדם .ראיתי שהוא השתמש בכפפות.
אני גם מטופל בכדורים נגד חרדה אולי יש ליובש וללשון קשר לכדור שאני
לוקח מדי יום.
גם קבלתי ממנו אישור בכתב על תוצאות הבדיקה עם חתימתו.
יכול להיות שנעשה משהו לא טוב במרפאה שלו או להמשיך כיוון טיפול לפסיכולוג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את השאלה דוקטור לורבר
גילי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש מאוד תשובה ד"ר לורבר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011אין שום סיבה שהבדיקה לא תיעשה כהלכה אצל רופא מומחה ומבין עניין
השימוש תמיד נעשה במחטים חד פעמיות ואין לך כל סיבה לחשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, שאלה חשובה!מישהי26/05/2011
"לגורמים זיהומיים שונים יש מידת אינפקטיביות שונה - כלומר שיש מחלות שמספיק לשהות בחדר עם מי שנושא אותה כדי להידבק ואילו יש מחלות שההדבקה מתרחשת רק עקב מגע הדוק מאוד כאשר יש מעבר של נוזלי גוף מסויימים בכמות רבה עם כמות אדירה של וירוס דוגמת האיידס",
לקוח מדבריו של אחד מכם.
הייתי שמחה לדעת, אם כך, דבר מה: נניח שבחור עושה ביד לבחורה (סליחה על הבוטות), ויש לו פצע לא גדול על האצבע שאינו מדמם/ מגליד/ קשה (הרי קורה שמתקלף העור סביב הציפורן או שנשרטים מחתיכת נייר). האם יש סכנת הדבקה במקרה זה? כי לפי תשובה זו נראה כי צריך להתרחש דימום ממשי ולא ממש מועט על מנת ליצור הדבקה, קצת כמו שפיכה. האם יש סכנת הדבקה גדולה במקרה שתיארתי?
תודה מראש, ודעו שאתם עושים עבודת קודש עם הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מישהי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב, שאלה חשובה! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/05/2011אין סכנת הדבקה במקרה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלו סימנים ד"ר לורבר ?נתן24/05/2011
האם לשון לבנה ופה יבש אחרי 6 ימים ממקרה מיני
זה סימפטום לאיידס ? או אין קשר בין הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אלו סימנים ד"ר לורבר ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ד"ר לורבר היקרה
גדי26/05/2011האם באמת אין כל קשר לאיידס כמו שענית
בזמן של אחרי 6 , 7 ימים ממקרה שהפה נהיה יבש והלשון לבנה
זה יכול לבוא מחרדה, מתח ועצבים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונה ד"ר לורבר
ללא שם26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בקיום יחסי מין עם קונדוםמנחם24/05/2011
אהלן ד"ר
יצא לי לקיים עם יצאנית יחסי מין, יש לציין שהייתי עם קונדום עלי.
(יש לציין כי גמרתי בחוץ, וכי הקונדום לא נקרע).
אך היה לי 2 פצעים פתוחים על איבר המין (לא מדממים, אבל פתוחים..
עקב הנאה אישית ), אני פוחד שהפצעים הפתוחים בטעות חדרו
לנרתיק של האישה ויש סיכוי להדבקה באיידס.
האם את יכולה לשלול את זה ? הקונדום היה עלי, אבל החליק קצת למעלה
אבל כל הזמן הוא היה עלי !ברגע שראיתי שהוא קצת התרומם (היה פצע למטה),
העלתי בחזרה.
יש סיכוי, לחכות 3 חודשים לבדיקה ?
תודה. מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בקיום יחסי מין עם קונדום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011אם הפצעים לא היו מכוסים ע"י הקונדום - כאילו לא השתמשת בקונדום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום23/05/2011
שלום ד"ר,
אני כוסס את ציפורני, היום לחצתי יד לחברי (הוא פעיל מאוד בתחום המיני ואני יודע שאינו נזהר). אצבעותיו נגעו באיזור אותו אני כוסס, לא הבחנתי בדם. האם ניתן להידבק כך באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011לא !!! מציעה שתקרא כאן בתשובות לשאלות אחרות איך באמת יכולים להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדקרתי מסכין ביד בטעות עד הדם כמעטעידן23/05/2011
מיד אחרי שלחצתי את היד לאדם שאני לא מכיר, האם יש כאן סיכון כלשהו בעיקר מבחינת איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה הייתה עד הדם,וכמעט מיד אחרי
עידן23/05/2011שלחצתי יד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ! דחוף !דחוף22/05/2011
האם יש סכנה של הדבקה אם מישהו מצץ לי ולאחר מכן גמר לי על איבר המין, כאשר הזהרתי אותו לא לעשות זאת ? יש לציין, ששטפתי את איבר המין רק כ25 דקות לאחר מכן, כי לא היו מים בסביבה. מה הסיכון להדבקה ? ייתכן, שהוא נשא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטפתי את הפין עם סבון.
דחוף22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ד"ר לורבר אולי קצת דמיוניתמיכה22/05/2011
האם דוקטור לורבר היה מצב או קיים היום מצב
שמישהו עושה בדיקת איידס במרפאה פרטית של רופא בכיר מאחד מבתי החולים
בארץ שמתעסק באיידס ובמחלות מין אחרות והרופא גרם או הדביק את הנבדק
במתכוון אצלו במרפאתו ?
או שזו שאלה הזויה ודמיונית למדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוועד לאיידס ענו שלא היה ולא נברא
מיכה22/05/2011שאין דבר כזה וגם לא היה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה
מיכה23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מעלה למעלה ד"ר לורבר
מיכה24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ד"ר לורבר אולי קצת דמיונית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011תגיד - אתה בסדר ???
יכול לדמיין מצב שרופא יעשה מעשה כזה ????
הזוי ופסיכי לגמרי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שלילית..אנינימי21/05/2011
נבדקתי בועד וקיבלתי את התשובה השלילית בטלפון לאחר שלושה ימים כי המקום קצת רחוק לי... והם אמרו לי שאין צורך להגיע יותר..
השאלה שלי האם אני יכול להיות רגוע למרות שלא ראיתי את התשובה בעינים? והאם יכול להיות שהתשובה חזרה גבולית והם לא רוצים להלחיץ אותי בטלפון והם שלחו אותה לאימות?
ועוד שאלה האם הם בודקים את הדם של כל הנבדקים? אפילו את אלה עם סיכוי אפסי להדבק?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה שלילית.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011אם הלכת לועד להיבדק - מדוע אתה לא תאתין להם?
המקום מנוהל בצורה מקצועית ואמינה ביותר !
כל בדיקה נשלחת למעבדה
התשובות אמינות ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשלום21/05/2011
שלום ד"ר,
היום ישבה לידי ידידה המשתייכת לאחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס. היה לה פצע בקוטר ס"מ על היד שדם אינו זב ממנו (יש על הפצע דם יבש- דם שנקרש)במהלך השיחה היא נתנה לי מכה בצחוק על היד שלי כשהפצע שלה נוגע לי בעור. מהתבוננות על העור שלי לא הבחנתי בדם שהגיע ממנה. בעקבות הנ"ל אבקש תשובה לשאלות הבאות
1. האם יתכן שנדבקתי באיידס?
2. האם יש צורך בטיפול מונע?
3. האם פצע שהדם בו נקרש יכול להדביק באיידס?
4. על העור שלי (באיזור בו הפצע שלה נגע) יש לי נק' חן אדומה ושטף דם פנימי האם זה משנה לעניין הסכנה להדבקה בנגיף שתוארה בשאלתי?
אשמח למענה על כל שאלה בנפרד כי אני ממש חושש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
שלום22/05/2011הקפצתי את השאלה כי יש פה המון שאלות. בנוסף, רציתי לדעת מה עלי לעשות כרגע והאם עלי להיבדק לאור הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה המון שאלות חושש שאלתי לא תענה
שלום23/05/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להדבק באיידס אם אדם חולהעידן21/05/2011
מדבר איתך וקצת רוק מהפה שלו פוגע בעין ואי שטיפת העין לאחר מכן , ואם למשל היה לו דם ברוק?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה!
מישהי23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין מענה?
מישהי25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
מישהי27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להדבק באיידס אם אדם חולה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011אין נגיפי HIV ברוק כך שלא תיתכן הדבקה
חדירת דם לרירית העין עלולה להוות גורם להדבקה, אם כי נדרשת כמות משמעותית (אף אחד לא בדק את הכמות הנדרשת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימית..19/05/2011
עשיתי בדיקת איידס ב 28/4. דיברתי עם רופאת המשפחה שלי והיא אמרה לי שעדיין לא הגיעו תוצאות ושזה יכול לקחת חודש. כשעשיתי את הבדיקה האחות אמרה לי שזה לוקח 10 ימים עד שמקבלים תשובה. מדוע עדיין לא קיבלתי?האם יש לי ממה לחשוש?
קראתי שאם התוצאות מתעקבות אז יכול להיות שהתשובה יוצאת חיובית ושולחים שוב לבדיקה. ואז זה מתארך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2011נראה כמו עיכוב טכני בלבד, הבדיקה נשלחת לאחת המעבדות המורשות והתוצאה נשלחת בדואר לרופאה - אם היה חיובי היו מתקשרים לרופאה ו מבקשים שתשלחי דגימה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתאשר19/05/2011
ביצעתי בדיקת דם בבית חולים בילינסון מסוג HIV 1,2 AB's (ELISA) והתוצאה הייתה שלילי, היה כתוב למטה "תוצאה זו מתאימה למצב הנבדק לפני כחודשיים".
מה זה אומר או שאני צריך לעשות בדיקת איידס בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2011זה אומר שהתשובה רלבנטית למצבך לפני חודשיים
אם מאז היו מגעים מסוכנים - יתכן שנדבקת ולא רואים עדיין את הנוגדנים בבדיקת האלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhiv
אשר22/05/2011אם אתה אומר שפשר לראות את הנוקדנים בשיטת האיילזה
אז באיזה דרך אני יכול לדעת עם יש לי נוגדנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע הבדיקהדנה19/05/2011
רציתי לדעת כמה זמן צריך לחכות מרגע קיום יחסי המין ועד שעושים את הבדיקה?
ושאלה נוספת - האם יתכן שעושים את הבדיקה והיא יוצאת בסדר ובסופו של דבר לא משקפת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ביצוע הבדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2011רצוי לעשות בדיקת קומבו שלושה שבועות אחרי הארוע - במקרה זה הבדיקה משקפת את סיכויי ההדבקה בארוע האחרטן לפני 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו בודקת 21 יום ואחורה ד"ר לורבר
אורי21/05/2011מה עם לגבי אחרי 3 שבועות ?
את ענית פה ועדיין עונה שהקומבו תופסת ומכסה גם אחורה יותר.
זאת אומרת 3 שבועות (21 יום ) ואת כל ההסטוריה הקודמת .
כלומר 22 , 23 ,24 ,25 , ??? כל מה שטווח בדיקת הקומבו היתה לאחר 21 יום
ואחורה מכך גם חודש (30 יום ) אז הקומבו מכסה ???
לסיכום הטווח המינימלי לבדיקה הוא 21 יום !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אורי22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה ד" לורבר
אורי23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם תשובה ד" לורבר ??
יותם25/05/2011האם שעושים בדיקת קומבו לאחר 21 יום זה גם מכסה לי גם מקרי עבר
ישנים יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו בודקת 21 יום ואחורה ד"ר לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2011אתה צודק - האם תשובתי לא היתה מובנת?
לא בכדי בדיקת הקומבו עתידה להחליף את בדיקת האלייזה בארץ
כל ארוע שקרה 21 יום ומעלה יהיה מכוסה על ידי בדיקת הקומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע?עידן19/05/2011
קראתי לאחרונה כי טיפול מונע לפני החשיפה יכול להקטין מאוד את הסיכון להידבק. אני גיי בן 24 ויוצא לי לעשות סקס עם כל מיני בחורים שאני לא ממש מכיר. אני מוצא את עצמי לפעמים בסקס בלי גומי, כולל חדירות. בעיקר במועדונים בסוף השבוע. מתנצל על התאורים האלה, אבל אני מניח שאת לא שומעת כאלה סיפורים בפעם הראשונה עכשיו. כמובן שאחרי כל מגע שכזה אני נכנס לסרטים, ונשבע שזה לא יקרה שוב, אבל זה לא ממש מונע את זה לקרות עוד פעם ועוד פעם. בדרך כלל עם קצת אלכוהול או איזה כדור... אז אני שוכח את כל מה שהבטחתי, כאילו זה לא בשליטתי. מה עושים???
האם אוכל לקבל את הטיפול המונע כדי להגן על עצמי? זה משהו שהרופא משפחה יכול לסדר? או שאני צריך להגיע למרפאת איידס מסודרת?
המון תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
אאא19/05/2011נראה לי אתה צריך טיפול מסוג אחר. אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים עם מספר פרטנרים במודעות ויודע שתמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים. אז מה אתה שואל כאן?
נשמע לך הגיוני לקבל טיפול תרופתי מונע לפני כל מגע ?
כנראה שאתה לא מספיק מפחד........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2011אתה מאלה שלוקחים סיכונים עד הסוף, כלומר עד שתידבק....
האם תסכים להשתתף במחקר הבודק התנהגות סיכונית? המחקר אנונימי ומתקיים בתל אביב לאחר הסכמה מצידך כמובן.
אם כן - תכתוב לי במייל המופיע
באשר לטיפול מונע עדיין לא מקובל ולא בסל התרופות. מדובר בתרופות יקרות מאד הניתנות לנשאים באופן קבוע או לחודש לאחר חשיפה לא מוגנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/05/2011עניתי לך - לא ניתן עדיין כטיפול מונע
הטיפול ניתו לאחר חשיפה = סקס לא מוגן לחודש ימים
בשלב זה לא מיתן לקבל באופן קבוע כטיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)