מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאג מאוד...אנונימי21/06/2010
שלום.. אני בן 20 ואתמול עקב ריב עם בחורה בת 18 שלא ממש מכיר אותה
היא נשכה אותי ביד למטה חזק ונשאר לי סימן אדום ושפשופים קטנים כאלה ואת הסימן של השיניים התחתונות כמו שריטה ומסביב לשריטה נהיתה כמו שלפוחית ממש קטנה של העור .. ככה פחות או יותר התיאור איך שזה נראה עכשיו..
אותו רגע של הנשיכה לא ירדם דם או משהו..
אני מאוד מודאג ממחלות.. מה אני אמור לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מדויק להגיד שפשופים
אנונימי21/06/2010יש פצעים קטנים כאלה באיזור וברקע יש אדום וגם את השריטה שאמרתי מהשיניים עגולה כזאת.
כואב לי שם נשכה חזק כנראה זה היה לכמה שניות, אני חייב לספר כל פרט ופרט
מאוד עצוב לי שאני כזה חושש אבל זה אני :\ ובגלל זה אני צריך דיעה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיכה
ד``ר מרגלית לורבר22/06/2010לא ידוע על הדבקה בנשיכה.
ואין נגיפי HIV ברוק כך שאין מצב להדבקה, כמובן במידה והיא חיובית. ומה איתך - נבדקת אי פעם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי24/06/2010מה זאת אומרת כמובן במידה והיא חיובית?
ומה זה משנה אם נבדקתי או לא אי פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות לבדיקה בקופ"ח כלליתשריתג20/06/2010
שלום רב
ביצעתי בדיקת HIV ביום חמישי האחרון בקופ"ח כללית. נמסר לי שהתוצאות מגיעות תוך 3 שבועות במכתב לרופאת המשפחה.
כרגע קיבלתי מייל מ"כללית" ובו כתוב שתוצאות בדיקות המעבדה שלי הגיעו.
האם ייתכן שהתשובות הגיעו כ"כ מוקדם? (כאמר עברו רק 3 ימים מאז הבדיקה).
אודה לך מאוד על תשובתך הדחופה מאחר ואני נמצאת בלחץ נוראי כרגע.
שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת מאוד תשובה בדחיפות
שריתג22/06/2010שלום ד"ר
אני חושבת שפספסת את השאלה שלי. אודה לך על תשובתך הדחופה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכוי להידבק בHIV.רן19/06/2010
שלום שמי רן,
יש לי בת זוג קבועה אשר אנו מקיימים יחסי מין, לאחר שבועיים של יחסי מין לא מוגנים בחרתי ללכת להיבדק והתוצאה הייתה שלילית.
טרם הבדיקה אותה עשיתי במהלך הסקס ביננו היא דיממה על איבר מיני עקב נרתיק צר ככל הנראה,
לכן חששתי והלכתי להיבדק למרות שהיא אמרה לי שהיא עברה תרומת דם לפני חודש ובמידה והיה משהו מיד היו מודיעים לה.
לכן על כל מקרה נבדקתי, האם זה אומר שיש צורך גם לבת זוגתי לבצע את אותה בדיקה?
האם ייתכן מגע מיני באופן היפוטתי בין שני בני זוג שהאישה נשאית ובמהלך סקס לא מוגן ביניהם פעמים רבות הכוללות דימום מצד האישה אזי הגבר יכול לא להידבק למרות זאת?
תודה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
רן19/06/2010האם בדיקת דם שלילית, שבועיים לאחר יחסי המין עם בת הזוג הינה תוצאה אכם שלילית במאה אחוז?
או שמא עלי להמתין חודשיים ורק אז להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2010בדיקת אלייזה רלבנטית חודשיםם אחרי המגע בלבד
בדיקת קומבו - אמינה כבר אחרי 2-3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אוכל לדעת מהי הבדיקה?
רן19/06/2010איך ניתן לדעת מהיא אלייזה ומהי קומבו?
בבדיקה רשום HIV 1 +2 FIRST מה זה אומר?
והאם הסיכויים שלי להידבק מבת הזוג גבוהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני זוג
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2010כדי להסיר כל ספק - בני זוג קבועים, רצוי ששניכם תיבדקו. כך תסירו כל דאגה מעל לבכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד19/06/2010
שלום,
לפני שבוע וחצי קיימתי יחסים מוגנים (עם קונדום!) עם נערת ליווי. היום, שבוע וחצי אחרי, יש לי סימני שפעת (חום כאבי שרירים) ופצעים בפה. האם יש לי סיבה לחשש להידבקות? אם הייתי מעוניין להיבדק (אם יש צורך) מתי מומלץ? שבועיים לאחר המגע? חודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2010מבטיחים שלא נדבקת באירוע זה
בדיקת קומבו רלבנטית 2-3 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם רגילהעידן19/06/2010
שלום רציתי לדעת אם ניתן לאבחן איידס בבדיקת דם רגילה כעבור שנה מקיום היחסים
הלא מוגנים ?, עשיתי בדיקה דם רגילה לפני כמה ימים ולא נאמר שם כלום על איידס
ולא היו לי שום סימנים למחלות כמו חום או דברים אחרים האם אני יכול להיות רגוע ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא - בדיקת HIV לא כלולה בבדיקות הש
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2010בדיקת HIV לא נעדית כשגרה.
על הרופא להציע לנבדק לעשות את הבדיקה ספציפית.
רוב בני האדם לא מציגים כל סימנים שנה אחרי ההדבקה, כך שלא רצוי לסמוך על זה - לך תיבדק ודע את מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה חולהhyovas18/06/2010
שלום רב,
נודע לי שחברה שלי מהעבודה חולה באיידס...
ואני מאוד חוששת שאולי נדבקתי כי אנחנו מתלבשות בו זמנית באותו חדר הלבשה...שותות קפה באותו כוס... פעם אחת היא פוצצה לי חצ'קון והלוואתי ממנה סיכה לשיער....והרבה פעמים היא הכינה לי קפה ואכלתי לחם שהיא חתכה ונתנה לי....ובעיקר אני רוצה לדעת האם דם של נשא שבא במגע על עור בכל אחד מחלקי הגוף של אדם בריא יכול לגרם להדבקה גם אם לאדם הבריא לא היה חתך או פצע פתוח כל שהוא אלא מגע של דם על עור סגור האם יש חשש להידבקות?....וכמה זמן הנגיף יכול להתקיים מחוץ לגוף החולה ? אני חייבת לציין שאני מקיימת יחסי מין רק עם בן זוגי מעל 4 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סיבה לחשש
ד``ר מרגלית לורבר19/06/2010אף אחד עוד לא נדבק מחבר לעבודה
לא נדבקים משתייה באותה כוס או כל מגע עם העור
אין לך סיבה לחשוש שתידבקי מחברה ל הפך, קבלי אותה כמו כל אדם ותמכי בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק והדבקה באיידססיון18/06/2010
שלום ד"ר
שאלה דחופה-אני בחרדות
יש לי כמה פצעים פתוחים בפה (אפטות) והיום בנאדם דיבר מולי ויצאו לו מהפה טיפות של רוק שהגיעו לפה שלי לצערי !! ואני בחרדות מטורפות !!!
במידה והוא נשא של איידס או של צהבת B האם אפשר להדבק כך ??? יש לי פצעים בפה.
האם הנגיפים הללו נמצאים גם ברוק???
בבקשה תעזרו לי אני בלחץ
הבנאדם הזה לא נראה כ"כ בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תגובה?******
סיון19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא יכולה להידבק
דוד21/06/2010תירגעי את לא יכולה להידבק כך לא באיידס ולא בצהבת.
הנגיף לא קיים ברוק.
הידבקות באיידס וצהבת רק במגע עם דם או יחסי מין לא מוגנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוק
ד``ר מרגלית לורבר22/06/2010ראשית, מקווה שאת מחוסנת להפטיטיס B
באשר לסיכויי הדבקה מרוק - אין כל מצב להדבקה. הנגיפים אינם נמצאים ברוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר- ***בהמשך לשאלה
סיון23/06/2010אמרת שהנגיפים אינם נמצאים ברוק, שאלתי היא האם גם נגיפי הצהבת אינם ברוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודפלונית17/06/2010
יש לי חבר שנגוע בוירוס של האיידס אני מצינת שאף פעם לא היה לו איידס יש לו רק וירוס של איידס
אנחנו רוצים להביא ילד לעולם האם יש סיכונים בזה האם הילד או אני יכולים להדבק אני מצינת שאנחנו רוצים לעשות זאת בהמצעות הזרעה ושהזרע שלא עובר ניקויי מה הסיכויים שהילד יצא נגוע אם בכלל ומה הסיכנונים שלי בכל הסיפור
אשמח לקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפלונית
ד``ר מרגלית לורבר18/06/2010
ממליצה לא למהר ולעשות צעדים לא זהירים. ניתן כיום להביא ילד לעולם, בתנאי שהגבר מטופל בקוקטייל, העומס הנגיפי שלו בדם קטן מ 40 עותקים.
ממליצה לכם להגיע לייעוץ מקצועי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי? בבקשהההההדניאלה17/06/2010
שכבתי עם מישהו והקונדום נקרע.. הוא לא הספיק לגמור אך כן יצא לו נוזל מקדים?
מה הסיכוי שנדבקתי?
ואם הקונדום לא נקרע אלא החליק לתוכי פנימה ונשאר כמה דקות.. זה אותם סיכויים?(הוא לא גמר אך יצא נוזל מקדים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון להדבקה ב HIV
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2010הסיכון להדבקה נמוך על פי תיאורך
מכל מקום - חשיפה לנוזל עלולה להוות מקור הדבקה
רצוי שתיבדקי 3 שבועות אחרי הארוע - בדיקת קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! איפה עושים בדיקת קומבו?
דניאלה17/06/2010היא עולה כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2010עולה כמאה שח, באיכילוב, שיבא, קפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הזמן שבאמת יודעים שבריאים?ענתי16/06/2010
שלום רב,
לפני כשנה נחשפתי לנגיף מספר פעמים, ברגע שהבחור גילה שהוא נושא את הנגיף הוא סיפר לי מיד,
והתחלתי במעקב של בדיקות קומבו במחלקה האימונולוגית, ולאחר 3 חודשים מהמגע האחרון עשיתי את הבדיקה הנוספת ולשמחתי כל הבדיקות יצאו שליליות.
מכיוון ששום בדיקה לא נותנת תשובה של 100% מוחלט, עשיתי היום (שנה עברה מהמגע האחרון) בדיקה נוספת שיצאה שלילית.
(בכל התקופה(שנה) לא קיימתי שום יחסי מין)
השאלה שלי: האם לאחר שנה, אני יכולה להיות בטוחה ורגועה באמת ב- 100%
שאני בריאה???????????
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה להיות בטוחה לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2010שנה לאחר החשיפה האחרונה - ובדיקה שלילית, את יכולה להיות רגועה ושקטה - לא נדבקת !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקומביויר(אשמח לתשובה)ר15/06/2010
שלום!
לפני בערך שבועיים היה לי מין לא מוגן עם בחור שאני לא מכיר, בעקבות קרע בקונדום, והחלטנו ללכת למיון בתל השומר שם קיבלנו טיפול מונע(לאחר מלחמות רבות). בהתחלה נתנו לי קומביויר וקלטרה, ולאחר מספר ימים הרגשתי ממש רע ולא יכולתי לתפקד שבוע. הזיהומולוגית בקופה אמרה שאני יכול ליטול רק את הקומבויר(היא דיברה עם פרופסור מסוים בהדסה עין כרם), ואמרה לי לעשות בדיקות תפקוד כבד וכו'...
השאלה שלי היא כזו- האם זה בסדר שהורידו לי את הקלטרה ואמרו לי שמספיק קומביויר.? האם זה עדיין יעיל?
והאם אני יכול לבצע בדיקת קומבו תוך כדי מתן התרופות האלו? אין התנגשות בין התרופות לתוצאת הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PEP
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2010טיפול לאחר חשיפה - PEP - ניתן לאחר לקיחת הסיכונים והנסיבות של אירוע ספציפי. במידה ומומחה קבע כי קיים סיכון להדבקה ב HIV - קיימים נוהלים על פיהם הדבר מתנהל.
כאשר קיים סיכון גבוה - קלטרה וקומביויר הם אופציה טיפולית-מניעתית מצויינת.
במידה ויש תופעות לוואי - ניתן להחליף חלק מהטיפול.
באשר לבדיקה - תוכל לבצע בדיקת קומבו שבועיים-שלושה אחרי הארוע. הטיפול לא מפריע לאמינות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל15/06/2010
הורדתי שיער מהעורף בSHR ובאמצע ירד לי דם.
אם דבר כזה כבר קרה בעבר למישהו שעשה לפני האם אפשר להידבק מזה?
האם צריך ללכת לקבל טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כך נדבקים ב HIV
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2010רק מגע דם מאדם נשא HIV יכול להוות אמצעי הדבקה
דימום שלך מכל טיפול שהוא לא מהווה סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רותם15/06/2010גם אם נשא השתמש במכשיר לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
רותם17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר18/06/2010הדבקה בנגיף תיתכן רק אם נמצא דם טרי על המכשיר והוא חדר את העור, דהיינו היתה פציעה שאיפשרה לדם טרי לחדור את הפצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ע"י פצעיםקרן14/06/2010
למה הכוונה שניתן להדבק באיידס ע"י שפשוף של שני פצעים פתוחים?
האם על שני הפצעים לדממם?
אם זה פצע שלא מדמם אין סיכוי להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה ב HIV
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2010הדבקה תיתכן , בנקודה זו, רק במעבר דם מאדם נשא לבריא
מגע עור שאינו מדמם לא יכול להדביק בנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מקדים ואיידססיון14/06/2010
שלום רב
ירדתי לחבר שלי
שאלתי היא- במידה והוא לא גמר לי בפה, אך מה שכן, יצא לו המון מהנוזל המקדים- האם יש אפשרות שנדבקתי באיידס במידה והוא נשא?
האם הנוזל המקדים אצל הגבר מכיל את הנגיף? האם זה כמו גמירה בפה מבחינת הסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במין אוראלי
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2010סיכויי ההדבקה במין אוראלי קטנים מאד אך לא אפסיים - מציעה ששניכם תיבדקו, כך תהיו רגועים לגבי ההמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהווו חשובבבמודאגתת13/06/2010
הייי
לא מזמן גיליתי שידיד שלי הוא נשא hiv מעולם לא קיימנו יחסי מין (הוא הומו)
אבל היינו גרים ביחד תקופה ממושכת שכל 3 חודשיים
הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא סיבה לדאגה
למרות שאני יודעת שאיידס לא עובר בחיבוק או בנשיקה
אבל אני חוששת לגבי שירותים כי לברחורה יש את המחזור
בבקשההה אני ישמח לקבל קצת מידע בנושאא
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2010לא נדבקים משימוש בשירותים משותפים, כך שאין כל סכנת הדבקה כאשר חיים בדירה משותפת עם נשא/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)