מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה באצבע הידיים בבקשה מהר!!!נדב26/07/2010
שלום,
התחילה לי פטריה ב3 אצבעות של יד שמאל.
זה יכול להיות סימן להדבקה באיידס?
ראוי לציין שעשיתי בדיקה לפני פחות משנה (יצאה שלילית) ומאז הייתי עם 2 בנות. הראשונה עשתה בדיקת איידס ורק אחכ שכבנו ועם השנייה שכבתי רק עם קונדום.
האם פטריה באצבע הוא תסמין להדבקה באיידס??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
דני27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו! אני מת פה!
חסוי28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לרופא המשפחה
ד``ר מרגלית לורבר29/07/2010ותטפל בפריה. רוב האנשים עם פטרת בצפורניים או בעור אינם נשאי HIV . במידה ובדיקת HIV היתה שלילית ולא היו מגעים מיניים נוספים לא מוגנים - אין לך סיבה לחרדה מיותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו25/07/2010
קראתי שנגיף האיידס נמצא ברוק, אך נמצא בריכוז נמוך מאוד שאינו גורם להדבקה. אם רוק נגוע שעבר באוויר בא במגע פנימי עם בן-אדם - האם זה אומר שלאדם הבריא יש מעכשיו ולתמיד רוק שמכיל נגיף איידס שנמצא בריכוז נמוך מאוד שאינו גורם להדבקה?
תודה-רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
דני27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתה מפחדדדדדד תענו לי בבקשהההליאת25/07/2010
האם קיים סיכוי של הדבקה באיידס אם הייתי עם מישהו (חד פעמי)והוא חדר אליי חלקית בלי קונדום לדקות ספורות????ואם כן מה הסיכויים לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לרופא לידבק
אילן04/08/2010לא צרך לחשוש
עם זה בן אדם נורמטיבי לא נראה לי שהיה לו מחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופים באצבעות הידייםחסוי25/07/2010
יש לי קילופים של עור באצבעות הידיים.
זה יכול להיות סימן להדבקה באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
חסוי25/07/2010הקילופים הם על כריות אצבעות היד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כל קשר בין הדברים
ד``ר מרגלית לורבר29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מדריכה על מזרקאלמוני..23/07/2010
לפני כבערך שבועיים הייתי במסיבת חוף ביים.
במהלך המסיבה דרכתי על מזרק משומש והמחט נתקעה לי ברגל.
הוצאתי אותה באותו רגע ולקחתי איתי את המזרק לרופא .
המזרק היה יבש ולא היו בו נוזלים ולא דם (עפ"י דברי הרופא)
הוא אמר לי שהסיכוי להידבק באיידס במקרה כזה הוא נמוך מאוד
רציתי לדעת מה הסיכוי באחוזים להידבקות באיידס?
כמה זמן לוקח לחיידקי האידס למות מחוץ לגוף האדם (על המחט של המזרק)?
והאם ישנה בדיקה שאני יכול לעשות לפני שיעברו שלושה חודשים ?
מקווה לתשובה בהקדם תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי נמוך אך רצוי להיבדק
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2010תוכל לבצע בדיקת קומבו אם עברו 2-3 שבועות מאז הארוע
הבדיקה נעשית בכל בתי החולים שבהם יש מעבדות לבדיקת HIV
אם עברו 3 שבועות - חכה לבדיקת אלייזה - אחרי 8 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני22/07/2010
הבנתי שבHIV נדבקים מדם חלב אם ודרך ריריות ..
יש לנו ריריות בחלל האף בעין באיברי המין ובחלל הפה.... האם הם נמצאות בלשון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין עדיין לתשובה בבקשה תודה
דני24/07/2010ממתין עדיין לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה22/07/2010
שלום,
הקוסמטיקאית שלי משתמשת בשעווה ופינצטה כדי להוריד לבנות שערות בגבותשל לקוחותיה.. לעיתים היא פוצעת את הגבה ע"י שימוש בפינצטה.
אני משתמשת עם פינצטה משלי, אבל לאחר הפציעה של העור באזור הגבה (נקודות ממש קטנות), היא מעבירה מקל של חומר השעווה מאדם לאדם.
האם מקל שמכיל חומר שעווה שעובר מעל פציעה של אחת ושוב עובר מעל פציעה של אחרת יכול להביא להידבקות?
תודהעל אדיבותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
דנה23/07/2010מדובר בפציעה של העור בנקודה אחת או שתיים, שלא מדדמת. פתיחת עור קלה. שנגיד אם אעביר עליה אצבע אני לא ירגיש נוזלים על היד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כל סכנה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2010כך לא נדבקים ואין כל סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יכול יותר !אביאל20/07/2010
הפחד הורג אותי
קיימתי יחסי מין אוראליים הייתי הצד המבצע והצד המקבל .
ואחרי חודש עשיתי בדיקות דם HIV 1 ו HIV 2 חיכיתי כמו מטורף 8 ימים לתשובה , התשובה הייתה שלילית.
הרגיע אותי אבל רק לשבוע וזה לאחר שגיליתי שאין שום משמעות לתשובה של הבדיקה מכוון שאת הבדיקה הרגילה צריך לעשות רק חודשיים או יותר מהמגע החשוד .
מחר עובר בידיוק 60 ימים מאז המגע ואני מפחד כמו מטורף לגשת להיבדק ולחכות שוב 8 ימים של סבל .
יש לי סיפטומיים ששכנעו אותי שאני נישא HIV למרות הסיכוי הקטן והנמוך :
יש לי לשון לבנה (חשש לפטרייה) , כאבי גרון (חלק מהסיפטומיים של HIV לאחר ההדבקה) , שלשולים (לא קבועים) , יובש בשפתיים , כאבי גב תחתון , נקודות לבנות כמו עור ברווז בכל הגוף שמגרדות וניהיות אדומות וזה נראה כמו פריחה , מנוזל , רעשים מהבטן ממש מוזרים .
מה אתה ממליץ לי לעשות?
האם אתה מכיר מקום שהתשובה באותו היום ?
האם התשובה אמינה ב100% אחרי 60 ימים ?
הגליתי כחולה במחלת הנשיקה האם הנוגדים של מחלת הנשיקה יכולים להתערבב בנוגדים של ה HIV ולהטעות בתשובה ?
אשמח עם תענה לי על השאלות ששאלתי ותמליץ לי מה לעשות במצב כזה .
תודה , אוראל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מהירה
דני22/07/2010יש בתי חולים שאתה יכול לעשות בדיקה ולקבל תשובה יום למחרת וזה ניתן בחינם
או אפילו יש מקומות פרטיים שאתה יכול לקבל תשובה תוך חצי שעה בתשלום של עד 200 ש"ח
לידיעתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה מהירה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2010תוכל לבצע בדיקת אלייזה בועד למלחמה באיידס בתל אביב - התשובה על המקום תוך 20 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגירודיםאבנר19/07/2010
האם גירודים יומיים שלושה אחרי מגע מיני לא מוגן
ואחרי עוד כמה ימים מתחילה פריחה מהווים סימפטומים לאיידס ?
הבנתי מדברייך בפורום שאם יש פריחה { זה נדיר } זה במהלך
המחלה החריפה = מתקדמת יותר.....
תודה .
הייתי אצל רופא עור היום הוא ציין : אריתמה קלה באמה ימין
contact dermatitis
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אבנר19/07/2010הגירודים והפריחה בשתי היידים בלבד בחלק החיצוני {הצד העליון של האמה }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לבדיקת רופא עור
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2010התיאור שלך לא נראה קשור, רצוי שתיבדק על ידי רופ עור
אתה יכול תמיד לבצע בדיקת HIV אחרי 8 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מיידיים להידבקותאנונימית18/07/2010
שלום. לפני שבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם גבר והיתה שפיכה בתוכי. מאז יש לי בחילות והרגשת חולשה. האם זה יכול להעיד על הדבקה? האם יש סימנים מיידיים להידבקות ואם כן כעבור כמה זמן יודעים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
אנונימית19/07/2010התחילה אצלי פריחה בעור באיזור החזה. אני מבוהלת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת שיניים ממש לחוץחסוי18/07/2010
שלום.
המברשות שיניים של חברה שלי לשעבר ושלי היו מונחות אחת ליד השניה ואני חושב שפעם או פעמיים התבלבלתי ולקחתי את שלה.
יורד לי לפעמים דם בצחצוח השיניים. אני גם מניח שלא היה דם על מברשת השיניים כי אם היה כנראה שלא הייתי שם בפה.
יש סיכוי להדבקה באיידס? זה משנה אם המברשת יבשה או רטובה במים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך וזניח
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2010במיוחד אם עבר זמן מאז השימוש
לא כך נדבקים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מקבל תשובה + שאלהאבנר18/07/2010
דוקטור לורבר שלום
למה אני לא מקבל תשובה
ומבקש גם שתכווני אותי לגבי המתנה בבדית קומבו במידת הצורך
אם היה לי מגע אוראלי ב 3.7.10 וב 10.7.10 מתי לעשות קומבו
שיכלול את שני הארועים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות
אבנר18/07/2010אני כתבתי שאלה מתחת לבחורה ולא
קבלתי מענה. מבקש שתתייחסי לשתי השאלות שלי שמופיעות על שמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריפטוספורידיוםנאוה17/07/2010
שלום רב,
בת 40. לפני 4 חודשים טיילתי כמה ימים בגליל, ואכלתי בכל מיני מסעדות.
מאז התחלתי להרגיש לא טוב במע' העיכול- הרגשת חולשה ואי נוחות גדולה אחרי האוכל, רעשים חזקים מהקיבה, הרבה גזים, צואה מאד רכה.
לאחר זמן התגלה בבדיקת צואה קריפטוספורידיום.
לקחתי 3 קורסים של האנטיביוטיקות שלהלן, אך גם אחרי האחרונה, קריפטו' עדיין מופיע בצואה, ואני עדיין סובלת מהסימפטומים.
tinidazole 1 גרם, פעמיים ביום, ולמחרת 1 גרם . בתאריכים 1-2/5/10
nitazoxanide 500 מ"ג, 2 פעמים ביום, למשך שלושה ימים. בתאריכים 24-26/6/10
Paromomycin 500 מ"ג , 3 פעמים ביום, למשך 11 יום, בתאריכים 2-13/7/10.
מה עוד אני יכולה לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני למומחה למחלות זיהומיות
ד``ר מרגלית לורבר18/07/2010באיזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לבדיקת איידס לאחר שנה וחציג'ייק17/07/2010
שלום. שמי שרון ואני בן 18. כשהייתי בן 16 קיימתי יחסי מין מוגנים עם בחורה מזדמנת. במהלך יחסי המין הקונדום לא נקרע ולא גמרתי בתוכה ולא יצא שום נוזל בתוך הנרתיק שלה . בכל זאת כיום יש לי חברה ורציתי רק לדעת אם יש סיכוי שנדבקתי כתוצאה מהיחסים האלה ? והאם התשובות של בדיקת איידס שנה וחצי לאחר הפעילות המינית הן אמינות ?תודה רבה על העזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אמינה לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר17/07/2010כבר אחרי חודשיים, יתרה מזאת - אחרי שנה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להדבק בדרך זו:?פיונה16/07/2010
הייתי בשירותים ציבוריים והיה שם טיפה דם בתוך המים של האסלה, אם השפריץ לי לתוך הנרתיק אפשר להדבק מזה באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט
פיונה16/07/2010וגם אני במחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להידבק בדרך זו
ד``ר מרגלית לורבר17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)