מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלילי מוטעית false negativeשמעון06/04/2010
שלום לכם.
רציתי לדעת מהם הסיכויים לקבלת תשובה שלילית מוטעת בבדיקת האליזה..אם בכלל
במידה והבדיקה נערכה לאחר תקופת החלון(חודשיים אם אינני טועה)
תודה רבה אשמח לקבל הרחבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010אחרי חודשיים הסיכוי מוערך כפחות מ - 0.1%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0.1% הכוונה ש1 לאלף?
שמעון06/04/20100.1 מתוך ?
כי 1 לאלף עם תשובה שלילית מוטעית נראה סיכויי לא קטן...
ואחרי 6 חודשים לכמה זה מצמצם את הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0.1% הכוונה ש1 לאלף?
שמעון06/04/20100.1 מתוך ?
כי 1 לאלף עם תשובה שלילית מוטעית נראה סיכויי לא קטן...
ואחרי 6 חודשים לכמה זה מצמצם את הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביהדות אומרים עשה לך רב כנראה שגם ב
שמעון07/04/2010בהתייעצויות רפואיות :) שאלתי בתפוז והתשובה לגבי אלייזה שלילית מוטעית היית שזה בלתי
אפשרי בפורמים בחול התשובה היית שזה קורה לעיתים מאוד נדירותת אך אף סטטיסטיקה
לא מצאתי בנושא אם אפשר הכוונה למאמרים שנכתבו לאחרונה או על דוגמא אישית שהינך מכירה
פירוט הרחבה או כל דבר אשר יתרום להרגעת הנפש אשמח
אני בחור צעיר ואני יודע שכנראה אצטרך ללכת לטיפול פסיכולוגי במידה ווהדאגה תשאר
אך אולי זה טבעי אם ישנם הסיכויים קשה לי לסלק את המחשב ממוחי אודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשאלה06/04/2010
ד"ר שלום,
ביצעתי מין אוראלי לא מוגן בגבר כשאני הצד המוצץ (סליחה על הביטוי)-אני גם גבר,
האקט עצמו לא ארך הרבה זמן ( בערך 30 שניות ) ולא הייתה גמירה לא בפה ולא מחוצה לו,
אין לי פצעים או חתכים בפה ולו לא היה פצעים על איבר המין (כמו שראיתי באותו זמן).
אני עשיתי בדיקת קומבו לאחר שלושה שבועות וחצי שיצאה שלילית ואלייזה לאחר 42 יום
שיצאה שלילית גם כן (לא יודע אם היא עוזרת למשהו בכלל).
לפי דעתך מה הסיכויי שנדבקתי? אני קראתי באתר של הוועד למלחמה באיידס שהסיכוי ממש
נמוך ,האם יש צורך בכלל להבדק?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010הסיכון ממגע כמו שתארת - אכן נמוך מאד. פחות מ 1 ל - 10000.
גם נבדקת כבר אחרי המגע ונמצאת שלילי.
אנחנו אמנם ממליצים לעשות אלייזה אחרי 8 שבועות. אבל עם כל מה שאתה הצגת כאן - אני חושבת שאתה יכול להיות רגוע היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקרע הקונדום במין אנאלי, אני בלחץ!!רונן06/04/2010
שלום,
היום צרכתי שירותי מין בתשלום באמצע מין אנאלי הקונדום נקרע!
לא שמתי לב עד שגמרתי.
במקרה באותו הזמן הוועד למלחמה באיידס היה פתוח וישר לקחתי את הבחורה להיבדק
אני מודע לכך שבדיקת האלייזה תקפה לחודשיים אחורה והתשובה המיידית שקיבלנו במקום תקפה ל3 חודשים אחורה.
1). מה גודל הסיכוי שלי להידבקות??? אני בלחץ מטורף!!!
2). בעוד כ-3 שבועות אגש לבצע את בדיקת הקומבו והייתי שמח לדעת את האמינות שלה.
משום מה בוועד טרחו לומר לי שלא מומלץ לעשות אותה כי היא לא אמינה, אבל רופאים אומרים שהיא כן אני קצת מבולבל.
מצטער שזה ארוך אני לחוץ מאוד!!
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
רונן06/04/2010שהבדיקות של שנינו יצאו שליליות לאיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום שנקרע
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010קודם כל - זה שהיא שלילית כרגע בכל זאת מוריד את הסיכוי שהיא נשאית באופן משמעותי.
סך הכל אחוז הנשאות של עובדות מין בארץ הוא נמוך.
הסיכון ממגע מיני אנאלי לגבר הוא בסביבות 1 ל- 2000 .
בנוסף - אנחנו מאמינים מאד בבדיקת קומבו ומשתמשים בה הרבה. לא לגמרי ברור לי למה אמרו לך את מה שאמרו במרכז האיידס.
סך הכל הסיכון שלך הוא ממש אפסי. תמיד כדאי גם להיבדק, אבל הסיכון שלך הוא נמוך ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת קומבו
רונן02/05/2010שלום ד"ר מרגלית
בהמשך למקרה שלי עשיתי בדיקת קומבו + אלייזה לאחר 19 יום ויצא שלילי.
ללא כל קשר הלכתי להיבדק ל-14 מחלות מין + תרביות בשתן מחלות מין נקי ונמצאו לי חיידקים ecoli ועוד אחד בשתן שהתחלתי לטפל בהם באנטיביוטיקה doxilin 2 כדורים ביום
אחרי שבוע שאני לוקח את ה- doxilin התחילו לי סחרחורות ובחילות.
הפסקתי את הכדור ועדיין אחרי 3 ימים אני עדיין מרגיש את התופעות הללו.
יש לי 3 שאלות בבקשה.
1. האם בהתאם לסיפור שלי אני יכול להיות הרבה יותר רגוע לגבי האיידס?
2. האם הגיוני שאחרי 3 ימים שהפסקתי את ה- doxilin אני עדיין מרגיש את התופעות האלו?
2. האם התופעות הללו שאני מרגיש יכולות להוות סימנים להידבקות באיידס?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה בבקשה? תודה מראש!
רונן03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה
רונן12/05/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV
ד''ר קרן אולשטיין-פופס15/05/2010בדיקת הקומבו מרגיעה מאד אבל לא שוללת ב - 100 אחוז.
הסימפטומים שאתה מתאר לא כל כך מתאימים ל - HIV , אבל הכל יכול להיות ...
בסך הכל הסיכון שלך ממש נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבראה ממחלת האיידס בהומאופתיהדר אדית דניאל06/04/2010
שלום לכולם ולמנהלי הפורום
חייבת לשתף אותכם כי נראה לי שבודאי זה יכול לתרום במשהו למישהו
נודע לי שבאמצעות הומאופתיה ניתן לרפא מקרים של איידס ויש אינדיקציות על כך בחוול
אינני יודעת אם זה וודעי אלי לא הגיעו אף פעם לקוחות שסובלים מאיידס ואין לי אינדיקציה מהקליניקה שלי -ואני גם לא יודעת אם אקבל לקוחות בתחום זה
אך שמעתי שבחוול יש מקרים שהחלימו לחלוטין
אני מוכנה במידה ואקבל את העזרה בנכונה - לנסות להקים בארץ קבוצת מחקר בנושא
שתנסה לתת מענה לסוגיה זאת ולהוכיח מדעית אם להומאופתיה יש מענה ואו לפחות לעזור
למי שלא רוצה להתבסס רק על קבלת תרופות כימיות
בברכה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010הומאופתיה זה מושג מאד כללי.
מה בדיוק נעשה? איך זה נבדק? איפה המחקרים שבוצעו?
אנחנו בהדסה היינו שותפים למחקר הומאופתי שאכן משפר את מצב מערכת החיסון, ואנחנו מאד מתעניינים באופציות הומאופתיות. אבל לא שמעתי עדיין על שום תכשיר ושום מחקר שהראה שחולים נרפאו מאיידס בזכות הומאופתיה בלבד. גם התרופות היום לא מרפאות, רק משפרות את מצב מערכת החיסון ובכך מאריכות חיים.
הנושא הזה ראוי לדיון מעבר למסגרת הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב לקבל דעה מקצועית עומד להשתגע!לירון06/04/2010
לד'ר שלום רב.
לפני כ 24 יום בדיוק ביצעתי מגע מיני לא מוגן ברוב חוכמתי.
לצערי התפטתי לא הייתי זהיר זהו היה המגע המיני הראשון והיחיד שלי.
אני לא יודע בדיוק להסביר את זה כי לא הייתה חדירה מלאה לכול אורך המגע.
הלכתי למרכז האגודה של איידס וHIV ודיברתי עם בחור שם שהסביר לי שאין לי מה
לחשוש ושהסיכוי שנדבקתי קלוש.. אני רוצה לציין שהבחורה מנהלת חיי מין פעילים.
היא טוענת שנבדקה והכול בסדר..אני מעדיף לגשת להיבדק ולא לסמוך עלייה..
רציתי לשאול האם יש לי סיבה לחשוש?
ועוד שאלה קטנה..
אם היה קילוף מקומי של עור (ללא דימום) באזור הפין דבר זה יכול להעלות את הסיכוי?
תודה רבה על ההתייחסות מחכה בקוצר רוח לתשובה,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010לא ברור לי איזה מגע מיני היה - לא היתה חדירה בכלל ? היתה גמירה ? היה מין אוראלי ?
לא נשמע לי שיש לך מה לדאוג.
כדי להיות רגוע - תעשה בדיקת אלייזה אחרי 8 שבועות
מעכשיו - תקפיד להשתמש בקונדום. זה הכי חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
לירון06/04/2010אכן הייתה חדירה אבל לא עמוקה כלל למעשה לא זכור לי שממש הרגשתי משהו מלבד שפתי הנרתיק.
תוכלי בבקשה לענות לי על שאלת הקילוף בעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
לירון06/04/2010הייתה גמירה מחוץ לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה רק אם אפשר תגובה
לירון07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות האלייזהשמעון06/04/2010
שלום רציתי לברר כמה דברים שדיי מטרידים אותי לאחרונה ואשמח לקבל תשובה מפורטת ואף
להפגש עמכם..
לפני כחצני שנה היה לי מין אוראלי עם פרוצה כאשר אני הייתי הצד המקבל.
עברתי בדיקת אליזה אחרי חודשיים..רציתי לדעת כך:
הבנתי שהרגישות של האליזה היא מאוד גבוהה אך לא ודאית..המשפט הנל מתכוון שבמידה
ויוצאת תשובה שהיא חיובית שלילית?
או שיכולה לצאת תשובה שלילית ווישנו סיכויי מזערי שאני נשא והבדיקה לא איתרה את היותי
נושא את המחלה
למען האמת זה מה שאני מרגיש לאחרונה וזה הרגשה דיי מחסלת..צריך לדעת אם להשלים עם המצב
שאני מודע לעניין שהסיכויים ממש מזערים אך אני בטוח שהבנתי את המאמרים שאותם קראתי כראוי.
Modern HIV testing is extremely accurate. The chance of a false-positive result in the two-step testing protocol is estimated to be 0.0004% to 0.0007% in the general U.S. population
מתוך ויקיפדיה hiv test
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר roee
שמעון06/04/2010*התכוונתי שאני לא בטוח
^פן נוסף שמסתכל אותי..אני מודע שאולי הבעיה היא חרדה למרות שאולי ובמידה ולא טעיתי
במה שרשמתי למעלה הסיכויים עדיין קיימים..(בדיוק כמו שאפול ממטוס) אך אני לא בטוח בזאת
אני לא חושב שפסיכולוג יוכל לפתור לי את הבעיה(במידה וצדקתי) כי אני יחשוש שהוא אינו בקיא בנושא הסטטיסטיקות הללו. ידוע לכם על מטפל שכן בקיא ויוכל לברר בוודאות +שידע להגיד לי
תשובות מדוייקות יותר.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלייזה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/04/2010הבדיקות שמבוצעות היום הן מאד אמינות כבר אחרי חדשיים.
אין 100 אחוז ברפואה... אבל זה הכי קרוב שאפשר.
אם אתה עדיין חושש - תחזור על הבדיקה עכשיו שעברו 6 חודשים.
אם זה שלילי - אתה יכול להיות רגוע לגמרי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב06/04/2010
שלום ד"ר,
ביצעתי היום בדיקת דם לאיידס, לפני שנכנסתי לחדר הבדיקה היה שם בחור אחר שנבדק גם לאיידס.
הנחתי את המרפק שלי במקום המיועד לכך על מנת שהאחות תיקח ממני דגימת דם. החשש שלי הוא
שהבחור שנבדק לפני אולי נשא (אם הוא נבדק כנראה שהוא בקבוצת סיכון). ואז הוא שם את
המרפק שלו בדיוק במקום בו אני שמתי את המרפק שלי. 1. אם היו לו פצעים פתוחים או יבשים יש מצב
שאוכל להידבק כך באיידס כתוצאה מכך ששנינו נגענו באותו מקום? ומה אם יש לי פצעים בלתי נראים במרפק?
2. שאלה נוספת: לאחר שהאחות דגמה את הדם היא לחצה על מקום הדקירה עם גאזה (פד) ידיה היו חשופות. אם היא לחצה באותו האופן גם על הנבדק הקודם האם יש מצב שנדבקתי ממנו באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כך נדבקים באיידס
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010ממליצה שתקרא על דרכי הדבקה בנגיף HIV - יותר ידע יסיר חרדות מיותרות
אין לך כל סיבה לדאגה בתשובה לשתי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקותחיים06/04/2010
הייתי עם זונה לפני שבוע והיא מצצה לי 3 פעמים בלי קונדום...
עכשיו מה הסיכויים שנדבקתי ממנה בהנחה שיש לה איידס אבל לא הבחנתי בפצעים באזור הפה שלה או באזור הזין שלי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במין אוראלי
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010קיים סיכוי נמוך ביותר של הדבקה במין אוראלי, כפי שתיארת, כמובן בהנחה שהאשה נשאית HIV
ממליצה לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע, למרות הסבירות הנמוכה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כבר לא יודע איך לצאת מזהג'רי05/04/2010
יש לי כמה שאלות
1.האם בדיקת אורקוויק לאחר 8 שבועות היא אמינה ?
2.זו תיהיה בדיקת גיבוי לבדיקה שנעשת בוועד אבל אני מפחד שאולי בבדיקה ההיא הבחור לא החליף כפפות ואני כבר לא מצליח לזכור ואני לא רוצה להידקר שוב פשוט החלטתי לגשת להיבדק כדי לגמרי להסיר חשש אני כיום כבר כ 3 שבועות לאחר הבדיקה ההיא ללא שום תסמינים חלילה רק אם חרדה קשה .
האמת היא ששאלתי את הבחור שעשה לי את הבדיקה בוועד והוא אמר שהוא כן החליף אבל היו שם מלא אנשים ואני לא יכול להפסיק לחשוב על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ORAQUICK
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010הבדיקה אמינה אחרי 8 שבועות - יש לה אפילו FDA כך שניתן לסמוך על המלצות היצרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה + תשובותנועם05/04/2010
שלום לרופאות היקרות
בצעתי בדיקת אלייזה בבית חולים קפלן
לקח לי את הדגימה רופא בשם סרג גרדשטיין.
הוא לקח בנוסף טופס שחתם עליו עם החותמת שלו
כנראה שמציין את סוג הבדיקה הרצוי .
הוא ניגש עם הדגימה והטופס למעבדה למסור את
הדגימה לבדיקה . נגשתי גם למעבדה לאחר מכן כדי לוודא
שאכן תעודת הזהות שלי רשומה נכון על המבחנה ועל הטופס.
דוקטור סרג גרדשטיין אמר לי בבית חולים ליצור איתו קשר טלפוני
בצהריים לקבלת תשובה .
אכן יצרתי איתו קשר והוא מסר לי שהבדיקה תקינה ויצאה שלילת .
בקשתי שישלח לי את התשובות מבית החולים בפקס .
הוא שלח לי אחרי יומיים תשובה למייל שלי
האם זה מקובל ואפשרי לשלוח במייל ?
בכל מקרה בדף התשובות שקבלתי לאחר שהדפסתי אותו רשום :
ערכי ייחוס { ........} . 1 - 0.7
תוצאות : S / CO LO NEGATIVE 0.33
בדיקה : HIV 1,2 Ab s ELISA
מה התשובות אומרות ?
האם הבדיקה תקינה מבחינתי ?
למה זה כל הערכי יחוס והמספרים ?
למה לא כתוב סוג בדיקה סרום ?
האם הכל בסדר ואפשר להירגע ?
סליחה על האורך ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממילצה שתחזור אל הרופא שביצע את
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עם תשובותאורי04/04/2010
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא מתימר להיות רופא
דוד04/04/2010אבל יש שאלות שבשביל לענות עליהם לא חייב להיות רופא.
אם יש פה אנשים שיש להם מספיק ידע בנושא ויכולים לעזור אז למה לא? במיוחד
שהאנשים ששואלים את השאלות בד"כ לחוצים והתשובה שהם מקבלים עוזרת להם עד
שהרופאה נותנת מענה.
להיפך אני בטוח שהרופאות שמחות שיש אנשים שמתנדבים מרצונם החופשי לעזור
בתשובות שהם יכולים לתת. בכל מקרה הרופאה אח"כ עונה גם כן.
אני בכל אופן עונה לשאלות רק אם אני יודע את התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלישאלה03/04/2010
מה הסיכון במין אוראלי לצד המוצץ בהנחה שאין לו חתכים בפה או פצעים
ושלא גמרו לו בפה?
-בנוגע לפרוקאם אולי היה
-בהנחה שהאקט היה קצר ( 30 שניות נניח)
והאם בדיקת קומבו שלילית ואלייזה לאחר 43 יום מועילות במקרה הזה למשהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד דבר
שאלה03/04/2010קומבו לאחר 3 שבועות ואלייזה לאחר 43 יום,
הייתי גם בוועד ואמרו לי שאין צורך להבדק כי הסיכון כל כך נמוך...
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ממגע מיניאלון03/04/2010
ד"ר שלום
היום נפגשתי עם בחור והתגופפנו הוא סובב אותי על הגב והחל להתחכך בי מאחור
ופתאום הרגשתי שהוא מנסה לחדור אליי ותוך שניה הרחקתי אותו מעליי. ואני די לחוץ מאז כי הוא היה בלי קונדום , אני יודע שמחיכוך אי אפשר להדבק. אך אם הוא ניסה לחדור אליי (הוא לא חדר אבל הרגשתי את הפין שלו נוגע לי בחור) ובמידה והיה לו נוזל מקדים האם אפשר להדבק ממגע כזה?
או שחייבת להיות חדירה בשביל שתיהיה הדבקה?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
אלון05/04/2010כשאני אומר שהרגשתי את הפין שלו נוגע לי בפי הטבעת הרגשתי שהוא לוחץ ומנסה להכנס אבל הוא לא הצליח להכנס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל פי תיאורך אין סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010מאחר ולא היתה חדירה אין כל סכנה גם אם היה מגע של נוזלים בעור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אלון06/04/2010יש מצב שתוך עדי לחיצה הוא יפצע את האזור של הכניסה לפי הטבעת? ואז תתרחש הדבקה?
מישהו אמר לי שכדי שתיהיה הדבקה צריך כמות נוזל גדולה וזמן חשיפה ממושך וששניה אחת גם אם נחתכתי אני יכול להיות רגוע, זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אלון08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הידבקות היא וודאית?אחת שחוששת01/04/2010
שלום. אם שכבתי עם בחור ללא אמצעי מניעה ויש לו איידס. סיכויי להידסק הם וודאיים? או שיש סיכוי קלוש כלשהו שאני לא אדבק?
וכמה זמן לאחר ששכבתי איתו אני יכולה להיבדק???
תודה רבה על ההתייחסות!...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב הסיכויים שלא נדבקת
אאא01/04/2010הסיכוי של אישה להדבק מגבר נשא במגע מיני חד פעמי הוא 1 ל300. הסיכוי של גבר להדבק מאישה נשאית הוא 1 ל3000. מספר הגברים הסטרייטים הישראלים הנשאים בכל הארץ הוא פחות מ300 גברים בסה"כ. ככה שהסיכוי להדבק במגע מיני כזה הוא קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יודעת שהוא נשא ב100 אחוז
אאא01/04/2010יש טיפול מונע איידס של עד 72 שעות אחרי החשיפה. אפשר ללכת לחדר מיון ולדבר על זה עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל אאא תודה וגם...
אחת שחוששת01/04/201072 שעות עברו כבר... אם אני יודעת בוודאות שיש לו איידס עדיין יש לי סיכוי לא להידבק? הבנתי אותך נכון??? אחרי כמה זמן אני יכולה להיבדק על מנת להיות בטוחה ב-100% שאני בריאה והכל בסדר איתי???
ובאמת תודה רבהההה על ההתייחסות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
דוד02/04/2010בדיקת אלייזה - את הבדיקה את צריכה לבצע לאחר חודשיים ומעלה מהחשיפה
לצורך תשובה סופית.
את יכולה לבצע גם בדיקת קומבו לאחר תקופה של 3 שבועות מהמגע ושתיתן
לך אחוזי דיוק של 95% - בכל מקרה צריך לחזור על בדיקת אלייזה לאחר חודשיים לקבל תשובה סופית.
למה את כל כך בטוחה שהוא נשא איידס?
תהי בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אחת שחוששת02/04/2010אני לא בטוחה . אבל אני גם לא בטוחה שלא. והאמת שנסחפתי עם הבחור ואני בכלל לא מכירה אותו, סטוץ חד פעמי כזה ומטיפשותי לא הייתי זהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן סטטיסטי
אאא02/04/2010הסיכוי שגם נפלת על נשא וגם נדבקת הוא משהו כמו 1 למיליון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן סטטיסטי
אאא02/04/2010הסיכוי שגם נפלת על נשא וגם נדבקת הוא משהו כמו 1 למיליון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאת יכולה להדבק !!!!!!
ג'וניניו03/04/2010איזה ססטיסטיקה ואיזה נעליים
שכבת עם בחור ללא קונדום ואת לא יודעת מה מצב בריאותו
אפשר להדבק גם מפעם אחת- עובדה עובדה עובדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלא נדבר על צהבת b ו- c שהם לא פחות גרועות- וקנדידה ואי אפשר לדעת מה עוד
קחי את עצמך לבית חולים לקבל טיפול מונע ולהבא להשתשמש רק בקונדום
אפילו במציצה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שהיא לא יכולה
אאא03/04/2010אבל אתה מפחיד אותה פה פשוט. ואם היית קורא את מה שהיא כתבה הייתה רואה שעברו יותר מ72 שעות. והיא לא אמרה שהוא בטוח נשא איידס, היא פשוט חוששת שהוא נשא.
למה אתה מפחיד ככה? היא תיבדק ותראה מה יש לה, והסיכוי שיש לה משהו במגע מיני חד פעמי (גם שכבה עם נשא וגם נדבקה) דומה לסיכוי שתזכה בלוטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אתה מדבר שטויות ונוהג בחוסר אחרי
ג'וניניו03/04/2010אתה מביא פה נתונים וסטטיסטיקה שאפילו לוועד למחמה באיידס אין
להזיכרך הוגשה בעניין עתירה לפני כחודש
לפי הדברים שנאמרו כאן אמרת בצורה גלויה וחסרת הגיון שזה בסדר לקחת סיכון
העובדות הם פשוטות
היא שכבה עם מישהו ללא קונדום- אם הוא היה איתה בלי, לך תידע עם מי היה לפני כן
קחו אחריות על החיים שלכם ותפסיקו פה עם חישובי הסיכויים השקריים האלה
אך אחד לא נסה להפחיד אף אחד אבל לפחות אל תמסור לה נותנים שקריים
אגב אם כבר מדברים על נשאים אז מדובר באלפים ולא במאות כפי שרשמת, וכמובן שהמספר גבוהה בהרבה יותר כי יש מלא שמעולם לא נבדקו
היא תיבדק ואמן שתהיה בריאה ותזכור לעולם לא לחזור על הטעות הזו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף- צרי קשר עם הבחור ותבדקו
ג'וניניו03/04/2010אם את לא בטוחה לגבי הבנאדם
צרי קשר איתו ולכו להבדק יחד - זה המעשה הכי נבון שאפשר לעשות
וככה תחזרי להיות רגועה ושקטה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות ב HIV מגבר נשא
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010במידה ואת יודעת שהוא נשא HIV תלוי גם באם הוא מטופל בקוקטייל ואם בדיקת העומס הנגיפי בדם נמוכה.
באם כל אלה מתקיימים - הסיכוי להדבקה במגע יחיד הוא נמוך ביותר !!!! (כמעט אפסי)
במידה ואין לך מושג על מצבו וכבר עברו יותר מ 72 שעות - אין מה לדבר על טיפול מונע.
תלכו שניכם להיבדק - בדיקת קומבו אחרי 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור,דניאל31/03/2010
האם יש דרך שאני יכול ליצור איתצך קשר טלפוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייל
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)