מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפוציטים נמוכים - סימן?אסי31/03/2010
בבדיקת דם שגרתית נתגלו לימפוציטים נמוכים 1.37 אבסולוטית, 16.8 באחוזים. נויטרופילים גבוהים אם זה משנה. יש לי גם פצעים בפה (אפטות) מעט יותר לאחרונה (היתה אחת בגרון ואחת בלשון) והיו צמרמורות. מה זה אומר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
אסי02/04/2010אמנם לא קיימתי יחסי מין מסכנים ואינני צורך סמים - אבל מגיעה לי תשובה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה..
אסי06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיכנס לפניקה מיותרת כנס!
חגי07/04/2010אולי זאת מחלת הנשיקה,נראה לי שהמצב שלך הוא לויקפניה אתנית(אם אתה נולדת להורים ממוצא אירני,תימני,עירקי או אתיופי) ומספר הלימפוציטים אצלך יורד גם ככה מהערך הנמוך כי יש לך זיהום של הרפס בפה והגוף נלחם נגדו
תבקש מהרופא לעשות את כל הבדיקות למחלות המין כולל EBV ו-CMV שהם זנים של מחלות הנשיקה החום עולה שאחד הוירוסים הללו מתפרצים ממצב רדום ואז ההרפס שיש אותו לכולנו מתפרץ ועושה שלפוחיות בפה ובשפתיים
לי קרה אותו דבר אחרי מגע לא מוגן קיבלתי חום כאב גרון וצמרמורת חודשיים אחרי באמצע תקופת החלון נבדקתי לHIV ויצא שלילי ונבדקתי למחלות הנשיקה ויצא שיש לי את שני הזנים
אל תיכנס לפאניקה סתם חבל על הבריאות
אבל חשוב שתיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה סיבות לליפוציטים נמוכים
ד``ר מרגלית לורבר09/04/2010רצוי לפנות לרופא המשפחה , לספר לו על התלונות והוא יידע איך להמשיך את הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיניר31/03/2010
שלום, בתאריך ה 22/1/10 ביצעתי מין לא מוגן לאחר שהקונדום נקרע לי באמצע האקט שהיה וגינלי עם בחורה, לאחר 12 יום ביצעתי בדיקת קומבו שיצאה תקינה וגם לאחר 17 יום ביצעתי שוב בדיקת קומבו שיצאה גם היא תקינה, נאמר לי כי הבדיקה היא לא חד משמעית ולכן בתאריך ה 22/3/10 ביצעתי בדיקת איידס רגילה במרפאת הפרסים בחיפה שיצאה תקינה, האם אני יכול להיות רגוע? או שחודשיים זה לא מספיק, אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשיים מספיקים בהחלט
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010
בדיקת אלייזה שלילית אחרי חודשיים - אמינה לחלוטין
שמור על עצמך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יניר31/03/2010תודה על התשובה
שאלה נוספת היא האם זה משנה עם האקט בוצע עם בחורה תאילנדית, האם יש סוגי נגיפים שונים או שזה לא משנה ובכל מקרה חודשיים זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים מספיק לכל סוגי הנגיפים
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם במבחנה בוועדרוני31/03/2010
עשיתי בוועד למלחמה באיידס
בדיקה מהירה , יצאה שלילי.
הבדיקה הייתה ביום ה 90 לאחר המגע { אוראלי הדדי }.
נאמר בוועד שהמבחנה נשלחת גם לבדיקה
בקפלן לבדיקת אלייזה רגילה.
אבל בגלל החג המבחנה נשארה בוועד
לאחסון לכמה ימים { 4 ימים }
האם בדיקת האלייזה בבית החולים לא עלולה
להשתבש בגלל שהדם היה כמה ימים בוועד ?
האם התשובות יכולות להשתבש לטוב או לרע ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010הבדיקה יכולה להתבצע גם על דם שעמד במקרר מספר ימים - הסרום נבדק לנוגדנים ואלה אינם נעלמים כאשר הדם עמד, כאמור בקירור.
בדיקה שלילית בועד - אתה יכול להיות רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעוד אחד30/03/2010
ביצעתי בדיקת קומבו שלוש שבועות וארבעה ימים ,האם עשיתי את הבדיקה בזמן אמין ?האם הבדיקה אמינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר גמור
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף....איציק30/03/2010
לפני שבועיים בערך שכבתי עם בחורה בגיל צעיר מאוד שאני בספק לאיידס אצלה
עכשיו ששכבתי איתה הייתי עם קונדום ונשקתי אותה גם לפני האם אני יכול להיות רגוע?
ועוד משהו נבדקתי בדיוק אחרי חמישה ימים האם הבדיקה תהיה נכונה כי שמעתי שצריך לחכות 2 עד 3 חודשים אבל הרופא משפחה אמר שאפשר אז אני מבולבל תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
דוד31/03/2010אם עשית הכל עם קונדום - אין לך מה לדאוג.
מניסיון רופא משפחה לא מבין בנושא HIV .
לא יודע למה, אבל זה פשוט ככה. נתקלתי כבר בכמה רופאי משפחה שונים
שאין להם מושג לגבי תקופת החלון של HIV.
הבדיקה אמינה רק לאחר חודשיים ומעלה.
אם אתה רוצה תוצאה אמינה תצטרך לחזור על הבדיקה, אבל שוב
אם עשית הכל עם קונדום אז אתה יכול להיות רגוע לגמרי. (כל עוד הוא לא נקרע).
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010גם בחורה צעירה יכולה להיות נשאית - אל תסמוך על מראה עיניים
באשר בדיקה אחרי 5 ימים - אין בדיקה כזאת !!! הבדיקה הקרובה ביותר לאירוע היא קומבו - רצוי לבצע אותה 3 שבועות אחרי האירוע.
שמור על עצמך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
איציק01/04/2010זהו שהייתי עם קונדום אבל הייתי גם מסטול ונישקתי אותה לפני לכי תדעי לפעמים לא מלבישים תקונדום נכון וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתמר29/03/2010
תוך כמה שנים מתים מאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי
דוד31/03/2010למיטב ידיעתי זה
תלוי אם החולה / נשא לוקח תרופות ששומרות על איזון העומס הנגיפי מול תאי המערכת החיסונית.
אם כן: אז אורך החיים הוא בד"כ כמו של אדם רגיל פחות או יותר.(יותר פחות..)
אם לא: אז הוא ימות בין 8-10 שנים מרגע ההדבקה, זה מאוד משתנה במצב מערכת החיסונית.
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תשובה מוחלטת
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010אם החולה לא מקבל טיפול - בין שנה לעשר שנים על פי רוב. יש מקרים בודדים שבהם הנשא לא יהפוך לחולה לעולם - בודדים בלבד !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ממושך..יעל28/03/2010
האם חום ממשך של 37.1 למעלה מ5 חודשים יכול להעיד על קיום הנגיף או שזה בכלל לא נחשב לחום?
אציין שבדר"כ חום גופי הוא 36.4..
מאוד בלחץ.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ד``ר מרגלית לורבר28/03/2010חום של 37.1 איננו חום משמעותי
באם יש תופעות נוספות - פני לרופא המשפחה לבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאני27/03/2010
שלום דוקטור לורבר ואולשטיין היקרות,
יש לי שלוש שאלות ברשותכן:
1)האם הוועד למלחמה באיידס הוא באמת מקור אמין ומיהמן בכל הקשור לאיידס?(שאלות,בדיקות)
2)אלייזה לאחר 8 שבועות אמינה וטובה?
3)ביצעתי בפרטנר מין אורלי למשהו כמו 15 שניות (הוא לא גמר!!!) ,אין לי פצעים בפה וגם לא היה לי דימום מהחניכיים באותו הזמן ולפרטנר לא היו פצעים על איבר המין -
בנוסף ביצעתי בדיקת קומבו לאחר 25 יום ואלייזה לאחר 41 יום בקפלן שיצאו תקינות ,
באתר של הוועד למלחמה באיידס ואני מצטט רשום ש"הסיכון במין אוראלי הוא מאוד מאוד נמוך"
אני יכול להירגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי עוד שאלה קצת טיפשית
אני28/03/2010דימון מהחניכיים מסכן את הצד המוצץ או את הצד המצץ ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו על השאלה שלי...
אני28/03/2010בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
דוד31/03/2010תשובות:
1) כן
2) כן
3) קומבו לאחר 25 יום - אמין ב95%.
אלייזה לאחר 41 יום - לא אמינה. (היא צריכה להתבצע לאחר 8 שבועות ומעלה.)
הסיכון ממין אוראלי מאוד נמוך ומקרי ההדבקה ממין אוראלי הם בודדים, אבל הסיכון עדיין קיים.
(בטוח שאתה בכל זאת רוצה לקחת אותו?!)
4)דימום מהחניכיים - מעלה בעשרות מונים את הסיכון לשתי הצדדים.
(עפ"י CDC מגע עם דם נגוע ורקמה רירית או דם = 90% הדבקה)
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך כלום
דגדשג31/03/2010אם רופא מין היה מכיר אותך באופן אישי, הוא היה אומר לך שאתה בריא באופן מוחלט. בגלל תקנות משרד הבריאות הבינלאומי שאומרות שבדיקה אמינה רק אחרי 8 שבועות, אז הרופאים שאתה תדבר איתם יגידו לך את אותו הדבר כשבפועל בדיקה אחרי 41 יום אמינה לחלוטין ואין לך מה לדאוג. פשוט תעשה טיול לקופ"ח במלוא 60 יום לחשיפה , רק בשביל הרשמיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלותיך
ד``ר מרגלית לורבר31/03/20101. הבדיקות שנעשות בועד אמינות לחלוטין
2.אלייזה אחרי 8 שבועות אמינה לחלוטין
3. קומבו אחרי 25 יום - מצויין אמין ומהימן
שמור על עצמך בעתיד !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים - איידס ?עמי25/03/2010
שלום.
לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין שהיו מוגנים, פרט למין אוראלי קצר
(הייתי גם הצד המקבל וגם הצד הנותן).
יום לאחר היחסים התחילה הרגשת עקצוץ בגרון, שהתגברה במשך יומיים.
וכעת כואב לי הגרון, אני מרגיש חולשה בכל הגוף, ואף אולי יש לי חום נמוך.
רציתי לדעת האם אלה סימפטומים המעידים על הדבקה באיידס ?
אני מזכיר שהיחסים היו מוגנים, פרט למין אוראלי קצר שלמיטב הבנתי הסיכוי להדבקה בו הוא נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
עמי27/03/2010שלום
לאחר יום נוסף החלה נפיחות קלה בצד של הגרון.
האם סימפטומים אלו מעידים על הדבקה באיידס ?
למרות שהמגע היה מוגן פרט למין אוראלי קצר שהתבצע בתחילת האקט.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני באמת מצטער אבל יש לי שאלה נוספתדניאל23/03/2010
1) בדיקה אלייזה לאחר תשע שבועות (שבוצעה בבי"ח קפלן) שיצאה שלילת אמינה לחלוטין?
אני וחברה שלי יכולים לקיים יחסי מין ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה שלילית אחרי 9 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר25/03/2010הבדיקה אמינה לאחר 9 שבועות - באם שניכם שליליים - קחו החלטה לגבי הקונדום, שהרי הוא מגן מעוד כמה בעיות מלבד HIV.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - סיכויי הידבקותיפתח23/03/2010
שלום,
לפני יום וחצי קיימתי יחסי מין.
היחסים היום מוגנים עם קונדום.
בסיום היחסים הגבר השותף יצא ממני, הוריד את הקונדום וגמר לי על הבטן.
לאחר מכן הלכתי לשטוף את עצמי.
האם במקרה שכזה יש סכנה להידבקות באיידס ?
אשמח לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר25/03/2010מגע זרע עם העור איננו מדבק ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהיעלה22/03/2010
קרן שלום.
לפני חודשיים קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע.לאחר 8 שבועות מהאירוע (שבהם לא קיימתי יחסי מין) עשיתי בדיקת אלייזה. התוצאה יצאה שלילית.
האם אני יכולה להיות רגועה ?, או שאת ממליצה לי לחזור על הבדיקה שוב בתום שלושה חודשים רק ליתר ביטחון?
בתודה מראש
יעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה אמינה אחרי 8 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר23/03/2010אין צורך לחזור על הבדיקה, הדור החדש של בדיקות האלייזה רגישות ואמינות לאחר 8 שבועות
שמרי על עצמך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מהיסטריהיסטרי22/03/2010
לפני כשבוע נפגשתי פגישת עבודה עם בחור
לאחר הפגישה הוא חיבק אותי חיבוק גברים
לדעתי הוא הומו ונמנסה להתחיל איתי
אני חושב ורק חושב שהוא נישק אותי בצוואר נשיקה חלשה - אם היהלו דם בפה ולי היתהשרטה
שאני חושבשאין לי אבל מהיסטריה אני מדמיין
חוץ מזה לא היה לא מגע מיני לא נשיקות מפה אל פה רק לחיצת יד
שפכתי על עצמי על הצוואר חצי בקבוק ג'ל מפחד
האם חיבו קיכול להעביר
האם נשיקרה קלה כזאת עלולה להדביק
אני מת מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אען הדבקה בדרך זו
ד``ר מרגלית לורבר23/03/2010
אתה יכול להיות רגוע - אין מקום לבהלה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדורי21/03/2010
שלום ד"ר
1. בהמשך לשאלותי רציתי לדעת מה נחשב פצע פתוח לעניין ההדבקה באיידס? במידה ולנשא איידס יש פצע שיש עליו דם יבש (פצע יבש) ופצע זה בא במגע עם ריקמה עדינה של אדם בריא (השופכה, עיניים פצע פתוח מדמם וכד') האם האדם הבריא יכול להידבק בדרך זו?
2. האם פצע יבש (עם דם קרוש) נחשב פתוח לעניין ההדבקה באיידס? כלומר אם לאדם בריא יש פצע כזה ופצע זה בא במגע עם נוזל מדבק של נשא איידס (דם, זרע וכד') האם האדם הבריא יכול לידבק כך באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי
דורי23/03/2010אנא אנו לשאלותי למטה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונה לירוני21/03/2010
דוקטור מה לגבי השאלה שלי
שבחורה מלקקת לגבר בטוסיק ובפי הטבעת
יש סיכון להדבקה .?
הבנתי שברוק אין את הנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר21/03/2010אין סכנה שאחד מהצדדים יידבק מהשני בדרך זו HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)